[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم واسه اون دوستمون که گفت عکس بزار
شرمنده حاجی pcییم مشکل داشت نتونستم full screen بگیرم... شما به بزرگی خودت ببخش
Printable View
اینم واسه اون دوستمون که گفت عکس بزار
شرمنده حاجی pcییم مشکل داشت نتونستم full screen بگیرم... شما به بزرگی خودت ببخش
خواهش میکنم اشکالی ندارهنقل قول:
شما باید پرش رو بزنید و روی دیدار راه برید. یکم که روی دیوار راه رفتید دوباره پرش رو بزنید و روی دیوار کناریش بپرید و همینطور تا آخر ادامه بدید.نقل قول:
دوستان سلام
من اونجا گیر کردم که آقای lord death رو همراه با عنکبوتشون میکشیم (تو اون غار که تاریکه همه جاش ) وقتی که میکشیمش بعدش باید کجا برگردم
وقتی می خوام برگردم حصار گذاشته که بر نگردم از کجا باید برگردم
اگه جوابمو بدین ممنون میشم
شما اگه سلاحی پیدا کردی و میخوای تو یه نگاه بفهمی کدوم بهتره یه بار اینتر رو بزن جلو هر سلاحی می نویسه damage per second (مقدار دمیج در هر ثاینه ) هرچقدر این مقدار بالاتر بود سلاح از نظر قدرت بهتر هستنقل قول:
بعضی از سلاح ها هستن که مقداری defense دارن و در مقابل بضعی ها هستن که با هر ضربه مقداری به جون مرگ اضافه میکنن من این دومی رو ترجیح میدم
هرچقدر critical بالاتر باشه شانس برای زدن ضربه های خفن بالاتر میره مثلا یه اسلحه مقدار قدرتش بین 460-500 باشه ولی اگه critical بالا باشه مکنه یه ضربه با قدرت 1000 بزنه !!!
برای دشمن های کوجک و سریع بهتره از سلاح دومی استفاده کنی که سریع باشه و برای هر ضربه مقداری جون بهت بده ولی برای دشمن های بزرگ از سلاح های slow استفاده کن که defense بالایی دارن
برای آیتم های دیگه هم باید خودت امتحان کنی ببینی با کدوم راحت تر هستی یه سری آیتم defense بالایی دارن ولی بعضی مقدار wrath مصرفی رو کم میکنه و .... نمیشه گفت کدوم بهتره باید خودت امتحان کنی تا دستت بیاد
آیتم های DLC تا لول 15 تا 18 هم جواب میده ولی بعدش باید دنبال آیتم های بهتری باشی
اون درخته لول 10 هست اگه آیتم های DLC داشته باشی لول 5 می تونی راحت بزنیش یه (mace(slow دراپ میکنه که باید لول 10 باشی تا بتونی ازش استفاده کنینقل قول:
این عکس همین آیتم هست
-------------------------------
این هم از مرگ ما :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بچه ها یه تضیح کامل میخوام راجع به skill point های بازی !
میخوام الکی نخرم بعد ببینم بدرد نمیخورن !
بعدشم چرا دو تا گروه شدن ؟
کسی میتونه یکی یکیشو توضیح بده ! فک کنم بدرد همه بخوره !
ممنوووون
نقل قول:خوب دیدم مثل اینکه زیادن کسایی که مثل خود من اینجا گیر کردن گفتم بگم باید چه کار کنن . این مرحله گفته شده باگه . چون هم راه برگشت بسته است هم اینکه اون لرد سومی رو بهت نمیده . در واقع دیگه لازمش هم نداریم .نقل قول:
خوب راه حلش بسیار ساده است منتهی خیلی ها مثل خود من اون دکمه اش رو نمیدونستن .
راه حلش همون Fast Travel هست . کافیه نقشه رو باز کنی . ولی نقشه اون Tomb میاد . برای اینکه نقشه World رو بتونی توی Dungeon ها ببینی توی صفحه نقشه LS رو برن (توی کیبرد نمیدونم چیه ولی معادل همون دکمه ایه که کلاغت رو میفرستی بره) . نقشه World که اومد Fast Travel میکنی به بیرون از اونجا .
