[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
یک عکس دیگه از زحل
سلام ، چه تاپیک خوبی ، واقعا عکسهای زیبایه ، اینها همش واقعین ؟ این عکسها رو چه جوری می گیرن ؟ من توی نجوم خیلی مبتدیم اما خیلی خوشم می یاد یاد بگیرم ! خوش بگذره
البته بعضی هاش تخیلیه...بعضی ها هم که عکس های مستقیم هابل هستند که خوب از روی زمین عمرا این عکس ها رو نمیشه گرفت...یه سری به تاپیک عکاسی نجومی بزن ببین چه کارایی که نمیشه کرد!نقل قول:
بزرگ تر :
کد:http://m1.freeshare.us/165fs428653.jpg
بزرگ تر :
کد:http://m1.freeshare.us/165fs519484.jpg
کارخانه ستاره سازی:
یکی از این کارخانه ها در سحابی مشهور M17 در صورت فلکی قوس با فاصله 5500 سال نوری از ما قرار دارد.
این سحابی گسترده 30 دقیقه قوسی حدود 50 سال نوری وسعت دارد.انرژی و گرمایی حاصل از ستارگان باعث
تراکم گرد و غبار شده و پیش ستاره ها را به وجود می اورند.
در این عکس رنگ ها نوع عناصر را که به صورت فعال و در حالت تشعشع قرار دارند نشان می دهد:
رنگ قرمز از سولفور-رنگ سبز هیدروژن -رنگ ابی اکسیژن
M17 رابعضی با نام های سحابی امگا یا سحابی قو نیز می شناسند.
سلام ، من نمی دونم گفتنش اینجا جایزه یا نه ! اما شنیدم که اواخر مرداد ستاره دنباله دارها توی آسمون قابل دیدنه ! می خوام بدونم زمان دقیقش رو می شه فهمید؟ راستش این عکس مال Ashna86 رو که دیدم یاد این موضوع افتادم ! با چشم غیر مسلح هم قابل دیدنه دیگه نه ؟ خیلی دلم می خواد یکدفعه ببینم !
مرسی :20:
دوست عزیز سلام به نظر من اگه به قسمت وقایع و اتفاقات نجومی قابل مشاهده در ایران مراجعه کنید اطلاعات بیشتری به دست خواهید آورد موفق باشید
سلامنقل قول:
سلام ، من نمی دونم گفتنش اینجا جایزه یا نه ! اما شنیدم که اواخر مرداد ستاره دنباله دارها توی آسمون قابل دیدنه ! می خوام بدونم زمان دقیقش رو می شه فهمید؟ راستش این عکس مال Ashna86 رو که دیدم یاد این موضوع افتادم ! با چشم غیر مسلح هم قابل دیدنه دیگه نه ؟ خیلی دلم می خواد یکدفعه ببینم !
توی اون یکی تاپیک می گفتی بهتر بود.ولی.....
من در این مورد نشنیدم،اگه جایی دیدی خبرمون کن
مرسی
اگه این سوال رو توی تاپیک وقایع نجومی قابل مشاهده در ایران می کردی بهتر بود.نقل قول:
اما سعی می کنم اطلاعات کافی در این مورد بگیرم .توی اون تاپیک یه سری بزن حتما چیزی پیدا می شه.
این عکس در تاریخ 15 ژانویه 2005 توسط ایستگاه بین المللی فضایی ISS010-E-13393 گرفته شده است
این هم تصویر سحابی سه تکه:
این سحابی با فاصله 3000 سال نوری تقریبا 50 سال نوری پهنا دارد.شارل مسیه ان را در کاتالوگ خود M20
نامید.برای یافتن ان به دنبال صورت فلکی قوس بگردید و موقعیت دقیق ان را در نقشه های موجود بیابید
موفق باشید.