جداً؟تو کدوم قسمت؟
Printable View
جداً؟تو کدوم قسمت؟
دوست عزیز یکی اینکه رویه چیپ هش نوشته Kingston یعنی روی همه ذکر شده اگر اصل نباشه نوشته hynix یا شرکت های دیگه
معمولا بوردش بورد های Kingston ولی سعی کن اونایی که یک برچسب کوچیک کنارش زده نوشته asy in USA رو بگیری و چینی نباشه در ضمن بهترین گارانتی هم گارانتی سریر کالا برای این رمهایه
مرسی .اما تو کدوم قسمت سایتش توضیحات داده؟
عزیز من از اطلاعات خودم بهت گفتم!!! سایتی نبود ولی الان برات پیدا میکنم!!!
قربون دستت
راستی شهریار کجاست؟ کم پیدا شده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصویر رو اصل برای حالت دو کاناله بالایی
به صورت تک کاناله
مدل های stright
شهریار کم پیدا نیست ما زیادی پیدامون میشه!!!!!!
تو ایران رم با باس 667 پیدا می شه یا نه ؟من که تا به حال ندیدم
این آخری رو خوب اومدی ;)
Kingston با باس 667؟؟؟؟ (آخه Kingmax که پاشیده!!!!)
آره چون من غير كينگ ستون رو قبول ندارم
كينگ مكس هم كه كاملاَ رم غير استانداردي هست
بی خیال راحت باش Kingmax درسته که استاندارد نیست ولی گارانتی که داره اونم مادام العمر!!!!
عشقت کشید ببر یکی نو بگیر!!! یکی از رفیقام 2x 256 این مارک رو داره خیلی راضیه البته اونم فقط کارای گرافیکی سنگین انجام میده (بازی نمیکنه)
حالا كينگ ستون با باس 667 موجود هست يا نه؟
نمیدونم باید از استاد شهریار بپرسی!!!
جناب شما اگر 667 میخوای و یه جورایی از کینگمکس متنفری خوب میتونی یه مقدار پول بیشتر بدی بری TwinMos بگیری با گارانتی دریا کامپیوتر
جناب ومپایر فکر کنم بدونید که اون سیستمی که نام بردید فقط واسه کارت گرافیکاش تو ایران باید یک وو دویست پول بدین !
دوست عزيز چرا نمي تونم تو مشخصات نوشته ddr+ddr2 ممنون ميشم توضيح بدينقل قول:
نوشته شده توسط amin_metal1370
دوستان نظرتان در مورد محصولات پاسكال شامل كيس - اسپيكر - موس - كيبورد و ... چيه ؟ ممنون
دوست عزيز معمولاً مادربورد هاي جديد از رم هاي پشتيبانيمي كنن كه 240 پين هستند(یا همون Ddr 2 ) اما مادربورد های قدیمی از رم های 184 پین پشتیبانی می کنن (یا همون Ddr ) اما مادربورد مد نظر شما هم از Ddr پشتیبانی می کنه هم Ddr2
اما به نظر من شما Ddr 2 بگیری بیشتر بنفعت هست چون پهنای باند اون بیشتره و در ضمن اختلاف قیمت چندانی با Ddr نداره.
راست میگه رم های Twinmos هم کیفیت خیلی خوبی دارن و جون میدن واسه اورکلاک حتی بعضی از مدلهاشو خود شرکت اورکلاک میکنه میده بیروننقل قول:
نوشته شده توسط m654
راست میگه رم های Twinmos هم کیفیت خیلی خوبی دارن و جون میدن واسه اورکلاک حتی بعضی از مدلهاشو خود شرکت اورکلاک میکنه میده بیروننقل قول:
نوشته شده توسط m654
m654 جان میدونم امرو زهم میخوام برم دنبال مادربورد
کسی میدونه کدوم شرکت گارانتی این مدل مادربورد رو داره که من بی خودی دور نزنم؟؟
وامپیر جان ایسوز رو فقط با گارانتی الماس بگیر بقیه اش گارانتی ها مفت نمی ارزه.
بهترین مارک ها ایناس:نقل قول:
نوشته شده توسط HAMDER
Logitech
A4tech
Genius
farasoo
البته با درجه بندی گفتم ولی اسم محصولات پاسکال رو هم نشنیدم اگر هم میتونی اسپیکر فقط JBL بگیر که حرف نداره
خودمم الماس رو خیلی قبول دارم چون این مادربوردی هم که الان دارم رو فرستادم گارانتی دمشون گرم یک نوشو فرستادن
دوستان می شه یک فن خوب دور ور 25 تومن برای pentium D معرفی کنید که دماش رو خیلی پایین نگه داره.
سلام دوستان اين چند روز خواهرم تحويل پروژه داره با كامپيوتر كار داره پس كمتر ميام به بزرگي خودتون ببخشيد ضمنا شايان جان خوب بلدي تنه بزنيا ؟ به كسي نگو !!امين جون سلام شما خوبي؟ رم هم بايد بگم كه كه به همون لينك يا به اين لينك برو اون وقت مي فهمي كه كينگ استون باباس 1066 مگاهرتز هم داره و 2 گيگ هم داره و باباس 675 هم داره . نگاه كن :
و درمورد كارت هم من كه خصوصيات را دادم و دارم بنچ ماركها را هم حاضر مي كنم ولي 7600 جي تي را بگير خيلي خوبه و ضمنا درمورد گارانتي من اصلا دوست عزيز توي ايران گارانتي را قبول ندارم ولي كلا من با آواژنگ بيشتر از الماس موافقم. پاسكال هم من اسمش كه هيچي محصولاتش را هم ديدم بد نيست ولي تعريفي نداره به خصوص براي مادربورد كه اين مارك ها درپيتند:
پاسكال
سولونكس
elittlegroup
... . و فقط
ايسوس
گيگا
msi
.
بیا اینو بگیر کلا کیس میشه یخچال توش نوشابه بزار تگری بشه!!!! (فکر کنمخودت دیده باشی)
فقط قیمتش مورد داره که فکرکنم 250 تومن باشه!!!
اطلاعي درباره ي فن ندارم ولي فن هاي خودش خوبه ولي يكسري فن هاي هوشمند هست كه با آب هست اونا خوبه.
شهریار جان شمام که همش حرف خودت رو میزنی بابا مام میدونیم که کینگ استون این محصولات رو داره ولی باید تو این کشور باشه یا نه تا ما بخریم!؟؟؟!!؟!؟!؟!؟!؟!
درسته ولي پرسيد دارين گفتم بله .
لطف کردی!!! حالا به نظر خودت اینکه kingston رم 10 گیگابایتی DDRIII با سرعت 1500 داشته باشه تو این ایران چه دردی رو از ما دوا میکنه؟؟!؟!(گیر 7 8 پیچه دادما!!!)
درسته تو استاد مني البته در ضمينه ي گير n پيچ.
با سلام خدمت همه
والا من تازه امروز اومدم اينجا خواستم سلامي گفته باشم و اگه چيزي بدونم يا مشكلي با كامپيوتر دارم اينجا مطرح كنم
اميدوارم موفق باشم
من تقريبا همه پستها رو خوندم واسه همين مي خوام به چند تاش جواب بدم:
1-خدمت امين جان كه با ما هم اسم هم هست عرض كنم اگه ميخواي فن خوب با قيمت 50 تومن بگيري من bigtyphoon كه ماله thermaltake معرفي ميكنم البته blue orb 2 هم ميگن بد نيست يه مقدار از قبلي ضعيفتره .البته بگم توي power & fan توي ايران tt به نظر من حرف اول رو ميزنه فقط يه ذره گرونه
2- خدمت پدر گرامي hamdar خان عرض كنم اون مادر بوردي كه واسه سيستم اول گفتن هم ddr2هم ddr رو پشتيباني ميكنه ولي يه مشكل اساسي داره كه cpu تون رو پشتيباني نميكنه شما بايد حد اقل از chipset 945 استفاده كني
در مورد رم منم با vampire كه البته اسمشون رو نميدونم موافقم فكر كنم تنها رم 667 بازار kingmax باشه هر چند پشت سرش حرف زياد مي زنن ولي من با هاش كار نكردم
ولي اگه حالا زياد به فركانس گير نديم به نظرم ocz & corsair حرف اول رو ميزنن چون تو همه سايتهاي معتبر سخت افزاري از اينا استفاده مي كنن البته چند تا benchmark هم ديدم نميدونم شايد تو tomshardware كه اينو نشون داده بود شايد بعد از اين 2 تا بشه از kingston نام برد
حالا بالاخره تو ايران با باس 667 هست يا نه؟کینگ ستون می گم
در مورد كارت گرافيك هم شخصا هيچ نظري ندارم چون توي اين سطح بازيها بالاخره هر كارت گرافيك حدود 70-80 تومن يه تصويري نشون ميده كه واسه من كافيه ولي اگه امين جان خيله واسش مهم هست و 2 دل شده يه سري به سايت tomshardware قسمت vga chart بزن benchmark هاي خوبي داره البته من نگاه كردم در مورد 7600 چيزي نداشت (درست ميگم ديگه بين 7600gt & 6800 ultra شك داشتي ) ولي كلا يه گرايي دستت ميده
من الان تو سایت Thermal Take یک گشت زدم در فن ها خیلی پایین هست همه رو 1700 RPM هستن.
من کلی با اون بنچ مارک ها ور رفتم اما هیچ کمکی نکردن.با این حال با مقایسه 6800 Ultra و 7600 GT به این نتیجه رسیدم که 7600 GT خیلی بهتره.