سلام دوستان
من تازه فردا پسفردا میخوام این تبلتو بخرم.فقط حتما با کیبوردش میخوام.
قیمت 16 و 32 گیگش الان توو بازار چنده؟ میشه بگید؟
ممنون
سلام دوستان
من تازه فردا پسفردا میخوام این تبلتو بخرم.فقط حتما با کیبوردش میخوام.
قیمت 16 و 32 گیگش الان توو بازار چنده؟ میشه بگید؟
ممنون
16 گیگ با کیبورد الان حدوده 900 هست و 32 هم حدوده ی میلیون تومان .نقل قول:
asus tranformer واقعا در کنار سامسونگ گالاکسی تب بیترین تبلت های اندرویدی هستند...واقعا ترانسفورمر خیلی خوشگله
قیمتهای مغازه ها خیلی بی ربط شدهنقل قول:
شاپینگ سانتک با قیمت خیلی کمتری میفروخت ولی گویا گرونش کرده:ASUS TF101 16GB + Key = 850 و ASUS TF101 32 + Key= 950
من امروز تمام بازار رضا و پاساژ ایران و ... را گشتم تا برای تبلتم کیبورد گیر بیارم .نقل قول:
هیچ جا کیبورد خالی نمیداد و 16 گیگ با کیبورد هیچ جا زیره 900 پیدا نکردم . تازه اونم یه جا بود . اکثرا بالای 900 قیمت میدادند .
قیمت ها فضایی رفته بالا . گالکسی تب 7 پلاس رو 1100 قیمت میدن .
خدایی من مفت خریدم این تبلت رو اونم این هفته ( 635 گرفتم ) .
بالاخره تنظیمات مودمم را عوض کردم و Chanelesh رو آوردم پایین و موفق شدم به اینترنت وصل شم . ممنون از دوستانی که تو این زمینه کمکم کردند به خصوص جناب t_tanhayam
ای بابا یکی بهم قول داده 32 گیگ با کیبورد 830 بگیره برام.
آشناست ...
چیکار کنم؟ چرا گروووووووووووووون شد؟
اشتباه بهن قیمت دادن .نقل قول:
چون سه ماه پیش تو اوج ارزونی هم فکر نکنم 32 رو با کیبورد زیره 850 میتونستی گیر بیاری . چه برسه به الان .
در حال حاضر 32 با کیبورد به هیچ عنوان زیره یک میلیون نیست.
داداش شما کجا خریدی؟ آدرسشو بده برم ببینم شاید با انصاف تر از بقیه جاها باشند........
من از پایتخت خریدم ، فروشگاه صدف طبقه سوم . البته فکر نکنم دیگه داشته باشه .نقل قول:
دوستان من امروز تمام پاساژهای تهران رو دوباره گشتم ولی هیچ جا وجود نداره که فقط کیبورد این تبلت رو بفروشه .
از usb adaptor هم که خبری نیست . این کیت های usb مخصوص ipad به این تبلت نمیخوره ؟ چون فیش 40 پینی هر دو دقیقا مثل همه .
بچه ها من چند تا ویدئو HD با فرمت های مختلف را روی تبلتم چک کردم .
از نحوه پخششون خیلی راضی هستم ولی نمیدونم چرا ویدئوهای MKV پر حجم مثلا 3 گیگ که صدای شش کاناله داره وقتی تو تبلت پخش میکنم صدا نداره در صورتی که همون ویدئو با همون حجم ولی صدای دو کاناله خیلی رحت با صدا پخش میشه .
فکر میکنید تبلت نمیتونه ویدئو با صدای 6 کاناله پخش کنه ؟
مهدي جان پليرهات رو عوض كننقل قول:
MX Video Player Pro v1.5a > software decodingنقل قول:
من تقریبا با پنج تا پلیر امتحان کردم .
همه ویدئو های اچ دی با صدای شش کاناله بدون صدا پخش میشد ولی جالب اینجاست یه سری ویدئو دارم که اچ دی نیستند ولی صداشون شش کاناله هست با بیت ریت بالا . اونا رو بدون مشکل پخش کرد هم صدا هم تصویر .
من فكر ميكنم ايكونيا فقط دالبي 5.1 دارهنقل قول:
احتمالا بايدكدك هاي نرم افزاري و سخت افزاري مختلف پلير ها رو تست كنيد تانتيجه بگيريد
DicePlayer رو تست كردين ؟
Dick player رو تست نکردم .نقل قول:
فقط راک پلیر ، موبو پلیر ، ایکس ویدئو پلیر ، Kascend پلیر و پلیر خوده تبلت .
يكي از بهترين پلير هايي كه براي mkv ها توصيه ميشه با توجه به HA بودن همين DICE PLAYER هست امتحان كننقل قول:
خوب شد من این تبلت را خریدم .
قیمت ها به طرز وحشتناکی رفته بالا .
دی جی کالا 16 گیگ بدون کیبورد را میده 800 و 32 گیگ بدون کیبورد را میده 930 تومان .
بچه ها کیبورد این تبلت جعبه جداگونه داره ؟
چون من یه دسته دوم پیدا کردم که فروشنده میگه کیبوردش جعبه نداره و وقتی خریده تبلت و کیبورد تو یه جعبه بوده . درسته ؟
توي ايران ملت از داخل كارتن تبلت هاي داك دار بر ميدارند ( به طبع كارتن جداگونه نداره )نقل قول:
من بالاخره یه کیبورد از یکی از کاربران سایت موبایلستان گرفتم که خدا خیرش بده کیبورد واقعا نو هست و اصلا نمیشه گفت دسته دومه . 125 تومان هم باهام حساب کرد .
هارد 500 پرتابل ، فلش مموری ، دوربین همه چی بهش وصل کردم و راحت جواب داد .
فقط یه سوال :
من تبلتم 5 درصد شارژ داشت که کیبورد رو بهش وصل کردم و به محض وصل شدن شروع به شارژ کرد و تا 74 درصد رسید و قطع کرد .
الان یعنی تبلتم 74 درصد شارژ داره و شارژ کیبورد به تبلت منتقل شده ؟
اصلا یکی میتونه طریقه شارژ و دشارژ کیبورد را هم برام یه توضیح مختصری بده ؟
با تشکر
براي باتري داك قبلا يك اپ كارامد معرفي شده بود در xda توصيه ميشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد نحوه شارژ هم دقيقا خاطرم نيست زمانيكه داك شارژ داشته باشه تبلت رو شارژ ميكنه و از مقدار شارژ خودش كم ميشه
سريهايي از داك ها كه با سريال B60 شروع ميشد با مشكل draining باطري مواجه بودن كه توي اپديت ها حل شد
ممنون .نقل قول:
یعنی الان که تبلت با اتصال به کیبورد شارژش از 5 شد 75 ، پس شارژ کیبورد خالی شده تا تبلت پر شه ؟
حالا اگه من شارژر را وصل کنم همزمان هم تبلت شارژ میشه هم کیبورد ؟
اره به صورت اتومات تبلت شارژ ميشهنقل قول:
فكر ميكنم اول تبلت و بعدداك شارژ ميشه
ميتونيدبا همون اپليكيشن بالا تست كنيد
من یه مقدار با کیبورد این تبلت کار کردم و واقعا ازش راضی هستم ، حرف نداره از نظر اتصالات که فوق العاده هست .
ولی یه سوال داشتم :
مثلا تبلت من 80 درصد شارژ داره و کیبورد 100 درصد . بعد که به هم وصلشون میکنم و بعد از یه مدت تبلت میشه 100 درصد ولی کیبورد میشه مثلا حدوده 60 درصد .
یعنی 40 درصد از کیبورد کم میکنه ولی 20 درصد به تبلت اضافی میکنه . این طبیعی هست ؟
مهدي جان عرض شد قبلا كه همينطوره وشارژميكنه تبلت رو نگران نباشيدنقل قول:
ممنون ولی نگران نیستم .نقل قول:
سوالم اینه اگه 40 درصد از شارژ کیبورد کم میشه چرا تبلت فقط 20 درصد شارژ میشه ؟ مگه نباید مساوی باشه ؟
ظرفیت باتری کیبورد داک کمتر از تبلت است
من قصد خرید این تبلت رو دارم
فقط یه سوال دارم که لطفا اساتید جواب بدند
بجز مودم wifiراه دیگری برای اتصال به اینترنت باهاش هست؟
مثلا از طریق بلوتوث از گوشی موبایل به عنوان مودم استفاده کنه؟و یا wifiگوشی رو روشن کنیم و از گوشی به عنوان مودم استفاده کنه؟
با بلوتوث و وای فای میشه با موبایل tether کردنقل قول:
اینطور که شنیدم با روت کردن میشه از دانگل 3g استفاده کرد که کار بیخودیه
دوستان یه سوال :
وقتی تبلت به داک وصله و خاموش هم هست آیا داک باتری میخوره ؟
من شارژ کیبوردم صفر بود دیشب . تبلت هم 80 در صد شارژ داشت . امروز که تبلت را روشن کردم دیدم 60 درصد شارژ داره .
در صورتی که قبلا اینجوری نبوده .
چند بار این سوال پرسیده شده ولی کسی جواب درست حسابی نداده، یه بارم من بپرسم!
کیف و صفحهی محافظ این تبلت رو از کجا میشه خرید؟ آل دیجیتال و دیجی کالا ندارن
هیچ جا پیدا نمیکنی .نقل قول:
منم همه جا رو گشتم چیزی تو بازار موجود نیست .
خوب پس کسی کاور دیگه ای رو براش امتحان کرده که بهش بخوره و خوب باشه؟ لطفاً بگید که چی کار کردید؟
واسه کاور یا از این کاوذ های اماده 10 اینچی استفاده کنید یا برید و به این چرم دوز ها سفارش بدید واستون بدوزن یا 1 متر پارچه مبلی قشنگ بگیرید و بگید یکی واستون بدوزه (خیلی قشنگ میشه با طرح های مختلف) :10:نقل قول:
سلام
من می خواستم بدونم چرا وقتی تبلت رو ریست کارخونه ای می کنیم فایل اضافه توی sdcard پاک نمیشه .حتی وقتی رام رو عوض می کنم بازم فایل ها پاک نمیشن .
دقيقا خاطرم نيست تبلت رو خاموش كنيد ولوم منفي وپاور رو بگيريد وقتي منويي ظاهر شد ميتونيد توي اون منو تمام ديتا روپاك كنيد ..نقل قول:
اونجا هم هر کاری کردم فایده نداشت .نقل قول:
مسير نرم افزاري و از طريق خود تبلت كه اين طوريه settings>privacy>factory data reseنقل قول:
والبته فقط ديتا هاي نصب شده پاك ميشه و sd فرمت نميشه
مسير ديگه هم همون كليدپاور و دكمه ولومو مثبت رو 10 ثانيه اي نگه دارين ( زماني كه تبلت خاموش هست ) گزينه مربوط به wipe data مياد ( توي اين روش كلديتاها پاك ميشه چه نرم افزارها وچه اطلاعات روي تبلت )
و اگر هم تبلت روت هست كه از طريق cmw ميتونيد بهبخش هاي مختلف factory reset/data و تمامي wipe ها دسترسي داشته باشين