شما تو پست 234 نحوه آپدینو زدید.منم پرسیدم مشکلی داره از طریق منوی اصلی کسپر آپدیت انجام داد؟؟البته کسپرم رو ارجینال نخریدم.با کلید فعال میکنم.مرسی
Printable View
شما تو پست 234 نحوه آپدینو زدید.منم پرسیدم مشکلی داره از طریق منوی اصلی کسپر آپدیت انجام داد؟؟البته کسپرم رو ارجینال نخریدم.با کلید فعال میکنم.مرسی
من پست را برای کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار دادمنقل قول:
من متوجه نمیشم از طریق منو ، منظورتون را کامل بیان نمی کنید!
یعنی صفحه ی اصلی نرم افزار کسپر که همه چیو زده.از اونجا.من اشتباه کردم نباید از واژه ی منو استفاده میکردم
نقل قول:
سلام
ببینید این کلیدهای غیر قانونی هستن از رو اینترنت جمع اوری شدن ممکنه یکیش کار نکنه شما میتونید یکی یکی کلیدها رو امتحان کنید ببینید کدومش فعاله هر وقت کل کلیدها از کار افتاد میتونید بیاید همینجا در خواست بدید تا کلید جدید به شما داده بشه
حجم اولیه اپدیت حدودا 120 تا150 مگی باید باشه در اپدیتهای بعدی روزی 3 تا 5 مگ اپدیت میگیره
نقل قول:
بله میشه دوست عزیز
ممنون !نقل قول:
نشد ! گوشه وبسایت باز هم علامت کسپر میاد که نوشته سایت رو نمیشه دید
اسم سایت رو با فاصله اینجا قرار بدیننقل قول:
اگر هم مشکلی بود پیغام خصوصی کنید
ممنونم وقتی میگه databases osolate یعنی چی و چیکار باید کرد دراین مورد؟
سلامنقل قول:
منظورش اینه که مدت زیادیه دیتابیس انتی ویروس اپدیت نشده فکر میکنم کسپر بعد از 1 هفته اپدیت نشدن این پیغام میده شما انتی ویروس اپدیت کنید دیگه این پیام نمیده
با سلام
دوستان چرا در فایروال کسپر وقتی برای برنامه ای حالت prompt for action رو برای اتصال به اینترنت انتخاب می کنیم در زمان درخواست اتصال از طرف این برنامه به اینترنت اسم برنامه در اخطار فایروال نوشته نمیشه و فقط ای پی نشون داده میشه
مثلا من برای cccleaner انتخاب کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و گزینه چک ابدیت رو برای برنامه زدم و پیام زیر رو داشتم
سلام
بچه ها من به یه مشکلی برخوردم و اونم اینه که چند روز پیش که نسخه جدید ویندوز 8 رو نصب کردم و میخواستم یه برنامه ایمیج گیری نصب کنم که
کاسپر هشدار داد اما من توجهی نکردم و رفتم برای نصب که یهو سیستم بهم ریخت و منم به تصور ویروسی شدن ویندوزم رو عوض کردم و بعدش کاسپر رو
مجددا نصب کردم اما به محض نصب کاسپر همه چی مثل اول شد و متوجه شدم که مشکل از کاسپره و وقتی اونو EXIT میکنم همه چی درست میشه
دوستان اگه میتونن راهنمایی کنن ، ضمنا من از نسخه PURE استفاده میکنم چون سایر نسخه ها با ویندوز 8 سازگار نیستند
با تشکر از دوستان
این برنامه ورژنش رو از طریق اینترنت اکسپلورر چک میکنه و میگه که نیاز به آپدیت هست یا نه و اگر ببینید کسپر هم در مورد اتصال اینترنت اکسپلورر به سایت سی کلینر پیغام دادهنقل قول:
نقل قول:
با سلام
