در خصوص شیر کردن اینترنت از طریق تماس تلفنی برای کلاینتهای داخلی و خروجی اطلاعات میخواستم . آقای mkoliny خواهشمندم راهنمائی کنید.
Printable View
در خصوص شیر کردن اینترنت از طریق تماس تلفنی برای کلاینتهای داخلی و خروجی اطلاعات میخواستم . آقای mkoliny خواهشمندم راهنمائی کنید.
دوستان عزیز سلام
خوب مشکل اولم که کامپیوتر وارد دومین نمیشد با تبدیل کردن ویندوز درست شد
مشکل دومم که سرور را نمیشد فراخوانی کرد اون را نتونستم پیدا کنم ولی وقتی کامپیوتر را ریستارت میدم درست میشه ولی نمیدونم چرا گاهی اوقات اونطوری میشه
و مشکل سومم که برنامه NSS بود را پیدا کردم اگر کسی لازم داشت میتونه از این آدرس دانلود کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم واسه کرکش
cd key for NetSupport School v.8
licensee:09131619411
serial:NSM756475
max client:25
Auth Code:927F0FDF
موفق باشید :blush:
به نام خدا
سلام دوستان عزیز امیدوارم که خوب باشید
خوب چطوری میشه توی یه شبکه صدای یه کامپیوتر دیگه را ضبط کرد مثلا یه کسی داره روی یکی از کلاینت ها داره کار میکنه یعنی داره با ویس حرف میزنه چطوری میشه صداش را ضبط کرد؟؟؟
البته از راه دور منظورم است هااااااااا :blush:
لطفا يكي از دوستان راهنمايي كند كه اگر خواستم يك مرجعي آموزشي شبيه فايل پي دي اف يا يا تاپيك خوب جهت بستن شبكه سرور 2003 داشته باشم به كجا مراجعه كنم
مراحل زير را انجام داده ام :
ويندوز سرور 2003 را نصب و همچنين اكتيو دايركتوري را نصب كرده ام
شبكه سخت افزاري شامل هاب و كابلكشي انجام شده
كلاينت ها ويندوز ايكس پي دارند
مي خواهم يوزر تعريف كنم با در نظر داشتن محدوديت يوزرها
حال نيازمنديها:
مي خواهم سرور را با استفاده از يوزر و پسورد به كاربران بدهم
فايروال نصب كنم تا شبكه كارمندان با شبكه دانشجويان مجزا باشند
روي كار دانشجويان در حين اينترنت نظارت داشته باشم
از سيستم Dhcp استفاده كنم
قبلا از هم متشكرم
سلام دوستان عزيز
بعد اينكه شبكه تشكيل شد همه كامپيوتر ها وارد دومين شدن از يكي از دوستان پرسيدم كه فكر كنم آقا سلمان بود گفتم چطوري اينترنتشان را به صورت موقت قطع كنم گفت بايد بري توي اكتيو دايلكتوري و كامپيوتر مورد نظر را انتخاب نموده و رايت كليك كرده ديسيبل را انتخاب كني مثل عكس پايين كه سه كامپيوتر را ديسبل كردم
ولي متاسفانه باز هم اين كامپيوتر هاي كه ديسبل كردم اينترنتشان فعال است ميشه بگيد چرا؟؟؟ و اگه من اشتباه كردم از كجا ميشه اينترنتشان را قطع كردم و دوباره با يك كليد فعال بشه ممنون
dost 1 جان از چه برنامه ای برای شیر کردن استفاده میکنی؟
mohsenna30ri جان این چیزیایی که خواستی یه جا به صورت متمرکز وجود ندارد. دونه دونه هم اگه بخواین این شاالله یواش یواش تو همین جا میگیم.
سلام.
یه سوال داشتم
اگه بخام 4 گیگابایت فایل رو با سرعت متوسط دانلود 70Kb/s دانلود کنم حدوداً چقدر طول میکشه؟
دوست عزيز فقط اين گزينه را فعال كردم تمام
اگر راه ديگه اي داره كامل توضيح بده تا مشكلي نداشته باشم ممنون
:blush:
133.15250793650793650793650793651 ساعت طول میکشه.
در مورد nat که توضیح دادم در مورد isa هم توضیحاتی دادم.
وقتی از ics استفاده میکنی هیچ راهی نداره که کلاینت به کلاینت اینترنت محدود کنید.
دوست محترم سيستم نت را ميخواستي توضيح بدي اينقدر طولش دادي كه فكر كردم چندين صفحه است ولي خيلي توضيحاتي كم بود و شايد من در سايت هاي ديگر بيشتر از اون مطلب جمع كردم و پيدا كردمحالا بگذريم ممنون از زحمتي كه كشيدي ولي وقتي من Routing and Remote Access را فعال میکنم هیچ از کدام کامپیوتر ها نمی تونند اینترنت استفاده کند همه قطع میشه !!! میشه بگی مشکل من چیه؟؟ :blink:
سلام خدمته دوستان ... داداش من كه همچين حرفي زدم آخه اصلا با عقل جور در مياد كه شما بزني اكانت يه كامپيوتر رو ديسبل كني بدش كامپيوتره بازم جواب بده .... من اصلا همچين جوابي به شما ندادم لطفا ديگه تكرار نشه .... :angry:
شما اگه IP به صورت دستي وارد كني كارت نميشه و بايد DHCP راه بندازي كه بتوني از Defeult Gatway اگه درست نوشته باشم استفاده كني .....
سلام. من يك شبكه wireless بين يك كامپيوتر و لب تاپ ايجاد كردم. كامپيوتر به يك مودم adsl وصله و من از طريق اين شبكه wireless ميخوام به اين كانكشن دسترسي داشته باشم. اين كار رو هم كردم ولي هر دفعه كه به هر دليلي كامپيوتر reset ميشه يا خاموش اين كانكشن قطع ميشه و پدر من در مياد تا دوباره وصلش كنم. حالا بايد چيكار كنم كه اين اتصال به اينترنت مرتب از بين نره؟
سلمان جان حالا چرا میزنی :blush: من توی چت ازت پرسیدم که چطوری میشه موقت قطع کرد گفتی توی اکتیو دایرکتوری باید دیسبل کنی یوزر را حالا شاید حرف شما درست باشه ولی شاید دی اچ سی پی یا چیز دیگر من مشکل داره که جواب نمیده عصبی نشو عزیز خوب نیست ;)نقل قول:
نوشته شده توسط SALMAN_LOOLOO
من که منظوری نداشتم :blink:
سلام. خيلي تاپيك قشتگي داريد.
dost1 شما یه خورده در حق آقای mkoleiny کم گزاشتین. توضیحات ایشون در مورد نت خیلی عالی بود. دقیقا چیزایی که باید بدونیم رو گفتن.
سلام دوست عزيز خوشحالم كه عضو شدي والله من منظوري نداشتم :blush: من از ايشان كه تشكري كردمنقل قول:
نوشته شده توسط arshasb5
شما ميتونيد اين آدرس را هم يه بار چك كنيد البته ببخشيد ها
اينجا هم نت را توضيح داده ببينيد كدوم يكي كامل تره :blush: البته بازم ميگم ممنونم بابت توضيح آقاي mkoleiny ولی منظوری هم نداشتم از حرفم :blush:
یه چیزی خیلی برای من جالبه دوست عزیز که در اولین روز عضویتت و در اولین پستت مستقیم اومدی از من نقد کردی :blink: !!!! راستی میشه با چندین نام عضو شد نه :cool: البته خلاف قوانین به هرحال چیزی مهمی نیست
موفق باشی منتظر پست های بعدیتان هستیم :blush:
سلام دوستان عزيز بلاخره موفق شدم همه كامپيوتر را به وسيله DHCP اتومات آی پی بدم یا اینکه خودشان بگیرند ولی وقتی Routing and Remote Access را فعال میکنم و Nat را انتخاب میکنم اینترنت هیچ کدوم از کلاینت ها جواب نمیده مشکل چی است؟؟؟
میشه راهنمایی کنید. چندین حالتی که در Nat است امتحان کردم ولی هیچ کدوم جواب نداد میشه بگید چی کار کنم :blink:
سلام من اشتراك adsl دارم ولي چند روز يه با كاهش سرعت مواجه شدم , ناگفته نمونه تمام راهها رو امتحان كردم اما جواب نگرفتم از دوستان خواهش ميكنم اگه تو اين زمينه اطاعاتي دارن , راهنمايي كنيد . متشكرم
dost1 جان ip هات رو چند دادی؟ با چی به اینترنت وصل شدی؟ اصلا topology شبکت رو بگو ببینم مشکلت چیه؟
kaveh1589 جان احتمالا مشکل شما از isp باشه. با اونها در میون بزار.
دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط kaveh1589
شما از چه سرعتی استفاده میکنی؟
تلفن های توی منزل رو قطع کن ببین دوباره همینطوره ؟
از چه نوع مودمی استفاده میکنی ؟
درود
دوست عزیز
mkoleiny
شما چه مدرکی دارید ؟
من برای ادامه دادن در ضمینه ای تی به راهنمایی نیاز دارم
هنوز درک درستی نسبت به کلاس های که بعد از دوره های ISA
و security+
ندارم و در تصمیم گیری دچار مشکل شده ام
هر کس بتونه تصویر مشخصی از اینده دوره های MCSA /MSCE
و یا حتی CCNP و .........
به من بده ممنون میشم
درود
ویرایش
ضمنا یک چیزی شبیه این رو نمیخوام واسه پاسخ
پیشاپیش متشکرم
ارزومند ارزوهایتان
ابی
ebilove جان ..
بستگي به علاقه ات داره .
MCSE دو شاخه ميشه : Messaging و Security هر دوش هم بسيار پر كاربرد هست ولي بسته به علاقه مي توني يكي رو بري .
با وجود اينكه ISA و Security+ رو خوندي ميشه نتيجه گرفت كه تو MCSE:Security موفق تري - چرا كه هردوي اونها از مباحث اصلي Security هستن .
مي توني امتحانات رو طوري انتخاب كني كه MCSA رو هم بگيري ( با توجه به اينكه MCSA پايين تر از MCSE محسوب ميشه )
======
در مورد سيسكو هم اين توصيه رو مي كنم :
بدون توجه به هيچ كدوم از دوره هايي كه خوندي حتما بايد CCNA رو بري ( در درك بسياري از مسايل بهت كمك زيادي مي كنه و اصولا Concept جالبي خواهد داشت )
بعد از CCNA اگه خواستي مي توني CCNP رو هم بخوني .
======
ولي كلا اگه خواستي تو همون زمينه امنيت ادامه بدي اين شكلي هست :
بعد از MCSE:Security دوره CEH رو مي توني بگذروني
اگر مسير درستي رو پيش بگيري ظرف دو سال مدارك زير رو در اختيار داري :
MCSA:Security - MCSE:Security - Security - CEH
سلام به دوستان.
با تشکر از gaban برای راهنماییشون.
ebilove جان من مدرک mcse و ccna و a+ رو دارم و الان دارم مدارک ccnp و ceh رو میگیرم و اگر خدا بخواهد مدرک RHE رو .
ببینید مدرک mcse از نظر بار علمی جزو مدارک منتخب شناخته میشه. مخصوصا چون دوره های infra1 و infra 2 رو میگذرونید از نظر درک تئوریکال در مورد سرویس های شبکه و طراحی زیرساخت های شبکه در سطح بالایی قرار دارید.
مجله pcworld متوسط حقوق افرادی که مدرک mcse رو دارند اعلام کرده که بین 60 هزار دلار سالانه در کشور های جهان سوم تا 92 هزار دلار در سال در newyork میباشد.
به نظر من شما برید سراغ مدارک سیسکو مثل ccna و ccnp تا ccie که مدارک بسیار معتبری بوده و متمم مدرک mcse شماست.
با سلام
دوستان منون از پاسختون
در مورد این یک سری اطلاعات میخوام
Rhe
ممنون از شما
بحث در مورد يادگيري شد من هم يك سوال بپرسم
خيلي تخصصي شبكه بلد نيستم و بهتر بشه گفت اصلاً بلد نيستم ، در حد اينكه چند تا سيستم رو كابل بكشي شبكه كني !!!
چند ماهي ميشه كه قصد كردم برم علمي آموزش ببينم ولي پشت گوش انداختم !
به نظرتون در درجه اول چه سطحي رو بايد آموزش ديد يك آموزشگاهي رو هم معرفي كنيد ( يا توي تاپيك يا پيغام خصوصي )
ممنون دوستان
با سلام
خوب دوست عزیز
شما باید از در مورد تمامی مباحث شبکه اطلاعات پیدا کنی سپس
به هر کدام که علاقه داری ادامه بدی
شما ابتدا netwok+ رو کلاس برو
سپس بقیه کمک کمک دستت میاد
موفق باشی
سلام دوستان خواهش می کنم منو تو حل این مشکل پیچیده کمک کنید واقعا به کسانی که تو شبکه تخصص واطلاعات بالایی دارن نیاز مندم و اگه لطف کنید به شماره من 09177111589 یه تک زنگ بزنید من خودم بهتون زنگ میزنم و مشکلو به صورت کامل واستون شرح میدم
از توجه شما متشکرم
سلام به دوستان عزيزم .
همه admin ها ميدونند كه 50 % از مهارت مديريت Network آشنايي با Event ID هاست و امكان خيلي كمي داره كه براي يك admin موضوعات مختلفي در اين رابطه پيش بياد ،پس ميشه گفت اتفاقا بر عكس نظر دوستمون Share كردن اين تجربيات در دراز مدت باعث رشد اعضا ميشه .
در مورد سوال nightmare بايد بگم از نظر تئوري و عملي كه خودم بارها Trust رو پياده سازي كردم اون هيچ ارتباطي با Zone root نداشته .
شما بعد از اينكه root رو پاك كرديد dns اولي Forward كرديد ؟ و اگر اين طور بوده چه IP به اون داديد ؟
ebilove جان rhe یعنی redhat engenier که یکی از مدارک معتبر در زمینه لینوکس میباشد.
mohsen411 جان شما فکر کنم رفتی صفحه اول رو خوندی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wisdom جان مجتمع فنی تهران به نظر من در زمینه شبکه خیلی خوبه.
بازم اگر سوالی هست در خدمتیم.
آقاي كليني شما مدارك بين المللي رو گرفتي يا فقط تو ايران خونديشون ؟
سلام من خوشحالم که شما رو پیدا کردم من دانشجوی نرم افزار کامپیوتر هستم اگه ممکنه منبعی برای توضیح ریز کش سرور تو Isp بهم بدین ممنون
advence66 جان خوش آمد مخیگم بهت. چشم.
gabana جان من mcse رو بینالمللی گرفتم ولی بقیش فعلا وقت نشده امتحانات بینالمللی رو بدم.
با سلام
دوست عزیز امتحان بین المللی رو میشه بگی چه جوره ؟
شبیه همین جا میشینی پشت سیستم .و ..............
این هم یک مجموعه به روز از سوالات امتحان های مایکروسافت
همه جا هست اما نه مجانی
آقاي كليني ممنون ..
خب كجا امتحان دادي ؟
اين امتحانا اصولا Remote هستن و Testing Center هاي اونور هم ثبت نامي هاي ايران رو بين Testing Center هاي ديگه پخش مي كنن . گاهي اسمت تو دو جا هست يعني دو تا پروفايل برات مي سازن !! اونوقته كه دردسرت شروع ميشه .
گاهي هم بهت مي گن مثلا تو دبي افتاد ولي تو پروفايلت نوشته مالزي !!
اينا مشكل سازه -
من دنبال يه جاي معتبرم تا امتحان بدم ( غير از مجتمع فني !! ) چون اصلا كارشو قبول ندارم
جايي سراغ داري ؟؟
ebilove جان بله. مثل simolation های خودمون میمونه. فقط استرسش خیلی فرق میکنه.
من مجتمع فنی امتحان دادم ولی اشتباه کردم. الانم پروفایلم block شده چون رفتم پسوردمو عوض کردم میگن دیدن آی پی gateway ایران block کردن.
میگن یه شرکت جدید داره به صورت کاملا رسمی !!!!!!!!!! امتحان برگزار میکنه. فقط نمیدونم کجاست چون هنوز رسما اعلام نکرده. من که از این به بعد میرم دبی امتحان میدم. فقط gaban جان منظورتو از remote متوجه نشدم.
سلام .
حق با شما بود من پيامهاي قبلي رو خونده بودم .
در مورد امتحان بايد بگم در ايران هيچ حايي نيست كه بتونه امتحانات رو رسما و با Profile iran بگيره .
در مورده اون دوستمون كه گفته بودند رفتند پسورد عوض كردن Block شدن ، والا من بارها اين كار رو كردم و مشگلي نبوده . دوستان اگر به هر دليلي Location خودتون رو عوض كنيد مشگل پيدا ميكنيد اون هم در صورتي كه كشورهايي رو انتخاب كنيد كه در ليست سياه هستند .
خوب من در نهايت راجب به اون مشكل Trust دوستمون چيزي دستگيرم نشد . چون واقعا Trust هيچ ربطي به root zone نداره . اگه اين پست رو خوند لطفا برام بگه dns خودشو Forward كرده بود ؟ و براي Name resolve NETBIOS چه كرده بودند ؟ replecate wins server هاشون Configure شده بود ؟
آقا من سرم شلوغ بود چند روزی نبودم بقیه دوستا کجان پس؟
البته با عرض سلام.
سلام خدمته دوستان عزیز من یه مدت نبودم کسی سواله خاصی داشت نپرسه !!!!
نه بابا شوخی کردم خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم .
و اینکه بعد از مدت ها یه سوال فنی برای خودم پیش امده که مغزمو داره می خوره ..... کسی کار کردن کامل با دستور NtdsUtil رو بلده بگه ممنون میشم. من خودم با سرور کانکت میشم ولی نمی دونم چه کارایی دقیقآ میشه انجام داد ؟؟؟؟
هرکی بگه یه دعوت نامه Parsa Space.Com رو بهش میدم .... باج میدیم دیگه ........ :-)
عزيزم اين Command موارد كاربردي زيادي در AD داره ، از Master Operation ها گرفته تا Restore كردن AD براي مواقعي كه مثلا يكي از OU ها در ساختار DC شما پاك ميشه و حالا براي Restor كردن اون بايد USN اون رو بالا ببريد تا Replicaton روي ديگرDc رو با Ver جديد انجام گيرد .
خلاصه هيچ Admin سراغ ندارم كه بشينه همه Sub command اون رو كار كنه يا براش پيش بياد استفاده ازش . حتي تو تست هاي ماكروسافت هم چند مورد خاص براي Restore كردن AD رو اعم از Non Authoritive و Authoritive اون هست كه به كار برده ميشه . به هر تقدير هر قسمتش رو كه خواستي چون اين Command روي Support tools هست يه سري به Help خودش بزني فكر كنم از هر توضيحي كه من بخوام برات بنويسم كامل تره .