یه نکته دیگه ای هم بگم راجع به Skill point ها . من اول فکر میکردم باید در مصرفشون صرفه جویی کنم اما بعدش که اومدم جلوتر و به نصفه های بازی رسیدم دیدم بازی همینجوری کیلویی Skill point بهت میده . وجود لول 40 هم تایید شده توی بازی و بعدش رو نمیدونم . چون یه ایتم دیدم نوشته لول 40 . پس حداقل 39 تا skill point خواهی گرفت . در ضمن میتونی از vulgrim همون فروشنده دوره گرده که ظهر شیطانی هم داره یک Respec بخری که 1000 تومن (!!!) بیشتر نیست و باهاش میتونی دوباره تمام skill هات رو انتخاب کنی .نقل قول:
پیشنهاد منم اینه که حتما اون Skill که داسش رو 360 درجه میچرخونه بگیرین که خیلی به کار میاد بعدا . اون کلاغ ها هم بد نیست . در ضمن اونی هم که دو تا Ghoul احضار میکنه هم خوبه چون سر دشمن رو گرم میکنن و میتونی اونا رو بزنی .
بچه ها امروز فهمیدم این بازی علاوه بر تقلید از prince of persia و god of war و devil may cry از یه بازی دیگه هم تقلید کرده . Dead Space . برسین به مرحله اش خودتون میفهمین . پسر انگار داشتم خود Dead Space بازی میکردم .
تو یک جای بازی گیر کردم(The ivory citadel) حالا تو اینترنت برای walkthrough سرچ میکنم می بینم هنوز کسی نرسیده
برای این قسمت walkthrough رو بنویسه.
================================================== ============================= Act 3, Part 3 - The Ivory Citadel [ACT3C] ================================================== ============================= Coming soon
دوستان من اون قسمت داستان که میرسیم به درخت زندگی رو خوب متوجه نشدم،اگه اشتب نکنم در مورد چگونه مرگ شدنه مرگ بود!!!
ممنون میشم اگه کسی فهمید ما رو هم مستفیض کنه!
مطمئنی هنوز نیومده ؟ من Walkthrough رو از سایت ign دیدم خیلی خوب بود . نمیدونم کامل بود یا نه چون نمیخواستم اسپویل بشه لیست کاملش رو نخوندم . ولی همینجوری به لیستش که یه نگاه کردم دیدم اون دنیای مردگان دقیقا وسط بازیه .نقل قول:
موافقم . کلا نمیدونم چرا هیچ وقت Darksiders رو که برای دور اول بازی میکنم داستانش رو خوب متوجه نمیشم . باید دوباره برم تا ببینم چی به چیه . اخه اینا توی بسته بازیشون کمیکش رو هم میزارن و به این خیالن که همه میخونن کمیکهاشون رو . ما که نمیخونیم باید یکی داستان بازی رو برامون بگه . حالا اگه کسی تا اینجای داستان رو فهمیده یه توضیحی بده . مثلا اینکه این یارو نفله یا همون nephelim کیه و چی بوده .نقل قول:
خوب من همین الان ردش کردم و تموم شد . اگه میخوای بگو کجاش گیر کردی تا واست بگم .نقل قول:
بعد از رد کردن این مرحله باید به لیست اون بازی هایی که ازشون تقلید کرده پرتال رو هم اضافه کرد . هر چند توی نسخه قبلی هم بود اما فکر نمیکردم اینبار هم داشته باشه .
اگه halo بازی کرده باشی شباهتش بیشتر شبیه halo میشه در اون قسمت تا Dead spase : دینقل قول:
یعنی وقتی اسلحرو دستم گرفتم یهو فکر کردم که Halo دارم بازی میکنم...تازه جونورهای اون مرحله هم برام حس جونورهای resistance رو داشت
به هر حال من با چند تا از دوستانم هم که گفتگو داشتم حضور عناوین ( Gad of war ، Legend of zelda ، Prince of persia ، Overlord ، Devil may cry ، Halo ، و حتی قسمت اول این بازی تایید شده ) : دی
ما که تموم کردیم ولی بخاطر سیو هام حالم گرفته شد.
یکی از Hellgurd هایی که تو زمین باید آزادش کنی از بند اصن وجود نداره....
از اشکالات بازی میشه به helth اشاره کرد که خیلی مسخرس که وقتی کم میشه یکی بخوری میمیری درحالی که 5 تا معجون داری.....
بازی از نظر سیو افتضاحه واقعا ضد حال خوردم حالا نمیدونم شاید نسخه من اینطوری هیشکی جواب مارو نداد که لا اقل سیوشو بزاره....
من که نمیدونم سیو ها کجا هشتن ولی تمومش کردم.
مگه هیلو اول شخصی نیست ؟ البته کلا از هر بازی ای که شده تقلید کرده . Dead Space رو هم گفتم چون اون قسمت از بازی که اسلحه گرفت دستش دوتا سلاح هاش شبیه Dead Space بودن و اهنگ ترسناک هم گذاشته بود و دشمنها یه دفعه میومدن جلوت . خدایی اصلا نمیدونم چی شد بازی از اکشن ماجراجویی نقش افرینی و .. یه دفعه زد تو ژانر ترسناک .نقل قول:
علی جا سیوهارو می خوای واسه چی..؟ می خوای نگه داری برا اینده..؟نقل قول:
ما که تموم کردیم ولی بخاطر سیو هام حالم گرفته شد.
یکی از Hellgurd هایی که تو زمین باید آزادش کنی از بند اصن وجود نداره....
از اشکالات بازی میشه به helth اشاره کرد که خیلی مسخرس که وقتی کم میشه یکی بخوری میمیری درحالی که 5 تا معجون داری.....
بازی از نظر سیو افتضاحه واقعا ضد حال خوردم حالا نمیدونم شاید نسخه من اینطوری هیشکی جواب مارو نداد که لا اقل سیوشو بزاره....
من که نمیدونم سیو ها کجا هشتن ولی تمومش کردم.
بعدش از نظر سیو ضد حال خوردی چطوری یعنی..؟ چون که اتو سیو های بازی خیلی ثانیه ای عمل می کنه و خوب هستن
نقل قول:
مگه هیلو اول شخصی نیست ؟ البته کلا از هر بازی ای که شده تقلید کرده . Dead Space رو هم گفتم چون اون قسمت از بازی که اسلحه گرفت دستش دوتا سلاح هاش شبیه Dead Space بودن و اهنگ ترسناک هم گذاشته بود و دشمنها یه دفعه میومدن جلوت . خدایی اصلا نمیدونم چی شد بازی از اکشن ماجراجویی نقش افرینی و .. یه دفعه زد تو ژانر ترسناک .
اره اول شخصه اما در Halo موقعی که یک Mashin Gun برمی داریم میره رو حالت سوم شخص درست عین چیزی که دیدی فقط شخصیت رو عوض کن مثلا مستر چیف رو بزار
بعد ترسناک ترسناک هم نبود کلا مرحله زمین جالب نبود
آره ویندوز عوض کنی میپره چیکار کنم شاید بخاطر نسخه بازیم هستش شما امتحان کردین؟نقل قول:
علی جا سیوهارو می خوای واسه چی..؟ می خوای نگه داری برا اینده..؟
بعدش از نظر سیو ضد حال خوردی چطوری یعنی..؟ چون که اتو سیو های بازی خیلی ثانیه ای عمل می کنه و خوب هستن
این DLC هارو از کجا باید بگیرم؟لینک دانلود دارن؟
ما سرچ کردم همش پولی بودش.
از نسخه سوم خبری هست؟:دئ
بازی باحالیه !
و با توجه به اینکه 50% بازی و چیزی نزدیک 80% پلتفرمر بازی ها اسکی از روی پرنس است ، خیلی حال می ده ...
کلا از هرجایی یه چیزی کش رفتن انداختن توش !!! و خیلی بد نشده خدایی !
تا این جایی که من رفتم فقط مرحله زمین بود که خیلی تو ذوق می زد و کلا ضایع بود !!! :31: بقیش با ریتم کلی بازی می خونه !
ولی نمی دونم سازنده ها چه علاقه ی وافری به این یارو Death دارند !!! که به این راحتی ها دست از سرش بر نمی دارند !
تا الان بدون رفتن ماموریت های فرعی یه چیزی حدود 16 ساعت وقت صرف بازی کردم ولی هنوز تموم نشده ... !!!! ( اونجاییم که بازی یه چیز جدید از prince of persia 2008 کش رفته !!!! همون پورتال های آبی رنگ رو می گم !!! )
چه قدر دیگه مونده تموم شه ؟؟؟!!!!!!!! :18::31:
من از همه POP ها خوشم اومد هنوزم دوسشون دارمنقل قول:
اگه شبیهش هست برم بگیرم.
دوستانی که بازی می کنن دوتا سوال داشتم :
1.ارزش پر کردن شهریورو داره؟:دی
2.چند تا دی وی دیه ؟(پی سی)
قطعا برو بگیر !نقل قول:
البته یه چیزی در حد پرنس رو اصلا انتظار نداشته باش هاااااااا ! مثلا فکر کن بخوای شخصیت پردازی پرنس در 3 گانه ی شن های زمان رو با این یارو مقایسه کنیییییی !!!!!!!!!!!
1. 100% ارزش بازی کردن رو داره .
2. با توجه به طولانی بودن بازی راحت می تونی روش برای شهریورت حساب کنی !!! ( البته اگه مثل من بازی کنی ، فقط می تونی برای هفته ی اول شهریور روش حساب باز کنی !!!! )
موفق باشی !:12:
بازی رو تموم کردم.(البته کوئست های جانبیش مونده). خط اصلی داستان 23 ساعت طول کشید.