دوستان چرا در فایروال کسپر وقتی برای برنامه ای حالت prompt for action رو برای اتصال به اینترنت انتخاب می کنیم در زمان درخواست اتصال از طرف این برنامه به اینترنت اسم برنامه در اخطار فایروال نوشته نمیشه و فقط ای پی نشون داده میشه
مثلا من برای cccleaner انتخاب کردم
نقل قول:
و گزینه چک ابدیت رو برای برنامه زدم و پیام زیر رو داشتم
سلام دوست من
اتفاقا کسپر در زمانی که برنامه ای می خواد به اینترنت وصل بشه اسم برنامه رو مینویسه
الان شما چک اپ برنامه cccleaner زدید و این برنامه اینترنت اکسپلورر فراخوانی کرده و به وسیله اینترنت اکسپلور می خواد به سایتش وصل بشه خوب پس اینجا اینترنت اکسپلورر هست که می خواد به سایت cccleaner وصل بشه نه مستقیما خود cccleaner
اگه دقت کنید کسپر در اخطاری که میده اسم اینترنت اکسپلورر با ایکون برنامه نمایش داده
عباس پست تو پست شده چکار کنم تو زودتر پست دادی؟:31:
موفق باشید :40:
بچه ها در مورد مشکل من چیزی به نظرتون نمیاد
سلام دوستان من تازه از آواست به کاسپر کوچ کردم فقط یه مشگلی دارم اینه که الان یه فایله که سالمه ولی این کاسپر هی پاکش میکنه این لیسته سفید نداره که فایل رو بزاریم توش توی avast لیست سفید بود خیلی راحت اینکارو میکردم
ممنون میشم راهنماییم کنید
به نظرم شما ورژن 2013 کسپر رو نصب کنید مشکلتون با ویندوز 8 حل بشهنقل قول:
اینجا نسخه RC رو میتونید دانلود کنید , نتیحه رو با ما هم در میون بذارید
علی کاری به پستت نداشته باش منم ندارم :دی
عباس جون مثل اینکه نسخه rc بر روی ویندوز 8 کار نمیکنه و فقط تو نسخه نهایی این قابلیت پیدا میکنهنقل قول:
- Windows8 is not supported on this build.
Reason: before the official release Win8 we can not claim support for this OS.
In the near future it's planned to release of a version that does support Win8.
Edit: Product cannot be installed on Win8.
ممنون که کاری به پستم نداری:31:
سلام
ممنون دوستان ، عباس جان همونطور که علی گفت نسخه RC 2013 روی ویندوز 8 کار نمیکنه اما مشکل من اینه که نسخه PURE 2 روی ویندوز 8 بخوبی کار میکنه
اما همونطور که توضیح دادم بعد از اون مشکل اینطور شد یعنی در واقع اجازه هیچ کاری رو نمیده حتی کانکشنها هم ناپدید میشن و مای کامپیوتر و کنترل پنل هم باز
نمیشن ، دو بار هم ویندوز عوض کردم اما بازم نشد
سلام امیر جاننقل قول:
ممنون دوستان ، عباس جان همونطور که علی گفت نسخه RC 2013 روی ویندوز 8 کار نمیکنه اما مشکل من اینه که نسخه PURE 2 روی ویندوز 8 بخوبی کار میکنه
اما همونطور که توضیح دادم بعد از اون مشکل اینطور شد یعنی در واقع اجازه هیچ کاری رو نمیده حتی کانکشنها هم ناپدید میشن و مای کامپیوتر و کنترل پنل هم باز
نمیشن ، دو بار هم ویندوز عوض کردم اما بازم نشد
به نظر میاد بین کسپر با ویندوز 8 ناسازگاری وجود داره
آیا برای کاسپرسکی 2012 میشه کلید میانبر (Shortcut) به دلخواه تعریف کرد؟
مثلا من مرتب با تنظیمات قسمت Application Filtering سر و کار پیدا میکنم، باید مرتب چند سری کلیک کنم تا به اون تنظیمات دست پیدا کنم.
