سلام،این بازی روی ویندوز XP اجرا نمی شه.نقل قول:
---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------
کارت گرافیکتون خوبه ولی رمتون برای این بازی کمه چون رم 3G به بالا می خواد.نقل قول:
Printable View
سلام،این بازی روی ویندوز XP اجرا نمی شه.نقل قول:
---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------
کارت گرافیکتون خوبه ولی رمتون برای این بازی کمه چون رم 3G به بالا می خواد.نقل قول:
دوستان منم مشکل کند بودن بازی رو دارم فکر نکنم مشکل از سیستم باشه
ram 4gig
cpu : intel corei 5
ati radeon 5470
win 7
ولی متاسفانه با تنظیمات low تو منو گرافیک بازهم مشکل کند بودن دارم
گرافیکتون برای این بازی خیلی ضعیفه..
نقل قول:نقل قول:با سلام خدمت تمام دوستان عزیزنقل قول:
اول بگم که واسه گرافیک میتونید به این آدرس برید و این درایور رو متناسب با سیستم و ویندوزتون دانلود کنید
من روی گرافیک های 6400
7200
8800
9400
9600
210
220
و 240 تست زدم که همشون با این درایور جواب دادند
آدرس
[Uhttp://www.downloadsource.net/21/NVIDIA-GEFORCE-ION-Drivers-WHQL
و اینکه در مورده اون قسمت که به دست پلیس گیر میکنی با بدبختی ردش کردم!!
:31::31:
وقتی که دستتون رو از پست گرفته و میخواد دستبند بزنه میخواد که دکمه B بر روی دسته Xbox رو بزنید که میشه Space بعد که بلند شد و مامور رو زد شروع به فرار میکنه که میخواد دکمه Y بزنید که اونم میشه Enter
فرار که کردید وقتی میخواد از رو دیوار فرار کنه میخواد که Y بزنید اما اینکار رو انجام ندید تا روی دیوار پلیس پای شمارو بگیره!!
جالب شد نه!!!؟؟؟:31::31:
ادامه رو بخونید
پلیس که پاتون رو گرفت دکمه X ازتون میخواد که میشه Backspace !!!
فرار که کردی مجدد از دست اون سگ ولگرد با دکمه Enter فرار کنید!!
بازم جالبه نه؟؟؟
از فروشگاه که دراومدید با دکمه Enter از رو ماشین مثل پارکور کارها بپرید
وسط خیابون با دکمه shift و دسته سمت راست از دست ماشین فرار کنید و در آخر هم تند تند دکمه space رو بزندی تا زیر کامیون لح نشید!!!
مخم سوت کشید تا ردش کردم
شک نکنید که بعد هاش جالب میشه!
سلام
من این بازی رو دانلود کردم . (Need.For.Speed.The.Run.Limited.Edition.Repack.Bla ckBox)آنتی ویروس رو غیر فعال کردم و شروع به نصب کردم و directx و c++ رو هم نصب کردم . پس از پایان نصب یه پنجره اومد که به زبان چینی بود و وسطش need for speed the run بود و یه دکمه ی ok داشت اون رو هم زدم و با زدن finish مراحل نصب تموم شد . بعد رفتم سراغ کرک و فایل need for speed the run رو توی مسیر برنامه کپی کردم (skidrow)
و فایل fix رو هم اجرا کردم (برای انگلیسی کردن منوها)
موقع کلیک کردن روی آیکون بازی این ارور رو میده (به صورت administrator هم وارد ویندوز میشم ) سیستم هم ضعیف نیست
ممنون میشم کمک کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
فکر میکنم از nod 32 استفاده میکنید..
باید فایل exe بازی رو در قسمت Exclusion آنتی ویروس Add کنید.همین!
سلام .
خیلی ممنون دوست عزیز . درسته انتی ویروس ند32 دارم و کاری که گفتید کردم و پنجره ی بازی باز شد ...
ولی روی لود صفحه باقی مونده بود که به پیشنهاد یه وبلاگ یه فایلی رو توی مسیر data\win32\loc کپی کردم و اون مشکل هم حل شد
بازم تشکر
سلام
من هم همین مشکل رو دارم اما اولیش حل شد و دومی که تو لودینگ می مونه نه
ببینم کدوم فایل رو باید تو مسیر data\win32\loc کپی کرد ؟
البته اگه ادرس کاملش رو بدید ممنون می شم .
این فایل رو 160 کیلو بایته
hاون آدرس هم توی پوشه ی خود بازی تو program file هستکد:http://www.mediafire.com/?u8ju2g4hdqjd63u
داداش اپ نشد؟منتظرما.نقل قول:
سلام
من تا استیج 8 رفتم ، بدون هیچ مشکلی ! الان وسط یه مسابقه میپره بیرون و پیغام زیر رو میده :
سلام
زبان بازیی که من گرفتم ژاپنی هست
چطوری به انگلیسی(مرگ بر ضد ولایت فقیه) تغییر بدم؟
مشکل از کرکه،کرکه زیر رو دانلود کن.نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/uVl7v1ah/Need_For_Speed_The_Run_Crack_w.html
این فایل رو اجرا کنید و نتیجه رو بگیدنقل قول:
کد:http://www.mediafire.com/?6z84jutq1j2h4b6
سلام
دوستان مشکل ست کردن کنترل کیبورد و جوی پد رو چطور حل کنم؟
دوستان
من این ارور رو دارم
FILE CORRUPTED THIS PROGRAM HAS BEEN MAINPULATED AND MAYBE its INFECTED BY AVIRUS OR CRACKED. THIS FILE WONT WORK ANY MORE
محض رضای خدا کمک کنید!!
سیستم:
cor i5
gtx 420
4 gig ram
m.b asuse
اینم حداقل سیستم مورد نیاز بازی هست
مسئله اینه که اینجا نوشته گرافیک 512(که قطعا از DX 11 پشتیبانی نمیکنه و فوقش از DX 10 پشتیبانی کنه) واسه بازی کافیه ولی من با گرافیک 1گیگ هم روی کمترین تنظیمات مشکل دارم و دارم صحنه آهسته بازی میکنمنقل قول:
Minimum System Requirements:
Processor: 3.0 GHz Intel Core 2 Duo or AMD Equivalent
Memory: 3 GB
Hard Drive: 18 GB
Graphics card (AMD): 512 MB RAM ATI Radeon 4870 or higher performance
Graphics card (NVIDIA): 512 MB RAM NVIDIA GeForce 8800 GT or higher performance
پ.ن:این بحث ادامه پیدا نکنه بهتره.چون نه شما حرفای من رو قبول دارین و نه من حرفای شما رو.پس بهتره که ادامه ندیم که باعث کدورت هم نشه
9500 GT..........نقل قول:
مدل کارت شما چیه ؟
دوست عزیز ناراحت نشی ولی گرافیکت ضعیفه و از رده خارج شده من خودم 4850 ati دارم ولی نمیتونم درست حسابی بازی انجام بدم... شما برای بازی حداقل باید 8800 gtx یا gts داشته باشی... قدرت هر کارت گرافیکی اول با پردازنده مرکزی (gpu) محاسبه میشه و بعد سرعت باس و مموری که باید فرکانس پاسخ دهی پردازنده شما بالا باشه نه میزان رم .البته رم هم خیلی تاثیر گذار هست.... کارت گرافیکی باید از نظر تکنواوژی مناسب با بازیهای زمان خودش باشه:11:نقل قول:
بچه ها من بازی رو راحت اجرا میکنم فقط یه مشکل دارم.
نور آفتاب همش در حال چشمک زدنه! مشکل از کجاست؟
برا من این پیغام رو میده چیکار کنم؟
کارت گرافیکم ZOTAC GT430 1GB DDR3 Nvidia
میگه درایور کارت گرافیک رو آپدیت کن شما میتونی از لینک زیر بسته به نوع ویندوز دانلود کنی همون نسخه رو:نقل قول:
کد:http://www.nikimarket.com/article935.html
پس مشکل هماهنگ نبودن صدا فقط برای نسخه فشرده black box نیست! عجب اشکال بزرگ و مسخره ای
gtx460 دارم مشکلی از نظر تیک یا لگ ندارم اما فریم روی 30 فقله دقیقا مثل dead space2 عادیه؟
ویرایش: این فریم مثه اینکه طبیعیه
اما مشکل صدا؟
دوستان من نسخیه black box این بازی رو دانلود کردم و نصبش کردم ولی این ارور رو میده چی کار کنم؟
دوستان لوکیشن سیو گیم بازی کجا هستش که بعد از عوض کردن ویندوز بشه ازش استفاده کرد ؟؟؟!!!
نقل قول:
مشکل همچنان پا بر جاست !
سلامنقل قول:
این فایل اصلا باز نمیشه
وقتی می زنم ارور میده
رفتم پیش مغازه دار گفتم گفت یه فایلی هست تو سی دیش که نباید اجراش منی
یه بار دیگه هم نصب کردم نشد!!!
دوستانی که مثل من پیغام زیر براشون میاد توجه کنن:
باید درایور جدید رو دانلود کرده و نصب کنید.از طریق سایت رسمی Nvidia هم اقدام نکنید
چون به کاربران ایرانی اجازه دسترسی نمیده.
آخرین ورژن هارو هم برای PC و هم برای لپتاپ از سایت سافت گذر دانلود کنید و به راحتی مشکلتون حل میشه.
[
پس مشکل از کارتت هس....واسه این بازی ضعیفهنقل قول:
من 5670نقل قول:
ddr 5
1 گیگ دارم
رو high هم جواب نمیده چه برسه به ....
مشکل از کارت گرافیک هست
صفحات قبلی در مورد انگلیسی کردن منوها یه راه دیگه گفته شده ... یه نگاه بندازنقل قول:
---------- Post added at 12:19 AM ---------- Previous post was at 12:17 AM ----------
شما با همون لپتاپ 5010 این بازی رو اجرا میکنین ؟نقل قول:
برای من اجرا میشه منتها همه ی تنظیمات رو باید رو low بذارم حتی باز هم توی صحنه های شلوغ مثل داخل شهر بازی یه کم کند اجرا میشه ولی توی بیابون و صحنه های خلوت روون اجرا میشه خواستم ببینم برای شما هم اینجوریه؟
کاش این دوستمون که هم نسخه دانلود شده و هم نسخه ای که خریدن و هیچ مشکلی هم نداشته میفرمودن از کجا دانلود کردن یا از کجا خریدننقل قول:
سلام
من با کیبورد میتونم بازی کنم اما با جوئستیک گاز و ترمز اصلا کار نمیکنه.لطفا کمک کنید.خیلی ممنون میشم:46:
دوستان راهي هست كه بدون دانلود درايور بشه بازي رو اجرا كرد اخه حجمش زياده و با اينترنت dial-up نميشه دانلودش كرد
چند ماه پیش Hot Pursuit رو روی همین سیستم (4 رم ،cpu 2.66 ، 9400 gt ) با تنظیمات بالا بازی میکردم حالا run رو با تمام تنظیمات low نمیشه بازی کرد و خیلی slow motion میشه و صدا و تصویر یکی نیست کلی هم مشکل داره.
فقط برای رفع کمی از مشکلات بهتره gamepad ها تون رو از سیستم جدا کنید و اگر با تنظیمات کیبورد مشکل دارید با w a s d کار کنید چون نمیشه جهت براش تعریف کرد. از update آخر nvidia استفاده کنید و directx 10 یا 11 رو استفاده کنید کرکهای 11 مگی و یا 35 مگی هم برای من فرقی نداشت در ضمن فقط روی win7 یا vista کار میکنه و تلاش بیهوده برای اجرا روی xp نکنید.
من تمام صفحات این تاپیک رو خوندم ولی به نتیجه نرسیدم اگر کسی یه راهنمایی کلی و تپل برای آهسته بودن بازی داره ( به غیر از ارتقا سیستم ) لطفا کمک کنه.
با تشکر.
یه مشکل دیگه.
آقا این انتی ویروس من دائم فایل اجرای بازی رو پاک میکنه کلافم کرده چیکار کنم؟
---------- Post added at 11:45 AM ---------- Previous post was at 11:44 AM ----------
نه والا من خواستم رو 5010 نصب کنم که رو DISK 3 پیغام میده و میره بیرون.نقل قول:
نوشته شده توسط R E Z A";6670805][COLOR="Silver
فکر کنم درایو DVD لپتاپ ضعیفه
سلام خدمت دوستان من این بازی رو گرفتم و نصب کردم درایور رو هم ایراد می گرفت اپدیت کردم
ولی مشکلی که دارم اینه که هم با کیبرد و هم با دسته نمی تونم بازی کنم همون اولش مشکل دارم
میگه کلید X رو بزن بعد هم میگه کلید B رو بزن تا دستا که با چسب به فرمون بسته شده باز بشه هر کاری می کنم نمیشه
میشه یکی از دوستان زحمت تنظیمات رو یکشه و بگه چکار کنم
سلام
من مشهد هستم و بازی رو ازخیابان سعدی خریداری کردم
لطفا اگر سوال مشابه در ارتباط با خرید یا آدرس دهی دارید پ .خ بدید تا جوابگو باشم از دادن آدرس تو محیط عمومی معذورم و از تبلیغ ناخواسته هم خوشم نمیاد
:blink:
با سلام خدمت همگی
دوستان من بازی رو نصب کردم (4 دی وی دی) ولی متاسفانه هنگام اجرا این پیغام رو میده ::41::41:
از دوستان که جویا شدم و پرسیدم گفتن مربوط به آپدیت کارت گرافیک هست ، داخل دی وی دی 4 آپدیت داریو گرافیک ورژن 285.38 بود اما تا میخوام نصب کنم ابن پیغام رو در نهایت نشون میده !!!
مشکل در مشکل !!:41::41: لطفا راهنمایی کنید دوستان:11: