بچه ها فلش مموری رو از تلویزیون همینجوری میشه جدا کرد؟یا راهی داره مثل کامپیوتر safe remove بشه؟
Printable View
بچه ها فلش مموری رو از تلویزیون همینجوری میشه جدا کرد؟یا راهی داره مثل کامپیوتر safe remove بشه؟
بله راه داره,از روی کنترل گزینه QMenu را بزن برو تو قسمت یو اس بی گزینه خروج را بزن بعد یو اس بی را از تی وی خارج کن
سلام.من قبل از اینکه آپدیت تلویزیون کنم وقتی فرکانس دیجیتالو سرچ میکردم مثلا 8 شبکه به نام تلویزیون دیجیتال پیدا میکرد و 8 شبکه به اسم رادیو.ولی الان شبکه های رادیو هم به عنوان شبکه تلویزیون دیجیتال میشناسه و مینویسه 16 شبکه!تازه شبکه ها ی رادیویی نمیره تو لیست رادیو که با دکمه radio/tv برم توش!میاد تو لیست کانال های دیجیتال که واقعا آزار دهندس!!!آخرین ورژنو آپدیت کردم.کمکم کنید درضمن گمون نکنم به صداوسیما ربط داشته باشه محل سکونت سنندج
دوستان من وقتی یه زیرنویس فارسی رو کنار فیلم رو فلش مموری میریزم و هر دو رو همنام میکنم تلویزیون زیرنویس رو میشناسه و پخش میکنه.
اما وقتی همین فلش رو به بلوری ال جی BD660 وصل میکنم فونت فارسی رو نمیخونه و شکلک های عجیب پخش میکنه.چطور میتونم زیرنویس رو تو بلوری هم درست کنم؟
دلیلش اینه که یه فیلم سنگین دارم که تلویزیون از پس پخشش بر نمیاد(گیر میکنه و میره از اول پخش میشه) ولی تو بلوری پلیر راحت پخش میشه.
فیلم (Sherloc Holmz 2009 1080p) منظورمه.
کسی نبود کمکم کنه؟نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG] این نقشها در حاشیه سمت چپ و راست و قسمت بالا و پایین تی وی من پیدا شده اند که تقریبا مطمئن هستم که رنگ نیست و حدسم گرد و خاک میباشد.از اساتید و دوستان لطفا منو راهنمایی کنید اگه گرد و خاک باشه چه جوری باید تمیزش کنم؟ آخه این نقشها روی سطح بیرونی نیستند.ممنون میشم کمکم کنید
کسی هست با اینترنت این تلویزیون کار کرده باشه؟
من چند وقتی وای مکس گرفتم و با دانگل به اینترنت وصل شدم ،
ولی نمیتونم به facebook وصل بشم.
کسی میدونه چیکار باید کرد؟
جایی واسه تنظیمات ------ نداره؟
چجوری با این تلویزیون میشه مثلا موسیقی دانلود کرد؟
براي facebook ًبايد اول تو اون سايتي كه خود تلوزيون نوشته ثبت نام كني
دوستان 67100 و 76100 از یو اس بی فرمت mkv نمیخونن نه؟
نقل قول:
اجرا میکنه....
سلام دوستان
من قصد خرید یک تلویزیون با قیمتی در حدود 1600000 تا 1800000 دارم، از طریق یکی از دوستان با این مدل آشنا شدم. به نظرم مدل خوبیه...
البته 3 بعدی بودن سیستم زیاد مهم نیست، اسمارت باشه کفایت میکنه...
می خواستم راهنماییم کنین که تو این رنج قیمت گزینه مناسب دیگه ای هم وجود داره؟
ضمنا، از قابلیت ضبط این سیستم که باید چشم پوشی کرد، چون دردسرش زیاده و تو کامپیوتر نمیشه راحت ریخت و نگاه کرد...
آیا lg مدل دیگه ای داره که بی دردسر ضبط کنه، آیا مدل مناسبی هست که روی هارد ( بدون تغییر پارتیشن و به گونه ای که بشه با کامپیوتر دید) یا فلش مموری هم ضبط کنه؟
با تشکر
در این رنج قیمت اگر سه بعدی نمی خواهی من سامسونگ رو پیشنهاد میدم1600 بدون اسمارت .و 1800 با اسمارت و سایز 46 این ها جدیدترین تی وی های سامسونگ هستنداین ها رو نگاه کن بعدا تصمیم بگیر
ممنون دوست عزیز، فقط اگه امکان داره لطف کنین و اسامی مدل های مناسب سامسونگ که بالا بهش اشاره کردین رو بهم بگین...نقل قول:
ضمنا، از نظر شما سامسونگ چه برتری نسبت به ال جی داره که شما سامسونگ رو پیشنهاد دادین؟
و یه سوال دیگه، در مورد این مدل ( lw57000 ) شنیدم که موقع تماشای فوتبال تصویرش دچار مشکل میشه.. به خاطر هرتز پایین... آیا درسته؟
بازم ممنون
سلام دوستان
من يه دونه 57000 ال جي خريدم منتها كيفيت تصويرش يه مقداري بده زير نويسهاش دورش انگار يه هاله اي هست + تصويرش خيلي واضح نيست و لبه هاي تصاوير انگار اون ظرافت رو نداره
به نظرتون علت چي مي تونه باشه؟
شما ثبت نام کردی؟اون سایت که باز نمیشه؟
شما ثبت نام کردی؟اون سایت که باز نمیشه؟؟نقل قول:
دوستان ورژن آخرین آپدیت چند هست؟
آقا ما این تلویزیون رو خریدیم ,از کیفیتش که خیلی راضی هستیم و فیلم های سه بعدی رو هم خیلی خوب و عالی نشون می ده.:40:دقیقا حس سینما سه بعدی رو بهتون می ده.
ولی هنوز بازی ها و اپ هاش رو امتحان نکردم.یه توضیح بدین درباره نحوه دریافت بازی ها و اپ ها .اصلا ارزش داره پی گیر بشم برای دریافت بازی و اپ یا نه؟؟؟؟؟؟
سلام ببخشید چطور باید اپلیکیشن روی تلوزیونم نصب کنم ؟
Software_File(Version_04.04.03)نقل قول:
سلام،
دوستان من دیروز 42LW57000 گرفتم. البته فرشنده میگفت این مدل قدیمی شده. اما چون هم اسمارت بود و هم کنترل جادویی داشت و هم قیمتش پایین تر بود این تصمیم رو گرفتم.
هنوز کسی نیومده برای نصبش.
خواستم بپرسم کار درستی کردم یا باید LM58000 می گرفتم با 40 تومن اختلاف قیمت - که اسمارت نیست اما جدید ترینه-؟ یا LW65100 که فقط کنترل جادویی نداره اما با 170 هزار تومن اختلاف قیمت؟
فکر کنم هنوز فرصت تعویض داشته باشم اگه نیاز باشه.
لطفا یک نفر پاسخ بده.
ممنون
مبارکت باشه.تلویزیون خوبیه.من باهاش گیم میزنم با ایکس باکس و فیلم سه بعدی تماشا میکنم و بازی های المپیک رو هم با ای تلویزیون تماشا کردم.تو هیچ مورد کم نمیاره.اگه الکی حساس نباشی بخ این مدل و اون مدل واقعا تفاوت رو احساس نمیکنی.خودمم با امکانات اسمارتش تاحالا کار نکردم.کنترل مجیک رو هم بنظرم سخت بود گذاشتم کنار:3: بنظرم من همین رو استفاده کن.تلویزیون خوبیه. حالا انتخاب با خودتهنقل قول:
دوستان من یه سوال دارم آیا این تلویزیون به صورت آنلاین هم فریمورش رو میشه آپدیت کرد؟
چن خریدی؟نقل قول:
lw65
100 تا انطباق تصویرش بالاست . این چن بود؟
lm ها ظاهری فکر کنم تنها سری 5 و 6 فرق دارن اینا چند بودن؟
مرسی دوست عزیز.نقل قول:
خیالم رو راحت کردی. من هنوز xbox ندارم اما قصد داشتم بگیرم. بیشتر به نگرانیم همین بود که توی این مورد برام مشکل پیش بیاد که شما امتحان کردی و جواب داده.
امروز صبح به نصابش هم زنگ زدم اونم گفت شما اصلا تفاوت رو احساس نخواهی کرد با اون مدل بالاتر.
والا ما هی صبر کردیم گفتیم شاید برای عید فطر، هدیه ای، چیزی روی محصولاتشون بزارن، بعد دیروز رفتم نمایندگی نزدیک خونمون (در شیراز) دیدم قیمت ها رو افزایش دادن. فروشنده گفت 2 روزه قیمت ها رو بالا بردیم.نقل قول:
اما شب قبلش که از فروشگاه هایپر استار (مرکز خرید خلیج فارس) خرید کرده بودیم، قیمت ها مثل قبل بود.
دیگه من هم سریع رفتم اونجا و با همون قیمت قبلی یعنی 1.700 خریدم.
lw65100 قیمتش 1870 تومن بود و مدل lm58000 هم 1740 تومن میشد (همه 42 اینچ).
یعنی همون قیمت هایی که سایت lgcenter.ir گذاشته و هنوز عوض نکرده.
با سلام
از بین دو مدل 47LM5800 , 47LW5700 برای تصاویر دو بعدی کدوم بهتری (خصوصا فوتبال 576P)
سلام من مودم وایمکس ایرانسل رو به تلویزیون وصل کردم و به روز رسانی بصورت آنلاین انجام شد.فریمور قبلیم 4.01.20 بود و الان 4.04.03 هست که این آپدیت آنلاین دقیقاً 3 ساعت طول کشید!!!!!!!!!!!!:18::19:
با فریمور قبلی گیرنده دیجیتال قادر به دریافت سیگنال شبکه های جدید ایران مثل شما و بازار و تماشا و .. نبود و بعد آپدیت همه این شبکه ها رو نشون میده:10:
ولی میخواستم بپرسم همیشه آپدیت انقدر طول میکشه؟سرعت نت من 512 هست و مودمم فول انتن بود.فکر نمیکردم انقدر طول بکشه:9:
یه سوال دیگه هم دارم و اون اینکه سایز فونت یا قالب فونت زیرنویس فیلم هایی که با فلش مموری پخش میکنیم رو این تی وی رو میشه از طریق تلویزیون ویرایش کرد مثلا بالتیکش کرد یا قالب و فرمتشو تغییر داد؟
27 صفحه پست دادن دوستان. هنوزم کسی مطمئن نیس این تلویزیون خوبه برای تصاویر دو بعدی.نقل قول:
در مورد صحنه های اکشن لااقل یه نفر بگه در مقابل سری 5 سامسونگ هم ضعیف تره.
سلام دوستان خوشحالم که سایت شما رو پیدا کردم و ازش استفاده میکنم.چند تا سوالی در باره این تلوزیون برام پیش اومد اونم اینکه:من دوماه پیش 47LW5700 خریدم فارسی رو ساپورت میکنه یعنی منوی تلوزیون فارسی هم میشه ولی نوع گرافیک و فونت خیلی افتضاحه خیلی درشت نشون میده و با فونت اریا که من اصلا خوشم نمیاد.حالا سوالم اینه که چطوری میتونم این مشکل رو حل کنم ایا با اپدیت نرم افزارش مشکل حل میشه؟ شما چه نظری درباره اپدیت دارید؟ ایا با اپدیت مشکلی پیش میاد؟سوال بعدیم در باره اینترنت این تلوزیونه.من وقتی که خریدم توی کارتون تی وی دانگل و کنترل جادویی مجیک موشن موجود بود. و الان هم بدون هیچ مشکلی ازشون استفاده میکنم.حالا سوالم اینه که: من مودم وایرلس دارم و از اون دارم توی کامپیوتر استفاده میکنم و با کامپیوتر به اینترنت متصل میشم.من گوشی ایفون ۴اس دارم و با اون هم میتونم راحت از همون مودم استفاده کنم. حالا میخوام بببنم که چطور میتونم از ابنترنت این مودم همونطور که با گوشی استفاده میکنم با تلوزیون هم به همون مودم وصل بشم و بتونم اینتر نت رو توی تلوزیون هم داشته باشم؟ببخشید که سوالم طولانی بود ولی خواهش میکنم به سوال من هم پاسخ بدین.ممنون از هم
مستقیم از طریق خود تلویزیون آپدیت کن ضرری نداره. برای وصل شدن به مودم از سریق وایرلس نیاز به دانگل Wi-Fi دارید که باید از گلدیران سفارش بدید براتون بیارن.نقل قول:
ممنون از جوابتون دوست عزیز لطفا شماره نمایندگی رو بهم بدید.من تو یکی از پست های این تاپیک دیدم که یکی از دوستان اپدیتشو گذاشته بود و گفته بود که با مسولیت خودتون اپدیت کنید. چرا اینو گفت؟لطفا لینکی از خود سایت ال جی قرار بدین که بشه اپدیت تلوزیون رو از اونجا دانلود کرد و اپدیت افلاین انجام داد. اموزشش یادتون نره لطفا.راستی اون لینکی که دوستمون رامتین از فور شیرد گذاشته بودن که برای دسترسی به منوی مخفی بود خرابه و میگه لینک صحیح نیست لطفا اونو دوباره آپ کنید و ادرسشو اینجا بذارین ممنون.نقل قول:
سلام.من پیشنهاد میکنم مودم ADSL رو مستقیم وصل کنید به تی وی و به روز رسانی رو روشن کنید تا سرچ کنه و شروع به آپدیت کنه.برای من سه ساعت طول کشید که هنوز نمیدونم منطقیه یا نه.شاید مشکل از نت بوده.(هرچند مودم فول آنتن بود) ولی در کل بدون درد سر آپدیت شد.هیچ مشکلی هم پیش نیاورد.تازه گیرنده دیجیتال هم قوی تر عمل کرد:)
شماره گلدیران: 84733نقل قول:
متاسفانه سایت ایرانی ال جی خیلی ضعیفه و آپدیت نمی ذاره و بعضا لینک هایی که دوستان می ذارن از سایت امارات هست که توصیه می کنم مستقیم با خود تلویزیون آپدیت کنید که مشکلی پیش نیاد.
منوی مخفی هم بیخیال شو چون چیز خاصی نداره ضمن اینکه اگر حین دستکاری مشکلی پیش بیاد، شامل گارانتی نمیشه. کاربرد منوی مخفی فقط برای بانه ای ها هست که می خوان گیرنده دیجیتال رو فعال کنند.
ولی من منوی مخفی رو لاژم دارم لطفا یه راهنمایی بکنین.یه مشکل دیگه هم داشتم اینکه وقتی دارم شبکه های ماهواره ای رو میبینم مثل جم و یا شبکه منوتو یا... تصویر موقعی که رنگ دیگه هست دونه دونه نشون میده.یعنی وقتی صورت کسی رو نشون میده کنار های صورتش دونه دونه نشون میده وقتی تصوری از دور از یه جمعیت نشون میده و اون جمعیت حرکت میکنن شطرنجی میشه و... کلی مشکلات تصویر.وقتی که فیلم با کیفیت۷۲۰ پیکسل رو از فلش مموری اجرا میکنم هم تصویر دونه دونه میشه.ایا پیکسل ها مسکل دارن؟مشکل چیه؟قیمت این دانگل وای فای هم چنده؟
شاید ایراد از پنل باشه. ضرر نداره با گلدیران تماس بگیرید تا کارشناس بیاد بررسی کنه. قیمت دانگل هم 30-40 تومانه.نقل قول:
من تلوزیون رو از بانه خریدم و خوذم هم تو تبریزم. زنگ زدم به همین شماره ای که شما دادی گفت که باید با نمایندگی تبریز صحبت کنید.شماره نمایندگی تبریز رو گرفتم رو زنگ زدم دانگل وای فای رو گفت ۸۰ تومنه.وقتی این مشکلات رو پرسیدم گفت از کدوم فروشگاه خریدی و من هم وقتی که گفتم تز بانه گفت خدمات نمیدیم و اصلا راهنمایی نکرد منم عصبی شدمو بهش فحش دادم.این چرا اینکارو کرد؟مگه کسایی که از بانه خریدن ادم نیستن؟ضمنا تو یه سایت دیدم که تو این تلوزیون وای فای درونی wifi bult in وجود داره. حالا چطور مبشه ازش استفاده کرد؟شما لطفا به کسی که اموزش منوی مخفی رو گذاشته پیام خصوصی بدین تا دوباره اونو اپ کنه.من خودم نمیتونم چون باید ببشتر از ۲۰تا پست داشته باشم.
مشکل کشور ما اینه که شرکت های بزرگی مثل سونی، سامسونگ، ال جی، پاناسونیک، شارپ و ... نمایندگی رسمی تو ایران ندارن برای همین یه سری شرکت میان به صورت واسطه ای نمایندگی این شرکت ها رو می گیرن و قطعاتشونو وارد می کنن و اینجا مونتاژ می کنند و فقط هم به محصولاتی که خودشون مونتاژ کردن خدمات می دن. در حالی که توی دنیا چیزی به نام گارانتی بین المللی وجود داره که فرقی نمی کنه یه محصول رو از کجا خردید و هرجای دنیا ببرید نمایندگیش قبول می کنه. پس نباید از گلدیران توقع داشت بیاد تلویزیون های بانه ای رو تعمیر کنه چون همونجور که از اسمش بر میاد شرکت ال جی نیست و تنها در قبال محصولاتی که خودش ضمانت کرده مسئولیت قبول می کنه.نقل قول:
57000 Wi-fi Ready هست نه Built-in یعنی باید بهش دانگل زد.
اینم روش ورود به منوی مخفی ال جی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . تو رو خدا کسی بگه چطوری میتونم با lw57000وب گردی کنم . . . 3 بار اپ دیت کردم. adsl 128 هم دارم و موفق شدم تلوزیونم رو به مودم وصل کنم فقط نمیدونم چطور وب گردی کنم . . گزینه web browser رو نوشته غیر فعاله و coming soon ... گزینه sighn in هم مینویشه comming soon
سلام
من حدود 9 ماهه این مدل TV رو گرفتم ازش کاملا راضی ام چند تا سوال دارم که اگه میشه جواب بدن دوستان !
1- میشه با نصب فلش مموری به تلوزیون برنامه هارو ضبط کرد این دستگاه DVR چیه که باید ازش استفاد کرد من کلید رکورد روی کنترل که میزنم ان پیغام میاد ؟
2- من چند تا فیلم 3D دارم که حجمشون بالای 20 گیگه , مگه میشه فیلم سه بعدی 900 مگابایت باشه اونوقت کیفیت و عمق لازم رو داشته باشه ؟
3- من مودم وایرلس دارم چه جوری باید به صورت وای فای به تلوزیو وصل شد البته من با کابل شبکه راحت این کار میکنم این ماژول توکار وای فای که تو دفترچه هست و باید از کجا گیر آورد ؟
4- اگه یه هارد اکسترنال بگیرم بهتره و به صرفه تره یا همین استفاده از بلو ری پلیر ؟
ممنون ! خواهشاً راهنمایی کنید !!!!!!!!!!
سلامنقل قول:
1- با فلش نمیشه هارد با حجم بالا میخواد
2-هرچه حجم فیلم بیشتر -کیفیتش بیشتر و عمق هم بیشتر
3-شما یه دانگل وای فای میخوای برای تی وی که باید از نمایندگی بخری
4-برای پخش فیلم سه بعدی همین یو اس بی تلوزیون هم همین کار پخش رو انجام میده و نیازی به بلوری نیست!
سلام
مرسی داش محسن , کارت درسته , نمرتم 22 :46: