سلام محمد :نقل قول:
آخه قبلا اینطوری نبود...
منم سرعت دانلودم 250 هست اما تازگیا اینطوری شده...چند روزی هست....پس مشکلی نیست و خودش درست میشه..گفتم شاید سرورهاش مشکل دارن...
فعلا که دارم تستش میکنم...ممنون
سلام محمد :نقل قول:
آخه قبلا اینطوری نبود...
منم سرعت دانلودم 250 هست اما تازگیا اینطوری شده...چند روزی هست....پس مشکلی نیست و خودش درست میشه..گفتم شاید سرورهاش مشکل دارن...
فعلا که دارم تستش میکنم...ممنون
امسی سافت طی 14 ماهی که من دارم باهاش کار میکنم نه مشکل سرور داشته نه مشکل آپدیت اشتباهنقل قول:
بطور حتم مربوط به سرویس دهنده شماست
البته نت بعضی از شهر ها کلا مشکل پیدا کرده
موفق باشید
anti malware رو زده 6 روز تا پایان نسخه آزمایشی
مگه free نیست؟
سریال واسش پیدا میشه؟ یا فقط باید حذفش کنم؟
نسخه اصلیش که رایگان نیستنقل قول:
البته شما میتونید از اسکنرش بصورت رایگان استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تریال ریست داره
لینک تریال ریست منقضی شده بود با اینحال ورژن 1.1 رو پیدا کردم آنتی ها برای نجات امسی افتاده بودند به جونش اما خود امسی کاری باهاش نداشت :n08:
این تریال ریستر فکر کنم فقط یک باگ رو پیدا کرده از امسی چون از خود صفحه امسی فعال شد پس مجبور نبود تغییرات زیادی ایجاد کنه نمیدونم آنتی ها بخاطر ماهیتش ایراد میگرفتند یا بخاطر اینکه خرابکاری کرده..
امیدوارم خود امسی سالم کار کنه بعد از این ریست
نقل قول:
:n02::n02:
عجبا خودش تریال ریست خودش را کار نداره
دوستانی که بصورت حرفه دارند روی امسی کار میکنند اگر دوس دارند یه لایسنس سه کاربر 90 روزه فعلا هست فقط باید بچه ها ( 3 نفر ) همزمان بگند تا براشون ارسال کنم
سلامنقل قول:
کسی نمیخواست ؟؟!!!:n03::n03:
سلام محمد جان :
یکیشون من...دو نفر دیگه پیدا شدن خبر بدین دادا..
خدایی شناسایی امسی عجیب و خارق العاده ست...حتی الان بیت روی ویندوز مجازیم نصبه شناساییش بپای امسی نمیرسه....
یه سوال دادا :
فایلهای قرنطینه توی امرژنسی کیت کجا و توی چه مسیری ذخیره میشن؟؟؟
گفتین که اگه ماهیانه و هفتگی آپدیت کنم متوسط حجم آپدیتهای روزانه م خیلی کمتر میشه درسته؟؟؟؟
راستی محمد جان بابت این سریال 90 روزه هزینه هم باید بکنم ؟؟؟؟
ممنون
در ضمن یه سوال توی فروم کومودو هم پرسیدم :
به نظر شما راهی واسه تشخیص اینکه مثلا کرک یه نرم افزار مثلا با پسوند DLL که کرک مثلا یه بازیه واقعا مخربه و رفتار مشکوک داره یا اینکه بستگی به شناختن برنامه ها و فایلها و کلا تجربه داره؟؟؟؟
سلامنقل قول:
1- لایسنس ، هدیه هست برای دوستان امسی سافتی :n12:
2- مطمئن باشید امسی سافت در نسخه آینده اش ( 8 ) بطور حتم یکی از ایده آل ترین آنتی ویروس ها را خواهد داشت بسته اینترنت سکوریتی هم میتونه ادعا های زیادی برای خودش داشته باشه
3- یه پوشه وجود داره به نام RUN داخل اون ایجاد میشه به محض شروع اسکن
4- بله متوسط آپدیت ها کاهش پیدا میکنه و در آخر حداقل به 3 مگابایت می رسه بعد از یکامه حدود 100 تایی باید خرجش کنید
5- در کل باید تجزیه و تحلیل بشه شما باید کد هاش را باز کنید تا متوجه بشید دقیقا چه تغییراتی برای ماموریتش میده
البته در بعضی مواقع فایروال های قدرتمند و همچنین رفتار شناسی های عالی میتونند اعمالشون را براتون باز کنند
شناسایی آنتی ویروس ها هم 1- بخاطر غیر قانونی بودن و 2- بخاطر تزریق کد مخرب داخلشون هست در نتیجه نمیشه به جرس قاطع گفت که کلا مخرب هست و باید آنالیز بشه مثلا خودم اون دوران جهالت که کرک استفاده میکردیم دو تا کرک IDM داشتم یکیشون کلا برنامه را خراب میکرد و عملکرد درست برنامه خراب میشد ولی اون یکیش مشکلی ایجاد نمیکرد
خدا را شکر برای همیشه با کرک و غیر قانونی خدا حافظی کردیم و الان در کمال آرامش کار میکنیم
سوال دیگری بود در خدمت هستیم
منتظر دو نفر بعدی میشم اگر نبود برای خودتون ارسال میکنم :n16:
عرضه رسمی نسخه جدید ضد مخرب امسی سافت :
7.0.0.17
در این نسخه موارد ( مشکلات ) بسیاری برطرف شده است
سیستم آپدیت برنامه هم تغییراتی در خودش داشته است
دوستان امسی سافتی توجه داشته باشند آپدیت های نرم افزاری فقط و فقط بصورت آنلاین دانلود و نصب می شوند
Decreased the required init time for online updates.دانلود نسخه 7.0.0.17
Improved license key handling and added support for Windows 2012 Server.
Internal modifications of update system (closing GUI doesn’t break updates anymore).
Problems in scheduler calculations used to evaluate the start time of auto-update and scheduled scans – fixed.
Crash during scans in Security Setup Wizard – fixed.
Several GUI fixes in freeware mode.
Software/server communication issue – fixed.
Improved restoration of modified registry values during cleaning.
Problem with multiple reloading of signatures after online update – fixed.
Crash when database location is changed – fixed.
Scanned objects counter shows wrong number in Commandline Scanner – fixed.
Added security measures to prevent a settings reset in case of a crash.
Several minor bugfixes in Outlook plugins.
Fixed a compatibility issue with the Surf Protection and Internet Explorer 10.
Improved integrity check for settings file to avoid losing settings.
Minor bugfixes.
Bug in settings store system fixed.
Changes to the help output of the Commandline Scanner.
Changes to the quarantine submit system.
Quarantine rescan on updates problem fixed.
Bug when exporting custom host rules fixed.
Wrong behavior of alert window when retrieving data from the anti-malware network fixed.
سلام محمد عزیز و تشکر دوباره از بابت سریال امسی :
محمد جان اولا که توی سایتش نوشته بود اینترنت سکوریتی و من فکر کردم الان یه سوییت کامل شده اما مثل زون آلارم فایروال و انتی مالور هنوز هم که جدا نصب میشن...کی میخوان اینو یه سوییت کامل کنند؟
دوما : خبری از ترجمه آنلاین آرمور به فارسی هست ؟؟؟
سوما : اگه درست متوجه شده باشم هم سرعت آپدیت بیشتر و هم حجم اون کمتره نسبت به امرژنسی کیت؟؟؟؟میتونه مال اینکه اون محصول رایگانه باشه که سرعت سرورش مثل خیلی از کمپانیهای دیگه برای محصولات رایگان کمتره؟؟؟
چهار : دیدم که آنلاین آرمور برخلاف خیلی از فایروالهای دیگه آپدیت خیلی کم حجمی داره.این بخاطر اپلیکیشن کنترلشه؟؟؟
پنج : این پست رو ببینین :
من این فایل ایکار رو روی خیلی از انتی ویروسها تست کردم اما از امسی سافت توقع داشتم جلوی دانلود این فایل رو بگیره.شما هم تست کن و اگه ایراد از تنظیمات من بود خوشحال میشم راهنماییم کنی...
شش : اگه یه تنظیمات کلی برای انتی مالور و آنلاین آرمور که قدرتمند باشه برامون بذاری ممنون میشم...
هفت : توی لیک تست کومودو که گرفتم امتیاز کامل رو میگیره اما سولهاش حدود دو برابر بیشتر از فایروال کومودو هست.یه فیلم هم گرفتم از تست که اگه لازم شد لینکشو براتون بذارم...
ببخش محمد جان خیلی سوال کردم...:n16:
سلامنقل قول:
خسته نباشید
1- ان شا الله در برنامه های 2013 امسی سافت هست :n16:
2- به محض اجرا بسته Internet Security زبان فارسی ارائه خواهد شد با همین کیفیت عالی زبان فارسی آنتی ویروس
3- بعید میدونم دلیلی برای تغییر سرعت سرور ها وجود داشته باشه. نسخه ضد مخرب امسی سافت نسبت به نسخه Cleaner افزونه های خیلی بیشتری دارد به همین خاطر آپدیت های بیشتری می برد بدون شکت دیتابیس یکی هست و آپدیت ها هم طبیعتا باید یکسان باشد
4- دراین باره اطلاعاتی ندارم شرمنده دوست عزیز
5- چرا ؟؟؟ مگه امسی چیکار کرده ؟؟؟ من دانلودش کردم به محض بازکردنش بلاک شد ، تهدید رفع شد دیگه نوع و رفتار برنامه مهم نیست ؛ مهم اینه که تهدید رفع شده است
6- ضد مخرب روی حداکثر امنیت هست و امکان کاهش یا افزایش نداره . فایروال هم همینطور البته شما میتونید حالت پیشرفته را هم فعال کنید ولی در کل تنظیمات خاصی ندارند
7- ساختار HIPS امسی سافت فوق العاده حساس هست و شدت سوالات بالا
ما این مورد را گزارش داده ایم و البته خود شرکت هم به این مسئله آگاهی دارد که با ارائه نسخه آینده ساختار HIPS بهینه و بهتر خواهد شد
در کل اگر شرکت ادغام خوبی را انجام بده بطور حتم بدونید یکی از عالی Internet Security های دنیا متعلق به امسی سافت خواهد شد
چندی پیش ما پیشنهاداتی را برای نسخه آینده امسی سافت مطرح کردیم
در کمال ناباوری مدیر عامل شرکت با تشکر از پیشنهادات ما با دفاع از کیفیت نرم افزار پایه این شرکت اعلام کرد که برای نسخه های آتی پیشنهادات را مد نظر قرار خواهد داد
بسیار خوشحالیم که در وضعیتی که بسیاری از شرکت ها فقط به فکر دلار های خودشون هست و برای کاربران ایرانی ارزشی قائل نیستند شرکتی با ما همکاری دارد که برای ما ارزش و قرب قائل هست
امیدواریم امسی سافت جای واقعی خودش را در بین کاربران ایرانی پیدا کند و ایرانیان این موقعیت مناسب را از دست ندهند
فعلا بای
سلام محمد عزیز :
ممنون از جوابهای خوبت...
فروم و پستها رو دیدم و خیلی خوشحال شدم زمانیکه توی خیلی از فرومها حتی ادمینهای تاپیک و فرومها جواب کاربرای ایران یا مبتدی رو نمیدن این آقای محترم وقت میذاره و به نظر کاربراش اهمیت میده و مهمتر اینکه جواب میده و کاملا استقبال میکنه....لذت بردم
واقعا هم امسی سافت با امسی سافتی که پارتنر ایکاروس بود و احتمالا تستهای ای وی تست هم مال همون موقع هست زمین تا آسمون فرق کرده..
حتی توی همین یکسال اخیر که من یکی دو بار نصب کردم خیلی خیلی بهتر شده...و بهتر هم خواهد شد...
سلام
یک لایسنس 180 روز برای سه یوزر هدیه از طرف بنده برای دوستان علاقه مند :n12:
لطفا پیغام خصوصی کنید
سلام
خب لایسنس قبلی برای سه نفر از دوستان ارسال شد :n01:
با درخواست یکی دیگر از دوستان یه لایسنس 180 روز دیگه برای سه کاربر میگذاریم
دو نفر دیگه خالی داره که دوستان پیغام خصوصی کنند لطفا
با تشکر
سلام به همگی با تشکر از دوستان گل ، 6 لایسنس 180 روز برای دوستان زیر ارسال شد
دوستان هر مشکلی که بود در همین تاپیک مطرح کنند تا پاسخ گویی بشه
سلام
پاسخ گویی در عرض یک ساعت :n02:
ممنونم از محمد عزیز :n16:
من یکم جستجو کردم اما خب چیزی پیدا نکردم
امکان آپدین آفلاین وجود داره ؟ یعنی از خود سایتش کل دیتابیس رو دانلود کنم ؟
آقا دست شما درد نکنه! امروز رفتم واسه نصب! فقط این آپدیت اولیه اش چقدر زیاد بود! (200مگ) فک کنم چون مال من ورژن 7.0.0.0 بود که به ورژن 7.0.0.18 آپدیت شد، حجمش زیاد شده نمیدونم!نقل قول:
راستی 1 پیشنهاد که میخوام براشون بفرستین:
اگه میشه این قابلیت که خیلی آنتی ویروسا دارن رو اضافه کنن که وقتی فلش به سیستم وصل میشه همون اول بپرسه که اسکن کنه یا نکنه!
(اگه مث کسپر خودشو اوتوران رو هم غیر فعال کنه هم خوبه! البته من خودم از رجیستری رفتم غیر فعالش کردم ولی در کل میگم)
1 سوال هم دارم:
گویا آپدیت آفلاین نداره! چطوری میشه از آپدیت هایی که الان داریم مثلا بکاپی چیزی بگیریم که بعدا ری استور کنیم؟ اصلا امکانش وجود داره؟
(راستی تو فروم امسی دیدم در مورد exclude کردن آنتی مالور برای آرومور و برعکس توضیحاتی داده بود! نمیدونم آیا این لازم هست یا نه!)
------------------
اینم اگه میشه اینجا جواب بدین و اگه خلاف قوانینه (مخصوصا سوال شماره 2) تو PM جواب بدین:
2- هزینه لایسنس 1 ساله (آنتی مالور، آنلاین آرمور، پک امنیتی) چقدر شده الان؟
3- اگه لایسنس رو بخریم برای آپدیت جدید (که سوئیت امنیتی یکی میشه) دیگه لایسنس ها کاربرد نداره؟ (چون دو تا لایسنسه الان، اون موقع تک لایسنس میشه)
ممنون و سپاسگذار
سلام عزیز دل
امسی ساقت دیتابیس قوی و حجم بالایی را داره و آپدیت هاش به مراتب از بقیه سوییت ها بالاتر هست
ضمن اینکه برای عملکرد قوی و سریع نرم افزار نیاز به بهینه سازی و مرتب کردن دیتابیس هست
مثلا چندی پیش دیتابیس فعالش نزدیک به 13 میلیون بود که برای بهینه سازی و مرتب سازی آن مرتب نیاز به ارائه آپدیت های متفاوت هست
ولی در مورد آپدیت آفلاین
این شرکت ماژولی برای این منظور ندارد و کلا توصیه آنلاین میکند همواره ولی شما میتونید آموزش آپدیت آفلاین اون را از اینجا دانلود کنید
هر روزی که از فایل ستاپ شما بگذره به میزان حدود 3 تا 4 مگابابت عقب هستید ولی همواره میتونید فایل نصبی جدید را از سایتش دانلود کنید
توجه داشته باشید در فایل ستاپ هم نرم افزار و هم دیتابیس بصورت لحظه ای آپدیت و تزریق می شود
امسی سافت بخاطر محافظ فایل قوی و همچنین فایروال و محافظ برنامه قویش نیازی با ارائه ماژولی برای اسکن فلاش و درایو های خارجی نمیبینه
در واقع اگر مخرب بخواهد وارد سیستم شما شود محافظ فایل اون را بلاک میکنه
صحبت آقای Christian Mairoll
در مورد exclude به هیچ وجه نیاز نیست و این دو محصول هیچ گونه تداخلی با هم ندارند و اونجا برای ارائه راه حل برای مشکلات خاص کاربران توصیه شده استنقل قول:
Real-time protection also detects newly inserted drives such as USB sticks or external hard drives. As soon as infected data are copied, the file guard will warn you. Manual scanning is therefore not really necessary
امسی سافت لایسنس هاش به شما مجوز استفاده 365 روز را از آخرین نسخه برنامه ارائه میدهد و مشکلی نیست در این باره
قیمت ها ارسال شد
در خدمت هستم :n12:
موفق و پیروز باشید
ممنون! این که گفتین به این معناست که آپدیت هاش روزانه بین 3 تا 4 مگ هست؟نقل قول:
خیرنقل قول:
آپدیت ها از ابتدای 2013 روزانه حجم هایی بین 8 تا 15 مگابایت را داشته است
البته طی روز های اخیر شاهد ورود روزانه بین 150 تا 200 هزار مخرب هم بوده ایم که شامل 25 تا 30 مگابایت بوده است
حجم مخرب ها در سال 2013 طی دو ماه اخیر ( حدود 100 میلیون ) بیش از کل مخرب های سال 2012 ( حدود 90 میلیون ) بوده است
8 تا 15 مگ؟؟؟؟ :n04: :n04: :n04:نقل قول:
یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟ این خیلی زیاده! تازه 25 تا 30 مگ هم داشته؟
این حجم آپدیت در مقایسه با آنتی ویروس های دیگه کاملا غیر منطقیه! شما مطمئنین؟
آنتی ویروس بیت دیفندر طی روز های اخیر همواره بالای 10 مگابایت داشته استنقل قول:
خودم برای یک روزش را 16 مگ دیدم اگر اشتباه نکنم 2013/02/16 بود
حرف این دوستمون در مورد بیت دیفندر درسته.در 1 ماه اخیر حجم آپدیت ها وحشتناک رفته بالانقل قول:
نقل قول:ای بابا! اینکه خیلی بده! با این اینترنت پی زوری که ما تو ایران داریم...نقل قول:
بزنه و یه وقتی محبور به دایال آپ شیمم که دیگه فاجعه است
همه آنتی ویروسا اینجوری بودن یا فقط امسی و بیت دیفندر؟
یعنی هیچ کاری نمیشه کرد هر روز این ایم سی سافت کلی ابدیت میکنه من موندم اینترنتم چند روزه ترافیکش تموم شه
ولی خیلی جالب شده هر ویروسی رو تغریبا میشناسه :n26:
سلامنقل قول:
آپدیت ها را میتونید 24 یا 48 ساعته دریافت کنید اینطوری حجم کمتر میشه
همین الان من بعد از حدود 45 ساعت گذاشتم آپدیت 22 مگابابت داشت و نزدیک به 54 هزار مخرب جدید وارد دیتابیس کرده است
هر ویروسی را تقریبا میشناسه ؟؟؟؟!!!! یعنی چی ؟؟؟؟
یعنی اینکه ویروس های که تو موبایل پخش میشه هم میشناس
سلام محمد عزیز :
من اخیرا با بابیلون و امسی مشکل دارم...توی عکسها مشخصه که تمام دسترسیها اجازه داده شده و توی فایروال فقط دسترسی به نت قطع شده اما تا تیک پروگرام گارد رو طبق عکس غیر فعال نکنم بابیلون اجرا نمیشه...فقط با همین برنامه این مشکل رو دارم...چیزی به ذهنتون میرسه راهنماییم کنی؟؟
توی عکس تسک منیجر هم میبینی که پروسه بابیلون فعاله اما از اجرای رابط کاربریش و آیکون تسکبار خبری نیست (وقتی پروگرم گارد فعاله )
توی عکس آخر هم با برداشتن تیک برنامه اجرا شده...
ممنون...:n16:
سلام
دوست عزیز
شما توی بخش فایروال کلا بابیلون را مسدود کرده اید اگر میخواهید ارتباط اینترنتی آن را قطع کنید باید از طریق مانیتور فایروال پورتش یا آی دیش را پیدا کنید و اون را بلاک کنید نه خود فایل های نرم افزار را
موفق باشید
سلام :نقل قول:
میدونم اما فایروال مشکل من نیست و اپ کنترل بهش گیر میده...رولهای فایروال که به اپ کنترل دخلی ندارن محمد جان...منکه تا حالا برای جلوگیری از کانکت شدن نرم افزارهای کرک شده فقط فایل اجرایی اونها رو توی تمام فایروالها میبستم که معمولا قائده ش اینه...چون شاید یه فایروال قابلیت مانیتور یا نمایش اعمال مانیتور پورت وآی پی رو نداشته باشه...فکر نمیکنم بستن اوت باند و اینباند یک فایل اجرایی برای دسترسی نداشتن به اینترنت و شبکه جلوی اجرای اون نرم افزار رو بگیره...
اگه اینطور بود باید فایروال هم غیر فعال میشد تا بابیلون اجرا بشه...چرا با رولها و برنامه های دیگه این مشکل رو ندارم؟؟؟سوال اصلی من اینه...
در هر صورت ممنون...:n16:
باسلام
بخش مربوط به بسته امنیتی Emsisoft در سایت پرشین آنتی ویروس راه اندازی شد
این بخش شامل : تاریخچه شرکت Emsisoft ، دانلود آخرین نسخه آنتی ویروس ، دانلود راهنمای کامل پارسی ، و سامانه دریافت لایسنس رایگان 3 ماهه میباشد.
لایسنس های ارائه شده به صورت اورجینال می باشد که به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار میگیرد.
آدرس ورودی:
سلامنقل قول:
با تشکر از شما
در بخش معرفی ؛ موتور ایکاروس دیگه منقرض شده است و از موتور و انجین شرکت بیت دیفندر استفاده میکنه از سال 2012
موفق باشید
با سلام من از سایت معرفی شده یک لایسنس رایگان دریافت کردم فقط نمیدونم این 3 ماه از لحظه خرید محاسبه میشه یا از لحظه استفاده.با تشکر فراوان
سلامنقل قول:
لایسنس ها سه ماهه بعد از مدتی بلاک میشند بهتر است هر چه زودتر استفاده بشند
با سلام من هم بالاخره فعالش کردم و 3 ماه فعلا راحتم.برای فایروال هم online armor رو نصب کردم و حالت free رو انتخاب کردم.فقط گزینه hips features در online armor رو غیرفعال کردم.آخه دیدم خود antimalware قسمتی به نام behaviour داره.گفتم باهم قاطی نکنن.کار درستی کردم؟ مشکلی که پیش نمیاد؟
دوستان با توجه به این که لایسنس ها از نمایندگی رسمی شرکت Emsisoft گرفته شده به هیچ وجه بلاکه نمیشه چون فقط شما از این لایسنس استفاده می کنیدنقل قول:
اون لایسنس هایی که بلاکه میشه برای اینه که همزمان چندین یوزر ازش استفاده میکنن و لاینس هایی که ما در اختیار شما میزاریم اختصاصی هستن
فقط در یک صورت لایسنس شما بلاکه میشه اون هم اگر بیش از یک یوزر ازش استفاده کنن
برای این که لایسنس شما بلاکه نشه رو فقط خودتون از لایسنس استفاده کنید
درضمن لایسنس ها از زمان فعال سازی به مدت 3 ماه فعال میشن
دوست گل منظور ایشون این بود که لایسنس را دریافت کنند و مثلا 10 ماه دیگه استفاده کنند در این صورت لایسنس Expire میشه دوست عزیزنقل قول:
منظور این بود لایسنس های هدیه خیلی زود باطل میشند و امکان نگهداریشون نیست باید به محض دریافت فعال بشند مثل لایسنس های پولی نیستند
موفق باشید
سلامنقل قول:
کلا تداخلی ایجاد نمیکنند
ولی چون خود محافظ برنامه آنتی ویروس قوی هست میشه محافظ فایروال را خاموش کرد ولی اگر نصب و حذف های زیادی ندراید بگذارید هر دو فعال باشند