کد یعنی چی؟؟؟نقل قول:
گیم شارک؟ کدبریکر؟ چیت؟ ...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
کد یعنی چی؟؟؟نقل قول:
گیم شارک؟ کدبریکر؟ چیت؟ ...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام . شما کد های این دو تا بازی رو گذاشتید و ممنون . ولی تو هر کدوم از آدرس ها که می رم یه صفحه است که وسطش نوشته xploder و ازم username و password می خواد . چی کار کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید که چه طور از این آدرس ها استفاده کنم ؟نقل قول:
می خوام چند تا کد گیم شارک ps2 رو بذارم
HEATSEEKER
gameshark
version 4.1
Master code
9828C1F1 78C222A1
Unlock All Bonus Codes
48B9ADF6 0C427A56
1476EBC2 0CA57A65
Unlock All Missions
48B9FD2B 0CD07A56
1476EBC2 0CA57A65
18B9FD34 0CA5AC56
Unlock Most Planes
48B9AD55 0C927A56
1476EBC2 0CA57A65
Note: this code will unlock all planes but some variations will remain locked.
Unlock Bonus Levels
28B9FDA0 0296AC65
این جا فقط کدهای که نیاز هست و درخواست شدن رو میزاریم. برای اینکه این طوری هم نظم تایپیک بهم نمی ریزه و هم این که از وجود هرگونه مطالب بیهوده و اضافه ای توی تایپیک جلوگیری میشه.نقل قول:
برای دریافتش باید آدرس رو توی دانلود منیجرتون وارد کنید.نقل قول:
cheat های بازی mademan رو میخواستم {برای ps2}
شما قبل از اینکه پست بدی قسمت آخر پست زیر رو خوب بخون!!!:13:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1535461&postcount=230
تصحیح شد.:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این بازی چیت نداره.
دوستان رمز بازي نيد فور اسپيد 4 رو هم ميخوام
يا حق (:
من فایل آماده کد های گیم شارک بازی Black و Final Fantasy XII رو خواستم و شما گذاشتید و گفتید که توی دانلود منیجرم وارد کنم . منم همین کار رو کردم . اما دو تا فایل با فرمت های asp ( برای هر دو بازی ) اومد حجمش هر کدوم 2KB بود که برادرم گفت مال صفحات web هستش و تو MP3 نریزم و گفت که اون صفحه دانلود شده نه فایلش . چی کار کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید . ( چون سوالی هست که دیگران هم ممکنه استفاده کنند این جا مطرح کردم اگه اشکالی نداشته باشه . لطفا جواب بدید . )
شما کارتون کاملا درست بود (چون این ، تنها تایپیکی هستش که در مورد گیم شارک ، کدبریکر و ... است) و برادرتون هم درست میگن (پسوند این فایلها P2M. هستش). برات آپش کردم تا راحت بشی. (وسط های مایل به آخر صفحه نوشته Download file ، اون رو که بزنی شروع میکنه به دانلود)نقل قول:
به آدرس های زیر برو:
Black:
Final Fantasy XII:کد:http://www.4shared.com/file/26360805/7a2920b/Black.html?dirPwdVerified=ffed47cc
کد:http://www.4shared.com/file/26360804/70a5a29d/Final_Fantasy_XII.html?dirPwdVerified=ffed47cc
خیلی ممنون . دانلود کردم . واقعا ممنونم . العان با mp3 و اون گیم شارکه کار تمومه دیگه نه ؟ یه سوال مهم دارم . لطفا . میشه بگید که این فایل های آماده چه رمز هایی ( کد هایی ) رو دارند ؟ یا حد اقل اگه میشه بگید که هر دوشون رمز ( کد ) جون بی نهایت دارند یا نه ؟ ( سوال مهمیه . امیدوارم اشکالی نداشته باشه که این جا مطرح کردم . )نقل قول:
شامل همه چیز میشه. (اصلا واسه همین هستش که فایل آماده گذاشتن تا شما راحت بشی)نقل قول:
با سلام
کد گیم شارک v.4 برای Contra:neo رو میخواستم
ممنون
برای این بازی شما هیچی پیدا نکردم. فقط یه Contra بود که اونم Contra Shattered Soldier بود.نقل قول:
عزیزای من
میخواستم بدونم کدی یا رمزی واسه عبور از یه مرحله به مرحله بعد نیست
واسه بازیGod of War IIورژن چهار گیمشارک همون که در صفحه دهم تاپیک سری اول گیمشارکهاش رو هستش
ممنونم
اینم عکس ورژن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و تشکر از تاپیک بسیار خوبتون.اگه میشه کدهای بازی resident evil 1 برای ps1 رو برای من بذارید.خیلی ممنون.
سلام اقا حميد
من بازي urban chaos رو هر كاري كردم كار نكرد حتي ازسايت هايgameshark ,codebreaker,xploderرمز كرفتم اما كار نكرد اكه شما يه رمزي از اين سه تا به من بدهيد كه كار كنه ممنون ميشم
راستي من اينارو دارم:
1.gameshark2 v4
2.xploder v4
3.codebreaker v9.3
بس جي شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شلام من کد بازی دزدان دریایی کارائیب ( در انتهای دنیا ) نسخه ی پال برای گیم شارک 2 ورژن 4 می خوام .
هیشکی نبود ؟
ماشالاه چقدر می رسید به اینجا !
پیر شدیم هیچکی توانایی جواب دادن به ما رو نداره ؟
اگه نمی تونستید چرا تاپیک زدید ؟
نه ، کدی برای رد کردن مرحله نیست.نقل قول:
redblood عزیز شما دیگه چرا؟؟؟نقل قول:
برای چه برنامه ای؟ و چه ورژنی؟
آقا حمید خیلی وقت هستش که نیست و فعلا من اینجا رو اداره می کنم. مشکل شما هم به خاطر این هستش که بازی شما یا PAL هستش یا آسیایی.نقل قول:
صبر............نقل قول:
نقل قول:نقل قول:1.سلام.نقل قول:
2.چند صفحه قبل نوشتم که درخواست صحیح چه جوریه!!!:13:
3.صبر..............
4.ما می تونیم و کارمون رو هم خیلی خوب بلدیم ، این شما هستید که نمی دونید!!!:5:
در ضمن اینجا هیچ کسی تعهدی نداره که جواب همه رو بده. بهتره بری و قوانین انجمن رو کامل بخونی. چون:
1.پست های پشت سرهم و بیهوده
2.توجه نکردن به قوانین این تایپیک
3.بی احترامی به اعضا
اگر هم از اینجا و قوانینش خوشتون نمیاد می تونید از مدیران مشاوره بگیری تا راهنماییت کنن.
من فوت و فن هاي بازي تيكن رو واسه ps1 مي خوام (گيم شارك نه!)
سلام من رمزهاي درايو3 پلي استيشن 2 روميخوام
ممنون
سلام دوستان من سوالي در مورد Ace Combat Zero Belkan War داشتم . من هركاري ميكنم نميتونم خود هواپيما رو در هنگام و حين بازي ببينم !! در بازي Ace Combat2 كه با دكمه سلكت هواپيما ديده ميشد اينجا ديده نميشه . انگار داري از داخل كابين خلببان بيرون رو نگاه ميكني و خود هواپيما رو به هيچ وجه نميشه ديد مگر با شستي هاي آنالوگ كه اونا هم در حين بازي به درد نميخورن . از شروع بازي هم اينطوريه . فقط يك بار در مرحله اول باختم و هواپيماررو نشون داد ديگه هركاري ميكنم نميشه هواپيما رو هم ديد . در قسمت تنظيمات هم هيچ گزينه اي وجود نداره . با هر نوع دسته بازي هم امتحان كردم نشد . لطفا راهنمايي كنيد . ممنون . PS2 خواهش ميكنم كمكم كنيد من تو صد فوروم ديگه تاپيك زدم جواب نگرفتم . ممنونم
ممنون که سریع جواب میدید !!
ببخشيد من رمزاي سيمز 2 براي پلي 2 رو ميخواستم
bebakhshid ke dobare fonte engelisi minevisam pas chera hich kas hemat nemikone ke be man komak kone man az kasi ke m komakam kone khali mamnon misham be man ke ozve jadid hastam kasi khosh amad gooie nemikone ? ramz haye the sims 2 ra baraye ps 2 be man bedahid montazeram hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaa
سلام به عضو جديد:11:نقل قول:
فكر نميكنم براي پلي 2 اونم سيمز رمز داشته باشه چون من كه رفتم گشتم چيزي گير نياوردم:10:
سلام .من رمز اگه نشد كد گيمشارك بازي Onimusha Dawn of Dreams رو ميخوام . ممنون .
mamnoonam doste khobam :40::11:نقل قول:
bebakhshid golabie khane 2 ke fonte farsi nadaram man ramzhaye draver 2 ra daram agar khasty bego ta beheton bedaham:11::40:نقل قول:
(bebakhshid ke fonte farsi nadaram valy shoma mitonid ramzhaye the sims 2 (pets ra baraye ps2 be man bedahid? BA TASHAKOR SNOW GIRL
من كه پيدا نكردم و فكر هم نميكنم نسخه ي پلي 2 رمز داشته باشه:10:نقل قول:
حالا شما نميشه بيخيال بشي؟:46:
کسی گیم شارک NFS:PRO STREET نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نیست جواب من رو بده
نقل قول:
نه که نیست
سوال مسخره نپرس !!!!:21:
بالاخره برات پيدا كردم:10::نقل قول:
Cheat Gnome:
Press L1, R1, Up, X, R2 during game play. The Cheat Gnome (Plumb Bob Trophy) will now appear on the lots and the following codes may now be enabled.
9,999 Simoleons:
Enable the Cheat Gnome code, then press R1, L1, R2, Right, Left during game play. Select the Cheat Gnome, then Interaction/Location: Give Simoleons.
Full motives:
Enable the Cheat Gnome code, then press Up, Circle, Up, Right, L2 during game play. Select the Cheat Gnome to access the option to fill all motives.
All lots unlocked:
Enable the Cheat Gnome code, then press Circle, L2, Left, Circle, Up, Circle during game play. Select the Cheat Gnome, then Interaction/Location: Unlock/Unlock All Locations.
Advance time by 6 hours:
Enable the Cheat Gnome code, then press Circle, Square, L1, Up, Down during game play. Select the Cheat Gnome, then Interaction/Location: Advance 6 Hours.
Set Skill level:
Enable the Cheat Gnome code, then press Triangle, Circle, Square, R2, Left during game play. Select the Cheat Gnome, then Interaction/Location: Change Skill - /Change to .
All objects unlocked:
Enable the Cheat Gnome code, then press L2, Circle, Down, Left, Up during game play.
All recipes unlocked:
Enable the Cheat Gnome code, then press R2, Square, Up, Down, Right, X during game play.
All fashions unlocked:
Enable the Cheat Gnome code, then press Square, R2, Down, Right, Square during game play.
Audio track:
Enable the Cheat Gnome code, then press R1, L1, R1, L1, Triangle during game play.
Development team picture:
Press Right, Down, Right, Down, Right at the title screen. Note: The cheat gnome is not required for this code. A Sim voice will confirm correct code entry.
كد گيم شارك نداره اما چيت كد داره:نقل قول:
Cheat Codes
Start or resume a career. From the career menu, select CODE ENTRY. Then select SECRET CODE and type any of the following cheat codes and press [ENTER]. Some codes may only be used once per career.
Code:Result:
1MA9X99: Add $2,000 in career mode
W2iOLLO1: Add $4,000 in career mode
L1iS97A1: Add $8,000 in career mode
1Mi9K7E1: Add $10,000 in career mode
CASHMONEY: Add $10,000 in career mode
SAFETYNET: 5 Free Repair Markers
UNLOCKALLTHINGS: Unlock All Bonuses
REGGAME: Add $10,000 in career mode
ZEROZEROZERO: Unlock Coke Zero Volkswagen Golf GTI
MITSUBISHIGOFAR: Unlock Mitsubishi Lancer Evolution
WORLDSLONGESTLASTING: Unlock Energizer Lithium Dodge Viper
HORSEPOWER: Unlock K&N bonus vinyl
CASTROLSYNTEC: Unlock Castrol Syntec vinyl
ENERGIZERLITHIUM: Unlock Energizer Lithium vinyl
LEIPZIG: Disable the UNLOCKALLTHINGS code
نه که نیستنقل قول:
سوال مسخره نپرس !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]