اگه حوصله داری با نظر من کارو یک سره کن :41:نقل قول:
وین 7 رو 2 باره بریز:20:
Printable View
اگه حوصله داری با نظر من کارو یک سره کن :41:نقل قول:
وین 7 رو 2 باره بریز:20:
خدا وکیلی قکر میکنی حوصله دارم !!! ویندوز یک هفته نیست عوض شده ولی باشه ببینم حس و حالش میاد عوض کنم یا نه!
هه ههنقل قول:
راست میگی :10:
یک راه تضمینی:یا چماغ رو ور دار بزن تو سر کامپیوتر! 86-90% عمل میکنه
:یا چماغ رو ور دار بزن تو سر خودت! 100% عمل میکنه
:40::40::40::40::40::40:
موفق باشی در این راه !:27::21:
نقل قول:
یه چند نقطه رو هم بگم
بازی بسیار اعتیاد اور هست حواستون باشه من بیخیال شدم پاک کردم رفت :41::31:
وقتی بازی رو از ضفر شروع کردین بهتره از دنیای کوچک شروع کنین
یه بابایی اول بازی هست که با دادن ایتم به اون می تونین موراد استفاده از اون رو بفهمین برای همین اول بازی یه چاله بکنین و اون رو تو چاله حبس کنین حتما به دردتون می خوره
بعد شروع بازی کمی زمین رو بکنین خشتو اهن و برونز و طلا جمع کنین اونها رو با نرم افزار Cheat Engine زیاد کنین بعد از اونها شمشیرو وسایل مورد نیاز رو بسازین و بقیه رو تو یه صندوق بگذارین
حالا باید دو کار رو بکنین
اولین کار برین تو یه سرور انلاین و گدای وسایل بکنین و درخواست life cristal بکنین
البته اگه نمی خواهین گدایی بکنین یه سرور پیدا بکنین که ایتم برای فروش بگذاره پول خودتتون رو با همون چیت زیاد کنینو مسلسل و تیرهای اون و تی ان تی بخرین و همشون رو زیاد کنین و بگذارین تو کیف بخصوص تی ان تی خیلی جاها به کار میاد ( سنگ هایی هستن که فقط با تی ان تی مشکنن )
دومین کار اگه گدایی نکردین بعد ساختن سپر و شمشر طلایی که بهترین نوع ضره و سلاح دست ساز هست باید برین سراغ اینستاس بازی
نقشه دو گوشه داره یک سمت به دریا می خوره سمت دیگه به پیر مرد
دریا گفتن نداره می تونین از کشتن جنورهای اون وساین خواصی مثل شب نما بسازین ولی مساله اصلی پیرذ مرد هست گوشه دیگه نقشه هست برین سراغ پیر مرد حتما باید شب برین به شما یه امتحان می ده باید با یه اسکلت بجنگین اگه کشتین در معبد رو باز کنین و برین طبقه های پیایین پایین که می رین به صندوق می رسن و باید کلید پیدا کنین ( چندتا کلید پیدا کنین و بعد تعداد وانها رو با نرمافزار زیاد کنین ) و صندوق ها رو باز کنین و اتاق به اتاق بگردین
و وسایل پیدا کنین تا جایی که همه اتاقهای اون رو بگردین بعد برین سراغ دنیای بزرگ تر از اون
هردنیا وسایل خودش رو داره همه رو می تونین جمع کنین و با هم ادغام کنین و وسایل جدید بسازین برای فهمیدن اینکه چی با چی ادغام می شه نیاز به اون بابایی دارین که اول بازی به شما دادن
اخرش هم همه وسایل رو جمع می کینین و می تونین انلاین بازی کنین و اینستانس های سرور های انلاین رو برین که وسایل خودش رو می ده
در حالت کلی شما رو به گدایی تشویق می کنم یه هفته جلو می افتین و پول برق جیبتون می مونه عصاب تون خورد نمی شه چون اینسها خیلی سخته زومبی میاد گله گله بدون تیر بار هم نمی شه رفت چون جادوگرها اب میندازن که از داخل دیوار رد می شه خلاصه خیلی سخته
زاستی سیو این بازی کجا زخیره می شه ؟ خود پوشه ذخیره نمی شه پوشه داکیومنت ویندوز هم نیست کجاست ؟
من فقط همون پیره مرد ه رو دارمنقل قول:
اون که میگی چیز میز میفروشه
---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 05:59 PM ----------
چطوری از اون Cheat Engine استفاده کنمنقل قول:
من فروشنده ندارم از کجا بیارم اون پیره مرده رو دارم
سیو برو اینجا : Documents\My Games\Terrariaنقل قول:
داداش توصیح خوبی دادی ولی من با چیت و گدایی ایتم مخالفم :2:
به نظر من همه ی کیف بازی به این که از صفر شروع کنی و با تلاش خودت قوی بشی اگر این طوری بازی نکنی هم لذت کمتری می بری و هم زود از بازی زده میشی
خب دوستان به زودی قسمت بعدی اموزش رو میزارم . امروز صبح میخواستم تمومش کنم ولی برق 4 ساعت رفت :18:
نقل قول:
این یه نرم افزار هست کافی بنویسی اموزش نرم افزار Cheat Engine اموزش تصویریش رو پیداش می کنی هز سایتی یه اموزش زده خیلی اسونه
یه نکته در موردش این که با همون byte 4 جستجو کن
برای پیدا کردن فایل متغییر ها هم بهتره 3 تا از اون شی که می خوای زیادش کنی داشته باشی تا راحت بتونی بازی رو -- کنی
این فروشنده اول بازی کنار تو می ده
اون پیرمردی که من می گم باید اخر نقشه باشه یا سمت چپ یا راست اگه یه طزف به دریا خورد و دیگه جلو تر نرفت پس معلوم اون یکی طرفه باید بگردی
بهتره بری یه سرور و بگی rocket bots بهت بدن این کفش پرنده است و می تونی یه مقدار پرواز کنی با این کفش راحت می تونی با سرعت از این ور نقشه با اون ورش بری
نقل قول:
به نظر من هم لذت بازی در همون از صفر رفتنش هست ولی به خاطر کم بود زمان نمی شه و راه میان بر می ریم
یادش به خیر یه زمونی هاروست مون رو حدود یک سال روزی یکی دو ساعت بازی کردم خودش هم از صفر و بدون رمز عجیب حال داد این هم به خاطر شباهت اون به هاروست مون بازی کردم الان هم وقت داشتم این رو هم از صفر بازی می کردم اما وقت نداریم چه می شه کرذ دیگه
دوستان خواهشا از Cheat استفاده نکنید حتی اسمش رو هم نیارید چون ممکنه بازی رو از دست بدید...:18:
آره یادش بخیر!
Harvest Moon!
خیلی شبیه این بازی هست گفتم یه یادی ازش کرده باشم!
نقل قول:
کد:http://up7.--------.com/images/rqrsefqb9lgjg1ljmyq2.rar
چصوری از rocket bots استفاده کنم ؟
اول اینکه این ایتم جزء تجهیزات باید بزاریش تو یکی از 5 خونه تجهیزاتنقل قول:
حالا اگر ایتم دابل جامپ داری باید 2 دفعه کلید پرش رو بزنی و دفعه سوم کلید پرش رو نگه داری
اگر ایتم دابل جامپ نداری بعد از اینکه یه بار پرش رو زدی تو هوا دوباره بزن و نگهدار
من از رو مدیا فایر نتونستم دانلود کنم.لطفا رو 4shared اپلود کنید.ممنون
یوهوووووووووووو دست شد منم اومدم خخخخ
کمبود اهن!!!
راه حل مشکلت رو بگو اگه یکی همون مشکل رو داشت حل کنهنقل قول:
امروز رفتم سیدی اتوکد 2012 گرفتم برای نصبش net 4 میخواست و یه فایل رجستری هم همراهش بود داخل راهنمای نصب نرم افزار نوشته بود اول فایل رجستری رو باز کنید بعد net 4 رو نصب کنید منم همین کارو کردم سیستم رو که ریست کردم ویندوز شروع کرد به اپدیت و بعدشم که بازی اومد بالا D: :31:
یکی سرور بزنه بازی کنیم ! پرستار هم اومد توی شهرم :31: 93 راس درخت هم کاشتم !!! تونل هم زدم در حد تیم ملی!
نقل قول:
دوستان یکی اینو رو 4shared یا یه جا که بشه دانلود کرد اپ کنه.:19:
خوش اومدی !نقل قول:
برای اهن کافیه رویه سطح زمین و لایه های کم عمق زمین رو بگردی. عنصر فراوانیه !
مگر مدیا فایر چشه ؟ من که باهاش مشکلی ندارمنقل قول:
این لینک مستقیم
کد:http://www.users.worldset.net/files/Terraria1.0.6.1__www.worldset.net.rar
بخش چهارم آموزش بازی
4-انواع آیتم و آیتم سازی :
انواع ایتم :
خب دوستان من ایتم ها رو از نظر نوع استفاده دسته بنده میکنم ولی قبلش بدونید که اسم ایتم ها از نظر کیفییت و کمیابی به ترتیب با
رنگ های سفید-سبز-آبی-طلایی نمایش داده میشه که یعنی بهترین ایتم ها ایتم های طلایی هستن که بدست اوردنشون واقعا" مشکله و
همچنین هر ایتم یک قیمتی داره که میتونید به NPC بفروشید.
1-پول : با کشتن دشمنان و فروش ایتم ها به NPCها میتونید پول بدست بیارید و فایده ی پول هم که معلومه !
میتونید باهاش از NPC ها ایتم های مفید بخرید.بهتره همیشه پولاتون رو بزارید تو جعبه تا اگر کشته شدید ضرر زیادی نکنید.
2-لباس زره و تجهیزات : ساده ترین راه شناختشون اینه که تو توضیحاتشون کلمه ی قابل پوشیدن (Equipable) وجود داره و
زره فقط قابل ساختنه ولی لباس رو هم میتونید بسازید و هم از دشمنان تو بازی بدست بیارید و 90% تجهیزات فقط در جعبه ها پیدا می شوند.
در مورد زره نکته ای که وجود داره اینه که اگر ست کامل هر زره ی رو بپوشید به شما جایزه ست هم داده میشه که میتونه دفاع بیشتر یا قابلیت های ویژه باشه.
3-اسلحه و ابزار :
-در بازی 3 نوع ابزار داریم :
1-کلنگ : برای کندن زمین و بدست اوردن سنگ فلزات و انواع مواد معدنی به کار میره و همچنین باهاش میتونید دیوارهای اجری رو خراب کنید.
2-تبر : برای قطع درختان و خراب کردن دیوار های چوبی استفاده میشه.
3-چکش : برای جدا کردن ایتم ها و وسایلی که روی زمین نصب شدند استفاده میشه مثلا" برای جدا کردن درها یا
برداشتن life crystal ها از روی زمین. همچنین برای کندن پس زمینه هم به کار میره.
هر ابزار یه قدرتی داره که به درصد نوشته میشه و هر قدر این درصد بیشتر باشه با سرعت بیشتری میتونید کار مورد نظر رو انجام بدین
و حتی میتونید از ابزارها به عنوان اسلحه استفاده کنید ولی چون اکثر اسلحه ها قدرت اسیب رسانی پایینی دارند توصیه نمیشه.
در بازی قلاب که در ابزارها یک استثناء هست وجود داره . با استفاده از قلاب میتونید از دیواره بالا برید یا به هر جای قابل دسترسی بچسبید.
برای ساختش به 3 زنجیر و یک سر قلاب و anvil نیاز دارید و کلید E شرت کاتش.
-از نظر نوع اسلحه ها به 3 نوع تقسیم میشوند :
1-اسلحه ی سرد(Melee) : این نوع اسلحه اکثرا" برای استفاد در فاصله نزدیک کارایی داره به عنوان مثال شمشیرها یا نیزه و همه ی ابزارها نیز از این نوع اند.
2-اسلحه ی رنج( Renged) : این نوع برای جنگیدن از راه دور استفاده میشه و بعضیشون نیاز به مهمات دارند اسلحه های تیرکمان تفنگ شوریکن و بومرنگ از این نوع اند.
3- اسلحه های جادویی(Magic) : از اسمشون پیداست برای استفاده جادو مصرف میکنند و اکثرا" کارایی جالبی دارند موشک جادیی و گل اتشین از این دسته هستند.
در مورد ابزارها و اسلحه های باید بگم که هر دو معیاری به اسم سرعت دارند که هر چی بیشتر باشه بهتره و اون ایتم کارایی بیشتری داره .
یک سری ایتم جادویی هم وجود داره که برای جنگیدن استفاده نمیشوند و قابلیت های مفیدی دارند مثل تولید نور یا رساندن شما به خانه با یک کلیک!
4-ایتم های قابل مصرف(Consumable) :
این ایتم ها با هر بار استفاده تمام میشن. معجون ها و قارچ های خوراکی و ایتم های احظار رئیس یا انواع مواد منفجره
از این دسته اند.برای استفاده ی از این نوع ایتم ها بعد از گذاشتن در نوار کاربرد و انتخاب کردنشون در هر جای صفحه کلیک کنید اون ایتم مصرف میشه.
نکته ای که در مورد مصرف معجون وجود داره اینه که تاثیرش ممکنه چندین دقیقه باشه که در این صورت تاثیرش به صورت یک ایکن
در سمت چپ صفحه نمایش داده میشه که اصطلاحا" بهش میگن Buff
در مورد مواد منفجره میتونید با موس زاویه و قدرت پرتاب رو مشخص کنید.
5-ایتم های قابل نصب(can be placed) :
ایتم های که این عنوان زیر اسمشون وجود داره رو میتونید در جای مخصوص به خودشون نصب کنید به طور مثال
میزکار-صندلی-در-لوستر –مشعل-جعبه و همه ی دستگاه های ساخت قابل نصب هستند.
فایده ی نصب هم اینه که تا بعضی ایتم ها رو روی زمین نصب نکنید نمیتونید ازشون استفاده کنید و همچنین فقط ایتم هایی که نصب میشوند
در بازی ذخیره میشوند یعنی اگر یک ایتم رو بدون نصب جایی بزارید اگر از بازی بیرون بروید و دوباره برگردید اون ایتم حذف میشه و در اینجا فایده جعبه به خوبی مشخص میشه.
6-مواد اولیه (material) :
در بازی تعداد زیادی مواد اولیه وجود داره که با کلمه ی material مشخص شدن.
هر ایتمی که جزء این دسته باشه قابلیت این رو داره که ازش بتونید ایتم جدیدی بسازیم ساده ترین راه برای فهمیدن دستور العمل
ساخت هر ایتمی اینه که از Guide NPC بپرسید که این NPC همون کارکترییه که اول بازی از کنارش بازی رو شروع میکنید.
برای این کار اول بهش نزدیک بشین بعد روش راست کلیک کنید و گزینه crfting رو انتخاب کنید حالا اگر با موس یه ایتم که جزء materialها باشه
رو داخل جایه مشخص شده بزارید بهتون تمام ایتم های قابل ساختی که این ماده ی یکی از مواد اولیشون هست رو به همراه سایر مواد مورد نیاز
و دستگاه های لازم برای ساختشون رو بهتون نمایش میده. نکته ای هم که وجود داره اینه که در این قسمت فقط میتونید ببینید و نمیتونید بسازید.
اکثر مواد اولیه داخل زمین وجود دارند موادی مثل انواع گل یا خاک و سنگ های قیمتی و انواع فلزات
و راه بدست اوردن سایر مواد کشتن دشمنان مثلا" از دشمنان قطره مانند ژل بدست می یاد.
گیاهان دارویی و قارچ ها هم جزء این دسته اند که با استفاده از ابزارها و اسلحه ها میتونید از روی زمین جداشون کنید.
آیتم سازی:
یکی از جذاب ترین بخش های بازی ایتم سازیه . مثلا" بعد از یک ساعت کند و کاو زیر زمین میتونید یه اسلحه ی خوب بسازید !
روش کلی ساخت ایتم رو قبلا" اموزش دادم در این قسمت توضیحات کاملتر میدم.
برای ساخت بعضی از ایتم ها به هیچ دستگاه یا وسیله ی خاصی نیاز ندارید مثل ساخت مشعل که فقط مقداری چوب و ژل نیاز دارید
ولی اکثر ایتم های بازی برای ساخت به دستگاه خاصی نیاز دارند.
برای استفاده از یه دستگاه باید به قدر کافی بهش نزدیک بشید و اگر مواد لازم رو داشته باشد میتونید ایتم مورد نظر رو بسازید.
حالا انواع دستگاه ها و دستور ساختشون و نوع استفادشون رو توضیح میدم :
1-میزکار(Work Bench) : از این وسیله برای ساخت ایتم های چوبی ساده مثل در میز صندلی یا اسلحه های چوبی استفاده میشه
ولی مهمترین چیزی که باهاش میشه ساخت کروه است که در قسمت بعدی توضیح میدم
برای ساخت میز کار به 10 قطعه چوب نیاز دارید.
2-کوره (Furnace) : با استفاده از این دستگاه میتونید سنگ خام فلزات رو تبدیل به شمش فلزات کنید
و با استفاد از شمش اهن میتونید وسیله Anvil رو بسازید که خیلی اهمیت داره.
فایده دیگه کوره ساخت وسایل گلی مثل اجر کوزه گلدون و ...همچنین برای ساخت بطری هم بکار میره
با استفاده از کوره میتونید 2 دستگاه بعدی رو بسازید. برای ساخت کوره به ابزار میز کار و ایتم های 20 سنگ 4 چوب و 3 مشعل نیاز دارید.
3-ست معجون سازی : با استفاده از این وسیله میتونید معجون بسازید برای این ست اول به یک بطری خالی احتیاج دارید
و بعد باید این بطری روی یک سطح مثل میز نصب کنید تا ست کامل بشه و بتونید معجون بسازید . برای ساخت بطری به شیشه خام نیاز دارید
که با شن و کوره میتونید بسازید. برای معجون سازی انواع گیاهان و قارج ها به کار میرن و حدودا" 20 نوع معجون در بازی وجود داره.
4-Anvil : برای ساخت انواع ایتم های فلزی مثل زره و اسلحه به این دستگاه احتیاج دارید . برای ساختش فقط 5 عدد شمش اهن نیاز دارید.
5-دستگاه اره کشی(sawmill) : این دستگاه برای ساخت ایتم های چوبی پیچیده به کار میره مثل دستگاه بافندگی یا بشکه!
برای ساختش به میزکار و مواد 10 چوب 2 شمش اهن و 1 زنجیر اهنی نیاز دارید.
6-دستگاه بافنگی(Loom) : این دستگاه برای ساخت پارچه و لباس به کار میره
برای ساخت پارچه باید تار عنکبوت جمع کنید که در غارها فراوانه
برای ساخت این دستگاه به 12 عدد چوب و دستگاه اره کشی نیاز دارید
در مورد این دستگاه باید بگم که با پارچه ای که درست میکنید و مقداری چوب و دستگاه اره کشی میتونید تخت خواب بسازید
و فایده تخت خواب تغییر دادن محلیه که بازی رو از اونجا شروع میکنید.
شکل این دستگاه ها رو میتونید در این عکس ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7-دستگاه های فرعی و کم اهمیت :
برای ساخت عینک به میز معمولی + صندلی نیاز دارید و برای ساخت ساعت به میزکار و صندلی
همچنین 2 تا دستگاه دیگه هم وجود داره که خیلی بی اهمیت هستن یکی قابلمست و اون یکی نوشابه سازی به قول تراویان ! :31:
راستی عیدتون مبارک !
چنتا سوال درختاییی که کاشتم رشت نمیکنن چرا؟؟؟
2- چطوری میشه توی بطری ها اب کرد؟
سلام خوش اومدی به بازی !!نقل قول:
بطری رو ور دار شیر اب رو واز کن بگیر زیر شیر اب خود به خود پر میشه بعد درشو ببند نریزه بزارش توی کوله پشتیت
هه هه :27::27:
---------- Post added at 01:11 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------
توی منوی بازی > Host & join اونو انتخاب کنی شما هم میتونید بیاید تو سرور من ؟
چطوری ip رو به شما بگم ؟
نقل قول:
مدیا فایر قاطی کرده.نمیزاره فایل دانلود کنی.برای من که اینطوریه!:13:
مرسی بابت لینک:46:
1-برای اینکه یه نهال درخت رشد کنه حداقل به 4 تا بلاک خالی از خاک نیاز داره روی همین حساب نباید خیلی به هم نزدیک کاشته بشن.نقل قول:
2-برای پر کردن بطری خالی از اب کافیه کنار یا داخل اب بری و بعد دقیقا" مثل ساختن یه ایتم عمل کنی.
خواهش :20:نقل قول:
امیدوارم بدون چیت از بازی لذت ببری
یه ip بدین منم بیام :(
بدین دیگههههههههههه
یه سرور با مپ adventure زدم
ای پی
78.38.162.237
7777
من اینترنتم رو شارژ کردم از فردا دوباره با سرور میام...!
منتظر باشید!:46:
خوش اومدینقل قول:
کی ار lمدرسه میای؟
هه هه
---------- Post added at 04:48 PM ---------- Previous post was at 04:46 PM ----------
ایتم هارو ببین بورو واسه فامیلتون تعریف کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی شد پس سرور کو؟
چه طوری به این پسره تو بازی که باهامون هست وسیله بدیم تا جنس بسازه؟ :دی !!
LOLنقل قول:
مپ خوبی دانلود کردی ! :31:
پس من این اموزش رو واسه چی نوشتم ؟ :18:نقل قول:
-نوار ساخت و ساز : برای ساخت هر چیزی در بازی اول باید کلید ESC رو بزنید تا نوار ساخت و ساز رو ببینید
که محلش زیر کول پشتیه اگر ایتم های مورد نیاز برای ساخت ایتم جدید رو داشته باشید و کنار دستگاه مورد
نیاز برای ساخت باشید میتونید با کلیک روی شکل ایتم در این نوار اون رو بسازید و برای جابجایی بین ایتم های
قابل ساخت از کلید میانی یا همون قلتک موس استفاده میکنیم . اگر نتونستید بعضی ایتمها رو بسازید دلیلش
یا نداشتن مواد اولیه کافیه و یا نبودن شما کنار دستگاه مورد نیاز و یا هر دو دلیل با هم .
برای ساخت بعضی از ایتم ها به هیچ دستگاه یا وسیله ی خاصی نیاز ندارید مثل ساخت مشعل که فقط مقداری چوب و ژل نیاز دارید.
ولی اکثر ایتم های بازی برای ساخت به دستگاه خاصی نیاز دارند.
برای استفاده از یه دستگاه باید به قدر کافی بهش نزدیک بشید و اگر مواد لازم رو داشته باشد میتونید ایتم مورد نظر رو بسازید.
-مواد اولیه (material) :
در بازی تعداد زیادی مواد اولیه وجود داره که با کلمه ی material مشخص شدن.
هر ایتمی که جزء این دسته باشه قابلیت این رو داره که ازش بتونید ایتم جدیدی بسازیم ساده ترین راه برای فهمیدن دستور العمل
ساخت هر ایتمی اینه که از Guide NPC بپرسید که این NPC همون کارکترییه که اول بازی از کنارش بازی رو شروع میکنید.
برای این کار اول بهش نزدیک بشین بعد روش راست کلیک کنید و گزینه crfting رو انتخاب کنید حالا اگر با موس یه ایتم که جزء materialها باشه
رو داخل جایه مشخص شده بزارید بهتون تمام ایتم های قابل ساختی که این ماده ی یکی از مواد اولیشون هست رو به همراه سایر مواد مورد نیاز
و دستگاه های لازم برای ساختشون رو بهتون نمایش میده. نکته ای هم که وجود داره اینه که در این قسمت فقط میتونید ببینید و نمیتونید بسازید.
یادم رفت ببخشید!
اینم سرور همون مپ قدیمی!
188.126.155.123
و IP :
7777
من اومدم ولی هیچکس نبود :41:نقل قول:
دیگه من مسعول اومدن بقیه نیستم:31:نقل قول:
هماهنگ کن میان:10:
مقصوصا فردا!
من فردا صبح یا بعد از ظهر هستم.
متخصص . در زمینه حفر چاه ها عمیق جذبی:31:
من که چیزی دانلود نکردم ؟!:18:نقل قول:
او جایی که دیدی حیات خلوتم بود
نشود همش جا بشه !:27:
---------- Post added at 10:20 AM ---------- Previous post was at 10:17 AM ----------
من اومدم همه بیایننقل قول:
وصل نیست که :31:
فکر کردم وصله!
بیدار شید دیگه بابا
ما سرور میخوایم
خوب سرور رو دوباره اجرا کردم...
سرور جدید زدم پس نمی تونید با چیز Save شده وارد شید!
(حواستون باشه Masoud داداشمه...بار اولشه میاد بد نگاش کنید..:21:)
IP :
188.126.155.123
Port:
7777
موفق باشید!
پست بعدی!
ببخشید ببری جان سره ناهار بودیم...!
پست جدید!
تنها قانونی که واسه سرورم داره یک چیزه...
اگه اکانتون Cheat داره تو سرور نیاین...
نت ما هم وصل شد !!!!
یه خونه ساختم خونه های شما پیشش خیار هم نیست D: بومرنگ هم درست کردم فقط میترکونم توی جنگل!!!
من نتم از 1 قطع شد الانم که وصل شد دیگه دوستان خسته بودن رفتن ! :41:
اقا پایه باشید مثل ادم بازی کنید!! ما هی میومدیم خونه بسازیم یه نفر که اسمشو نمیگم میومد میزد در دیوارو خراب میکرد!:31:
اخه مرتیکه 4.99 :27: بزارید مثل ادم بازی کنیم ! D: