اینم نسخه Ultimate Edition فیفا 13 که به جرات میتونم بگم که تو اولین ثانیه ای که بیاد میخرمش..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم نسخه Ultimate Edition فیفا 13 که به جرات میتونم بگم که تو اولین ثانیه ای که بیاد میخرمش..
دوشنبه
مهم ترین روز این هفته!
fifasoccerblog.com قراره در این روز کلی خبر تازه در مورد فیفا اعلام کنه.
خوشبختانه در مورد Career Mode هم کلی خبر هیجان انگیز خواهیم شنید.
سلام
اقا تاریخ دقیقی از زمان عرضه بازی ارائه نشده؟
آمریکای شمالی --September 25, 2012نقل قول:
سلام
اقا تاریخ دقیقی از زمان عرضه بازی ارائه نشده؟
اروپا --September 28, 2012
یادمه یکی از دوستان گفته بود که در فیفا 13 عوامل کنار زمین حرکت میکنن . ولی من توی این تریلرهایی که دیدم همچین چیزی رو مشاهده نکردم.
یا این که توی تریلرها کناره های زمین نمایش داده نشده . از دوستان کسی تریلری داره که همچین چیزی رو نشون بده ؟!
یا این که یکی بیاد تائید کنه که همچین چیزی در این نسخه وجود داره :31: ممنون میشم.
نقل قول:
شما اون تریلری که در e3 مربوط به بخش معرفی ویژگی های کینکت بود رو ببین ، اونجا مربی در کنار زمین به صورت ثابت و خبرنگاران و محافظان به صورت متحرک قابل رویت هستند :31:
Ultimate Edition
تفاوتش با نسخه های معمولی مگه در چیه؟
کاور جدید بازی !:31:
محتوای مخفی: .
این که تابلو فتوشاپ و فیکه . حداقل اون کناره های بدن بالوتلی رو یک کم محو نکرده که تصویر کمی بهتر به نظر بیاد :31:
راستی امروز قرار بود اخبار جدید رو قرار بدین . خبری نشد ؟!
ویرایش :
یک سری از ویژگی های جدید کریر مود فیفا 13 رو ترجمه میکنم و میذارم اینجا تا بقیه دوستان هم مطالعه کنن و لذت ببرن . کلا کریر مود از اون قسمت های مورد علاقه خود منه :31:
دریافت گزارش رادویی از دیگر مسابقات
در کریر مود این قابلیت در بازی گنجانده شده است که در حیت بازی برای شما از اتفاقات دگیر بازی ها شما را مطلع میکند . این گزارشات توسط Alan Mcinally و Geoff Shreeves انجام می پذیرد
این گزارشات بصورت زنده اعلام میشود که شامل : گل ها , کارت قرمز و پنالتی های گرفته شده میباشد.
بطور مثال Shreeves بصورت صوتی اعلام میکند که : گل در آنفیلد . کلینت دمپسی بازیکن فولام با یک ضربه کاشته اسثنایی دروازه لیورپول رو باز میکند و نتیجه را 2 بر 1 میکند . 73 دقیقه از بازی گذشته است.
این قابلیت در بازی گنجانده شده است که اگر خواستین گزارش زنده لحظات حساس دیگر بازی ها رو فعال یا غیر فعال کنید.
نقل و انتقالات
قسمت نقل و انتقالات هم بطور کامل در فیفا 13 بازنویسی شده .
در فیفا 13 شما میتوانید یک بازیکن بعلاوه مبلغی پول رو به باشگاه دیگر پیشنهاد کنید تا بازیکنی رو خریداری کنید . (این قابلیت در نسخه های گذشته وجود نداشت)
وقتی برای جذب بازیکنی به عنوان یار قرضی اقدام می کنید میتوانید مبلغی رو تعیین کنید تا در پایان فصل در صورت رضایت از عملکرد این بازیکن او را خریداری کنید.
وقتی که CPU به بازیکن شما پیشنهاد میدهد شما میتوانید قیمت رو با توجه به نظر خود بالاتر ببرین . CPU هم بعد از تصمیم گیری به شما اعلام میکنه که با مبلغ اعلام شده رو قبول میکنه یا نه یا این که یک پیشنهاد بالاتر میده!
ویرایش بازیکن
شما این قابلیت را دارین که در کریر مورد چهره و حالت ظاهری بازیکن خودتون رو ویرایش کنید . این گزینه غیرفعالی است و باید توسط EASFC Catalogue فعال شود . (نمیدونم چی هست؟) :31:
اخبار کوتاه
استایل جدید "اسکای اسپورت" اخبار مهم و برجسته کریر مود رو گزارش میدهد.
یک سری از خبرها رو درست متوجه نشدم و از اونجایی که باید برم جایی :31: وقت نشد که همه رو ترجمه کنم
اگه جایی کسری یا اشتباه داشت شما به بزرگی خودتون ببخشید.
خیلی چاکرتیم با مرام ایول به اخبارت این گزینه دوم هم خوب اومدی خیلی رو اعصابم بوده انشالله درستش کنن و دیگه راحت شیمنقل قول:
راستی دوستان در مورد دیسک بازی برای کنسول حرفی زده شده فرضا قفلی یا چیزی زده باشند شرمنده بخدا نمیتونم انجمن رو مطالعه کنم وگرنه نمیپرسیدم
با سپاس
جون من دیگه از این کاور ها نزارید میره تو روحیه آدم : دی
+
چرا کلی خبر اومد که واقعا زیاده
مثلا یه قسمت جدید اضافه شده و خلاصه همش رو تا فردا میزارم
Skill Games
این بخش یکی از بخش های جدیدی هست که در فیفا 13 شاهد خواهیم بود , هدف اصلی این بخش آموزش مبانی فیفا به صورت گام به گام همراه با بالا بردن درجه ی سختی هر بخش به صورت تدریجی خواهد بود.
در کل 32 عدد "بازی مهارت" در قالب 8 بخش گنجانده شده : Penalties , Ground Passing , Lobbed Passing , Dribbling , Shooting , Advanced Shooting , Crossing , Freekicks
در هر کدام از بخش های 8 گانه سه مرحله ی برنز , نقره و طلا وجود داره.
"بازی های مهارت" موارد متعددی را پوشش می دهند از جمله: ضربه زدن به اهداف , فرستادن ضربه ی چیپ به درون جعبه , دریبل کردن از بین موانع (مثل مسابقات اسکی) , تنیس-فوتبال و ...
از حالا به بعد , قبل از شروع هر مسابقه به جای بخش آرنا و تمرین شوت و حرکات نمایشی , وارد یک "بازی مهارت" خواهید شد که با رسیدن به اهداف مشخص هر بخش به مراحل بعدی آن بازی راه پیدا خواهید کرد.
در مراحل بعدی هر بازی , برای سخت تر شدن کار و بالاتر بردن مهارت شما , تعداد دفعات مجاز برای افدام به انجام هر بخش محدود شده و یا زمان مشخصی برای انجام بخش در نظر گرفته می شود.
این بازی ها در ابتدا به صورت تصادفی انتخاب می شوند ولی در نهایت شما را به سمت مهارت هایی که در آن ها توانایی کمتری دارید سوق می دهند , در صورتی که مایلید به جای تمرین های تصادفی , در بخش خاصی تمرین کنید اینکار از تنظیمات بازی قابل انجام است.
با بالا رفتن مراحل تمرینات , بخش های متعددی را در پیش روی خود خواهید دید: از مدافعینی که مدام برای قطع کردن مسیر پاس های شما به هدف مشخص تلاش می کنند گرفته تا قرار دادن شما در زمینی با مساحت کمتر یا تغییر تنظیمات به کنترل دستی (Manual) ...
برای مثال در تصویر تنیس-فوتبال زیر شما باید با استفاده از پاس های هوایی توپ را از تور رد کرده و به منطقه ی مجاز بفرستید , که رفته رفته با بالا رفتن مراحل , مساحت محدوده ی مجاز کمتر و کمتر خواهد شد.
بعد از انجام هر سه مرحله در هر بخش با "Skill Challenge" مرتبط با آن بخش روبرو خواهید شد که با استناد به تجربه ی Tom Mills فوق العاده دشوار خواهد بود و به همین دلیل این بخش هنوز در حال تغییرات بیشتر است.
در نهایت تمامی امتیازاتی که در بخش های مختلف "بازی های مهارت" کسب می کنید در بخش Rankings سیو شده و می توانید آمار و ارقام خود را با دوستان یا رقبای خود مقایسه کنید.
در مجموع نظر Tom Mills درباره ی این بخش کاملا مثبت بوده و این "بازی های مهارت" را از منظر تمرین بسیار خوب ارزیابی کرده
برای مثال در یکی از بخش ها در حالی که شما در پشت محوطه جریمه قرار دارید , مدام سانترهایی برای شما ارسال می شود تا تمرین شوت سرضرب (Volley) داشته باشید و این در حالی است که در طول جریان بازی کمتر قادر به انجام چنین تمرینی خواهید بود.
مزیت دیگر این بخش هم آشنایی بیشتر افراد با تنظیمات دستی (Manual) و قرار دادن آن ها در یک جو رقابتی با کلیه ی نفرات در Leaderboards جهانی خواهد بود.
سایر عکس های این بخش : (برای دیدن سایز بزرگ روی عکس ها کلیک کنید)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...
دو پست نسبتا طولانی دیگه هم در مورد تغییرات Career Mode وجود داشت که احتمالا مسعود جان زحمتش رو می کشه.
بخش ultimate team خبری نیست اگر یک بار تو فیفا 12 برید هیچ وقت این بخش رها نمیکنید انقدر اعتباد اور :41:
سلامنقل قول:
بابا این کاور که منشوریه یه درصد فکر کن تو ایران فیفا 13 با این کاور فروش بره یا اصلا مغازه دارا بتونن رو ویترینشون فیفا 13 رو با این کاور بزارن فقط یک درصد
با تشکر از دوست عزیزمون که این تصاویر رو گذاشتن به نظرم دید فنی فیفا روی نسخه 13 افزایش پیدا کرده از تصاویر تمرینی کاملا مشهود استنقل قول:
که این نوید رو میده بازم موفقیت فیفا و شرکت EA games رو تو اواخر سال 2012 ببینیم
انشاالله
دوستان اون عکسی که من گذاشتم یه شوخی با خود بالوتلی هست نه با فیفا ! چرا سریع میگین فیک و فتوشاپ هست ؟
چند تا دیگه از این شوخی ها میذارم البته جاش اینجا نیست ، مدیران صلاح دیدن میتونن پاک کنن پست رو ، ولی پاک نکنن بهتره :دی
محتوای مخفی: :D
برای دیدن تصاویر جدید به لینک زیر برید یا اسپویلر زیر رو باز کنید:
کد:http://www.mondoxbox.com/immagini.php?game=2518&view=1&start=0#topnav
محتوای مخفی: ...
FIFA 13 Career Mode - ویژگی های جدید
مدیریت بین المللی
-هنگامیکه شهرت شما به عنوان مدیر در Career Mode افزایش می یابد، به شما پیشنهاد هدایت تیم های ملی نیز داده می شود که می توانید در کنار تیم باشگاهی به آن نیز بپردازید.
-عملکرد و میزان شهرت شما در Career Mode رابطه مستقیمی با کیفیت پیشنهادات بین المللی دریافتی دارد.
-ملیت و لیگی که در آن مشغول به کار هستید در دریافت پیشنهادات تیم های ملی تاثیرگذار است.
-شایعات پیرامون تیم های ملی که قرار است شما را جذب کنند چندین ماه قبل از دریافت پیشنهاد قطعی در رسانه ها مطرح می شوند.
-انتخاب نفرات یکی از وظایف کلیدی شما در مدیریت تیم های ملی به شمار می رود که فرصت آن برای بازی های دوستانه یک هفته قبل و برای تورنومت ها یک ماه قبل از شروع بازی هاست.
-بازی ها و رویداد های ملی به صورت موازی با بازی های لیگ برگذار می شود.
-مدیریت تیم های ملی دارای یک هاب جداگانه است تا بخش ملی از باشگاهی جدا شود.
خبر رسانی نتیجه بازیها به صورت زنده
-هنگامیکه شما در حال بازی هستید، آپیدت های صوتی ای را از نتایج دیگر بازی های همزمان در لیگ که با صدای Alan Mcinally و Geoff Shreeves است را دریافت خواهید کرد.
این آپیدت های زنده شامل گل،کارت قرمز و پنالتی ها می شود.
-به طور مثال – Shreeves : " گل در آنفیلد، Clint Dempsey از فولهام با یک ضربه آزاد خیره کنند در دقیقه 73 نتیجه بازی را دو بر یک می کند." Tyler : " ممنون Shreeves "
-شما همچنین می توانید بازی هایی که می خواهید از نتیجه آنها به صورت زنده از طریق صوتی خبر دار شوید را قبل از مسابقه انتخاب کنید.
Be A Player
-یک بار دیگر می توانید بازیکن خود را انتخاب کنید (VP یا واقعی). شما یک سری اهداف فصلی را از مربی باشگاه برای کامل کردن، دریافت خواهید کرد. بر اساس نوع بازیکن انتخابی ( مدافع،مهاجم یا ..) این اهداف تغییر خواهند کرد.
-علاوه بر اهداف فصلی، از شما خواسته می شود که هر 4 بازی به یک سری اهداف دیگر برسید. که شامل گل زدن، دفع توپ ، درصد پاس/تکل و ... می شود.
-اگر شما در باشگاه راحت نیستید، اکنون می توانید برای بدست آوردن تجربه بیشتر بازی درخواست ترانسفر یا فروش به صورت قرضی را بدهید.
-اگر شما با VP که دارای درجه پایینی است به تیمی مطرح ملحق شوید، در 11 نفر اصلی برای شروع نخواهید بود بلکه به صورت قرضی به تیمی دیگر برای کسب تجربه فرستاده می شوید.
-اگر خسته باشید یا بازی ضعیفی از خود ارائه کنید، مربی در میانه بازی شما را تعویض خواهد کرد.
-هنگامیکه دوران بازی شما به سر برسد می توانید بازنشسته شوید به مربی گری بپردازید.
ادامه دارد...
امیدوارم تو کریرمود امسال در صورتی که نتایج بدی بگیری خطر اخراج تهدید بکنه مربی رو هیجان بازی بالاتر میره ...تو 12 اینطور نبود!!!....یا من اشتباه میکنم؟
بچه ها دموی فیفا کی قراره منتشر بشه؟ امروز PES دموش اومد مثل همیشه ناامید کننده :2:
15-16 روز قبل از عرضه نسخه اصلینقل قول:
تغییراتی که در پلی تست اخیر مورد توجه قرار گرفته بود:
Match Presentation : موردی که مدت ها مورد انتقاد بوده یعنی نحوه ی به نمایش گذاشتن جزئیات مسابقه دستخوش تغییرات قابل توجهی شده و بهتر از همیشه به نظر می رسه ,
از جمله مواردی که اشاره شده اتمسفر استادیوم هست که در شروع بازی سرزنده تر از همیشه به نظر می رسه و گروه فیلمبرداری و عکاسان به هنگام ورود بازیکنان از تونل ورزشگاه به زمین ,
آنها را زیر نظر گرفته و عکس برداری می کنند , از موارد دیگه میشه به تغییر زاویه ی دوربین بازی و گرفتن نماهای جدید از جمله نمای از نزدیک توپ در وسط زمین درست قبل از شروع بازی اشاره کرد.
در طول بازی نگهبانان و نیروهای امنیتی کاملا متحرک هستند و جمعیت موجود در استادیوم را زیر نظر می گیرند , عکاسان کنار زمین بسته به محل توپ , زاویه ی دوربین خود را تغییر می دهند.
بازیکنان نیمکت نشین گزینه ی تعویض در کنار زمین شروع به گرم کردن می کنند و مربیان دو تیم در محدوده ی فنی خود جا به جا می شوند و این تغییرات در گزارش بازی هم وارد میشه!
به موارد بالا صدا گذاری بسیار بهتر و حساس تر نسبت به وقایع درون زمین هم اضافه کنید.
Finesse Shot : یکی از بخش هایی که در سال های اخیر بحث بر انگیز بوده ضربات فنی بقل پا از فواصل دور و زوایای خاص بوده که با توجه به پلی تست David Bryant نسبت به قبل تعدیل شده ولی هم چنان نیاز به تعدیل بیشتر داره.
Contain : از حالت شبه قفل و کمتر قابل کنترل قبلی خارج شده و هم زمان با Contain امکان جا به جایی با استفاده از آنالوگ چپ وجود داره که خبر بسیار خوبیه!
First Touch : طبق گفته ها این بخش تاثیرات قابل توجهی در گیم پلی می گذاره , اما توضیحی که لازمه داده بشه این هست که در صورتی که یک پاس معمولی داده بشه در حالی که
بازیکن گیرنده ی توپ تحت فشار آن چنانی نیست به احتمال بسیار زیاد در کنترل توپ مشکلی نخواهد داشت ولی در صورتی که پاس های بلند از فواصل دور یا پاس های با قدرت زیاد داده بشه
بسته به بازیکن گیرنده ی توپ و شرایط پاس , کنترل اون می تونه غیر قابل پیش بینی / بسیار سخت باشه.
Complete Dribble : این بخش که در واقع نحوه ی جهت گیری باریکن صاحب توپ را از زاویه ی مواجهه با توپ مستقل و جدا می کنه , به نظر David Bryant تاثیر انقلابی داره. تا حدی که این ویژگی را بهترین مورد اضافه شده در فیفا 13 دونسته!
نحوه ی کنترل توپ به وسیله ی Complete Dribbling شامل دو بخش میشه , یا با گرفتن هم زمان دکمه های LT + RT به صورت کاملا کنترل شده و یا به صورت Contextual که بسته به محل و نحوه ی جاگیری بازیکن صاحب توپ خود به خود وارد
این نوع از دریبل شده که در این حالت انالوگ چپ به تنهایی برای اجرای آن کافی خواهد بود.
تنها اشکالی که به این سیستم جدید وارد شده تفاوت کم بازیکنان خوش تکنیکی مثل مسی یا هازارد با سایر بازیکنان بوده.
Impact Engine : به گفته ی David Bryant در پلی تستی که در E3 صورت گرفته بود مشکلات سیستم برخوردها تا حدود زیادی حل شده بود و کمتر شاهد برخوردهای عجیب و غیر واقعی بودیم
ولی بعد از پلی تست اخیر او اذعان کرده که مشکلات این بخش تقریبا به طور کامل حل شده و این دقیقا همان چیزی است که همه ی ما انتظار داشتیم در فیفا 12 آن را ببینیم(و ندیدیم).
Tactical Freekicks : جزئیات این بخش قبلا بازگو شده بود و در صورتی که مایلید نمونه ای از ضربات ایستگاهی به شکل جدید آن را ببینید می تونید در ویدئو ی زیر که در اصل برای معرفی پیراهن جدید منچستر سیتی عرضه شده
نمونه ای از پریدن از روی توپ , پاس های متوالی و نهایتا ضربه ی نهایی را ببینید:
در موارد جزئی دیگر به بیشتر شدن قدرت شوت ها (به طور کلی) اشاره شده به طوری که بیشتر یادآور قدرت شوت ها در فیفا 10 هست , البته فیزیک جدید حرکت توپ در فیفا 12 هم چنان حفظ شده.محتوای مخفی: ...
ممنون بابت ترجمه عالی بود . فقط یک سوال برای من پیش اومد
این قسمت شامل بازیکنان پیش فرضی میشه که همیشه روی نیمکت در فیفا 12 دیده میشد و همگی تکراری بودن؟!نقل قول:
بازیکنان نیمکت نشین گزینه ی تعویض در کنار زمین شروع به گرم کردن می کنند و مربیان دو تیم در محدوده ی فنی خود جا به جا می شوند و این تغییرات در گزارش بازی هم وارد میشه!
یا این که در فیفا 13 همون بازیکنانی که برای لیست ذخیره انتخاب میشن در کناره زمین و روی نیمکت دیده میشن؟!
مطمئنا بازیکنانی که ما به عنوان substitute یا تعویضی در لیست مون داریم پا میشن خودشونو گرم میکنند ، که این ویژگی خیلی به واقعی تر شدن بازی کمک میکند :11:نقل قول:
از جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم درخواست دارم منابع خودشون رو هم بگن تا وقتی به چنین مواردی بر میخوریم، بریم جمله ی اصلیشو ببینیم:46:
خوب یک کم مشکوک میزنه که همون بازیکنانی باشن که در لیست ذخیره ها هستن !
یا شاید هم برای من اینطوری باشه . ولی اگه واقعا همچین کاری کرده باشن فوق العاده میشه . چون همیشه یکی از آرزوهام این بود که :
1 - نیمکت های در بازی های فوتبال خالی نباشن
2 - اگر هم پر هستن همون بازیکنانی رو نیمکت باشن که ما در لیست ذخیره ها داریم
3 - خیلی دوست داشتم بازیکنان رو کنار زمین در حال گرم کردن ببینم . توی PES توی خوشحالی گل ها بعضی وقت ها بازیکنان ذخیره با کاور به شما ملحث میشدن برای خوشحالی. ولی کنار زمین دیده نمیشدن.
PES توی این زمینه که هیچ قدمی برنداشت . حداقل توی فیفا میشه لذتش رو برد.
ناامید شدم!
انتظار شنیدن خبرهای بهتری داشتم در مورد Career Mode .
EA بهتر بود تمرکزش رو میزاشت رو مشکلات اساسی تر.
مشکلاتی مثل نبود تنوع در بازی تیم ها، متفاوت نبودن حس و حال و هوای بازی های مهم با بقیه بازیها، سیستم و تنظیمات تاکتیکی غیر موثر، نبود لایسنس Championship League
اضافه کردن International Career بر روی پایه و اساس ضعیف و کهنه ای به نام Career Mode ، اشتباهه.
International Career حتی لایسنس درست و حسابی هم نداره. برای نمونه خبری از World Cup نیست. به جاش EA از World Championship استفاده می کنه.
pes نسخه دمو داد خبری از فیفا نیست پارسال فکر کنم شهریور بود اومد....؟! امیدوارم زودتر بیاد:41:
منبع اشاره ای به نیمکت بازی در جریان بازی نداشته و صرفا در مورد گرم کردن نیمکت نشینان در کنار زمین صحبت کرده ولی با اون آب و تابی که گفته و تعریف کرده به نظر می رسه از ابتدا بازیکنانی که باید را روی نیمکت ببینیم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اخبار معمولا fifasoccerblog هست و به خاطر واضح بودن این مساله عنوان نکردم.نقل قول:
+
جزئیات مرتبط با نسخه ی PC :
- بهینه شدن استفاده از دو یا سه مانیتور برای خروجی تصویر
-بازگشت حالت Window Mode برای سیستم های Low End
-قابلیت استفاده ی هم زمان از ماوس و کیبورد
-اضافه شدن قابلیت استفاده از ماوس جهت Mark کردن بازیکنان و حرکت ماوس جهت نشان دادن مسیر فرار بازیکنان در بخش آفلاین
جزئیات مربوط به Kinect :
-فریاد زدن / اعتراض به تصمیم با کارت زرد همراه نخواهد بود اما در تصمیمات بعدی داور تاثیرگذار خواهد بود
-قابلیت دادن فرمان از طریق صدا برای تغییر تاکتیک , سیستم و تعویض بازیکنان بدون نیاز به نگه داشتن بازی
-قابلیت درخواست پاس , شوت , تکل و یا دور کردن توپ از منطقه ی خطر در بخش Be A Pro
-پشتیبانی از گویش های مختلف یک زبان
کلا به نظر من تا وقتی نتونن سیستم بازی تیم ها رو به صورت واقعی شبیه سازی کنن و فردیت گرایی رو کامل نکنن نمیشه از نظر شبیه سازی به فیفا بیشتر از 6 یا 7 داد.نقل قول:
ناامید شدم!
انتظار شنیدن خبرهای بهتری داشتم در مورد Career Mode .
EA بهتر بود تمرکزش رو میزاشت رو مشکلات اساسی تر.
مشکلاتی مثل نبود تنوع در بازی تیم ها، متفاوت نبودن حس و حال و هوای بازی های مهم با بقیه بازیها، سیستم و تنظیمات تاکتیکی غیر موثر، نبود لایسنس Championship League
+
این قضیه حال و هوا هم به نظر بیشتر اون جنبه روانی خودم آدم هست که یک بازی هیجانی میشه و یکی نه.
مثلا از نظر برگزاری، بازی بین آرسنا و منجستر چه فرقی با آرسنال و لیدز داره؟
به نظر شما چطوری میشه این هیجان رو ایجاد کرد؟
دموی بازی کی میاد؟
فکر کنم دو سه هفته قبل از انتشار نسخه اصلی , دموی بازی منتشر میشه.
بازی های مهم دو ویژگی دارند: 1. هیجان انگیز و پر احساس اند. 2. مهم اند!نقل قول:
این قضیه حال و هوا هم به نظر بیشتر اون جنبه روانی خودم آدم هست که یک بازی هیجانی میشه و یکی نه.
مثلا از نظر برگزاری، بازی بین آرسنا و منجستر چه فرقی با آرسنال و لیدز داره؟
به نظر شما چطوری میشه این هیجان رو ایجاد کرد؟
هیجان و احساس
- در بازی های مهم، هم تیمی ها هیجان زده اند و وقتی گل می زنم، با هیجان بیشتری شادی می کنند.
نمایش شادی نباید فقط محدود به زمین بازی باشه. وقتی دقیقه ی 92 با تورس تو نیوکمپ به بارسلونا تو نیمه نهایی گل می زنم، نیمکت ذخیره ی تیم ام باید منفجر بشه!
- در بازی های مهم، تماشاگران توجه بیشتری به وقایع بازی می کنند و حتی اتفاقات کوچک هم سر و صدای زیادی تولید می کنه.
- گزارشگر هم به نسبت بازی های کم اهمیت، بازی رو با هیجان بیشتری گزارش می کنه.
- ابتدا و انتهای بازی های مهم، بهتره آهنگ های پر هیجان و حماسی پخش بشه. آهنگ هایی که در منوی بازی های معمولی پخش نمی شند و فقط و فقط در بازی های مهم پخش می شند.
- ابتدای بازی های مهم، اگه دو تیم رقیب سنتی اند، بهتره یک ویدویوی جذاب شامل صحنه های واقعی رویارویی دو تیم در طول فصل های گذشته پخش بشه.
- در فینال های مهم :
بهتره قبل از بازی، ویدیویی واقعی از جذاب ترین صحنه ها و لحظات فینال های گذشته نشون داده بشه.
قبل از بازی، ویدیویی نشون داده بشه حاوی صحنه ها و لحظات مهم و به یاد ماندنی و تاثیر گذار از تیم من و داستان به فینال رسیدن تیم من رو با موسیقی و کارگردانی عالی نشون بده.
صحنه ها و لحظات مهم و به یاد ماندنی کل رقابت نشون داده بشه.
- EA باید وقتی یک بازی بزرگ و مهم رو می بری، بهت جایزه بده.
مثل لباس سوم ، توپ تازه و ...
مهم بودن
- در بازی های مهم، تیم ها معمولا با محافظه کاری و احتیاط بیشتری فوتبال بازی می کنند.
- در بازی های مهم، بازیکن ها استرس بیشتری دارند و این بعضی وقت ها رو تصمیماتشون اثر می زاره.
مثلا اخراج جان تری در نیمه نهایی لیگ قهرمانان بابت عوضی گرفتن باسن سانچز با توپ!
- بازی ها معمولا خشن تر اند. چون گرفتن کارت زرد هزینه ی کم تری داره نسبت به رفتن به مرحله ی بالاتر یا شکست رقیب سنتی.
EA باید کاری کنه که از بردن بازی فینال، احساس مهم بودن کنم. احساس کنم یه کار بزرگ کردم.
وقتی با منچستریونایتد در مقابل آرسنال بازی می کنم، EA باید کاری کنه که احساس کنم این بازی با بقیه بازی ها فرق داره.
فیفا به یک کارگردان نیاز داره، به یک هنرمند.
آقا همینو به انگلیسی برگردونن بچه ها به فیفا ارسال کنند :D
الان که تاثیری نداره . مگه این که برای نسخه بعدی (14) مد نظر قرار بدین که البته یک سری از گزینه هاش یک کم بعیده که قابل طراحی باشه!
هیچ چیز در این دنیا کامل نیست ؛ چه برسه به بازی ها که مخلوق بشر هستند! حداقل در این نسل چنین چیزی نخواهیم دید ..
فیفا برای من لحظه لحظه اش هیجان و احساسه.. خدا میدونه تا حالا چند صد ساعت صرف این بازی کردم اما هنوز هم برام تازگی داره.
بهتره توقعاتمون رو پایین بیاریم چون داریم بازی میکنیم و بس!
من خودم شخصا یکی از تغییرهایی که می خوام فیفا داشته باشه
ساده و روون شدن بخش team management t فیفا هستش
خیلی کنده خیلی وقت گیره می خوای با دوستت فیفا بزنی اصلا برخی وقتها قید ترکیب رو میزنیم لود میکنه و زمان بره و این واقعا اعصاب خرد میکنه
مدل تیم و ترکیب رو به خوبی با جزییاتی که یک بازیکن می خواد سریع کارشو راه بندازه نداره
این یک مورد رو من الان نزدیک 8 ساله میبینم باز میگم سال بعد درست میشه هی میندازم سال بعد
امیدوارم اینبار دستی به سروروی این سیستم بکشن و فقط کمی سرعت کار رو بالا ببرن
آره انصافا تو این مورد فیفا ضعیف کار کرده!البته شاید این نظر من و شما باشه!اما به ذهن بعضی ها خیلی هم خوب طراحی شده!!اما وقتی ترکیب چیدن رو بازی رقیب میبینیم واقعا باید اعتراف کنیم به ضعف فیفا تو این مورد!به نظرم کاری که بازی رقیب انجام داده خیلی عالیه،و نمیشه از روش کپی کرد....اما بالاخره این طراحی باید تو فیفا به نوعی بهبود پیدا کنه،اولین کاری که میکنه اینه که شما تغییرات رو باید تو صفحه انجام بدی و نه اینکه تو لیست انجام بدی،تو صفحه ی بالایی تغییر انجام بشه......متوجه منظورم میشین؟؟؟؟باید صفحه ی سبز زمین رو بذاره جلوت به اضافه ی 11 بازیکن و شما رو صفحه پیاده کنی ترکیب دلخواهتو.....به هر حال امیدوارم یکم بهتر بشه!اما این ضعف چیزی از جذابیت های این بازی جدا کم نمی کنهنقل قول:
واقعا فیفا واسه interface بازی خیلی زحمت به خرج نمیده . منوهاش که واقعا روی اعصابه . Team management هم که دیگه نگو . حتی مثلا موقع انلاین دو ساعت ترکیب میچینی بعد میری تو بازی طرف از قیافت خوشش نمیاد میاد بیرون همون اول . میخوام دسته رو پهنا بکنم تو حلق . منتهی فکر کنم امسال گفتن درست میشه این مشکل . اما واقعا interface بازی مشکل زیاد داره .نقل قول:
ای گفتی این انلاین بازی کردن خیلی مسخرست من وقتی با یکی لگ دارم نمیتونم بازی کنم باید از بیام بیرون و ازاول بازم ترکیب رو بچینم کاشکی میشد این ترکیب رو ذخیره کرد و تو بخش منیجمت هم سایر دوستان فرمودند یه جمالی بهش بدن
یا خدا . یعنی این مسیه . هر سال داره گند میزنه به مسی . هم فقط دست گذاشته روی مسی . واقعا معلوم شد که فیفا طرف کی رو گرفته .نقل قول:
فکر کنم الان واسه همه روشنه که دیگه بهترین بازیکن فیفا 12 رونالدوست . یعنی جوری که رئال از رونالدو میتونه استفاده کنه بارسا نمیتونه از مسی استفاده کنه . محبوبترین تیم هم که توی بخش انلاین فکر کنم همین رئال باشه .
توی فیفا 12 که ما چیزی جز سرعت بالا و finesse shot از مسی ندیدیم . واقعا اون حرکاتی که میزنه عمرا بشه توی فیفا پیاده سازی کرد .
ولی رونالدویی که ما توی فیفا 12 دیدیم غیر از قابلیتهای واقعیش یه سری چیزهای اضافی هم داشت . سرزن حرفه ای که هست . سرعتش که دیگه فکر نکنم کسی جز دنی الوز بهش برسه . پاس کاریش هم حالا هیچی . ضربه ازادش هم دیگه از ژاوی هم بالاتر رفته . البته این دو مورد اخری رو میشه چشم پوشی کرد .
فقط خدا کنه EA به تیمهایی غیر از رئال و من سیتی هم یه نگاه بندازه .