آخرش هم جالب تموم شد. میشه گفت که ته داستان رو یکجوری گذاشتن که بشه براش ادامه هم ساخت.(امیدوارم این اتفاق بیفته)
به نظرم از دو جنبه نسبت به شماره یک بازی پیشرفت داشت. یکی اینکه سبک RPG هم بهش اضافه شده( که البته اگه از این سبک خوشتون نماید پیشرفت محسوب نمیشه)
یکی هم طولانی تر بودن داستان و بزرگتر بودن نقشه بازیه(حدودا 4 برابر بزرگتر)
این مود crucible هم خیلی باحاله. من یک باری که رفتم تونستم تا مرحله 25 برم که البته تا آخرش 100 مرحله داره.
آهنگ بازی هم بعضی جاها آدم رو یاد assassin's creed میندازه. بالاخره آهنگ سازش یکیه.
خوبه که هیچکی هم کوئست های جانبیش رو نرفته . من تا اینجا تقریبا همه اش رو رفتم و فقط یکی مونده که باید یک غولی به نام نمیدونم چی بود Behatier بود نمیدونم دقیقا یادم نیست . جزو اون 4 غولی بود که باید میکشتم .
الان لول 21 شدم و تقریبا 26 ساعت از بازی گذشته و تازه رفتم به قلمرو جهنمیان . یعنی کاملا نظرم راجع به بازی عوض شد . قبلا بهش 7.5 داده بودم خودم اما حالا همون 8 یا حتی میشه 8.5 داد .
الان یه possessed scythe دارم که نمیدونم تا حالا کسی این جوریشو ساخته یا نه . ولی به نظرم بهترین scythe هستش . health per kill اش که 95 . health steal هم که 19 درصد . execution chance هم که 33 درصد . و lighting damage هم که 37 تا . دمیج هم که مهم نیست ولی بالاست .
با هر ضرب که کمی خون میگیری . با هر کشتنی که 95 تا خون میگیری . با gear ها دیگه هم توسنتم execution chance رو بیارم روی 57 . یعنی تقریبا 50 درصد دشمنا تا خونشون نصفه نشده رو میشه execute کرد که واقعا خفنه و به درد غول ها میخوره .
نمیدونم کدومتون soul abiter maze رو رفتین . یکی از سخترین کوئستهای جانبیه که تقریبا باید 10 طبقه رو برید و تو هر طبقه یه چند دوری بجنگید . طبقه اخر تمام غول هایی که تا حالا باهاشون جنگیدیدن میان جلو چشمتون . و با این داسم پدرشون رو در اوردم . تقریبا یه 15 باری با 4 تا غول تو همون طبقه دهم جنگیدم . غول اخرش هم که سخترین غول بازیم بود تا الان .
اون crucible هم یه جورایی یه مود survival هستش که توی هر سرزمین تقریبا 50 مرحله داره و به زور میشه به مرحله اخر رسید . هر کدوم از این دور های 50 تایی رو تموم کنین یه تکه از اون زره abyssal رو بهتون میده . البته من فعلا دور اول رو رفتم و برگزار کننده اش گفت که اگه بقیه ی زره رو میخوای باید مسابقات دیگه رو هم ببری و اگه ست کاملش رو جور کنی bonus خفنی بهت میده .
پیشنهادم واسه کسایی که تازه بازی رو شروع کردن یا میخوان شروع کنن اینه که هر چه زودتر یه possessed scythe جور کنین که دمیج خوبی داره . بعد همینجور اپگریدش کنین . این جور اسلحه ها واسه اپگرید احتیاج به فدا کردن یک سلاح دیگه دارن که وقتی اون سلاحتون لول گرفت میتونین یک قابلیت از اون سلاح هایی که فداش کردین براش در نظر بگیرین .
مثلا یک سلاح که دیدین health per kill داره منتهی نه دمیج خوبی داره و نه قبلیت خوب دیگه داره نگهش دارین واسه فید کردن به یک سلاح possessed .
یک سوال فنی :31:
وقتی اون سنگ سبز رو میذاریم تو حلقوم سنگه بعد فرار میکنه میره باید چیکار کنم؟
چون امکان Fast Travel هم نداره.
.نقل قول:
الان یه possessed scythe دارم که نمیدونم تا حالا کسی این جوریشو ساخته یا نه . ولی به نظرم بهترین scythe هستش . health per kill اش که 95 . health steal هم که 19 درصد . execution chance هم که 33 درصد . و lighting damage هم که 37 تا . دمیج هم که مهم نیست ولی بالاست .
با هر ضرب که کمی خون میگیری . با هر کشتنی که 95 تا خون میگیری . با gear ها دیگه هم توسنتم execution chance رو بیارم روی 57 . یعنی تقریبا 50 درصد دشمنا تا خونشون نصفه نشده رو میشه execute کرد که واقعا خفنه و به درد غول ها میخوره
در ادامه بحث شیرین سلاح ها (:31:)منم چند نکته و تجربیات خودم رو اضافه کنم :
من بیشتر سعی کردم critical chance و critical Damage رو بالا ببرم . الان واقعا راضی هستم!اگه یه سلاح خوب و critical chance بالا داشته باشید میتونید دشمن های رده بالای بازی رو خیلی راحت تر بکشید.همونطور هم که دوستمون Gregear گفتن حتما سعی کنید یکی از 2 سلاحتون قابلیت health steal,health per kill داشته باشه که واقعا توی بازی و توی باس فایت ها کمکتون میکن،اگرم critical chance بالا + health on critical روی یک سلاح داشته باشید توی مبارزه ها راحت healthـتون پر میشه و نیازی به potion پیدا نمیکنید!(البته همیشه 2-3 تا potion همراهتون باشه بهتره!)
Lightning Damage و Ice Damage هم خوب هستن،مخصوصا برای دشمن های بزرگ و با health بالا که میتونن دشمن رو برای مدتی فلج کنند و توی این مدت زمان میتونید یه کمبوی قوی روی دشمنتون اجرا کنید.
من خودم اسلحه دومم ice damage بالایی داره و معمولا با این اسلحه دشمن ها رو یخ میزنم بعد روشون هرچی کمبو بلد باشم اجرا میکنم!
راهی رو که اومدی باید برگردی...........نقل قول:
وقتی اون سنگ سبز رو میذاریم تو حلقوم سنگه بعد فرار میکنه میره باید چیکار کنم؟
چون امکان Fast Travel هم نداره.
اره critical chance و critical damage هم واقعا خوبه . بدجور پدر دشمنا رو در میاره . و مخصوصا وقتی با اسکیل unsopable ترکیب بشه واقعا این اسم رو برای این اسکیل محقق میکنه . در واقع برای 13 ثانیه تمام ضرباتت critical میشه که دیوانه واره . health on crit هم خوبه .نقل قول:
یه چیز دیگه هست توی amulet ها که اگه من بزارم کلا بازی حالت God واسم پیدا میکنه . اونم health on execute = 440 هست . که کلا کافیه یه اسکلت مردنی رو execute کنی و 440 تا خون بگیری . منم که نصف دشمن هام رو execute میکنم .
کلا خیلی attribute خفنیه این execution chance . خفنیش به اینه که بازی رو جذاب میکنه . واقعا قدرت و ابهت و جبروت این موجود با قیافه مردنی توی ضربات نهاییشه یا همون execution هاش که خیلی باحال میکشه . انگار واقعا عزراییل میاد سراغشون .
توی بازی قبلی خود war اتوماتیک اکثر دشمنها رو execute میکرد و بازی قشنگ تر میشد اما اینجا چون درصدش اول روی 10 هستش خیلی این کار رو نمیکنه .
وای که توی این crucible و soul abitor چقدر حرکات خفنی زدیم به همه . تمام دشمن ها رو execute میکردم . ابهتی بود که از داس و چنگال های مرگ بلند میشد .
گفتم چنگال هایش . راستی من کلا با خودم قرار گذاشتم توی این دور بازی از سلاح سنگین استفاده نکنم و فقط داس و میلی . بازیم بهتر شد چون روش سرعتی رو در پیش گرفتم و تغییر روش ندادم . ولی مطمئنم این سلاح های سنگین خیلی بهترن . مخصوصا گلیوهاش که مثل نیزه ان .
یه نکته ای راجع به damage ها هم بگم که خیلی ها اشتباه نکنن .
توی بازی از هر دمیجی دو نوع داریم . مثلا ice و frost . یا fire و inferno . یا lighting و shock
اولشون واسم سوال بود فرقشون چیه . فکر میکردم دومی قوی تره از اولیه . ولی دیدم برعکس فرقشون اینه که مثلا ice و frost هر دو دمیج سرما وارد میکنن اما ice بهتره چون با احتمال کمی وجود داره که دشمن رو منجمد کنه .
fire و inferno هم فرقشون اینه که هر دو دمیج اتش وارد میکنن ولی fire یه دمیجی در یه مدت زمان کوتاهی وارد میکنه . مثلا 6 دمیج در ثانیه .
lighting و shock هم فرقشون اینه که هر دو دمیج الکتریسیته وارد میکنن اما lighting با احتمال زیادی ممکنه طرف رو Stun کنه . نمونه اش موقعی که اون غول ها که سپر برقی دارن بهتون ضربه بزنن برای مدت کوتاهی تا میاین ضربه بزنین کنسل میشه .
همین lighting و ice از همه بهتره .
کلا بازی یه جورایی شده تو سبک دوتا .
نابود شدم رفت...
بازی رو تموم کردم Credit که تموم شد اسما رفتن new game plus اومد چشم بسته یس کردمش یهو به خودم اومدم گفتم وای چیکار کردم. :ohno:
فک کردم یک اسلات دیگه باز میکنه براش ولی دیدم نه رفت اول اول :hmm:
یعنی یک اب سردی انگار ریختن روم که نگو و نپرس کلی مامرویت فرعی رو کنار گذاشته بودم برم تازه می خواستم یک سر هم برم پیش مادر مرگ ...:44:
هیچی انگار کل بازی برام زهر شد همین..
خوب الان که بازی باید برات لدت بخش تر شده باشه!نقل قول:
نابود شدم رفت...
بازی رو تموم کردم Credit که تموم شد اسما رفتن new game plus اومد چشم بسته یس کردمش یهو به خودم اومدم گفتم وای چیکار کردم. :ohno:
فک کردم یک اسلات دیگه باز میکنه براش ولی دیدم نه رفت اول اول :hmm:
یعنی یک اب سردی انگار ریختن روم که نگو و نپرس کلی مامرویت فرعی رو کنار گذاشته بودم برم تازه می خواستم یک سر هم برم پیش مادر مرگ ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچی انگار کل بازی برام زهر شد همین..
با همون لولی که بودی میتونی ادامه بدی و راحت میتونی بری همه جا و کوئست فرعی ها رو هم بری!
نه بابا حق داره بنده خدا!!!نقل قول:
خوب الان که بازی باید برات لدت بخش تر شده باشه!
با همون لولی که بودی میتونی ادامه بدی و راحت میتونی بری همه جا و کوئست فرعی ها رو هم بری!
فک کن همه ی کوئست ها دم دست بود راحت میتونست همشون رو یره ولی الان باید اول خود بازی رم بره تا برسه به کوئست ها!!!
آقا تسلیت میگم :دی
اگه کسی فهمید داستان از چه قراره تو اون قسمتی که به درخت زندگی میرسه بگه ما هم بدونیم!!!
3 روزه مهمون اومده نمیتونم بازی کنم برام دعا کنید گیم خونم بدجوری اومده پایین به زور خودمو با سر زدن به اینجا و خوندن پست های شما سر پا نگه داشتم نذارید تاپیک بخوابه که من نفله میشم!!!
آقا من تو یکی از غول هاش گیر کردم اسمش نمیدونم GOREWOOD بود دقیق نمیدونم. باید چکار کنم؟ هر ضربه که با سلاح سنگین میزنم فقط یه ذره از خونش کم میکنه، بعدشم که با یه ضربه منو میکشه...اینم عکسش:
چکار کنم دوستان؟
حالا دوباره از اول شروع میکنم ببینم تا لول چند میشه رفت جلو..
در کل نظرم در مورد این بزای مختصر به این صورت هستش ...:
گیم پلی..:
با این که در کل بازی دلچسبی بود...ولی هیچ وقت قسمت اول نشد یک مزیتی که قسمت اول داشت H&S های ترو تمیزی داشت و موقع اجرای حرکات مفهوم بود چی به چیه ، به کی ضربه یمزنی و کی دفاع باید بکنی و کی جا خالی بدی از نکات منفی این قسمت همین بود که وقتی نفرات زیاد میشد شیر تو شیر میشد و الکی جان ادم یهو میرفت حتی نبود یک دکمه دفاع هم جای تفکر داشت
دشمنا هم بعضا قشنگ رو ادم کمبو میزدن اونم چند ضربه ، قاتی کردن RPG از خیلی جهات خوب و خیلی جهات هم بد بود بد که نتونسته بودن اون طور که باید و شاید به نظرم توازنی بین ایتم ها و میزان لول هایی که میگیری برقرار کنن خیلی جاها damage کم میاورد خیلی جاها resistance و باقی به صورت ملموس کارایی کلیشون فوق العاده نبود اما با این حال این حس رو ایجاد می کرد که در روند کار دقت بشه و برای هر چه بهتر چیدن این ایتم ها کنار هم بازیباز وسواس به خرج بده
یک ایراد بزرگ که منو ازار میداد سیستم سلامتیش و نوع چیدمان باس فایت ها بود یکی وارد یک مرحله یا مکان جدید که میشدیم با یک دشمن مدل جدید روبرو میشدیم که در نوع خودش سخت بود بعد پشت سرش یک باس فایت عظیم میومد یعنی ترتیب شناساندن و نوع کار رو در بازیی که داره H&S رو یدک میکشه درست نبود حتی جونورهای ریزی که کنار باس فایت ها میومدن به طور نادرستی قرار داشتند و عملا برای عذاب بودن مثلا ما در خدای جنگ با کشتن تعدادی از انها میدونستیم که ازشون هورب های سلامتی به دست میومد ولی اینجا نه
موقع تیر اندازیو استفاده از اسلحه هم موقع پر کردن گلوله ها چند ثانیه مرگ با اسله به دست اروم حرکت میکنه و این خیلی عذاب ور بود که باید یک شیرجه یا یک حرکت میکردی تا روال کار برگرده
پخش پلتفرمینگ بازی هم مثل شاهزاده بود که اشنا بود فقط برخی اوقات الکی کار نمی کرد نمی دونم چرا میوفتادم ته دره ، لوکیشن های بازی هم گاهن برای طولانی شدن بیش از حد بازی بود و دلچسب نبود از جمله مرحله زمین
جم اوری پول و امتیازات هم در اواخر بازی حس چالش برانگیز جستجو کردن رو کم می کرد چون تئوری تکراری درشون خیلی زیاد میشد
با این حال من نمره 8 رو به گیم پلی بازی میدم.
موسیقی و موزیک..:
از کارهای خوب بازی بود خیلی جاها حس اساسین رو میداد خب معلوم هست چرا..
در کل موزیک و موسیقی از کیفیت خوبی برخوردار بودن اما تنوع شنیداریشون به نظرم کم بود من الان هم حس میکنم فقط یک یا دو موزیک در کل بازی شنیدم در حالی که تعدد ترک هاشون زیاده
صداگذاری بازی هم مثل نسخه قبلی خیلی زیبا بود صدای خود مرگ هم با توجه به شخصیتش درست و به جا بود..
با این حال نمره 8.5 برا این بخش میدم
گرافیک..:
از کارهای هنری بسیار زیبایی بود که دیدم....لوکیشن ها بزرگ و پر از توجهاتی که سازنده کم نذاشته یک نقاشی زیبا با تمام رنگ های به کار رفته پر از جزییات و چیدمان های ریز
هوای مه الود ، زرق و برق های ضربات ، جزییات باس فایت ها ، شخصیت ها ، همگی خیلی زیبا و قابل تحسین کار شدن که جایتعریف و تمجید داره
حالا سوای نقات ضعف فنیش که چشم پوشی از اون نکات ضعف در مقابل این همه ذوق کار گرافیست ها و طراح ها لازم هستش به نظرم.
برای گرافیک هم نمره 8 رو در نظر میگیرم
داستان..:
تنها چیزی که خیلی زیاد عذابم داد این بخش بود...چون واقعا نسبت به قسمت اول افت داشت اولا که شخصیت پردازی مرگ در اوج عالی بودنش نتونست جای جنگ رو بگیره
قبلش باید بگم توجهات و انتظارات ما از این قسمت به حدی بود که چیزی فرای قسمت اول رو انتظار داشیم اما در کل قسمت دوم انچنان پیشرفت نداشت مخصوصا در داستان و اثبات بی گناهی جنگ برای ما توسط مرگ چیزی بود که در پایان قسمت اول و اشاره جنگ به سوار های باقی مانده طوری شده بود که انتظار یک درگیری و شورای حل اختلافی در حد همین اسمان ها داشتیم
سازنده میتونست طوری روایت رو پیش ببره که حماسی بودن داستان خیلی زیبا و در خور توجه باشه و شاخ و برگ های خوبی میشد بهش اضافه کنه که در یکی دو خط و در مقابل باس فایت ضعیف قسمت اخر بازی تموم میشه و این که کار مرگ هنوز تمام نشده..!!! مرگ هیچ وقت اون حس قدرتی که جنگ همراه داشت رو نتونست ایجاد کنه و احساس میشد الانه که بمیره...
نکات کمی گنگ هم باقی گذاشت که نیازی به این کارها نبود...خیلی بهتر میشد پی برد داستان رو ولی خب شاید هدفشون چیز دیگه ای بود..
برا این قسمت هم نمره 7.5 رو در نظرمیگیرم
=====
با این حال بازی و گیم پلی بازی خیلی زیبا بود معماهاش و حل کردن اونها بعد مدت ها عناوین خطی ساده باعث شد تا کمی فسفر بسوزونیم و لذت ببریم از حل کردنشون و این که کمی باستیم و تامیل کنیم برای ادامه بازی خودش جای تحسین داره...
من نمره کل بازی 8 رو به نظرم براش در نظر بگیریم شایسته تر باشه برای بازی
اینجا هم نقد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نوشتم که گفتم شاید خوندنش خالی از لطف نباشه برا دوستان
شما برو چاق بشو چله بشو بعد بیا با این بابا گلاویز شو!!!نقل قول:
آقا من تو یکی از غول هاش گیر کردم اسمش نمیدونم GOREWOOD بود دقیق نمیدونم. باید چکار کنم؟ هر ضربه که با سلاح سنگین میزنم فقط یه ذره از خونش کم میکنه، بعدشم که با یه ضربه منو میکشه...اینم عکسش:
الان نمیتونی بکشیش(تقریبا همون غیر ممکن!!!)
برو یکم لولت که رفت بالاتر بر میگردی میکشیش
سبکش بالاخره اکشن ادونچره یا رول پلی؟
اقا این که کوئست فرعی هستش . چرا همون اول میرین اخه . کوئستهای فرعی رو من میگم بزارین وقتی از درخت زندگی رد شدین برین . تازه به opessed king برسین چی میگین . با یه ضرب نصف خونتون میره و با یخی هم که بهتون میزنه نصف خونتون .نقل قول:
سلام
بازی خیلی عالیه و ازش خوشم اومد
فقط اسکی از POP هست خیلی جاهاش
یه سوال :
سوالایی که در طول بازی از دیگران می پرسیم توی داستان و روند بازی تغییر ایجاد می کنه؟
ممنون:11:
اینم یک سلاح باحال با ظاهر بامزه. برای گرفتنش باید 4 تا آیتم به اسم Gnomes رو پیدا کنید.
سلاحش دمیج بالایی نداره ولی جالبیش اینه که وقتی ضربه میزنی به طور رندوم دمیجهای مختلف مثل fire و ice و ... میده
تو روند داستان تغییری ایجاد نمیشه ولی ممکنه کوئست های جانبی بهت بدهنقل قول:
هرچقد بازی پیش میره بهتر میشه ...،روایت داستان گیم پلی و مخصوصا صداگزاری و موسیقی خیلی خوبن ولی گرافیکش چنگی ب دل نمیزنه !دی ! از نظر Texture البته
نقل قول:
اقا این که کوئست فرعی هستش . چرا همون اول میرین اخه . کوئستهای فرعی رو من میگم بزارین وقتی از درخت زندگی رد شدین برین . تازه به opessed king برسین چی میگین . با یه ضرب نصف خونتون میره و با یخی هم که بهتون میزنه نصف خونتون .
:18:نقل قول:
شما برو چاق بشو چله بشو بعد بیا با این بابا گلاویز شو!!!
الان نمیتونی بکشیش(تقریبا همون غیر ممکن!!!)
برو یکم لولت که رفت بالاتر بر میگردی میکشیش
بابا من چه میدونستم این بابا اینقد کله گندس!
من یه راهی پیدا کردم رفتم. آخه من ساید کوئستی رو انتخاب نکرده بودم....
- حالا راستی این یارو چاق و چله هم میشه اصلا؟! :31::46: -
خلاصه ممنون!
در مورد پایان بازی :
محتوای مخفی: ............
+
فکر میکردم وقتی new game + رو انتخاب میکنی کوئست فرعی ها میمونن،همون بلایی که سر حامد اومد برا منم اتفاق افتاد.....:31:
+
در کل بازی برای من خیلی لدت بخش بود،واقعا از بازی راضی بودم و خوب تونست منو سرگرم کنه.
+
یکی از نکاتی که خیلی ناراحتم کرد این بود که برای قسمت crucible باید کد بخریم که باعث میشه نتونیم اچیومنت و Avatar Award مربوط به اون بخشو بگیریم.حتی برای فرستادن یه آیتم به دوستامون هم باید کد وارد کنیم!:41:
بچه ها تو یه جاییش گیر کردم
نمیدونم باید کجا برم
یه غول هست که باید 3 تا قلب سنگی براش پیدا بکنی . همونی که با رفیقش میره . اون 3 قلب رو چسبوندیم بهش بعد زنده شد حرکت کرد و رفت
بعد اون نمیدونم باید کجا برم !
اون دیوث کلاغه هم درست نشون نمیده !