دوست عزیز این دستگاه امکان ایجاد Playlist را دارد؟ و اگر دارد برای کلیه فرمت های قابل اجرا این قابلیت فراهم است؟
Printable View
دوست عزیز این دستگاه امکان ایجاد Playlist را دارد؟ و اگر دارد برای کلیه فرمت های قابل اجرا این قابلیت فراهم است؟
فريمور جديد ver 3.0.9 به قسمت فریمور آپدیت در منوی تنظیمات رفته و به صورت آنلاین انجام دهید .برای آپدیت آنلاین حتما باید فلش یا هارد به دستگاه متصل باشه
من مشکل اتصال به وایفای رو دارم.هرکاری میکنم وصل نمیشه به وایفای.چه وایفای B و G و چه N
مجبورم با کابل بزنم ولی حتما حتما میخوام با وایرلس وصل بشم.مبتدی هم نیستم کاملا آشنایی دارم با شبکه.لم خاصی داره؟چجوری باید متصلش کرد؟؟
Test fail. میده
سلام
دستگاهي كه من گرفتم به هيچ وجه با كابل شبكه به اينترنت وصل نميشه حتي بعد از آپديت به ورژن 3.0.9
دستگاه رو ریست فکتوری کن و بعد از راه اندازی مجدد به قسمت شبکه برو و دوباره تست کننقل قول:
نقل قول:
ریست فکتوری کردم ولی بازم نشد :41:
ممکنه با روتر شما ناسازگاری داره آیا روتر شما را سرچ نمیکنه؟نقل قول:
چرا سرچ میکنه پیدا هم میکنه رمز رو هم میدم ولی میگه Test Fail.نقل قول:
:13:
پس قطعا پلير مشكلي نداره تنظيمات روتر رو دوباره بررسي كنيد
2 تا روتر دیگه هم آوردم تست کردم.من چند دستگاه وصل میکنم مشکلی ندارم از لحاظ روتر.هرچی که هست از دستگاهه
دستگاه را برای تست به گارانتی ببرید و در صورت داشتن مشکل سخت افزاری 48 ساعت بعد دستگاه تعویضی تحویل خواهد شدنقل قول:
در صورت نیاز دستگاه امانت در طول مدت سرویس در اختیار شما قرار خواهد گرفت
موفق باشید
مراکز گارانتی کجاست میشه لطفا آدرس بدید؟ در شهرستان ها هم داره؟
آدرس در کارت گارانتی هستش در شهرستان خیر فقط در تهران میتونید مراجعه کنیدنقل قول:
عذز ميخوام بابت تاخير در جواب ، كاركردش عالي ولي يه مشكلات كوچولو داره كه مطمئنن با توجه به آپديت هاي سريع از طرف شركت حل ميشه . كلا دستگاه عالييه و من از انتخابم راضي هستم و به اين نكته هم اشاره كنم كه كيفيت دستگاه دقيقا به همون شكلي كه شما در اين انجمن گفته بوديد بود .نقل قول:
در ضمن در رابطه با آپديت دستي دستگاه آموزشي بزاريد چون اون روشي كه شما لينك به يكي از دوستان در جواب درخواست داده بوديد كار ساز نيست روش ديگري هست كه در سايت من نديدم و من انجامش دادم .
هر دو روش آپگرید :نقل قول:
کد:http://www.hdmedia.ir/plugins/forum/forum_viewforum.php?25
---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------
قبل از مراجعه به گارانتی فریمور دستگاه را به روش اضطراری یک بار آپدیت کنید و دوباره شبکه را تست کنید :نقل قول:
کد:http://www.hdmedia.ir/plugins/forum/forum_viewtopic.php?377
سلام.قصد خرید اکستریمر پرودیجی و یا AC.ryan دارم.
ممنون اگه راهنمایی کنید
سلام. الان Xtreamer SideWinder 2 موجود هست ؟ قیمتش چنده ؟
نقل قول:کد:http://www.hdmedia.ir/shop/index.php?route=product/product&path=44&product_id=85
---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------
درود :نقل قول:
متاسفانه دستگاه های مورد نظر شما موجود نیست
فرصتی پیش اومد یک تست اساسی روی این پلیر انجام بدم :
مزایا :
- اولین نکته مورد توجه GUI شکیل این دستگاه است و طراحی هوشمندانه آن.به طوریکه همه چیز در دسترسه.همه موارد جهت استفاده در GUI چیده شده.در زمان Playback هم منوی حرفه ای داره که کارهایی مانند تعویض فونت (برای فیلم) و جلو عقب کردن با آپشن های مفید و ... کاملا دیده شده.برای پخش موسیقی هم یک JukeBox زیبا داره که همه منوهای لازم را در اختیار میگزاره (البته یک کمی کنده که گویا در فرمویرهای بعدی داره اصلاح میشه.
-دومین نکته Playback روان بالاخص در فایل های ویدئویی سنگین و ایزو بلوری هستش.ساپورت کاملی از کلیه فرمتهای تصویری و صوتی داره.
که میتونید توی فایل PDF زیر که آپلود کردم مشاهده کنید :
راستش هاردم پر بو از فرمت های مختلف و اجق وجق! که این دستگاه همه را پخش کرد. (به جز برخی ادیشن های WMV که این فایل ها به دلیل عدم ساپورت سیگما و ریلتک تو هیچ پلیری درست و درمون پخش نمیشه)کد:http://www.uploadbaz.com/rbw6xokv0ujz
-سومین نکته بخش های مالتی مدیا و شبکه این دستگاه بود که امکانات خوبی براش در نظر گرفته شده.
در بخش مالتی مدیا اپلیکیشن های انحصاری جالبی داره که میشه از روی خود دستگاه دانلود کرد و مدام آپدیت میشن.
مثل JukeBox - Xtreamering , xVOD, xdPhotoes,ipTV , ... که اپلیکیشن های کاربردی و خوبی هستند.
توی شبکه هم ارتباط وایرلس و کابلی با منوهای کاملی هست.
راحت میتونید از طریق شبکه شیر کنید و توی دستگاه پخش کنید.
اینترنت براوزینگ هم خیلی user friendly هست.استفاده از شبکه های اجتماعی و بروزینگ اینترنت جذاب طراحی شده.رادیوهای اینترنتی هم در دسترسه.
این قسمت آپشن های دیگه ای هم داره که بعد از بررسی و استفاده حتما راجع بهشون میگم.
- چهارمین نکته که خیلی هم کاربردیه تعریف لیست Favorite هست که جالب طراحی شده و برای کسانی که فایل های متعددی دارند کارایی بالایی داره.مخصوصا اینکه عملیات جستجو هم در GUI تعبیه شده.
من فکر میکنم دستگاههای مدیا پلیر HD با تولید چیپ های شرکت Realtek سری 1185 و 1186 (برای ساپورت Full SBS 3D video) دیگه به کمال خودش رسیده و با توجه به اینکه این شرکت دست برنامه نویسان تولید کننده پلیر را باز گزاشته الان دیگه رقابت فقط به قدرت و خوش سلیقگی و ایضا پیگیری برندهای تولید پلیر بستگی داره.
من پلیر های زیادی را تست کردم ولی Xtreamer در این زمینه هم خیلی خوش سلیقست و هم به نظر خیلی جدی میاد (یک سری به انجمن Xtreamer در سایتش بزنید متوجه میشین)
سلام.
کسی نمیدونه xtremer pridogy کی قراره بیاد و قیمتش حدودا چقدر فرقشه ؟؟
تو سایت که مشخصاتش رو دیدم ، خیلی قویتر و بهتر از xtreamer sidewinder 2 هستش.
یک سوال
ایا این دستگاه منو بلوری رو پخش میکنه
دستگاه Xtreamer SideWinder 2 که فرمت iso دی وی دی و بلوری رو که پخش می کنه ، زیرنویس هاش رو هم می تونه پخش کنه مثل دی وی دی پلیر های معمولی ، مثلا زیرنویس On یا Off کنیم یا عوض کنیم ؟
صداش رو چی ؟؟ مثلا اگه فیلم دو زبانه باشه ، میتونیم انتخاب کنیم یا نه ؟؟
ممنون میشم اونی که امتحان کرده جواب بده ..
بله,فقط پروفایل 1 پخش میکنهنقل قول:
فریمور جدید :
کد:http://www.hdmedia.ir/plugins/forum/forum_viewtopic.php?368.last
من از خرید دستگاه اصلا راضی نیستم.
بسیار کنده هم توی منو هم توی بالا آمدن.
وایفای کار نمیکنه با اینکه با چندین مودم تست کردم ولی نمیتونه وصل بشه.توی صفحه های قبلی هم گفتم.
سرعت منو و خوندن فیلمها و غیره بسیار بسیار کنده.
فریمور جدید 3.0.10 هم نصب کردم دیگه الان از هنگ هم گذشته و مدام ریست میشه!!
چیزهایی که منو عذاب داده سرعت بسیار بسیار پایین توی منو و منو فیلمهاست و خراب بودن وایفای که مهمترین قسمت این دستگاست!
در کل از خرید خود بسیار ناراضی هستم!
از این مسئله خیلی متاسفم اما :نقل قول:
1-کلیه پلیرها زمان لود شدن برنامه اصلی دستگاه رو دارن و بسته به امکانات نرم افزاری و هسته لینوکس استفاده شده این مقدار متغیره برای Xtreamer SideWinder 2 این مقدار بدون اقراق 35 ثانیه از لحظه فشار دادن دکمه پاور کنترل هستش که کاملا قابل قبوله
2- در صفحه قبل هم گفتم اگر WIFI دستگاه شما اشکال داره به گارانتی مراجعه کنید
3-Xtreamer SideWinder برای نمایش یک بلوری 48 گیگ بایتی 10 ثانیه زمان می خواد این بسیار بسیار کند نیست
4- سرعت منو ها در مقابل امکانات گسترده نرم افزار فوق العاده این پلیر اصلا بد نیست
5- میشه توضیح بدید در کجا هنگ میکنه و چطوری مدام ریست میشه ؟؟ من هر شب حداقل 1 فیلم بلوری یا MKV با این دستگاه می بنیم و تا حالا یک بار هم هنگ یا ریست ندیدم میشه توضیح بدید شما از کدام امکانات استفاده می کنید .
در کل نرم افزار هیچ پلیر یا سیستم نرم افزاری هرگز بدون اشکل نیست و نخواهد بود ولی پشتیبانی اکستریمر همیشه در حال گسترش و اشکال زدایی نرم افزار پلیر های خود است ...
موفق باشید
آقا سیامک؛ فرمویر 3.10 رو دانلود و نصب کنیم؟ چی میگن بعضی ها مشکل داره؟
طریقه نصب مثل همون ورژن 3.7 هست؛ با همون سه تا دکمه ریموت بوسیله فلش دیگه؟
چقدر سریع ورژن 3.7 به 3.10 رسید!!!
نه مشکلی نیست من نصب کردم اکستریمر می خوادSW2 به ثبات فریمور 2.70 در مدل پرو برسونه... بله مثل قبل هستش آموزش نصب هم اینجا :نقل قول:
کد:http://www.hdmedia.ir/plugins/forum/forum_viewtopic.php?376
سلام به همه ی دوستان.
من چند روز پیش یکی خریدم .
ورژنش 3.0.6 بود . باهاش فیلم و آهنگ نگاه کردم و مشکلی نداشت.
1 -- سرعت منو ها هم اونقدر که دوستان میگن کند نیست ! ولی زیاد هم نیست . معمولی هست ولی نه اونقدر که اذیت کنه.
2 -- با آپدیت به 3.0.10 خیلی از باگها رفع شد و سرعتش تو منوها یه مقدار رونتر شد. بعد از آپدیت ریست فراموش نشه
3 -- منم با وایفای مشکل داشتم و کلی در موردش تو اینترنت خوندم تا بالاخره راه حلش رو پیدا کردم که واستون توضیح میدم.
4 -- من خودم کلی تو اینترنت گشتم و به نظر من تو این قیمت بهترین دستگاه هستش
5 -- خودم آرشیو فیلم با فرمت Iso دارم و مشکلی با اجراشون نداشتم .
خوب حال میرسیم به وایفای :
دوستان عزیز اول از همه به این سایت برین :مثلا فرض کنید رمز شما برای WEP وایفایتون این هستش : sorenphoto123کد:http://www.dolcevie.com/js/converter.html
حالا توی اون سایت برین و تو قسمت Ascii رمزتون یعنی sorenphoto123 رو بزنید .
بعدش دکمه Ascii To Hex رو بزنید تا عمل تبدیل انجام بشه .
بعدش اون عبارت جلوی Hex میشه رمز شما که باید تو HD player وارد کنید . البته علامت های دو نقطه رو بردارین و همه رو بچسبونید .
یعنی الان رمز شما که باید تو HDplayer بزنید اینه :
736f72656e70686f746f313233
این کار تست شده و صد درصد جواب میده. دلیلش هم اینه که کد کذاری دستگاه باید بر اساس HeX باشه .
اگه بازم سوالی بود در خدمتیم .
ورژن 3.0.11 فرمویر هم ارائه شده!!!!!
سلام به همه
آقایون این مدل Prodigy کی قراره وارد ایران بشه و از کی فروشش شروع می شه ؟
من چند تا ویدیو ازش دیدم نسبت به مدل SW2 خیلی خیلی بهتر شده و کندی و لگ نداره ...
این دیگه وایرلس نداره که بخوان تو سازمان تنظیم مقررات رادیویی بهش گیر بدن .
زودتر وارد کنین :دی
فعلا برنامه ای برای واردات مدل Prodigy نداریم.نقل قول:
اگر دستگاه پخش 3D می خواید این رو پیشنهاد میکنم :
کد:http://www.hdmedia.ir/plugins/forum/forum_viewtopic.php?396
کد:http://www.hdmedia.ir/shop/index.php?route=common/home
من این ورژن رو دانلود کردم، فرمت فایلش rar هست، در صورتیکه 3.7 فرمتش xtr2 بود؛ چیه قضیه؟ تبدیلش کنم به همون xtr2 ؟نقل قول:
توی راهنمای نصب که گفته کلا تغییر نامش بدین به "install_sw2.emg" ؟
لطفا راهنمایی کنین
احتمالا شما با دنلود منیجر دنلود کردید ...فایل رو به xtr2 تغییر بدید و آپدیت رو از منوی setup انجام دهیدنقل قول:
بله بوسیله idm دانلود شده؛ نیازی نیست در حالت emergency آپدیت بشه: تغییر نام به install_sw2.emg ؟نقل قول:
نه, ولی از اون روش هم میتونید سریع تر هستشنقل قول:
آقا سیامک من وقتی فرمویر رو با فرمت rar داشتم و اکسترکت کردم، توی فایلهاش یه فایل فونت arial.ttf هم وجود داشت. بنظرت اگه فونت فارسی دیگه ای رو به همین اسم rename کنیم و جایگزین این فایل کنیم، بعد فولدر رو دوباره تبدیل به rar کنیم و فرمتش رو به xtr2 تبدیل کنیم؛ دستگاه فونت فارسی جدید رو میشناسه!؟
نه, ین کار عملی نیست
سلام من هم منتظر مدل Prodigy هستم حیفه که اینو وارد نکنید اگه وارد بشه من یکی از مشتریاشم لطفا تو برنامه تون تجدید نظر کنید دوست عزیز شما که sw2 رو آوردید برای وارد کردن اون مشکل چیه که بی خیالش شدین ؟
بهترین حالت برای تماشای فیلم dvd با این دستگاه چیه؟ فایلهارو تو کامپیوتر کپی کنم به یه فلش؟