آره منم یکمی یعنی بعد دوساعت ولگردی پیدا کردم فعلا دارم بازی میکنم حیف شمشیر ندارم :دی
18 اکتبر نسخه انگلیسیش میاد حال میکنیم :دی
Printable View
آره منم یکمی یعنی بعد دوساعت ولگردی پیدا کردم فعلا دارم بازی میکنم حیف شمشیر ندارم :دی
18 اکتبر نسخه انگلیسیش میاد حال میکنیم :دی
خبری از Age of Wushu به صورت رسمی اعلام شد :
Hey there everyone,
Global launch of the English-speaking version of "Age of Wushu" will be on October 18. With a smaller release on October 11th for our Wushu Elite (pre-order) members.
Prepare yourselves...
اینجا زده که در تاریخ 18 اکتبر که میشه حدودا وسط های ماه مهر نسخه انگلیسی بازی عرضه میشه و برای کسانی که بازیرو پیش سفارش یا Pre-Order کنند 7 روز زودتر یعنی 11 اکتبر باز خواهد شد !
چه جوریاس بازی حالا؟ :d لگ داره، نداره؟ 2 تا کلیک می کنی خودش می زنه یا خودت باید کنترل کنی؟ کلا یه توضیحاتی از بازی بده :31:نقل قول:
نه لگ که نداره من ایران نیستم :دی باید خودت کنترل کنی کلا خیلی هیجانش بیشتره نسبت به بقیه اینجور بازیانقل قول:
پرشش خیلی باحاله مخصوصا اینکه میپری روآسمون :دی
اولش رفتم تو یه نور آبی مدرسه بود چندتا مشت و لگد یاد گرفتم بعدش پرش الانم میخوام شمشیر بگیرم خیلی باحاله :دی
فکرکنم از اینجا گرفتم یادم نیست کدومو زدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا من چند روز دیگه میام با هم بازی کنیم تا ببینم لگ برای ما چه جوریه و این سیستم مبارزش هم ببینم ! فکر می کردم مثل WoW باشه :46:
سلام دوستان ... تصمیم گرفتم اولین بازی آنلاینم رو تو این سبک به Age of wushu اختصاص بدم :D
از کجا بازی شروع کنم ؟ ... من تو سایت Age of wushu ثبت نام هم کردم ... دوستان لطفا بگین چطوری بتا رو دانلود کنم .... مممنون
سرعت اینترنتم 256 و ریت دانلود هم 30-40 هست ... وضعیت لگ به نظرتون چطوره ؟
فعلا فقط نسخه چینی بازی در بتا هستش و زبون بازی هم چینی ـه ولی با عضو شدن در سایت اصلی بازی و دانلود کلینت که 7GB هستش می تونی وارد بازی بشی.نقل قول:
ثبت نام برای Beta بازی
آقایون برای ثبت نام برای Closed Beta بازی به اینجا برید و بر روی Pre Register کلیک کنید و منتظر دریافت Access Key در آینده باشید !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : در اینجا روی دکمه بزرگ که در سمت چپ صفحه قرار داره کلیک کنید.
سرور آمریکا هم داره که به اسم 美服-卧虎藏龙 هستش و اگه خواستید می تونید به این سرور برید. البته زبون بازی چینی ـه.
اوهو فعلا چینیه :d کی انگلیسیه بتا میاد ؟
گمونم برم سمت Guild wars 2 ....
Guild Wars 2 و Age of Wulin خیلی با هم فرق دارن و GW2 باید 130 هزار بدی تا بتونی بازی کنی ولی 2 هفته دیگه میاد بازیش ولی AoW مجانیه ولی حدود 2 ماه دیگه میاد بازیش.
من چقدر معتاد این بازی شدم!!! با اینکه هیچی نمیفهمم ولی از بازی کردنش لذت میبرم گیم پلیش حرف نداره
یه گیلد خوب هم پیدا کردم که انگلیسی هم بلدن
این خیلی مهمه خیلی کمکم میکنن ^__^
آقا من بازیرو دانلود کردم ولی حالا یک ارور میده که انگار از ویندوز ـه و بازی دانلود شده خراب نباشه.. این هم عکس :
کسی می دونه مشکل کجاس و چه جوری درست میشه؟
directx رو نصب کن اگه مطمئنی داریش دوباره نصب کن
چون d3dx9 ماله دایرکت ایکسه
من همچین اروری نداشتم چون قبلش نصب کرده بودمـ
با برنامه DLL-Files Fixer که فکر کنم بهترین برنامه این مورد باشه همین فایل مشکل دار رو دانلود و نصب کردم ولی درست نشد... Windows 7 مگه کار نمی کنه؟ :13:
شما directx رو نصب کردی؟
اگه هم کردی دوباره نصب کن حتما درست میشه!
آقا من دارم این فایل 7گیگی رو دانلود میکنم.ا فردا ایشاا... تمومه.
سرم درد گرفت وسط این همه نوشته چینی.
برای بازی کردن نسخه ی چینی هم باید بتا کی داشت؟ یا ثبت نام خالی هم کافیه؟ OB هست یا CB؟
نه نسخه چینی بتا کی نمیخواد!ثبت نام کافیه
نصب کردم... چقدر اذیت میکنه این زبان چینیش.
پینگ زیاد جالب نیست، در حالی که با سرور انگلیس 190ms پینگ دارم، کمترین پینگم تو سه سرور بازی حدود 400 هست.
الان دارم آپدیت میکنم. شانسی کلیک کردم رفت برای آپدیت...
بازیش کردی؟ کلا گیم پلیش خیلی باحاله !
ولی یه کوئست گیر کردم همش چینیه هیچی نمیفهمم :41:
من دیروز رفتم تو بازی، کاراکتر ساختنش خودش یه بازیه :31:
وقتی که وارد بازی شدم گرافیک خیلی خیلی کم بود، من تو تنظیمات گرافیک یه منوی کشویی بود، اونو اوردم سر آخرین کلمه... ولی مثل اینکه کمترین بوده.
وقتی اومدم بازی کنم، یه پیغام میومد وسط صفحه، وقتی کلیک می کردم، از بازی خارج میشد، فکر کنم ارور Disconnect بوده :31:
زماني كه time out ميده هم اين ارور رو ميده !!!!؟نقل قول:
بزار منم بيام تو بازي. تو battleها بايد 4تاتون بيايد دنبالم هيلم كنيد نكرديد رفتم سمت دشمن تو هر بتل 100بار مي كشمتون :دي
دوستان من یکشنبه دیگه نیستم به خاطر سربازی، خودتون هر وقت بازی اومد تاپیک رو فعال کنید و همرو بیارید به بازی تا ببینیم واقعا این کسایی که اسم دادن میان به بازی یا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئن باشید بازی عالی هستش !
بازیش F2P یه؟
اگه هست پس قضیه ی pre-order چیه؟
بروبچی که بازی کردین بتاشو چجوریه؟جذابیت هم داره؟
آخه من تو این سبک فقط prefect world international بازی کردم که اون هم به اون صورت برام جذابیت نداشت و کلا وقتم تلف شد و بعد یک مدت ولش کردم الانم مرددم که این اومد دانلود کنم یا نه.
ورژنی که 18 اکتبر میاد بتا انگیلیسیه یا فول ورژن؟
بازی فری هستش
pre order یا همون elite چیز خاصی نیست فقط یه هفته زودتر بازی به دستت میاد
بازی 18 اکتبر فکرکنم نسخه انگلیسیش باز میشه!
گیم پلی بازی خیلی قشنگه کلا باید خودت بازی کنی تا ببینی
منم فعلا بازی نمیکنم چون زبونش چینیه انگلیسیش اومد ایشالا بازی میکنیم
یک سوال دیگه:
قضیه ی این p-knights.enjin.com چیه؟
ویرایش:
یکی دیگه هم الان به ذهنم رسید:31:
بازیش مثل بیشتر بازی های این سبک خودش اتک می ده و میس می شه و ...
یا مثل skyrim خودت باید هدف گیری کنی؟
:دی دوستان یک خبر خوب :دی
برای اینکه یک کد برای ورود به بتای بازی بگیرید، امروز یک قراری در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتن که گفتن هرکس بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو برای چند روز فقط Login بشه می تونه Key یا کد بتا رو 100% بگیره !
برای اینکار برید این بازی Allods Online رو دانلود کنید و بعد هم اینکار رو بکنید :
برای 7 روز پشت سر هم هر روز حداقل یک بار حتی برای یک لحظه در بازی برید و حضور داشته باشید تا 1 کد بتا دریافت کنید.
برای 14 روز پشت سر هم هر روز حداقل یک بار حتی برای یک لحظه در بازی برید و حضور داشته باشید تا 2 کد بتا دریافت کنید.
برای 21 روز پشت سر هم هر روز حداقل یک بار حتی برای یک لحظه در بازی برید و حضور داشته باشید تا 3 کد بتا دریافت کنید.
و یک کاراکتر رو تا Level 10 برسونید تا 2 تا کد بتا دیگه هم داده بشه !
این کار باید بین 10 سپتامبر که 3 روز دیگس باشه تا 1 اکتبر. یعنی در کل 21 روز هستش که 3 روز هم تا شروعش زمان مونده تا بازیرو دانلود کنید!
به نظر من آسونترن اینا همون Level 10 کردن یک کاراکتر ـه که تازه 2 تا کد هم میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
شما مگه سربازی نبودی ؟:31:
بتا کی برای ورژن انگلیسی دیگه؟
حجمه این بازیه چقدره؟
ورژن بتای بازی تا کی اکتیوه؟
حجمه بتاش چقدره؟
گفتم که 1 شنبه میرم :دی برای کسایی که بازیرو دوست داشتن خبر رو گذاشتم خودم که دیگه نیستم که بازی کنم..
آره Age of Wulin برای نسخه اروپا بازی ـه.
اینجور بتا ها یا Closed Beta معمولا 1 ماه به بالاس، این هم باید همینطور باشه فکر کنم.
حجمش دور و وره 7 یا 8 گیگ ـه.
بازیش مثل بیشتر بازی های این سبک خودش اتک می ده و میس می شه و ...
یا مثل skyrim خودت باید هدف گیری کنی؟
نه ... باید خودت کنترلش کنی ... سیستم اتکش مثله devil may cry هست!نقل قول:
یک نکته تو سایتش خوندم گقتم اینجا هم بگم چون مهمه در مورد همون بتا کی هاست:
تو سایتش نوشته بود برای اینکه بتا کی رو بگیرین باید 7 روز رو پشت سر هم آنلاین بشین و اگه یک روزو نیاین همه ی روز های قبلی فرت می شه
در ضمن گفته بود آنلاین که می شین باید با کاراکترتون توی بازی بیاین یعنی فقط توی صفحه ی کاراکتر ها برین کافی نیست.
حجم این بازیه allods online هم 5.34 گیگابایته.
راستی من می خوام یک کاراکتر لول 10 کنم که دو تا کی بده. هر کی پایست همینجا بگه هر وقت کی ها رو گرفتم دومیو براش پ.خ. کنم.
ویرایش:
کی دوم دریافت کننده اش معلوم شد اما چون دیدم شما ها بچه های باحالی هستین :31: کی سوم هم اگه کسی بخواد براش می گیرم .
یعنی هیچکی هیچ علاقه ای نداره بتاشو بازی کنه؟(باز نیاین بگین اسپم نده :31:)نقل قول:
من دارم بازی میکنم لول 4 هستم فعلا .... دیروز بازی کردم امروز رو یادم رفت خوب شد پست دادی وگرنه یادم میرفت:دی
لول آپش سخته!؟ چطوری هست لول آپش؟!نقل قول:
نه بابا سخت نیست میگه اینو دنبال کن اونو دنبال کن اینو بکش اونو بکش همین:دینقل قول:
گروگان گیری نکردی یا گروگان نگرفتنت ببینی چجوریاست؟:31:نقل قول:
مواد مخدر هم داره قاچاق کنی؟:31:
توی صفحه سوم یا چهارم بود Devil May Cry جان گفتن که :نقل قول:
در مورد مبارزه بازیش باید بگم که حالت Targeting هستش یعنی مثل wow که این منو هم یکم ناراحت کرد
وافعا اگر اینطوری باشه که خیلی نا امید کنندست
احتمالا فقط واسه اسکیل زدن اینطوری باشه اگه نه dodge به درد نمی خورد.نقل قول:
چون بازی قابلیت dodge زدن هم داره یک تریلر هم نگاه کردم از بازی اینا همینجوری می دویدن رو در و دیوار و رو آب همدیگرو می زدن که خیلی از ضربه هاشون هوار و می زد یعنی نمی خورد به طرف.
نه Dante May Cry اشتباه می کرده و اگه اینجا از Aria هم بپرسی میگه که سیستم مبارزه اش مثله wow . targeting نیست و مثل بازی Devil May Cry هستش ... چند صفحه قبل هم خوده آقا مهدی می گه که "اه سیستمش اینطوریه من فکر کردم اینه wow هه"نقل قول:
wow:mop و Guild Wars 2 و Age of Wulin از بهترین های MMO امسال میشن!!
خوب من تا حالا Devil May Cry بازی نکردم ....
میشه حداقل یه توضیح کوچیک بدین ؟ ...
شما مگه مسافرت نبودی ؟:31:نقل قول:
من خودم devil may cry بازی نکردم اما قاعدتا باید مثل بقیه ی بازی های هم سبکش باشه دیگه.مثلا چپ کلیک می زنی شمشیر می زنه