میخواستم ببینم نمیشه برای قسمت های پرکاربرد که سر و کار داریم، کلیدهای میانبر تعریف کنیم؟
سلام دوستان من تازه از آواست به کاسپر کوچ کردم فقط یه مشگلی دارم اینه که الان یه فایله که سالمه ولی این کاسپر هی پاکش میکنه این لیسته سفید نداره که فایل رو بزاریم توش توی avast لیست سفید بود خیلی راحت اینکارو میکردم
ممنون میشم راهنماییم کنید
بابا کمک کنید دیگه خواهشا
سلام
دوستان من آپدیت آفلاین کاسپر 2012 دانلود کردم ولی گزینه آپدیت درون فایل نیست فیلم آموزشی که نگاه میکنم فایل آپدیت درون پوشه هست ولی فایلی که من دانلود کردم نست حجم فایل هم 150 مگابایت هست ممنون
ببخشید دوباره سوال میکنم این دیسک نجات که از طریق بوت انجام مبشه چطوریه با تشکر
سلامنقل قول:
سلام
دوستان من آپدیت آفلاین کاسپر 2012 دانلود کردم ولی گزینه آپدیت درون فایل نیست فیلم آموزشی که نگاه میکنم فایل آپدیت درون پوشه هست ولی فایلی که من دانلود کردم نست حجم فایل هم 150 مگابایت هست ممنون
خوب شما مسیر فولدر اپدیتی که دانلود کردید به کسپر بدید
در صفحات قبل به طور مفصل بحث شده
دیسک نجات میتونید از این لینک دریافت کنیدنقل قول:
ببخشید دوباره سوال میکنم این دیسک نجات که از طریق بوت انجام مبشه چطوریه با تشکر
فایل iso بر رو سی دی رایت کنید و سیستم از رو سی دی بالا بیارید و سیستم اسکن کنید.
من کسپرم رو امروز نصب کردم با اولین اجرا برنامه هم کد 6 jun رو دادم بهش 365 روز بهم اجازه داد.....
اما موقع آپدیت رو 15% گیر میکنه....تیک استفاده از pro...xy رو هم برداشتم ساعتمم درسته:
6/8/2012
6:37 pm
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
من کسپرم رو امروز نصب کردم با اولین اجرا برنامه هم کد 6 jun رو دادم بهش 365 روز بهم اجازه داد.....
اما موقع آپدیت رو 15% گیر میکنه....تیک استفاده از pro...xy رو هم برداشتم ساعتمم درسته:
6/8/2012
6:37 pm
به نظر میاد مشکل خاصی نیست و داره اپدیت میشه کسپر یه مقدار تو درصدهایی که میزنه گیر میکنه مثلا ممکنه رو 15 گیر کنه ولی در اصل داره اپدیت میشه و ممکنه یه دفعه بره رو 80 درصد
سرعت اپدیت شدن کسپرم یه مقدار پایینه به نظر میاد سرعت نت شما هم پایین باشه و با سرعت بسیار پایینی داره اپدیت دریافت میکنه نشانه گر موس رو ایکن کسپر در سیستم تری قرار بدید ببینید به تاریخ امروز بروز شده
موفق باشید:40:
سلام دوستان عزیز
من از پیور2 استفاده میکنم. از دیشب به یک مشکلی برخوردم:
آپدیت میشه ولی باز پیغام میده که Out of date است و آپدیت کنید!:44:
از ویندوز هفت 64 بیتی استفاده میکنم. به نظرتون ممکنه که به 64 بیتی بودن ویندوز مربوط باشه؟
خیلی ممنون.
سلامنقل قول:
سلام دوستان عزیز
من از پیور2 استفاده میکنم. از دیشب به یک مشکلی برخوردم:
آپدیت میشه ولی باز پیغام میده که Out of date است و آپدیت کنید!
تاریخ و ساعت سیستم تنظیم کنید باید دقیق باشه و تیک قسمت proxy از این مسیر setting>update>update source>proxy server بردارید و سیستم ریست کنید و دوباره اپدیت کنید
موفق باشید
با سلامنقل قول:
برای من هم دقیقا به 15 درصد که میرسه زیاد می مونه و بعدش ابدیت میشه جند بار به همین صورت بوده و روی 15 درصد توقف داشتم نباید مشکلی باشه
من مشکل حاد و اساسی با کاسپرسکی 2012 دارم :
چند وقت پیش کاسپرسکی 2012 رو نصب کردم. ویندوز من XP هست.
بعد از نصب اون، هر از گاهی شاهد ریست های ناگهانی کامپیوتر هستم.
احتمال ریست شدن، به خصوص موقع اسکن کردن بالا میره.
ولی وقت هایی هم غیر از زمان های اسکن کردن پیش اومده که کامپیوتر ریست شده.
ارتباطی هم با مثلا سنگین بودن کاسپرسکی روی کامپیوترم نداره.
چون اولا به اون حد کاسپر سنگین نیست برام که کامپیوترم رو فلج کنه.
ثانیا حتی زمان هایی که هیچ کاری از کامپیوترم نمیکشم و برنامه ای اجرا نیست ، پیش اومده که کاسپرسکی idle scan یا Rootkit Scan انجام داده و کامپیوتر ریست شده.
(بنابراین این دو گزینه رو غیر فعال کردم در تنظیمات. ولی بالاخره که نیاز به اسکن پیدا خواهم کرد! ضمنا این کار تعداد ریست ها رو کمتر کرد ولی باز هم پیش میاد که کامپیوتر ریست میکنه)
درایو c کامپیوترم -که فایل زیاد داره- رو با کاسپرسکی نمیتونم اسکن کنم چون حتما وسط اسکن ریست میکنه(بارها پیش اومده)
-ولی با دیسک نجات آپدیت شده کاسپرسکی، درایو c رو کامل اسکن کرده ام هیچ مورد آلودگی نداره. (دیسک نجات چون در محیط ویندوز نیست، راحت درایو C رو بدون مشکل اسکن کرد)
با برنامه Malwarebytes Antimalware هم درایو C رو اسکن کرده ام ،راحت اسکن کرد و گفت هیچ آلودگی نداره.
کلا تمام درایو های کامپیوترم رو اسکن کرده ام هیچ آلودگی نداره.
-هارد کامپیوترم رو با برنامه های تست سلامت هارد چک کرده ام ، هارد هیچ مشکلی نداره و بنابراین مشکل از هارد نیست.
-دیتا بیس کاسپر هم مرتب آپدیت هست.ضمنا از کرک و این چیزها هم برای کاسپر استفاده نکرده ام. از کلید استفاده میکنم.
نمیدونم مشکل ریست از چی هست.
من قبل از این کاسپرسکی 2009 داشتم و اصلا چنین مشکلی نداشتم. اصلا کامپیوتر من و ویندوز فعلی ام خیلی سالم هستند و تا قبل از کاسپرسکی 2012 سابقه ریست شدن و این چیزها نداشتم.
فکر میکنم کاسپرسکی 2012 با چیزی در ویندوز xp ام کانفلیکت داره .
نمیدونم چه مشکلی داره که کار به ریست ناگهانی میکشه!
این بدترین مشکلی هست که میتونه بوجود بیاد!
در ادامه پست بالا، تصویر پنجره اسکن کاسپرسکی 2012 رو "بعد از ریست ناگهانی" کامپیوتر "به علت اسکن" رو ببینید!:
بعد از ریست و بالا اومدن مجدد ویندوز، پنجره اسکن به این شکل در میاد، تمام نوشته های این پنجره از بین میرن، کلا این پنجره از شکل میفته و تمام دکمه ها و امکاناتش کاملا از کار میفتند. دیگه هیچ کاری نمیشه با اسکن کرد(بقیه امکانات کاسپرسکی فعال هستند ولی اسکن دستی کاسپرسکی کاملا از کار میفته)
و دیگه هیچ راهی برای درست کردن این مشکل پیدا نمیکنم و مجبور شده ام دوباره کاسپرسکی رو از اول نصب کنم!
با وجود این مشکلات عملا استفاده از کاسپرسکی 2012 برای من غیرممکن هست :(
مگر اینکه راه حل این مشکلات رو بفهمم .
سلام دوست عزیزنقل قول:
این مشکلی که در تصویر هست در هر بار از ریستارت اتفاق میفته ؟ینی هر بار کسپر نصب میکنی بعد از ریست ناگهانی منوی کسپر به هم میریزه یا اینکه همین یکبار این اتفاق افتاده؟
خب این مراحل انجام بدید ببینید مشکل حل میشه
هر نوع برنامه امنیتی دیگری رو سیستم دارین پاک کنید
کسپر کامل رموو کنید و سیستم ریست کنید
سیستم با برنامه ccleaner تمیز کنید
تمام برنامه های در حال اجرا غیر فعال کنید
کسپر نصب کنید وسیستم ریست کنید
کسپر اپدیت کنید و سیستم ریست کنید
این مراحل انجام بدید و نتیجه رو اینجا اعلام کنید
در ضمن مشخصات سخت افزاری سیستم شما چی هست ؟ دمای پردازنده سیستم با برنامه core temp ببینید در حالت لود چند درجه هست یک اسکرین شات در حالت لود که سی پی یو زیر استرس هست بزارید اینجا
با این برنامه میتونید سی پی یو تحت فشار بزارید prime95
یادمه قبلا شما با برنامه گوگل کروم همچین مشکلی داشتین این احتمال هم وجود داره ویندوز شما مشکل داره و یا دستکاری شده باشه که باعث اختلال در کار انتی ویروس میشه
اگه میتونید ویندوز تعویض کنید و از ویندوز دیگری استفاده کنید که دستکاری نشده باشه
موفق باشید
این مشکلات بیشتر برای نسخه های بتا هست !
سلام دوستان من 4 روزه که ویندوزمو عوض کردم و کسپر نصب کردم قبلن هم همین ویندوز و نسخه ی آنتی ویروس رو داشتم اما اصلا بالا اومدنی سیستمم کند نمیشد!
اما حالا خیلی طول میکشه بالا بیاد فک کنم باید startup scan یا auto loadرو غیر فعال کنم اما نمیدونم چجوری لطفا کمکم کنید ورژن کسپرمم 2012 هستش.
اینم بگم که خاموش کردن سیستمم هم طول میکشه
با سلام خدمت دوستان
این نسخه Kaspersky Endpoint Security 8.1.0.646کسپر چه نسخه ای هست توی سایتش گشتم پیدا نکردم
با تشکر
سلامنقل قول:
سلام دوستان من 4 روزه که ویندوزمو عوض کردم و کسپر نصب کردم قبلن هم همین ویندوز و نسخه ی آنتی ویروس رو داشتم اما اصلا بالا اومدنی سیستمم کند نمیشد!
اما حالا خیلی طول میکشه بالا بیاد فک کنم باید startup scan یا auto loadرو غیر فعال کنم اما نمیدونم چجوری لطفا کمکم کنید ورژن کسپرمم 2012 هستش.
اینم بگم که خاموش کردن سیستمم هم طول میکشه
با برنامه بهینه ساز سیستم تمیز کنید
برنامه های اضافی که در استات اپ وجود داره غیر فعال کنید
در run تایپ کن msconfig اینتر بزنید در تب startup تیک برنامه هایی که لازم نداری همرا ه استارت اپ بالا بیاد بردار و ok بزن
سلام این نسخه برای سرورها استفاده میشهنقل قول:
با سلام خدمت دوستان
این نسخه Kaspersky Endpoint Security 8.1.0.646کسپر چه نسخه ای هست توی سایتش گشتم پیدا نکردم
با تشکر
لینک مستقیم از سایت کسپرسکی
کد:http://products.kaspersky-labs.com/products/english/endpoints/kes8windows/kes8.1.0.831_wksfswin_en.exe
موفق باشید
با سلام
دوستان این نسخه 2013 یا در واقع نسخه نهایی بعدی کی حدودا ریلیز میشه ؟ من می خوام چند تا لایسنس اورجینال خریداری کنم حالا اگه الان برای این نسخه 2012 بخرم دیگه بعد از انتشار نسخه بعدی روی اون که جواب نمیدن ؟
اگه بدونم به زودی نسخه نهایی میاد بهتر نیست صبر کنم تا از همون نسخه خریداری کنم ؟
با تشکر
نقل قول:
من از دوستم که استاد بنده هم هست ، گفتند به روال قبل اگر حساب بکنیم مال جولای یا اگوست:46:
با سلام و تشکرنقل قول:
خوب پس میشه منتظر موند دیگه
بعد تفاوت قیمت روی لایسنسها داریم در دو نسخه 2012 و 2013 ؟
با تشکر