درایور که مطمئنم درست نصب میکنمنقل قول:
ممکنه sp1 مشکل داره
به هر حال سیستم ری استر کردم و درست شد و بیخیال سرویس پک شدم!!
Printable View
درایور که مطمئنم درست نصب میکنمنقل قول:
ممکنه sp1 مشکل داره
به هر حال سیستم ری استر کردم و درست شد و بیخیال سرویس پک شدم!!
کیبورد 5755 زبان فارسی نداره ؟؟؟
راهی وجود داره که بشه حروف فارسی هم به کیبوردش اضافه کرد؟؟؟!!!
نقل قول:
سلام میتونی فونت فارسی بخری بچسبونی تنه دکمه هاش :27:
دوستان وقتی پرفورمنس رو میزارم رو گرافیک انویدیا تو بازی و بعضی کلیپ های اینترنتی این تکست دقیقا یادم نیست واسم میاد. خیلی رو مخه:41:
optimus demonstration nvida not for sale ....
مشکل چیه ؟
مرسی
سلام دوستان
منم Acer 5755g رو با کنفیگ i7 , GT630, 2GB ,8GB ram,1TB گرفتم قیمت نپرسید که واقعا گرون گرفتم فقط چندتا مشکل و سوال دارم ممنون میشم جواب بدین
یکی اینکه من روز اولی که گرفتم فرسودگی باتری 8% بود فرداش شد 10% بعد همون روز بعد حدودا 4 ساعت دوباره روشن کردم دیدم با کمال تعجب شده 12% فرداش هم صبح دیدم شده 16% حالا نمیدونم چیکار کنم
مشکل دومم هم دماست روزای اول (2 یا 3 روز اول) موقع روشن کردن دما از حدود 38 شروع میشد با کار عادی هم دما 45 بالاتر نمی رفت اما بعد یه هفته وضعیت خیلی بعد شده البته فکر کنم بعد نصب بازی angry birds rio(گیم اصلا بازی نمی کنم فقط همین طوری نصبیدم) این جوری شد که حالا موقع روشن کردن دما 45 و با خواندن e-book از رو دی وی دی دما تا 90 بالا میره حتی با اینکه رفتم تو تراس هم امتحان کردم ( دمای حدود 2 درجه) بازم دما از 84 پایین نمیاد خواهشن راهنمایی کنید و اینکه موقع خوندن دی وی دی درایور خوده ایسر دی وی دی روم شما هم صدا میده ؟ شماره سریالم هم تو سایت سازگار تو بررسی
گارانتی میزنم میگه یافت نشد!!!؟
با تشکر از مطالب مفیدتون
یادم رفت بپرسم کسی خبر داره اون گارانتی 6 ماه که واسه باتری هست چه جوریه با این وضع من باید به فکر یه باتری باشم این براق بودن ال سی دی هم که آدمو کلافه میکنه هر کاری میکنی مثل آینه خودتو باید توش ببینی اگه فیلم همه نگاه کنی فکر میکنم نقش اول خود ادم میشه
فعلا بای
-------------------------
سلام دوست عزیزنقل قول:
اول چک کن ببین درایور گرافیک درست نصب کردی ( یعنی مخصوص این ورژن از کارت nvidia باشه )
دوم اینکه تنظیمات قسمت گرافیک باید درست کنی تا برنامه که میخوای روی کدوم گرافیک بالا بیاد
برای راهنمای بیشتر میتونی از لینک زیر کمک بگیری :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:
سلام
اگه صفحه قبلی میخوندی جوابتو در مورد دما میگرفتی :jealous:
در مورد باتری هم زیاد نگران نباش چون برنامه CPUID HWMonitorPro زیاد دقیق نیست من خودم چند بار تست کردم هر دفعه یک چیز گفت فقط سعی کن نکات طولانی تر شدن باتری رعایت کنی که اونم تو پست های قبلی بود برات لینک مستقیم میزارم :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان با این روش دیکه نه مصرف باتری بالا میره و اینکه خیلی کار آمد :31:
الآن شوخی کردی دیگه ؟؟؟؟نقل قول:
راهی هست به غیر از اینی که گفتی؟:31:
نقل قول:
نه عزیر شوخی نکردم میتونی بری بازار و بگی بر چسب فونت فارسی برای کیبورد میخوام مدل های مختلف و رنگ های مختلف ( مشکی . قرمز . آبی و سفید) وجود داره
غیر از این یک سری پلاستیک های شفاش وجود داره که شکل دکمه ی کیبورد هست روش فونت فارسی داره و روی کیبورد اصلی قرار میگیره که بیشتر برای کثیف نشدن کیبورد استفاده میشه بهش میگن کاور صفحه کلید [ keybord cover ] البته بیشتر برای کیبورد های صنعتی استفاده میشه نه لپتاپ :20:
تشکر یادتون نره :11:
سلامنقل قول:
ممنون بابت راهنماییت ولی متاسفانه اون فرسودگی باتری درسته من با نرم افزار battery bar هم تست کردم دقیق تر (14.7) نشون داد که با توجه به میزان کل ضرفیت و ظرفیت در دسترس محاسبه میشه در مورد گارانتی باتری هم راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم دما رو هم با کم کردن میزان استفاده از سی پی یو کم کردم (15 درصد )
با تشکر
برای اندازه گیری دقیق اول باتری کالیبره کن (Battery calibration) بعد تست بگیر تا نتیجه دقیق تری بگیری :20:
با درود و سلام ..
اینکه میگن فن های این دستگاه، صدای نسبتا زیادی داره ، درسته؟؟ در یه جای ساکت ( مثل کتابخونه) صداش معلومه؟
پس زمینه مشکی رنگ، واسه قسمت زیر کیبورد وجود داره؟
این دستگاه به غیر از کانفینگ چه تفاوتی با 5750 داره؟ آخه به نظر صفحه کلیدای 5750 بهتر به نظر میاد! و اینکه 5750 صداش تویه یه محیط ساکت ( مثل کتابخونه) اصلا شنیده نمیشه!
هیچکی 5755 نداره ؟؟؟!!نقل قول:
سلام
ميخواستم از كسايي كه اين لپ تاپو دارن بپرسم به نظرشون ارزش داره كه خريدش؟ با كانفيگ ( i7 يا i5 )
مشكلات اعصاب خردكن نداره ؟
قيمتش الان چنده با كانفيگهاي مختلف؟
چون واقعا به يه لپ تاپ خوب احتياج دارم كه حداقل 4 و 5 سالي نيازهامو برطرف كنه .( كارم نرم افزهاي سه بعدي و نرم افزارهاي محاسباتي عمران و خيلي كم هم بازي ميكنم). خواهشا بدون تعصب جواب بديد
سلام من این مدل رو با کانفیگ core i5 ram6 2gb630gt خریدم 1300 بتل 3 رو روی الترا تونستم بیارم ولی در حد میلی ثانیه لگ داره . ولی دمای cpu و gpu به شدت بالا میره . دما تا چه حدی نباید بیشتر بشه تو این مدل ؟ به نظر شما بتل 3 رو روی الترا بازی کنم یا بیارم رو کیفیت ÷ایین تر . شما چه جوری با این نوع ل÷تا÷ بازی میکنید ؟ . منظورم اینه که از کول÷د استفاده یا روش خاصی داره بازی با ل÷تا÷ . ممنون.
---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 06:00 PM ----------
سلا من به تازگی این نوع ل÷ تا÷ رو خریدم صدای فن نسبتا ارومی داره . فقط موقعی که خیلی داغ میکنه سرعت دور فن زیاد میشهنقل قول:
630gt از 555 gt بالا تره ؟
630 رو از کجا آوردید ؟نقل قول:
nvidia که جدیدترین چیپش 580 هست.
به خدا همینه رو مشخصات جعبه و توی وین 7 هم این نشون میده این هم مشخصات دقیقش . واسه خود من هم تعجبه .
nvidia geforce gt 630m with 2gb deicated vram
---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:47 PM ----------
واسه شما هم بتل 3 رو الترا اجرا میشه یعنی لگ انچنانی نداره ؟
esisuzuki عزیز، لپ تاپت رو هر وقت یه تست درست و حسابی کردی، ما رو هم در جریان بزار تا ببینیم این لپ تاپ چند مرده حلاجه! :31:
مرسی :40::11:
با چه برنامه ای باید تست بزارم ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشخصات کارت گرافیک 630m gt
برنامه رو نمیدونم! ولی منظور من این بود، هر وقت 5-6 ساعتی باهاش کار کردی، بعد 5-6 ساعت چه حالی داره! چقدر داغ کرده؟ صدای فنش چطوره؟ یا موقع تایپ، کیبوردش خوب کار میکنه؟ لپ تاپ صدا های اضافه داره یا نه؟ مقدار سرعت Wifi چقدره؟ میزان صدا؟ کال آف دیوتی رو با بهترین کیفیت راحت اجرا میکنه یا نه؟ از این جور چیزا!!:18: :31:نقل قول:
دمت گرم:31::31::40::11::46:
درسته من حواسم نبود.نقل قول:
آخه این سری 600 کلا فقط یه تغییر نام تبلیغاتی و بازاریابی هست.
وگرنه این gt630m شما دقیقا عملکردش مشابه gt540m هست !
امان از دست این سازنده ها...
با سلام .
دوستانی که این لپ تاپ رو دارن و باهاش کار کردن یه لطفی کنن، به این سوالات ما پاسخ بدن، حداقل خیالمون جمع بشه
اینکه میگن فن های این دستگاه، صدای نسبتا زیادی داره ، درسته؟؟ در یه جای ساکت ( مثل کتابخونه) صداش معلومه؟
پس زمینه مشکی رنگ، واسه قسمت زیر کیبورد وجود داره؟
این دستگاه به غیر از کانفینگ چه تفاوتی با 5750 داره؟ آخه به نظر صفحه کلیدای 5750 بهتر به نظر میاد! و اینکه 5750 صداش تویه یه محیط ساکت ( مثل کتابخونه) اصلا شنیده نمیشه!
صدای فن تویه دور کم چطوره؟ تویه دور زیاد صداش چطوره؟
صدای فن دستگاه خیلی برام مهمه ( کلا صدای دستگاه برام مهمه - که صدای اضافه نداشته باشه)
مرسی:40:
سلام دوست عزیزنقل قول:
من مدل 5755g با کانفیگ ci7 , gt540 2g , hard 1000gb , ram 8 gb مشکی رنگ رو به قیمت 1450000 حدود یک ماه پیش تهیه کردم که البته الان قیمتش حدود 1550 یا 1600 هست.
تفاوتش با 5750g در موارد زیر هست:
1- سی پی یو 5755g مدل 2670QM 2.2 GHZ هست و 200 مگاهرتز قویتره و پردازش بالاتر ولی 5750g 2630QM 2.0GHz هست و حداکر قدرت کلایک هم 3.1 هست در حالی که 5750جی 2.9 گیگاهرتز هست.
2- شبکه وایرلسش کمی قویتره
صدای فن که من تا الان چیزی ازش صدا نشنیدم بسیار کم صداست.
3- در اجرای بازی ها با قدرت عمل میکنه فقط خیلی داغ میشه مخصوصا در اجرای بازی های سنگین
معمولا حدود 20 درجه دمای سی پی یو بالاتر میره
کیبورد خوش دست مخصوصا فاصله بین دکمه ها مناسب و مانع اشتباه در تایپهای سریع میشه.
صداش هم در حدو و انتظار از لپ ناب خوبه و دالبی هست.
سرعت بوت سیستم عامل سون با در نظر گرفتن نصب بسیاری از نرم افزار های مهندسی و سنگین حدود 80-90 ثانیه هست از لحضه زدن دکمه پاور تا بوت کامل سیستم.
در مورد کول پد هم باید بگم که نقش اون فقط ایجاد تهویه و جریاه هوا در زیر لپ تاب هست و حداکثر حدود 5 درجه دما رو کاهش میده و مانع افزایش دما بواسطه متراکم شدن هوای گرم در زیر لپ تاب میشه. البته کول پد های حدود 150 هزار تومنی هست که اونها خیلی قویتر هستن و حتما دما رو کمتر هم میارن ولی برای استفاده عدی خیلی داغ نمیشه و فقط قسمت تاچ پد بعد از حدود 1 ساعت دماش کمی بالا میره.
بطور کلی من ازش بسیار راضی هستم
سلام به همگی
دوستان من قصد دارم کانفیگ i7 رو تهیه کنم یه سوال داشتم مدل دقیق سی پی یو 2670 هستش یا 2630؟؟؟چون هر سایتی یه چیزی زده.تو خوده سایته ایسر هم که این مدل اصلا نیستش
هاردش 1 تراس؟؟؟
یه جوونمرد پیدا نمیشه به ما یه کمکی بده؟؟
پست بالا كه نوشته سي پيوش بايد 2670 باشه
تو صفحه اول همین تایپیک نوشته 2630 ولی خیلی از سایتها زدن 2670نقل قول:
جریان چیه؟؟؟:13:
نقل قول:
سلام
سریه جدیده این مدل با CPU ی 2670 وارد بازار شده .
و با گرافیک GT 630 هست .
مشخصات دقیقشو میتونید تو سایت سازگار مشاهده کنید .
در ضمن یه ترابایت هم داره .
دوستانی که درباره این لپتاپ سوال دارن به من پیام خصوصی یا پروفایل بزنن، چون یادم میره به این تاپیک هم سر بزنم!
اگه بخوام کلی بهتون بگم، این لپتاپ خیلی خوب در اومده. خنک و کم صدا و خوشگل . دمای اون تو بازی فقط بالا میره که اونم اصلا مهم نیست من باهاش ساعتها بازی کردم و دما تا یه حدی بیشتر نمیره و نگرانش نباشین که این دما ایمن هست.
4755G , 4752G و سریهای جدید ایسر کلا خوب در اومدن.
واسه مهندسهای عمران و مکانیک و... هم خوب جواب میده.:31:
ميانگين چقدر در روز با اين لپ تاپ ميشه بازي كرد ؟. دماي سي پي يو و جي پيو تا چند درجه عاديه ؟نقل قول:
من باهاش 6-7 ساعت هم در 2-3 نوبت بازی کردم. ببین دمای قطعات بستگی به سنگینی بازی و مدت زمان بازی متغیر هست. مثلا تو بلتفید3 بنظر داغ میشه. دمای سی پی یو هم در حدود 80 درجه میرسه. البته ازون بیشتر نمیشه. شما از صدای فن لپتاپ هم میتونین متوجه بشین که به لپتاپ داره فشار زیادی میاد یا نه!
اگه فشار رو 100% باشه سریع فن ها روشن میشن و سعی میکنن سیستم رو سریع خنک کنن، اما اگه به هر دلیلی سیستم رو 100% قفل کرد و خنک کننده ها قادر به کاهش دما نشدن، سیستم خودبخود میتونه خاموش بشه.این مورد در حالت عادی معمولا پیش نمیاد، یه موقعی که سیستم ویروسی بشه و باهاش چند تا کار همزمان هم انجام بدیم و تهویه لپتاپ هم خوب نباشه، ممکنه اینجور ی بشه.
شما اگه میخواین با این لپتاپ زیاد بازی کنین، سعی کنین 1.5 ساعت بازی کنین و 15 دقیقه به سیستم استراحت بدین تا یکم خنک بشه خودتون هم یه دوری میزنید براتون خوبه. بعدش دوباره میتونین بازی کنید با همین روش.
دوستان صدای فنش چجوریه؟؟در حالت عادی تو محیط بی صدا چیزی شنیده میشه؟؟وقتی بازی میکنی چجوریه؟
یه سوال دیگه..تو یه سایت نوشته بود دکمه تاچ پدش خیلی سفته.درسته؟؟
و آخرین سوال...تاچ پدش اسکرول داره؟؟؟
واسه من كه فن هاش موقعي كه باهاش كارهاي معمولي انجام ميدم . روشن نميشه . فقط موقعي كه دما تا يه حدي بالا بره فن هاش شروع ميكنه به چرخيدن . صداش خيلي كمه . اگه منظورتون مثل گوشي 5800 هست بايد بگم كه اصلا اينجوري نيست . خيلي نرم و روون . مثل تاچ حرارتي توي گوشي ميمونه .
اسکرول که صد در صد داره دیگه؟؟؟؟
یه سوال دیگه سی پی یو 2630 هستش یا 2670؟؟
اسكرول نمودنم داره يا نداره ولي كنارش يه خط دو فلشه داره . عكس هاش رو برو تو نتبوك چك ببين داره يا نداره . مدل هاي جديد 2670qm هست تو سايت سازگار همه مشخصاتش هست .نقل قول: