یاد حرف یکی از دوستام افتادم که میگفت وای به حال روزی که یه چیزی تو دهن ما ایرانیا بیفته اون وقت دیگه مغز و ... تعطیل میشه و فقط میخوایم حرف خودمونو بزنیم و به بقیه بقبولونیم
یاد حرف یکی از دوستام افتادم که میگفت وای به حال روزی که یه چیزی تو دهن ما ایرانیا بیفته اون وقت دیگه مغز و ... تعطیل میشه و فقط میخوایم حرف خودمونو بزنیم و به بقیه بقبولونیم
متاسفانه برای وجود افرادی مثل شما که کم هم نیستین و یک کلنی چندین میلیونی هستین که مانع پیشرفت کشور از هر زمینه شدین!
فقط بلدین آیه یئس بخونین و بگین نمیشه ممکن نیست توی ایران به در نمیخوره و.....
مطمئن باش 300 سال سیاه دیگه هم اگر ما یه تلاشی نکنیم وضعیت همینی هست که میبینی!
اینها رک و راست از خداشونه کسی اصلا اینرتنت هم نخواد! وقتی روزی 100 بار میگن اینترنت وسیله نفوذ دشمن هست و... الکی میزنن؟
حداقل اگه حرفی میزنی دلیل منطقی بیار! اگرم دلیل نداری حرف نزن!
اگه تمام سرویس ها نا محدود بشه :شرکت های خصوصی فقط 20% میتوانند بالاتر از این قیمت رو به کار بر ها واگزار کنند.
سرعت(کیلوبیت).....(کیلوبایت)... ...قیمت(تومان)
128......... 16....... 9900
256......... 32....... 12500
512 ........ 64 ....... 20450
.1024...... 128...... 38000
2048....... 256...... 74300
"برای کاربران خانگی هیچ گونه محدودیت سرعتی وجود نخواهد داشت"نقل قول:
آره عزیز اگر تو خبر این جمله اومده بود منم استقبال میکردم ولی الان که میخوان به زور همه رو بکنن نامحدود و بالای 128 هم ندن یعنی در حقیقت دارن همه رو مجبور میکنن که 128 بگیرن ولی ظاهرا نمیخوای قبول کنی و بفهمی
در ضمن برای چی من مدرک بیارم؟ برای اتفاقی که در آینده میخواد بیفته من مدرک بیارم؟ این دیگه مدرک میخواد؟ هنوز نفهمیدی که اینا دلشون برای من و تو نسوخته و فقط به فکر جیب خودشون هستن؟
در ضمن من نظر بدم یا ندم فکر نمیکنم به شما ربطی داشته باشه که بخواید بگید حرف نزنم هر وقت ادمین فروم شدید تو فروم خودتون بگید کسی حق نداره حرف بزنه
اگه میگم اطلاع ندارین همینه!نقل قول:
"برای کاربران خانگی هیچ گونه محدودیت سرعتی وجود نخواهد داشت"
آره عزیز اگر تو خبر این جمله اومده بود منم استقبال میکردم ولی الان که میخوان به زور همه رو بکنن نامحدود و بالای 128 هم ندن یعنی در حقیقت دارن همه رو مجبور میکنن که 128 بگیرن ولی ظاهرا نمیخوای قبول کنی و بفهمی
در ضمن برای چی من مدرک بیارم؟ برای اتفاقی که در آینده میخواد بیفته من مدرک بیارم؟ این دیگه مدرک میخواد؟ هنوز نفهمیدی که اینا دلشون برای من و تو نسوخته و فقط به فکر جیب خودشون هستن؟
در ضمن من نظر بدم یا ندم فکر نمیکنم به شما ربطی داشته باشه که بخواید بگید حرف نزنم هر وقت ادمین فروم شدید تو فروم خودتون بگید کسی حق نداره حرف بزنه
ببینم مگه همین الان محدودیت 128 کیلوبیت وجود نداره؟ جواب این سوالم رو بدین!
شما حتما تمومی پست های این تاپیک را خوندید.نقل قول:
قرار بود همه یکی بشن که این همه شرکت نبود همین الآن هم که قیمت و شرایط شرکت ها روی کاغذ نزدیک به هم هست کیفیت هر شرکت توی هر مرکز مخابراتی فرق می کنه بعد از نامحدودشدن و معقول شدن قیمت ها شرکت ها هنوز به فکر رقابت هستند. (کلا قیمت خیلی از محصولات در یک بازه مشخص هست ولی همشون یکی هستند؟!) حتما در کنار سرویس های نامحدود، محدود هم هست همون جور که توی قانون هم پیش بینی شده اگر کسی ناراضی بود می تونه از سرویس محدود استفاده کنه (با قیمت مصوب).
من خودم از وقتی ADSL گرفتم زیر 512 نداشتم و واقعیت سرویس 128 همون سرعت 16 کیلوبایت بر ثانیه هست و هیچ کس هم نباید انتظار سرعت 200 را داشته باشه اگر هم الآن همچین سرعتی را داره در روزانه 100% به نفع شرکت هست و در شبانه سرعتش به 128 خودش میل می کنه. موضوع پول هنگفتی هست که از فروش حجم هر گیگ 3000 تا 5000 تومان بعضی سرویس ها دیدم 10000 تومان می گیرند. (وپهنا باندی که خودشون می گیرند حجمی که نیست پهنابانده!)
محدودیت 128 هم که از همون اولش بوده ولی 90% افرادی که من می شناسم سرعتشون بالاتر هست اگرم 128 می گیرن به خاطر هزینه هست نه اینکه نتوانند.
تأیید میکنمنقل قول:
یکی از عزیزان چند صفحه پیش حرف خیلی خوبی رو زد برید بخونید تا یه ذره بلکه به خودتون بیاید و بفهمید این اعداد 128 و 512 و... اصلا از کجا اومده
کی تعیین کرده
اصلا طرف خدا بوده که بخواد صلاح ما جوانان رو بدونه که مبادا دانلود نکنیم و از راه اسلام و خدا در نیایم؟
اقایونی که میگید ترو خدا ول کنید ساعتی میکنن و فلان و بهمان... این عزیزانی که دست در کار دارن هممون رو سر کار گذاشتن و به جایی رسوندنمون که باید برای اینکه محدودتر و بدبخت ترمون نکنن به التماس به درگاه خدا و امید الکی داشتن بیفتیم و همش ...
و مطمئن باش این کار ها برای همه سود داره و اتفاقا کسی که خودش ته سرعت تو ایرانه و نا محدوده (!!) اول از همه به فکر پیگیری این طرح هست
یه داستان جالبی رو هم یادم افتاد بگم امیدوارم تکراری نباشه:
میگن یه روز روباهه داشته با سرعت تو جنگل میدویده جلوشو میگیرن بهش میگن چرا داری میدویی فرار میکنی میگه دارن خر ها رو میگیرن دمشونو میبرن، میگن که خب تو که روباهی تو چرا فرار میکنی میگه اخه اول دم رو میبرن بعد نگاه میکنن که خری یا روباه :31:
حالا مثلا اگر من اشنای کلفت یک شرکت بودم یا اصلا خودم کاره ای بودم دلیل میشه که بگم بیخیال من که اوضاعم خوبه و خر ذوق شم هر روز هر روز برم تو تاپیک سرعت اینترنت هم پست بدم که آی ایهاالناس من این سرعت رو دارم یا.... ؟؟!
آخرش که چی؟
نه......مشکل اینجاست که اینترنت مساوی شده با وسیله گناه برای یک سری از بزرگان
وگرنه واقعا 16 کیلوبایت و 32 کیلوبایت چیه یا 2 گیگ و 10 گیگ با این هزینه بالا (گیگی 5 تومن!) چیه ولی متأسفانه داریم سر 10 یا 20 تا اختلافش میجنگیم...
منم اوایل خیلی تو کف شبانه بودم ولی بعد از یکی دو هفته متوجه شدم که دانلود شبانه واقعا بی معنیه
الانم دانلودی داشته باشم بجای اینکه یک هفته هر شب سیستم رو بذارم دانلود تو روز یکی دو ساعته کارمو انجام میدم و هزینش رو ناچار میپردازم ولی مصرفمم درست و قانون منده، همین که این برای همه بشه فرهنگ اون موقع نامحدود هم خواهیم داشت ولی مثلا یک هفته دیگه کلا بیان همه اینترنت ها رو نامحدود کنن اونموقع خودت ببین چه وضعی میشه... اینا همه اثر این دانلود شبانه دانلود شبانست که باعث شده هممون دنبال چندرغاز دانلود مفید حتی خودمونو ... بدیم
سلام دوست عزیزنقل قول:
من از ابتدای این تاپیگ با نظرات شما موافقم و میدونم که این قانون جدید به نفع کاربران اینترنت ایران هست اما ببخشید میشه بفرمایید این اطلاعات را از کجا به این دقت و اطمینان پیدا می کنید.؟:11: :11:
بله این محدودیت وجود داره و من هم همین رو گفتمنقل قول:
اگر پست رو درست بخونید متوجه میشید که من گفتم اگر همچین حرفی رو زده بودن نه این که همچین حرفی رو زدن
خودتونو گول نزنید اخه کدوم کشوری واسه سرویس ADSL محدودیت حجم گزاشته. کدوم کشور محدودیت 128 گذاشته؟ بگید دیگه
نه مشکل پهنای باند داریم نه مشکل زیرساخت.
تنها مشکل یکی(رئیس تنظیم مقررات رادیوئی) و (وزیر فناوری اطلاعات) و ( وجود بی شمار ISP)
واقعا نمی دونم کشوری مثل ایران این همه ISP میخاد چیکار (توش درامد زیاده دیگه (سر کیسه کردن من و شما))
برید تو کشورهای اروپایی نگاه کنید. فقط اینترنت بی سیم (وایمکس-وایرلس و ...) شرکت های خصوصی دارن سرویس میدن.
ولی ADSL فقط مخابرات و تعداد خیلی کمی شرکت خصوصی دارن سرویس میدن.
حالا ایران هر کس و ناکسی میاد مجوز ISP میگیره و با خیال راحت پول جارو میکنه.
تنها راهش اینه که خودمون ایران رو تحریم کنیم.از هر نظر.
بیبین آقا مسعود منظور EA این هست که الان ما میریم 128 میگیریم رو 2 مگ میبندن حجم میدن تموم کنی خوب حالا نامحدود میشه ولی دیگه 128 رو 2 مگ نیمدن خوب درست ولی شما هم میگی نه بخاطر رقابت میان همون نامحدود رو هم 128 رو 2 مگ میبندن ! خوب ولی اطمینان به این که آیا واقعا این گونه بشه خیلی کم هست !
دقیقا :40::40:نقل قول:
نمیشه با اطمینان گفت که بعد از این طرح شرکت ها میان واسه رقابت سرعت ها رو بالاتر ببندن
تو 6 ماه اومدیم چند تا وزارت خانه رو با هم ادغام کردیم
از کجا معلوم اینها فردا یه ابلاغیه ندن که ای اس پی ها با هم همکاری کنن و سرعتاشون رو با هم برابر کنن و هر منطقه مخابراتی رو یک ای اس پی بر عهده بگیره
یکمی هم باید احتمالات بد این طرح در نظر گرفت
فکر کنید که فردا این طرح عملی شد و همه سرعت ها هم رو سرعت اسمی بسته شد
اونوقت دیگه هیچ کاری نمیشه کرد
اگر قرار باشه که این ها بگن و ما بگیم های و هوی که دوران شغالی به سر رسید باید چند دهه ای صبر کنیم :31:نقل قول:
خب لاقل کمک به پیشرفت نمی کنی ذهن 4 نفر رو با حرفای پوچت خراب نکن استاد متفکر
به نظرم اگر شرکت ها اینترنت نامحدود بدن بی برو برگرد رقابتشون بیشتر از قبل میشه و سرعت ها و کیفیت های متفاوتی میدن چون اصولا براشون سود داره ضرر ندارهنقل قول:
از طرفی سرعت ها هم خیلی کمه و هزینه ها هم بالا... ایشالا اون ها هم رفع میشه
این تاپیکا تاثیری هم داره؟ :د ی
شما بذار 1 ماه از مهمون شدنت بگذره بعد بیا انتقاد کن از حرفای بقیهنقل قول:
در ضمن این که مجبور بشن128 داشته باشن از نظر جنابعالی حرف چرت و پرته آره؟
فکر میکنی چند نفر دسترسی به نامه شرکتی یا دانشجویی و ... دارن که بالای 128 بگیرن؟
تازه اون موقع من فک نمیکنم با نامه هم کاری بشه کرد مثل همین الان مخابرات شرکتا که میبینید با یه کارت دانشجویی هم سرویس میدن برا اینکه از اون کار سود کلونی گیرشون میاد ! ولی بعد از ثبات قیمت ها و نامحدود شدن بعید میدونم دلیلی ببینن که به راحتی بالای 128 بدن و مثل خود مخابرات میگن باید دکتر باشی از فضا امده باشی و .......!نقل قول:
خب بنام خدا! :31: از کجا شروع کنم من... :31:
سلام دوست من.نقل قول:
سلام دوست عزیز
من از ابتدای این تاپیگ با نظرات شما موافقم و میدونم که این قانون جدید به نفع کاربران اینترنت ایران هست اما ببخشید میشه بفرمایید این اطلاعات را از کجا به این دقت و اطمینان پیدا می کنید.؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیدا کردن این اطلاعات زیاد هم سخت نیست. بنده در فروم بازی سنتر فعالیت دارم و بخش اینرتنتش اونجا یه تاپیک هست به نام بحث و تبادل نظر در مورد isp های ایرانی که دوستان فوق العاده با سواد و مجربی حضور دارن و اطلاعاتمون رو در اختیار هم میذاریم. کسایی که اون تاپیک رو دنبال کردن از بروز تین اخبار اینرتنت مملکت آگاهند.
نقل قول:
بله این محدودیت وجود داره و من هم همین رو گفتم
اگر پست رو درست بخونید متوجه میشید که من گفتم اگر همچین حرفی رو زده بودن نه این که همچین حرفی رو زدن
اگر منظور دوستمون EA همینی باشه که شما گفتید:نقل قول:
بیبین آقا مسعود منظور EA این هست که الان ما میریم 128 میگیریم رو 2 مگ میبندن حجم میدن تموم کنی خوب حالا نامحدود میشه ولی دیگه 128 رو 2 مگ نیمدن خوب درست ولی شما هم میگی نه بخاطر رقابت میان همون نامحدود رو هم 128 رو 2 مگ میبندن ! خوب ولی اطمینان به این که آیا واقعا این گونه بشه خیلی کم هست !
نمیدونم چقدر پاسخ های منو به دوستانتون خوندین! و آیا با دقت خوندین و در جریان تاپیک بودین یا خیر اما بنده جواب این سوال رو هم دادم.
در یک پست در مورد پینگ تایم حرف زدم که در ایران فاصله دهها برابری با استاندارد جهانی داره.
و همچنین توضیح دادم علتش چیه و چگونه در ایران میشه درستش کرد!
گفتم الان شرکت ها یه پهنای باندی دارن. اما برای رقابت با شرکت های دیگه میان چند برابر سرعتی که حق اون سرویسی هست که دارین رو براتون میبندن! روی کاغذ شماب ا سرویس 128 کیلوبیت باید در بهترین شرایط 16 کیلوبایت سرعت بگیرین اما الان خود بنده دارم 120 کیلوبایت با سرویس adsl و 200 کیلوبایت با سرویس وایرلسم میگیرم! این عمل به سود شرکت هست. اما باعث افزایش پینگ میشه. چون باعث میشه پهنای باند بیش از حد واقعی و ظرفیت خودش اشغال بشه.
در این طرح هم اشاره کردم که بعد از این قانون دیگه منی که الان دارم با 128 کیلوبیت بالای 100 کیلوبایت دانلود میکنم این شرایط رو نخواهم داشت!!!!! گفتم که بعد از آغاز رقابت شرکت ها فوقش برای سرویس 128 کیلوبیت من سرعتی معادل 384 یا 512 کیلوبیت رو میبندن! یعنی دانلود من از 120 کیلوبایت میرسه به 30 تا 50 کیلوبایت! اما!!!! نامحدود!!! اما با قیمت 9 هزار تومان!!!!
شما الان برای یه سرویسی که بهتون 50 کیلوبایت نامحدود بده باید بالای 50 هزار تومان خرج کنی! اما الان با 9 هزار تومان میگیریش!!
کامران جان مثل اینکه مرغ شما یک پا رو هم نداره!نقل قول:
نمیشه با اطمینان گفت که بعد از این طرح شرکت ها میان واسه رقابت سرعت ها رو بالاتر ببندن
این جمله که گفتین خنده داره! البته ناراحت نشید!
اگر بخاطر شما رقابت نکنن بخاطر خودشونم که شده رقابت میکنن! من برای شما یک شرکت از شهر خودتونومثال آوردم اما بازم قانع نمیشین!
شرکت ماکسنت توی شهر شما که تبریز هست داره سرویس 128 کیلوبیت نامحدودش رو با سرعت دانلود 30 تا 50 کیلوبایت میده! اگر این کار رو برای رقابت نکرده برای چی کرده؟!!!
کامران عزیز شماچرا زمین و آسمون رو داری به هم میدوزی؟!!نقل قول:
تو 6 ماه اومدیم چند تا وزارت خانه رو با هم ادغام کردیم
از کجا معلوم اینها فردا یه ابلاغیه ندن که ای اس پی ها با هم همکاری کنن و سرعتاشون رو با هم برابر کنن و هر منطقه مخابراتی رو یک ای اس پی بر عهده بگیره
وزارت خانه ماله دولته اما پارس و شاتل و ماکسنت ماله دولت نیس که ادغام کنه یا...
بابا یکم فکر ...
همینجوری چرا حرف میپرونین؟!!!
این طرح برای وای مکس هم هست؟
درود. یه سوال داشتم :
من اکانت 512 دارم ولی سرعت دانلودم 40 هست و به شرکت هم که زنگ میزنم میگه اکانت شیر هست و نمیشه کاریش کرد .
چکار میتونم بکنم چون دارم پول اکانت 512 میدم ولی در حد اکانت 256 سرعت دارم و با پینگ افتضاح .
خیر! اما رقابت و ارزانی adsl به نوبه خود روی وایمکس هم 100% تاثیر میذاره.نقل قول:
این طرح برای وای مکس هم هست؟
پست اول رو مطالعه بکنید توضیح دادم چیکار کنید.نقل قول:
درود. یه سوال داشتم :
من اکانت 512 دارم ولی سرعت دانلودم 40 هست و به شرکت هم که زنگ میزنم میگه اکانت شیر هست و نمیشه کاریش کرد .
چکار میتونم بکنم چون دارم پول اکانت 512 میدم ولی در حد اکانت 256 سرعت دارم و با پینگ افتضاح .
من چندین وقته عادت کردم به سرعت 2 مگ شبی 3 .. 4 گیگ هم دانلود میکنم
اما چه این ایده غلط باشه چه درست همه ایران باید اینترنت نامحدود داشته باشند حتی اگر 128 باشه (که به مرور اینطور نخواهد بود)
فقط به خودتون و به شهرتون اهمیت ندین هرچند پیگیری این شکایت به نفع خودتون هم هست حتی اونایی که شبی 5 گیگ دانلود دارن
شمایی که خیلی وقته هستی تو همین چند صفحه ضعف خودت رو خوب نشون دادینقل قول:
بله
امثال شما باعث میشن پیشرفت نکنیم
حتی اگر این تاپیک ها تاثیر هم نداشته باشن لاقل جاییه که امثال شما طرز فکرشون رو عوض کنن ولی خب با همون جمله اولت حمق خودت رو نشون دادی رفت اخه دیگه من چی بگم؟! (سانسورش کردم)
والا تو شهر ما که شرکت ها بدون هیچ نامه یا چیزی سرعت 2 نامحدود هم میدن
خودم الان 256 گرفتم ولی سرعت روزانم 2 هست شبانم رو میبندن رو 256
مخابرات بحثش جداست منم نمیگم چرا کسی که نمیتونه نمیگیره؟ :31: نه عزیز این ها باید درست بشه از پایه
دوستان از بحث های خارج از چهارچوب تاپیک خود داری کنید.
ممنون.
بله دیگه نیازی به فیلترینگ نیست چون فقط یک سری سایت ها رو باز میذارن و اینترنت بعد از یه مدتی دیگه تعطیل !نقل قول:
اگر این طرح به دست افرادی انجام میشد که قابل اعتماد بودن یه چیزی .
آخه این چه طرز صحبت کردنه ما توی یک فروم اگه نتونیم درست با هم بحث کنیم که خوب معلومه وضعمون میشه این.نقل قول:
من که این حرف رو چند بار تکرار کردم : شما فرض کن اصلا این طرح و این بحث انجام نشه ، موافق نیستی که روز به روز در هر حال وضع اینترنت کاربرها خراب و خراب تر میشه ؟
هدف صرفا تصویب این طرح نیست ، اگر ما خودمون از حقوقمون دفاع نکنیم چه این طرح چه هر طرح دیگه ای هیچ تضمینی برای بهبود وضعمون نمیشه.
اصلا شماهایی که نگران محدودیت 128 هستید ، یا ضریب اشتراک 1 به 10 ، مگه قبول ندارید که اینها یک سری حرف مفته که به زور دارن به خورد ملت میدن ، خوب چرا شروع نمیکنید نسبت به همین دو تا طرح اعتراض کردن ؟ همین کاری که این دوستمون شروع کرده شما در اون زمینه شروع کنید ، ولی این که دست روی دست بذاریم و هیچ کاری نکنیم مسلما میشه بحث قورباغه های پخته - ماجراش رو که میدونید چیه - .
همین الان شاهد خراب تر شدن اوضاع به طرق مختلف نیستید ؟
- فیلتر شدن سایت هایی در حد سایت های بازی !!!
- همین چند روز اخیر سرعت v--p--n ها رو چک کردید که ؟
- راه اندازی اینترنت حلال !
و ...
ما همش داریم یک سری حرف ها رو هر چند صفحه یک بار تکرار میکنیم و دوباره یک سری دوستان بدون اینکه صفحات تاپیک رو خونده باشند دوباره میان همون حرف ها رو میزنن.نقل قول:
اگر این تاپیک ها تاثیر نداشت این همه فروم نمیرفتن پشت فیلتر ، این همه محدودیت برای فروم های باقی مونده گذاشته نمیشد ، اینقدر با وجود فیلترینگ به این وسعت به دنبال راه اندازی اینترنت حلال نبودن ! و ...نقل قول:
به اعتقاد من صحبت درباره حق و حقوقمون همیشه تاثیر داره .
شاهد از غیب رسید :31: این نتیجه دست روی دست گذاشتن و تحمل هر حرف زور و مزخرف هست ...نقل قول:
بدتر از این هم میشه حالا ...
اونقدری که اینجا شاتل به من گیر داد مخابرات به دوستم گیر نداد البته خودم از یه جای دیگه الآن گرفتم اصلا نامه و اینا نخواستند. آشنا هم نبودند.نقل قول:
در مورد اینترنت ندادن با سرعت بالاتر موقعی که من می خواستم 512 بگیر از پارس آنلاین می گفت ظرفیتمون تکمیله قبول نکرد منم از جای دیگه گرفتم (این کار خوبه) ولی بعضی شرکت ها پهناباند کافی ندارند مشتری زیادی می گیرند بعد که اعتراض می کنین می گن منطقه شما شلوغه.
درود
اول از این دوستانی که پیگیرن و نامید نیستن و ایع یاس نمیخونند تشکر میکنم
مواغقم پوکوندنمون پا این اینترنت پاکشوننقل قول:
اگر این تاپیک ها تاثیر نداشت این همه فروم نمیرفتن پشت فیلتر ، این همه محدودیت برای فروم های باقی مونده گذاشته نمیشد ، اینقدر با وجود فیلترینگ به این وسعت به دنبال راه اندازی اینترنت حلال نبودن
درکت میکنم حق داری فقط این نیست:19:نقل قول:
امروز دیگه واقعا سرعت داغونه
چیز پی ان هم که دیگه از کار افتاده
این چه مملکتیه .
بی ادبی نباشه اما واقعا ری ...م به این مملکت خراب شده
خوبه این اقایون بنده صد بار گفتیم دست رو دست گذاشتن کاری رو تا حالا حل کرده اگه کرده بگید ما هم همین کارو بکنیم تا کارامون یکی پس از دیگری حل بشن
تازه این طور که من فهمیدم این که پهنای باند گرون میخریم یا نداریم بازیه جیگر شما چرا هر چی اینا میگنو تحویل ما میدی اینا اول به فکر جیبشونند دومم به فکر جیبشونند:31:
بابا اعصاب دوستانو بی خود بخاطر ببخشید ترسو بودن خودتون و ریسک ناپذیری خودتون خورد نکنید
ایه ی یئس نخونید که دارم غاطی میکنما(شوخی)
عزیز , من که دشمن آزادسازی و بهتر شدن وضعیت نیستم همین الان خود من از خدام هست که بیان عین کشور های خارجی اینترنت با قیمت و سرعت خوب بدن ولی چیزی که من میگم اینه که اینترنت درست بشو نیست , وزیر قبلی اومده بود گفته بود 56 کیلوبیت بسه این یکی اومد گفت 128 بعدی هم که بیاد میشه 256 و اینترنت درست نمیشه تا زمانی که مردم به خودشون تکون بدن (خودتون بفهمید منظور من چیه دیگه واضح تر نمیتونم بگم)نقل قول:
فطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود(شما بگید ما چیکار کنی تا همون کارو بکنیم):11:نقل قول:
عزیز , من که دشمن آزادسازی و بهتر شدن وضعیت نیستم همین الان خود من از خدام هست که بیان عین کشور های خارجی اینترنت با قیمت و سرعت خوب بدن ولی چیزی که من میگم اینه که اینترنت درست بشو نیست تا زمانی که مردم به خودشون تکون بدن (خودتون بفهمید منظور من چیه دیگه واضح تر نمیتونم بگم)
من هم این چیزها رو در مورد شما نگفتم ، فرمایش شما متین و منظورتون هم روشن :31:نقل قول:
خوب مردم مگه کی هستن ؟ من و شما هستیم دیگه ! بحثی که داره در این تاپیک دنبال میشه در جهت برداشتن یکی از خشت هاست ، بقیه مسائل خارج از بحث این تاپیک و فرومه .
ما یک گوشه کار رو بگیریم ، اون کاری که از دستمون برمیاد رو انجام بدیم ، من شک ندارم وقتی شما کاربران رو به حقوق خودشون آشنا کنید و کم کم این علاقه به پیگیری حقوقشون رو بالا ببرید مسلما اوضاع شروع به تغییر میکنه.
نه فقط در زمینه بحث این تاپیک ، در تمام موارد دیگه و در مورد تمامی مردم کشورهای دیگه هم بحث همینه. هممون خوب میدونیم که کسی از مسئولین دلش به حال ما نسوخته ، با دست روی دست گذاشتن داریم بیشتر و بیشتر در باتلاق فرو میریم.
همه ما در انتظار یه حرکت از مردم هستیم و بیخبر که این مردم خود ما هستیم....
دقیقا مصداق عبارت فرهنگ سازی منظور ایشون هستنقل قول:
جالبه همین 5 دقیقه پیش توی یک فروم دیگه بودم و مثل اینکه یکی از دوستان مطالب همینجا رو با کمی ویرایش منتقل کرده به اون فروم حالا بیا و ببین دقیقا حرفایی که اینجا 2 3 نفر از روی نا امیدی زدن اونجا همه دارن میگن... خب این یعنی همون چیزی که میخواستن ما بهش برسیم و موفق هم شدن تا حد زیادی
تازه به یارو میگیم قانونه تصویب شده میگه... ولش
فقط این رو بگم که فقط اعضای این فروم رو هم بخوای درست کنی چند سالی وقت میبره تا فرهنگ خوبی جا بیفته اگر چه هر چی هم که تغییر باشه اخر به سود همه است و در نهایت همون عده با خودشون میگن که دولت درستش کرد (در حالیکه ما سکوت کرده بودیم)
میخوام ببینم اگر این طرح باعث شد خیلی زودتر به حق و حقوقمون برسیم و شما کلا از این طرح هیچی خبر نداشتی اخر کاری با خودت چه فکری میکردی؟
اندکی صبر... سحر نزدیک است...
به امید داشتن اینترنت با معنای واقعی پرسرعت برای تک تک کاربران ایرانی با پینگ پایین
یکبار هم که شده امیدوار باشیم
یکبار هم که شده پیگیر باشیم
نگران نباشید! یکبار دیگر هم عرض کرده ام، ما چیزی برای از دست دادن نداریم!
اینترنت 128-256-512-1024 مخابرات یک ماهه با حجم 4 گیگ با هم فرقی ندارند! فقط 4 گیگ حجم دارید و این برای ISP مهم است.
موفق باشیدکد:http://www.tcq.ir/web/guest/100;jsessionid=3360B7F65B9BC12C27FD33488AAED61C
به همتون تبریک می گم...:20:
مطمئنم می تونید موفق بشید...اگر بتونیم اینترنت را نا محدود کنیم...خــــــــیـلـــــــ ـی خوب می شه یعنی با یک adsl 512 می تونیم خیلی کار ها بکنیم!!!
سلام.
چند دقیقه پیش با آقای سهرابی حرف زدم.
ایشون گفتن لیست قیمت هایی که ما دادیم فقط برای شیر 1 به 10 هست! و اگر مثلا شرکت شما شیر 1 به 8 بده میتونه قیمت هاش فرق کنه.
منم گفتم آقای سهرابی الان من adsl 1mb دارم و توی روز سرعت دانلودم 120 هست. اما توی شب به 5 کیلوبایت هم میرسه پس شیرینگ من از 1به 10 هم بیشتره! همچنین محدوده!
ایشون گفتن درسته ماله شما 1 به 10 بیشتره و امروز فردا اطلاعیه ای برای مشترکین روی وبسایت منتشر خواهیم کرد.
گفتم این قانون کی ابلاغ میشه به شرکت ها؟ گفتن ابلاغ کردیم! منم گفتم پس چرا اجرا نشده؟ گفتن یکی دو روز صبر کنید تا روی سایت ابلاغیه جدید رو منتشر کنیم...
امیدی ندارم به اینا
به اینها امید ندارین یا به خودمون؟ الان شما چرا بجای این حرف ها به اون شماره زنگ نمیزنین؟نقل قول:
همه چی داغونه من چقدر بدبختم / / / / / با کمتر از دایل آپ به خودم میبالم
بعد از این طرح شاتل سرعت شبانه رو کرده کمتر از 5!!!! فکر کنم شاتل داره تست میکنه ببینه اگه این طرح اجرا بشه چی کار باید کنه. آخه من با سرعت کمتر از دایل آپ بگم اینترنت پرسرعت دارم؟
3 برابر مخابرات پول بدم یک سوم مخابرات سرعت بگیرم؟!!! به خدا تا قبل از 5 شنبه با 60 صفحه میدیدم این چه طرحی بود دیگه :37::37:
مسعود جان این ابلاغیه روی کدوم سایت قرار میگیره داداش؟نقل قول:
اصلا کاری به این طرح نداره اگه اینطورم بشه مطمئنا همه متعرض میشن که سرعتو بالا ببرن نه این که محدودیت بزارن نمیشه که تا ابد محدودش کنند تا سرعت نیاد پایین بلاخره تا به کی؟نقل قول:
بعد از این طرح شاتل سرعت شبانه رو کرده کمتر از 5!!!! فکر کنم شاتل داره تست میکنه ببینه اگه این طرح اجرا بشه چی کار باید کنه. آخه من با سرعت کمتر از دایل آپ بگم اینترنت پرسرعت دارم؟
3 برابر مخابرات پول بدم یک سوم مخابرات سرعت بگیرم؟!!! به خدا تا قبل از 5 شنبه با 60 صفحه میدیدم این چه طرحی بود دیگ
اینها بازیه و نقششونه عمدا سرعتو میارن رو دیال آپ و میگن نامحدود دیگه و خودتون خواستید
دست وپا بزنیم که بیشتر فرو میریم:31:نقل قول:
با دست روی دست گذاشتن داریم بیشتر و بیشتر در باتلاق فرو میریم.