سلام . اسم انگلیسیش چیه؟ فیلم یا انیمیشن؟نقل قول:
Printable View
سلام . اسم انگلیسیش چیه؟ فیلم یا انیمیشن؟نقل قول:
فکر کنم منظورشان اینه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام هوگو 3d دانلود بصورت رایگان:
سلام اره میشه باید تو گوگل این عبارت رو به این صورت سرچ کنی به جای نقطه چین اسم فیلمتو بذار:
site:uploadbaz.com ...
سلام دوست عزیز تلویزیون منم همینه و همین مشکلو تو این فیلم داشتم تو سایت های خارجی زیاد گشتم بالاخره راه حلشو پیدا کردم:
فایلی رو با نام mkvdts2ac3 با حجم 20 mg ورژن 2.2.0.0 دانلود کردم بعد هرفیلمی رو که صداش رو در تلویزیون پخش نمیشه drag کنی روی این فایل بعد تنظیمات صداشو انجام بدی به همین راحتی لینک دانلودشو پیدا نکردم خودت بگرد پیداکن
در جواب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که مشکل صدای اواتار در تلویزیون lg lw 65100 داشت
سلام
دوستان اینجا تاپیک دانلود فیلمه و توضیحات درباره سه بعدی اون فیلمه
نه تاپیک حل مشکل فلش و تلویزیون و بلوری پلیر و لپ تاپ و تورنت و اینجور چیزا
لطفا در تاپیک مربوطه سوالاتتون رو بپرسید .
بچه ها من فیلم سفر به اعماق زمین (Journey to the center of Earth) رو هم دانلود کردم و اونم چیز توپی به نظر میاد ، توصیه میکنم اگر کسی حوصله ، 8 ، 9 گیگ دانلود داره اینو هم دانلود کنه !
یه وقتی خوندم تو این تاپیک یکی از دوستان گفته بود این دوتا فیلم پر جلوه ترین فیلم های سه بعدی هستن ، نمیدونم این حرفش تا چه حدی صحت داره ولی خب من که با این فیلما حال میکنم ، البته هنوز آواتار رو کامل دانلود نکردم !
دوستان اگر کسی فیلمی رو میشناسه که صحنه هایی که از تی وی میزنه بیرون زیاده معرفی کنه
دوستان چون توی این سایت اسم x-i-p سانسور شده به جای نقطه چین های میتونید بنویسید زیپ یعنی همونی که نوشتم فقط خط فاصله هاشو بردارین
flashget نرم افزار زياده البته من با اين بيشتر حال ميكنمنقل قول:
حتما دانلود کنید خیلی عالیه......
حجم:325 مگابایت
کد:http://www.uploadbaz.com/8fc5jecif2cd
نقل قول:سلامنقل قول:
این از تی وی میاد بیرون ؟ چند دقیقش ؟
نقل قول:
کلا 2 دقیقه و خوردی هست که خیلی جالب همین عکس بالا تو فیلم کلا از فاصله ی 3 متری 2 متر میزنه بیرون
و جاهای دیگشم همینطور
اگه کلیپ توپ میخوای که همش بزنه بیرون کلیپ 5 صفحه اول رو دانلود کن... به اسم LG 3D Sport Demo mix 2012
سلام
من یه فیلم سه بعدی دانلود کردم،ولی وقتی بازش میکنم صفحه به دو قسمت تقسیم میشه که جفتشون یه تصویر یکسان رو نمایش میدن، باچه نرافزاری باید بازش کنم؟
يه جيزي كه من تو اين مدت فهميدم اكثر فيله هاي سه بعدي كاتوني هستن اون چند درصديم كه فيلم واقعين همه تخيلي هستن و پر از جلوه هاي ويژه كامپيوتري يعني در واقع اونها هم واقعي نيستن از اين فيلم هاي هيولايو اين جور چيزا بعد از يه مدت دلتون ميزنه چون فيلم حسابي رو سه بعدي نميسازن ظاهرا چون چيز خاصي نداره در اونصورت
نقل قول:
شما باید از روی کنترل tv گزینه 3d رو بزنی و سه بعدی sbs رو انتخاب کنی ....
غیر از این سایت هایی که دوستان تو صفحات قبل معرفی کردن سایت خوبی برای دانلود فیلم های سه بعدی کسی سراغ داره؟؟تورنت نباشه....
اینم سایتی که میخوای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ممنون ولی بیشتر لینک هاش برای دانلود پاک شدن.......
سلام لینک دانلود خرابه لطفا اصلاح کنیدنقل قول:
تست کردم لینکش مشکلی نداره فقط باید کپیش کنید و بندازیدش توی یک دانلود منیجر که بهتره از IDM باشه.نقل قول:
نقل قول:
شما که نگاش کردی سه بعدیش جالبه؟؟ارزش داره دانلود کنیم؟؟
نقل قول:
کسی این فیلم رو سه بعدی دیده؟؟3d چه جوریه؟؟
سه بعدیش اینجوری نیست که خیلی از صفحه بزنه بیرون ولی خود فیلم خیلی قشنگه بر عکس فیلم های سه بعدی که خیلی از تلویزیون میزنه بیرون ولی داستان نداره!نقل قول:
کسی نمیتونه یکی از کلیپهای کم حجم صفحه اول رو از یه جایی که فیل نباشه بزاره برامون ؟؟؟؟
من دیدم ، خود فیلم عالیه ولی 3 بعدیش افتضاحه به نظر من !نقل قول:
در کل فیلم های کم حجم 3 بعدی که تا حالا دیدم هیچکدوم باب دل نبودن ! ولی فیلم های 7 ، 8 گیگی که از همین تاپیک دانلود کردم همگی فوق العاده بودن ! نمیدونم دقیقا این عمق تصویر به حجم فیلم مربوطه یا نه ولی چیزی که من تجربه کردم اینه !
سرعت اپلود باز کمه میشه با خرید اکانت اپلود باز سرعت رو بیشتر کرد؟
داداش این فیلم سفر به اعماق زمین رو میشه خانوادگی دید صحنه داره؟نقل قول:
نه چیز خاصی نداره کلا ، چون این فیلم ها رو برای تمام سنین میسازن تو خود آمریکا این بچه مچه ها هم میبینن ! :31: اگر خانواده ت مثه مال ما اونقدرا مذهبی نباشن موردی نداره :31: قسمت دومش هم که فقط یه دختر و پسر نوجوونن و بازم موردی خاصی نداره ! در کل این دوتا فیلم یکی دوتا ماچ و بوسه آخر فیلم داره که اگر از اونا هم خوشت نیاد میتونی آخر فیلم رو قطع کنی !نقل قول:
ولی لذت دیدن این دوتا فیلم رو هرگز از دست نده و حتی با دیدن نسخه های با کیفیت پایینتر لذتش رو از بین نبر ، نسخه های 7 ، 8 گیگیشون که توی همین تاپیک هم هست دانلود کن حالشو ببر ! :46:
نسخه جدید برنامه KMPlayer 3.3.0.28 Plus قابلیت نمایش فیلمهای سه بعدی به صورت معمولی ( 2بعدی) را داراست.
دوستانی که فیلم سه بعدی گرفتند و حالا به هر دلیل میخواهند فیلم را به صورت 2بعدی هم ببینند، میتوانند از این نرم افزار استفاده کنند.
چند تا کليپ سه بعدي جالب ......
Sony.Bravia.Promo.Aquarium.3D
حجم:31 مگابايت
کد:http://www.uploadbaz.com/7jj2u4fjtwab
Sharks! 3D LG Cinema 3D
حجم: 78 مگابايت
کد:http://www.uploadbaz.com/m1g11txp3r9a
Call of Duty Black Ops in 3D ( side by side) HD
حجم: 71 مگابايت
کد:http://www.uploadbaz.com/zj5jhtywvpy1
نقل قول:
|
خب مسلماً خودت دیدیشون، از نظر عمق و بیرون زدگی!! در چه حدی هستن..؟؟ :6:
مدت زمانشون رو هم مرحمت میفرمائید.. :20:
|
نقل قول:
مدت زمانه همشون تقریبا 2 دقیقه ای هستن...
2 تای اولی که زیر دریا هستن و از نظر بیرون زدگی متوسط
ولی به نظر من بهترین سه بعدی ها همین مستند های زیر دریا هستن با این که 3d شون زیاد
بیرون نمیاد ولی خیلی خیلی جالبن.....هر کس ببینه متوجه میشه
و اون بازی هم بیشتر تو عمق هستش و خوبه برای کسایی که میخواین ببینن
بازی 3d چه جوریه...
ولی کیفیتشون واقعا خوبه
سلام فیلم سفز به اعماق زمین 2 بهتره یا 1 از نظر 3d میگم میاد بیرون؟؟
از نظر عمق تصویر هر دو فوق العاده هستن ولی اگر میخوای همش یه چیزی به سمتت پرتاب بشه یکش بیشتر از این صحنه ها داره توی دومیش جز یکی دو صحنه چیز دیگه ای نداشت که به سمت ببیننده بیاد !
کلیپ زیبا و دیدنی و اموزنده در باره ی نابودی طبیعت زیبا توسط انسان
فرمت:avi 1080p side by side
حجم:280 مگابایت
مدت:6 دقیقه
کد:http://www.uploadbaz.com/zm8gcc4yb0cq
جای --------- باید چی تایپ بشه ؟؟!!!!!!!نقل قول:
xنقل قول:
i
p
.
i
r
سلام
کسی از این کلیپهای سرگیجه آور نداره منظورم از اینایی که مثلا یه قطار میاد روی بیننده و یا...
یادمه کوچیک که بودم تو سینما 3 بعدی تو لونا پارک یه بار رفتم خیلی جالب بود.الان واسه این 3 بعدیها چیزی شبیه این هست؟
ممنون