بله خوده عمه ننشه:31: نحوه وصل کردنشم که همونه که نوشتیننقل قول:
بله خوده عمه ننشه:31: نحوه وصل کردنشم که همونه که نوشتیننقل قول:
ممنون shab_2008 جان خیلی کمکم کردی:10:...میرم واسه خریدش.
سلام
اقا ما خیر سرمون می خواییم تو مانیتور بازی کنیم ..ولی این جاش موندیم چه کار کنیم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
HDMI رو قرار میده جا واسه کمپوزیت نمیشه...کمپوزیت رو میزاریم جا واسه کابل HDMi نیست..؟؟
2- بعد پست های قبلی خوندم گفتین اگه از هر دو با هم استفاده بشه هنگ میکنه ..؟ یه کمی بیشتر توضیح بدید ..
که داره عرق سردی ازم میره نکنه خراب بشه..؟
شما باید قسمت پلاستیکی(فاب) کابل کموزیت را از وسط با چاقو ببرید یعنی همون قسمتی که در عکس دوم گذاشتین بعدش دیگه جفتشونو مینونین با هم بزارین.نقل قول:
در مورده هنگ کردن هم من خودم تا چند وقته پیش که ازین روش استفاده میکردم فقط یه بار اتفاق افتاد کلا احتمالش کمه وجای نگرانی نیست
خدا عوضت بده ..رفیق من لکه میبینم روی کنسول با هزار تا ماده شوینده پامش میکنم.نقل قول:
شما باید قسمت پلاستیکی(فاب) کابل کموزیت را از وسط با چاقو ببرید یعنی همون قسمتی که در عکس دوم گذاشتین بعدش دیگه جفتشونو مینونین با هم بزارین.
در مورده هنگ کردن هم من خودم تا چند وقته پیش که ازین روش استفاده میکردم فقط یه بار اتفاق افتاد کلا احتمالش کمه وجای نگرانی نیست
اون موقع با چاقو بیفتم به جونش راه حل دیگه ای نیست...؟؟؟؟
سلام من قصد خرید 360 دارم ولی حتما میخوام تو اتاق خودم باشه نه تو تلویزیون پذیرایی
اون پورت اچ دی داره ولی من تو اتاقم فقط مانیتورم و دارم مدل ال جی سیه فام هست
من اینو چه جوری وصل کنم به 360 لطفا راهنمایی کنید که سریع تر برم و بخرم ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم اطلاعاتش
ممنون از شماکد:http://www.eforosh.com/shop/20/374
ویرایش:اینم عکس پشت مانیتورم هست لطفا هر چه زودتر بگید که برمبگیرم
بازم متشکر
کد:http://xs.to/image-C431_4B4C5D8A.jpg
شما به دستگاه که کاری ندارین:13:نقل قول:
شما باید اون قسمت قاب پلاستیکی کابل composit را از محلی که پرس شده با چاقو ببرید اصلا کاری به دستگاه نداره
شما از دو راه میتونین:نقل قول:
1: با استفاده از کابل vga . قیمت 15 تومن
2: استفاده از کابل hdmi to dvi که خوب در این صورت مشکل اقای Layken را پیدا میکنین و راه حلش هم همونه که گفتم. قیمت 10 تومن
شما هر کدوم از روشهای بالا که براتون اسون تره را انتخاب کنید
1_این کابل vga چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2_و چیو به چی تبدیل میکنه؟
3_به جای اون آبیه میره؟؟؟
4_از کجا تهیه کنمش
5_و لطفا بگید چه جوری ps3 و به این مانیتور وصل کنم
6_در عین حال میشه هم مانیتور وصل باشه هم 360 که هی درار بزار نشه :دی
ببخشید که زیاد سوال میکنم چون اصلا تو اینجور موارد اطلاعات ندارم
ممنون
1:کابل vga برای وصل کردن x360 به مانیتور مورد استفاده قرار می گیره اینم عکسشنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4:باید از فروشگاهایی که کنسولها رو میفروشن بخرین.
5:برایه ps3 باید از کابل hdmi to dvi استفاده کنید
6:باید از vga box استفاده کنید
چرا هستش ، یک قطع خود مایکروسافت برای این کار تولید کرده .نقل قول:
اگر توی ایران پیدا بشه میتونید بخرید و استفاده کنید احتمال هنگ کردن هم میره زیر صفر :31:
توی همین تایپک ها بگردی بچه های عکسش رو گزاشتن .
یا مثلا این کابل رو بخری :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.overstock.com/Books-Movies-Music-Games/Xbox-360-HD-VGA-AV-Cable-RCA-To-3.5MM-Adapter/4273969/product.html?cid=146609&fp=F&ci_src=14110944&ci_sku=12257757
حامد جان منم مثل خودتمنقل قول:
چارت هم فقط همین تبدیل هست.
البته قیمتش یکم بالا پایین داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به دوستان گلم ببخشید یه سوال داشتم؟؟!!
من یه مانیتور 15 اینچ دارم
من کنسول رو با کابل VGA به مانیتورم وصل کردم از وضوح وگرافیکش راضی نیستم
منتیتور من پورت VGA داره
من یه تبدیل VGA به HDMI و یه کابل HDMI تهیه کردم ودارم
میخواستم بدنم اگه کابل HDMI رو به تبدیل بزنم وبعد به مانیتورم وسر دیگه کابل رو به کنسول وصل کنم میتونم تصویر با وضوح وگرافیک بالا داشته باشم و گرافیک و وضوح تصویر از کابل VGA بالا تر میره؟؟؟
دوست عزیز من که جواب این سوالتون را دادم این کابل hdmi به دردتون نمی خوره شما باید یه کابل hdmi to dvi بخرید و تا 720p رزولوشن داشته باشید البته تو مانیتور 15 اینچ کیفیت hdmi فرقی به اون صورت با vga نداره فقط یکم رنگها بهتر میشه به نطره من شما همون vga استفاده کن تا بی خودی دوباره مجبور نشی هزینه کنید در ضمن تبدیل vga to hdmi نداریم اونی که شما میگید تبدیل vga to dvi هستنقل قول:
سلام شهاب جان ببخشید یکی از کاربران بهم گفت بیام اینجا در مورد مانیتور سوال کنم شرمندم درست متوجه نشدم من یه راه میخوام که از VGA استفاده نکنم از HDMI استفاده کنم چیکار کنم ضمنا مونیتور من پورت VGA داره DVI نداره
همونطور که گفتم شما باید یدونه کابل hdmi to dvi بخرین و چون ورودیه dvi ندارین باید یدونه تبدیل به شکل زیر بخرین که سره dvi اون مادگی باشهنقل قول:
این تبدیل باید از سره vga یه پشته مانیتور یعنی به ورودیه vga مانیتور و از سره dvi یه کابل hdmi to dvi وصل بشه که این کابل هم سره hdmi اون به پشت x360 وسره dvi اون به تبدیلی که عکسش را گداشتم وصل میشه.
اما من توصیه میکنم که شما از همنون کابل vga استفاده کنید چون به نظره من چون مانیتورتون 15 هست تفاوتی با hdmi نداره.
سلام
دوستان ما یدونه کابل vga خریدیم همه چی حل شد ولی احساس میکنم نسبت به TV کیفیتش کمی اومده پایین.
این به تفاوت بین Monitor و tv ربط داره یا اینکه استفاده از کابل vga این امر رو موجب شده..؟؟
ربطی به کابل vga نداره حتی کیفیت تصویر با کابل vga بهتر از composit هست احتمالا مانیتورتون کیفیت لازم را نداره.نقل قول:
نه هر دو تاش از هر لحاظ کامل هستند...هم TV هم مانیتور...
مانیتور 22 اینچ تمام HD هستش.
به هر حال ممنون حل شد دارن با مانیتور بازی می کنند....ممنون.
من یه مانیتور samsung p22500 دارم بهترین کابل برای وصل کردن xbox به این مانیتور چی هست.
رزولوشن 1920*1080
کانترست 50000
کابل HDMI to DVI :نقل قول:
با سلام یه سوال تخصصی -
من یه مانیتور 17 اینچ ال جی CRT دارم که FLATRON هم هست ولی وقتی کابل VGA ایکس باکس رو با تبدیل نرو مادگی به مانیتورم وصل می کنم . تصویر یه نویز ریزی داره و یه خورده هم سایه داره . حتی من با یه مانیتور دیگه هم چک کردم ولی همون طوری بود . حالا از دوستان خواهش دارم اگه تجربه ای تو این زمینه دارن در اختیار من قرار بدن و اگه کسی می دونه این مشکل از کجاست به من کمک کنه. نمی دونم برای بقیه هم این طوریه یا اشکال از جای دیگس که من باید حلش کنم. ممنون
این مورد عادیه من هم که مانیتور crt داشتم و وصل کرده بودم یه x360 همین مشکل را داشتم ولی خیلی کم بود و باید خیلی دقت میکردی تا متوجه بشی حالا ماله شما هم این نویز و سایه کمه یا زیاد؟نقل قول:
دوستان من یه مانیتور 19 اینچ LCD LG L1900R دارم...میتونم کنسولم رو بهش وصل کنم؟ یا حتما باید یه مانیتور بزرگتر یا یه مدل دیگه بگیرم؟
بله هم میتونید با کابل hdmi to dvi این کار را انجام بدید و هم میتونید با استفاده از کابل vga دستگاه را به مانیتور متصل کنیدنقل قول:
نقل قول:
اکثرا همین طوریه، دلیلشم کیفیت پایین کابله. البته رزولوشن های مختلف رو هم امتحان کنید چون رو هر کدوم یه جوره. (یکی موجه، یکی برفه، یکی فوارس!)
نور مانیتور رو هم تا آخر زیاد کنید بهتر می شه.
البته هستن کابل های با کیفت بدون نویز، اما اگه از من میشنوید، به فکر خرید یه مانیتور با ورودی DVI یا HDMI باشید.
میشه بگید چه جوری کنسول رو به کامپیوتر وصل می کنند؟مثلا update به این شکل
2286L چطوره..؟؟ فرمت 16:9 رو پشتیبانی میکنه..؟؟؟؟؟:13:
این مانیتور کیفیت خوبی داره ولی به درد x360 نمیخورهنقل قول:
16:9 هم نیست بلکه 16:10 هست
برای آپدیت باید در دستگاه رو باز کنید و کابل SATA درایو رو بزنید به یکی از پورت های SATA . آموزش کاملش توی بازی سنتر هست و همونجا میتنوید از کاربر HOOM کمک بگیرید .نقل قول:
پیشنهاد شما چیه...؟؟؟؟نقل قول:
مانیتور خودت چیه؟؟
من خودم مانیتورم w2261vp هست کیفیت عالیه فقط در صفحاتی که سفیده مثل محیط نت یه مقدار نورش زیاده که به مرور بهش عادت میکنیدنقل قول:
شما چقدری میخواین برای خرید هزینه کنید؟
تا سقف 300 تومن...نقل قول:
آخه یه جا نوشته بود که این مانیتور چشمارو اذیت میکنه و2ms واقعی نیست....:18:
اولش چشمارو اذیت میکنه ولی همونظور که گفتم به مرور عادت میکنیدنقل قول:
راستی کی گفته 2ms واقعی نیست!!؟
تو یه مجله ای بود که نوشته بود خاکستری به خاکستریش 2ms ولی خاکستری به سیاه 5ms هست...:41:نقل قول:
بعد هم پنل TN زاویه دیدش خوب نیست...:37:
میگم این 3 میلی ثانیه زیاد هم مهم نیستاااااااانقل قول:
نه ربطی به رنگها نداره چون پیکسل ها که با هم فزقی نداره .نقل قول:
بله خوب شد به این زاویه دید اشاره کردید متاسفانه یکی از نقاط ضعف مانیتورهای LG همین زاویه دیدش هست که خوب در سامسونگ بهتره
شما تو بازیهایی مثل فوتبال از نظر سرعت اذیت نمیشین......:20:
ببینید اسمش 2ms هست یعنی تاخیر داره و این تاخیر را چشم تشخیص میده و تو تنها بازی که خودشو تا حدودی نشون میده همون fifa هست ولی نه اونقدر که اذیت کنه اگه شما میخواین این تاخیر نباشه یه پلاسما باید خریداری کنیدنقل قول:
من از کابل hd برای انتقال تصویر به مانیتور استفاده کردم.برای انتقال صدا چکار بکنم؟