سلام
تلویزیون ال جی مدل 42LED4700-TA برنامه جدیدش رو برای آپگرید بزارید ممنون میشم.
Printable View
سلام
تلویزیون ال جی مدل 42LED4700-TA برنامه جدیدش رو برای آپگرید بزارید ممنون میشم.
نقل قول:
اون که قیمتش میره بالا. این سری 58000 هست که به پول من میخوره که تو سایت ایرانیش زده 200 هرتز. اما جهانیش 120 هرتز هست. فول ال ای دی هم نیست.
فرکانس واقعی پنلش برای اروپا و آسیا 100 هست ولی فرکانس انطباقش 200 هست. عددی که سایت آمریکا می زنه فرکانس واقعی پنل یعنی 120 هرتز هست.نقل قول:
اینجور که مشخصه امسال خبری از جشنواره تابستانی نیست! :13:
ای روزگار.. ای کاترین اشتون!! هـــی هـــــی.... :41:
بریم همون 57000 یا 65100 بگیریم خلاص.. :45:
نقل قول:
والا منم منتظر بودم دیدم مدل های 2011 چشنواره ندارن فقط
2012 یه سینمای خانگی روش میدن ......:44:
نقل قول:
اونم چی، فقط "47ها که بالای 3 میلیون پولشونه !! :13:
بانه خرید "42 مد نظر من (LM76100) رو زده !1،990 که خدا کنه گلدیران 200-300 تا نهایتاً 400 تا بیاد روش که حداقل بشه اونو بگیرم..:42:
نقل قول:
امروز سایت چاره قیمت lw65100 رو از 2.930.000 اورده به 2.719.000
آقا کسی جواب مارو نداد؛ کسی میدونه چطوری باید تو این اسمارت ها از ف ی ل تر گذشت؟ با این اینترنت ف ی ل تر شده عملا اسمارت به درد هم میخوره؟
سوال دیگم اینه که جنسهای بانه قابل اعتمادن؟
کسی جواب ما رو هم نداد؟نقل قول:
دوستان این led های جدید پسوند mkv و زیرنویس فارسی رو به راحتی مثل سامسونگ پخش می کنن یا مشکل دارن ؟!
دوست عزیز مدلهای قدیمی ال جی هم به خوبی این کارو انجام میدادن چه برسه به اینهانقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوست عزیز شما باید به تاپیک cinema 3d 57000 مراجعه نمایید.در صفحه اول توضیح داده شده اینجا جای پرسیدن این سوال نیستنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان . من بعد از یک تحقیق مفصل جهت خرید یک ال ای دی 3 بعدی ال جی 42 اینچ مدل lm62000 رو انتخاب کردم و حالا می خوام اقدام کنم جهت خرید. چون هم قیمتش مناسب و هم شرایط tv بد نبود حالا که مصمم شدم احتیاج به راهنمایی شما دارم که بفرمایید ایا این مدل خوبی است؟ چه ضعف هایی داره؟ و اینکه تو رنج 2 تا 2/300 کدم 3 بهدی 42 اینچ بهتره؟ ممنونم
آقا حالا که انتخاب کردی دیگه دو دل نبش دل به دریا زننقل قول:
وگرنه هر ورز هر ماه یک مدل میاداگه بخواهی هی صبر کن حالا حالا ها باید صبر کنی
موفق باشی
خریدی ما ها رو هم در جریان بزار
خوبه بگير مباركت باشه اگه اينترنت برت مهم نيست ميتوني lm58000 هم بگيري فرقشون تو اسمارت بودنه ولي اين يكي تو نمايندگي صدو خورده اي ارزونترهنقل قول:
دوستان از بانه بگیرم بهتره یا نمایندگی بحث پولش نیست بحث اینه که می گن نمایندگی ها مونتاژ ایران رو می یارن و نسبت به بانه که مونتاژ کره می یاره از کیفیت پایین تری برخوردارن!؟
من هم در این موندم
اگه خریدی خبرش رو بده
درسته از نظر مونتاژ، بانه ای ها کیفیتشون بهتره ولی اگر به احتمال 1 در صد هم همون مونتاژ کره ای مشکل پیدا کنه گلدیران کاری برات نمی کنه. در کل باید ببینی تفاوت قیمت چطوری مثلا به نظر من توی سایزهای 42 و پایین تر صرف نمی کنه از بانه خرید کردن. ولی مثلا قیمت سایز 47 با گارانتی برابر قیمت سایز 55 بدون گارانتیه که خیلی وسوسه کنندست:46:نقل قول:
چشم حتمآنقل قول:
ممنون من سایز 42 می خوام که قعلا نمایندگی موجود نداره!!نقل قول:
نترسيد بخريد اولا كه اگه اونجا بخريد تست ميكنيد و ميخريد اگه اينجا بيارن باز تست ميكنن تحويل ميدن من 500 تومان ارزونتر گرفتم با اون پولم تا حالا يه فلش مموري 32 گيگ يه هارد اكسترنال 1 ترا گرفتم شده حدود 200 ، يه ر س ي و ر hd هم ميخوام بگير ميشه 230 باز 70 اضافي ميمونه :12:
تو سايزهاي بالاتر كه اختلاف خيلي بيشتره تو سايز 55 با اضافيه پولتون ميتونين يه پژو آردي 82 بگيرين :27:
اما من معتقدم تا سایز 47 رو رو از نمایندگی آدم بخره اما 55 اینچ رو بهتره از بانه بگیره اخه اختلاف بالای 2.5 میلیون هست. اما در 47 اینچ اختلاف 500 تا 600 تومن هست میشه 500 600 تومن رو به خاطر گارانتی و آرامش خیال بیخیال شد اما 2.5 میلیون جای ریسک داره. نه؟؟؟؟
دوستان این مدل LG EM9600 بلاخره وارد بازار ایران شده؟! قیمتش چنده ؟! 47اینچ...
OLED ها که هنوز تو آمریکا هم نیومدند ولی اگر هم بیان ایران فک کنم قیمت 55 اینچش بالای 10 میلیون باشه.نقل قول:
دوستان بین Lw95000 و LM5800 یا 66100 کدوم مدل رو بر میدارید. با توجه به اینکه گیم روی کنسول و فیلم در الویت هستند.
اگر سه بعدی بودن برات مهم نیست 95000 کیفیت تصویر معمولی بهتری داره ولی اگر می خوای سه بعدی هم باشه 66100 رو بگیر.نقل قول:
مدلهای جدید ال جی تو سه بعدی حرف اول رو میزنند اما در 2 بعدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
خب ؟؟نقل قول:
نگفتی ؟؟ تو 2 بعدی ؟؟ چـــی ؟؟ :5:
حداقل با سامسونگ مقایسه کردم و بطور کلی چیزی کم نداره، شایدم بهترم باشه! :8:
دوستان مدل 42LM5800 توی بازار موجوده چند قیمته ؟!
:20:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:46:
دوستان کسی میدونه که 42 lm67100 lm 76100 تو نمایندگی ها اومده یانه لطفا اطلاع بدید قیمت تو بانه lm67100 1850000 lm76100 1980000
پریروز به چند تا از نمایندگی ها که سر زدم چون خودم دنبال 47 بودم این دو مدل 86000 و 67100 بود ولی 76100 رو کلا ندیدم!نقل قول:
منظورم دقیقا همون مدلی هست که تبلیغش روی کاتولوگ های تلوزیون های جدید سالِ 2012 LG تو اکثر نمایندگی ها زده...نقل قول:
اگر اشتباه نکنم همون مدلِ LED بود نه OLED
LG 47LM96000
ویرایش: یه سرچی کردم. همون طور که گفتم منظور مدل LED هست:
همین آخری منظورمه...نقل قول:
آخه یادمه EM نوشته بودید. منم اولش شک کردم منظورتون LM بوده. فعلا تو نمایندگی 96000 نیومده ولی فکر کنم بانه اومده باشه.نقل قول:
ببخشید. اشتباهی به جای اینکه LM بنویسم EM نوشتم. منظورم همین مدلِ LED هستش که میگید.نقل قول:
والا میخواستیم این تلوزیون رو تهیه کنیم ظاهرا تو گمرک مونده و هنوز برای نمایندگی ها به صورت رسمی عرضه نشده. حداقل تا 2هفته پیش که اینطوری بود. میخواستم ببینم این تلوزیون ارزش صبر کردن داره؟! اصلا مدلِ خوبی هست از اظر شما؟!
ارزشش رو داره بالای 4تومن بابتش هزینه کنیم؟! یه دونه 47 اینچش رو میخوام ولی ظاهرا همین 47اینچش کمِ کم بالای 4تومن هست!
lm96000بلاخره واردبازارشدنقل قول:
قیمت 47اینچ 4.500.000 تومانه فرقش با lm86000فقط اینکه full led
الان به صورت رسمی وارد بازار ایران شده؟!نقل قول:
تو نمایندگی ها میشد تهیه کرد؟!
آخرین خبری که داشتم این بود که توی گمرک هست و هنوز تو بازار نیومده !
سلام
من دیروز در نمایندگی ها بودم و کل جمهوری رو گشتم 9600 به بازار نیومده بود و کسی از اینکه کی میاید هم خبر نداشت.
در ضمن 42 اینچ ها هم به بازار اومده بود اما با توجه به اینکه بدون کاور هست خیلی کوچک دیده می شد. به نظر من 47 هاش واقعا ایده ال هستند.
اما واقعا قیمت هاش بالاست .
در ضمن Lw5700 هم تخفیف خورده بود و 2300 تومن بود و LM5800 هم 2500 بود (47 اینچ هاش )
بچه ها من هر چه فکر میکنم دلم نمیاد 3200 تا 4000 تومن بدم به این تی وی جدید ها فکر کردم شاید LW5700 بخرم بهتره 1 میلیون صرفه جویی میشه
کسی با 5700 کار کرده ؟؟؟ راضی هستش ؟؟؟؟
خبر بده ممنون میشم
بله يك ميليون بيشتر بخاطر چي ؟ سيستم پخش تلويزيوني خوبي داريم كه نداريم و كمياب بودن فيلم هاي HD و گراني آن با اين كانال ها ي متداول
نيز هيچ فرقي نمي كند . مهم پخش تلويزيوني است كه بسيار پائين است حتي صدا هنوز مونو پخش مي شود .
صدای کانال های تلوزیون ضرغامی مونو هست. در حالیکه رو حالت نرمال و استاندارد همه شبکه ها استریو هست. این در حالی هست که بسیاری از شبکه ها خصوصا شبکه های HD دارند کیفیت صداشون رو از روی استریو به AC3 و صدای دالبی میرسونند.
lm76100 2650 lm 67100 2450