دوست عزیر شما گفتید e11رو تایید نمیکنید.من قصد خریدشو دارم میشه بگید چرا.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
Printable View
دوست عزیر شما گفتید e11رو تایید نمیکنید.من قصد خریدشو دارم میشه بگید چرا.
خوب بستگی داره به هدفونی که میخواین باهاش استفاده کنید.نقل قول:
ولی در مواردی کیفیت صدا رو با توجه به سورستون کاهش میده
البته بستگی به هدفونتون و دقت گوشتون داره
ضمن اینکه شما یه وقت حرف من رو نشنوید بد بین بشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما پیشرفتم باعث شد متوجه عیبهایی که داره بشم.
ولی همین الان هم m50 رو با e11 ترجیه میدم تا بدون اون
ولی نطر کلی من اینه که نباید با این قیمت امپ خرید.
ضمن اینکه ببینید اول موجود هست بعد روش تحقیق کنید.
موفق باشید.
شما که میدونید تو همین چند پست قبل گفتم هم سورسم چیه هم هدفونم نمودارشم دادم
سلام و خسته نباشید
میخوام یه هدفون با قیمت حدود ۳۰۰ هزار بخرم راستش نظر خودم sony pq1 هستش با قیمت ۳۴۰ سراغ دارم
ممنون میشم راهنماییم کنین سورس پلیرم هم یه s3 و یه ipad هست و بیشتر پاپ و لایت متال گوش میکنم
در مورد امپدانس و درایو شدن هم یه توضیح بدین ممنون میشم امپدانس این هدفون ۷۰ اهمه
قبلا عرض کردم خدمتتوننقل قول:
نقل قول:خوب سوال اولتون که توی همون تاپیک مربوطه سوال کنیدنقل قول:
در مورد امپدانس و درایو شدن هم به لینک اول توی امضای بنده مراجعه کنید.
موفق باشید.
راستش حجم صداش خوبه بسمه فقط گرم نیست با اکولایزرها هم تاحدودی خوب میشه نمیدونم شایدم من حساس شدم جدیدا توی ماشین کسیم میشینم کلی باندو تشکیلات وصل کرده سریع بهش میپرم چقدر صدات باندت خفه اس بمه چقدر...از این حرفا
بازشما بهتر میدونید برا حس بهتر شفافیت بیشتر صدا امپ خوبه اصلا اونم e11 اگرم نبود e6
الان اکولایزرتون رو چطوری تنظیم کردید؟نقل قول:
والا من خودم دستی تنظیم نکردم پلیرم j3 رو normal که میزارم که هیچی صداش در نمیاد روrock میزارم خوبه بیشترم روی اونه ولی روی hip hop که میزارم حجم صدا میره بالا ولی رو ولوهای بالا خس خسشو ریز میشنوم روی bbe هم که میراذم جالی نیست بیشتر روی rockeنقل قول:
آقا نظرتون راجع به E07K چیه
میتونم تهیه ش کنم هم اینو هم e11 رو
بگید کدوم بهتره
e11 ققط آمپه ولی این داک/آمپه
فرقشم بگید ممنون میشم
یکی از دلایلی که خیلیا میرن کووان میخرند همین اکولایزر قوی انهاستنقل قول:
حتما اکولایزر دستی رو امتحان کنید.
از ترکیب bbe روی 6 و match3bass روی 4 شروع کنید
و هر دو را یکی یکی افزایش دهید تا به صدای مورد نظرتون برسید.
خوب اصلا مطرح نکردید که توانایی خرید از خارج از کشور رو دارید چون قضیه فرق میکنهنقل قول:
خوب همونطور که گفتید e07k دک/امپ هست
کار دک به صورت کوتاه اینه که دادهای صفر و یک دیجیتال رو به سیگنالهای صوتی تبدیل کنه و کار امپ تقویت این سیگنالهاست.
این مدل در صورتی به درد شما میخوره که بخواین با کامپیوتر اهنگ گوش کنید.
و اگر بخواین با j3 استفاده کنید فقط میتونید از قسمت امپ اون استفاده کنید.
اگر میتونید از خارج از کشور تهیه کنید بهترین امپی که با این قیمت میتونید تهیه کنید
موفق باشید.
ممنونمنقل قول:
الان این مدلی که گفتید پرتابله؟قیافش که اینطور نمیگفت
قیمتشم یکم بالا نیست نسبت به e11 که 60 دلاره؟
^^^
پرتابل نیست و دسکتاپه
آمپ در حد این e6، واقعاً ارزش انرژی ایی که براش میزارین تا بخرینش، رو نداره
اون خارجکی ها که این ها رو می خرن، مثل آبنبات می خرن و مثل آبنیات می فروشن
هدفون شما هم که از لحاظ درایو شدن به آمپ نیاز نداره و شما فقط می خواین صدا رو رنگی کنین؛ حالا مثل اینکه شما تصمیمتون قطعیه، از ما ها گفتن بود دیگه.
دقیقا برای اینکار نیازی به آمپ دارم؟نه دوست عزیز اجباری به خریدش ندارمنقل قول:
قابلیت حمل رو داره ولی یه کم زیادی بزرگه خوب که شاید احتیاج باشه با کیف جا به جه بشهنقل قول:
خوب کیفیتش هم به مراتب بالاتره
همونطور که قبلا گفتم اون بخش رنگی کردن صدا رو پلیرتون کامل انجام میده
فقط برای اینکه مشکل خشخش صدا توی ولومهای بالا حل بشه احتیاج به بک امپ خواهید داشت
امپی که من بهتون معرفی کردم از این جهت خوبه که هیچ تغییری توی صدا نمیده.
ضمن اینکه اگر بخواین اینقدر خرج کنید و قدرت خرید از خارج از کشور رو هم دارید
اگر یه هدفون in ear بخرید نتیجه ی بهتری میگیرین. برای مثال میتونید یه kilipsch x10 بخرید.
موفق باشید.
خیلی ها برای همین آمپ می خرن، (البته توی اونور)نقل قول:
من براساس حرف خودتون حدس زدم که برای گرم کردن صدا می خواین:
نقل قول:
"حس بهتر شفافیت صدا" معمولاً ترجمش این میشه که مقدار بیشتری از تریبل و upper mid و وقتی صحبت از مقدار میشه، یعنی همون رنگی کردن صدا
به نظر ینده هم اگر هزینتون رو روی خرید هدفون جدید بزارین (اگر بتونین این هدفون رو با قیمت معقول بفروشین) نتیجۀ بهتری می گیرین
الان یدونه e80 سفارش دادم هنوز دستم نرسیده.ولی ابعاد e11 خیلی خوبه دقیقا اندازه j3 اون کش دورشم خیلی کاربردیه برام میبندمشون بهم راحت انگار یدونه دستگاهه.ببینید پلیر پرتابل مثه e11 چی دیگه هست بهتروقوی تر اون نکته ای هم که گفتید خیلی مهم بود "هیچ تغییری توی صدا نمیده". راستی من از هنگ کنگ میتونم خرید کنم.نقل قول:
جایگزینش چیه؟sennheiser 380 pro؟نقل قول:
سلام دوستان چند تا سوال داشتم که هر جا پرسیدم پاسخ کاملی داده نشده
هدفون من z1000 سونی است
1. میخواهم صدا یکم گرم شه و بیس دار و رنگی
2. بلندی صدا تقویت شه
3.فرمت flac رو خوب ساپورت کنه (حالا خودش یا با نرم افزار)
بابودجه ی 1200000 به نظرتون بهترین راه برای خریدن یه سیستم صوتی چیه (کلا دک و آمپ و پلیر) در ضمن هدف من فقط کیفیت در پخش موسیقیه نه چیز های دیگه
1. خرید آیپاد تاچ 5 به تنهایی
2. خرید یکی از مدل های کوون مثل j3 و خرید دک و آمپ فیو E7 (یه سایت هست میفروشه 400)
3. خرید آیپاد نانو 7 و خرید آمپ فیو E11 یا دک و آمپ فیو E7
4. خرید یک واکمن سونی و خرید دک و آمپ فیو E7
5.همین گوشی خودم (LG-4X) خوبه و خرید دک و آمپ فیو E7
و یا کلا نظر دیگه ای دارید؟
با تشکر:n16:
چرا جواب نگرفتي؟ من يادمه دوستان گفتن همين ها رو يكجورايي
تو خونه مي خوايي استفاده كني ديگه ؟
يدونه فيو e7
البته اگر بخوايي با كامپيوتر استفاده كني
اگر بتوني فيو e17 بگيري بهتره
از خارجه مي توني بگيري؟
:n02:
اگر چيزي مي خوايي كه خودش پلير هم باشه، پلير جديد فيو مناسبه،. Fiio x3
سلام ببخشید دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ave -87به نظر شما بهترین آمپلی فایر پرتابل برای گوش دادن اهنگ به صورت حرفه ای چیه؟ مثلا با هندزفری ie80
باتشکر
نه بیشتر بیرون میخواهم استفاده کنم مگه نمیشه؟ مگه با گوشی نمیشه؟ وای دیگه دارم دیوونه میشم
خوب استاد reve من تو خرید دک و آمپ توی یک گزینه e7 محدودم چون فقط تو ایران میتونم بخرم اونم مثل این که فروشگاهش تو مشهده
اگه آمپ خالی هم بخواهم e11 موجوده با قیمت 300
e3 و e1 هم موجوده که فکر نکنم به درد بخوره
خوب الان میگید یه e7 بگیرم
پلیرم رو به نظرتون یکی از مدل های کوون بخرم یا واکمن سونی یا آیپاد نانو 7 یا کلا بیخیال شم یه آیپا تاچ بگیرم؟:n29:
با تشکر
1- این هدفون نیاز به آمپ نداره، با آیپاد و آیفون های جدید به خوبی درایو می شهنقل قول:
2- پرتابل یعنی توی جیب جا بگیره یا صرفاً قابل حمل باشه؟
اگر منظور توی جیب جا گرفتنه، من این 2 تا رو می شناسم، pico slim, headstage arrow 4g
z1000 + یک پلیر + یدونه آمپ + کابل های مربوطهنقل قول:
حمل و نقلش سخته ها
اگر با گوشی می خوایی استفاده کنی، اون قسمت دک e7 کار نمی کنه، و فقط باید آمپ بگیری (e11)
من توصیم اینه که ببین با اکولایزر گوشیت، می تونی خودت رو برای بیرون راضی کنی؟ بعد برای بیرون هدفون رو فقط با گوشی استفاده کن و برای تو خونه e7 بگیر
یا اگر اصرار به استفاده در بیرون داری، مقتصدانه ترین حالت خرید کوون j3 هستش. در غیر اینصورت یا باید آیپاد بگیری (هرمدلی) + آمپ e11 یا همین گوشیت + آمپ e11.
ببین اختلاف قیمت e11 و e7 چقدره. چون e7 هم دک داره و هم آمپ. برای همین اگر یک موقع بخوایی توی خونه استفاده کنی، e7 صد در صد کاراتره برای تو خونه.
بله منظورم جیبی بود .محصولات fiio چطوره؟ به نظر شما ارزش خرید داره یا اصلا کدوم مدلش قویتر از بقیه مدلاس.
چون این مدلایی که گفتین گیر نمیاد.اگر هم باشه الان خیلی گرونه اینو نمیدونم(pico slim)
نه اکولایزر گوشیم مفت نمیارزه
حالا یه جور حمل و نقلش رو تحمل میکنم
اختلاف قیمت 100 تومنه ولی من هم با کامپیوتر میخواهم استفاده کنم (آهنگسازی) و هم با پلیر پرتابل(گوش دادن به موسیقی).نمیشه؟
و این که بین پلیر های آیپاد نانو 7 و کوون j3 کدوم رو پیشنهاد میدید؟
ارزش خرید، بستگی به خیلی چیزها داره، اینکه هدفونتون چیه؟ چقدر حاضرین برای اندک بهبودی توی صدا خرج کنیننقل قول:
e11 بهترین آمپ فیو داخل ایران هست
پس اگر می خواین با کامپیوتر هم استفاده کنین، e7 بگیرین، چونکه هم دک هست و هم آمپ (هرچند کیفیت آمپش به اندازۀ خیلی کمی کمتر از e11 هستش)نقل قول:
آیپاد ها صدای فلتی دارن
به صرفه ترین خرید، اینه که فقط e7 بگیری. اگر دیدی بازم صداش اونقدر گرم نیست، پلیر کوون j3 بگیر. اگر دیدی کیفیت آهنگ هات پایین تر اومده، یدونه آیپاد نانو بگیر
پس به احتمال زیاد فعلا e7 بگیرم بعد برم پلیر ها رو تست کنم
e7 رو میشه بیرون از خونه هم استفاده کرد دیگه؟کیفیت آمپش با e11 خیلی فرق نداره که؟
فقط به نظرتون این سایت که میخواهم ازش بخرم مطمعنه؟
نوشته اول پولو بریزید به حساب بعد زنگ بزنید با محاسبه هزینه پست براتون ارسال میکنیم!
^^^
آره بهترین راه فعالاً همین خرید e7 هستش
سایزش با e11 تفاوت چندانی نداره و راحت توی دست جا می گیره. تفاوت کیفیت آمپش با e11 خیلی کمه تا اونجا که یادمه
من آدرس سایتی ندیدم، نمی دونم به هرحال البته:n02:
E11 قیمتش چنده
یه سایت هست حدودا 300 میده
اگه مشهد باشی رایگان ارسال میکنه
محصولات فیو رو تو دبی میشه گیر آورد یا نه؟
اگه میشه ادرس سایتو برام پخ کن.ممنوننقل قول:
سلام دوستان میدونم که این کار اشتباهه و خلاف قوانین فروم
ولی برای این که یه عده از جمله خودم از سردرگمی در بیاییم مجبورم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بذارم
بچه ها اگه فکر میکنید ممکنه خبری باشه بگید:n23: ( سفارش بدیم یا نه )
با تشکر
از دوستان عزیز خواهشمندیم هر کی میدونه fiio e7 کجا میفروشن ما رو هم تو جریان بزاره
با تشکر
دوستان E7 نخرید، صبر کنید تا E07k برسه چون فرقشون تو خروجی صدا خیلی محسوسه...نقل قول:
Sent from my Xoom using Tapatalk 2
دوست عزیز میرسید که e17 میخریدم، بدبختیش اینه که نمیرسه
بعدشم تو این مدل مثل این که تو هد-فای میگن خش خش میکنه!
سلام
دوستان خواهش میکنم به این سوال پاسخ بدید چون 2 روز بیشتر وقت ندارم
آمپ های فیو تو اربیل عراق گیر میاد؟
مدل e07k اون طوری که تو فروم های خارجی میگفتن خش خش نمیکنه؟
این مدل تو تهران گیر میاد؟
با تشکر
اساتید برای هدفون Sennheiser HD518 چه امپی رو پیشنهاد میدید؟؟؟
میخوام هدفون رو به گوشی Gs4 وصل کنم ولی گویا گوشی توان برای 518 رو نداره
امروز یه کار جالب انجام دادم :n01: من یه سری دستگاه حرفه ای استودیویی خریداری کردم که قبلا هم در موردش گفته بودم Panasonic SV-3800 DAT Recorder/Player، این دستگاه که ساخت ژاپن هست یه دستگاه استودیوییه که برای مسترگیری و ادیت استفاده میشده. قیمت این دستگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بوده، من نزدیک به 100 دستگاه رو خریداری کردم که 40 دستگاه اکبند بودند (درب کارتن باز نشده) و حدود 30 دستگاه دست دوم ولی سالم و 30 دستگاه هم سالم (یعنی روشن میشن) ولی بخش مکانیکی دستگاه خرابه و نمیتونه روی tape ضبط کنه. حالا چرا این دستگاه اینقدر برام مهمه :n01: اول اینکه این دستگاه دارای تبدیل دیجیتال > آنالوگ بسیار خوبی هست که میتونه دیتای دیجیتال 0 و 1 رو از طریق اپتیکال بگیریه و با بهترین کیفیت تبدیل به آنالوگ بکنه. دومین نکته اینه که این دستگاه دارای یک واحد آمپلیفایر هدفون هست با خروجی مناسب برای هدفون های با امپدانس 8 تا 600 اهم! همچنین کیفیت ساخت این دستگاه بسیار بالاست از قطعات مرغوب در ساختش استفاده شده. یادمه در diyaudio.com تاپیکی دیده بودم حدود یکسال قبل با همچین عنوانی high jack AD unit of sv-3800 که یه نفر به دنبال این بود که بتونه تبدیل دیجیتال به آنالوگ (و بالعکس) این دستگاه رو ازش بکشه بیرون و مجزا استفاده کنه. اون 30 دستگاه با مکانیک معیوب که در اختیار داشتم باعث شد یه بررسی روی این مدار انجام بدم ببینیم میشه فقط بخش های بدردبخور مدار رو جدا کرد، بیشتر نظرم رو بخش تغذیه + DAC + امپلیفایر هدفون بود. خصوصیت این دستگاه این بود که اگر میخواستم بعنوان DAC و امپ هدفون ازش استفاده کنیم، حتما می بایست یه tape داخلش میذاشتم و فقط موقع رکورد کردن میشد از هدفون استفاده کرد! :n03: چند روز قبل بخش مکانیکی رو بررسی کردم دیدم یه چشم الکترونیکی وجود داره که وقتی نوار داخل tray قرار میگرفت، باعث قطع اشعه به سمت چشم الکترونیکی و در نتیجه وصل شدن مدار میشه و دستگاه می فهمید که نوار داخل دستگاه هست و آماده بکار میشد. یک تکه چسب روی چشم الکترونیکی زدم و حالا دستگاه بدون نوار هم کار میکرد! :n09: ولی همچنان بخش مکانیکی حجیم و سنگین دستگاه بلا استفاده بود، و قصد اصلی من این بود که اگه بشه بخش های مفید و قابل استفاده دستگاه رو از داخل جعبه بکشم بیرون و در یک جعبه مناسب و کوچک تعبیه کنم فقط بعنوان DAC و امپ هدفون استفاه بشه. امروز صبح زود بیدار شدم و چند ساعت دیگه روش کار کردم و خوشبختانه با تغییرات خیلی جزئی موفق شدم بخش مکانیکی دستگاه رو از مدار خارج کنم در عین حال بخش های دیگه بدون نقص کار میکنن! :n20: الان با اینکاری که انجام دادم تنها چیزی که نیاز هست دستگاهیه که فایلهای FLAC رو پخش کنه و بصورت 0 و 1 دیجیتال خروجی اپتیکال بده که من از دستگاه پخش وسترن دیجیتال استفاده کردم که اینکار رو با کیفیت خیلی عالی انجام میده. سعی میکنم یه جعبه مناسب براش بسازم و فقط بخش های مورد استفاده مدار رو داخلش تعبیه کنم. تمام کلیدها و شاتل و بخش های اضافه حذف میشه و فقط کلید سلکتورهای ورودی خروجی، انتخاب سمپل ریت و ولوم هدفون و کلید پاور روی جعبه جدید تعبیه میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دوستان تهرانی اگه کسی تمایل داره دستگاهی که در پست قبلی در موردش نوشتم رو تست کنه، اعلام کنه که هماهنگ کنم براش بفرستم. دستگاه های پروفشنال استودیویی ساخت آلمان و سوئیس و ژاپن مثل اشتودر، ریواکس، تسکم، پاناسونیک، ... کیفیت بسیار بالایی دارند و خودم شخصا معتقدم کیفیت امپلیفایر هدفون این دستگاه پاناسونیک اونقدر بالاست که قابل رقابت با سولید استیت های گرون امروز هست. از 8 اهم تا 600 اهم تطابق امپدانسی داره و روی 32 اهم حدود 30 میلی وات توان ارائه میده. از نظر خودم با HD800 خیلی مناسب نیست، صدا خیلی خوبه ولی در لوفرکانسی کمی loose میشه و نسبت دمپینگ فکتور پایین میاد و چون یونیت ای هدفون بزرگ هم هست، صدا خیلی کنترل شده نیست، ولی توی میدرنج و های فرکانسی میتونید اون حالت airy و تریبل های crisp که مو به تن شنونده سیخ میکنه رو بشنوید :n02: لوفرکانسی در ولوم های پایین تا متوسط هم عالیه. در کل تونالیته خوبی داره و بسیار timbre accurate هست و صدارو به خوبی رندر میکنه. فکر میکنم بعنوان تجربه شنیداری بد نباشه دوستانی که علاقه دارند صدای این دستگاه رو بشنوند، امتحانش که مجانیه، کسی هم خوشش اومد با کمال میل یه دستگاه میدم تا هر وقت دوست داشت پیشش بمونه ، من که گذاشتم تو انبار خاک بخوره، توی منزل یکی از دوستان علاقمند موسیقی بنوازه بهتره
دم شما گرم :n12:نقل قول:
پایتخت نشینان عزیز خوش بحالتون. جای ما رو هم خالی کنید. :n09: