دلار امروز در ساعتی به 1800 رسید و اکنون 17,660 هست و قیمت ها هم بالا رفتن.
Printable View
دلار امروز در ساعتی به 1800 رسید و اکنون 17,660 هست و قیمت ها هم بالا رفتن.
قیمتا برای بالا رفتن لحظه ای عمل می کنن ولی برای پایین اومدن 3 ماه زمان لازمه تا حداقل کاهش قیمتو شاهد باشیم:2:نقل قول:
سلام
عجب شانسی داریم ما دیگه !!!
میخواستم یه 13 اینچ با هارد SSD بخرم ، بیخیالش شدم ، گفتم تبلت میگیرم ، حالا هم که میخواییم تبلت بخریم دلار شده 2025 !!!! :13:
خدایا خودت باعث و بانیش رو به راه راست هدایت کن ! الهی امین !
موفق باشید .
دوستان تبریک میگم دلار 2015 تومن
اونایی که تو یه ماه پیش لپ تاپ خریدن برن ار طرف ما هم کیف کنن.
حالا هی بگو دلار میاد پایین!
کلا منم مثل mazmamfi هر وقت نیت خرید چیزی میکنم بازارش به آتیش کشیده میشه :(
البته ایشالا ایشون شانسش از این حرفا بیشتر باه ولی امروز که رفتم قیمت گرفتم اونقدر بالا رفته بود که فکر کردم دارم خواب میبینم.
بعد از دو سال در کف بودن همچنان باید سماق بمکیم، اخرشم که... بوم.
هه هه :|
سلام
من می خوام لپ تاپ بخرم ولی می تونم تا 4 ماه دیگه هم صبر کنم.یعنی در حال حاضر عجله ای ندارم.
به نظرتون صبر کنم 4 ماه دیگه یا اینکه الان سریع برم خریدم رو بکنم؟
اوضاع قیمت ها سال های قبل که دلار تثبیت بود تو تابستون و اوایل پاییز چطور بود؟
بابا برید بخرید.اخه تو این مملکت چی ارزون شده که این چیزا بشه.نون و برنج و ... داره می ره روش.این همه تورم.اونوقت فکر کردید دلار هم بیاد پایین فروشنده از سودش می گذره؟کدوم صنف قیمتش رو پایین میاره که اینا بیارن.با این اوضاع تحریمها دعا کنید دلار 3 تومن نشه.ارزون شدنش پیشکش.بانک مرکزی هم که به فنا رفت.حالا واستین قیمتها بیاد پایین!حالا گیریم الان 2 تومنه یه ماه دیکه می شه 1950.اصلا ارزش داره این همه حرص بخورین و صبر کنید و هی استرس که الان رفت بالا کی میاد پایین و ...؟!
سلامنقل قول:
به نظر من چون نیازی به لپ تاپ نداری ، بهتره وایسی مدل های جدید دارن میان ( نهایت آخر تابستو ن - اوایل مهر ) .
این جوری بهتره ، شما که درای پول میدی ، خب لپ تاپ جدیدتر میخری دیگه :31:
موفق باشید.
لعنت به دلار لعنت به لپ تاپ اصلاً لعنت به این زندگی سگی
لعنت به ریالنقل قول:
پیش بینی من برای قیمت لپتاپ در ماه رمضان
کاهش قیمت در ماه رمضان حدود 1% قیمت کل.
این مدل های جدید که میگین اواخر تابستون میاد از کجا میتونم ببینم؟
منظور از مدلهای جدید همون ایوی بریج است که خیلی هاش اومدهنقل قول:
مثل
y580 y480 z580 z480 g580 b580 acer v3 asus n56 hp dv6t 7000
سونی و خیلیهای دیگه.
همه گرون شدن
مدل جدید از سری گیمینگ msi و asus میاد؟نقل قول:
به نظرتون تا یه ماه صبر کنم که ارزون شه بهتره یا الان که 300/000 تومن گرون شده بخرم؟
نقل قول:
مدل جدید از سری گیمینگ msi و asus میاد؟
از msi فعلا gt60 , gt70 اومدن که خیلی گیرون هستن.یک مدل دیگه از msi هست به نام ge60 نمیدونم چرا هنوز نیومده ولی باید تا اخر شهریور بیاد.asus رو نمیدونم.
نقل قول:
به نظرتون تا یه ماه صبر کنم که ارزون شه بهتره یا الان که 300/000 تومن گرون شده بخرم؟
به نظرم گیرونتر هم میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]موبنا - رئیس اتحادیه فناوران رایانه تهران: با شرایط فعلی نرخ دلار فعالیت در این زمینه واقعا صرفه اقتصادی ندارد.
رئیس اتحادیه فناوران رایانه تهران از توقف واردات لپتاپ و انواع قطعات کامپیوتری به کشور خبر داد، و اعلام کرد: فعالیت در این حوزه صرفه اقتصادی ندارد.
سیدمهدی میرمهدی با اشاره به افزایش قیمت مجدد ارز در روز گذشته اعلام کرد: افزایش نرخ ارز در بازار از ماه گذشته تا کنون باعث افت واردات انواع کالاهای دیجیتالی به خصوص لپتاپ شده که با افزایش قیمت مجدد آن در شرایط فعلی واردات این کالا متوقف شده است.
وی با اشاره به معضل اصلی واردکنندگان این کالای دیجیتالی گفت: هم اکنون تهیه نرخ ارز در بازار آزاد به یکی از مهمترین دغدغههای فعالان این حوزه تبدیل شده چرا که با شرایط فعلی که نرخ دلار به ۲۳۰۰ هزار تومان رسیده و فعالیت در این زمینه واقعا صرفه اقتصادی ندارد.
رئیس اتحادیه فناوران رایانه تهران با اشاره به توقف واردات این کالای ارتباطی در سطح کشور، گفت: با شرایط فعلی بیشتر واردکنندگان قانونی دچار سردرگمی شدهاند چرا که قیمت ارز لحظهای تغییر میکند که با استمرار این شرایط به نظر میرسد که سرمایهداران ایرانی نیز از این حوزه خارج شوند.
میرمهدی تصریح کرد: هم اکنون هیچ گونه ارز دولتی به فعالان این حوزه پرمصرف اختصاص نیافته است و به همین دلیل فعالان این حوزه برای واردات گسترده و همچنین تهیه ارز آزاد با مشکلات متعددی روبرو شدهاند.
وی با اشاره به عدم تخصیص ارز دولتی به فعالان این حوزه گفت: بهتر است دولت به جای ارز دولتی ارز آزاد در اختیار فعالان حوزه رایانه قرار دهد.
نقل قول:
سلام
این طوری که به ضررمون میشه و وقتی جنس تو بازار کم بشه ، بازقیمت ها افزایش پیدا میکنه .
در ضمن بیشتره وارد کننده ها بلدن چجوری گلیم خودشون رو از آب بکشن بیرون و این خبر حداقل به نظر من که عقلانی نیست !!! ( با وجود اینکه دلار هم کم شده باشه )
یه زمانی N55 کم شد و اصلا تو بازار نبود ، در صورتی که وارد کننده خریداری کرده بود و وایستاده بودن تا قیمت دلار تو ایران بالا بره ، و جنس هارو روانه ی بازار کنه .
این دلال ها انقدر کثیفن که نمیشه از کارشون سر در اورد !!!
و .....
موفق باشید.
این قیمتها یی که در حاله حاضر هست امکان داره پایین بیاد؟
اونا خیلی زرنگن...اول 100 تومان گرون میکنن بعد 30 تومان ارزون میکنن تا ملت خوشحال بشن که:چه خوب ارزون شد!!!نقل قول:
اگه صبر داشته باشی و یک سال دیگه تحمل کنی همه چی درست میشه...:20:نقل قول:
به نظر من هم دلار تا یک سال دیگه وضعش همینه...اما یقین داشته باشید که همیشگی نیست....اگه لازم دارید بخرید اگه لازم ندارید بزارید یه سال دیگه....
به نظر من که بهتر که نمیشه هیچ بدتر هم خواهد شد.دلار تازه داره به قیمت واقعی خودش نزدیک میشه.اگه مقاومت دولت و بانک مرکزی نباشه به راحتی تا 3 تومن بالا میره.تازه به عقیده برخی کارشناسا تو 6 ماهه دوم سال احتمال رسیدن به 6 تومن رو هم داره.
بابا دیگه اینجوریام نیست!نقل قول:
مطمئنا با تزریق ارزی که آخر دولت مجبور شد انجامش بده حداقل برای یک ماه هم شده قیمت دلار شدیدا پائین میاد اما فروشنده ها ککشون هم نمیگزه و قیمت رو پائین نمیارن چون ذاتا دزد تشریف دارن هیچ بویی از مسلمونی نبردن!
تا کی میخواد ارز تزریق کنه.دیگه ارزی نمیمونه که بخواد تزریق کنه. 2.4 میلیون بشکه نفت شده 1 میلیون بشکه.تازه به همونم چوب حراجی زده و داره نصف قیمت میفروشه.درآمد سالیانه فروش نفت 60 میلیارد دلار کمتر شده.این تزریقات همش داره از ته مونده صندوق ذخیره ارزی و بودجه میدانهای گازی و درآمد حاصل از یارانه تو بازار عرضه میشه که بالاخره یه روزی تموم میشه.اونوقته که دیگه دلار روزی چند صد تومن بالا میره.نقل قول:
به هر حال وقتی فرصتی پیش بیاد یه عده تا بتونن استفاده میکنن،بینواتر از مردم که پیدا نمیکنن.
از نظرات کارشناسی و موثق قیمت و تولید و فروش نفت تشکر میکنم . :42:نقل قول:
وضعیت خراب تر از اون حرفاست که با تزریق دلار درست بشه
ضمنا دولت با قیمت بازار دلار تزریق میکنه(برای پول بدست اوردن برای پرداخت یارانه ها) حالا چجوری میخواد قیمت بیاد پایین؟
پی نوشت: ارزش ریال داره سقوط میکنه که باید منتظر چیزهای بدتر از این هم باشیم لپ تاپ که چیز مهمی نیست
خواهش میکنم.زکات علم در نشر آن است.نقل قول:
دوستان تو عجب گرفتار ای گیر کردیما خواستیم گوشی بگیریم دلار رفت رو 2200 اومدیم لپ تاپ بگیریم رفت رو 2600 ت آخه شما بگید این شانسه ما داریم !!
به خاطر دلار(دقیق ترش سقوط ارزش پولمون) و گرون شدن مواد اولیه وارداتی صدها شرکت در حال ورشکستگی هستند و هزاران نفر دارند بیکار می شوند اونا پس چی بگندنقل قول:
امروز زنگ زدم N56vz رو قیمت بگیرم یارو میگه 2900 !!![ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پشت گوشی خندم گرفت
اونجاست که شاعر میگه خنده تلخ من از گریه غم انگیزتر است!
امیدوارم واردات کالاهای اساسی لاقل دست دزدهایی مثل تاجرهای لوازم الکترونیک نباشه (آمین!)
منم نمی دونم چیکار کنم به خدا موندم بخرم یا وایسم!
هیچی اون موج ورشکستگی که تو آمریکا و اروپا هست شنا کرده الان رسیده ایراننقل قول:
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
دوست عزیز هرچه زودتر بخر اگه هم پایین بیاد 2برابر بالا میره بخر منم لبتاب دل5110 رو خریدم1100000تومان الان 200اومده روش بخر تا دیرنشده
بخرید !!!صبر کنید گرون تر میشه تا ارزون !!!
من خودم هفته قبل 4540 رو خریدم 1480 الان شده 1620
من توی دیجی دیدم ارزون تر از بازار بود،برای همین دریغ نکردم !!!نظر شخصی بنده!!
از کدام شرکت گارانتی قیمت گرفتی ؟نقل قول:
امروز از یه فروشگاه پرسیدم از تهران برام خبر گرفت n56 رو 2/700/000 نمیدونم ارزشش رو داره یا نه؟
از یه طرف هم دیروز مجلس به دولت اولتیماتوم داده که یه هفته وقت داره دلاره پایین بیاره که اگه نیاره مجلس وارد عمل میشه
نظرتون چیه ؟ با این قیمت ارزشش رو داره ؟
این جمله ی من رو باید با طلا نوشت :31:نقل قول:
الان خرید از سایت آنلاین به صرفه تر از بازار آنلاین هست !!!
موفق باشید.
اقا بخر بخر چیه.... چرا مردمو گمراه میکنی....البته جسارت نباشه
لپ تاپی که 2 روزه 200 تومن میره روش شک نکن قیمتش پایدار نخواهد بود........بادآورده را باد خواهد برد...
اینا به خاطر بحران آمریکا یا دلار نیست(البته دلار یه تاثیری داره)....همش به خاطر کمبود واردات
اگه صبر کنید این دفعه که وارد کنن...میبینید که دوباره مثل 2 ماه پیش دست دلالای بوووووووووق روشن میشه
منظورم همون موقعیه که وقتی hp4540s وارد شد قیمتش با 4530 یکی بود.......یا acer v3 i5 که قیمتش با 5755 یکی بود و...
هر جنسی که وارد میشه 1ی 2ماه طول میکشه تا دلالا و فروشنده ها بوووووووووق کنن تو قیمتش...:27:
و یادتون باشه پولتونو از سر راه نیاودید که جنسی که 2روز پیش 1400بودو 1600 بخرید
حالا مردم هی اینور اونور شایعه درست میکنن و از ترس گرونی میرن میخرن تا اینکه که قیمت لپ تاپ 200دیگه میره روش..مثل مرغ:39:
یعنی لپ تاپ کم و تقاضا زیاد.....وا....ی..:19::19::19:
به فراز رایان زنگ زدم بقیه هم قیمت ندادن! جالبه تو نت قیمت زدن 2500 میزنگی میگه 2900 !!!نقل قول:
والا فعلا که از پائین اومدن خبری نیست پائینم بیاد این بازاریا دیگه یاد گرفتن!
واقعا این جمله رو باید طلا گرفت " لازم داری بخر لازم نداری نخر"
سلام
برادر با تمام صحبتهای شما موافقم بجز اون قسمتی که همانند داستان مرغ کردیش.
عزیز برادر این سیاست دولت هست که هر موقعه می خواهد چیزی رو گران کند اینقدر قیمتش رو بالا میبره که حد نداره بعد که یکم پایین می آره همه دعاش میکنند الان ببین مرغ رو از 2500 تومان رسوند به 8500 بعد الان که کرده 5000 همه خوشحال هستند و هیچ چیزی تغییر نکرده.
نقل قول: