منم مشکلی ندارم
Printable View
منم مشکلی ندارم
بله تو پاساژ پارسیان یه چند تایی n45 دیدم همون مشخصات n55 رو داره فقط ram 4G و Hdd 640 با قیمت 1360-1400نقل قول:
n55 امرو تو تبريز 1680 گفتن :21: گارانتي سازگار - 1ماه پيش 1510 خريده بودم از همونجا :8:
5روزه اینو گرفتم 2بار شارژ کردم ولی دیگه باطریش شارژ نمیشه. رو برق مشکلی نداره , چراغ شارژ روشن میشه ولی باطری 0% میمونه و وقتی موس رو روی آیکون باطری میذارم این جمله رو نشون میده:
0% plugin - charging - availeble
یا باطریم خرابه یا شارژر یا آی سی.امیدوارم آی سی نباشه چون باید لپ تاپم باز شه و شنیدم بعدشم تضمینی نیست .خیلی ناراحتم کرده این همه پول پای یه سیستم بدی, اونم بعده 10 ساعت کار کردن اینطوری....
لطفا یکی راهنماییم . نگین از آی سیمه!!!
من امروز بعد از ظهر میخوام بگیرم.
1.800.000 هزار تومان
CPU: INTEL i7-2670QM (2.2 Ghz ) / CACHE: 6.0 MB / RAM: 8GB DDR3 / HDD: 750 GB SATA / LCD: 15.6" ّFull HD - LED / DRIVE: BluRay / VGA: GEFORCE GT 555 - 2GB / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth 3.0 + HDMI / 2.7 Kg
گارانتی 2 ساله سازگار
فقط نگین که گرونه چون سی پی یوش 2670 هست حواستون باشه.
ولی واقعا که خوشگله قبلش میخواستم HP 6190 بگیرم ولی اینو دیدم نظرم عوض شد.واقعا خوشگله و کارایی بسیار بالا.
ضمنا کیف و موس و ساب هم داره.
با ویندوز اورجیناله یا داس؟نقل قول:
ویندوز اورجینال
من چند هفته است که دنبال این لپ تاپ با این کانفیگ (full hd, i7 2670) میگردم، ولی پیدا نکردم. میشه بگین از کجا این کانفیگو پیدا کردین؟نقل قول:
اگه بتونین شماره تلفن یا آدرس فروشنده رو برام میل کنید ممنون میشم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتش یه کم زیاده اما خب کانفیگ کاملی داره.چیز توپیه.:21::21::21:نقل قول:
اگه ممکنه مشخصات و آدرس فروشنده رو برام پ خ کن. ممنون
دوستانی که قصد خرید n55 رو دارن بهتره یه سری هم به این لینک بزنین تا در این بازار مکاره و با این قیمتا از هول حلیم مثل ما تو دیگ نیوفتن.ظاهرا سری جدید n55 مشکلاتی خصوصا باطری دارن پس دقت کنین که اگه میخوایین اینقدر هزینه کنین چیزی نگیرین که بجای اینکه ببرینش خونه مستقیم ببرینش تعمیرگاه!!(گارانتی)
کدوم لینک؟نقل قول:
آخرش چی شد بخریم یا نه چه لبتابی میتونه جایگزین مناسبی به جای این مدل باشه.
بذاريد حرف آخر رو اول بزنم
من خودم اين لپ تاپ رو دارم
عاليه عاليه
بسيار خنك و كم صداست
خب ايرادي هم تو اسپيكرش هست كه غير قابل انكاره !
گارانتي براي همينه ديگه !
اين پيجي كه دوستمون ميگن اگه اشتباه نكنم چند شبه مشكل با n55 هست كه خودم ايجاد كردم
حس دوستان رو درك ميكنم چون خودم زودتر تجربه كردم
ولي يكم زياده روي ميكنن ديگه !
اول برين گارانتي !
انشا... كه به سادگي رفع ميشه و از خريدتون پشيمون نمي شيد
مورد ديگه هم كه هست اينه كه نميشه 2 مورد رو به كل سري تعميم داد
اما منطقي و عقلاني هست كه تا مشخص شدن نتيجه اين موارد صبر كرد يا به مورد ديگه اي فكر كرد در صورت اجبار و تايم فورث !
از اونجا كه پرفورمنس برا من اهميت داره اگه به عقب برگردم 6199 ee اچ پي ميگرفتم
با كانفيگ مشابه ان 55 و باطري يكسان دو برابر شارژ ميده
6 ساعت كجا 3.5 ساعت كجا !
البته بعيد نيست اونم مشكل دار از آب در نيار !
الان تنها مشکل این مدل ضعف باتریشه؟
نمیشه تو مغازه موقع خرید بگیم مغازه داره باتری 6 سلولیشو برداره به جاش 9 سلولی بذاره؟
دوام 9 سلولی چقدره؟
آقا تو رو به خدا هي باتري باتري نكنيد !نقل قول:
تكرار اين موضوع باعث بدبيني ميشه !
به خدا فقط 2 مورد ديده شده !
كل سري كه مشكل نداره !
خيلي ها وقت صرف گشتن و تحقيق درباره اين لپ تاپ كردن
تو ذوقشون نزنيد !
سر در گمشون نكنيد !
بذاريد اين 2 دوستمون برن گارانتي !
اگه درست نشد كه انشا... اين اتفاق نمي افته و مشكلشون حل ميشه بيايد و 2 مورد رو به چند صد يا چند هزار دستگاه تعميم بديد !
مسئوليت اطلاعات غلط يا لااقل ناقص به عهده خود شما و من ه !
ok بابا چرا عصبانی میشی؟:31:
من هم خودمم قصد خرید همین مدلو دارم
اما اون کاری که گفتم(گذاشتن باتری 9 به جای 6) به دور از هرگونه ارتباطی به این قضیه که برای دوستامون رخ داده،ممکنه؟
من كوچيك همه هم هستم اما يه مطلب كه بذاري كلي آدم ميان و مي بينن و مسلما تو انتخابشون تاثير ميذاره !نقل قول:
خواستم از يه جريان منفي شدنش آگاهتون كنم !
اولا احتمالش هست كه مشخصاتشون نخونه و در طولاني مدت تاثير منفي بذاره رو دستگاه
ثانيا اگه عمر 6 سل رو 3 ساعت در نظر بگيرم نهايتا 2 ساعت اضاف ميشه كه به نظر من به داك خوردن زير دستگاه نمي ارزه !
ثالثا باتري كارخونه اين همه برنامه داره واي به حال ...
باز به نظر خودتون بستگي داره !
راستش من هم در جریان نبودم فقط الان با دیدن این دو تا پست فکر کردم خبریه:11:نقل قول:
البته من چون بیشتر برا گیم میخوام تمام وقت باید به برق وصل باشه...فقط وقتی بیرون میرم برای کاری ببرم باید باتریشو بذارم
بازم ممنون.
توصيه ميكنم اگه گرافيك لپ تاپ آيندتون ان وي دياس حتما آپديتش كنيدنقل قول:
لينكم تو صفحه اول همين تاپيك !
من این حرفتون رو متوجه نشدم ، میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدید ؟نقل قول:
مثلا رو چه قسمتی از دستگاه تاثیر میذاره ؟
دوستان در ابتدا باید بگم قصد من از زدن این پیام اطلاع رسانی بوده ما اینجا نمیایم که فقط مدح و ستایش کنیم چون قدرت این دستگاه رو همه میدونیم و نیازی به تعریف نداره.به هر حال شاید به قول دوستمون خیلی سخت گرفتم پس از هواداراش عذر میخوام.شاید واقعا مشکل خاصی نباشه ولی اگر اینطوری هم باشه ایرادی نداره که به دوستان هشدار بدم.ولی من این مطلبو برای کسانی نوشتم که مثل خودم از گارانتی و علافیهاش فرارین.ما گارانتی رو واسه اطمینان از مشکلات آینده میگیریم نه اینکه اول بسمه الله و با اون شروع کنیم.در ضمن تعداد بیشتر از این حرفاست و من تو لینک آقای subliz نوشتم...
اقا منم این لپ تاپ را دارم نمیگم باطریش خیلی توپ کار میده ولی خوب به قطعاتشم نگاه کنید من روی باطری سیوینگ که میزارم قشنک حدود 2 ساعت بهم کار میده برای کارهای معمولی مثل فیلم و اینترنت گردی اما وقتی که یه بازی سنگین مثل mv3 کال او دیوتی را بازی میکنم خوب یه 30 تا 40 دقیقه را میکشه که به نظر من این یه چیز ادیه با همچین گرافیکی !!!!!
دوست عزیز من همچنان منتظر میمونم تا شما یک لطفی کنی و یه شماره از فروشندۀ لپ تاپت برام پ خ کنی. آقایی میکنی اگه ما رو هم دریابی.نقل قول:
من امرووووووووز خریوممممممم :دیییییییییی
صداش عالیه !!!!!
1580 خریدم
آقا ترو خدا يكي يه راهنمايي درست ودرمون به ما بكنه تقريبا دارم ديوونه ميشم امروز غلاوه بر اين 27 صفحه شايد 30 صفحه ديگه پست خوندم اما بازم نشد كه درست تصميم بگيرم!
نبال يه لب تاپم كه كارهاي سنگين مهندسي رو بشه باهاش انجام داد يعني catia- solid work -ansys -fluent و اينجور برنامه هاي مهندسي رو روش بريزم و كارم رو راه بندازه!
الان بين سري k مدل 53sv و دو سه مدل n از همه بيشتر n55sf دودلم!اين مدل N55 SF مشكل اسپيكر نداره؟مشكل باتري چطور؟من طولاني مدت ازلب تاپ استفاده ميكنم!كلا گرم كار ميكنه يا نه؟
در مورد k53sv هم يه عيب عمده داره كه usb3 نداره و ميگن بعضياش گرافيكش مشكل داره!
اگه ميشه چند تا دليل بياريد كه بتونم تصميم بگيرم!
بازم ممنون فقط تروخدا با تعصب جواب ندين و از رو دلسوزي بگين!
نقل قول:
راستش برادر، قضیۀ باطری برای فکر کنم 2 نفر از بچه های این فروم فقط اتفاق افتاده و کلاً خیلی بعیده
در مورد اسپیکر هم مثل اینکه چند نفری می گفتن مشکل داره و تو صداهای بالا اسپیکر چپشون خر خر میکنه مقداری
ولی بزار از تجربۀ خودم بگم
من برای خودم این لپ تاپ رو اواسط مهر خریدم، برای یکی از دوستانم هم اوایل آبان یدونه خریدم
هیچکدوم از این دو تا لپ تاپ تا حالا مشکلی نداشتن، کیفیت تصویرش واقعاً خوبه و راضی خواهی بود ( مگر اینکه انتظار فول اچ دی های سونی رو داشته باشی) کیفیت صدا هم واقعاً خوبه
گرافیکشم که واقعاً جز نقاط قوتشه، بقیشم که خودت بهتر میدونی
من توی روز معمولاً بیشتر از 10 ساعت روشنه ولی خب کار سنگینی باهاش نمی کنم، لپ تاپ توی این مدت کاملاً آروم کار می کنه ( چون یا تو کتابخونم یا توی اتاق، اگر صدای زیاد یا ناهنجاری داشته باشه راحت متوجه می شم ) و دماش پایینه
فقط گرفتی صدای اسپیکراش رو تا ته ببر بالا، اگر مشکلی داشته باشه همون لحظه اول نشون میده ( هرچند که من نمی دونم واقعاً باری چند نفر این مشکل اسپیکر وجود داره، ولی کلاً بعیده واقعاً)
دوست عزیز اولین کسی که مشکل اسپیکر داشت بنده بودم بعد متوجه شدم اصلا از اسپیکر نیست مشکل از صفحه کلیده دکمه های سمت چپ به دلیل صدای زیاد(تا الان تو هیچ لپ تاپی ندیدم اینقدر صدا)یه مقدار لرزش دارن!
هیچ مشکلی نداره بدون شک یکی از بهترین لپ تاپ های تو بازاره!
---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------
راستی باید خیلی حساس بشی تا متوجه اون صدا بشی به هیچ عنوان کسی متوجه صدا نخواهد شد!
من شهرستان با گارانتی سازگار حدود1680 قیمت گرفتم تا آخر هفته میرم میگیرم. اگه کسی از بچه هایی که این لبتابو دارن راهنمایی به ذهنش میرسه ممنون میشم. چون اولین لبتابمه و میخام بدونم چطوری میتونم بهترین استفاده رو ازش ببرم.
من هم اون صدای نویزی که وقتی صداش 100% میشه رو من هم دارم ولی اصلا" مهم نیس چون خیلی ضعیفه و وقتی ساب وصل می کنم اصلا" شنیده نمیشه . فقط من بازی nfs run ریختم هر چند دقیقه آهسته میشه و بعد از چند مرحله هنگ میکنه میشه راهنمهییم کنین ؟!!
من خودم راحت 1 سال دنبال لپ تاپ می گشتم تا اینو با کلی 2دلی و مکث خریدم . واقعا" عالیه ( البته 3 روزه خریدم) . دوستان به نظر من اگه پول دارین شک نکنین و این مدل بخرین . n53 sv new خیلی دودلم کرد ولی امکانات این به 60 تومن اختلاف می ارزید
منم تازه گرفتم هیچ مشکلی تو صدا نداره.
و Subwoofer ش هم تفاوت بسیار چشمگیری در عمق صدا و بیس ایجاد میکنه که خیلی لذت بخشه!
مباركه !نقل قول:
انشا... چند سال به طور مفيد فنش برات بچرخه !
راستي اگه گيمري حتما آخرين ورژن درايور 555 رو دان كن
لينكم خواستي بگو بدم
بچه ها كسي خبر داره بهترين درجه محيط براي لپ تاپ چيه ؟!
سلام دوستان
خیلی وقت بود سر نزده بودم
میبینم که همتون زدین تو کار n55sf :31:
مبارک همتون باشه:10:
با سلام به همه دوستان
همونطور که می دونید این N55sf سه کانفیگ برا مانیتورش داره: HD و FHD و HD+
اگه این لپ تاپ را با کانفیگ FHD خرید از قدرت و توانایی کارت گرافیک نسبت به موقعی که کانفیگ HD داره در برنامه و بازی کم نمیشه.
یعنی ممکنه یه بازی در کانفیگ FHD اجرا نشه اما در کانفیگ HD به خوبی اجرا بشه ؟
من از تبریز با کانفیگ زیر خریدمنقل قول:
cpu: 2670QM 2.2Ghz
RAM: 8 GIG
LCD: 1980*1080
وهارد 750 با ویندوز اورجینال و بلوری 1680 با گارانتی سیب
بازی nfs undercover رو نصب کردم تو بالاترین تنظیمات و رزولیشن فول اچ دی خیلی راحت اجرا شد
ممنون از راهنماییت اما منظور من روی بازی خاصی نیست منظورم اینه که مانیتور FHD توان کارت گرافیک را نمی گیره؟نقل قول:
بازی nfs undercover رو نصب کردم تو بالاترین تنظیمات و رزولیشن فول اچ دی خیلی راحت اجرا شد
شاید تو بعضی بازیای سنگین نشه با FHD اجرا کرد ولی تو اکثر بازیا جواب می ده چون کارت گرافیک خیلی خوبی دارهنقل قول:
من الان مشکلی که دارم وقتی بک آپ ویندوز خود لپ تاپو بر می گردونم کلا دو تا درایو درست می کنه ولی همه چیو پاک می کنه برای حل این مشکل من معمولا با برنامه Acronic ایمیج می گیرم و وقتی ویندوز به مشکلی برخورد کرد دوباره ویندوزو با این برنامه (با استفاده از سی دی هایرن) بر می گردونم ولی وقتی تو این لپ تاپ تست کردم وقتی ایمیجو بر می گردونم ویندوز بالا نمی آد و مجبورم از بک آپ خودش استفاده کنم از دوستان کسی می تونه برای این حل مشکل منو راهنمایی کنه
طبيعي هس كه افزايش رزولوشن باعث كاهش فريم در ثانيه ميشه اما در عوض كيفيت بسيار تفاوت خواهد داشت !نقل قول:
معقول تره كه با كيفيت بالاتر بخري و رزولوشن رو بياري پايين تا با رزولوشن پايين بخري !
من الان مشکلی که دارم وقتی بک آپ ویندوز خود لپ تاپو بر می گردونم کلا دو تا درایو درست می کنه ولی همه چیو پاک می کنه برای حل این مشکل من معمولا با برنامه Acronic ایمیج می گیرم و وقتی ویندوز به مشکلی برخورد کرد دوباره ویندوزو با این برنامه (با استفاده از سی دی هایرن) بر می گردونم ولی وقتی تو این لپ تاپ تست کردم وقتی ایمیجو بر می گردونم ویندوز بالا نمی آد و مجبورم از بک آپ خودش استفاده کنم که در این صورت انگار کل هاردمو فرمت می کنم و هر چی دارم پاک می شه از دوستان کسی می تونه برای این حل مشکل منو راهنمایی کنه