سلام دوستان
منم دیروز رفتم ۲ مگ ۴ گیگ گرفتم.
چقدر طول میکشه رانژه بشه ؟امیدوارم قبل از اینکه مال پارس آنلاین تموم شه رانژه شه
کسی تو منطقه چمران (کیانپارس) هست ؟سرعتش چه جوریاست ؟
برای اعتراضم منم هستم تازه کنکور دادم بیکارم هر کاری گفتین من پام :دی
Printable View
سلام دوستان
منم دیروز رفتم ۲ مگ ۴ گیگ گرفتم.
چقدر طول میکشه رانژه بشه ؟امیدوارم قبل از اینکه مال پارس آنلاین تموم شه رانژه شه
کسی تو منطقه چمران (کیانپارس) هست ؟سرعتش چه جوریاست ؟
برای اعتراضم منم هستم تازه کنکور دادم بیکارم هر کاری گفتین من پام :دی
رانژه شدنش حدود 4 روز باید طول بکشه.نقل قول:
روی یه خط دیگه درخواست دادی؟جدای از همین پارس آنلاین؟اگه رو همین پارس آنلاین باشه باید اول از پارس آنلاین بخوای خطتتو خالی کنه ها(درانژه) تا بعد مخابرات رانژه کنه
نه رو یه خط دیگه دادم
نمی تونستم بدون اینترنت بمونم :دی
سرعتش چه جوریاست ؟
اره این به خاطر خوردن پول ملت مظلومه . ما هم که هیچی نمیگیم . ( زورمون بهشون نمیرسه )نقل قول:
سرعتش عالیه . کندی نداره فقط پشتیبانی نداره و شبا از 2 تا 6 رایگانه که خیلی کمه . برای اینکه بفهمی چقدر از ترافیکت هم مونده داستان داری...... .ولی از نظر سرعت عالیهنقل قول:
2مگ که گرفتی با 270 دانلود میکنی.نقل قول:
دوست عزیز چطوری 2 مگ گرفتی ؟ گواهی اشتغال به تحصیل کافیه ؟! بعد هر موقع وصل شد بیا بگو که چند روزه خط رانژه شد و تست سرعت و دانلود شبانه هم دیگه باید بگی :31::11:نقل قول:
هنوز که چیزی ندادم گفتن هر وقت رانژه شد مدارک و پول رو بیارید ، ولی می خوام نامه از شرکت ببرم نمی دونم که گواهی اشتغال به تحصیل کافیه یا نهنقل قول:
ولی کلا زیاد گیر نمیدن رو یه برگ کاغذ a4 هم ۲ خط بنویسی یه امضا بزنی فکر کنم قبول می کنن پارس آفلاین که کلا اصلا در پاکت نامه رو هم باز نکرد یکی از دوستامم اونم پارس آفلاین بود اصلا چیزی نبرد همینطوری اینترنتی سرویسش رو ارتقا داده بود.
چشم هر وقت وصل شد میام همه چیز رو میگم.
گواهی اشتغال به تحصیل کافیه.نقل قول:
ضمن اینکه اصلاً اگه کسی هیچ مدرکی نداره ام به راحتی میتونه 2مگ بگیره.چطور؟
اول 128 بگیره ماه بعد از طریق سایت و آنلاین هر سرویسی دلش خواست بگیره.به همین سادگی :دی
آقا جریان این تماس دسته جمعی با 3036 و درخواست افزایش ساعات رایگان چی شد؟
در حفه ما خوزستانی ها داره ظلم میشه
خوزستان 90 درصد منابع و انرژی ایران رو تامین میکنه و قلب ایرانه از نظر اقتصادی اما از همه نظر از بقیه شهرستان ها فقیر تره از همه نظر هم از نظزر امکانات و .. ...
اخه این نتیه که ما داریم ؟
شنبه ساعت 9 تا 12 صبح . فقط اطلاع رسانی باید یه جوری باشه که همه بفهمن . چیکار کنیم ؟نقل قول:
مثلا من خیر سرم 2mg گرفتم که بشنم با سرعت 400 دانلود کنم
سرعتک بالا تر از 40 نمیره
شبا هم که 3 یا 2
یه هفته دارم زنگ میزنم پشتیبانی میگه داریم پیگیری میکنیم
شاشیدم به این شرکت
سرعتم از 128 کمتره
پیج هم خیلی دیر باز میکنم
از تمام دوستانی که به این تاپیک سر میزنن و میخوان adsl مخابرات تهیه کنن و یا کاربر adsl مخابرات هستن خواهش میکنم شنبه صبح ساعت 9 تا 12 به 3036 شماره پشتیبانی تماس بگیرید و بخواید
ساعت دانلود رایگان از 1 شروع بشه و تا 6 ادامه پیدا کنه . اگر کاربر هستید بگید که از سرویس رایگانتون راضی نیستین و میخواید بخاطر این قضیه قصد تعویض isp تونو دارید . ممنون
سلام دوستان
من دیگه از پارس آنلاین خسته شدم و میخام از مخابرات رئی خط تلفن دوم بگیرم
چندتا سوال، لطفا هرکی میدونه جواب بده
1- میشه از طریق سایت ثبت نام کرد یا باید حتما حضوری برم؟ (کسی تا حالا اینترنتی ثبت نام کرده؟)
اگه جواب حضوریه کجا باید برم؟ مخابرات یا دفاتر پستی
2- میخام به نام پدرم که استاد دانشگاه هست 1 مگ بگیرم، بجز کارت دانشگاه چیز دیگه ای هم میخان؟
من پیشنهاد میکنم حضوری بری دفتر اصلی چون کارت اینجوری زودتر را میوفته علتش هم اینه که هرجا فایتو پر کنی میفرستن دفتر اصلی . آدرس و جواب سوالات رو میتونی از 3036 بگیری .نقل قول:
دوست عزیز چون کار شما راه نیفتاده دلیل نمیشه اینجوری بد و بیراه بگید اینجا قراره کسایی که میخوان نت بگیرن درست انتخاب کنن و یک نفر ممکنه بخاطر لحن تند شما از گرفتن نت مخابرات پشیمون بشه. راستش انتخاب اول من شاتل بود اما به دلایلی که قبلا گفتم اومدم مخابرات اما الان خیلی راضیم امیدوارم کار شما هرچه سریعتر راه بیفته در ضمن شما کد این اپراتورای تنبل که تلفن رو قطع میکنن رو آدم یادداشت کن چون بخاطر هر تماس پول میگیرن باید این موارد رو گزارش کرد تا پشتیبانی بهتر بشه . موفق باشینقل قول:
ویرایش شد..
مشکل از شماست مشخصات کانفیگ مودم رو بزار تا بهت بگم .(snr-downstream-up stream)نقل قول:
نقل قول:
اگه این کارو بکنید که دیگه هیچ.میگن همینه که هست من تجربش رو دارم..بعدش هم گند میزنن تو سرویسامون .خیلی ادمهای قاطی هستند.. میگی نه امتحان کنید تا اون روی سگشون رو هم ببینید.
از این حرفا زیاده . منم اگه بخوام دردمو بگم باید کلی بنویسم .نقل قول:
از مردمی بگم که تو پالایشگاه کار میکنن . حتی سیکل هم ندارن و یه فوق لیسانس شیمی میخواد براشون یه کاری انجام بده حمایتش نمیکنن ( کاش فقط حمایت بود . اگرم خودت بخوای یه کاری میکنن که نشه)
یا از ملتی بگم که تا مرغ گرون میشه مثل سونامی زده ها میرن تو صف مرغ؟؟؟
و.......
دوستان راجع به اضافه کردن ساعت شبانه . نظر من اینه که همین ساعت خوبه . چون حداقل کیفیت داره . مطمئنان اگر 1 ساعت اضافه کنند کیفیت رو میارن پایین . البته این نظر من :11:
از این زاویه بهش نگاه نکرده بودم.اینم ممکنه.نظر دوستان چیه؟نقل قول:
کسی میدونه این پشتیبانی از ساعت چند تا چنده ؟ شبانه روزیه؟
من هر وقت زنگ زدم جواب دادن البته دیرترینش ۱۱:۳۰ شب بوده .نقل قول:
من سرویس ۱۲۸ نامحدود داشتم تا ۳ روز پیش سرعتم روی ۱مگ بسته شده بود و سرعتم ۱۲۰ بود . الان از ۴۰ بیشتر نمیشه . اگه دوباره سرویس محدود بگیرم بالا میبرن اینو یا نه؟
اینم پهنای باندم :
Data Rate
1013 939 kbps
Max Rate
1716 932 kbps
من با شما مخالفم اینترنت کالای مصرفیه. البته کسی از سیاست های پشت پرده خبر ندارهنقل قول:
من هم همینطور . خداییش کیفیت ساعات دانلود رایگانش خیلی عالیه حتی پینگ هم تغییر نمیکنه . راستی دوست عزیز متاسفم که اینطور شد سرویستون سیاست شرکت روی سرعت واقعی هست اما زیاد خودتو اذیت نکن. من هم یه مورد دارم مثل شما که البته نمیگم . :27:نقل قول:
شما هرچی فکر میکنی بگو یه نتیجه گیری بکنیم/نقل قول:
نمیدونم شما وضعیتتون چیه اما این سوال رو باید از پشتیبانی بپرسید که فکر میکنم جوابش منفی باشه چون همونطور که سرعت واقعی میبندن قیمت سرویس پرسرعت هم پایین اوردن و در اختیار همه گزاشتن مثلا من میتونم با پول سرویس 1مگ مخابرات 4گیگ . 512 اکو شاتل 3گیگ بگیرم . شاتل سرعت روزانه رو میزاره رو 2 مگ اما شبا سرعت میاد پایین البته دقیقا نمیدونم سرعت دانلوود شبانه 512 شاتل چیهنقل قول:
فکر میکنم شبانه روزیهنقل قول:
مردم این شهر وقتی هیچ کاری برای خودشون نمیکنن نباید انتظاری داشته باشن وقتی هنوز مردم هرجا گل و گیاه میبینن با سطل آشغال اشتباهش میگیرن .....نقل قول:
_____________نقل قول:
چه شرکتی یوزر گرفتی ؟
اهوازی ؟
از مخابرات سرویس گرفتی؟واقعاً نامحدودت رو 1 مگ بسته شده بود؟نقل قول:
آقا من یه حدسی میزنم اما نمیدونم درسته یا نه.
من حس میکنم وقتی سرویس 1مگ میگیرم بعد از طریق سایت واسه ماه بعد مثلاً سرویس 256 بگیریم همون 1مگ باقی میمونه.
krasusmh هنوز 2مگ رو داری؟یا زنگ زدی گفتی برات پایینتر ببندنش؟
============
راستی بچه ها یه سؤال: مگه نمیشه Upstream رو جدا از Downstream تنظیم کرد؟
من زنگ زدم پشتیبانی میگم Upstream رو واسه من کم کنین میگه جفتشون با هم هستن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هنوز 2 مگ هست .لا اقل میتونم بگم 2مگه :46:نقل قول:
بله این دو فاکتور رو میشه جدا تنظیم کرد اما ظاهرا مخابرات اینکارو انجام نمیده اما میدونم تو شاتل اینطوریه
عجب گیری کردیم با این مخابرات ها.نقل قول:
تو شهر ما(سربندر) فقط مخابرات و پارس آنلاین سرویس میدن.
پارس چطوره؟خوبه؟
اره . دانلودم از ۱۲۰ کمتر نمیشد . ولی من زیاد دانلود نمی کردم تا اینکه ۳ روز پیش تو روز هم دانلود زیاد گذاشتم از فرداش سرعتم از ۴۰ بالاتر نرفت . میگم مگه پهنای باندی که مودم نشون میده پهنای باندی نیست که واست بستن؟؟نقل قول:
من از اولم سرعتم روی ۱۲۰ بود . بار اول ۲۵۶ خریده بودم.
ولی این نامحدوده با ۴۰ تا سرعت اصلا حال نمیده نمیدونم اگه دوباره محدود بگیرم سرعتم برمی گرده یا نه
مطمئني ؟ بدر رايان هم اونجا سرويس ميده هانقل قول: