بی شرف که نه. بی آبرو باز نزدیکه اما فکر کنم رسواشده بیشتر بخوره بهش.نقل قول:
Printable View
بی شرف که نه. بی آبرو باز نزدیکه اما فکر کنم رسواشده بیشتر بخوره بهش.نقل قول:
کمله DisHonored :
تلفظ ~> دیس آنرد
معنی ~> هتک حرمت شده
هرچی میرم جلو تر بیشتر با این بازی حال می کنم واقعا هیجانی و لذت بخشه. بیشترین چیزی که فاز میده مخفی کاریش و قابلیت هایی هست که به دست میاریم. کلا بازی فاز میده ولی بازی های جدید مثل اساسین و مدال و هیتمن بیان میره تو صف
ارهنقل قول:
بازیش اولش زیاد جذاب نبود
و اروم اروم خوب شد
آره از همه ش بهتره.نقل قول:
مرحله اون لیدی گاگا هم تموم شد . فعلا که به نظرم چیزی رو تو بازی از دست ندادم . همه رو روی گوست رفتیم و همه ران ها و بون ها رو هم پیدا کردیم و همه رو nonlethal پدرشون رو دراوردیم .
فقط اینکه دارم همه رو nonlethal میکنم یه جوری شده . حس میکنم بازی واسم بی هدف شده . اگه قسمت شد دور دوم رو برم میزنم همه رو میکشم از بیخ تا شهر پر ویپر بشه . میخوام بازی رو تبدیل کنم به walking dead :sq_24:
من هم Ghost بودم ، اما اگه یکی بود که باهاش حال نمیکردم ، به بدترین حالت میکشتمش. هم گوست بودی ، هم بشدت ارضا میشدم وقتی خشتکشونو میکشیدم سرشون. وقتی نان لیتال میرفتم یه کم حس ترسویی بهم دست میداد.نقل قول:
:sq_2::sq_2::sq_2::sq_2:نقل قول:
فک کنم رکورد کشتن ادما رو شکوندم و بدون ghost
high
63 نفر
همش هم لو رفت : ))
اره ولی میدونی اینکه طرف رو nonlethal بکنیش یه جورایی حس کنجکاویت رو هم میبره بالا که ببینی چه بلایی سر طرف میاد یا اخرش چی میشه . چون کشتن که در یک آن تموم میشه ولی nonlethal سرنوشتی بدتر از مرگ رو واسه طرف ورق میزنه .نقل قول:
خفه کردن از پشت هم جز کشتن حساب میشه ؟ یه مرحله رو بدون اینکه کسی رو بکشم رفتم و فقط از پشت خفه میکردم که آخر سر نوشت 12 نفر رو کشتی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فوق العاده است این بازی و حتی فراتر از اون چیزیه که ازش انتظار داشتم
یعنی از اون بازی ها ست که آدم دوس نداره اصلا از بازی خارج بشه و هر چه قدر ادامه پیدا می کنه جذابیتش بالاتر میره
با اینکه بازیو هنوز تموم نکردم ولی با توجه به این گیم پلی غنی که ازش دیدم به نظرم می تونه جزو برترین های تاریخ سبک مخفی کاری قرار بگیره
کسانی هم که از بازی خیلی راضی نیستن و یا اعتقاد دارن که در سطح اون امتیازاتش نیست هم احتمالا زیاد علاقه ای به سبک مخفی کاری ندارن وگرنه بازی واقعا شاهکاره و اون متای 91 هم حقشه
به نظره من حقش بیشتر از 91 هست :دینقل قول:
چون واقعا عالیه
از همه لحاظ ترکوند
سلام دوستان
بازی رو نصب کردم ولی وقتی از پوشه binaries>win32 روی آیکون بازی کلیک میکنم میگه فایل XINPUT1_3.dll تو سیستم موجود نیس!
راه حل چیه؟
ممنون
این اواتار جناب HITB0Y رو دیدم یاد یه چیزی افتادم .
میگم این حال و هوا و جو بازی چقدر شبیه فیلم V for vandeta هستش نه ؟ خیلی سبکش هنری و قشنگه .
دوستان مشکل حل شد.
ایراد از DirectX بود.:sq_25:
بازی خیلی خیلی عالی بود
باعث شد یه شب تا ساعت 8 صبح بیدار بمونم و تا 2 روز بعدش هم حالم خوش نبود و نتونستم برم سرکار
از همه نظر حرف نداشت فقط آخر بازی میتونست حماسی تر تموم بشه! این پایانی که من دیدم پایان بد بازی بود اما خیلی ساده و بد تموم شد
پایان خوب بازی چطوریه ؟ چه اتفاق هایی تو پایان خوب بازی می افته ؟
گرافیک فنی بازی هم خیلی عالی بود تعجب میکنم چرا بعضی ها میگن گرافیک فنی بازی خوب نبود ؟! من با یه تلوزیون 32 LED بازی کردم خیلی صحنه های بازی جذاب و پویا بود
به گرافیک فنی بازی نمره 9 و به گرافیک هنریش نمره 9.5 میدم
چقدرم طولانیه . من الان فکر کنم مرحله اخر باشم . به نظرم یه 14 ساعتی تا الان بازی کرده باشم .نقل قول:
ولی نه انصافا گرافیکش اوقدرها خوب نیست . در واقع واسم هم مهم نیست . اینجور بازی ها که این همه ازادی عمل داشته باشیم نمیتونه انچنان گرافیک خوبی داشته باشه . مگه بازی های نسل بعد .
راستی من از اول بازی منتظر بودم که این لباسش رو عوض کنه . اخه اساسین با لباس نظامی ؟ در ضمن جالبه که وقتی ماسکش رو برمیداشت باز هم میتونست زوم کنه . بازی یه سری ریزه کاری هایی داره که سوتی حساب میشه .
یعنی من رسما میمیریم برای سبک مخفی کاری جان:26:نقل قول:
فقط بد بختیش اینجاست صبحی زنگ زدم به یارو فروشنده اول که اصلا نفهمید ما کدوم بازی رو میگیم بعدش هم برای اینکه جلوم کم نیاره که بازی رو هنوز نیاورده میگه در راستای اینکه توی آمریکا قراره انتخابات ریاست جمهوری برگزار بشه کمپانیاهای سازنده بازی کمی بازیهاشون رو با تاخیر میدن توی بازار:16:ولی شما خیالت راحت به محض اینکه بازی ریلیز و کرک بشه ما سریع بازی رو میاریم....یعنی ما رو میگی پشت تلفن این ریختی شدیم:34::31:
دوست عزیز یارو خیلی مشنگ بوده :sq_13:حتما خبر نداره بازی دو هفته بیشتر ریلیز شده حتما بازی رو تهیه کن توی این اوضاع خراب وضعیت بازیها واقعا عنوان توپی هستش من خودم شخصا هر وقت میشینم پای بازی اصلا نمیفهم زمان کی گذشت در کل بازی نکات مثبت زیادی داره که میشه ضعف های اونو نادیده گرفت کلا داستان گیرایی داره و امکانات گیم پلی بازی در نوع خودش نوع آوری بسیار عالی و جذابی هستشنقل قول:
وای ترکیدم پسر :sq_2:نقل قول:
نتخابات ریاست جمهوری برگزار بشه کمپانیاهای سازنده بازی کمی بازیهاشون رو با تاخیر میدن توی باز
آقا وحید نظرتون راجب گرافیک و موسیقی چیه ؟نقل قول:
فوق العاده است این بازی و حتی فراتر از اون چیزیه که ازش انتظار داشتم
یعنی از اون بازی ها ست که آدم دوس نداره اصلا از بازی خارج بشه و هر چه قدر ادامه پیدا می کنه جذابیتش بالاتر میره
با اینکه بازیو هنوز تموم نکردم ولی با توجه به این گیم پلی غنی که ازش دیدم به نظرم می تونه جزو برترین های تاریخ سبک مخفی کاری قرار بگیره
کسانی هم که از بازی خیلی راضی نیستن و یا اعتقاد دارن که در سطح اون امتیازاتش نیست هم احتمالا زیاد علاقه ای به سبک مخفی کاری ندارن وگرنه بازی واقعا شاهکاره و اون متای 91 هم حقشه
+
نمیدونم بعضیا ب گرافیک بازی ایراد میگیرن ولی به نظر من گرافیکش عالیه مخصوصا از نظر هنری ! فقط تکسچرا بعضی جاها تو ذوقن !
این که زاویه دیدش اول شخصه چطوری لباسشو دیدید؟نقل قول:
اولا سر استینش معلومه که لباس نظامیه و همون لباسیه که باهاش اول بازی بود . دوما اخر بازی هم نشون میده اش بالاخره .نقل قول:
واقعا چرا توی پوسترها و یا توی خود بازی عکسش با لباس و کلاه اساسینه اما توی بازی اینطوری نیست . در ضمن یه چیز دیگه هم امروز دیدم .
داشتم تریلر E3 بازی رو نگاه میکردم دیدم ایکون blink اونجا فرق داره با اینی که ما داریم . یا حتی یه سلاح دیگه هم توی سلاحهاش بود که علامت الکتریسیته داشت توش . همچین چیزی ما توی بازی ندیدیم . کسی دیده ؟
احتمالا برای این ها باید dlc هاشو نصب کنیدنقل قول:
من تازه این دختر ملکه رو نجات دادم:31:
مرحله قبل رو بعد 5 ساعت بازی ghost کردم:46:
این مرحله نجات دادن رو دیگه اصلا حالشو نداشتم همه رو از دم کشتم
یه جا شنیدم شکل بازیمون بعدا تو روند بازی تاثیر میذاره درسته؟ مثلا چه اتفاقی میفته اگه همه رو بکشی البته به غیر از اون که Weeper و .... زیاد میشند
نقل قول:محتوای مخفی: اسپویلر گنده درباره حالات پایان بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
چند نکته
- سبک بازی فقط محدود به مخفی کاری نیست.
انجام بازی به صورت اکشن و کشت و کشتار به اندازه ی مخفی کاری لذت بخشه.
- کشتن، عالی درست شده.
وقتی شمشیر رو فرو می کنی تو شکم دشمن نگون بخت، وقتی با تپانچه مغزش رو متلاشی می کنی، وقتی سرش رو جدا می کنی و وقتی منفجرش می کنی، همه ی اینها حال میده!
- توجه به جزییات بی نظیره.
جزییات اکشن، مخفی کاری، محیط اطراف، اتفاق ها و داستانک ها و ماجراها و چیزهای مخفی ای که در هر مرحله وجود داره، فوق العادست.
- تو هر مرحله، کلی چیز جالب وجود داره برای دیدن، برای کشف کردن.
- اکتشاف و گردش، روش بازی کردن منه.
تو هر مرحله، مهم ترین کاری که انجام می دم ، کشف کردن و گردشه.
این نکات رو خوب اومدی . من هر از چندگاهی واسه شوخیش هم که شده از حالت مخفی در میومدم و یه کم کشت و کشتار راه میانداختم . بعد دوباره از سیو قبلی میاوردم . کلا کشتن توی بازی حالی میده . اینکه بخوای تیک dont kill anyone رو بزنی یه کم روی اعصابه . گوست رو من همه رو گرفتم اما فقط یه مرحله کلا نکشتم .نقل قول:
یه روش کشتن باحالی که طرف رو میخوام اعدام کنم اینه . زمان رو نگه میدارم و سریع تیرکمون رو در میارم . از سرتاپا طرف رو تیر بارون میکنم . منتهی تیرها همه روی هواست . بعد وایمیستم زمان دوباره ادامه پیدا کنه . نمیدونم دردی که اونموقع طرف میکشه در چه حده .
اولین DLC بازی Dishonored با نام Dunwall City Trials عرضه می شود. Bethesda اعلام کرد که این DLC تعداد 10 نقشه برای قسمت Challengeها در بر خواهد داشت و میزان مهارت بازیکنان در مخفی-کاری را محک خواهد زد. قیمت این DLC که در دسامبر راهی بازار می شود، 400 پوینت یا 4.99 دلار اعلام شده است. همچنین اولین DLC داستانی بازی نیز در سال 2013 عرضه خواهد شد.
ولی از حق نگذریم مخفی کاری بازی خیلی اسونه . یعنی کافیه فقط یه ارتفاع چند متری از حریف فاصله داشته باشه حتی اگه روش هم به سمتت باشه نمیبینه .نقل قول:
خیلی تعریف این بازی رو شنیده بودم.
یه ربعی بازی کردم اصلا به دلم نچسبید.
نظر کساییکه بازی کردن چیه ؟
به نظر من این دو کلا مطابق با نوع بازیننقل قول:
آقا وحید نظرتون راجب گرافیک و موسیقی چیه ؟
+
نمیدونم بعضیا ب گرافیک بازی ایراد میگیرن ولی به نظر من گرافیکش عالیه مخصوصا از نظر هنری ! فقط تکسچرا بعضی جاها تو ذوقن !
گرافیک بازی شاید از نظر تکنیکی خیلی عالی نباشه ولی از نظر هنری واقعا زیباست و محیط ها شادابی خاصی دارن
موزیک های کوتاهی هم که تا حالا توی بازی گوش کردم خیلی خوب بودن
ولی نظر نهایی رو بعد از تموم کردن بازی می تونم بگم...
می تونید نظرات صفحات قبلی رو بخونیدنقل قول:
خیلی تعریف این بازی رو شنیده بودم.
یه ربعی بازی کردم اصلا به دلم نچسبید.
نظر کساییکه بازی کردن چیه ؟
ولی به طور خلاصه بازی فوق العاده ست
هر مرحله از بازی رو میشه با راه های مختلف رفت. میشه کلا همه رو قتل عام کرد که این راه غیر معقوله و یا میشه بدون کشتن حتی یه نفر یه مرحله رو تموم کرد. که برای همه اینا شخصیت اصلی قابلیت های مختلفی داره که بعضی هاشو به مرور می تونید بدست بیارید که واقعا قابلیت های کاربردی و جالبین...
در کل سبک بازی بیشتر شبیه بازی هایی مثل Thief و Hitman هستش و مخفی کاری در اون به شکل زیبائی از کار دراومده به اضافه اینکه میشه به جز سبک مخفی کاری سبک اکشن ماجرایی رو هم به اون نسبت داد...
بازی تا الآن توی این سال از نظر من بهترین بوده!(بین بازی هایی که برای PC اومدن البته چون کنسول ندارم : دی)
گیم پلی خیلی خوش دسته!به خصوص که راه های رفتن هر مرحله خیلی زیاده!
مثلا
محتوای مخفی: روش های تمام کردن مرحله اول
در کل یک بازی فوق العاده بوده تا این لحظه برای من!(البته خیلی جلو نرفتم توش)
سلام به همگی.
من چند روزی هست که مشغول بازی کردن این بازی هستم. نظر شخصیم راجب بازی:
بازی جالبی هست از نظر آزادی عمل.
بنظرم هوش مصنوعی جای کار داره و قطعا میتونسته بهتر بشه. برای مثال من بازی رو با درجه سختی hard در حال گذراندن هستم تنها تغییری که احساس میکنم نسبت به درجات پایینتر اینه که شیوه مبارزه دشمن تغییر کرده.(بیشتر دمیج میزنه و کمتر دمیج میخوره) و تغییراتی مثل تیزبین شدن و حساس شدن رو خیلی کم احساس میکنم.
گرافیک از نظر هنری و تسکچر ها و مدل های استفاده شده واقعا زیبا هست ولی از نظر طبیعی بودن چیز تاپ و خاصی نیست.
صدا گذاری عالی کار شده و به همراه یک هدست با کیفیت میتونه تجربه خوبی برای بازیکن باشه.
باگ خاصی بجز چندتا باگ گرافیکی (مثلا گیر کردن پای جنازه بین فاصله چند سانتی لوله و دیوار و حالت کش امدن پا) ندیدم البته این باگ ها هم در حالت معمول زیاد اتفاق نمیفته.
اما چیز که برام جالب بود و هنوز منطق این کارو نفهمیدم عمل خودکشی هست! در یکی از مرحله ها دیدم که یکی از سربازان دشمن به طرف یکی از مخازن سوخت با شتاب دوید و خودشو منفجر کرد! نمیدونم این کار تصادفی بوده یا مثلا یک باگ در بخش مسیر یابی هوش مصنوعی بوده و یا اینکه دلیل منطقی داشته!
در کل انتظارم از بازی تا حد زیادی برآورده شد.
یکی از جالب ترین ویژگی های بازی لود خیلی سریعشه !!
واقعا تحسین برانگیزه ... با این که مپای بازی نسبتا بزرگن ولی لودش مرحله کمتر از سه ثانیه زمان میبره !
این هنر بازی سازای این شرکت رو توی بهینه سازی گیم میرسونه.
چیزی که دقیقا توی Skyrim هم بود (بازی قبلی همین شرکت) :20:
سلام دوستان
فقط میتونم بگم تا الان عالی بوده و به شدت اعتیاد آور!
یه نکته اینکه از نظر تاثیر رفتار گیمر بر پایان بازی من رو یاد fallout3 میندازه!البته این نظر منه شاید شما نظر دیگه ای داشته باشید.
چندتاسوال:
رمز گاوصندوق دکتر گالوانی رو از کجا باید گیر آوارد؟
من الان blink رو روی levelII بردم و همینطور darksider + shadowkill رو هم فعال کردم...حالا بین گزینه های موجود کدومشون جالب تره تا اون هم زودتر فعال کنم؟
دسوتان یه ویدئو دید خیلی جالب بود شما هم امتحان کنید.میرید جلوی یارو شلیک میکنه بلافاصله(خیلی سریع) زمانو نگه دارید تا تیر تو هوا باشه حالا برید تو یارو باهاش برید جلوی تیری که خودش شلیک کرده بعد ازش بیاید بیرون.زمان که دوباره عادی شد یارو خودش با تیر خودش میمیره!(یه ویدئو دیگه هم دیدم که شلیک کرد به یارو بلافاصله که تیر خورد به یارو زمانو نگه داشت رفت تیرو از تو هوا برداشت برگشت سر جاش.همه مونده بودن که اون یارو چه جوری مرد!!!)
خلاقیت موج میزنه و آدم میتونه به کلی روش حال کنه!
دوستان من دارم نسخه بلک باکس بازی رو دانلود میکنم. تو خود سایتش نوشته بود که فقط قسمت معرفی سازندگانش حذف شده. حالا مخوام مطمئن بشم از قسمت گیمش چیزی کم نشده؟ بازی مراحلش کامله؟
اره . میتونم بگم نگه داشتن بهترین و باحال ترین جادوست . خیلی کارها و روش های کشتن جدیدی میشه باهاش ابداع کرد .نقل قول:
یکی از زجر اورترین کشتن هایی که من دارم اینه که طرف رو یا تیر اتشی اتیش میزنم بعد که داره میسوزه چندتا نارنجک چسبونکی پرت مینم بهش که بچسبه به کل بدنش . منتهی وقتی زمان ایستاده . چون همه اش با هم منفجر بشه . چیزی که از اخر ازش میمونه یه بالاتنه جزغاله شده است که میشه یه چند متری مثل بطری پرتش کرد . باهاش میرفتم از دور پرت میکردم جلوی ملت سکته میکردن .
یه خصوصیتی که این بازی داره معتاد شدن به اونه !
نمیدونم چرا ولی همه ش میخوام بازی کنم.
اما دلیلشو نمیدونم !
ارهنقل قول:
خداییش این یه موردو خیلی باهات موافقم
من بازی میکنم دوباره دلم میخواد بازی کنم
کلا خار خارک داره
بازیو امروز نصب کردم .
خیلی بازی باحالیه. مخصوصا وقتی با شمشیر حمله میکنی.
فقط کسی نمیدونه چطوری میشه با تپانچه به طور دقیق هدف گیری کرد؟