بازم تشکر واقعا اگه همه مثل شما باشن آدم سریع مشکل و سوالاش حل میشه واقعا جامع جواب میدی خیلی باحالی داداش
Printable View
بازم تشکر واقعا اگه همه مثل شما باشن آدم سریع مشکل و سوالاش حل میشه واقعا جامع جواب میدی خیلی باحالی داداش
سلام.ورژن درایور کارت گرافیک 168 بود و اپدیتش کردم به 196 و 4 گیگ رم هم اضافه کردم رتبه ویندوز زیادشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی فقط وقتی شارژر به دستگاه وصله فرکانس کارت گرافیک نرماله و بازی خوب اجرا میشه. شارژر را که خارج میکنم با این که high perfomance فعاله فرکانس از675 به 250 کاهش پیدا میکنه (با gpuz چک کردم) و بازی ها فریم پایین میدند.
آیا گرافیک فقط در حالت شارژ رو فرکانس اصلیشه؟؟؟:20:
تو تنظیمات نمیشه زیادش کرد؟شاید برای کم شدن مصرف برق این کار رو کردن
نه نمیشه .روی high performance گزاشتم ولی روی باتری قدرتش میاد پاییننقل قول:
نقل قول:
گذشت زمان و ارزون تر شدن مال موقعی هستش که بازار تو شرایط عادی باشه نه این بازاری که لحظه ای شده :13:
الان قیمت دومی بین 2 تا 2100 شده
روی باتری که میاد پایین،حتی تو بازی هم تیک میزنه وقتی باتری باشهنقل قول:
نه نمیشه .روی high performance گزاشتم ولی روی باتری قدرتش میاد پایی
vali bara man moshkeli nadare che ru batri bashe che ru charger dar har surat kheli rahat bazio run mikoneنقل قول:
به طور مثال بازی مثل فوتبال گاهی وسط بازی تیک میزنه این اشکال رو دوستان دیگه هم داشتن
سلام .خب بستگی به بازی، تنظیمات و رزولیشن هم داره مثلا need for speed run روی تنظیمات ultra باشه بدون شارژر تیک میزنه ولی اگه روی normal یا low باشه با باتری هم خوب اجرا میشه.نقل قول:
میشه خواهش کنم فرکانس گرافیکتون را در حال شارژر و باتری با cpu-z قسمت sensors چک کنید و بهم اطلاع بدین.:40::10:
:13::13: با با اینجا یکی نیست به ما جواب بده؟:31:
e vala man battle field 3 ro ba batri bazi kardam har 5 min shayad ye tike riz dasht ke albate ba bargh badare vali darkol baziai mese football o aslan moshkeli nadare ,nfs the run ro ham man ru laptop hanuz nasab nakardam ke bebinam chijur ejra mishe vali fek nemikonam gerfikesh ba BF3 ziad tofighi dashte bashe ,ferekansesham haghighatesh nemidunam bayad az koja bebinam ..نقل قول:
albate tanzimate bazi mamulan ya ru max ya tanzim avalie khode bazi
سلام .توی این فروم فینگیلیش ممنوعه لطفا فارسی بنویسید:31:.نقل قول:
شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نرم افزار را دانلود کن.بعد از نصب روی tab دوم (sensors ) که بری 3 تا فرکانس نشون میده که در حالت شارژ 675و900و1350 هستش که بازی ها عالی اجرا میشند.ولی شارژر را که خارج میکنی این فرکانس ها به یک سوم کاهش پیدا میکنه:13:.شما میتونی بازی را minimize کنی و از داخل ویندوز فرکانس ها را چک کنید.:10::40:
.
تنکس بابت راهنمایی:31:نقل قول:
بازی Resident Evil 6 را روی لب تاب نصب کردم کفم برید .خیلی خوب اجرا کرد .عالی بود .حتما امتحانش کنید.:20::31:
با سلام
توی ورژن اخر درایور کارت گرافیکی چرا نمیتوان بعضی برنامه رو به کارت گرافیکی جی فورس اضافه کرد . توی ورژن قدیمی جت ائدیو رو میشد اما توی این ورژن خودش پیش فرض کارت اینتل رو میشناسه و نمیشه کارت اصلی رو انتخاب کرد. البته توی گلوبال ستینگ کارت روی های است
سلام
من این لپ تاپ یه 6 ماهی میشه خریدم..ولی احساس می کنم یکم ایراد داره یکیش این که وقتی ویندوز بالا میاره زیاد طول میکشه(البته ویندوزو خودم زدم داس بود)دومیش اینه که سمت چپ لپ تاپ کلا زیاد داغ میکنه...احساس میکنم ها چون دوستام یکیش سونی f23 داره یکیشم asus k53 وقتی بازی میکنن یا همینطوری بازه اصلا زیاد داغ نمیکنه ولی ماله من وقتی بازی میکنم که تقریبا زیاد داغ میشه هم از جا فنش هوای زیاد گرم بیرون میاد هم روی صفحه سمت چپ لپ تاپ گرم میشه و وقتی که همین طوری کار میکنم مثلا اینترنت و موسیقی سمت چپ لپ تاپم گرم میشه...اونایی که این لپ تاپ و دارن این مشکلا رو دارن؟چجوری حلش کنم؟مشکل اساسی داره؟
سلام توی ورژن جدید 296.10 این فرق را کرده و کاریش نمیشه کرد.شما global را nvidia بزار و برنامه هایی که نیاز داری را میتونی با منوی run with graphic... انتخاب کنی و اجرا کنی.نقل قول:
ولی کلا ورژن جدیدش(296.16) بازی ها را برای من خیلی بهتر و خوب اجرا میکنه نسبت به ورژن 268.:5:
سلام .ببین gt555 کارت قوی تری از لحاظ پردازش گرافیکی نسبت به gt540 مدل k53 , f23 هستش.وقتی که فرکانس کارت گرافیک بالا تر بره خب بیشتر هم داغ میکنه.که شما میتونی با استفاده از خنک کننده ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
دما را کاهش بدی.البته k53 , f23 از لحاظ عایق بدنه لب تاب مزیت هایی هم نسبت به این مدل دارند که باعث میشه کمتر داغ بشند.:11::40:
جالب اینجاست که خنک کننده هم اثر چندانی نداره من n8 دارم ولی چندان اثر بالایی نداره..ولی تو لپ تاپ های دیگه خوب جواب میده...شاید به این دلیل باشه که این مدل از پایین جا واسه ورودی هوا نذاشتن..
با سلام
قیمت این لپتاپ با رم 4 گیگ و hd+ چنده ایا کاهش قیمت دلار تاثیری داشته؟
اگه میشه زودتر جواب بدید چون ممکنه امروز فردا بخرم
سلام
دوستان من این مدلو گرفتم که هاردش7200هست ولی تو ریتینگ ویندوز 5.9بش میده واسه هارد 5400هم همین امتیازو میده
پس فرقشون چیه؟هم رو کارتنش نوشته هم باSiSoftware Sandra Business تست کردم
2670/8/750/win org/B-D
چون هر دوتاشون سرعت sata II دارن (3 Gbs).سرعت چرخش پلات هارد تاثیر توی واکنش read , write نداره.تاثیرش توی seek time ,latency time هستش.اگه میخوای رتبه هاردت بیشتر بشه باید از هارد های SSD.اسکازی ترجیحا sata III یا USB3 استفاده کنی :40::10:.نقل قول:
---------- Post added at 10:56 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------
اون لبتابها هم همون بازی باهمون تنظیمات گرافیک را اجرا میکنند که لب تاب خودت اجرا میکنه؟ولی داغ نمیشن؟؟؟نقل قول:
مال من هم داغ میشه ولی نه اینقدر که میگی.به فروشنده یا نمایندگی گارانتی مراجعه کردی؟
---------- Post added at 10:59 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
CPU: INTEL i7-2630QM (2.00 Ghz ) / CACHE: 6.0 MB / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 750 GB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: GEFORCE GT 555 - 2GB/ PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.6 Kg / DOS / USB3 + HD camera + subwoofer
1990,000 Toman
ولی اینجا 1726000 تومنه تازه با این مشخصات و گارانتی ویستانقل قول:
مشخصات کلی:
لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.7 کیلوگرم
پردازنده:
Intel 2670QM 2.2.GHz Core i7 3.1 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه:
8 GB DDR3
هارد دیسک:
750 GB 7200 RPM
کارت گرافیک:
Nvidia GeForce GT 555M DDR3 VRAM 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش:
15.6" - Bright LED
امکانات:
BlueRay - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:
باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
به جای نقطه چین ها digikala
احتمالا برای کاهش قیمت دلار به 1581 تومن این قدر ارزون شده
قیمت شما مال چند روز پیشه؟
آخه امتیاز ویندوز که نمیشه معیار سنجش.نقل قول:
شما هاردتون رو با برنامه ای که برای تست هارد ساخته شده تست کنین. مثل Hd Tune
بعد میتونی با تست هارد لپتاپ من که 5400 دور هست مقایسه کنی. (البته دور زیاد روی سرعت تاثیر نداره)کد:http://www.s o ftgozar.com/WebPage/Download.aspx?SoftwareId=880&Title=HD-Tune-Pro-5.0-Retail
محتوای مخفی: عکس
sata II تا (300 MB/s) ظرفیت داره، پس هنوز هاردهای HDD با همون sata II خیلی جای پیشرفت دارن.نقل قول:
آره اون لپ تاپ ها mw3 رو تو های اجرا میکردن...بدونه لگ..به راحتی...اما ماله من بعضی وقتا یه گیر کوچولو میکنه...من از این ناراحتم که گرافیک من از ماله هر دوتاش قویتره..یکیش 610 بود اون یکی هم 540 بودش...ولی از ماله من روون باز میکرد...دغ که نمیشد گفت ولی گرم میشد اونم خیلی کم..نه نرفتم..فکر میکردم که ماله اکثر بچه ها اینطوریه...به نظرتون مشکلی داره؟نقل قول:
اون لبتابها هم همون بازی باهمون تنظیمات گرافیک را اجرا میکنند که لب تاب خودت اجرا میکنه؟ولی داغ نمیشن؟؟؟
مال من هم داغ میشه ولی نه اینقدر که میگی.به فروشنده یا نمایندگی گارانتی مراجعه کردی؟
این قیمتی که شما دیدی درسته اما 2 تا اختلاف داره اول اینکه کارت گرافیکی که دوستمون گفتن 2 گیگ هستش و این که شما معرفی کردی یک گیگ و دوم مطمئن باش سیستمی که شما دیدی Full HD نیست و احتمالا HD یا HD+ هستنقل قول:
سلام مال 23.2.91 rayansaba با یک سال گارانتی.البته گرافیک 2 گیگ 120 الی 130 تومن گرون تر میکنه قیمت را..رم 4 گیگ هم 45 تومن تاثیر داره..صفحه نمایششون هم 3 مدل داره/-FULL HD-HD pluse-HD backliteنقل قول:
که روی قیمت فوق العاده تاثیر داره.
بلاخره مال شما روون باز میکنه یا مال دوستات؟؟؟:31::31::31::31:نقل قول:
اگه شارژر را وصل کنی بازی هات روون میشن .باتری را در بیار و با شارژر بازی کن.من بازیهام تیک میزد ،کارت گرافیکشو update کردم .خوب شد.
رم 4 گیگ 45 تومن ؟ مطمئنی؟نقل قول:
صفخه نمایشش hd ه درضمن چیپ گرافیکی مهمه که هردو یکیه ولی این در عوض ویندوز اورجینال داره بلوری ریدر داره cpu قویتری داره و 4 گیگ رم اضافه قیمتش هم تقریبا 270 تومن کمتره به نظر شما این همه امتیاز رو بی خیال بشییم فقط به خاطر فول اچ دی بودن
از کجا میدونید 1990 تومنیه فول اچ دی باشه؟
بله مطمئنم چون خودم خریدم patriot واضافه کردم به سیستم.نقل قول:
ببین درمورد رم و سیپی یودرست میگی ولی من باشم ویندوز اوریجنال نمیگیرم چوندیر یا زود خراب میشه وارزش پولی که برای ویندوزش دادی را نداره.
بلوری ریدر هم شنیدم چون دوتا لنز داره یک برای dvd و یکی برای bluray زود یکیشون خراب میشه .ولی اگه bluray writer باشه که کلا یک لنز داره بهتره. ولی خب قیمتش خیلی بالا میره.میتونی بعد از ارزون شدن بلوری یه دونه اکسترنال رایترش را بگیری وصل کنی:31:.
در مورد گرافیک هم چیپشون یکی هست و لی 2گیگش مشخصات سخت افزاری بالا تری داره که میتونی با سرچ ،عکس gpuz بگیری و مقایسه کنی.مثلا 1 گیگ نمره 5.9 میده تو ویندوز و 2گیگ 6.9 میده. مانیتورشم نمیدونم فول هست یا نه.
خواستم جمله "از کجا میدونید 1990 تومنیه فول اچ دی باشه؟" رو از ali_80 عزیز بپرسم اشتباه شد
satrianism عزیز همین چیزا قیمت رو بالا میبرن
فقط ویندوز اورجینال 100 هزار قیمتشه حالا هزینه سی پی یو و رم و بلوری بماند تقریبا 200 تومنی باید از لپتاپی که شما معرفی کردین گرون تر باشه نتنها گرونتر نیست 270 تومن ارزون تره
میخواستم دلیلش رو بدونم که اون لپتاپ چی داره که این قدر گرونه
در مورد قیمت رم هم شما درست میگید مدتی بود قیمت رم دستم نبود
گفتم که ماله اونا روونتر باز میکنه...من اصلا با باطری بازی نمیکنم..تازه گرافیکمم آپدیته...مشکل از یه جای دیگست...نقل قول:
بلاخره مال شما روون باز میکنه یا مال دوستات؟؟؟:دی:دی:دی:دی
اگه شارژر را وصل کنی بازی هات روون میشن .باتری را در بیار و با شارژر بازی کن.من بازیهام تیک میزد ،کارت گرافیکشو update کردم .خوب شد.
ببرش نمایندگی Asus بگو گرافیکشو تست کنن.:40:نقل قول:
سلام امروز قیمتاشون اومده پایین. شده 1740.000!نقل قول:
با این شماره تماس بگیر:02166954982 و سوالاتتو از مسئولش بپرس
نقل قول:
همین HD و Full HD بودن که شما میگی یکی هستش تفاوتش تقریبا 200 هزار تومن هست در مورد کارت گرافیکی هم بله چیپشون یکی هستش ولی کارایی بیشتری داره در ضمن قطعاتی که قابلیت ارتقا نداشته باشن تفاوت داشتن و نداشتنشون زیاد میشه
مثلا اگر DVD را بخوای به بلوری ارتقا بدی با 100000 میتونی ولی کارت گرافیکش قابل ارتقا نیست
وارد لینک رایان صبا دو پست بالاتر بشو تا بدونی فول اچ دی بودن این قدر رو قیمت تاثیر نداره گرافیک بیشتر تاثیر دارهنقل قول:
ASUS - N55SF / i7
CPU: INTEL i7-2630QM (2.00 Ghz ) / CACHE: 6.0 MB / RAM: 8GB DDR3 / HDD: 750 GB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: GEFORCE GT 1GB / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.6 Kg / USB3 + HD camera + subwoofer / WIN7 / BLURAY / FULL HD
1740000 تومن
ASUS - N55SF / i7
CPU: INTEL i7-2630QM (2.00 Ghz ) / CACHE: 6.0 MB / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 750 GB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: GEFORCE GT 555 - 2GB/ PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.6 Kg / DOS / USB3 + HD camera + subwoofer
1740000 تومن
وای پسر عجب شانسی آوردم من :31: همین دیروز میخواستم 2 تومن بگیرم اینو اونم با رم 4 گیگ :18: این رایان صبا کی میفرسته سفارشاتو (شهرستان)؟ مطمئنه؟
مطمئن که هست ولی دیجی کالا مطمئن تره (48 ساعت مهلت تست بعد از تحویل داره) قیمتش هم کمتره گارانتی ویستا هم داره البته فول اچ دی نیست لینکش هم صفحه قبل موجوده ولی خب مسئولیت خرید اینترنتی با خودته
نقل قول:
دوست عزیز من خودم 3 هفته پیش Full HD را خریدم 2075000 با گارانتی 2 ساله سازگار
همون موقع با کانفیگ مشابه ولی HD هم بود 1780000
البته قبول دارم که قیمتها یه کم اومده پایین
همه این سایتها را هم رفتم خود همین رایان صبا که میگی مورد اولی را تا چند روز پیش زده بود 2050000
الان میتونی بری سایت پیشرو 4 مدل مختلفش را داره از 1750000 تا 1820000 که هم کارت گرافیکی یک گیگ داره هم 2 گیگ ولی من تماس گرفتم گفت هیچ کدوم Full HD نیستن
امروز Full HD رو بهمراه 4 گیگ رم و 2 گیگ گرافیک 555 با سی پی یو 2630 گرفتم 1700 ولی خدایی عجب شانسی آوردم چند روز پیش نگرفتم :31: خدایا شکرت :40: