توی قرارداد ببینید چی زده ؟نقل قول:
قید شده به نرخ روز ؟
چقدر آبان ماه دادید؟
Printable View
توی قرارداد ببینید چی زده ؟نقل قول:
قید شده به نرخ روز ؟
چقدر آبان ماه دادید؟
تاحالا 15 تومن دادیم...توی قرارداد زده به قیمت مصوب...نقل قول:
توی قرارداد ببینید چی زده ؟
قید شده به نرخ روز ؟
چقدر آبان ماه دادید؟
شما با همون 21 تومننقل قول:
مابقی رو براتون محاسبه میکنند.
فروش چکی سمند بدون ضامن از سوی لیزینگ ملت
عصرخودرو: لیزینگ ملت از فروش خودرو سمند EF7 پایه گاز سوز در 6 قسط خبر داد.
به گزارش «عصرخودرو» تسهیلات برای خرید این خودرو 10 میلیون تومان و پیش پرداخت نیز 17 میلیون و 840 هزار تومان اعلام شده است.
يکشنبه 29 بهمن 1391
از سوی لیزینگ ملت انجام می شود
فروش اعتباری وانت پیکان بدون ضامن
عصرخودرو: واسپاری ملت از فروش خودرو وانت پیکان خبر داد.
به گزارش «عصرخودرو» بنابر اعلام لیرینگ ملت تسهیلات واگذاری وانت پیکان 6 میلیون تومان و با بازپرداخت 24 ماهه خواهد بود.
يکشنبه 29 بهمن 1391
دوستان پیشنهاد میکنم هرگز تو طرح های ایران خودرو ثبت نام نکنین...من امروز زنگ زدم میگم بهمن تموم شد این ماشین ما چی شد؟
میگن ما تازه دارم نوبت آبان رو الان میدیم....بخدا به خفتش نمی ارزه....یعنی قرارداد این وسط چیز.......
خبر مهم
ایران خودرو فروش سوزوکی کیزاشی رو شروع کرده با تحویل 20 روزه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
دوستان میخواستم بدونم درج حرف قیمت به نرخ روز در حواله با قیمت مصوب در حواله فرقی میکنه؟
ممنونم
درج قیمت مصوب برای تحویلی های بهمن و ما قبل به معنیهنقل قول:
محاسبه مابقی پول قرارداد با قیمتهای قبل
و درج قیمت روز به معنیه قیمت خودرو در زمان تکمیل وجه داره
ممنون دوست عزیز من حواله رانا تحویل اسفند ماه دارم داخل حواله نوشته قیمت مصوب اما از چند نفر که سوال کردم گفتن با قیمتهای جدید محاسبه میکنند از یک طرفی هم حواله رو میخواستم بفروشم نمایندگی به من گفت امکان صلح تا آخر سال بستن! در صورتی که قبلن امکان صلح داشت.نقل قول:
کلا ایران خودرو اعلام کرد که اگر تاریخ تحویل قبل از بهمن باشه به قیمت قبل تحویل می دهند و در مورد بهمن و اسفند اگر قرارداد پیش فروش قطعی باشه به قیمت قبل تحویل می شود و در مورد پیش فروش عادی به قیمت جدید محاسبه خواهد شد.نقل قول:
قیمت مصوب هم یعنی قیمت مصوب در تاریخ تحویل و هیچ فرقی با قیمت روز ندارد. چه در مورد رانا و چه تندر 90 و چه خودروی دیگر بند قبل اجرا می شود و افزایش شامل تمامی قرارداد های پیش فروش عادی تحویل بهمن و بعد از آن خواهد شد.
در مورد بستن امکان صلح هم متاسفانه این اتفاق افتاده و گزینه صلح در سیستم فروش بسته است.(یا باید تحویل بگیرید و یا اینکه انصراف بدبد)
همون طور که گفتم برای تا اخر بهمن به قیمت قبل و برای بعد از بهمن قیمت مصوب قیمتهای جدید هستش. اگه قیمت مصوب هم نیومده باشه که قیمت روز خودرو محاسبه می شه.نقل قول:
سلام .
دوستان من یه EF7 خرید نقدی کردم .
30 بهمن بود. باید 20 روزه تحویل میدادن ، اما الان حدود دو هفته از 20 روز هم گذشته .
توی سایت که میرم و وضعیت رو چک میکنم ، نوشته توی مرحله ی صدور پیش فاکتوره !
امروز رفتم نمایندگی ، خودش چک کرد ، گفت نه آقا توی مرحله ی صدور سنده ! هفته آینده میاد..
الان کی راست میگه ؟ هفته ی قبل هم گفته بودن هفته ی بعد میاد . البته اون موقع نگفتن توی مرحله ی سند هستش !
الان این که من توی سایت میبینم درسته ، یا این که اینا میگن ؟ :n27:
بستگی داره، یه موقع می بینی هفته بعد بهت تحویل میدن، یه موقع هست می بینی 40 روزی طول میکشه تا بهت تحویل بدننقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
الان حدود 40 روز شده دیگه !!
البته اگه ازش یه 8 الی 10 روز تعطیلی رو کم کنیم .
سلام
اگر الان ماشین رو به قیمت قطعی بخریم در صورتی که زمان تحویل قیمت مصوب کمتر باشه کدام قیمت ملاکه ؟
این پیش فروش ها قطعی هستند و مابقی طبق همین نرخ محاسبه میشوندنقل قول:
ایران خودرو فروش قطعی سمند گذاشته با قیمت 26.500.000 تومان
به نظرتون این قیمت دیگه تغییر نمیکنه و خرید کنم؟؟
طبق حرف و حدیث های اطراف مجلس و دولت ، داره قیمت ها شکسته میشه . البته امکان داره بعد از کاهش قیمت ، فروش نکنه ایران خودرو تا بعد از عید . ولی چند روز صبر کن فعلا .نقل قول:
یه مدت صبر کنیدنقل قول:
تا تغییری که احتمالش هست ایجاد بشه
هرچند اگر بخواهند 10-15% از قیمتی که افزایش دادند رو کاهش بدهند برای سمند حداکثر 1میلیون کم میکنند
زیاد عجله نکنید
سمند ef7 جزء ماشینهایی که همیشه فروشش باز بوده
الان هم به صورت نقد و اقساط توی نمایندگی ها فروش داره
امروز سمند را گرفتیم.چندتا سوال:
ماشین ما سمند ال ایکس XU7 بود و 20300 داده بودیم.نباید رینگ میداشت؟الان این فقط قالپاقه!
اگه بخوام رینگ را عوض کنم باید لاستیک را هم عوض کنم؟رینگای شبیه سورن الان توی بازار حدود چنده؟
کارت طلایی 3 ستاره شامل چی میشه؟
کارت ماشین و کارت سوخت کی میاد؟
ممنون
اخیرا دیگه رینگ اسپرت روی سمند LX نمیزارن .نقل قول:
رینگ های فابریک 15 اینچ برای سمند در طرح های مختلف قیمت 4 عددش حدود 500 هزار تومان هست.
کارت طلایی تاپیکش لینک زیر:
کارت ماشین یک هفته تا 10 روز و کارت سوخت تا 20 روز هم طول میکشه.
از شرایط فروشی که امروز ایرانخودرو گذاشته آیا استقبالی شده؟ کسی با این قیمتها و زمزمه های کاهش قیمت خرید میکنه؟؟
بالاخره هستن کسایی که خرید میکنن ! چرا که نه..نقل قول:
از شرایط فروشی که امروز ایرانخودرو گذاشته آیا استقبالی شده؟ کسی با این قیمتها و زمزمه های کاهش قیمت خرید میکنه؟؟
اما فعلا دست نگه دارین بهتره چون احتمال کاهش قیمت بالاست .
مثلا اگه قراره الان با 27.500 سمند 45 روزه ثبت نام کنین ، توی بازار 28 تومن هست که بخرید !:n13:
دوست من الان توی سمند ef7 در صورتی که شرکت 27500 با تحویل 45روزه هستنقل قول:
اما توی بازار اراک من خیلی مورد میشناسم که با 27 تومن به راحتی میفروشند
یعنی 500 تومن زیر قیمت نمایندگی ؟ کاملا صفر و زیر قیمت ؟! جدیدا اینطوری میفروشن ؟ واسه حرف و حدیثی که سر کاهش قیمت هست ؟
رئیس جمهور برنامشو داد اوکی شد تا اواخر اسفند قیمتها میکشه پایین...
نه الان خیلیا پول لازمندنقل قول:
و ماشین رو توی زمان ارزونی خرید کردند به همین خاطر زیر قیمت شرکت هم براشون مشکل نداره
پراید 131sx نمایشگاه دار با اینکه 16500 خریده بود حاضر بود با یه تومن ضرر اینور سال بفروشش به قیمت 15500
وضع بازار با 20-30 روز پیش کاملا فرق کرده
الان بازار بدجوری افت کرده
اونایی که سود های میلیونی کردند حالا نوبت ضرر های میلیونیشون
این طبیعت بازار ایرانه
الان تنها چیزی که روی هوا میره و خرید و فروشش زیاده پراید کارکردست
کلا پراید از همه نظر ماشین عجیبیه:n02:نقل قول:
الان تنها چیزی که روی هوا میره و خرید و فروشش زیاده پراید کارکردست
با سلام
از ایران خودرو سمند SE قراره تحویل بگیرم اما ماشین ضبط نداره! چقدر بابت ضبط کم میکنن؟
یه حواله چند روز بعد بتون میدهند که برای بانکنقل قول:
صادرات هست و مبلغ 100 تومان هست
فروش نقدی تیپ 5 شروع شد 36600 تحویل 15 روزه ! تا تونستن زدن :n02:
ELX هم فروش نقدی تحویل 15 روزه 37 تومن
دوستان 206 ایرانی دیگه خبری از کروز و پدال برقی و ECU 7.4.5 نیست و lcd type b نخواهید داشت چیپ تیونینگ تعطیل ! تنها موتور TU5 روی امکانات تیپ 1 قدیم هست !
اگر قصد دادن 36600 و خرید تیپ 5 دارید بهتره روی ELX 37 تومنی بیشتر فکر کنید که با این وضع از این 206 خیلی بهتره !
آقا قضیه این مدل 91 و 92 چیه؟ کسی می دونه؟
من یه 405 بنزینی 21 دی ثبت نام کردم تحویل 20 روزه! دیروز واسه ما پیامک اومد که تا آخر امسال مدل خودروی شما تغییر نمی کنه. اگه مدل 92 می خاید، بیاید فرم پر کنید و 92 تحویل بگیرید. وقتی رفتیم نمایندگی گفتن افزایش قیمت داره بابت مالیات و بیمه و یورو 4! تحویلشم این طورا که پیداس 1 و نیم، 2 تومنی آب می خوره! بازی جدیده؟ ملت از همه جا بی خبر اومده بودن امضا و اثر انگشت و دنگ و فنگ. من فرم پر نکردم گفتم واسه قبل عید می خام. گفتن معلوم نیس تا عید بیاد!!
امروز یکی از رقیقام می گفت 8 بهمن سمند SE ثبت نام کرده بعد چند روز پیش تحویل دادن! آحه این یعنی چی؟ چجوریه که 4025 تحویل نمیدن سمند میدن!!؟؟
زنگ که میزنم به ایران خودرو میگن خودرو آماده تحویله تو مشهده ولی ماشین نداریم که از طریق باربری بفرستیم بیاد. برو خودت بیار!!! ینی چی! کسی راه چاره ای سراغ داره؟ خیلی وقته که ثبت نام کردم. این الان اونجا بمونه یه صدمه ای چیزی بهش وارد بشه ایران خودرو جوابگو هست یا نه؟
این مشکل را ما هم داشتیم. 20 روز ماشین مشهد بود! بعدش 200 هزار تومن جریمه داد شرکت.نقل قول:
راستی چرا سایت ایران خودرو باز نمیشه؟؟؟
از لحاظ صدمه که ایرانخودرو موظفه که ماشینو به شما سالم تحوبل بدهنقل قول:
و موقع تحویل در صورت مشکل میتونی ماشین رو تحویل نگــیری
اما من دوستم خودش کارمند نمایندگی ایرانخودرو هستش ، ماشینشو مجیور شد با کمر شکن از مشهد بیاره
البته با یکی دو نفر دیگه که تحویل خودرو اونها هم از مشهد بود
دوست عـــزیز این مدل 91/92 دادن بازیهنقل قول:
از روزی که شما درخواست مدل 92 بدی دیگه به شمـــا دیرکرد تعلق نمیـــگیره
من 22 آبان 405 بنزینی قطعی تحوبل بهمن ثبت نام کــردم و هنوز تحوبل نـــگرفتم!!!!!!!!!!
نوبره والا! یکی بهم می گفت بری نمایندگی داد و بیداد کنی ماشینو تحویل میدن! ولی به نظر نمیاد اصلا مشکل از نمایندگی باشه تا با گرد و خاک کردن حل بشه
بله پلیس اعلام کرده ماشینی که تا اخر 91 تحویل میشه رو مدل 92 نمیده!!نقل قول:
زده تو کاسه کوزه خودرو سازا:n02:
نمیدونم کدوماشون بود تو تلویزون مصاحبشو گذاشت گفت امسال سالهای قبل نیست و ماشینو با مدل92 نمیزاریم بدن:n01: