Samsung I9300 Galaxy S III vs. HTC One X: Alien vs. Predator
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
Samsung I9300 Galaxy S III vs. HTC One X: Alien vs. Predator
سلامنقل قول:
شارژش با مصرف عادی تا دو روز هم جوب می ده .. بستگی به مصرفتون هم داره اگر مدام بازی کنید نصف روز تموم میشه
شما حتما تسک منجر نصب نکرده بودید .. برنامه ها تو سیستم عامل اندروئید با خارج شدن بسته نمی شن و از باطری استفاده می کنن.
سلام دوستان
میشه درباره این لکه های زرد رو صفحه و همینطور چفت نشدن قاب با LCD+بیرون زدن نور از کناره ها یه مقدار توضیح بدید.
من چطور همه اینارو چک کنم؟!
تازه من شنیدم سری های مختلف هم داره:تایوان,چین,اروپا
کدومش بهتره؟از کجا سری رو تشخیص داد؟
ممنون
سری هاش فرقی نداره ولی چفت نبودن و همینطور لکه زرد رو هم نمیتونید چک کنید
چون مشکلاتی از این قبیل برای افرادی پیش اومده که گوشیشون در نگاه اول سالم بوده
رضا زردی رو نمیدونم ولی چفت نبودن رو من خودم تو علاالدین تو چندتا مغازه چک کردم وقتی از گوشه ها فشار بدی تق تق صدا میکنه که این مدلا مشکل داره...نقل قول:
تو تاپیک مقایسه گذاشته بودمنقل قول:
چفت شدنی که با یک تق معلوم باشه باید کل خط تولید اصلاح بشه
یعنی برا هر کسی امکان ورود پرز و گرد و خاک وجود داره
پس با این اوصاف خریدش یه مقدار ریسک داره...
اگه جای مطمئنی برا خرید سراغ داید لطفا pm کنید
بی زحمت لینک اون تاپیک مقایسه هم قرار بدید.
ممنون
مطمئن که چه عرض کنیم
همه یکی رو میفروشن دیگه
بهترین جا علائدینه طبقه 6
امروز برا یکی از دوستام خریدمش
1270 هزار تومان
مرکز خرید ایران
گارانتی یاس+بیمه
رنگ سفید
بدون کوچکترین مشکلی
محشر بود.
270 تومن پول بی زبونو ریختی تو شکم یه مشت دزد خوشحالی؟ :دی
می دادی به من گارانتی مهدی تلکام می کردم برات :دی
دیگه اینجوری آدم خیالش راحته هر مشکلی پیش بیاد میبره گوشیرو تعویض میکنه...:27:
نامردا سفیدش رو 20 تومن گرونتر از مشکی میدن...
بچه ها یه بازی اومده به نام Renaissance Blood اصن یه وضعی داره این بازی...
خیلی قشنگه واسه تگرا3 اومده...حتما دان کنین...
جاش یه جای دیگست اما خب اینجا هم میگذارم:
بازی جذاب با گرافیک فوق العاده Renaissance Blood THD v1.0 + دیتا
داوینچی مرده است ، به هر قیمتی شده نقشه و طرح های به جای مانده از وی را بیابید ! بازی جذاب Renaissance Blood THD بازی اول شخص شوتر است که شما در فضای دوران رنسانس می برد . این بازی به طور اختصاصی برای پردازنده NVIDIA® Tegra 3® طراحی شده است و از موتور قدرتمند آنریل اینجین ۳ استفاده شده که گرافیک فوقالعاده ای بر روی گوشی اندرویدی نمایش می دهد که به نظر می رسد بازی با چنین گرافیکی بر روی سیستم عامل اندروید تا به حال مشاهده نکرده ایم .
شما می توانید تجربه ای جدید و جالب در این بازی داشته باشید در آن فضا که علم و کیمیاگیری مجموعه قوانین و اساس آن را تعیین می کرد ، در این بازی با اوباش رو در رو شوید که با استفاده از سلاح های گوناگون و متنوعی که در اختیار شما قرار می گیرد که بیشتر آنها الهام گرفته از اختراعات لئوناردو داوینچی است ، با استفاده از این سلاح ها اوباش را نابود سازید .این بازی علاوه بر گرافیک پویا و زیبایش دارای فیزیک بسیار عالی و همچنین داستانی غنی به همراه گیم پلی جذاب است که می توان این بازی را یکی از بازیهای خوب و به یاد ماندنی بر روی سیستم عامل اندروید نام برد .
رمز عبور فایل : parsroid.ir
وارد صفحه که شدید ، ثانیه شمار بالای صفحه سمت راست صفر که شد تبدیل میشه به عبارت رد کردن تبلیغ , روش کلیک کنید تا دانلود شروع بشه
تازه این یه چشمشه
منتظر بازیهای فوق خفن برای تگرا3 باشید :27:
اس3 بره بنچمارک بگیره دو میلیون :27: عکس بگیره در حد 100 مگاپیکسلی :27: کجایی حسن دوچرخه ای ؟:31:
عجب بازی پسر . . . آدمو قورت میده بابا :18:
تازه اسکرین شاتشو دیدی خود بازی رو انجام بدی خوف می کنی :دی
من از اینا میخوام :((
جز این بازی دیگه ای معرفی نشده ؟
اگه بازی معرفی شد اینجا اعلام کنید لطفآ مرسی
چرا اونی که فرهاد اون بالا گذاشته ولی من حال نکردم گیم پلی خوبی نداره + سونیک 4 اپیزود 2
پیشنهاد می کنم اگه چیز شکن داری یه سر به این لینک بزن .. فقط بیهوش نشی :دی
یه نکته ای درباره بازی بالا اینکه برای آیفون نیومده و اختصاصی تگرا هست..برعکس dark meadow
ولی تگرا2 که به نظرم پشتیبانی خوبی نداشت..یه سری بازی خوب براش اومد ...بیشترشون هم یا بطور رسمی واسه دیگه گوشیها اومد یا با chain اجرا میشد...
امیدوارم تگرا3 به همین خوبی بمونه و فقط اوایلش اینجوری نباشه...
و بازهم امیداوارم سامسونگ ورژن تگرا3 از S3 بده..!!!!
نقل قول:
تازه این یه چشمشه
منتظر بازیهای فوق خفن برای تگرا3 باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اس3 بره بنچمارک بگیره دو میلیون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عکس بگیره در حد 100 مگاپیکسلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کجایی حسن دوچرخه ای ؟
مهدی از تو بعیده مردمو اینجوری گول بزنی :دی
اجرای dark meadow روی سایر گوشی های اندرویدی :
تا حالا که ورژن کرک شده بازی های تگرا برای بقیه گوشیا هم اومده
خوبیه اندروید همینه که برنامه نمیتونه مختص یه دستگاه باشه
مهدی :خخخخخخخخخخخخخخخخخ
همین : ))
یه چیزیو نمی دونی الکی تز نده لطفا :دینقل قول:
اجرا میشه منکر نشدم که نمیشه ولی افکت ها و گرافیکی که رو تگرا3 داره کجا رو گوشیهای دیگه کجا ؟ اینو دیگه همه می دونن نمونش نسخه آل دیوایس شدو گان که گرافیکش زمین تا آسمون با نسخه تگرا فرق داره این دیگه ویدئو پلیر و اس وویس و.. نیست که راحت پورت بشه .. Riptide GP هم رو همه گوشیها اجرا میشه ولی .........:27:
رضا تو پست ندی سنگین تری ها .. کلا همه پستات شبیه همه اصلا حال نمی کنم باهات :دینقل قول:
تاپیکشو کامل بخون بعد بیا اینجا با هم حرف بزنیم :27:
نقل قول:
روی xperia arc اجرا نشد
نقل قول:
رو اس2 اجرا نشد
یه خط در میون گفتن اجرا نشدهنقل قول:
روی س2 اجرا نمیشه...
اصلا کسی هست که اجرا کرده باشه؟الکی 500 مگم دانلود کردیم
یه مثال ساده هم بزنم بد نیست : شما گرافیک بازی مثل رزیدنت اویل 5 نسخه پی اس3 رو با نسخه کامپیوتر مقایسه کن .. جفتش اویل 5 ه ولی گرافیک پی اس3 کجا گرافیک پی سی کجا ؟
این درسته که گرافیک بازی رو باید پایین آورد تا اجرا بشه...دیگه تو این بازیهای جدید chain جواب نمیده کامل...
بعدش یه چیزی اینکه بازیهای ps3 زیاد با pc فرق ندارنا...رزدنت 5 رو پی سی دایرکت 10 بود که تفاوتش زیاد هم نبود..در کل یکم پی سی بهتر بود
نقل قول:
یه خط در میون گفتن اجرا نشده
اینا قبل از اینه که بفهمن باید چیکار کنن بعدش طرف میگه چیکار کنید خودشم رو تب 7.7 اجراش کرده
TEGRA 3 -
1) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - Running fine and just as good as does on tegra 3 device.
2) Dark meadow THD - Does not work due to the game being patched against chainfire. Will run without it but colours are wrong.
TEGRA 2 -
1) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - Working great and better then on Asus TF101 or Sony Tablet S (tegra2 devices)
2) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - Working great and better then on Asus TF101 or Sony Tablet S (tegra2 devices)
3) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - Works perfect but so does the all device version made for are device's
4) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - Runs perfect
5) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - Runs perfect
6) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - Runs perfect
7) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - Runs perfect
جالبه بعضی بازیا بهتر از خود تگرا اجر شدن!
chain جدید بیاد بازیهای تگرا 3 همشون بدون مشکل اجرا میشن. بین همه اینا فقط dark medow مشکل داره
جاش اینجا نیست خواستی بگو اسکرین شاتهاش رو برات پ.خ کنم ببین فرق داره یا نهنقل قول:
حسن تو کلا متوجه نمی شی من چی می گم یا خودتو زدی به کوچه علی چپنقل قول:
بحث من اصلا سر اجرا شدن یا نشدن نیست پست بالا رو یه بار دیگه بخون ببین چی گفتم
نمی دونم گوشی چی داری ولی اگر اندروئیدیه برو بازی Riptide GP رو نصب کن بعد فیلم اجرا روی وان ایکس رو هم تو یوتیوب ببین اونوقت شاید متوجه شدی منظورم چیه(البته متوجه هم بشی میای اینجا یه چیز دیگه سر هم می کنی:31:)
بحث هم همین جا تمام(کلا بحث با حسن موتوری بی نتیجست)
نقل قول:
حسن تو کلا متوجه نمی شی من چی می گم یا خودتو زدی به کوچه علی چپ
بحث من اصلا سر اجرا شدن یا نشدن نیست پست بالا رو یه بار دیگه بخون ببین چی گفتم
نمی دونم گوشی چی داری ولی اگر اندروئیدیه برو بازی Riptide GP رو نصب کن بعد فیلم اجرا روی وان ایکس رو هم تو یوتیوب ببین اونوقت شاید متوجه شدی منظورم چیه(البته متوجه هم بشی میای اینجا یه چیز دیگه سر هم می کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بحث هم همین جا تمام(کلا بحث با حسن موتوری بی نتیجست)
کلاً تگرا 3 چندتا بازی بدردبخور داره ؟ تازه همین دوتا بازی آخری dark medow و اون یکی هم تو موبایلستان میگفتن فقط گرافیکشون خوبه گیم پلی خوبی ندارن حالا اصلاً کاری به اینا ندارم
از بین بازی های بدردبخورش یه تعداد زیادیش که رو بقیه به خوبی و بدون افت گرافیک اجرا میشن... یه تعداد کمی مثله dark meadow یکم افت گرافیک یا قاطی شدن رنگ دارن... این همه بازی برای اندروید هست که آدمو کاملاً سرگرم میکنه حالا 4 5 تا بازیم هست با گرافیک پایینتر اجرا میشن
چشاتو وا می کردی صفحه قبلی لینک دادمنقل قول:
یه خرده دندون رو جیگر بذاری بازیهای خفنش هم میاد چرا حرص الکی می خوری ؟
آره این همه بازی واسه اندروئید هست ولی من موندم چرا اونایی که اس2 یا نوت دارن خودشونو پاره می کنن بازیهای تگرا رو گوشیشون اجرا بشه
dark medow گیم پلی خوبی نداره ولی Renaissance Blood محشره
توام صبر کن chain جدید بیاد ببینم این گرافیکو می تونی رو اس3 به نمایش در بیاری یا نه
دیگه هم حرفی برا گفتن ندارم .
تمام.
اینم یه بازیه جدید که تو راهه حتما ویدئو دوم رو ببنید تا متوجه شید بازی های آپتیمایز شده ی تگرا چه فرقی میکنه....
خیلی جالب بود...فک کنم نودیا داره نقشه میکشه خودش رو از اندروید جدا کنه...!
جدا کنه؟! یعنی چی؟
واقعا کی با موبایل بازی میکنه ؟؟؟؟؟
دوست عزیز ، اسمارت فون ها الان کاملا جای کنسول های بازی همراه رو گرفتن.
این دیگه از اون حرفا بودانقل قول:
من 70 درصد اوقات که گوشی رو میگیرم دستم باهاش بازی میکنم
کجای کاری علم پیشرفت کرده داداش:31:
یعنی خودش آقای خودش بشه سیستم عامل بده....گفتم یه چیز دور هم خوش باشیم دیگه..: دینقل قول:
جدا کنه؟! یعنی چی؟
ولی کلا این نوع مقایسه هایی که نودیا میکنه یکم خطرناکه...دستگاه های دیگه ضعیفتر از تگرا نیستن که...فقط این بازیها اپتیمایز تگرا هست...
من خودم این بازیهای فوق hd رو نصب میکردم تو گوشیم زیاد بهم نمی چسبید چون فقط گرافیک داشتن گیم پلی نداشتن...
بازی های پلتفورمی بیشتر حال میداد...
امیدوارم نویدیا به فکر گیم پلی خوب هم باشه....چون تیر زدن به چندتا زامبی خنده دار برای کل یه بازی اصلا حال نمیده
من توی بازی های تگرا ShadowGun رو قبول داشتم
بازی خوبی بود
این چند تا بازی جدیدش رو هم دانلود کردم وقت نصبشون رو نداشتم
ولی اگر بخوام گوشی تگرا بخرم (آخر تابستون احتمالا! ) ترجیح میدم LG4x رو با قیمت بیشتر بخرم!
آره به نظر گوشیه خوبی میاد هم باتریش قوی تره هم میکرو اس دی ساپروت میکنه یعنی این دوتا ضعف وان ایکسو نداره ولی قیافه ی وان ایکس خیلی سر تره خدایی....نقل قول:
آره همون ال جی هم برازندته :دی
تا دیروز ال جی برند نبود .. ساپورت نداشت .. تگرا جی پی یو نبود .. 2D رندرینگش تعطیل بود .. بنچمارکش از مالی کمتر بود به درد نمی خورد
حالا هم تگرا شده جی پی یو هم ال جی شده برند
جالبه
رضا آره؟ به قول خودت خخخخخخخخخخخخخ
اگه تو ایرانم اینطوری بفروشن منم میخرم:31: