آپدیت کردن معمولا وقتی انجام میشه که یه برنامه میخوای نصب کنی اما ورژن نرم افزاریت پایینهنقل قول:
باز خودت میدونی
به نظر من یه بک آپ بگیر
بعد اپدیت کن
آپدیت کردن معمولا وقتی انجام میشه که یه برنامه میخوای نصب کنی اما ورژن نرم افزاریت پایینهنقل قول:
باز خودت میدونی
به نظر من یه بک آپ بگیر
بعد اپدیت کن
دوست عزیز این گوشی 3g داره و میشه اینترنتش استفاده کرد منتها در این باند قابلیت مکالمه تصویری نداره:41:(خاک بر سرش:31:) اما با دوربین دوم میشه با نرم افزارهای مختلف چت تصویری کرد:5:نقل قول:
دوستان سلام
دوستان یه زحمتی دارم
لطفا با این گوشی صدای عادی و شلوغ رو ضبط کنید ببینید چطوره
خش خش داره یا نه؟
واضح هست یا نه؟
علی علی
آپدیت جدید اومد
4.0.2.0.62
اما این Sony Ericsson PC Companion گیر میده به wininit.exe میگه باید در حال اجرا نباشه ،که نمیشه ، چون جزو برنامه هایی اصلی ویندوزه
کسی چیزی میدونه؟
قیمت امروز گوشی 400 تمن با گارانتی
قیمت ها همینجور داره میره بالاتر به دوستان توصیه میکنم هیچ گوشی نخرن در حال حاضر
-----------
برای شرکت در سابقه سونی اریکسون و برنده شده این گوشی از لینک زیر ثبت نامکنید و شانس خود را امتحان کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
می خوام این گوشی رو بخرم
فیلم های 720p رو پخش میکنه؟مثلا یه فیلم با پسوند MKV و رزولوشن 1280*720 با بیتریت 5 مگ رو پخش میکنه؟neo مشخصاتش دقیقا با این یکی هست فقط رزولوشن ال سی دی فرق میکنند پخش میکنه؟
تو اجرای بازی ها کم میاره؟
اگه به خواهید دوباره گوشی بخرید چی میگیرید؟ چرا؟
ایراد این گوشی چیه؟
باطری چه طوره؟
Hard reasetداره؟
و...
فیلم رو من هر شب دارم نگاه می کنم ، فعلا هم mkv هم avi هم flv منو جا نذاشته
کیفیت تصویرشم یه جورایی رویاییه ، خونه خودم مانیتورم led ش9 اینچ دارم ولی دیدن فیلم تو این گوشی یه چیز دیگست بخاطر کیفیت تصویرش
من یه بازی فرست پرسن شوتر توش اجرا کردم آخ نگفت اسمش بوم بود فکر کنم ولی آسفالت ریختم ارور داد ، نمیدونم فایلم مشکل داشت یا گوشی ساپورت نمی کرد
من که خیلی راضی ام ازش ، فقط ضعف اندروید ها تو مصرفشونه
اگه زیاد صفحه رو روش نگه داری روزی یه بار باید شارژ کنی.
اون مورد آخرم نمیدونم چیه! منظورت reset بود؟
مثلا وقتی گوشی مشکل نرم افزاری پیدا میکنه و روشن نمیشه تو حالت خاموش معمولا سه تا دکمه رو باهم میگیرم و گوشی روشن میشه . وارد یه منوجدید میشه که تو این منو میشه گوشی رو مستر ریست کرد یک جور فلش کردن هستنقل قول:
اون مورد آخرم نمیدونم چیه! منظورت reset بود؟
اجرا نشدن اسفالت هم فکر میکنم به خاطر رزولوشن پایین ال سی دی باشه (یکی از ضعف های این گوشی)
با USB On The GO چی کار هایی میشه کرد؟فلش بهش می خوره؟
من موقع خرید خیلی بین live و neo شک داشتم که ارزش داره 120 تومن اختلافشون یا نه
امروز با neo یه بنده خدایی کار کردم. واقعا خوشحالم که لایو خریدم ، همین رزولوشن پایین تر که به عنوان عیب در نظر گرفته میشه سرعت گوشی رو خیلی خوب و روون کرده . نئو یکم delay داره به خاطر رزولوشنش و دراز یودنش هم یکم زیادیه
اقا يه خبر. اگه ميخواين يكي از اين گوشي رو رايگان بدست بياريد بريد به ادرس زير. يه مسابقست. جالبه. ارزش امتحان داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]www.persianpopquiz.com/?hid=24921#register
اره راحت اجرا میکنه MX Video Player اگه این نرم افزار رو که نصب کنی دیگه به هیج فرمتی نه نمیگه!نقل قول:
بازی هایی که برای خودش بوده ودان کردم که تا امروز برای من مشکلی نداشته.
گالکسی نوت میگیرم:31: ازش خوشم میاد:31:(زیاد عیب نداره اینگوشی)
فقط رزولیشن! که اونم به نظرم خوبه چون متناسب با سخت افزار و گوشی رو خیلی روون کرده:20:
خوبه مثل همه اندرویدها.
هارد ریست رو نمیدونم ولی فلش بهش میخوره باید یه کابل بگیری
تایپ کردن "فارسی" چه طوره؟اندازه تصویر جوری هست که تو حالت عمودی(landscape منظورم نیست) راحت تایپ کرد؟
ویبرش چه طوره؟
موقع زنگ خوردن صداش رو میشه شنید؟ کلا وظیفه زنگ خوردن ش رو خوب انجام میده؟ بر خلاف ویواز پرو!!!! تا حالا شده زنگش رو به خاطر نشنیدن صدا یا ویبره از دست بدید؟
ویبرش مثل بقیه ی سونی هاست ، مثل سامسونگ و نوکیا چشات به لرزش نمی افته
صدای زنگش کافیه زیادم هست
تایپ فارسیش تو اون وضعیت من رو که اذیت نمی کنه مخصوصا که تایپ بدون برداشتن انگشتش رو فارسی هم کار می کنه و خیلی عالیه
اگه انگشت هات خیلی بزرگن باید بیخیال این سایز گوشی بشی کلا
همانا ما آپدیت کردیم به 62 و همانگونه که قرار بود اتفاقی نیفتاد و چیزی از تغییر حس نکردیم!
باگ هایی رو قرار بود ببنده که نمیشه حس کرد و تو مصرف باتری قراره بهینه بشه که بعدا میگم شد شد یا نه!
اندروید 4 براش اموده؟
چه خبره؟
نه بابا این آپدیت فریمور جدید هست نه اندروید جدید.
چیزی که گوشی شما به اسم build number ارائه می کنه.
2.3.7 میگن اومده کسی لینک درستی و اموزش کاملی ازش سراغ داره ؟
این سایت گذاشته اما لینکا خرابه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس چرا مال من به 62 آپدیت نمیشه ؟ آوورده چیزشو اون بالا اما نمیشه ، شما چطوری کردی؟ با گارانتیه گوشیت؟نقل قول:
اصلا عجله نکن چون قرار نیست اتفاق خاصی بیفته با این آپدیتنقل قول:
پس چرا مال من به 62 آپدیت نمیشه ؟ آوورده چیزشو اون بالا اما نمیشه ، شما چطوری کردی؟ با گارانتیه گوشیت؟
گوشیتو وصل کن ، بعد که شناخت و کارش تموم شد از بخش notification (همون نوار کشویی بالا) نوع اتصال رو conection mode رو تغییر بده به MTP
من از اول MTP وصل شدم ارور داد ، MSC وصل کردم وقتی که شناخت همونجور که بالا نوشتم تغییر حالتش دادم و کار کرد.
راستی یه فلدری هم بود تو مموری اورجینال روی گوشی به اسم PCCompanion که اولش واسه آپدیت به گوشی ارور میداد و من فکر کردم از اونه و اونو برگردودنم شایدم مربوط به اون باشه ، شاید.
پ.ن: حجمش زیاده نمیدونم دقیقا چقدره ولی با سرعت 512 من 2 ساعتی طول کشید.
پ.ن:اولش واسه دانلود نکرد و از قندشکن استفاده کردم ، اما بعدا که ادامشو خواستم دانلود کنم مشکلی نداشت.
پ.ن:قابلیت resume داشت و من تو دو مرحله دانلودش کردم ، فقط اگه گوشیتون خاموش شد نترسید موقع انتقال فایل خودش خاموشش می کنه و اگه کنسل کنید باز خودش خاموش میکنه و باید روشنش کنید.
من خودم تازه اندرویدی شدم ، این آپدیت رو تو سایت ها دیدم اما به نظر نمی اومد که از طرف شرکت معتبری ریلیز شده باشهنقل قول:
2.3.7 میگن اومده کسی لینک درستی و اموزش کاملی ازش سراغ داره ؟
به نظر خودم اگه اینجوری آپدیت بشه که سونی گوشی رو ساپورت نرمافزاری نکنه ، شاید ، ممکنه.
یاری دهنده ای هست که مارا یاری دهد؟
این برنامه رو نصب کنید ببینید که چند امتیاز میده
این کار رو حتما یکی انجام بده لازم داره (ممنون)
X10 خودشو خفه کرد 1400 و تو حالت عادی 1200 تا گرفت و Neo V تو حالت عادی 1600 تا گرفت می خوام بدونم این گوشی چند امتیاز میگیره؟
حجمش هم 800 کیلو هست از سرور Mediafire راحت دان میشه
پنج مارک تو صفحات اول بود!نقل قول:
بعضی موقعا به 2000 هم میرسه.
کمه کمه چقدر هست؟ شما به 2000 رسیدید؟
این طوری باشه خیلی خوبه تو پخش فیلم فکر نمیکنم کم بیاره حتی بازی اگه گیر رزولوشن نیوفته!!!!
آقا این ریست شدن قضیه چیه؟ جدی هست؟سخت افزاری ه یا نرم افزاری ؟ با اپدیت حل میشه؟
کم کم کم:31: 1750 دیده شده:27: بله من خودم به 2000 رسیدم.نقل قول:
نه با بازی ها اگه رزولیشن خودش باشه اصلا مشکلی نداره حداقل تا امروز من نداشتم
ریست هم به گفته و تجربه ی دوستان از رم گوشیه! مثلا من که الان رم خود گوشی رو دارم مشکل ریست ندارم! اگه میخواین رم بالاتر بگیرین باید خوبشو بگیرن مثلا رم کلاس 10 بگیرین فکر نکنم مشکلی پیش بیاد! چون دوستانی بودن که رم بالاتر کلاس 4 گرفتن و موقعی که رمشون پر شده با مشکل ریست مواجه شدن!
به SD ربطی نداره ، اون رم که شما میگین احتمالا منظورتون حافظه Random Access گوشی هست (عین رم کامیپوتر یعنی)...
من خودم این مشکلو داشتمنقل قول:
البته گوشیه من ری استارت نمیشد
وقتی اطلاعات رم بیشتر از 3 یا 4 گیگ میشد
صفحه گوشی رو قفل میکردم دیگه باز نمیشد
باید باتریشو در میاوردم و میزاشتم جاش
بعد فهمیدم که مشکل از رمه
فک کنم رمه تقلبی بود
امروز یه رم دیگه خریدم 6 گیگ ریختم تووش آخ نگفته:31:
در کل در مورد ریست شدن من فکر میکنم کسایی که با گارانتی گرفتن به هیچ عنوان مشکل ریست رو نداشتن.
من خودم سه تا خریدم با گارانتی الان 1.5 ماه میشه ، یک بار هم ریست نشده ، حتی من شاید 1 هفته ام شده که off و on نکنم گوشیو ، اصلا کند نشده ، خیلی خوبه ، با نئو من کار کردم ، در مقابل نئو سریعتر هست چون رزولوشن کمتری داره
در ضمن من رم 16 گیگ ترنسند کلاس 4 با گارانتی هم انداختم براش ، به هیچ عنوان مشکل پیش نیومده
بازم میگم فکر کنم با گارانتی بگیرید هیچ مشکلی پیش نمیاد .
1997 خیلی خوبه!!!! شما گوشی رو اور کلاک که نکردین؟کلاک گوشی همون 1GHz هست که 1997 تا گرفته؟
قیمت این گوشی کسی خبر نداره که لان چند شده؟
گوشی رو بفروشم خریدم ش
فقط اگه امکان هست یه چنتا عکس از شب بزارین ببینم چه طوره
"فوکوس پیوسته" تو فیلمبرداری داره ؟
آقا من خودم میتونم اون دوتا رو از هم تشخیص بدم! اون که میگم از رمه چون خودم تست کردم میگم! دوستان دیگه هم تست کردن همین نتیجرو گرفتن!نقل قول:
به SD ربطی نداره ، اون رم که شما میگین احتمالا منظورتون حافظه Random Access گوشی هست (عین رم کامیپوتر یعنی)...
اتفاقا من بدون گارانتی گرفتم:دی تا الان که درست بوده:دینقل قول:
در کل در مورد ریست شدن من فکر میکنم کسایی که با گارانتی گرفتن به هیچ عنوان مشکل ریست رو نداشتن.
نه اوور نکردم.نقل قول:
1997 خیلی خوبه!!!! شما گوشی رو اور کلاک که نکردین؟کلاک گوشی همون 1GHz هست که 1997 تا گرفته؟
قیمت این گوشی کسی خبر نداره که لان چند شده؟
گوشی رو بفروشم خریدم ش
فقط اگه امکان هست یه چنتا عکس از شب بزارین ببینم چه طوره
"فوکوس پیوسته" تو فیلمبرداری داره ؟
370 390 باید باشه که به نظرم الان نگیری بهتره
گوشی رو فروختی دندون رو جیگر بزار وایسا ارزون شه:دی
عکس تو شب که اصلا تعریف نداره:41: حالا من هم یه عکس از شب گذاشتم یه دونه هم از روز خودت بببین:دی
این فولوکس چی هست حالا؟:دی
گوشی رو که بفروشم منتظر میشم قیمت بیاد پایین
تو شب فکر میکنم از ویواز پرو بهتر انداخته
در مورد "فکوس پیوسته" تو هدیکم ها رو دیدید که در حین فیلم برداری رو هر جسمی که میرید رو اون فکوس میکنه اسم این قابلیت رو تو جی اس ام ارنا زده "continuous autofocus" که ویواز پرو هم داره اینو من رو neo هم دیدم این قابیلت رو ولی سرعت فوکوس ش کم نسبت به ویواز پرو تو X10 که افتضاهه برای تست شما از یه جای دور فیلم بگیرید و 5-6 ثانیه صبر کنید بعد مثلا از فرش یا هر چیز دیگه تو فاصله 10 سانتی فیلم بگیرید بعد 5-6 ثانیه صبر کنید ببینید رو اون جسم فوکوس میکنه یا نه
تو ویواز پرو چون سرعت ش بالاست بودن این خاصیت رو راحت میشه فهمید ولی تو X10 و Neo چون پایین هست(مخصوصا X10) باید تست کنید تا بینید داره یا نه
مثل این فیلم که نمونه فیلم برداری ویواز پرو هست
سلام
گوشي خوبيه قيمتشم چن وقت پيش از تهران گرفتم 340000تومن بود
من امتحان کردمنقل قول:
1756 بود مال من
این ارقام برای به گوشی با قیمت خیلی خوبه راحت میتونه خیلی از فیلم ها و بازی ها اجرا کنه
قیمت الان ش چنده؟
اینم مال گوشی ما
یکی دیگه هم گرفتم چند دقیقه بعدش این در اومد
http://www.up.-------------.com/images/qafh4yy0x1wnrgr5syd.png
جفت اون ------------ ها وطن دانلود هستش دیگه خودتون زحمتشو بکشید :دی
سلام
من تازه خریدمش بدون گاراتی یک هفته پیش 360000 تومان .
یک سوال مگه memory این 512 مگابایت نیست از من نوشه 370 مگا بایت درسته؟
یک برنامه معرفی کنید که تمام مشخصات گوشی رو نشون بده؟
---------- Post added at 03:27 PM ---------- Previous post was at 03:25 PM ----------
چطوری از قابلیت Usb Otg استفاده کنیم؟
کابلش پیدا میشه ؟
---------- Post added at 03:27 PM ---------- Previous post was at 03:27 PM ----------
لطفا جواب بدین من بعدا نگاه می کنم
درباره روش روت کردنش هم بگین
با گارانتی کامتل 385 تومن امروز
تو علائدین باهاش کار کردم ال سی دیش خیلی هم بد نیست هم انداز ش و هم کیفبتش صداش هم بلند هست
چشم
حتما میزارم
یه چیزه جالب
من دیروز صبح ازخواب بیدار شدم دیدم گوشیم شارژش تموم شده
باخاموشی زدم به شارژ بعد نگاش کردم دیدم شارژش نصفه هست بعد حس کردم پشت گوشیم خیلی داغ کرده گوشیمو روشن کردم
نرم افزار Battery Booster رو هم نصب کرده بودم قبلا
دمای باتری رو 40 درجه نشون داد درصد شارژ هم 80% بود
شارژر رو از برق کشیدم رفتم زدم به یه پریز دیگه
دیدم نوشته شارژ100%!!!:18:
شاخ درآوردم
باز شارژر رو از پریز کشیدم و زدم به پریز باز 100% نشون داد
این دفعه کلا از پریز کشیدم کلی باهاش کار کردم اما درصد شارژش همون 100% بود گوشیمو خاموش کردمو باتریشو درآوردم و انداختم جاش این دفعه نوشته بود 70% و به حالت عادی برگشت
امروز گفتم باید شارژو کامل خالی کنم بعد بزنم به شارژ از 15% تا 1% پنج دقیقه ای تموم شد
اما هرچی دیگه باهاش کار کردم این 1% کم نشد باخاموشی گوشیمو زدم به شارژ الان که از شارژ کشیدم بعد از نیم ساعت باز همون 100% رو نشون میده
به نظرتون مشکل از چیه؟
یه رم داره یه رام داره
مثل تفوت هارد کامپیوتر و رمش میمونه
رم 512 داره یعنی فقط تا 512 مگابایت میتونی رو حافظه ی خود گوشی برنامه یل فایل بریزی که کافیه چون اکثر نرم افزار ها قابلیت انتقال به حافظه ی جانبی یا مموری کارت رو دارن
رام هم مقدار فضاییه برنامه های درحال اشغال میتونن اشغال کنن تا اجرا بشن که قابل افزایش نیست که 370 مگ هست
مثلا باز کردن تنظیمات حدود 10-12 مگ از فضای رام رو میگیره ، برای همین هرازگاهی باید اونو خالی کرد
کابلشو من که تو شهرستان گیر نیاوردم
روت؟ من که عمرا این گوشی رو روت نمی کنم چون همه چیزش به همه چیزش میاد.
دوستان کسی تا حالا از وایرلس این گوشی استفاده کرده؟
من امتحان میکنم مودم رو میشناسه کانکت هم میشه اما وقتی میخوام برم توو یه سایتی اون سایت رو لود نمیکنه
مشکل چیه؟
من تو فحه قبل یه برنامه دادم اون فکر میکنم مشخات رو نشون میدهنقل قول:
یک برنامه معرفی کنید که تمام مشخصات گوشی رو نشون بده؟
به خاطر برنامه Battery Booster که نصب کردی نیست؟!!!!!نقل قول:
چشم
حتما میزارم
یه چیزه جالب
من دیروز صبح ازخواب بیدار شدم دیدم گوشیم شارژش تموم شده
باخاموشی زدم به شارژ بعد نگاش کردم دیدم شارژش نصفه هست بعد حس کردم پشت گوشیم خیلی داغ کرده گوشیمو روشن کردم
نرم افزار Battery Booster رو هم نصب کرده بودم قبلا
دمای باتری رو 40 درجه نشون داد درصد شارژ هم 80% بود
شارژر رو از برق کشیدم رفتم زدم به یه پریز دیگه
دیدم نوشته شارژ100%!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاخ درآوردم
باز شارژر رو از پریز کشیدم و زدم به پریز باز 100% نشون داد
این دفعه کلا از پریز کشیدم کلی باهاش کار کردم اما درصد شارژش همون 100% بود گوشیمو خاموش کردمو باتریشو درآوردم و انداختم جاش این دفعه نوشته بود 70% و به حالت عادی برگشت
امروز گفتم باید شارژو کامل خالی کنم بعد بزنم به شارژ از 15% تا 1% پنج دقیقه ای تموم شد
اما هرچی دیگه باهاش کار کردم این 1% کم نشد باخاموشی گوشیمو زدم به شارژ الان که از شارژ کشیدم بعد از نیم ساعت باز همون 100% رو نشون میده
به نظرتون مشکل از چیه؟
امیر آقا شرمنده یه چیزی در مورد توضیحاتتون می خواستم بدم....نقل قول:
یه رم داره یه رام داره
مثل تفوت هارد کامپیوتر و رمش میمونه
رم 512 داره یعنی فقط تا 512 مگابایت میتونی رو حافظه ی خود گوشی برنامه یل فایل بریزی که کافیه چون اکثر نرم افزار ها قابلیت انتقال به حافظه ی جانبی یا مموری کارت رو دارن
رام هم مقدار فضاییه برنامه های درحال اشغال میتونن اشغال کنن تا اجرا بشن که قابل افزایش نیست که 370 مگ هست
مثلا باز کردن تنظیمات حدود 10-12 مگ از فضای رام رو میگیره ، برای همین هرازگاهی باید اونو خالی کرد
درست توضیح دادین ها ولی جابه جا گفتید رم این گوشی 512 مگ هست ولی این رم فضایی هست که برنامه هایی که قرار اجرا بشن تو این رم میرن
و رام این گوشی 1 گیگ هست که ما فقط از 370 مگ اون میتونیم استفاده کنیم اونم فقط برای نصب برنامه و چیز های دیگه که بقیه اون یک گیگ رو سیستم عامل این گوشی روش نصب هست (مثل درایور C کامپیوتر که ویندوز تو اون نصب میشه):46:
دوستان کسی تا حالا از وایرلس این گوشی استفاده کرده؟
من امتحان میکنم مودم رو میشناسه کانکت هم میشه اما وقتی میخوام برم توو یه سایتی اون سایت رو لود نمیکنه
مشکل چیه؟
---------- Post added at 08:09 PM ---------- Previous post was at 08:05 PM ----------
اون نرم افزارو هم حذف کردمنقل قول:
اما باز اون جوریه
راستی الان که به گوشیم نگاه کردم شارژش شده 98%
فک کنم درست شده باشه
خداکنه که مشکلی نداشته باشه خیلی ناراحتم