یعنی هیییییییچ راهی ندارهنقل قول:
Printable View
یعنی هیییییییچ راهی ندارهنقل قول:
دوست عزیز روکا کلا به ایران دستگاه نمیده و از نظر قطعات هم ساپورت نمیکنه.متاسفانه راهی نیست مگر اینکه با یک سری تغییرات یک مبدل دیگه از همین شرکت مثلا مبدل ویکتوریا را روی دستگاه نصب کنید.نقل قول:
نقل قول:متاسفانه خیر هیچ راهی نیست.نقل قول:
روکا هیچ مشکلی با دادن قطعه و دستگاه به ایران نداره اما فعلا مسولان شرکت ترجیح میدن ازش خرید نکنن. ضمنا روکا هم مثل اکثر مارک ها به مجموعه باکسی گروپ پیوسته و با نام آکواتور دستگاه تولید میکنه. مبدل ویکتوریا و سارا یکیه و نیازی به تغیرات نداره. فقط باید از درپوش های موجود در کارتن استفاده کرد.
یعنی یک روزی شرکت عشقش کشیده از روکا خرید کرده اما الان به هر دلیلی نمیخواد خرید کنه آیا تاوانشو باید مردم بیچاره بدن.ای کاش این مسئولین یکمی نسبت به فروش دستگاهاشون تعهد داشته باشن.این دستگاه مال یک خانم پیری هست.من همه این حرفهارو بهش گفتم .الان فقط داره نفرین میکنه و میگه خدا براشون نسازه.نقل قول:
این پکیج روکا کلا 3 سال کار کرده آیا انصاف بعد از 3 سال بندازنش دور.نقل قول:
نقل قول:شرکت هم برای خودش دلایلی داره. اینکه با این قیمت یورو و مشکلات در ورود قطعه باید با ارز آزاد و پست قطعه رو وارد کنه تقریبا غیر ممکنه. در ضمن به این شکل همین مبدل باید با قیمت مثلا 600 هزار تومان دست مشتری برسه... پس فعلا وارد نمیکنه.نقل قول:
خدا نیامرزه باعث و بانی اصلیه این داستان ها رو.
والا دستگاه سارا (کلا مارک روکا) انقد با کیفیته که خیلی باید بد شانس باشی که بعد 3 سال مبدلش خراب بشه...
به نظر دوستانی که تو زمینه پکیج فعال هستند :نقل قول:
کدوم مارکها چه تو ایرانی ها و چه تو خارجی هاتا به حال مشتری ای خودشونو خوب ساپوت کردن و از نظر تامین قطعات چه تو دوران گارانتی و چه دوران وارانتی مشتریاشونو راضی تر نگه داشتن.
و همیشه انباراشون پراز قطعه یدکی بوده.
خدا وکیلی جواب بدین
بین ایرانی ها بوتان(اما تو شهرستانها ضعیف عمل میکنه)نقل قول:
و بین خارجی ها فرولی (فرقی نمی کنه همه جا خدماتش عالیه)
نقل قول:این کشور ما هست که باعث میشه شرکت ها درست عمل نکنن. حتی خود بوتان هم که بهترین و حرفه ای ترین خدمات پس از فروش رو داره در مقاطعی دچار مشکل میشه. نمونش همین دو ماه اخیر که هیچ دستگاهی نمیفروخت و یا مشکلی که هر ساله در مقاطعی بابت نداشتن مبدل با بوتان داریم. اما باز هم مشتریا راضین ازش.نقل قول:
اما بین خارجی ها فرولی بهتر از بقیس اونم چون پول خدماتش رو روی دستگاهش میگیره.
من با چندتا از این شرکت ها در ارتباطم خدا وکیلی فرولی از همشون بهتر خدمات میده و واقعا اصول مشتری مداری را رعایت میکنه.حالا دوستان میگن چینیه حرفشون قابل احترامه اما کارگروه فرولی واقعا عالیه و حرف نداره در کمتر از چند ساعت دستگاه رو تعمییر میکنن و هر قطعه ای هم که بخواد بدون هیچ چونو چرای تعویض میکنن. و برای تعویض بهانه نمی گیرین. اما بوتانی ها هم باهانه زیاد میاران(که مثلا برد به دلیل نوسان برق سوخته باید پولشو بدی که اینو خودم دیدم) و یا شرکتهای دیگه اصلا اینقدر مشتری اذیت میکنن (نمونه این مورد پکیج گلد ایران که واقعا خدمات خیلی افتضاحی داره) که که مشتری از خرید دستگاه پشیمون میشه.و پیشنهاد میکنم که هرکسی خواست پکیج دیواری بخره اول در مورد شرکتی که داره پکج و قطعاتشو ساپورت میکنه تحقیق کنه که آیا خوب خدمات میدن یا نه.نقل قول:
کاملا درسته. فرولی برای مشتری خدماتش خوبه ( اما یرای من تکنسین خیر). دستگاهش هم به طور هزار در صد میگم چینیه(حتی 1 درصد هم شک ندارم)نقل قول:
در ضمن خرابیه برد رو تقریبا هیچ شرکتی گارانتی نمیکنه به جز سبز گستر آسیا. یعنی همو نمایندگیه روکا و وستن. اونم برد رو تعمیر میکنن ولی تعویض نمیکنن.
من کاری به این حرف ها ندارام اما دارم با فرولی کار میکنم و خرابیه برد جزء گارانتی به حساب میاد اونم بردو تعویض میکنه نه اینکه بده تعمیرش کنننقل قول:
.سلام دوستان
من یک اپارتمان 65-70 متری دارم و باید یک سیستم پکییج براش تهیه کنم و از اونجاکه مسکن مهر هست گفتن باید پکیج ایرانی بخرم.
بوتان، ایران رادیاتور ، امیتیس، ایساتیس
من که میخام خرج کنم میخام بهترین جنسو بخرم و حداکثر استفاده رو بکنم و مشکلی نداشته باشم
من تو شهر هشتگرد، شیشه دو جداره، طبقه پنجم مابین شش و چهار رو به افتاب،
فرولی برد رو گارانتی میکنه؟؟؟ من 3 تا برد رو گارانتی کردم هزار بار پیگیری کردن که آیا خونه محافظ برق داشت یا نه. به مشتری زنگ زدن که نوع مخافظ برقتون چی بوده و ... بعد چند ماه دیدم که از اون 3 تا 2 تاش رو گارانتی نکرده و پولشو کرده تو حساب من...نقل قول:
و به خاطر همین مسائل بود که با فرولی تسویه کردم و دیگه کار نکردم باهاش.
بین این مارک ها فقط بوتان. رادیاتور رو هم بوتان بگیر. اگه محل نصب پکیج داخل واحده حتما سعی کن که از دودکش دو جداره استفاده کنی.نقل قول:
در غیر اینصورت دو تا سوراخ دائمی به قطر 15 برای تامین اکسیژن منزل تعبیه کن.
سلام
دوستان ببخشید برای سوالم تاپیک مربوطه رو رو پیدا نکردم بلاجبار سوالمو اینجا مطرح کردم.
برای آپارتمان 50 متری یک آبگرمکن دیواری نیاز دارم. شرایط آپارتمان به این صورت است:
دودکش سیمانی ندارد فقط دو عدد خروجی دود کش 10 سانتی غیر مستقیم بالای محل نصب آبگرمکن دارد یکی رو به نمای ساختمان و یکی رو به تراس که فاصله خروجی آبگرمکن تا دودکش کم است
دورترین شیر آب گرم 9 متر
طبقه پنجم(آخرین طبقه)
وقتی که کوران باد هست احتمال خاموش شدن شمعک و خارج نشدن گاز منواکسيدکربن هست چون باد مستقم به داخل دودکش میکوبه
با تکنسین بوتان که تماس گرفتم به خاطر شرایط دودکش و کوچک بودن زیر بنا با کلی تبصره و ماده که اگه انجام بدم مدل B3315if آیونایز فن دار را پیشنهاد داد ولی این مدل اگه برق بره آبگرمکن به خاطر فنی که داره از کار میافته ظاهرا زود زود خاموش میشه و کلی معایب دیگه که تو قسمت نظرات مشتریان یه فروشگاه خوندم
درضمن واحد رو به روئی که دقیقا مثل واحد من است مدل B3112 شمئک دائم بوتان داره منواکسيدکربن خوب خارج نمیشه و آبگرمکن هر دو دقیقه خاموش میشه؟؟؟؟!!!
خلاصه الان موندم چی بگیرم که با شرایط من سازگار باشه
اینم عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام.
پکیج دیواری گلدیران مدل KP-32GI فن دار. خطای E7 : Overheat protection triggered از کجا ناشی می شود ؟ سیستم آب گرم خروجی پکیج با چیلرسقفی مچ شده است که باید باد گرم از طریق کانالهای کولر وارد اتاقها شود اما با دلیل این خطا خروجی آب گرم پکیج قطع می شود و چیلر هم باد سرد فراوان به داخا اتاق می فرستد. در تمام طول زمستان قبل این بساط ما بود . هربار باید یک مرتبه آب گرم شیر منزل باز می شد تا این خطا برطرف شود و دوباره آب گرم در چیلر جریان یابد. لذا شب تا صبح هم چیلر و هم پکیج را خاموش کردیم !!! هرگونه کمک موجب امتنان است.
آیا با نمایندگی تماس گرفتید؟ اگه گرفتید نظر تکنسین چی بوده؟نقل قول:
من خودم با گلدیران کار نکردم اما این پیغامی که میگید، پیغام جوش آوردن دستگاهه. و خیلی از عوامل میتونه باعث جوش اوردن بشه. هر کدوم رو هم بگیم دردی از شما دوا نمیکنه. حتما باید توسط تکنسین دستگاه تعمیر بشه.
اما اگه تکنسین نمیتونه عیب یابی کنه ازش بخواهید که حدسشو بگه تا بتونیم کمکتون کنیم.
سلام میخواستم ببینم در اصفهان نمایندگی فروش فرولی کجاست؟ در ضمن سایتی که قیمت واقعی پکیجها رو داشته باشه چیه؟
دوست عزیزنقل قول:
در حال حاضر هیچ منبع مشخصی برای دریافت قیمت وجود نداره و خود فروشنده ها هم وقتی می خوان یک وسیله ای بفروشن اول زنگ میزنن به شرکت فروشنده دستگاه و قیمت خرید میگیرین در واقع هر لحضه قیمت ها فرق میکنه و حتی در طول روز هم قیمت ثابت نیست.
با سلام
مدتي بود تو اينترنت سرچ ميکردم تا به اينجا رسيدم . از توضيحات بسيار کامل شما ممنونم . خيلي خوب راهنمايي ميکنيد ... سپاس
يک سئوال : من براي آپارتمان 95 متري مي خواهم يک پکيج بخرم در شهر يزد .
مرکز ايساتيس و آريستون در يزد هست . ايساتيس که تعريفش را زياد نشنيده ام ولي آريستون را اکثرا راضي بودند . الان قيمت آريستون بالاي 2 ميليون رفته .
با توجه به توضيحات شما عزيزان که مي گفتيد از ايرانيها بوتان بهتر است از يکي از دوستانم که بوتان دارد کيفيت را پرسيدم ولي مي گفت در زمستان براي رفتن به حمام دلنشين بايد دما را تابستانه بگذارد در حالي که پکيجي را هم انتخاب کرده بود که تا 200 متر ساپورت مي کند .
حالا لطفا يک راهنمايي بکنيد که چه پکيجي بخرم ( هزينه هم تا جايي که امکان دارد نمي خواهم زياد باشد ) . ممنون
سلام.نقل قول:
ببین دوست عزیز در اینکه کیفیت آریستون (ایتالیا) بالاتر از بوتانه (اونم نه همه دستگاه هاش) شکی نیست. خوب قیمتش هم بیشتره. من خودم دستگاه های جدید آریستون رو باز نکردم که ببینم هنوز هم ایتالیائیه یا نه و در نمایشگاه تاسیسات هم دستگاه باز ازش ندیدم. دوستانی که با آریستون کار میکنن اگه میدونن بگن.
اما این بحث که دوستتون مشکل داشته با دستگاهش نمیتونه یه مساله عمومی باشه. کارکرد یک دستگاه فقط به خود دستگاه مربوط نیست. از محل نصب دستگاه گرفته تا نوع و کیفیت لوله کشی و جنس رادیاتورها گرفته و دودکش ساختمون و نحوه استفاده مشتری همشون میتونن کاملا تاثیر گذار باشن.
من به خدمات آریستون اعتمادی ندارم به شخصه چون تا چند سال پیش اصلا خدماتی نداشت این برند و فقط گارانتیه طلائی داشت. یعنی تا 2 سال هر چی میشد دستگاهتون رو عوض میکردن و بعد دو سال دیگه تعهدی نداشتن....
من باز هم بوتان رو پیشنهاد میکنم هر چند اونم الان گرون شده و 50 درصد افزایش قیمت داشته اما چون خدمات خیلی مهمه اینو میگم. بعدش هم فرولی. اگه هم دستگاه خارجی میخای وستن، باکسی ، ایمر... و البته بوتان بنه سره پرو.
با سلام من در شمال زندگی میکنم میخوام برای واحد 90 متری پکیج دیواری بخرم بین مارک بوتان و ایران رادیاتور کدوم کیفیتش بالاتره و در مورد رسوب گیر کدوم مارک ایرانی بهتره و اماتیس تو استان مازندران نمایندگی داره و خدمات بوتان بهتره یا ایران رادیاتور خواهشن زودتر جواب بدین چون یکی دو روزه میخوام پکیج رو بخرم با تشکر
حتی یک در صد هم شک نکنید بوتان بهتره. سخت گیر هم مارکش زیاد فرق نمیکنه اما اطلس فیلتر و آکوا کینگ بد نیستن.نقل قول:
دوستان امروز دوبار بعد از دو هفته رفتم سراغ این پکیج اما متاسفانه بازم فیلترش پر بود و خونه اینجور که باید گرم نشده بود.دوباره فیلترو باز کردم پر پر شده بود مجبور شدم دوباره مدارو شستم اما این بار از زیر خود پکیج و به همون شکلی که دوستان(pedi261 & tamirkar 1) گفته بودن. مشتری میگه دستگاه خیلی تند تند استارت میزنه 2 دقیقه مشعل روشنه و دما میرسه به دمای تنظیمی و شعله خاموش میشه 2 دقیقه پمپ کار مکنه و همین سیکل ادامه داره.دوستان به نظر شما چه باید بکنم.من فکر میکنم گردش آب خوب صورت نمی گیره و یا مدار هوا داره.نقل قول:
یک سوال دیگه اینکه تو گرمایش از کف رفت و برگشت رو چطوری انتخاب کنم.(کلکتور بالا = برگشت)(کلکتور پایین = رفت )
سلام برای واحد 90 متری کدوم مدل بوتان خوب جواب داده و قیمت رسوب گیر چنده
کاملا درسته آب گردش نداره تو سیتم. که به دلیل پر بودن فیلتره. حالا بازم صبر کن ببین با شستن از زیر دستگاه هم همین وضع خواهد بود یا نه. هوای مدار رو هم که هم از رو کلکتور بگیر هم اگه دیدی بازم صدای هوا میاد از روی پمپ بگیرنقل قول:
معمولا کلکتور رفت بالاس اما همه جورشو دیدم
اگه نمیخای زیاد هزینه کنی کالدا ونزیا 24000. رسوب گیر هم باید بین 20 تا 30 تومن باشه.نقل قول:
سلام
دوستان تو محصولات بوتان فرق بین مدلبنه سره پرو و اپتیما چیه ؟؟و برای یه آپارتمان 90 متری طبقه سوم چه مدلی (ترجیحا بوتان) رو پیشنهاد میدید؟
اگه قیمتاشونم دارید لطفا بگید...
ممنون
دوستان عزیز ارور اف 16 و اف 64 مربوط به چه مشکلیه؟پکیج وایلانت
به نظر من آب تو مدار گرمایش از کف شما خوب چرخش نداره و احتمال اینکه مدار هوا گرفته باشه هست اما با این شتشو باید خارج شده باشه.نقل قول:
تو گرمایش از کف کلکتور بالا رو برگشت و کلکتور پایین رو رفت (کاملا برعکس سیستم رادیاتوری) در نظر می گیرن تا هوا گیری بهتر انجام بشه.
از زیر پکیج جای شلنگ های رفتت و برگشت رو عوض کن و ته کلکتور مدار گرمایشت هم ارونت نصب کن انشالا مشکلت حل میشه.
سلام دوستان. سه تا سوال دارم:
1- نظرتون در مورد پكيج بوش چيه؟ فروشنده ميگه آلمانيه و كيفيتش با آريستون برابري مي كنه.
2- داشتن فن براي پكيج چقدر ضروريه؟ متراژ ساختمان 106 متره و طبقه 5 از هفت طبقه هستم.
3- شركتي كه گرمايش از كف رو اجرا كرده گفته پكيج 28 بگيرين ولي دوستامون ميگن 24 هم جواب ميده. چيكار كنم؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
1-پکیج بوش پکیج خوبیه اما خدماتش تو ایران ضعیفه.و الان پکیج های بوش داخل ایران تولید ترکیه هستن.
2-پکیج های فن دار از نظر ایمنی بسیار بالاتر از پکیج های بدون فن هستن.و تو طبقات آخر حتماً باید فن دار نصب بشه.
3-شما با توجه به اینکه شرکت مجری گرمایش از کف به شما گفته که باید پکیج 28 هزار بگیری همون کارو کن چون هد پمپ ها در پکیج های 24 و 28 متفاوت هستن و اگر ظرفیت کمتر نصب کنید احتمال داره به پمپ فشار بیاد و نتونه خوب آب رو در مدار بچرخونه.
به حرف فروشنده اعتماد نکن چون احتمال زیاد پکیج 28 نداره و فقط فکر فروش جنس های داخل مغازشه.
سلام من پكيج ايمر گاز دارم مدل فن دار افت فشار بار داره يعني عقربه بارهميشه كم ميشه ومن بايد هر شب كه پكيج رو روشن ميكنم فشار بار بره روي 3 ولي روز بعد دوباره عقربه مياد پايين در ضمن رادياتور يكي از اتاقها هم نشتي داره ميشه از اون باشه
ودوم اينكه مساحت خونم 115 متر طبقه دوم و100 عدد هم پره رادياتور دارم ايا كافي ست براي گرم گردن خونه
فروشنده به من گفت ساخت ايتاليا هستش روي كارتونش هم نوشته ايتاليا من اسفند ماه 90 به مبلغ 1400.000 خريدمش ايا واقعا ايتالياييه جنسش خوبه ممنون
متین جان افت فشار مربوط به نشتی رادیاته.نشتی برطرف بشه مشکلت هم حل میشه.و تا جایی که من میدونم بار 3 خیلی زیاده نباید از 2 بیشتر بشه.معمولا هم واسه هر یک متر مربع یک پره کافیه.با توجه به کم شدن فضای حمام و دستشویی و آشپزخونه از متراژ مفید این تعداد باید کافی باشه.دوستان متخصص قطعا نظر کارشناسی و دقیق تر را به شما میگن.موفق باشید
متین عزیزنقل قول:
پکیج ایمر گاس خیلی خوب و با کیفیته از این بابت خیالت راحت باشه.حالا در این که صدر صد قطعاتش ایتالیایی یا نه مطمئن باش اینطور نیست.
علت افت فشار در پکیج شما مربوط به نشتی هستش که باید هرچه سریعتر برطرف بشه وگرنه هم اذیتت میکنه و باید هر روز مدارو پر کنی هم خود دستگاه زود رسوب می گیره.
تعداد پرهای هم که خریدی باید کافی باشه اما باید بگی چه مارکی خریدی تا قطعی جواب بدم چون بعضی از رادیاتورها مثل مارک کریستال درسته پره ای اما اصلا گرما دهی نداره.
ممنون که خیالمو از بابت پکیج راحت کردی دیشب جلوی نشتی رو گرفتم مشکل حل شد ولی من پره های رادیاتور دست دوم خریدم ونمیدونم مارکش چیه چه جوری بفهمم مارکش چیه و ضمنا پره های رادیاتور همه سال هستن چون یکی از دوستان خونش رو داده بود بساز بفروش بمن پیشنهاد کرد پره های رادیاتور اونو بردارم
ببخشید دفترچه راهنمای فارسی هم داره از کجا میشه گیرش اورد
شبها روی درجه 60 میزارم ولی به نظر من گرمای خوبی نداره نمیدونم من خوب راه اندازی نکردمش یا مشکل جای دیگست شرمندتم اگه میشه یه توضیح مختصری هم بابت راه اندازی بهم بده ممنون
سلام پکیج ایمر گاس بازار موجوده اگه قطعاتش مشکل پیدا کنه پیدا میشه
سلام
پکیج ما( tachi(eco class a هست ولی شوفاژ گرم نمی شه مشکلش می تونه چی باشه
سلام احتمالا پره هاي رادياتور جنسش خوب نيست يا اينكه پكيج رسوب گرفته