اقا اين نسخه كه الا ن اومده راكون سيتي كه اصلي نيست ؟ خيلي مزخرف و مسخرس
Printable View
اقا اين نسخه كه الا ن اومده راكون سيتي كه اصلي نيست ؟ خيلي مزخرف و مسخرس
نه بابا!:31: این که اصلا اویل نیست!:41:نقل قول:
از نسخه ششم بازی انتظارات خیلی زیادی داریم ..خدا کنه چیز خوبی از آب دراد..من که لحظه شماری میکنم واسش:40:
آقا این این evil ای که منتشر شده (راکون سیتیه یا هر چی :31: ) توسط همین شرکتی که میخاد نسخه 6 رو بزنه ساخته شده ؟
Evil 6 رو Capcom تولید و منتشر می کنهنقل قول:
اما RE:ORC رو Capcom فقط ناشرش هستش و استدیو سازندش Slant Six هستش.
خب براساس آخرین ویدئوی بازی تاریخ انتشار بازی تغییر کرد و تقریبا 50 روزی زودتر بازی منتشر میشه یعنی 2 اکتبر
ویدئوی خیلی خوبی بود که نکات جالبی از داستان بازی رو روشنتر می کنه که احتمالا باعث بحث های مختلف جدیدی میشه...
ویدئو رو هم از اینجا می تونید دانلود کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سری عکس جدید که از همین ویدئو هستش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کپکام درباره حالت Mercenaries که یکی از مود ها جالب هم هست در شماره جدید خبر داد!
تصاویر جدید هم از این بخش منتشر شده...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تریلر آخری بیشتر رو کرکترای بازی فوکس کرده ....
Gametrailers هم یه ویدئو مربوط به همین تریلر ریلیس کرده ...:
Eiichiro Sasaki کارگردان عنوان Resident Evil 6 گفت خط داستانی این شماره 30 ساعت است که میشه گفت بیشتر از RE5 هست.
در ادامه Sasaki عنوان کرد شما میتوانید با هر سه شخصیت داستان را میتوایند انتخاب کتید که هر کدام قسمتی از داستان را از دید آن شخصیت روایت میکند.مناطق بازی هم در چین دنبال میشود.
Resident Evil 6 برای PS3 , 360 در تاریخ October 2 منتشر میشود این بازی در ژاپن هم October 4 منتشر میشود.تاریخ انتشار نسخه PC هم توسط کپکام مشخص میشود.
منبع
وااای 30 ساعت چه حالی میده!:8: از همین حالا روز شماری... هیچکی لیون نمیشه هیچکی! ولی اگه کلیر هم باشه دیگه نور الانور!:8:
چرا ایدا اینجوری شده! بدبختو چیکارش کردن!!
سلام
تریلر خیلی باحالی بود. نکته هایی که برام جالب بود وجود اشلی تو بازی که قبلا هم حدسش زده شده بود. زامبی های کلاسیک و دوست داشتنی خودمون نه این لاس پلاگاس ها و یا ماجینی . حرکات رزمی تو بازی که البته جو اکشن داده ولی خوب جالبه.
اما یه چیزی کاراکتر منفی ما یه فرد مونثه ؟؟؟ دوستمون گفت آیدا . واقعا ایت آیدا ست؟ اگه اینطوری باشه که ته بازی احتمالا تبدیل به یه جک جونوری میشه ما هم باید بکشیم که. ( این قسمتشو اصلا دوست ندارم ).
در مورد زامبیهای کلاسیک! من هم با شما هم عقیده هستم ولی در مورد ایدا...!:46: تا اونجایی که یادمه هیچ وقت قهرمان ( نقش اصلی مثبت یا منفی) اصلی نبوده ونخواهد شد .همیشه واسطه بودهنقل قول:
ویدئو بازی فوق العاده بود...با این ویدئو نتیجه میگیریم که..
مثبت..:
با یک سناریو خیلی قوی روبرو هستیم...
30 ساعت گیم پلی یعنی عالی و عالی....
زامبی ها برگشتن و مثل این که می تونیم با ترس گذشته ارتباط برقرار کنیم...
امکان شلیک هنگام حرکت...
حضور شخصیت شرلی بعد از بازی اویل 2...
سکانس رویایی روبرو شدن کریس با لیون صداگذاری لیون عمق خفنی داره...
کریس عصبانی...
منفی..:
در یکی از سکانس ها که Jake Muller (همون مرد تازه وارد) زیر پای یکی از غول بیابونی ها هستش نشون میده که اون غول بیابونی تحت کنترل هستش و شخصیت ادا با حضورش این رو میرسونه
بخش اکشن باز مثل این که پر رنگ تر خواهد بود
رویارویی لیون و کریس با این که فوق العاده بود اما تن به تن کردن این دو شخص محبوب زیاد به مزاج من ننشست.
جدالی ایجاد کرد و باعث میشه تا دلهره ایجاد بشه اینا نباید به هیچ وجه این طوری با هم برخورد کنن
مثل فکر کنید وقتی که لیون به کریس میگه اسلحتو بنداز اون یک کلید هستش و ما بهش نیازمندیم...اگر کریس قبول نکنه چی میشه..؟ !!1
***اهداف و ایده ها و خبرهایی که در گوشه کنار به صورت شایعه هست..::
در این بازی پسر وسکر هم حضور داره که اسمش..Jake Muller هست
اون شخصیت مثل این که ادا نیستش و فقط کلونی شاخته شده از روی ادا خواهد بود
(خب به نظر من میتون یمنتطقی باشه چون ادا به هیچ وجه ادم کش نبود...و نمیشه..
تازه بیریخت هم هست این شخصیت ادا...
............نظریات خودم..
حتما و 100 درصد با یکی از 10 بازی برتر سال 2012 روبرو هستیم ...و کمی هم روی برخی موارد جزیی کار کنن با بهترین بازی سال و نامزد بهترین بازی سال از دید بسیاری از سایت ها و مجلات روبرو خواهیم شد....
از این ور تاریخ انتشار بازی در اکتبر هستش...تاریخ بسیار هراس اوری هستش..
دو غول صنعت گیم بایوشاک و اساسین کرید 3....نه تنها جدال فروش در جدول خاص خواهد بود بلکه ذائقه برای یک گیمر هم برای تغییرش از یک بازی به بازی دیگر به چالش خواهد رفت.....
شدیدا منتظر بازی هستم و شدیدا ..در انتظار اون صحنه رویارویی و رویایی لیون و کریس هستم...
خوب این که معلومه حامد!نقل قول:
اگر کریس قبول نکنه چی میشه..؟ !!
چون لیون از هر لحاظ از کریس بهتره،مجبور میشه کریس رو بکشه و خودش یه تنه کل ماجرا رو رو به راه کنه ............:27::31:
چنین اتفاقی اصولاً نخواهد افتاد، از اونجا که باری اتفاقات قبل از نسخه 5 رو بارگو میکنه، پس کشته شدن کریس به این شکل عملاً بی معنی میشه :31:نقل قول:
-----------
کلا منم با هر ویدئو RE6 میزان هایپ زدگیم بیشتر میشه! امیدوارم بازی قشنگی از آب در بیاد.
همه طرفدار لئون هستنا ! :31:
من خودم به شخصه حتی با اینکه کریس رو لاغر ترش کردن تا با فیزیک بدنی لئون یکی بشه با کریس بیشتر حال میکنم . ( وای اگه کریس اون هیکل خفنش رو تو اویل 5 اینجا هم داشت ! دیگه لئون جرات نمیکرد چپ نگاه کنه ! )
ولی خوب به هر حال لئون نوستالوژیک تره کلا !
صدای پیشگی Roger Craig Smith برای شخصیت کریس ردفیلد باز هم فوق العاده هست .
ولی به نظر من به احتمال بسیار زیاد درگیری جدی بین این دو شخصیت بوجود نیاد و سریع جمعش کنن و این دو اهداف مشترکی رو دنبال و به هم کمک کنن .
لیون شخصیت فرعی هستش...همینطور کلیر...
از اون ور کریس و جیل از شخصیت های اصلی این سری محسوب میشن
(البته این که فرعی این که کریس و جیل در متن اصلی سری قرار دارن حتی براد و یک شخصیت دیگه بود نسبت به لیون و کلیر اصلی ترن...)
کلا هر دو شخصیت طرفداران زیادی دارن خودم شخصا بودم به سیستم و مدل دیگه ای این رو رو با هم اشنا میکردم
درسته ممکنه همون لحظه مثلا شرلی یا یکی برسه بگه بیارید پایین خجالت بکشین و این حرفا یا هر دو متفاعد بشن برا یک نتیجه مشترک در کل هیجانیه...نقل قول:
ولی به نظر من به احتمال بسیار زیاد درگیری جدی بین این دو شخصیت بوجود نیاد و سریع جمعش کنن و این دو اهداف مشترکی رو دنبال و به هم کمک کنن .
منم همینطور...نقل قول:
کلا منم با هر ویدئو RE6 میزان هایپ زدگیم بیشتر میشه!
جفت ویدئوهایی ک داده بیرون خیلی عالیو بی نقص میزنن... آدم شک میکنه :31:
+
کسی فهمید کریس و لیون چرا باهم درگیر شدن ؟
اینگار کریس میخواست آیدا رو بزنه لئون نذاشت بعد دعوا شد:31:نقل قول:
من که حس خوبی ندارم داستانش مال قبل از RE5 هست . نمیدونم چطوری بگم. احساس میکنم خیانت شده بهم.
مث ِ این فیلما که The Beginningش رو میسازن و هیچوقت حال نکردم .
باعنقل قول:
برعکس من خیلی به این امید دارم
از تریلر ها معلومه رو سناریو خیلی کار شده:20:
و هزار نکته مثبت دیگه ولی بازم مراحل اکشن به نظرم کلیدی تره:13:
قطعا با بزرگترین بازی سال روبرو هستیم .نقل قول:
می ترکونه ببین کی گفتم اینو ...
:20:
من که هایپ شدم در حد مرگ :31:نقل قول:
پیر پاتال شده دیگه :31:نقل قول:
اینکه معلومه صد شرف داره به 5.نقل قول:
ولی واقعا" حس بدی پیدا نمیکنی وقتی الان فکر میکنی، تو که 5 رو داشتی بازی میکردی این اتفاقات همه افتاده بوده ؟ و انگار که بازی نمیکنی تا ببینی چی میشه ، بازی میکنی تا ببینی چی شده بوده ؟
یکم Awkward هست دیگه . واسه من که ضد حال هست. مث دیدن مسابقه فوتبال ضبط شده میمونه ، حتی اگه فینال جام جهانی باشه . دیگه حال قبلشو نداره . شاید من یکم وسواسیم.
کاپشن لیون رو دوس داری باید کمی اون جیبرو شل کنی...: دی
کاپکام یک نسخه ای به نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو قراره منتشر کنه که در این نسخه همراه با کاورهای مختلف یک کاپشن چرم ..( کاپشنه دیگه..؟ ) در سه سایز با توجه به درخواست مشتری قرار داده میشه..
قیمت این بسته به دلار 1300 دلار و به ین ژاپن 105,000 yen میشه..که به قیمت الان ما میشه 2 میلیون و ششصد هزار تومن..
خب علی منم همینو گفتم دیگه...:دینقل قول:
قطعا با بزرگترین بازی سال روبرو هستیم .
می ترکونه ببین کی گفتم اینو ...
ارین چند روزه هایپ در هایپ شدیم ...سیستم زده ترکونده...: دی..... ولی کرایسیس جذب کرد ها..از من گفتن..از تو نشنیدن : دینقل قول:
نوشته شده توسط marmolak kocholo [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا منم با هر ویدئو RE6 میزان هایپ زدگیم بیشتر میشه! امیدوارم بازی قشنگی از آب در بیاد.
اتفاقا منم همین حسو دارم ...بعضی وقتا فکر میکنم این شخصیت ها کار و زندگی ندارن ..همیشه تو جنگن..نقل قول:
اینکه معلومه صد شرف داره به 5.
ولی واقعا" حس بدی پیدا نمیکنی وقتی الان فکر میکنی، تو که 5 رو داشتی بازی میکردی این اتفاقات همه افتاده بوده ؟ و انگار که بازی نمیکنی تا ببینی چی میشه ، بازی میکنی تا ببینی چی شده بوده ؟
یکم Awkward هست دیگه . واسه من که ضد حال هست. مث دیدن مسابقه فوتبال ضبط شده میمونه ، حتی اگه فینال جام جهانی باشه . دیگه حال قبلشو نداره . شاید من یکم وسواسیم.
مثلا میبینی میگه سه سال قبل از فلان قسمت یا 2 سال بعد از فلان قسمت...کلا دنیای بازی زیاد داره قبل و بعد میکنه....
بعد از افتضاح ORC به نظر میرسه این یکی شاهکار باشه و برگشته به دوران اقتدار اویل - یعنی همون چیزی که من همیشه دوست داشتم بشه - ترکیب شماره ۴ با قبلی ها .
به خصوص که همون طوری که پیشتر درست حدس زده بودیم این یارو مو کوتاهه یکی از وسکر هاست که بازی رو چند برابر جذاب تر میکنه .
از اونجایی که داستان این بازی قبل از شماره ۵ هستش (ادای متال گیر رو در آوردند :دی) و ایدا برای وسکر کار میکنه امیدوارم بلایی سرش نیاد :20:
حالا جدا از همه ی اینا ...
به نظرتون بازی اصن ترسناک هسش؟ منظورم اینه ک با یه SURVIVAL HORROR طرفیم یا نه؟
احتمالا توی همین 6 هست که وسکر جیل رو میگیره و فکر میکنن کشته شده که بعدا" توی 5 اونجوری میشه .
بازم میگم ، کارشون اصن جالب نیست . مث ِ این میمونه که قسمت N ام ِ یک سریال رو خیلی وقت پیش دیدی ، حالا بشینی ببینی قسمت ِ N-1 چی بوده :|
اقا بهتره تو فکر کردن در مورد این شماره تجدید نظر کنی ( یه کمی خوشبین باش:31:):46:نقل قول:
sonixax
آی گفتی عالی میشه. با حضور لیون همه چیز شدنیست:46: راستی این کاپشن لیون تو مولوی گیر نمیاد؟!!:31:نقل قول:
یعنی همون چیزی که من همیشه دوست داشتم بشه - ترکیب شماره ۴ با قبلی ها
با این قیمت های داغون دلار و یورور ما خیلی هنر کنیم نسخه اوریجینال بازی رو بگیریم کاپشن ماپشن بخوره تو سرمون:31:
ولی کاش لباس ایدا رو هم داشت اون قرمز منکراتیه:31:
تو این نسخه فکر نمی کنم ربطی داشته باشه چون که قبلا به خوبی در مورد اون صحنه توضیح داده شده...نقل قول:
در اواخر Resident Evil: Revelations میبینیم که وقتی کریس و جیل همدیگرو پیدا می کنن به اون عمارت وسکر میرن..
در نسخه Resident Evil 5 Gold Edition هم به خوبی حتی اون مراحل رو بازی میکنیم و به از داستان های داخل اون عمارت و اتفاقاتی که توش رخ داده مطلع میشیم پس اون موضوع فکر کنم منتفی باشه
احتمالا Leon يه اشتباه كرده(كاري كه به اسمش تموم شده شاید کشتن رييس جمهور)
چون توي تريلر ميخواد كه مرگش جعل شه و آخر تريلر جلوي كريس رو ميگيره و میگه ادا شاهده و تو نباید اونو بکشی(احتمالا ادا شاهد بي گناهي Leon بوده)
توی تریلر میبینیم که در به در دنبال ادا میگرده :دی
توی 5 ما فکر میکنیم که جیل مرده - طی صحبت هایی که در حین بازی میشه که جیل، وسکر رو انداخته پایین و خودشم باهاش رفته و احتمالا مرده- اون صحنه رو یعنی در نسخه هایی که میگی ساخته شده ؟ صحنه ای که باعث میشه توی 5 کریس فکر کنه که جیل مرده/گم شده ؟نقل قول:
دو نسخه از بازی که حامد جان اشاره کرد...نقل قول:
Resident Evil: Revelations که داستان کریس و جیل رو دنبال میکنه داستان بازی در سال 2005 اتفاق میافتد که بین دو سری عنوان Resident Evil 4 و Resident Evil 5 است که حوادثی در مدت کمی بعد از استقرار گروه Bioterrorism Security Assessment Alliance یا همون BSAA اتفاق میافتد. که همونطور که حامد جان گفت آخر بازی به قلعه یا همون عمارت میرسن.
Resident Evil 5 Gold Edition هم بعد از انتشار re5 بود که اشاره به ورود کریس و جیل به قلعه داشتند و جایی که در RE5 نشون داد کریس عنوان میکرد جیل با وسکر به پایین پرت شدن رو به طور کامل نشون میده که چی شده.
این دو نسخه در واقع صحبت ها و اتفاقات اون موارد رو هم بهش اشاره میکنه که چی شده :11:
پس قضیه منتفیست.
این که timeline بازی قبل از 5هست تایید شده است ؟ یا حدس و گمانه ؟
نه بابا حامد ، چرا شخصیت فرعیه !؟نقل قول:
با توجه به نسخه 1 آره ولی دیگه در ادامه لیان و کلیر هم جزو شخصیت های اصلی شدن .
کلا من اکیپ لیان و کلیر و ایدا رو بیشتر از کریس و جیل و شوا دوست دارم :31:
اسم کلیر رو وسط نکش :13::31:
چند وقت پیش یکی از رفقا گفتش که کاش کلیر هم باشه تو این قسمت من دوسش دارم.
یه نگاه :20: کردم بهش الان فک کنم زیر خاک هستش خدا رحمتش کنه :31:
+
بذار کمی توضیح بدم...
لیون و کلیر چطورو وارد این ماجرا شدن..؟
لیون با جیپش داشت از شهر راکون سیتی رد میشد با رویدادهای اون شهر روبرو میشه..
کلیر هم همچنین.....
اصلا تا حالا شده لیون مستقیما با وسکر یقه به یقه بشه به خصوص در قسمت های شماره دار..؟
همیشه هر جا کریس بوده وسکر هم بوده جیل بوده وسکر هم بوده اصل داستان در گرو شخصیت های قسمت اول هستش کروهی که وارد اون عمارت به یاد ماندنی میشن
گروه BSAA رو کی تشکیل داد..؟ کدوم شخصیت ها جز گروه اصلی این گروه هستند و بنیان گذار این گروه...و شب و روز وقت خودشون رو وقف تحقیقات در این باره میکنن
حتی دقت کنیم در قسمت کد ورونیکا ایکس وقتی که کریس بود اثار وسکر و برادرش و اون داستان شاهکار بود کلیر هم به لطف گشتن دنبال برادرش در این رویداد حضور داشت
اما وقتی من میگم لیون و کلیر فرعی هستن یعنی نه این که اونا حساب نمیشن...و رنجشون کمتره نه اصلا..محبوبیت لیون انقدر بالا هستش که حتی کپکام بعد قسمت چهار به هیچ وجه جرات نکرده
از این شخص بهره ببره چون واقعا شخصیت محبوب و حساسی هستش با توجه به همون موضوعی که گفتم وگرنه اگر کمی سستی بشه میشه مثل ربکا یا چند شخصیت دیگه
الان هم تو این قسمت 6 میبینیم که کاپکام دقت کرده و لیون رو داره بیشتر در بخش ترسناک سناریو بازی رو میکنه (البته نسبت به دیده هامون) تا الان. از بس موقعیت حساس و محبوبی رو داره.
+
شوا رو که ولش کن ...اصلا کلا تو اکیپ نیست موندم چجوری کنار جیل و کریس اوردیشون شخصیت های بهتری وجود دارن پارکر ، ربکا ، جسیکا ، اینا پر پرستیژترن
نقل قول:
سلام حامد
صحبتتو به نقد میزارم. یه تناقض بین حرفات اینجا و تو این شماره کل معادلات تو رو بهم زده تو این شماره هم کریس هست هم لیون و البته تخم و ترکه وسکر هم سرو کلش پیدا شده. تازه ادا و شرلی هم هستن یه جوری جمعمون جمعه گلامون کمه. احتمال حضور کلیر شاید به صفر برسه اما میتونه جیل بیاد تو بازی و علت نشون ندانش تا الان غافلگیری تو خوده بازی میتونه باشه مثل شماره 5.
من خیلی دوست دارم جیل بیاد کنار کریس و تیم خودشونو رو داشته باشن. و کلیر هم بیاد که میگم احتمالش خیلی کمه. شاید از جیل برای غافلگیری استفاده بشه اما از کلیر نه اگه باشه تا حالا تو تریلر ها نشون داده بودن. بعلاوه اینکه لیون خودش یه همراه داره.
با این تمام این حدسیات باید زده بشه و منتظر بمونیم تا بازی بیاد ببینیم چه سوپرایزی برامون تدارک دیده
این بازی با این تریلر هایی که من دیدم مستعد غافلگیری های بیشماریه.
چند تا نکته بگم....
1- بازی این بار HUD های متفاوتی خواهد داشت شاید چیزی شبیه عنوان دد اسپیس
2- یک نوار استقامت برای مبارزه هم خواهیم داشت که باید به موقع ازاونها استفاده بکنیم
3- ابتدای بازی می توان یکی از شخصیت های قابل بازی رو انتخاب کرد که هر کدوم مسیر داستانی یکی دارن با رویدادهایی که بعدا به هم متصل میشن
4-اگر نسخه های قبلی و 4 رو بازی کرده و انمیشن اویل رو دیده باشید از رابطه نزدیک لئون با رئیس جمهور مطلع هستید این یک موضوع در این قسمت از دیدی دیگر بازگو خواهد شد.
5- ساساکی گفته بسیار هیجان زده هستش تا زود تر عنوان رو منتشر کنه چون با بازی متفاوتی روبرو هستیم
سلام بر روی گل ماهت عزیز دلنقل قول:
سلام حامد
مسلم جان حرفات همش درست قبول دارم ولی موضوع اینه که اصلا حرفی نزدم که تناقض داشته باشه
من خارج از بحث بازی در مورد شناسنامه شخصیت ها صحبت میکنم و من هنوز نمی تونم بگم که کدوم شخص هست یا نیست و یا قرار هست باشه...
اما در مورد کم بودن گلهامون....
مسلم جان سری بازی های اویل همیشه حتی وقتی یک یا دو شخصیت در بازی حضور داشتند همشون رو میشد وارد گیم پلی کرد و بازی کردش...به جز قسمت سوم باقی قسمت ها همشون قابلیت بازی کردن با شخصیت های اصلی و فرعیشو داشت مثال بارزش قسمت 4 که با ادا چند ساعتی بازی میکنیم و قسمت 5 که با شوا همراه میشیم اونم در طی خط اصلی داستانی نه مجزا...
ولی ولی ما در قسمت 6 سه شخصیت قابل بازی داریم...که تایید شده...پس بر فرض مثال بگیم کلیر و جیل هم حضور خواهند داشت ایا این شخصیت ها حضور داشته باشن ولی قابل بازی نباشن..؟؟
غیر ممکنه یا باید قابل بازی باشن که اون موقع با 5 یا 4 شخصیت روبرو هستیم یا باید قابل بازی نباشن که پس حضورشون منتفیه چون وجود اینها برابر هستش با بازی کردنشون ...و بازی کردنشون برابر با چیزی مهال
البته نمیشه گفت کلر و لیون فرعی هستند ! فرعی میشه همون ربکا به نظر من که توی شماره ۰ بودش .نقل قول:
جیل و کریس و وسکر و بری - کسانی بودند که از قسمت اول حضور داشتند . (البته قبل از اون هم توی سگا داشتیم ولی توی آمار نیست) .
همون طوری که کلر و لیون توی شماره یک یا توی شماره ۵ به حساب نمیاند - کریس و وسکر و ... هم توی راکون سیتی کاراکتر های جانبی هستند .
به طور کلی مردم اویل رو با لیون و کلر و ایدا شناختند نه با کریس و وسکر و ... دلیلش هم محبوبیت بی اندازه ی شماره ۲ این بازی بود . توی سری های اصلی تا حالا دو بار کریس حضور داشته - دو بار لیون - یک بار کلر - دو بار ایدا و دو بار هم وسکر - یعنی حضورشون برابر بوده :31:
توی قسمت های دیگه هم مثل کد ورونیکا - یک بار کلر بوده - یک بار کریس .
بیشترین حضور رو هم توی سری های اصلی تا اینجا جیل داشته - شماره های ۱ و ۳ و ۵ .
|OutBreak ها که افتضاح هستند - شماره ۰ خیلی قشنگه ولی به خط اصلی داستان ربطی نداره . این آخری که مزخرف بود . شماره ۵ هم بدک نیست . شماره ۴ هم که محشره :31:
البته اونهايي كه سنشون كمتره بازي رو با نسخه دو و ---- و كلر شناختند.نقل قول:
داستان بازي و اصل قصه رزيدنت اويل با نسخه يك و شخصيت هاي كريس و جيل شروع شد. فيلم اول بازي، معرفي كاراكترها، جنگل راكون و اون عمارت معروف. اصلا طرح روي قاب سي دي نسخه يك بازي رزيدنت اويل يك من رو ياد خاطراتي ميندازه كه فراموش شدني نيست.
ضمنا كريس ردفيلد و جيل ولنتاين اعضاي اصلي گروه S.T.A.R.S بودند و ميشه گفت از كاراكتر هاي اصلي بازي رزيدنت اويل هستن و به نظر من شخصيت كلر، خواهر كريس قابل مقايسه با اين شخصيت ها نيست.
تازه كل نسخه سوم با معرفي nemesis تنها روي كاراكتر جيل ولنتاين مي چرخيد. نميدونم چطور شده كه حالا كلر معروف تر و محبوب تر از جيله!
اصلا من كه هيچ وقت با نسخه دو به اندازه شماره هاي اول و سوم حال نكردم.