سینگل پلیر داره؟نقل قول:
همون داستانی و یک نفره...
من همون رو هم بتونم بازی کنم کلامو میندزم بالا حالا اگه چندنفره نشد میشینیم به پاش میسوزیم دیگه چاره ای نیست:31:
Printable View
سینگل پلیر داره؟نقل قول:
همون داستانی و یک نفره...
من همون رو هم بتونم بازی کنم کلامو میندزم بالا حالا اگه چندنفره نشد میشینیم به پاش میسوزیم دیگه چاره ای نیست:31:
چجوری باید بفهمم؟من تو اون سایته امضا کردم ولی نمی دونم تائید شده یا نه قضیه چیه میشه یه عکس از صفحه ای که زده درخواستتون تائید شده بزاریدنقل قول:
کسی هست جوا مارو بده؟می خوام بدونم الان EA ای پی من رو بلوک کرده یا نه؟؟؟؟؟از کجا ببینم؟نقل قول:
خیلی ببخشیدا . اما نسخه بتا کیلو چنده؟؟!!! بابا یه 20 روز دیگه تحمل کنید کاملش میاد همه بازی می کنیم دیگه !!! 4 گیگ ارزش نداره برا بازی ناقص .
همون 20 رو تحملش سخته :31:نقل قول:
کسی هست جواب بده؟نقل قول:
لینک دانلود درایور انویدیا مخصوص بازی:
درایور ati هم توی این پست هست:کد:http://s04.uploadfa.com/files/4/l01a4gm4atcb7t/NowAvaran.net-S.bahrami-285.38-desktop-win7-winvista-64bit-english-beta.exe
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6505784&postcount=1228
اين بتا رو دانلود كنيم يا صبر كنيم اصليش بياد؟نقل قول:
این که درایور بازیه بتا و اصلی هم نداره...نقل قول:
ين بتا رو دانلود كنيم يا صبر كنيم اصليش بياد؟
اگه بازی منظورته اصلا حال نمیده بتا رو دانلود کنی هیجان بازی رو کم میکنه...
یکی جواب اینو بده سوال من هم هست:31:نقل قول:
خب این چه سوالیه عزیز من، بارها و بارها گفته شده نسخه بتا شامل بخش مولتی پلیر بازی هست، اصلا سینگل پلیر نداره !نقل قول:
امروز هم ( تا چند ساعت دیگه) بتای این بازی اوپن میشه و همه می تونن دانلود کنن و وارد بازی بشن!
با توجه به صحبتهای دوستان یک بهم بگه این بتا رو دانلود کنم میتونم بازی کنم یا نه؟
اونایی که بازی کردن بگن چجوریه؟بدون دقدقه بازی کردین؟
خیلی دوست دارم بازی کنم اما نمیدونم میشه؟میتونم؟صبر کنم؟
:41:
صبر کن open بشه دان کنیم هنوز open نشده تا یه 2 3 ساعت دیگه میشهنقل قول:
دوستان بیاید امیدوار باشیم که ip ها بلاک نمیشه که احتمالش 0% هست به نظر من (نظر دوستانم بدونیم بد نیست):8:
این متن VG247
نسخه بتا رو برای سه پلتفرم PS3 , Xbox 360 و PC میشه بازی کرد...نقل قول:
This is it, soldier. No more deals, promos and pre-buys. The Battlefield 3 multiplayer beta goes open today, and is now live on Xbox 360, PS3 and PC.
چرا بتا اوپن نمیشه؟؟؟؟؟؟؟دیر شده
عزیز این پست بالا پس چی بود؟! :31:نقل قول:
بتا رو میشه بازی کرد یعنی باز شده....:11:
من از کجا دانلود کنم تو سایت خود بازی که هنور باز نشده!:13:نقل قول:
الان اونجا اول صبحه، شما صبر کنید، چند ساعت دیگه بتای اوپن میاد!! برای ما دیر شده برای اونا زوده اگه بزارن : )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان لینکهای PC , xbox اومدن اما نمیدونم چرا pc مشکل داره اگه کسی میدونه بگه
لینک pc مشکل داره تو سایت بازی
من که گذاشتم داره دانلود میشه به امید خدا تا ساعت 6 فکر کنم تموم میشه :46::31:
سرعت اینترنت ت و سرعت دانلودت چنده ؟نقل قول:
نقل قول:
سرعت اینترنتم 1MB هستش اینجوری که حساب کردم تا ساعت 6 صبح باید تموم بشه :46:
الان شده 45.35%
با چیز پی ان گذاشتی؟نقل قول:
نقل قول:
بله با چیز پی ان گذاشتم دانلود شد:46:
بتا رو دانلود نکننین چون بازی اصلی بعدن بهتون نمی چسبه
یه توصیه به کسایی که می خوان Beta رو دانلود کنن.
اگه می تونید این 20 روز رو تحمل کنید تا بازی بیاد تحمل کنید تا بازی بیشتر بهتون بچسبه(مخصوصا آنلاین) ولی اگه تحمل ندارید دانلود کنید ولی بعدا که نسخه نهایی بازی ااومد پشیمون میشید(مزه بازی از دست میره) حالا دیگه انتخاب با خودتونه:31:
نه عزیز من این حرفت رو قبول ندارم
کسی که عشق BF3 باشه با بازی کردن نسخه بتا از اشتیاقش به بازی کم که نمیشه هیچ تازه اگه بازی در حد انتظارش باشه مشتاق تر هم میشه:31::46:
حالا تا نسخه اصلی هم بیاد بتا رو یه تست میکنیم ببینیم چه جوریه:31:
ولی من یکمی با شما مخالفم:11: یه بازی مثل Pes که من خیلی دوست داشتم بازی کنم وقتی دمو رو داد بیرون من از صبح تا شب بازی می کردم ولی الان که نسخه اصلی بازی رو خریدم به اون حد دوسش ندارم و از چشمم افتاده:41: امیدوارم این اون طور نشه ولی یه چیزی این بین هست اینه که Pes (فوتباله).....:27:(منم نگفتم بازی نکنید گفتم بعدا پشمون شدید نیاید بگید نگفتید!!!:41:(حرف بدی زده بودم که 1 دونه هم ازم تشکر نشد):37::45:نقل قول:
Beta Pic
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: سایز اصلی از راست به چپ
خب پس...اوپن شد یا نه؟
یه لینک درست و حسابی بدین ما هم آنلاین بازی کنیم...آنلاین بازی نکرده از دنیا نریم:31:
در یک کلام اون چیزی نبود که من در نظر داشتم نا امید کننده بود واقعا بد بود
واقعا؟نقل قول:
ممنون میشم مشکلاتش را بگین و دلیل اینکه شما از این بازی خوشتون نیومده ؟:11:
شما راحت تونستی بازی کنی؟نقل قول:
از کجا دانلود کردی؟(برای پی سی...اگه پی سی دارین)
بازی با این که بتا هست ولی باز برای نسخه بتا خیلی باگ داره که اصلا جالب نبستنقل قول:
KillCam باگ داره یک دفعه میره اسمون میره زیر زمین
وقتی دراز میکشی و سینه خیز میری میری زیر زمین در بعضی جا ها
تفنگ ها RPG که هیچی میزنی 1 متری یارو هیچیش نمیشه هیچی
گرافیک برای این وسعت از بازی بسیار خوبه چون خودتون میدونید نمیشه خیلی انتفاد کرد ولی خدایش تخریب بازی خیلی عالی بود.
نکته بسیار بد اینه که فقط 1 مپ رو میتوانید بازی کنید.اون یکی پسورد داره سرور هاش نمیشه بازی کرد و این خیلی ضدحاله
در اخر خیلی باگ داره نمیشه شمردش خود کسای هم که بازی میکنن شاکی هستن خارجی ها همه شاکی شدن.:10:
نقل قول:
جان ؟ همه این مشکلاتی که گفتی به خاطر پینگ بالاست نه به خاطر بتل فیلد
من بازی کردم و هیچ مشکلی ندارم . گرافیک بازی به شدت جذابه و به نظرم تا امروز هیچ بازی از نظر گرافیکی ازش بهتر نیست
گیم پلی هم عالیه و صداگذاری هم خیلی جذاب و real هست
درکل خیلی بهتر از اون چیزیه که فکر میکردم یه سری از مشکلات مثل همینکه میری تو زمین و آسمون فقط و فقط به خاطر پینگ بالاست
نه خیر تمام پلیر ها همین مشکل رو داشتن :13:.در مورد گرافیک من با اخرین جزیات بازی کردم ولی میگم نمیشه گفت عالی حالا هر کسی نظری داره.:46:گیم پلی هم عالی کار شده ولی پریدنش از روی موانع بعضی وقت ها باگ میشه.در کل من بیشتر انتظار داشتم از این بازی و مشکل اساسی بازی همین Origin هست و وب سایت مسخرش اهههههههههنقل قول:
[
---------- Post added at 05:13 PM ---------- Previous post was at 05:13 PM ----------
میشه بگی شما سرعت اینترنتت چنده؟پینگت تو بازی چنده؟از کجا گرفتینقل قول:
خب منم یکمی بازی کردم
باگ که داره بازی نمیشه گفت بدونه باگ هستش :31:
KillCam بعضی مواقع میره آسمون میاد پایین:31:
گرافیک در حد بتا خوب بود البته چون خودشون گفتن نسخه بتا با نسخه اصلی خیلی فرق داره با اون حساب میشه گفت در حد بتا خوب بود
صداگذاری عالی و گیم پلی عالی:46:
قابل توجه شما پینگ من بالا نیست این هم یک باگ جدید همه میرن تو زمین کسی نمیتواند A رو بگره Mod Rush همین مپ هر کی میرسه به A میره زیر زمین به Chat box نگاه کن همه دارن میکن.:10:نقل قول:
منم تونستم بازی رو به کمک امید عزیز نصب کنم، فقط الان دارم درایور جدید انویدیا یعنی 285.38 رو دانلود می کنم چون برای اجرا مینیموم درایورتون باید همین باشه وگرنه نمیزاره بازی رو اجرا کنید.
یه توضیحی در مورد نصب و اجرا این نسخه بدم،
وقتی می خواید بازی رو وارد لیست اوریجین کنید و بعد از اون بازی رو دانلود کنید باید حتما با N پی V کانکت شید، بدون اون نمی تونید کاری انجام بدید، بعد از این که بازی رو دانلود و نصب کردید کافیه روی بازی 2 بار کلیک کنید تا یه صفحه تو مرورگرتون باز بشه، در واقع اون صفحه همون سیستم Battlelog هست که تو این نسخه باب شده، نمی دونم به چه دلیل دایس سیستم "این گیم" رو تبدیل به این کرد!! برای اولین بار یکم دنگ و فنگ داره ولی بعدش عادت می کنید...
تو پست بعدیم بعد از اینکه وارد بازی شدم میام در مورد خود بازی هم صحبت می کنم، چند تا عکس هم میزارم...
داشت یادم میرفت !! داخل بازی شما هیچ نیازی به N پی V ندارید ! همون طور که گفتم به راحتی می تونید به سرور ها کانکت بشید...
جا داره دوباره از امید جان هم تشکر کنم که اگه نبود فکر نکنم می تونستم بازی رو دانلود کنم D: !