ما تو اين چند تارمي كه رفتيم دانشگاه اصلا نفهميديم كجا نشستيم دختر كجا ميشينه پسر كجا ميشنيه :31:
والا هر وقت رسيديم يك جا گير اومد نشستيم و رفت :31::31:
خيلي حساس نباشيد . كار خودتون رو بكنيد . به حرف مردم اگر توجه كنيد ديوانه ميشسيد ها :2:
ما تو اين چند تارمي كه رفتيم دانشگاه اصلا نفهميديم كجا نشستيم دختر كجا ميشينه پسر كجا ميشنيه :31:
والا هر وقت رسيديم يك جا گير اومد نشستيم و رفت :31::31:
خيلي حساس نباشيد . كار خودتون رو بكنيد . به حرف مردم اگر توجه كنيد ديوانه ميشسيد ها :2:
منم همینطور...نقل قول:
دخترا بیشتر جلو میشینن تو کلاسای ما... من چون چشمام ضعیفه عقب نمی تونم بشینم واسه همین سعی می کنم همون جلو یه جا پیدا کنم...:21:..
منم تجربي خوندم ولي كلاس پيش دانشگاهي كجا جو كلاسهاي تنظيم كجا!نقل قول:
راستي نميخوام نااميدت كنم ولي كلاسهاي تنظيم مختلط تشكيل نميشه و كلاس دخترا از پسرها جداست :21:
ما که برای درسای تخصصی هر جا گیر اومد میشینیم،حتی روی زمین!!!!!!!
درس های عمومی هم که از آخر کلاس پر میشه!!!!
مثلا تو درسی مثل برنامه نویسی وقتی میای سر جایی که گرفتی میشینی میبینی 2تا دختر سمت راست 2تا هم سمت چپن!!و باید وسط بشینی!!
استاد هم کاری نداره!!فقط باید بتونی بوی کرم،انواع اودکلن را تحمل کنی!
برنامه نویسی از نظر بعضیا درس سخت و از نظر بعضی دیگه درس جالبیه ( منم همینطور فکر می کنم ) درس ابتکاریه باید از ذهن کمک بگیرید برای حل مسئله و بعدش نوشتن کد . (95% درصد برنامه نویسی ساده کردن یه مسئله یا همون بدست اوردن الگوریتم هست و نوشتن کد درصد کمیو تشکیل میده )نقل قول:
و دیگه اینکه آره به سادگی میشه از روی کتاب مرجع یاد گرفت ( البته باید خیلی وقت بذارید و از الان کار کنید 1 شبه نمیشه )
فیزیک 1 هم از فصل 9(یا 8 - مرکز جرم)مباحث جدیدش شروع میشه و قبلش دقیقاَ همون مباحث حرکت شناسی و دینامیک دبیرستانه پس اگه اونارو خوبه خوب بلد باشید مشکلی ندارید .
حالا میگید نمیشه 1 هفته برید دانشگاه زیاد مهم نیست ولی درکل سعی کنید همه کلاسارو شرکت کنید ( تأثیرشو توی امتحانا میبینید )
و هیچکدوم از درسارو برای شب امتحان نذارید اینجا دیگه خیلی با دبیرستان فرق داره ( مثلا خودم توی دبیرستان شیمیو شب امتحان می خوندم مینیموم 17 میشدم ) ولی دانشگاه اگه یه درسو شبه امتحان بذارید خیلی شانس بیارید با 10 پاس میشید .( حتی همین ریاضی 1 و فیزیک 1 و برنامه نویسی)
خیلی هم نمی خواد خرخونی کنید با استاد پیش برید و درسی که میدن همون روز بخونید درس فردا هم 3-4 تا تمرین ازش حل کنید مطمئن باشید معدلتون بالای 16میاد .
"مبانی برنامه نویسی" و بعدش "برنامه نویسی پیشرفته" اکثرا C و C++ درس میدن، ولی دوست عزیز تو رشته IT برنامه نویسی زیاد اهمیت نداره :5: دروس اصلی از "مبانی فناوری اطلاعات" شروع میشه، بعدش "اصول و مبانی مدیریت" و ... شما بیشتر شبکه بدردت میخوره، توصیه میکنم حتما دنبالش باش تا قبل از پایان دانشگاه مدرکشو بگیری...نقل قول:
ما که دو سال رفتیم دانشگاه هیچ نرم افزاری احتیاجمون نشد :27: به جاش چندتا بازی بریز بیشتر بدرد میخوره :21::31:
یه سوال دارم.. تو خوابگاه . هم اتاقیا چطوری انتخاب میشن ؟ :7:
من الان از اردوی توجیهی میام خیلی چیز چرتی بود اصلا با هیچکی حال نکردم.
ببینم کلاسای ما با رشته های دیگه قاطیه برای عمومی ها؟
بستگی به دانشگاهتون داره.نقل قول:
بستگی به دانشگاهتون داره :31:نقل قول:
سنگ کاغذ قیچی :31:نقل قول:
چه دانشگاهی؟ماله ما که خیلی مسخره بود.توی تاپیک کنکور 90 نوشتم.نقل قول:
ترم اول که هم ورودی ها و هم رشته ای هارو توی یه اتاق میذارن ( البته 2،3 هفته ی اول میشه به راحتی عوض کرد ) از اون به بعد قبل از شروع هر ترم یه فرم میدن باید پر کنید که با چه نفراتی می خوای هم اتاق بشید همه هم باید امضا کنن .:46:نقل قول:
دقيقا دانشگاه تبريز هم همينطوريه، با پر كردن يه فرم و امضاء كساني كه اسمشون در اون ليست هست هم اتاقي ها انتخاب ميشننقل قول:
من میخوام یه ترم دانشگاه برم ترم دوم مرخصی بگیرم واسه کنکور بخونم(ترم اول درسامون راحته و فقط شنبه و یکشنبه کلاس دارم میتونم واسه کنکور بخونم) حالا اگه اینکارو بکنم اون واحدایی که پاس کردم تو دانشگاهه جدید باید بازم پاس کنم؟(کارشناسی م.صنایع دانشگاه غیر انتفاعی)
+
کلا نظرتون راجع به این کار چیه ؟
شما نهایتا دولتی قبول میشوید که به نظر من زیاد فرقی با غیرانتفاعی ندارهنقل قول:
به نظر من این کار اشتباه است کار شما مصل اینکه که از یه پله ای رفتی بالا بگو نه میخواهم بپرم پائین از دوباره بیام بالا
شما اگر ترم بعد مرخصی بگیرید باید شهریه ثابت رو بدهید
اگر مرخصی بگیری 26 واحد رو از دست میدهید چرا ؟؟؟ چون که شما در شرایط معمول در ترم بعد میتوانید 20 واحد بگیرید و 6 واحد هم تابستون
حالا شما سعی کن تعداد بیشتری واحد در ترم های بعد برداری که ترم اخر راحتتر باشی و بتونی انشاالله برای مقطع بالاتر بخونی و قبول بشی
حالا که رفتی فکرت رو مشغول این مقطع نکن تمام سعی و تلاشت برای مقطع بالاتر باشه
شما همین مقدار زمان رو برای قطع بالاتر در نظر بگیر اگر قبول نشدی اون وقت هرچی میخواهی بیا به من بگو
دانشگاهها اکثرا واحد های عمومی رو قبول میکنند اما واحد های تخصصی و عملی رو بستگی به دانشگاهت داره
اما خوبی کار شما اینکه اگر بخونی و دولتی قبول بشی مدرک کمی معتبر تر هست که توی این مملکت اصلا تاثیری نداره
موفق باشید
نقل قول:
شما ليسانس رو از همون دانشگاه بگير بعد راحت برو سراغ ارشد و تمام تلاشت رو بكن تا روزانه قبول بشي
فرض كنيم شما الان مرخصي گرفتي، خوندي، سراسري روزانه قبول شدي درسته شهريه قرار نيست بدي ولي زمان رو كه خيلي خيلي ارزشش بيشتر از شهريه چند ترمه از دست ميدي
الان كه قبول شدي بشين بخون و فكرت فقط و فقط پي ارشد باشه براي قبولي در دوره روزانه ي تاپ ترين دانشگاه رشته اي كه ميخوني
سلام رفقا
يه سؤال حياتي دارم
برادر من يه دانشگاه آزاد پارسال قبول شد و يه ترمم رفت اونجا درس خوند
تا اينكه جواب سراسري اومد و رفت دانشگاه سراسري و درسايي كه پاس كرده بود رو تطابق دادن براش و به قولي دروس جديد ورداشت
حالا اين ترم دانشگاه يه بامبول دراورده كه شما چون متمركز شيراز قبول شدي ديگه نميتونيم برات تطبيق واحداتو قبول كنيم
حالا سؤال اينه كه واقعا اينطوريه كه متمركز قبول شده و نرفته! واحداي دانشگاه آزادشم حروم ميشن ؟!
اگه اينطوريه چرا پس اول تطبيق دادن !
اصلا دانشگاه متمركز رو نرفته مستقيم رفته نيمه متمركز
سؤال ديگم اينكه كلا ميشه درساي دانشگاه آزاد و با سراسري تطابق داد ؟
احتمالا الان اخرای ترم هستین:31:. ولی خب این نرم افزارو باید داشته باشی. واسه برنامه نویسی ویژوال استدیو وبرای پایگاه داده که معمولا اس کیو ال کار میکنن.نقل قول:
راستی یه سوال مهم تو it چه زبان هایی بهمون یاد میدن؟
چه نرم افزار هایی رو باید بریزم تو لپ تاپم که اونجا می رم بدردم بخوره؟
از لحاظ زبان برنامه نویسی هم بستگی به استاد داره ولی معمولا این زبانارو حتما میخونید.من تو کاردانیم اچ تی ام ال ،جاوا، جاوا اسکریپت #c و vb.net خوندم.ولی فک کن من اصلا سی که پایه هست نخوندم :13:
تو کارشناسیم بازم بستگی به سلیقه استاد داره ما اول ترم سی کار میکردیم ولی استاد تغییر داد به سی شارپ:27:
تاحدودی با نظر دوستم موافقم ولی توی آی تی برنامه نویسی تحت وب خیلی اهمیت داره.نقل قول:
"مبانی برنامه نویسی" و بعدش "برنامه نویسی پیشرفته" اکثرا C و C++ درس میدن، ولی دوست عزیز تو رشته IT برنامه نویسی زیاد اهمیت نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دروس اصلی از "مبانی فناوری اطلاعات" شروع میشه، بعدش "اصول و مبانی مدیریت" و ... شما بیشتر شبکه بدردت میخوره، توصیه میکنم حتما دنبالش باش تا قبل از پایان دانشگاه مدرکشو بگیری...
ما که دو سال رفتیم دانشگاه هیچ نرم افزاری احتیاجمون نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به جاش چندتا بازی بریز بیشتر بدرد میخوره
تعجب میکنم که میگن هیچ نرم افزاری احتیاجشون نشده :14:
دوستان من دانشجوی انصرافی آزاد 6 سال پیش هستم.
امسال پودمانی علمی کاربردی قبول شدم
میخوام بدونم جو دانشگاه علمی کاربردی چه جوریه؟ چیزی تو تاپیک ندیدم.
یادش بخیر ... پارسال تابستون چقد اینجا ما رو ترسوندند که بهتون میگن *س ترم و ...
جو اونطوری که شما میگفتید نبود اصلا ... من علوم کامپیوتر شهید بهشتی قبول شدم و میخونم الان ...
سال بالاییها اونجوری که شما میگفتید نبودن و کلی واسمون جشن گرفتن و راهنماییمون کردن و الان بهترین دوستامون شدن ...
فقط و فقط حواستونو جمع کنید و به حرف کسی کاری نداشته باشید ... دانشگاه تفریحه درکنارش باید درس بخونید ...
من ترم پیش جزو معدلای اول بودم اما دوستایی که مشروط شدن الان اینو از ته دل میگن ....
بچه ها کلاس ها کلا چطوری هست هرکی از کجا میفهمه باید بره سر کدوم کلاس بشینه ؟
هر درسی که انتخاب میکنید کد داره و علاوه بر اون یه شماره گروه داره ... روی برد دانشکده ( و خیلی از دانشکده ها توی سیستم آموزشیشون ) میزنن که هرگروه کجا و چه ساعتی تشکیل میشه ...نقل قول:
سلام
من احتیاج به آزمون های قلمچی سال های گذشته دارم.
اگر کسی دفترچه های سوال و پاسخ آزمون های سال های گذشته قلمچی رو داره
من ازش با هر قیمتی که خواست میخرم.... در صورت تمایل اگر خواستید بفروشید اعلام کنید
تا من ایمیلمو بهتون بدم.....
با تشکر
نتایج هم که اومد و ....!
تاپیک بیاد بالا واسه رفقای ورودی امسال!
عرض خاصی نیس. هفته اول که برید همه چیز دانشگاه تقریبا دستتون میاد! :31:
آقا خدا خیرت بده 3 ساعته داشتم دنبال همین میگشتم :31:نقل قول:
خب اولین سوال رو من میپرسم !
الان برای ثبت نام با والدین برم یا تنهایی ؟ با والدین برم نمیخندن بهمون ؟:31:
والدین هیچ کمک خاصی بهت نمیتونن بکنند.نقل قول:
من تنها پاشدم رفتم...ولی نمیخندن خیلی ها میان با پدر و مادر .....ولی میگم که هیچ سودی برات نداره مگر اینکه شهر دیگه قبول شدی باشی مشکل رفتن باشه و آشنا نباشی و توی گرفتن خونه و اینا لازم بشه. و گرنه توی فرآیند ثبت نام فقط خودتی...توی همون گرفتن خونه هم با یکی دو نفر که باشید خودت راحت میتونی همه کارها رو انجام بدی.
در کل خیالت راحت نمیخندن :31:
+
وقت بذارید این 27 صفحه تاپیک رو بخونید....ولی هر چی دوستان بگند باز هفته اول همه چیزای اصلی دانشگاه(مثل سلف و سرویس و ساعت حرکت و آموزش کجاست و فلان اتاق و....) دستت میاد/ در مورد درس خوندن و اینا هم کلا یه ترم که بگذره دستت میاد!
بچه ها لطفا یه نفر کامل و مختصر و مفید همه چی رو توضیح بده
ممنون
ما که تنهایی رفتیم اما میتونم به جرات بگم 98 درصد اونایی که بودن با والدین بودن :دینقل قول:
هیچ فرق خاصی هم نمیکنه اگه قبلش ثبت نام اینترنتی داشته باشید ثبت نام حضوریتون نهایت نیم ساعت طول میکشه ...
حالا کجا قبولیدی ؟!
اوه اوه
منم قبول شدم
الان چنتا سوال برام به وجود اومده
1-تو دانشگاه تیشرت رو گیر میدن ؟؟
2-تبلت یا نت بوک میشه برد ؟
3-ارتباط با جنس مخالف ؟؟
4-قضیه ستاره دار شدن چیه ؟؟
1-خیلی خیلی بعیده گیر بدن ، من فقط علامه رو شنیدم یه کم گیر میدننقل قول:
2-جزء لوازم ضرورین اصلا
3- :)
4-اون قضیه مربوط به ارشده اونم برای یه سری افراد که فعالیت شدید صنفی و ... دارن
یه راهنمایی کنین بچه ها من متولد 71 هستم
امسال خرداد پیش دانشگاهیرو تموم کردم و دیپلم گرفتم
الانم دانشگاه قبول شدم
میخوام بدونم برای ثبت نام دانشگاه باید برم نظام وظیفه نامه بگیرم یا لازم نیست؟
چون تو سایت خود دانشگاه زده:
ارائه مدرک جهت مشخص نمودن وضعیت خدمت وظیفه عمومی برادران
همون کارنامه ترم آخری که درس خوندی رو مدیر مدرستون مهر که ببری دانشگاه میشه مدرکنقل قول:
پست شماره 57 رو بخوننقل قول:
دوستان سال اولی عزیز یه نگاه به پست زیر هم بندازن بد نیست ... حتما به دردتون میخوره * چند تجربه برای سال اولیها ی دانشگاهی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ممنون . خیلی مفید بود
من این دکتر شیری ــو خیلی قبول دارم :)
بچه ها روز اول هم درس میدن؟بعضی دبیرای دوست داشتنی : دی روز اول درس میدادن مجبور بودیم تو دفترچه یادداشت کوچیکمون بنویسیم وارد دفتر کنیم : دی
روز اول دفترچه بزایم جیبمون کافیه یا کلاسور ببریم ؟
در ضمن دانشجوها دفتر بیشتر استفاده میکنن برای نوشتن جزوه یا کلاسور و ... ؟کلاسور که ببریم کیف هم لازممون میشه؟
ما که خودکار هم با خودمون نمیبریم :دینقل قول:
سر کلاس از دخترا کاغذ میگیریم اگه نیاز شد جزوهای چیزی مینویسیم :دی
آخر ترم هم که میشه، از همون دخترا یه جزوه میگیریم کپی میکنیم، باهاش امتحان میدیم :دی
ولی خب شوما دفتر کلاسوری ببر که کاغذاش هم راحت قابل جدا و اضافه شدن باشن ...
روز اول هم بستگی به استاد و دانشگاهش داره
ما چند تا استاد داریم همون روز اول شروع می کنن ... غیبت کنی تا آخر ترم ولت نمی کنن :دی
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان
یه سوال دیگه چند درصد احتمال داره اساتید ترم اول درصدی که از درسشون تو کنکور زدیمو بپرسن؟:31: برای شماها پیش اومده تا به حال؟ مثلا فیزیک یک یا ریاضی یک یا شیمی از درصدی که تو کنکور زدیم بپرسن؟
به درصدهایی که زدیم دسترسی دارند؟از طریق دانشگاه یا ... (کارنامه کنکور از ما نخواستن برای ثبت نام ، خودشون درصدامون رو تو سیستمشون دارن ؟)
چهار ساعت پشت سر هم تو یه روز زبان عمومی داریم :27: دست استاد باز برای هرگونه کوییز و ... :27: وقت برای همه چیز هست هر جلسه :41: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یادش بخیر پیش دانشگاهی ساعت دین و زندگی انقدر سوال میکردیم وقت تموم شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی تا به حال چه سوالاتی دیدین اساتید مختلف سوال کنن جلسه اول :31: نمره دبیرستان تو اون درس؟درصد کنکور؟سطحمون؟یا ...؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این شب اول مقداری اسنرس داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیدونم درو که وا کنم دقیقا با چه منظره ای تو کلاس رو به رو میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا نمیدونم به کسایی که نمیشناسم سلام کنم :31: هم نمیشناسم و هم نمیشه سرمو بندازم پایین برم بشینم که :31:
یا برخورد سال بالایی ها :27: سرکار رفتن ها و سوتی دادنا ، پیدا کردن محل برگزاری کلاس ها و ... :31: