زنگ زدم پشتیبانی ..... مشکل حل شد مرسینقل قول:
Printable View
زنگ زدم پشتیبانی ..... مشکل حل شد مرسینقل قول:
الان دارم تورنت دانلود می کنم... یه تورنت 70 هزار Seedی رو با سرعت میانگین 51 دانلود میکنه... با IDM لینک مستقیم دانلود کردم میانگین 65 دانلود کرد... الان با تورنت 0.5 ساعت 100 مگ دانلود کرد.
هر شب (2 تا 8) یه چیزی دوربره 1 گیگ و 300 مگ دانلود میتونه بکنه اگه طرف مقابل سروراش خوب باشن...(من 512 تا 2 دارم)
در کل من که هم از صب هم از شبش خیلی راضی بودم... بالاخره دیر یا زود Novinnet هم شلوغ میشه خدا کنه اون موقع هم اینطوری خوب باشه سرویسش :42:
ماله من ساعت 2 که شد دیدم یهو همچی از کار افتاد سایتم باز نمیکرد! مودم رو "ریست" کردم درست شد، حالا نمیدونم تو هم اینکارو بکنم شاید مشکلش درس شه.نقل قول:
دوستان چرا الان ساعت 3 بازم داره از حجم ترافیک من کم میشه ؟
کسی میتونه کمک کنه .... حجم داره هی کم میشه الکی
ولی ببین ترافیک میندازه براتا ولی شارژتو کم نمیکنه یه چک کن اشتب نکرده باشی :5:
آره ترافیک انداخت اما شارژ کم نکرد من هول شدم اشتباه برداشت کردمنقل قول:
من سرویس 2M-4M دارم الان 100 دانلود میکنه
به نظرم نسبت به روز که 480 میگرفتم خیلی کمه .... لااقل 250 باشه خوبه
من میخواستم 2تا4 رو بگیرم خوده نمایندگی بهم گفت 2 تا 4 نگیر چون سرعت شبانش زیاد فرقی با 512 تا 2 نداره.نقل قول:
آره ترافیک انداخت اما شارژ کم نکرد من هول شدم اشتباه برداشت کردم
من سرویس 2M-4M دارم الان 100 دانلود میکنه
به نظرم نسبت به روز که 480 میگرفتم خیلی کمه .... لااقل 250 باشه خوبه
شمام به اسم سرویس زیاد توجه نکن، نگا کن پولی که بابت همین سرویس دادی رو به یه PAP دیگه میدادی چقد شب بت سرعت میداد... برامن 15تومن ماهی میوفته (برا 5گیگ) که اگه از پیشگامان همین قیمتی (با همین حجم) بگیرم شب 25 هست سرعتش!
من 5 گیگ گرفتم 21.000 تومن
اولین شبه که دارمش
بدک نیست اما میتونه بیشترم باشه ..... از اول شهریور گفتن بهتر میشه .... امیدوارم اینجوری باشه
شما در چه شهری هستید؟نقل قول:
فقط یک دانلود میگذارید؟
با چه برنامه ای و با چند اتصال؟
آیا تعداد بیشتر برای مثال 3 دانلود همزمان از سرورهای پرقدرت (Microsoft, Opera, SF) که هر کدوم 16 اتصال برقرار کنن (با IDM) رو تست کردید؟
سرعت دانلود لحظه ای واقعی و حجم مصرفیتون رو میتونید با این برنامه مشاهده کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم که داری حرف تو دهنم میزاری.آخه من کی گفتم مشکل شبانه دارم؟نقل قول:
این نمودار پهنای باند من
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اینکه همش نوسان داره و خرابنقل قول:
صخره نوردی که نمیخای بکنی فقط نوکهای تیزشو میبینی.نقل قول:
یعنی برداشتت از این نمودار فقط همینه؟
کلا اینترنت همینهنقل قول:
نکنی انتظار داری دقیقا با یه سرعت ثابت دانلود داشته باشی؟
والا من جایی که الان هستم و قبلا هم که مخابرات داشتم کلا 24 ساعت رو خط مستقیم گرافم بود یعنی خط کامل منحنی و سرعت 54 کیلو (512 دارم) هست و یک ثانیه هم نوسان ندارم اصلا یک ثانیه خارج بشه اینترنت بدرد نمیخورهنقل قول:
نقل قول:
هر دو برنامه که گفتید اولا برنامه هستند دوما سیستم P2P سرعت تک کانکشن شما با مرورگرتان چند هست؟ دانلود و اعلام کنید چون IDM برنامه هست و ملاک سرعت نیست و اینجور که گفتید تنها پروتکل P2P را تست کردید پس بقیه چی؟
من همیشه سرعتم رو با سرعت دانلود IDM میسنجم هر وخت هم بخوام چیزی دانلود کنم بیمار نیستم بیام تک کانکشن بزارم! من واسم فرقی نداره این سرعت ها اصلن یا فرع یا... ، اون سرعتی رو که همیشه می بینمش و باش سر و کار دارم میگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .نقل قول:
هر دو برنامه که گفتید اولا برنامه هستند دوما سیستم P2P سرعت تک کانکشن شما با مرورگرتان چند هست؟ دانلود و اعلام کنید چون IDM برنامه هست و ملاک سرعت نیست و اینجور که گفتید تنها پروتکل P2P را تست کردید پس بقیه چی؟
بله شما از دید خودت درست میفرمایید ولی isp سود و پولش رو با اینکار میبره و سر شما را کلاه میزارهنقل قول:
الان با برنامه میگی خوبه فردا میخوای ویندوزت رو اپدیت کنی یا هر برنامه دگیری رو ان وقت هنگ میکنی و نمیفهمی مشکل چیه واسه خودت گفتم خود دانی
IDM هم در دنیا استفاده نمیشه و فقط در ایران هست چون مردم زیاد اینترنت نمیدونند در حد امضای زیر فقط
در ضمن اینجوری که شما میگید مردم کل دنیا باید مریض باشند که با سرعت زیاد و همون مرورگری که استفاده میکنند دانلود هم براحتی و بدون چیز دیگری میکنند
دوستمون درست میگن ملاک سرعت نرم افزارهای دانلودر نیستش چون استفاده اینترنت فقط محدود به pc نیستش.الان اینترنت tv اومده اونرو باید چیکار کرد یا همین کنسولهای بازی .وقتی ps3 رو میزارم واسه آپدیت با کمال تعجب وقتی گرافمو تو pc نگاه میکنم میبینم من که سرعت 2 مگ گرفتم داره با 30 کیلوبایت دانلود میکنه اونم تو روز روشن که قاعدتا باید پهنا بازتر باشهنقل قول:
من هم همینو میگن نمیدونم ما راجب اینترنت حرف میزنیم دوستان راجب برنامه
آپدیت Kaspersky که لینک مستقیم و تک کانکشن هست رو هم دیشب 60 مگ رو نسبتا سریع دانلود کرد (زمان دقیقشو نگرفتم + خود کسپراسکی هم وسطش کلی وقفه داره زمان واقعی نیس)نقل قول:
بله شما از دید خودت درست میفرمایید ولی isp سود و پولش رو با اینکار میبره و سر شما را کلاه میزاره
الان با برنامه میگی خوبه فردا میخوای ویندوزت رو اپدیت کنی یا هر برنامه دگیری رو ان وقت هنگ میکنی و نمیفهمی مشکل چیه واسه خودت گفتم خود دانی
IDM هم در دنیا استفاده نمیشه و فقط در ایران هست چون مردم زیاد اینترنت نمیدونند در حد امضای زیر فقط
عزیزم IDM چیچیو تو دنیا استفاده نمیشه؟ طرف هر سرعتی هم داشته باشه با 8تیکه کردن فایل سرعت زیاد میشه دیگه دلیلی واسه استفاده نکردن نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قضیه سود ISP و اینا رو هم اگه امکانش هست یکم بازتر کنید من متوجه نمیشم، Provider هر سرعتی بت بده IDM اونو به یه نسبت زیادش میکنه دیگه، اون دیگه کار IDM هست که سرعت و بالا میبره Provider از چیش میتونه سود ببره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (البته من همه اینا رو در مقایسه با بقیه PAPهای ایران دارم میگم وگرنه درسته که سرعت idm ملاک قوی بودن یه Provider نیست...)
عزیز پس شما مشکلت با همه PAPها هس دیگه؟ تا جایی که من میدونم تو ایران برا اینکه اینکارا هم بتونی با اینترنت بکنی باس پهنای باند اختصاصی بگیری که خب خیلی گرونه.نقل قول:
دوستمون درست میگن ملاک سرعت نرم افزارهای دانلودر نیستش چون استفاده اینترنت فقط محدود به pc نیستش.الان اینترنت tv اومده اونرو باید چیکار کرد یا همین کنسولهای بازی .وقتی ps3 رو میزارم واسه آپدیت با کمال تعجب وقتی گرافمو تو pc نگاه میکنم میبینم من که سرعت 2 مگ گرفتم داره با 30 کیلوبایت دانلود میکنه اونم تو روز روشن که قاعدتا باید پهنا بازتر باشه
دوستان کل سیستم اینترنت ایران این چن ساله همیشه عقب بوده و الانم هست. 7 سال پیش که با Dial-up میومدیم نت عملا هیچکاری نمیشد باش کرد بعدش همون موقع ADSL تقریبا عادی شده بود تو دنیا... الانم که ما یه نیمچه adsl داریم دنیا یه چی دیگه داره رو میکنه ... نوین نت خیلی با بقیه تو این زمینه فرقی نداره ولی به نظرم توی همون چنتا کاربرد عمده ای که الان اینترنت برای ما داره نوین نت بهتر عمل کرده :20:
نقل قول:
ان جمله ادیت شده بالا را جا انداختی
در هر صورت من برای خودتون میگم چون درست یا خرابش برای من سودی نداره
من هدفم کمک رسانی هست چون خودم قبلا این مشکلات دیدم و انفاقا حلش هم کردم و الان راضیم ولی بقیه isp ها را نمیدونم و فقط جهت اطلاع به دوستان میگم که بعدن در طول 24 ساعت یا اینده گیج نشوند
دوستان سلام
در راستای عدم نظارت کامل و درست سازمان تنظیم مقررات رادیویی بر شرکت ها، مراتب شکایت رو به سایت خبری 20:30 اعلام کنید.
محض اطلاعتون باید بگم که پهنای باندی که سازمان تنظیم مقررات رادیویی در اختیار شرکت ها قرار داده به شکلیه که کل سرعت مورد تقاضای مشترک رو به شکل 1/1 و کاملا ثابت در روز و شب و با حجم دانلود نامحدود در اختیارش قرار بدن؛ این در حالیه که شرکت های به ظاهر معتبر نه سرعت واقعی رو بهمون می دن نه حجم درست و حسابی... بهانشون برای سرعت کمبود پهنای باند و اشتراک 1/4 و 1/10 هست و برای حجم هم که هر کدومشون یه حرف بی سر و ته می زنن!
من که خودم شکایت کردم و ازونجایی که از مبین نت سرویس دارم، مسائل مبین نت رو گفتم؛ اما در عین حال هم از شرکتای دیگه مثل دزدی شاتل و کم فروشی آسیاتک هم گفتم.
از شما دوستان تقاضا دارم که شما هم علاوه بر گفتن بدی ها و مسائل شرکتتون به طور کلی از همه شرکت ها به خاطر این کم فروشی و دزدی شکایت کنید.
اینترنت با سرعت طی شده در قرارداد به شکل ثابت و بدون محدودیت حق مسلم همه ماست
این هم لینک سایت خبری:
این هم لینک سازمان تنظیم مقررات رادیویی:
خلاصه این که دوستان در این یه مورد با هم متحد باشیم پشت این دله دزدا به خاک مالیده می شه
شاد باشید
سلام
میخواستم بدونم سرعت دانلود شبانه این شرکت با سرویس 128 و 512 چند هستش؟
من گرگان - کردکوی هستمنقل قول:
یک دانلود همزمان میزارم که حول حوش 100 میگیره ......
اگه لطف کنید امشب تست کنید اینکه چند دانلود همزمان بزارید دانلود بشه عالی میشهنقل قول:
سپاس فراوان
خب همزمان دانلود بشه چی بشه ؟ سرعت دانلود بین اونا تقسیم میشه دیگه .... منظورت از دانلود همزمان چیه ؟ هدفت از اینکار چیه ؟نقل قول:
منم میخاستم این پیشنهاد رو بهت بدم که دیدم دوستمون قبلا گفته.عوض 1 دانلود 3-4 تا فایل بزار همشون رو هم 16 تیکه باشن بعد همزمان همشونرو دانلود کن به احتمال 99 درصد سرعتت بیشتر میشه.یه جورایی انگار یه فایل رو 64 تیکه کردی عین همون کاری که من با اون نرم افزار فایل رو 500 تیکه میکنم.نقل قول:
من نفهمیدم بخدا ..... میشه واضح تر توضیح بدی ؟
یعنی چی 16 تیکه باشن ؟نقل قول:
16 تیکه باشن
همین که ساعت 2 میشه سرعت خیلی افت میکنه ..... دانلود حول وحوش 50 60 انجام میشه
خیلی نامردیه ......... اینجوری با این وضع که روز نمیشه دانلود کرد .... 5 گیگ میخری یک ماهه اگه روز بزنی دانلود که به یک هفته هم نرسیده حجمت تموم میشه ..... شب هم که میشه طوری افت میکنه که نمیشه دانلود کرد .... تو این بازه 6 ساعت رایگان اگه فیکس با سرعت 70 دانلود کنه یه فایل 1 گیگ رو بتونه تا تهش دانلود کنه .... واقعا فعلا رو اعصابه
idm-option-conection اون 8 رو 16 کن.3-4 تا فایل رو همزمان همینجوری بزار دانلود
انگاری اینجوری یکم بیشتر دانلود میکنهنقل قول:
دلیلش چیه ؟
دوستانی که سرویس 2 تا 4 مگ دارن ، اگه سرعت ساعات دانلود رایگانش خوب نیست بگن تا سرویس رو 512 نامحدود تغییر بدم چون من پولشو 2 روز پرداخت کردم و هنوز وصل نشده
512 نامحدودش رو کسی داره؟ سرعتش چطوره؟ واقعا نامحدود یا نه؟
ممنون.
لینک هایی که ازشون دانلود میکنید باید مستقیم بوده و از resume دانلود و این تعداد اتصال همزمان پشتیبانی کنن تا بتونید این کار رو بکنید.نقل قول:
اتصالات بالاتر، موجب "افزایش" سرعت و پهنای باند شما نمیشن.
بلکه فقط باعث این میشن که شما، تا حد ممکن از پهنای باندی که برای اتصال اینترنتتون درنظر گرفته شده بهره ببرید.
به هر حال برنامه هایی هستن که تعداد اتصالات بالاتری در اختیار شما بزارن، ولی برای اونا، شما باید از سرورهای شصی استفاده کنید که تعداد حداکثر simultaneous connections توشون تعریف نشده باشه.
و صد البته اینگونه برنامه ها، خطاهاشون بیشتر از برنامه خوش-ساختی مثل IDM ـه و وسطای فایلاتون امکان پریدن برخی بخش ها وجود داره و شما باید یه دانش اولیه ای از نحوه ذخیره سازی و انتقال اطلاعات در حافظه ها و شبکه ها داشته باشید...
همچین تستی رو با تورنت های با تعداد سیدر بالا و افزایش تعداد اتصالات هم میتونید انجام بدید، ولی سرعتتون ثابت نخواهد بود...
لطفاً اگه میشه در ساعات شبانه، با IDM سه یا 4 لینک مستقیم با 16 اتصال همزمان رو بزارید برای دانلود (همزمان) و بعد از چند دقیقه که اتصالات ثبات یافتن، بگید سرعت مجموعتون چقدره.
سپاس
ساعت 22:45
سرویس 2M-4M
گلستان - گرگان - کردکوی
آقا مهدی (درست میگم؟) شما تو این دو شب چقدر گرفتی؟نقل قول:
لینک هات از کجا بودند؟
سلام،
بچه ها کسی تو تهران سرویس 128/128Up to512 / 512 رو گرفته؟
سرعت دانلودش چه جوریاس؟ مین و ماکس؟ روز و شب؟
سرعت لود صفحه اش چه طوره؟
ممنون
اره درست گفتی .... راستش چیزی واسه دانلود نداشتم که بخوام تو این بازه 6 ساعته دائم دانلود کنم .... ولی دوشبه که تا 6 صبح بیدارم بگم که ساعت که میشه 2 و 5 دقیقه سرعت به طرز عجیبی افت میکنه .... سایت ها کند باز میشه .... دیشب که خیلی افتضاح بود .... سرعت دانلود 60 به پایین نوسان میکرد مدام .... اما پریشب باز یکم بهتر بود تا 100 بالا میرفت اما بازم ثابت نبود ....نقل قول:
از سایتهای میهن دانلود - آسان دانلود - سافت 98 - یک موبایل - آندورید ها دانلود کردم حتی سایتهای موزیک تاثیری تو اختلاف سرعت نداشت .... مثلا بخوای بگی مشکل از هاست و شلوغی سرور باشه نه .... همه یکنواخت 60 به پایین دانلود میکرد ....
خدا کنه امشب بهتر باشه
این لینک رو هم امتحان کن مال psn هستش و سرورهای فوق العاده قدرتمندی دارن.
الان که از حجمم کم میشه .... باشه ساعت 2 تست میکنم نتیجش رو بهت اعلام میکنمنقل قول:
فرقی نداره ... نوسان داره بین 120 تا 50 - 60نقل قول:
کـــــــــــــــــســــــ ـــــــــی نبود؟؟؟نقل قول: