سلام دوستان چطوری 6 دقیقه بازی کنم؟
RT رو نگه دارید بعد در هر جهت دلخواه سرتوپ بزنید و حال کنید.....
Printable View
سلام دوستان چطوری 6 دقیقه بازی کنم؟
RT رو نگه دارید بعد در هر جهت دلخواه سرتوپ بزنید و حال کنید.....
اقا دسته رو چیکار کنم.
بدون دسته میره تو بازی ولی با دسته نمیتونم برم تو بازی وقتی هم میرم تو بازی و بعد دسته رو نصب میکنم اصلا نمیشناسه
سلام
خلاف نظر دوستان بنظر من بازی تغییرات زیادی داشته و حس وافعی تری رو القا میکنه (PC) .
واسه من که اینجوری بوده . من که خوشم اومد .
Tactical Defending هم خدایی خیلی حال میده :31:
اونقدرا هم که میگفتن بازی سخت نبود . تو Legendary مود میشه با بارسا 2-3 تا گل زد.
البته من با کیبورد بازی کردم . حتما باید با جوی استیک هم امتحان کنم.
موفق باشید :40:
فيفا 12 شبيه شطرنج شده يه مقدار. سرعت بازي كم شده براي همين ميشه حين بازي فكر كرد و نقشه كشيد،از اون طرف هم CPU خيلي خوب حركات پيش بيني ميكنه
سخت شده گل زدن
اميدوارم سرعت بازي بيشتر بشه در نسخه نهايي
من پینگم چند روزیه خیلی امده بالا مثلا 200 بوده الان شده 300 اینا واسه شما ها هم بالا امده؟
ببخشید اشتباهی فرستادم
بچه ها من شما هر چی از باگ بر ظرف مردن ها گذاشتید رو امتحان کردم اما با دسته نتونستم بازی کنم
از بس که فیکس گرفتم و نصب کردم کار نکرد من 1.5 گیگ فیفارو پاک ککردم هم نصبشو و هم دموشو صبر می کنم اصلیش بیاد
اما بازی طبیعی تر شده بود
بچه ها به نظرتو مشکل کجاست ؟ من دارم بازی می کنم وسط بازی یه دفعه اسلوموشن میشه ! لپ تاپم hp pavilion است core i7 !
بجه ها 27 ستامبر میاد بازی اصلی؟ کی بعد میاد بازار ایران؟
سلام
بچه ها اگه میشه عکس برامون بذارید:40:
شما باید اول شوت را بزنید بعد جهت را بگیرید.اون هم یکم.تقریبا مانند PES شده.نقل قول:
شما این صفحه رو بخوننقل قول:
سلام دوستان چه طوری 6 دقیقه کنم؟
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6463904&postcount=1064
با سلام
اقا بازی من خیلی خیلی لگ داره !
حتی گرافیک روی Low هم گذاشتم بازم لگ داره بازی !
مشخصات سیستم :
Cpu : Box 2200 Dual (intel)
Ram : 2 gig
VGA Card : XFX 9500 GT
ممنون میشم راهنماییم کنین.
سـپــــــاسگذارم .
دسته فیفا۱۲ کسی بلده؟ اگه دسته رو درست کرده بیاد
hellboyhint,vkvkvk@ صفحه های قبل گذاشته شده سرچ کنید.
Rmjn 7,pintoricio@ از اونجا که نسخه دمو بوده احتمالا روی هماهنگی با سخت افزارهای مختلف زیاد کار نشده،همونجوری که در مورد دسته کاملا مشخصه.
Gregar@ تو خیلی از بازی های EA در درجات سختی بالا هوش مصنوعی چیت میزنه!
این مربوط به اون یکی بازی میشه!چی بود اسمش؟-مهم نیست،یکم بخندیم:
محتوای مخفی: :دی
همین الان چندتا باگ تو بازی دیدم که فکر نمیکنم باگ باشه و مشکل از حالت legendary هست که همون طور که حدس زدم فیفا هنوز هم توی legendary دست به تقلب میزنه .
الان یه بازی زدم . من میلان و cpu هم بارسا .
دفاع رو که چی بگم . به راحتی جا میمونه و عکس العمل ها کندتره . برخلاف درجه سختی های دیگه .
هوش مصنوعی تیم حریف بد نبود ولی در حد همون professional بود . بیشتر سختی بازی از بازی نامعقول بازیکنهای حریف نشعت گرفته بود .
برای مثال پیکه از پشت منطقه جریمه چنان شوتی زد که بابای ژاوی هم تو عمرش نتونسته بزنه . اگه بدونید چه کاد زیبایی به توپ داد . بیرون پا هم بود . گوشه دروازه رو هم نشون رفته بود . تازه 3 مدافع هم جلوش بودن . اصلا از کجا اومده بود جلو خدا میدونه . دهنم با این صحنه وا موند :18:
همین پیکه جلوی دروازه خودشون که خواستم توپ رو بگیرم تا تکل زدم به جای اینکه پاس بده یه دریبل زیدانی زد واسه ما :18: دیگه خالی بندی تا چه حد .
دفاع و حرکات دفاعی cpu کاملا درسته ولی حمله و حرکتهای تهاجمیشون خیلی اغراق شده . کمترین بازیکنها توی حمله حرکاتی میرن که مسی و رونالدو هم نمیتونن برن .
من تنها انتظارم از Legendary این بود که هوش مصنوعی بره بالا . در حدی که وقتی حریف گل میزنه از تاکتیک حریف واقعا کف کنی . نه که از حرکتهایی که اصلا تو واقعیت دیده نمیشه دهنت وا بمونه . مثلا یه مدافع همه رو جا بزاره و به راحتی گل بزنه .
اما همونطور که حدس میزدم فیفا مثل سالهای قبل از سخت کردن بازی برداشت دیگه ای داشته .
واقعا از بازی کردن تو حالت World class یا professional لذت بردم . بازی رو میبردم یا میباختم باز هم لذت داشت . چون واقعا این حرکات ماورایی توی این درجه های سختی نبود . من توی world class همین بازی رو سه بر 1 بردم . اما تو legendary نتیجه کاملا برعکس شد . یعنی سه یک به نفع بارسا .
البته فیفا هم حق داره . legendary یعنی افسانه ای . باید هم فقط تو افسانه همچین گیم پلی رو ببینیم نه تو واقعیت .
بریم بازی کنیم شاید نظرمون عوض شه .
برو بچ کسی نتونسته مشکل لگ رو حل کنه ؟
دوستات تا الان هر چی درباره ی مشکل دسته گفته شده واسه وین 7 بوده و هیچ کس درباره ی xp حرفی نزده!!!
یکی بگه تو xp چطوری با دسته بازی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب بابا فوتباله . مثلا شبیه سازم هست . نباید حرکات واقعی باشن ؟نقل قول:
راستی اون فوتبال دیگه هه هم گناه داره . اینقدر اذیتش نکن . فکر کنم بهش میگفتن پس .
دوستان می تونید برای تغییر رونی به مسی در آرنا این فایل رو دانلود کنید :
یه سری تغییرات جالب دیگه هم میشه داد توی فایل rna.ini مثلا WEATHER_TYPE=1 برای هوای بارونی و WEATHER_TYPE=2 برای هوای برفیکد:http://www.mediafire.com/?5l9n9wdh3dfones
و اگر STADIUM_LIGHT_TYPE_ID=2 بزارید بین زمین و هوا بازی می کنید! :31:
آقا گيم پد رديف شد هر کي خواست بگه تا بگمنقل قول:
اگه برای xp آره .نقل قول:
مرسی
=================================
آقا کسی مشکل منو نداره من لپتاپم با cpu core i7 و vga geforce gt 230m و رم 6 گیگ بعد از اولین صحنه آهسته گیر می کنه اسلوموشن میشه ولی روی desktop خیلی ضعیف تر با cpu dual core 2200 و رم 2 و گرافیک xfx9500 1 راحت رو های بازی می کنه فقط مشکل اینه که روش xp kwfi , nsji kld j,kl hsjthni ;kl !
من شنیدم نمیشه نسخه کاملشو بازی کرد چون تو سری جدید بازی های xbox کد خاصی گذاشتن که باید حتما اورجینال خریداری بشه. تا چه حد صحت داره؟
دستگاهم xbox 360
یک ویدئو که در اون تکنیک های جدید از جمله Bergkamp flick , LATW , Reverse Toe bounce , Elastico Chop , ... را به همراه نحوه انجام اون ها نشون میده .
[HTML]http://www.youtube.com/watch?v=gxfHZz6oAh0&feature=player_embedded[/HTML]
آقا گيم پد رديف شد هر کي خواست بگه تا بگم
آقا گيم پد رديف شد هر کي خواست بگه تا بگم:31:
[QUOTE=City 17;6467548]یک ویدئو که در اون تکنیک های جدید از جمله Bergkamp flick , LATW , Reverse Toe bounce , Elastico Chop , ... را به همراه نحوه انجام اون ها نشون میده .
ببخشید بلد نبودم اینجوری شد بریم سر اصل مطلب
اصلا نمیگم شوخی کردم
سلام دوستان این سه تا فایلو با یه نرم افزار ساختم میریزید تومحل نصب دمو
شبیه ساز دسته ی 360 واسه پی سی یعنی کلاه میزاره سر بازی با همه ی گیم پدام میکاره
فقط باید اسم گیم پدتونو با اسم تو این فایل متنیه عوض کنین
بعد دیگه ردیفه به یه شرط که اول بازی صدای بیب رو بشنوید
حالا بقیه با خودتون تو بازی تنظیم کنید:31:
من همه ی بازیهارو با دسته بازی میکنم حتی بلک اوپس رو:27:
چون ویدئو پروجکشن دارم با موس وکیبرد نمیشه:41:
حالا چجوری فایلا رو پیوست کنم نه اصلا یه سایت خوب بدید آپلود کنم لینکشو بدم:19:
کسایی که lag دارن اینکارو بکنن.تو یک سایت خارجی زده بود نمی دونم برای شما کار کنه یانه.
وقتی وارد بازی شدید alt+Ctrl+Del رو بزنید و وارد Task manager بشید. برین تو قسمت Processes و رو fifa.exe که مربوط به بازی فیفا است کلیک راست کنید و تو قسمتset priority رو above normal یا بالاترش قرار بدین.
فقط باید هر وقت وارد بازی شدین این کارو بکنین!
ویدئویی از قسمت نقل و انتقالات کریر منتشر شده،نکته جالبی که داره مبلغ پیشنهادی به شرایط بازیکن در تیمش هم بستگی داره مثلا برای بازیکنی که در ترکیب 11 نفره حضور داره باید پیشنهاد رو بالاتر برد.
ویدئو جدیدی هم قرار هست بزودی بیاد از سیستم آکادمی جوانان بخش کریر.
[PHP]http://fifasoccerblog.com/blog/fifa-12-career-mode-transfers-video/[/PHP]
دوستان من از سایت EA دانلود کردم نسخه US
موقع Extract فایل data7.big ارور میده ... کسی میتونه کمک کنه که چطوری میتونم data7.big رو جدا دانلود کنم دوباره ؟
درود
من دموی فیفا 12 رو از سایت دلتافوکسی دانلود کردم و به راحتی نصب شد اما وقتی بازی رو اجرا میکنم وارد بازی میشه همون تصویر ابتدا که میاد از بازی میپره بیرون!!
کسی میدونه مشکلش چیه؟
کمک کمک...
دوستان واسه x360 دانلود کردم ولی هرچی رو dvd رایت میزنم نشون میده که دمو fifa 12 رو کنسوله ولی وقتی play میزنم مینویسه eror disc
پارسالم همینطوری رایت زدم ( To burn more than one demo to an CD/DVD just download all the demo's you wish, then add all of them into a folder called " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " Create it manually. Secondly, create another new folder called " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ". Now move folder "0000000000000000" into folder "Content". Should now appear [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . Congrats, if it does then your ready to burn. Read below for more instructions on how to burn.)
مشکل از کجا میتونه باشه ؟ به سرعت رایت که ربطی نداره ؟ آها من تا حالا کنسولمو آپدیت نکردم میتونه به این مربوط باشه ؟
اگه بخوای با کیبورد بازی کنی مشکلی نداره؟
CRIS Joon CR7@ لینک بزار خب،یه چند مدل دیگه هم بچه ها گذاشتن.
pouyaabiboy@ کدام ریجن رو گرفتی؟البته فکر کنم ریجن نداشته باشه دمو،دستگاهت آخرین بار چه بازی رو تونستی اجرا کنی؟آخرین آپدیتت چی بوده؟
mj77@ از نظر اشکال شناسایی و اجرا نه راحت میشه بازی کرد،از نظر گیم پلی و بازی کردن اصلا توصیه نمیشه.
update
pouyaabiboy@ یه آپدیت کذایی سر NFS و AC:BH اومد که بازی ها رو آخرش پچ کردن یه آپدیت کینکت اومد یکی دیگه هم همراه کرایسیس 2 اومد.من خودم میدم بیرون برام آپدیت کنن اونهایی رو که آپدیت سخت افزاری نیاز داره.
شما یه سر به تاپیک XBOX360 بزن اونجا راهنماییت میکنن، به نظر من صبر کن LT 2 بیاد بعدش آپدیت کن،حتما هم بده بیرون.
من فقط و فقط xboxo واسه fifa خریدم و آخرین بازی همین فیفا 11 بود...
حالا چیکار کنم ؟ مردم از انتظار...:41:
میتونم خودم آپدیت کنم ؟ همین امشب ؟:31:
میشه کامل توضیح بدیدو راهنمایی کنید
کسی تورنت فیفا 12 رو میتونه بزاره ؟ تورنتی باشه که بشه انتخاب کرد چه فایل هایی دانلون شن از توش چون فقط data7.big رو لازم دارم
خبری از دموی اصلاحی نیست؟ همینو دانلود کنیم؟
pes demo 2 رو هم دانلود کردم اصلا افت فریم ندارم 60تارو میده و به خوبی از کارت گرافیکم کار میکشه ولی با فیفا مشکل دارم فک کنم اخرشم مجبورم یه 200 ...300 تومن واسه فیفا خرج سیستمم کنم فیفا به نظر فقط با CPU کار داره
Core 2 Dou e4500 2.2GHZ
GTX 460 1GB
RAM 4GB
تو فیفا 11 کنسول هم همینطور بودنقل قول:
dr_shahrooz@ من که کاری بهشون نداشتم :دی از بس پیشنهادها رو رد و یا اضافه میکردن همون اول کار یه پیشنهاد درست و حسابی میدادم بازیکن رو میگرفتم!
یه نکته دیگه هم دیگه بصورت روازنه نیست ساعتی شده پیشنهاد ها هر موقع میاد که اعلام آمادگی کردن،ممکنه در طی یک روز چندین پیشنهاد در ساعات مختلف بشه.
--------------
بازی شاهکاره،مشکلات فنی دمو متاسفانه خیلی ها رو درگیر کرده بود اگه دمو رو تست میکردن قبل از عرضه این مشکلات پدید نمیومد.
همه دمو رو میدن که مخاطبین جذب بشن به سمت بازی اصلی EA کارش بر عکسه.
بخاطر یه سری تغیرات گیم پلی شاید ناآشنا به نظر بیاد ولی هر چقدر بیشتر بازی کنید بیشتر باهاش ارتباط برقرار میکنید.
دسته بازی رو از سیستم جدا کن درست میشه .نقل قول:
درود
من دموی فیفا 12 رو از سایت دلتافوکسی دانلود کردم و به راحتی نصب شد اما وقتی بازی رو اجرا میکنم وارد بازی میشه همون تصویر ابتدا که میاد از بازی میپره بیرون!!
کسی میدونه مشکلش چیه؟