نقل قول:
=====================
ادم تو فوتبال منجیر حس مربیکری و واقعی تری داره تا فیفا منجیر
Printable View
نقل قول:
=====================
ادم تو فوتبال منجیر حس مربیکری و واقعی تری داره تا فیفا منجیر
به هر حال این نظر شماست و منم به نظرتون احترام میذارم...نقل قول:
ولی شخصا FIFA Manager رو ترجیح میدم...
+
تاپیک Football Manager هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ست...
نقل قول:
برو تو بخش staff میتونی اخراجشون کنی و کادر جدید بگیری!
---------- Post added at 02:18 PM ---------- Previous post was at 02:17 PM ----------
نقل قول:
من که راضیم! انشا الله خدا هم ازش راضی باشه! :31:
سلام خدمت دوستان ...
میخوام کمک کنم به اونایی که مشکل توی این بازی دارن ! حالا از هرجایی شده یعنی از نصب تا بازی کردندیدم ی سری دوستان مشکل زبان دارن که روسی هست و ... , و همچنین دیدم که پاسخ درستی به ایم موضوع داده نشده , گفتم از این مشکل شروع به کار کنم!
خوب میریم سراغ اصل مطلب
اونایی که مشکل زبان دارن این فایلی که من لینکش رو گذاشتم دانلود کنن و در مسیر : x:/fifa manager12/fm data بریزن ( توجه : x به معتی درایوی که بازی رو ریخته اید هست ) !
به همین سادگی مشکل زبانتون حل میشه!!
سوالی داشتید بپرسید من در خدمتم!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من بازی رو با آپدیت 3 بازی می کردم .
ویندوز رو عوض کردم و دوباره بازی و آپدیت 3 رو نصب کردم .
اما حالا موقع لود می نویسه که ورژن بازی شما با ورژن سیو ها متفاوته و لود نمیشه !!!
فقط یدونه سیوم لود میشه اونم همونیه که بدون آپدیت بازی می کردم ...
کسی راه حلی داره ؟
کلا یکی خیلی بازی کرده بیان یه ریویو و تحلیل مبسوط انجام بده از بازی...من ماله سال های 99 تا 2003 شو می رفتم...اما دیگه رضایتمو جلب نکرد.
خسته نباشید من بازی فیفا منیجر 2012 خریدم توی محیط بازی لگوی تیم ها نیست اگر امکانش هست لگوی تیم ها رو بگذارید پیشاپیش متشکرم.
سلام بچه ها
آقا من یه مشکلی دارم تو این بازی ک خیلی آزارم میده اینه ک تو ترانسفر زمانی ک من یه بازیکن میخرم وقتی میاد تو تیم در همه بازی های حذفی لیگ قهرمانا و همه جام ها بازی میکنه به جز بازی ها لیگ من چیکار کنم؟
جواب نمیدید
اون لیگ ها هم قانونای خاص خودشون رو دارن مثل ایران که نمیشه بیشتر از 3 بازیکن خارجی توی زمین باشه
1-توی لیگ های اروپایی بازیکن باید یا از خود اون کشور باشه یا فقط اون تیم میتونه چند بازیکن غیر بومی توی زمین داشته باشه ( البته بعد 2 سال بازی کردن توی اون لیگ دیگه جزء سهمیه خارجی حساب نمیشه )
2- ممکنه وسط فصل بازیکن رو جذب کرده باشی
در این صورت اون بازیکن به دلیل اینکه در اول فصل جزء 24 بازیکنی که باید به فدراسیون معرفی کنی نبوده نمیتونه توی لیگ بازی کنه ( تا فصل بعد که اسمش جزء اون 24 نفر باشه)
شرمنده دیر جواب دادم!!
اگه منظورت لوگوی لیگهایی مثل ایرانه که بله , همه ی فیفا منیجر ها لوگو نداره و باید پچش رو دانلود کنینقل قول:
اگه لیگ های اروپایی هست که , مگه میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا لوگوی کدوم کشور ها رو میخوای؟
لگوی تیم های باشگاهی اروپا
خواهش می کنم جواب بدید
هر بار که فصل نقل و انتقالات تموم میشه توی لیگهایی مثل انگلیس و ایتالیا و اسپانیا آخرش لیست بازیکناتو میاره که اونایی رو که برای لیگ میخوای انتخاب کنی تیک باید بزنی. بازیکنایی که تیک نخورن اجازه ی بازی تو مسابقه های لیگ رو ندارن.
لیگ آلمان همچین چیزی نداره!
هر بار که فصل نقل و انتقالات تموم میشه توی لیگهایی مثل انگلیس و ایتالیا و اسپانیا آخرش لیست بازیکناتو میاره که اونایی رو که برای لیگ میخوای انتخاب کنی تیک باید بزنی. بازیکنایی که تیک نخورن اجازه ی بازی تو مسابقه های لیگ رو ندارن.نقل قول:
لیگ آلمان همچین چیزی نداره!
سلام دوستان! کسی هست نسخه کامل این بازی رو داشته باشه و همه پچ ها هم روش باشه که من بتونم راحت نصبش کنم..تصاویر درست شده باشن و اسم ها هم درست باشه...
هزینش رو هم هرچقدر باشه تقدیم میکنم.....
شهر ما نداره این بازیرو و بنا به دلایلی هم قصد خرید از فروشگاههای اینترنتی رو ندارم..اگه کسی هست پی ام بده
کسی نبود؟؟؟؟؟؟
خیلی واجبه ..کمک کنین خواهشا
یادش بخیر سال قبل این وقتا داشتیم نسخه ی قبلی رو بازی می کردیم ... 11
دوستان خواهشا یکی جواب مارو بده...
تیم رزرو رو رسوندم به لیگ دسته یک و قهرمان حذفی شدم ولی فصل بعد نه تیم رزرو تو لیگ و نه تو لیگ قهرمانانه
پس مزد تلاش تیم پی شد ؟
دوستان چجوري ميتونم بازيكنان زير 18 سالي كه تو تيم اصليه رو بفرستم تو تيم زير 18 سال ؟
سلام،نقل قول:
نمیتونید...
بازیکنی که تو تیم اصلیه (که میتونه حداقل 16 سال سن داشته باشه) قرارداد حرفه ای (pro contract) با باشگاه امضا کرده و دیگه شما نمیتونین بفرستینش تو تیم های پایه...
بعد از این همه مدت تحلیلتون چیه راجع به این بازی...من زیاد که با فوتبال منجیر حال نکردم...این چطوره؟
امکان نداره با تیم رزرو تو جام حذفی شرکت کرد شما چطور این کارو کردی؟نقل قول:
خوبه دوست عزیز، نسبت به 11 خیلی بهتر شده، مخصوصا تو بخش club facilitiesنقل قول:
کلا من با فیفا بیشتر حال میکنم ولی فوتبال هم خوبه!
تو بخش ادیت منیجر بازی اینکار رو کردمنقل قول:
فیفا منجیر امکاناتش کمتره؟
دوستان کسی نبود جواب مارو بده؟؟:jealous::hmm:
دوستانی که نمیدونن الکی از خودشون نظر ندن خواهشا حالا یکیشون فلسفه بافی هم کرده که نمیدونم قرارداد pro contracte و از این حرفا.....رو بازیکنت کلیک راست میکنی از گزینه action باید send to reserve team رو انتخاب کنی بعدش هم از بین گزینه هایی که میاد اگه permanently رو انتخاب کنی بصورت دائم میره و اگه گزینه های دیگه رو هم بزنی مدت دارش میکنی ..البته نگران دائم بودنش نباش چون بلعکس میتونی برش گردونی....
دوستانی که نمیدونن الکی از خودشون نظر ندن خواهشا حالا یکیشون فلسفه بافی هم کرده که نمیدونم قرارداد pro contracte و از این حرفا.....رو بازیکنت کلیک راست میکنی از گزینه action باید send to reserve team رو انتخاب کنی بعدش هم از بین گزینه هایی که میاد اگه permanently رو انتخاب کنی بصورت دائم میره و اگه گزینه های دیگه رو هم بزنی مدت دارش میکنی ..البته نگران دائم بودنش نباش چون بلعکس میتونی برش گردونی....نقل قول:
نقل قول:نقل قول:بله؟؟؟نقل قول:
شما اول پست دوستمونو بخون، بعد افاضات کن...
ایشون پرسیدن: "چجوري ميتونم بازيكنان زير 18 سالي كه تو تيم اصليه رو بفرستم تو تيم زير 18 سال ؟" که مشخصا منظورشون (youth team) هست...
اونوقت شما میای و از تیم رزرو حرف می زنی؟...
+
محض اطلاع شما، بنده FIFA Manager رو از سال 2003 بازی می کنم و نکته ای تو بازی نیست که ازش سر در نیارم...
در ضمن، شما که در آغاز فعالیتی، بهتره که تو پست دادن رعایت ادب رو فراموش نکنی...
آقا بابت راهنماییت خیلی خیلی ممنون کارمون راه افتاد.:31:
بزرگترين مشكل فيفا منيجر 12 اين بود كه هوش دفاع ها در حد جلبك بود!! يه دريبل هايي ميخوردن كه آدم كپ ميكرد!
من هرچي سيستم رو دفاعي هم ميكردم باز هم بازي ها شديدا پر گل بود
اكثر قريب به اتفاق گل ها از عمق زده ميشد
تيم ها توپ رو اصلا نگه نميداشتن و سريع ميرفتن تو فاز حمله. اصلا توپ وسط زمين نميموند!
به نظر من منيجر 11 سبك گيم پلي و تنوع گل زدن تيم ها بهتر و متنوع تر بود ولي خوب تو منيجر 12 هوش بازيكن ها تو حمله تا حدودي بهتر شده بود
در كل من تو حالت 3D منيجر 11 رو ترجيح ميدم
اميدوارم يه فكري به حال دفاع بكنن تو نسخه بعد
راستي كسي نميخواد تاپيك منيجر 13 رو بزنه؟؟ انگار يه سري اطلاعات دربارش اومده ها
ممنون ميشيم اگه كسي اين كارو بكنه
نقل قول:
واقعا یکم دقت کن بعد اینطوری بی ادبی کن
متاسفم برات دوستمون خوب جوابتو داد! تو که میدونی میای نظر میدی اینطوری میشه دیگه!!! ما که نمیدونیم ساکت میشینیم!
نه به نظر من اونطوری نیست! فوتبال منیجر به نظر من حرفه ای تره! کسی که میخواد فقط به صورت حرفه ای روی مربیگری تمرکز کنه فوتبال بهتره ولی کسی که میخواد از بازی لذت ببره فیفا بهتره! توی فیفا اکثر لوگوهای تیما درستن ولی تو فوتبال اونطوری نیس، عکس بازیکنا تو فیفا هست و لی توی فوتبال نیست، هرکدوم یه مزایا و معایبی نسبت به همدیگه دارن!نقل قول:
من که هر دو تارو رو سیستمم دارم هر موقع از یکی خسته میشم اون یکی رو بازی می کنم!
با حرفات موافقم!نقل قول:
یه چیزی که تو 12 خیلی منو اذیت میکنه اینه که تیما خیلی راحت بازیکنای خوبشونو از دست میدن و بازیکنا free agent میشن! توی 11 اصلا اینطوری نبود!
بچه ها کسی میدونه بازی تا چه فصلی ادامه پیدا میکنه ؟ ظاهرا هر چی بازی کنی تمومی نداره
اساتید محترم من تازه منیجری شدم
یه مشکل دارم .من بازی رو از یه سایتی دانلود کردم بعد با هر تیمی فصل و تموم میکم(حتی با بارسا قهرمانم شدم)اخراجم میکنه میرم سر گلف بازیم؟میشه راهنمایی کنید
احتمالا به مسائل مالی توجه نمیکنید،شما اگه خیلی ضرر بزنید به باشگاه و حتی اگر UCL رو هم ببرید اخراج میشید..................نقل قول:
محتوای مخفی: Off Topic
من توی فیفا 11 تا 2035 رفتم!نقل قول: