سلام. من نرم افزار پایین رو پیشنهاد میکنم : ( برنامه ای حرفه ای ) :n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید:n12:
سلام. من نرم افزار پایین رو پیشنهاد میکنم : ( برنامه ای حرفه ای ) :n01:
سلام
یه چند تا کارتون ضبط کردم و میخوام اونا رو ویرایش کنم یعنی بعضی جاهاش رو کات و بهم بچسبونم مهم اینه که پسوند اونا TS هست چه نرم افزاری رو پیشنهاد میکنید
که کار هم باهاش راحت باشه.
ممنون
سلام.
یه برنامه میخوام که بتونم مثلا یه قسمتی از یه ویدئو رو محو کنم(تار کنم یا چیزی روش بزارم که اون قسمت معلوم نباشه) و این که متحرک هم باشه..ینی بتون اون تیکه رو با حرکت تصویر,حرکتش بدم چون تصویر ثابت نیست..
ممنون:n12:
کدوم نرم افزار برای ویرایش ویدیو بهتر؟
سلام. میتونید نرم افزارهای پایین رو امتحان کنید ::n01:نقل قول:
برنامه پایین رو پیشنهاد میکنم : :n01:نقل قول:
نرم افزار در این زمینه زیاد هست. بستگی به کارتون داره که میخواید چه کاری انجام بدید !نقل قول:
من یه موزیک ویدئو گرفتم که صدا نداشت
ولی فایل صوتی موزیک رو دارم
یه برنامه معرفی کنید که این فایل صوتی رو روی ویدئو قرار بدم
باسلام به دوستان گرامی ببخشید من یک برنامه می خواستم برای سانسور کردن چند قسمت از فیلم .اگه یه برنامه معرفی کنید ممنون میشم .باتشکر
سلام. برای این کار می تونید از نرم افزار پایین استفاده کنید : :n01:نقل قول:
درخواست نرم افزار برش کناره های یک فیلم
با سلام دوستان عزیز
می خوام کناره ها و پایین یک فیلم که تبلیغات گذاشته شده رو حذف کنم ولی متاسفانه تو نت سرچ می زنم فقط برای تیکه تیکه کردن هست و اونطوری که من می خوام نرم افزار خاصی رو پیدا نمی کنم.
اگه نرم افزار خاصی سراغ دارید لطفا معرفی کنید.
سلام. برنامه پایین رو پیشنهاد می کنم::n01:
و
سلام دوستان....
من دنبال یه نرم افزار میگردم که مثلا یه یه فیلم 2 ساعته رو بهش بدی و یه کلیپ 5-6 دقیقه ای ( خودمون بتونیم زمان رو تنظیم کنیم ) از فیلم درست کنه و تحویل بده ... اسکرین شات که از فیلم میگیرن چه طوری هست که به صورت راندوم از فیلم عکس میگیره و کلی عکس کنار هم تحویل میده .. اون مدلی ... ولی با این تفاوت که به جای عکس میخوام ویدیو تحویل بده ... چن ثانیه از هر جای یه فیلم رو بکشه بیرون یه کلیپ از فیلم درست کنه ) یه خلاصه ار فیلم )
همچین چیزی داریم ؟!
دوستان یه کمکی بکنید لطفا.
سلام.
شما میتونید از نرم افزارهای ویرایش فیلم استفاده کنید. اگر با این برنامه ها کار کنید طرز استفاده رو یاد میگیرید !
این برنامه حرفه ای در زمینه ویرایش فیلم هست :
این برنامه هم همونطور که گفتید از قسمت های مختلف فیلم عکس تهیه میکنه :
این برنامه هم مخصوص برش قسمت های دلخواه فیلم هست :
این برنامه هم فکر میکنم بهتون بتونه کمک کنه :
دست شما درد نکنه .. ولی من حوصلم نمیشه خودم کات کنم... کاش خودش راندوم از هر جا چن ثانیه میزد پست هم ... :n02:
برای ارتقا کیفیت فیلم نرم افزار خوب چه هست؟
سلام. میتونید برنامه پایین رو امتحان کنید »::n01:نقل قول:
من دنبال برنامه ای هستم زیر نویس را روی فیلم های 720pهک کنه تا باusbروی تلویزیون که امکان لود زیر نویس نداره بدون افت کیفیت تماشا کرد
طی تحقیقاتم چند برنامه پیدا کردم اما با ایراداتی که توضیح میدهم بدردم نخورد
mkvmerge GUI بهترین برنامه هست زیرنویس وفیلم ادغام میشه اما درPCفقط جواب میده رو تلویزیون زیرنویس نمایش داده نمیشه
ImTOO Movie Maker 6
jet audio این دو برنامه کار میکنند اما برای اضافه کردن زیرنویس به یک فیلم سینمایی720p وقت خیلی زیادی لازم دارد بیشتر از 7 ساعت
از دوستان خواهش دارم برنامهای بهتر معرفی کنند
زیر نویس بر روی فیلم برای استفاده پرتابل روی TV
من دنبال برنامه ای هستم زیر نویس را روی فیلم های 720pهک کنه تا باusbروی تلویزیون که امکان لود زیر نویس نداره بدون افت کیفیت تماشا کرد
طی تحقیقاتم چند برنامه پیدا کردم اما با ایراداتی که توضیح میدهم بدردم نخورد
mkvmergeGUI
بهترین برنامه هست زیرنویس وفیلم ادغام میشه اما درPCفقط جواب میده رو تلویزیون زیرنویس نمایش داده نمیشه
ImTOOMovie Maker
jetaudioاین دو برنامه کار میکنند اما برای اضافه کردن زیرنویس به یک فیلم سینمایی720p وقت خیلی زیادی لازم دارد بیشتر از 7 ساعت
از دوستان خواهش دارم برنامهای بهتر معرفی کنند
اگر که تلویزیون زیر نویس ساپورت نمیکنه متاسفانه هیچ راهی جز hard sub کردن زیرنویس ندارید که این کار هم مثل کانورت فیلم زمان بر هست ... .
راه دیگه ای نیست ....
سلام
من نرم افزاری میخوام که بتونم رو ویدیو افکت بزارم مثلن دست طرف تفنگ بزارم یا اتیش بیاد بزنه ککمکم کنید اگه میتونید یک نرم افزار کم حجم بهم معرفی کنید:n02::n02::n02::n02::n02::n02:
سلام. برنامه پایین هم میتونه بهتون کمک کنه ::n01:
سلام. می خواستم بدونم آیا نرم افزاری هست که فیلم ها رو تحلیل کنه. مثلا دو تا فیلم رو از لحاظ کیفیت و مشخصات تخصصی با هم مقایسه کنه. یا به فیلم ها رتبه بده. اگه هست ممنون میشم اسمش رو بگین.
سلام دوستانمن یکسری فیلم دارم . میخواهم نرم افزاری باشه که خیلی سریع بتونم حذف کنم و نخواهم 30 دقیقه مثلا صبر کنم تا ویدئوی جدید رو بسازه .سریعترین نرم افزاری که میشه باهاش سانسور انجام داد که سریع هم فایل خروجی رو بده . ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر
سلام. کم حجم ترین نرم افزاری که باهاش بتونم صدایی که از بلندگوی کامپیوترم پخش میشه رو با کیفیت بالا ضبط کنم چیه؟ برخی سایت ها آهنگشون قابل دانلود نیستند مثل سیب موزیک. از نرم افزار مدیا کچر هم کار بر نیومد فقط مونده ضبط به این روش. لطفا راهنمایی کنید. ممنون
سلامنقل قول:
نیازی به نرم افزار برای ضبط ندارید
شما میتوانید با IDM این جور فایل ها رو دانلود کنید
وارد هر صفحه بشید اگه فایل های ویدیویی یا صدا داشته باشه خودش پیام برای دانلود میده
Sent from my C2105 using Tapatalk 4 Beta
سلام دوستان
یک نرم افزار واسه چرخش فیلم میخوام
وقتی میخواستم فیلم بگیرم در حالت portrait گرفتم ، الان توو هر دستگاهی میذارم نمیشه 45 درجه چرخوندش
میخوام وقتی چرخید توو فایل درست شه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
سلام دوستان
دنبال نرم افزاری هستم که فایلهای بافرمت ts را به mpeg تبدیل کند
همچنین بتواند فایلهای با فرمت ts را تکه تکه کند درقطعات دلخواهد وازهرجا که میخواهیم
منظور از فایلهای ts فایلهایی هستند که با ----- ازماهواره گرفته شده است
دارم سريال breaking.badنگاه مي كنم.مشكلي كه دارم بعضي از فايل ها صدا با تصوير هماهنگ نيست
صدايي كه پخش ميشود از تصوير جلوتر هست.اين فايل هايي كه اين مشكل را دارند تفاوتي با بقيه فايل هاي
ديگر دارند.كه تصويرش را درزير مي بينيد.حجم اين فايال ها دوبرابربقيه هست.ايا مي تونم با نرم افزاري
صدا با تصوير را هماهنگ كنم.از چه نرم افزاري بايد استفاده كنم؟
با سلام
من میخوام فیلم عروسی رو که فرمتشvobهست رو میکس کنم ولی توی چند تا برنامه مثل یولید گذاشتم ولی فرمتش رو فراخوانی نمی کنه لطفا برنامه ای رو که بشه باهاش میکس کنم رو بگید که خروجی با کیفیت بالا رو هم داشته باشه
با تشکر
سلام
این لینک vegas pro برای ویندوز 32 بیت پیغام 404 میده :
جایگزینی نداره ؟
نقل قول:کد:http://tinyurl.com/our4sn4
سلام .
برای رکورد کردن صدا در ویندوز از چه نرم افزاری استفاده کنم ؟
کرک یا همون سریال نرم افزار After Effect میخواستم
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی از نرم افزار های Audio Record Wizard وAIMP برای ضط صدا استفاده کنی. :n01:
سلام دوستان
یک نرم افزار می خواستم که باهاش بشه یک فایل صوتی رو به چند تکه تقسیم کرد و هر تکه رو جدا ذخیره کرد.
واسه تبدیل فرمت MP3 به فرمت AAC یا OGG با کیفیت خوب و حجم کم هم یک نرم افزار پیشنهاد بدید. ( لطفا نرم افزار حرفه ای پیشنهاد بدید ، حجم پایین و کیفیت بالا برام خیلی مهمه )
ممنون
سلام. برنامه پایین رو پیشنهاد میکنم ::n01:نقل قول:
سلام.
بهترین نرم افزاری که بشه صدای یه فیلم با فرمت mkv یا mp4 یا .... رو چند ثانیه عقب و جلو کرد و سریعا با همون فرمت ذخیره کنش ؟
با mkv merge میشه این کار رو کرد ؟ کسی میتونه اموزشی بزاره .نقل قول:
به نظرم نرم افزار ادیوس بهترین ویرایشگر فایلهای ویدئویی
با سلام شرکت iris به نشانی :
iristed.com
یه برنامه ای داره که با اون می تونی فیلم ها رو با دو تا زیر نویس ببینی و خودش کلمه ای رو که مشکل داری رو برات ترجمه می کنه و ساختار گرامریش رو توی جمله نشون میده و ....... که من می خواستم اگه یکی از دوستان این برنامه رو داره لینکشو بده تا بقیه هم دانلود کنن