من عاشق همین چیزاشمنقل قول:
ترس چیه داداشــــــــ ؟
Printable View
من عاشق همین چیزاشمنقل قول:
ترس چیه داداشــــــــ ؟
crytek با این کاری که کرده نشون داده که فقط پول براش مهمه (معامله با کمپانی های قطعات کامپیوتر که ازشون پول بگیره و در عوض فقط DX11 باشه بازی) و پلیر اصلا اهمیتی نداره واسه همین مطمئن باشید که فروش این نسخه خیلی کمتر از نسخه های قبل خواهد بود و همین طور بازی های احتمالی آینده crytek
مگر نه ما هم خیلی سود شرکت برامون مهمه و همه ی بازی ها رو اورجینال تهیه میکنیم اونا هم به تلافی این لطف رو در حق ما کردن:n02:نقل قول:
از سازنده های بازی گلایه نکنید چون DX10 خیلی وقته که تو دنیا از رده خارج شده و الان کمتر گیمری پیدا میشه که کارت DX10 داشته باشه مگر اینکه اون
کشور ایران باشه. همه جای دنیا مثل ایران نیست که واسه یه تعویض کارت گرافیک مجبور بشی بالای 1 میلیون پول بدی
گیمری هم که کارتش DX11 رو ساپورت نمیکنه اصلا چرا بره سراغ یه بازی مثل کرایسیس که همه چیزش فقط گرافیکه ؟
توجه توجه!!
لطفا هر گونه بحث در مورد نصب و اجرا و كرك و ساپورت كردن كارت گرافيك و دايركت ايكس و غيره فقط و فقط در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح بشه.
يه تعداد از پستهاي اين صفحه توسط همكاران پاك شد و از اين پست به بعد هم هرگونه پست ديگه اي در اين تاپيك كه شامل موارد بالا باشه بلافاصله پاك ميشه.
مرسي از همكاري شما
سلام دوستان
میشه یه نفر یه اسکرین شات از بازی بزاره که از تنظیمات گرافیک ultra گرفته شده باشه.
میخوام ببینم چقدر زور داره.
لطفا نگین عالیه و این حرفا فقط یه عکس لطف کنید.
سلام من رو medium بازی رو آوردم بالا ..2 تا شات گرفتم ولی الان میرم ببینم با ultra میاد بالا باز عکس میزارم :11:نقل قول:
ولی عجب گرافیکی داره رو همین مدیوم...
برای بزرگ شدن عکس کلیک کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از یه جنگلی کوهی چیزی عکس میزاشتی!:n02:رفتی همون اولین جایی که بازی لود شدو رو شات گرفتی؟:n02:
ذوق کرده بودم آخه خیلی گرافیکش بالا بود :n07:شرمنده خلاصه ...اینم 3 تا شات تو تنظیمات ultra که فریم رسید زیر 15 فریم در ثانیه ... بازم شرمنده ا زهمون مرحله اول :n01: :11:نقل قول:
برای بزرگ شدن کلیک کنید:
گیر دادی به محیط بسته
از کوه و جنگل و گل و بلبل عکس بذار
مشخصات سیستمت چیه
درسته حق با شماست ..شرمندم بخدا :11: آخه من بازی رو همین الان تازه نصب کردم...ایشالله فردا که یه مقدار بازی کنم حتما میزارم...حالا دوستان دیگه که بازی رو بیشتر جلو رفتن شات بزارن...نقل قول:
مشخصات سیتمم : core i5 2400 gtx55ti 8gbram روی مدیوم تا 30 فریم میاره فقط میشه روی تنظیمات مدیوم روون بازی کرد ..روی الترا که اصلا نمیشه دور ور 10 فریم در ثانیه میده..
خوب دوستان اینم چنتا شات روی ultra در جنگل...:11:
اینم شکا رآهو::n07:
تیر کمونش تو تبلیغا خیلی قشنگ تر بود.نقل قول:
تست بازی با گرافیک GTX 550ti
اینم 3 تا اسکرین شات با توضیحات برای دوستان گل:11:
medium fxaa روی این تنظیم حدود 30 به بالا تا 60 فریم و خیلی روون عالی میشه بازی کرد
very high fxaa
روی این تنظیم حدود 15 فریم از بازی بیرون نمیاد و لی به سختی میشه بازی کرد و هدف گیری سخت میشه به شدت
very high msaa 8x روی این تنظیم فریم به 9 فریم در ثانیه میرسه و بازی د رحد بیرون اومدن از بازیه و ارور dont send...
ممنون,ای کاش این ۳ عکس رو از یک نقطه مشخص و مشابه مینداختید که تفاوتها رو بشه بررسی کرد.نقل قول:
خدمت شما..:11:نقل قول:
FXAA ANTIALIASING
LOW SYSTEM SPEC
MEDIUM SYSTEM SPEC
HIGH SYSTEM SPEC
VERY HIGH SYSTEM SPEC
دوستان یه مرحله هست که سوار یه هلی کوپتر میشید و میرید جنگنده ها رو میزنید وقتی فرود میایید یه غول 8 پا رو باید بکشید چطوری اینکارو میکنیئ ؟
تفاوت آنچنانی تو کیفیت نمیکنند ولی فریم بیش از دو برابر میشه!!نقل قول:
نقل قول:
اول از همه B رو بزن بعد همه اسلحه ها و مهمات هایی که اونجا هست رو مارک کن
بعد اسلحه Typhoon رو بردار دو تا خشاب 720 تایی رو روی سرش خالی کن ( Maximum Armor هم بزن )
بعد که تیرت تموم شد سریع بدو و پشت یک دیوار قایم شو ( Cloak رو فعال کن و یکم نفس تازه کن : دی )
اگه اون اسنایپ قویه Cell رو داری ( همون که 8 تا تیر داره ) همش رو روی سرش خالی کن
اون mob ( : دی ) های دور سرش که بهت تیر میزنن رو هم میتونی بکشی ولی زیاد مهم نیست چون وقتی بهت تیر میزنن میتونی جاخالی بدی
با Cloak هم میتونی بری نزدیک بعد سوئیچ کنی روی Maximum Armor و با هر چی تو دستت هست مغزش رو بترکونی
وقتی خوب زدیش فاز 2 شروع میشه ( یک پا باس wow شد واسه خودش : دی ) ؛ قبل از شروع این فاز تو رو میگیره و به طرف خودش میکشه آماده باش تا سریع Space رو بزنی
تو فاز 2 اول چند تا سرباز Ceph میاد ، پشت یک دیوار قایم شو تا انرژیت پر بشه بعد Cloak رو فعال کن ، Bow رو بردار ( تیرکمون ) خیلی خونسرد تک تک سرباز هاشون رو بکش
بعدش میتونی هرچی مهمات برات مونده رو روی خودش خالی کنی تا ..... بـــــــــوم
اگه خواستی Cool تمومش کنی آخرش یک پرش بلند بزن و جلوش Air Dash کن تا پرت بشه کنار ، بعدش آروم قدم بزن به طرف نور ( حیف سوم شخص نیست اگر نه میشد پشت سرت رو نگاه کنی بعد دور بشی ) :n02:
درباره maximom armor یکمی بیشتر بتوضیح من هروقت که میخواد بگیره بکشتم و اسپیس رو میزنم اما کاری نمیده بازم میمیرمنقل قول:
نقل قول:
Maximum Armor همون Armor ـه دیگه با Q فعال میشه
باید سریع پشت سر هم Space رو بزنی
کرک فیکس 2 رو اگه نگرفتی از پست اول تاپیک زیر بگیر ، کرک های قبلی فکر کنم سر این باس مشکل داشتن
بهترین بازیی بود که تا به حال بازی کرده بودم.:33::26::33: نظرشما چیه ؟ :15:
خوب بازی رو با کرک فیکس 2 تموم کردیم نیم ساعت سر همین کرک درگیر بودیم هی شلیک میکردیم نمیمرد!!!1
خبر خوب اینکه با گرافیک لپ تاپم تونستم بازی کنم !!!
geforce GT540M
بازی های کرایسیس همیشه گرافیک رو قورت میدن بازی خوبی بود نسبت به قبلی بهتر بود دوست داشتمش.
منظورم ps4 بود!!نقل قول:
تحليلتون راجع به بازي چيه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]همه چیز عالی بود ، پیشرفت های خیلی خوبی نسبت به نسخه 2 کرده بود ، هرچی بازی جلوتر میرفت گیم پلی و داستان بیشتر آدم رو چذب میکرد
"They call me...Prophet"
"Remember me"
بیشترین چیزی که توجه منو به خودش جلب کرد مپ های بسیار بزرگ بازی و طراحی بسیار زیباش بود که در عین حال مشکلات بسیار کمی در گرافیک این مراحل دیده میشد
گیم پلی بازی خیلی جالب تر شده بود ؛ همین که در حین بازی آبجکت های فرعی کوچکی برای کمک به تموم کردن آبجکت اصلی میداد خیلی نکته خوبی برای یک بازی شوتر به حساب میومد
اسلحه های بازی عالی طراحی شده بودند و دقیقا با اتمسفر و زمان بازی همخونی داشتند ( همین که میشد بیشتر اسلحه های Ceph رو هم استفاده کنی آدم رو یاد شاهکار Halo می انداخت ( از جهت شباهت بیشتر سلاح ها به این بازی ) و این باعث میشد یک تجدید خاطره بسیار عالی در حین بازی باشه که لذت بازی رو دو چندان میکرد )متاسفانه یکی از نکاتی که باعث لکه دار شدن اسم کرایسیس در نسخه دوم شد رو دوباره در این نسخه شاهد بودیم و اون هم هوش مصنوعی بسیار ضعیف بازی بود نمیدونم به چه دلیل این اشتباه رو دوباره تکرار کردن ، ( به عنوان مثال اگر شما با یک اسنایب به طرف یک سرباز Cell شلیک کنید و تیرتون خطا بره و به کنارش برخورد کنه اصلا متوجه نمیشه در حالی که در ابتدایی ترین بازی ها این موضوع رعایت شده )
داستان بازی هم تا حدودی قشنگ و گیرا بود و شخصیت پردازی کاراکتر ها هم در حد بازی بسیار عالی کار شده بود
گرافیک بازی هم که اصلا حرفی برای گفتن نداره ؛ همه چیزش عالی بود + کات سین های زیبا و تاثیرگذار ؛ نور پردازی بازی هم به لطف موتور قدرتمند بازی بسیار عالی بود
فیزیک بازی خیلی خوب کار شده بود و یک چیز جالبی هم که توجه منو به خودش جلب کرد گیاه ها بود به طوری که وقتی از وسط علف ها رد میشدم عکس العمل نشون میدادن و جابه حا میشدن و صرفا از داخلشون رد نمیشدم ، نمیدونم تو بازی دیگه ای این نکته رعایت شده بود یا نه ؛ من برای اولین بار بود که میدیدم
تنها نکته منفی در بحث گرافیک ساپورت نکردن بازی از DirectX 10 بود که صدای خیلی از گیمر ها و فن های بازی رو در آورده بود حالا دلیل اینکار Crytek بوده یا EA ، بیشتر بر میگرده به سیاست های EA اگر نه فکر نمیکنم دلیل منطقی برای این کار بوده باشه در حالی که نسخه های کنسول از DX 9 پشتیبانی میکنند
صداگذاری هم که مثل سری های قبلی فوق العاده بود و حس و حال Crysis بازی کردن رو به آدم دست میداد ؛ آهنگسازی بازی و استفاده به جای آهنگ ها در مراحل مختلف بسیار عالی و لذت بخش بود
امتیازات :
گیم پلی : 8.5
داستان : 8.5
گرافیک : 10
صداگذاری : 10
امتیاز بازی : 9.2
و مثل همیشه ما از "کف شدگان" این بازی و امثالش هستیم...:n14:
اینم یه شات زیبا:
من اینجارو رد کردم.:n10:نقل قول:
رمز نداره ؟
سلام بچه ها :n05:من یه جای کرایسیس رو گیر کردم.:n14:همون جایی که باید تانک سوارشیم. بعدش باید یه جایی رو منفجر کنیم.بعد از اینکه منفجر می کنیم،چه جوری باید بریم تو اون ساختمونه ؟ :n13:راه نداره پایینشم سیاهه.:n27: نتونستم از بازی عکس بگیرم.:n23:
میانگین نمرات Crysis 3
نسخه PC از 15 نقد 76.80%
نسخه Xbox 360 از 22 نقد 78.73%
نسخه PS3 از 8 نقد 80.75%
Crysis 3 PC Version -Short Review
!The Ultimate Graphic
گرافیک : از اون جایی که همه این بازی رو به گرافیک محشرش میشناسن ، با این بخش شروع می کنم . اولین سری از این بازی که منتشر شد واقعا انقلابی تو گرافیک بود ، نسخه دوم پیشرفت
چندانی نداشت ولی 3ومین شماره از این Franchise واقعا پیشرفت قابل توجهی تو این زمینه کرده که بدون شک میتونیم بگیم تو این زمینه بی رقیب هست ، از هر المان گرافیکی به این بازی نگاه کنیم
حرفی برا گفتن نمیزاره ! از Tesselation روی چهره گرفته تا Texture های به کار رفته فقط در یک کمله میشه گفت : شاهکار !
10
(با دیدن این صحنه ، سکته کردم !دی ! )
داستان و ایده : خب از عرش به فرش میاییم ! ضعیفترین بخش بازی واقعا همین داستان میتونه باشه ، هیچ گونه غافلگیری خاص ، ارتباط مناسب ، شخصیت پردازی تو دل برو و ...وجود نداره ، واقعا حرفی برا گفتن نداره این قسمت !
6
موسیقی وصداگزاری :
بعد از شاهکار Hans Zimmer در نسخه قبلی ، نگران این قسمت بودم که فرد دیگه ای به عنوان Composer اتخاب شده بود ولی انصافا ترک های خوب و به یاد ماندنی وجود داره که هیجان گیم پلی رو
دوچندان میکنه هر چند درحد کارای استاد نبود ! صداگزاری شخصیت ها از جمله Prophet هم موثر و زیبا کار شده
9
گیم پلی : اگه Predator Bow رو کنار بزاریم هیچ تفاوتی با نسخه قبلی در زمینه گیم پلی وجود نخواهد داشت ! انتظار میرفت سازنده ها یک سری مکانیک های جدید و ایده های نو پیاده کنند ولی
متاسفانه جز Predator Bow چیز جدید دیگه ای وجود نداره ولی همین تیر کمون هم یک اسلحه ی زیبا و مخصوص طرفدارن Stealth و مخفی کاری هستش ، مکانیک خیلی خوبی هم داره از وزن و
سرعت تیرهاش گرفته تا تنوعشون همه و همه عالی کار شده روی این تیر کمون ، هیجان خوبی هم داره گیم پلی بازی به همراه موسیقی زیباش ولی انتظار بیشتری داشتم ، ارزش تکرار بازی رو هم
آورده پایین ...
7.7
نمره کلی : 8
به طور کلی ارزش بازی کردن رو داره و به همه پیشنهاد می کنم !
+
یه شوخی !
+
تفاوت نسخه اول با این نسخه :
رو به روی جایی که پل متحرک بالا کشیده میشه یه پله هست برو بالا اونجا اف بزن پل پایین میادنقل قول:
صورت سایکو دلم نیمد شات نگیم:
ایول ردش کردم :n20::n19:نقل قول:
نقل قول:
با سلام
بالاخره سایکو زنده موند یا نه ؟؟؟
فکر کنم اون دوستانی که میگن داستان خوب نبوده درست میگن ولی به نظر من یه جور آماده سازی برای نسخه بعدی بود برای همین اینجوری ساختنش
خواهشا هر کی جواب ایشون رو میده تو اسپیلر بزاره .نقل قول:
ممنون.
یه سوال:
دوستان مگه پرافت تو شماره 2 خودشو نکشت ؟اون نظامی رو از اب نجات داد و بعدش لباس نانوسوئت رو بهش داد و بعدش با یه تیر خودشو خلاص کرد.حالا چه جوری تو این شماره شده کاراکتر اصلی؟
سلام برو بچ
من دیروز بازیو گرفتم
خیلی بازی نکردم ولی به نظرم C2 بهتر بود.
شخصا با دیدن فیلم اول بازی تو C2 کفو خون قاطی کردم. هرچند تو نسخه 2 داستان بازی ریاد قوی نبود. من که فقط می کشتم و می رفتم جلو، با اینکه زبانمم قویه نمی فهمیدم داستان چیه. انگار C3 هم داستانش زیاد قوی نیست، بازیای جدید خیلی رو داستان کار می کنن. مثلا Hitman:Absolution یا FARCRY 3 داستانشون خیلی خوب بود. مخصوصا Hitman، فوق العاده بود. وقتی بازی می کردم اون قسمتش که از روی پشت بوما فرار می کرد احسان می کردم جیسون بورن شده هیتمن:n02:
EA باید یه فکری بکنه. اگه گرافیک خدای این بازی نبود مطمئنا خیلیا اصلا بازیش نمی کردن.
دوستمون راست میگه، اول C2 پرافت خود شو کشت و نانو سوتشو داد آلکاتراز.نقل قول:
حالا پرافت چطوری زنده شده؟
آلکاتراز کجاس؟