مرسی دوستان ، ایشالا در آزمون بعدی خیلی بالاتر میشم ...
Printable View
مرسی دوستان ، ایشالا در آزمون بعدی خیلی بالاتر میشم ...
مـا هـم گـاجـی شـدیم .
کـارنـامـم اومـد گفتـم بزارم بلکاً نظـری چیزی بدین :دی
کد:http://www.mediafire.com/?lpu11stkc2fba7a
نقل قول:
من که زیاد تو رشته انسانی وارد نیستم ولی یه چیزی میتونم بهت بگم که سعی کن تعداد غلطات رو کم کن
سلام با درسا چه می کنید من که اصلا از درس خوندنم راضی نیستم و خمین طور از ساعت درس خوندنم فوقش 4 ساعت در روزهایی که میرم مدرسه و8ساعت روزایی که تعطیلیم
شما چه طور؟؟؟؟
7 ساعت روزای مدرسه 15 ساعت روزای تعطیل !!
من که نمراتم فجیعه اصلا خوب نیست وضعیتم روزانه 3 ساعتم به زور میخونم در هفته 20 ساعت
من به زور در هفته 5 ساعت طراحی میکنم
7 ساعت عکاسی!
4 ساعت مبانی!
در کل شاید در هفته 19 20 ساعت کار کنم!:13:
خوندن زیادخوندن نی درست خوندنه .من این و تو همین فروم یاد گرفتم.خوب بخون هر چند اگه کم میخونی خیلی بهتره تا الکی بخون زیاد بخون!البته اگه هم زیاد بخونی هم خوب بخونی که دیگه عالیه مطمئنا تک رقمی میشی.در هر حال واسه همتون ارزوی موفقیت میکنم.چون میدونم که درس خوندن کار کمی نیست:11:
درسته ، اما موفقیت در درس خوندن گاهی با زیاد خوندن حاصل میشه گاهی با مفهومی خوندننقل قول:
one minute عزیز این عکس مال خودته یا گیر اوردی از جایی
من از این تصویرا خوشم میاد
اگه داری ادرس بده برم ببینم
---------- Post added at 09:10 PM ---------- Previous post was at 09:08 PM ----------
دوستان نظرتوئن در باره رفع اشکال دروس چیه
سوالو تمرین بدیم و حلشون کنیم
من هفته ای متوسط 17 ساعتنقل قول:
شما چه طور؟؟؟؟
اصلا نمی تونم بیشتر بخونم . پیوسته هم نمیتونم مطالعه کنم . باید بینشون استراحت کنم .. موندم چکار کنم :13:
---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:53 PM ----------
دوستان کتاب تست واسه جبر و احتمال چی خوبه ؟!
مال خودمه دوست عزیزنقل قول:
----
فکر خیلی خوبیه
جبر و احتمال مبتکران ( عکس هندونه داره روش ) فوق العاده هستنقل قول:
مبتکران یه کتاب آموزش جبر هم داره که اونم فوق العادس برای کسایی که دبیر خوب ندارن
نشر الگو هم کتاب خوبی داره اما تستش خیلی کمه
بقیه کتابا هم تا جایی که گشتم با گسسته یکی هستن
حتی حفظی ترین چیزا رو مثه تاریخ ادبیات اگه سعی کنی بفهمی و مفهومی و عمیق بخونی نیازی به زیاد خوندن نیستنقل قول:
سلام برای تمرین چند تا سوال از لانه کبوتری میدم اگه اشکالی بود براتون توضیح میدیم
و اگر اشکالی دارید بپرسید درخدمتتون هستیم
1- aوb اعدادی گنگ وr عددی گویاست کدام یک حتما عددی گنگ است؟
a+r a-b a*a ra
2- کمترین تعداد افرادی که حداقل 2 نفر از انها در یک ماه از سال و یک روز هفته متولد شده اند کدام است؟
3- 65 کبوتر حداکثر در چند لانه قرار گیرند تا حداقل در یک لانه بیش از دو کبوتر قرار داشته باشند؟
منظور من این نیست که یک چیزی رو 1000 بار تکرار کنی و همه چیز رو مو به مو حفظ کنی !نقل قول:
منظور من از زیاد خوندن اینه که تمرین بیشتر حل کنی و تست بیشتر بزنی !
مثلا برای فیزیک من نیم ساعت تعاریف و فرمول هارو میخونم ، بعدش شروع میکنم 3-4 ساعت از کتابای مختلف تست میزنم تا با انواع سوال آشنا بشم ! هرکی که زیاد میخونه خرخون نیست و همه چیز رو مو به مو حفظ نمیکنه ! تو کلاسمون داریم کسی رو که هفته ای +60 ساعت میخونه ، توی آزمون های قلمچی و گاج هم همیشه تک رقمی هست
yarihaker مرسی بابت مسئله ای که گذاشتی ، ما دیروز لانه کبوتر رو درس گرفتیم ، منم درس دیروز رو نخوندم واسه همین بلد نیستم حلش کنم ، شرمنده :دی
بچه ها این مسئله از شیمی بخش فرمول تجربی و فرمول مولکولی هست ، خودم حلش رو بلدم میخوام ببینم کی میتونه حلش کنه ! :دی
شیمی 3 - تعیین فرمول تجربی
در ترکیبی متشکل از دو عنصر x و y ، عنصر x مقدار 60% جرم ترکیب را تشکیل میدهد ، اگر جرم مولی x مقداری برابر 1.5 برابر جرم مولی y داشته باشد ، فرمول تجربی ترکیب چیست ؟
حل کنین ! :دی
حال نداشتم قلم و کاغذ بیارم :دینقل قول:
شیمی 3 - تعیین فرمول تجربی
در ترکیبی متشکل از دو عنصر x و y ، عنصر x مقدار 60% جرم ترکیب را تشکیل میدهد ، اگر جرم مولی x مقداری برابر 1.5 برابر جرم مولی y داشته باشد ، فرمول تجربی ترکیب چیست ؟
ذهنی حل کردم شد XY!
درستـــه ؟!؟
a+rنقل قول:
1- aوb اعدادی گنگ وr عددی گویاست کدام یک حتما عددی گنگ است؟
a+r a-b a*a ra
خوشبختانه معلم مون ترم اول رو در ماه اول مدرسه تموم کردنقل قول:
به نظرم که جبر درس خیلی اسونیه
جواب مسئله هم میشه XY
دوستان ما حسابان خیلی عقبیم به شما ت اکجا درس دادن؟
درست بود ، مرسی
یه سوال دیگه ! این رو موازنه کنین :
As2S3+HNO3+H2O-->H3AsO4+NO+H2SO4
ما هنوز فصل یک رو تموم نکردیم ، رسم به روش هندسی هستیم ...نقل قول:
تا اونجایی که میدونم توی شهر ما تمام دبیرای حسابان عقب هستن و هنوز فصل یک رو تموم نکردن ، چون انقدر نکته و چیز میز داره که معلم مجبوره همه ی اونهارو بگه
64 تا لونه ؟ :دینقل قول:
3- 65 کبوتر حداکثر در چند لانه قرار گیرند تا حداقل در یک لانه بیش از دو کبوتر قرار داشته باشند؟
من هنوز جبر رو نخوندما ! همینجوری گفتم ! :دی درسته حالا ؟
نه دلبندم 32 تا : دینقل قول:
ما حسابان تابع رو تموم کردیم شنبه این هفته و از این هفته هم میخواد مرور کنه دروس رو ما خیلی جلوییم تو دروس و شیمی هم داره درس نیم ترمه دومو کمو بیش میگه
امتحاناته ترممونم 6 دی شروع میشه بخاطر این تعطیلات تا 24 دی برای شما کی شروع میشه
بچه ها بیاین با هم بیشتر آشنا شیم و بهم کمک کنیم
من یکشنبه این هفته امتحان جبر داشتم هیچی نخوندم انقدر بد دادم خودم حسرت خوردم خیلی امتحان آسونی گرفته بود راحت من که دو ساعت نخونده بودم بالای 10 میشم خدایی امتحان قبلی 17 شده بودم این امتحانم مضخرفترین روز ممکن گذاشته بودند قبله تعطیلات هفته پشتمون باد خوردو نخوندیم
من از این هفته میخوام برم غیرتی بخونم تا آخره امتحانات ترم که بترکونم ترم اولو و معدلم بره بالای 18.5 و 19 ایشالله و از این هفته برم کتابخونه و روزی که مدرسه میرم 4 تا 6 ساعت مفید و روزایی که نمیرم 6 تا 8 ساعت بخونم تا دروس قبلیامم مرور کنم که خیلی عقب افتادم
من تو خونه اصلا نمیتونم درس بخونم و اصلا تمرکز ندارم همش میام اینترنتو ول میچرخم یا میرم X360 میزنم و میخوام برم کتابخونه که برای من معجزه است خدایی
حتما بهتون پیشنهاد میکنم برید کتابخونه تو ایام ترم که خیلی عالیه
بچه ها برای امتحانات ترم اول سوالات امتحانی معتبر و استاندارد سراغ ندارین؟( کتاب و یا سایتی و .....)
مخصوصا فیزیک و حسابان ؟
برای ترم اول کتابی که در سطح امتحانات باشه چی پیشنهاد میکنید؟
من الان هدفم اینه که ترمو بترکونم بعد ترم ایشالله بچسبیم به تست و قلم چی و تست های کنکور
پس فردا جمعه امتحان قلم چی داریم تو مدرسه اونو بخونیم خوب بگیرم
نیم ترمه دومم 6 تا آزمون داریم که خیلی محک خوبیه بنظرم رقابت جالبیه و نشون دهنده کیفیت درس خوندنته
جواب این سوال64هنقل قول:
یه سوال از حسابان
مجموع سه جمله اول یک دنباله هندسی ۳۰ و مجموع مربعات جملات اول و دوم برابر ۱۱۶ است
اگر جمله پنجم بر ۱۳بخش پذیر باشد جمله اول ان را بیابید
نقل قول:ئه ، درست گفتم ؟ :دینقل قول:
میلاد تو که جبرت در حد جلبک هست مجبوری نظر بدی ؟ :دی
32 تا وقتی میشه که حداقل در یک لونه بیش از 3 کبوتر قرار بگیره ( در بدبینانه ترین حالت )
من حسابان رو فقط از معادلات به بعد بلدم ! شرمنده !
اون واکنشی که گذاشتم رو چرا هیچکی موازنه نمیکنه ؟
نقل قول:بیشتر از 2 تا یعنی چندتا ؟!نقل قول:
یعنی 3 تا ! درست میگم دیگه ؟!
اگه 32 تا لونه داشته باشیم تو هر لونه 2 تا کبوتر بزاریم میشه 64 تا ! درسته ؟!
اون یه دونه باقیمونده رو هم تو هر خونه بزاریم میشه 3 تا کبوتر تو یک خونه ! درستـــه ؟!
تو چی میگی ؟ :31:نقل قول:
میلاد تو که جبرت در حد جلبک هست مجبوری نظر بدی ؟
سلام..
واسه آزمون های آزمایشی مثِ قلم چی و گزینه 2 کدومش بهتره و چرا؟؟؟
ها ... نه جبرت خوبه ، من حرفم رو تکذیب میکنم ( مثال نقض :دی )نقل قول:
خب اینجوری که تو میگی ، 5 تا هم بیشتر از 2 تا هست ، اونوقت باید بشه 14 تا لونه :دی
توی اینجور مسائل فرض رو بر همون عدد 2 میزاریم ، وگرنه بی نهایت عدد بیشتر از 2 هستن !
قلمچی بهتره چون برای خیلی ها نتیجه دادهنقل قول:
در هر صورت فرقی نمیکنه ، آزمون دادن و سطح سوالا در آخرین مرحله قرار داره ، مهم ترین مسئله ایجاد جوی مثل کنکور هست که هر دو آزمون این کار رو انجام میدن
نقل قول:حداقل گفته دیگه !؟ حداقل بیشتر از 2 چنده !؟ 3 هست دیگه !نقل قول:
از بچه های ما چند نفر میزن گزینه 2 ترازشون خیلی عجیبــه . میگن سوالاش آسونه !نقل قول:
سلام..
واسه آزمون های آزمایشی مثِ قلم چی و گزینه 2 کدومش بهتره و چرا؟؟؟
به نظر من قلمچی بهتره !
بــرادر این ســوال رو حل کن ! مرسی :40:نقل قول:
ه سوال از حسابان
مجموع سه جمله اول یک دنباله هندسی ۳۰ و مجموع مربعات جملات اول و دوم برابر ۱۱۶ است
اگر جمله پنجم بر ۱۳بخش پذیر باشد جمله اول ان را بیابید
حداقل گفته دیگه !؟ حداقل بیشتر از 2 چنده !؟ 3 هست دیگه !
حداقل یعنی اینکه فقط یک لونه تعداد کبوتراش بیشتر هست، حداقل اون معنی ای که میگی رو نمیده
جواب هم که یاری هکر گفت 64 میشه، چرا انقدر لجبازی میکنی ؟ حسودی میکنی یه تراز 4000 ای جواب درست بده ؟ :دی
خب دلبندم اگه 64 تا لونه داشته باشیم . تو هر خونه در بد ترین حالت 1 کبوتر میره به جز یه خونه ک دوتایی هست !نقل قول:
پس چجوری تو یه خونه میخواد بیشتر از 2 تا کفتر باشه ؟ :دی
نه بابا حسودی چیه ؟!
راستی آزمون امروز چطور بود ؟!
اصلا ولش کن به نظرم اصل لانه کبوتر واقعا چرته !نقل قول:
آزمون هم بد بود ! اما نسبت به آزمون های قبلیم خیلی بهتر بود ... بعد از 5امین آزمون تازه یاد گرفتم چیجوری باید تست بزنم ! :دی
تراز : 5400
سلام
دوستان کسی تونست سوالو حل کنه
نه !نقل قول:
عزیز حل کن استفاده کنیم
برادران این آزمون 4 تومنی رو چطور دادین؟;)
راستی امتحانات هم دیگه شروع شده...2دور تاریخ زدم ولی بازم این روز و ماه و سال هارو یادم نیست...یکی کمک کنه:19:
المپیاد بسیج ــو میگی ؟!نقل قول:
برادران این آزمون 4 تومنی رو چطور دادین؟
من قلمچی داشتم نرفتم بچه ها رفتن ساندیس گرفتن اومدن بیرون :27:
المپیاد بسیج بود ؟ : دی
ما امروز کامپیوتر داشتیم، تا حالا لاشو باز نکرده بودم، 3 تا بخش سخت افزار رو توی مدرسه خوندم!
یکی دو نمره غلط دارم ! سوالامون هم انصافا سخت بود ، معلم کامپیوترمون امسال از مالزی اومده فکر میکنه ما نخبه ایم ! ( تخمه هم نیستیم : دی )
صفحه دوم سوالات همه انگلیسی بود : (
سلام کسایی که تو ازمون های قلمچی گزینه دو ... شرکت میکنن دفترچه شو بذارن تا ما استفاده کنیم
دهـــــــــــــــــــــه:|
شیمی رو ریـدم بدجـور
دعا کنین واسـم:((
امروز حسابان داشتیم
زیر 10 میشم ...
سوالا همه کد گذاری شده بودن ،
حل نمیشدن !
خیلی مسخره بود