اگر کامپیوتر شما WiFi دارد شما می توانید یک Ad hoc درست کنید و از طریق کامپیوتر به اینترنت وصل بشید.نقل قول:
نقل قول:
اگر کامپیوتر شما WiFi دارد شما می توانید یک Ad hoc درست کنید و از طریق کامپیوتر به اینترنت وصل بشید.نقل قول:
نقل قول:
دوست محترم من، اگر منظور از تایید، پست مربوط به من است، من حرف ایشون رو تایید یا رد نکردم. من نظرم رو گفتم و راهنمایشون کردم.نقل قول:
ضمنا ارسال پس مثل حرف زدن بدون هزینه است و هر کسی هر چیزی میتونه ارسال کنه.
یکی از محدودیتهای یوزر جدید اینه که پستش نمایش داده نمیشه تا وقتی که مدیر اون بخش تاییدش کنهنقل قول:
منم منظورم همین بود نه چیز دیگه
لطف کردی ممنون. تونستم اپدیتش کنم.نقل قول:
سلام دوستان آخرین قیمت xperia mini تو فروشگاه خارجی welectronics.com (فروشگاه اصلی gsmarena) به 190 دلار رسیده!!!!!!!!
mini pro قیمتش 220 دلاره و live with walkman هم به قیمت 213 دلار به فروش میرسه.کد:http://welectronics.com/gsm/SONYERICSSON.shtml
نکته جالب توجه اینه که گوشی جدید neo v که فک کنم هنوز تو ایران نیومده با این همه امکانات و دوربین 8 مگاپیکسلی 288 دلار قیمت خورده!!!!
با این شرایط فقط باید منتظر افت بیشتر قیمت این گوشی تو ایران اسلامی باشیم!!!!!
و دعا کنین غیور مردان بانک مرکزی هرچه زودتر صرافی ها رو قانع کنن که قیمت واقعی دلار 1080 تومنه نه 1320 تومن!!!!!!!
خلاصه من فک میکنم قیمت این گوشی تو زمستون با ورود گوشی های جدید 40 یا 50 تومن دیگه هم افت کنه و با توجه به کاهش x8 تو بازار ایران زمیه برای کاهش بیشتر قیمت این گوشی تو هفته های دیگه به وجود بیاد....
:10:
یا علی
دوست عزیز 1.شما؟ 2.من رام نصب کردم 3.مگه قراره شما ندونید دیگران هم ندانند چیزیه که اومده میخوای قبول کن میخوای قبول نکن حرف منو پاک کردی سایتای دیگه رو میخوای چی کار کنی 4.مگه من با شما کار دارم که مزاحم من میشیننقل قول:
5.چرا خودتون رو نخود هر اشی میکنین 6.از همکاری شما پیشاپیش متشکریم
galaxy ace رو زده 270 دلار!!!!!
galaxy fit رو زده 215 دلار
و galaxy gio هم 205 دلاره!!!!
با این تفاسیر پس قیمت و ارزش xperia mini از این سه گوشی آشغال کمتره و بزودی حتما تو ایران هم کاهش شدیدی پیدا میکنه
سلامنقل قول:
galaxy ace رو زده 270 دلار!!!!!
galaxy fit رو زده 215 دلار
و galaxy gio هم 205 دلاره!!!!
با این تفاسیر پس قیمت و ارزش xperia mini از این سه گوشی آشغال کمتره و بزودی حتما تو ایران هم کاهش شدیدی پیدا میکنه
این کاهش قیمت ها بخاطر بحران مالی نیست. بعضی فروشگاهها از این کارها می کنند و اجناس رو یهو میفروشند. تو گوگل هم یکی زده بود
من توی گوگل شاپ سرچ کردم از 240 تا 340 دلار بازه قیمت هست !!
نقل قول:
وارد بازار ایران هم شده (دوستان قیمت 375 دیدن تو بازار ) و دوربین این مدل 5 مگاپیکسلی نه 8
من میخوام گوشی xperia mini بگیرم
سلام چند تا سوال دارم
1 من الان x8 دارم و حقیقتن بازی hvga براش کم بود و اکثرن قدیمی(2 3 ماه قبل) و من زیاد هم بدلیل سخت افزار ضعیف دنبالشو نگرفتم
الان با توجه به قدرت بالای گوشی های hvga آیا بازی های hd جدید براشون میاد؟
سورس دانلودش هم بگید ممنون میشم
گیم لافت چی بازی واسه این رزول داره؟
2 آیا کیفیت تصویر مینی با مینی برو یا لایو واکمن با هم فرق دارند؟ gsmarena از زاویه دید و کنتراست مینی برو و واکمن ایراد گرفته بود درسته یا توهم gsmarena هست؟
3 خروجی هدفون مینی چجوریه!!؟؟ منظورم هدفون فابریکش نیست خودم هدفون philips shl9600 دارم که خداییش خیلی قویه
حالا خروجی صدای گوشی منظورمه مثلن x8 خوبه ولی کمی تو bass کم میاره این چی
4 اسبیکرش چجوره در حد x8 هست
آخرین قیمتی که از مینی مینی برو و llive walkman دارید چقدره
بچه ها ممنون میشم جواب بدین چون فردا دارم میرم گوشی بگیرم
آخرین قیمت (موبایل علائدین):
Sony Ericsson Xperia mini 265
Sony Ericsson Xperia mini pro 305
سلام دوست عزیز . به لینک زیر سر بزن . چتد تا بازی game loft و پرگرافیک رو مینی پرو اجرا میکنه ( مثه need foe speed , asphalt , dead space , nova , eternal legacy ) به نظر خوب و روون میومد .نقل قول:
سلام چند تا سوال دارم
1 من الان x8 دارم و حقیقتن بازی hvga براش کم بود و اکثرن قدیمی(2 3 ماه قبل) و من زیاد هم بدلیل سخت افزار ضعیف دنبالشو نگرفتم
الان با توجه به قدرت بالای گوشی های hvga آیا بازی های hd جدید براشون میاد؟
سورس دانلودش هم بگید ممنون میشم
گیم لافت چی بازی واسه این رزول داره؟
2 آیا کیفیت تصویر مینی با مینی برو یا لایو واکمن با هم فرق دارند؟ gsmarena از زاویه دید و کنتراست مینی برو و واکمن ایراد گرفته بود درسته یا توهم gsmarena هست؟
3 خروجی هدفون مینی چجوریه!!؟؟ منظورم هدفون فابریکش نیست خودم هدفون philips shl9600 دارم که خداییش خیلی قویه
حالا خروجی صدای گوشی منظورمه مثلن x8 خوبه ولی کمی تو bass کم میاره این چی
4 اسبیکرش چجوره در حد x8 هست
نقل قول:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=mhORlx7aX-A
ممنون پس اینکه بازی جدید هم برای این رزول میاد!!
چون اکثر سایت ها داخلی آرشیوشون برای 2 3 ماه پیش هست و زیاد کامل نیست
سایتی میتونید برای بازی HVGA HD به من معرفی کنید که کامل هم باشه
نه دوست عزیز, سراغ ندارم .چون دنبال بازی و اینا نیستم .نقل قول:
سایتی میتونید برای بازی HVGA HD به من معرفی کنید که کامل هم باشه
ولی یه سر به applanet.net بزن احتمالا چیزای خوبی توش گیر میاد.
دقیقا چه خبره؟
برید به سایت زیر و قیمت ها را ببینید!!
Xperia Mini 170 USDکد:http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones?cc=gb&lc=en
Xperia Mini Pro 229 USD
Xperia Ray 299 USD
Arc-S 369 USD
X8 119 USD
Neo-V 250 USD
هنوز ایران گرونه؟
دوست عزیز قیمت های این سایت همگی به یورو (£) هستند نه دلار آمریکا(USD)نقل قول:
یورو الان تقریبا 1600 تومنه که XPERIA MINI که 169 تا قیمت خورده به پول ما همین 280 در میاد تقریبا!
دلار رو هم اگه 1300 فرض کنیم اون سایته که زده 199 دلار به پول ما میشه تقزیبا 250!!!!!
البته اگه صبر کنیم حتما قیمتش افت بیشتری میکنه.
:10:
بچه ها کسی زحمت میکشه به من آدرس سایتی بده که بشه از توش بازی های hvga جدید رو دانلود کرد
امروز یه آمار گرفتم 275 تا 290 متغییر بود
نظرم کاملن روی این گوشی هست و البته اگر neo v هم بتونم 370 گیر بیارم خب اونو میگیرم
فردا خبر میدم
فقط گیم یادتون نره
بچه ها مگه قراره سرمایه گذاری کنید یا سهام بخرید، که دنبال بالا پایین شدن قیمت هستید. هرچه زودتر برید بگیرید و لذت داشتنشو حس کنید
من وقتی فهمیدم گوشی اومده ایران فقط تونستم یک ماه صبر کنم. و حالا هم که بعد از دو ماه 50 هزار تومان ارزون تر شده اصلاً ناراحت نیستم. من این گوشی خیلی دوست داشتم.
دوست خوبم تو که بازی های GAME LOFT برات تا حدودی مهمه حتما NEO V بگیر .هم صفحش برا بازی بزرگتر و بهتره هم رزولوشنش برای بازی های پرگرافیک بیشتر توی بورسه .نقل قول:
بچه ها کسی زحمت میکشه به من آدرس سایتی بده که بشه از توش بازی های hvga جدید رو دانلود کرد
امروز یه آمار گرفتم 275 تا 290 متغییر بود
نظرم کاملن روی این گوشی هست و البته اگر neo v هم بتونم 370 گیر بیارم خب اونو میگیرم
فردا خبر میدم
فقط گیم یادتون نره
اگه آشنا شیراز داری با این قیمت ( 5 تومن بالا پایین ) راحت گیر میاد .
شما زیاد خودت رو ناراحت نکن. بلاخره اینجا جای بحث و تبادل نظره و ممکن بعضیها اشتباهی هم کنند یا نظری مخالف نظر ما بدن یا کلا حرف مارو .... . در هر صورت از این اتفاقات زیاد میافته و اگه قرار باشه خیلی زود ناراحت بشیم که دیگه باید همون جم کنیم بریم.نقل قول:
شما هم اگه میشه آموزش اینو بزارید. یادتون نره که لینکهای مربوط نرم افزارهای مورد نیاز و همچنین نام کامل و ورژن آنها رو قرار بدین.
ممنون
به به برادر atlas اقا من شنیدم که شما برای من گزارش تخلف رد کردی!
به هر حال من ادم عقده ای نیستم فقط یه سایت خارجی بود باید ترجمه بکنمش
به هر حال یه بدی هایی هم داره اینکه رام نکسوس هست و تصویر با اندازه گوشی مطابقت نمیکنه هر از چندی گوشی هنگ میکنه که باید خاموش روشن بشه
سلام
من میخواستم این گوشی رو بخرم با توجه به امکانات خوبی که داره ونیز قیمت مناسبش ولی نظر من بیشتر با اینترنت و وب گردی با اونه .به نظر دوستان با توجه به صفحه کوچیکش ایا خواسته من را براورده میکنه یا خیر ؟
البته میدونم که گوشیهای صفحه بزرگتر برای اینترنت بهتره ولی اگه این گوشی رو بگیرم چطوره؟
با تشکر از همه دوستان:11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
من میخواستم این گوشی رو بخرم با توجه به امکانات خوبی که داره ونیز قیمت مناسبش ولی نظر من بیشتر با اینترنت و وب گردی با اونه .به نظر دوستان با توجه به صفحه کوچیکش ایا خواسته من را براورده میکنه یا خیر ؟
البته میدونم که گوشیهای صفحه بزرگتر برای اینترنت بهتره ولی اگه این گوشی رو بگیرم چطوره؟
با تشکر از همه دوستان
برا وبگردی گوشی با صفحه بزرگتر بگیری بهتره . صفحه مینی پرو کوچیکه برا وبگردی (البته کار راه انداز هستا ولی برا طولانی مدت خوب نیست ) همش باید zoom in , zoom out کنی .
سلام.
من میخوام V..P..N تهیه کنم.
کسانی که از این سرویس استفاده میکنند و راضی هستند سایتی که از آن V..P..N تهیه کرده اند را بگذارند.
پیشاپیش بابت راهنمایتون ممنون هستم.
سلام، همین امروز صبح بود به طور اتفاقی با یه وبلاگ در زمینه ی نتورک و بازاریابی شبکه ای از کمپانی گاما برخورد کردم که وی پی ان مجانی ارائه میداد،اولش فکر کردم الکی یه چیز تو وبلاگ زده بازدید کننده ش زیاد بشه اما بعد دیدم واقعیه. در حال حاضر من خودم دارم استفاده می کنم و از وی پی انی که خودم گرفتم توی سرعت یه سرو گردن سرترهنقل قول:
آدرس وبلاگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
بابت وی چی ان ممنون. عالیه. فقط حیف که زده یک ماه.
----------------------
من یک V..P..N بدون محدودیت می خوام.
----------------------
---------- Post added 24-11-2011 at 12:03 AM ---------- Previous post was 23-11-2011 at 11:58 PM ----------
سلام.
من یه مشکل دارم.
من Account جیمیل خودم در بخش Accounts & Sync که در Settings هست، ADD کردم. چند وقت پیش پسورد جیمیلم رو از طریق کامیوترم تغییر دادم. و حالا Account داخل گوشیم دیگه Sync نمیشه. گزینه هم واسه Edit این Account نیست. چیکارش کنم؟
مگه وی پی ان نامحدودم داریم؟
منظورم 3 ماه تا 1 سال هست.نقل قول:
دوست عزیز من vpn دارم که استفاده نمیکنم به هر حال میزارم که ازش استفاده کنی اموزش هم داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :10:
من به هنگام اجرا بازی nova2 که روی new game کلیک میکنم از بازی بیرون میاد mail دهید
در ضمن برای اندروید 4 هم رفتم دیدم چند روزه دیگه برای mini pro میاد دیگه ترجمه نکردم
فقط در همین حد بدونید که رم گوشی رو در بیارید بعد گوشی رو فلش کنید و کد unlock را برای سونی اریکسون بگیرید و گوشی خود را unlock کنید سپس با یک برنامه فلش رام نکسوس رو نصب کنید
سلام.
من یه مشکل دارم.
من Account جیمیل خودم در بخش Accounts & Sync که در Settings هست، ADD کردم. چند وقت پیش پسورد جیمیلم رو از طریق کامیوترم تغییر دادم. و حالا Account داخل گوشیم دیگه Sync نمیشه. گزینه هم واسه Edit این Account نیست. چیکارش کنم؟
سلام
برای دوستانی که توپیدا کردن بازی واسه xperia mini مشکل دارن یه تاپیک معرفی میکنم که توش پر بازی مخصوص این گوشی ها هست
کد:http://---------.ir/Forum/thread18669.html
سلام خدمت دوستان مخصوصا amin148
سوال دیگه اینکه ایا میشه انواع فایل های صوتی تصویری رو باش دانلود کرد مثل کامپیوتر؟ (با Xperia min )
دوستان اپدیت 2.3.4 فارسی داره؟اگه نداره نذارم اپدیت بشه!
دوست من این داستان هیچ ربطی به فارسی نداره و فقط یکسری امکانات به گوشی اضافه میشه و احتمالا یکسری باگها هم رفع میشه... .نقل قول:
بزار آپدیت شه... .
منظورت چیه. چرا نشه دانلود کرد. اصلا مگه فرق میکنه با گوشی بری اینترنت فیلم دانلود کنی یا با کامپیوتر.نقل قول:
فقط تو گوشی دیگه IDM* نداریم. البته یسری نرم افزار هست ولی هیچ کدوم IDM نمیشه.
-------------------------------------------------
IDM : Internet Download Manager
---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:48 PM ----------
سلام عزیزم.نقل قول:
این دیگه چیه؟
مگه اینجا چت رومه که نوشتی "اگه هستی جواب بده!"
آره هستم. فرمایش؟
به هر حال من نمیتونم backstab و Shadowgun و nfs hotpru و 9mm و letsgolf 3 و nova2 نصب کنم
یه سری رزولیشن نمی خوره بعضی اصلا نمی خوره nova 2 هم از بازی خارج میشه
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:51 PM ----------
عزیزم میتونی به من جواب بدی؟
من اهل بازی نیستم. ولی برای آزمایش به راحتی "N.O.V.A 2" رو نصب کردم.نقل قول:
لینک دانلود و آموزش نصب هم توسط بروبچ توی همین تایپیک های قبلی هست.
"بعدشم، بازی به چه کاری میاد، برو درستا بخون" البته این یه شوخی بود. من که راستش درس دارم. باید برای کنکور بخونم. 3 ماه دیگه کنکور دارم.
بعد گوشیم موقع بازی تیک میزنه خیلی برام مهمه جواب بدهید
دوستان اون سوراخی که بالای گوشی قرار داره چیه؟کسی میدونه؟