خب پول خرج میکنی میزاری برا چی برداری که تازه براش گلد هم مصرف کنی.نقل قول:
ضمنا قیمت گلد به پول ایران چقدره و از کدوم بانک میشه اقدام به خرید کرد
Printable View
خب پول خرج میکنی میزاری برا چی برداری که تازه براش گلد هم مصرف کنی.نقل قول:
ضمنا قیمت گلد به پول ایران چقدره و از کدوم بانک میشه اقدام به خرید کرد
ابن کار برای وقتی خوبه که مثلا خواستید تانکی که ابن قطعه روش هست رو بفروشید.نقل قول:
برای خریدن گلد هم باید از ugc استفاده کرد.1500 تا گلد تقریبا میشه 30000 تومن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تیک چیکار میکنه . فعال میکنه ؟
من که در هر دو صورت تفاوتی احساس نکردم
اگر تانک به وضعیت elite رسیده باشه با زدن این تیک xp که در هر بتل میگیره به جای اینکه ذخیره بشه صرف بالا بردن درصد مهارت crew میشه.البته تاثیر زیادی هم نمیذاره.xp ابن تانک ها رو تبدیل به free xp کنی بیشتر به کار میاد.نقل قول:
خب شما وقتی این تیک رو بزنید هر Battle ی که برید و هر مقدار XP که به دست بیارید خرج Skill های Crew های شما میشه و به آپدیت اونها سرعت میبخشه منتها وقتی تیکش رو نزنید XP ها جمع میشه و شما میتونید اونهارو با Gold به Free XP تبدیل کنید.پس اگر قصد این کارو ندارید بهتره تیکش رو بذارید تا Skill های خدمه های شما زودتر رشد کنن.نقل قول:
Activate Bonus Code این قسمت چیه؟
چه کدی باید براش زد.
ضمنن به نظر شما کدوم تانک برا کسب پول بیشتر مناسبتره .
در بعضی بتل ها با اینکه دمیج خوبی میدم ولی پول قابل توجهی نمیگیرم و یا بعضی وقتها که فعالیت زیادی نمیکنم ولی بیشتر پول گیرم میاد. کلا مبنا و معیار اینا چیه که بهش پول یا امتیاز میدن .
و در مورد tiger 2 میخوام نظرتون رو بدونم . من یه gun اخری رو نگرفتم هنوز . یعنی غیر اوت همه چیزش فول هست اما باهاش حال نمیکنم . احساس میکنم دمیج خیلی کمی داره حتی اگه اخری رو هم براش بگیرم.
اما اما اما این kv - 1s که شلیک کردن باهاش خیلی حال میده . بابا بی پدر با هر شلیک کل عقده شو سر طرف خالی میکنه همچین از ته دل میزنه که به ادم حال میده . البته خوب هم میخوره :n02:
محتوای مخفی: screenshots
تا چند تا skill یا perk میشه برای crew گرفت؟
Activate Bonus Code : هر چند مدت خود شرکت WarGaming به مناسبتهای مختلف یه کدی رو به شما میده که با وارد کردن اون در قسمت مربوطه از 1 تا 3 روز اکانت پرمیوم برای شما فعال میشهنقل قول:
تانک برا کسب پول بیشتر:بنده T34 دارم و ازش راضیم چون گانش فوق العاده س و به تانکهای X دمیج خوب میده منتها Armor نداره بنده پیشنهاد میکنم اگر میتونید سرور تست رو دانلود کنید و با 20 هزار گلد مجانی که به شما میده T34 و IS-6 که Armor ش فوق العاده س رو تست کنید من فکر میکنم is-6 با اینکه Gun ش تعریفی نداره منتها Creadit خوبی میده
نگرفتن پول:کلا مبنای creadit و XP در آوردن بر حسب Damage هستش منتها بازی جوری ساخته شده که شما برای creadit جمع کردن باید تانک Premium بخرید کلا برای Creadit در آوردن مجبورید تانک Premium بخرید در غیر اینصورت وقتتون رو بیش از اندازه میگیره خصوصا برای Tier های 9 و 10
درمورد این بازی باید خدمتتون عرض کنم که بعضی از تانک ها فوق العاده خوبن و بعضی از تانک ها فوق العاده بد که حرص آدم رو در میارن شما باید بسازید منتها وقتی E-75 رو بگیرید اونوقت میفهمید که ارزش حرص خوردن رو داشته این شاخه در کل شاخه آلمان Armor نصبتا خوب و خصوصا دقت بسیار عالی دارن در عوض Gun چندان خوبی ندارن به غیر از Tier 10 هاشون.
کلا Crew ها 5 تا Skill میخورن منتها رسوندن Skill ها 4 و 5 کار حضرت فیله.نقل قول:
برای پول در آوردن lowe و T34 از بقیه بهترن.من lowe دارم و برادرم T34 و Super pershing داره.با lowe و T34 میشه خوب دمیج داد.ولی گان IS 6 با این که دمیج بالایی داره ولی نفوذش برای Tier 8 خوب نیست.دقتش در حد pershing یا KV 5 هم نیست که نقات ضعیف رو بشه باهاش هدف گرفت.
بعدش یه چیز دیگه.من فکر میکنم تو آپدیت 8.2 دمیج گانهای 122 میلیمتری روسی رو زیاد کردن.چون قبلا با این گان به ندرت بالای 400 تا دیج میشد داد.الان اصلا زیر 400 تا نمیدن!دمج گان T34 هم کم کردن.خیلی اتفاق میفته که زیر 400 دمیج بده.
یه سوال:پرک Brothers in Arms جه قدر تاثیر داره؟
یه سوال دیگه:من الان S-51 دارم.چه پرک یا اسکیل هایی برای افراد انتخاب کنم که وقتی به اخر شاخه رسیدم خدا راضی باشه؟
سئوال اول:Brother in Arms تنها زمانی که روی همه Crew هاتون وجود داشته باشه و 100% باشه عمل میکنه و خاصیتش اینه که کارایی همه ی Crew هاتون رو 5% بیشتر میکنه و اصولا فقط روی SPG میذارننقل قول:
سئوال دوم:Skill های اول برای Commander رو Sixth Sense بذارید و مابقی رو Camouflage و Skill دوم رو همه رو Brothers in Arms .
در مورد تانک هایی که برای یه کار دو تا Crew دارند.اگر مثلا دو تا لودر داریم.برای هر کدوم یک پرک متفاوت بگیریم کار می کنه یا هر دو باید یکسان باشن؟
برای خدمه lowe و T34 چه اسکیل هایی خوبه؟
اقا يه اتحاد ايرني براي سرور اروبا سراغ ندارين ؟؟
نه متفاوت هم باشه مشکلی نیستنقل قول:
واسه T34 به ترتیب:
Sixth Sense
Armorer
Controled Impact
Signal Boosting
Adrenaline Rush
Safe Stowage
واسه Lowe چون نداشتم نمیدونم چی بذارید منتها ترتیب گذاشتن اسکیل ها بر میگیرده به مشکلاتی که تانک داره پس بهتره ببینید که مشکلات Lowe چی هست بر اساس اون بذارید.
اتحاد ایرانی توی اروپا نمیشناسم چون بنده و اکثر ایرانی ها توی سرور NA هستیم پیشنهاد میکنم اگر اکانتتون پربار نیست بیایید NA.نقل قول:
NA مظرت سرور امريكاست ؟؟
اینارو شماره گذاری کردم و اگه لطف کنید توضیحات لازم در مورد کارایی هر کدوم رو بنویسید . ممنون
اگه چیزی از قلم افداده لطفا بگید .
بله سرور امریکا.نقل قول:
.................................................. ...............................
توی این لینک توضیح مفصل داده واسه تک تک Skill ها:نقل قول:
اگه انگلیسی میخواستم که اون ادرس شما هم لازم نبود و میشد از روی خودشون هم فهمید .
اگه کسی میتونه فارسی توضیحشون بده . این کار خیلی کمک میکنه برا انتخاب درستشون . این مشکل خیلیهارو حل میکنه
یعنی اگر اکانتو منتقل کنیم باید از صفر شروع کرد؟نقل قول:
ممنون به خاطر توضیحات.
اون اکانت توی سرور اروپاتونو نمیشه انتقال داد اگر تصمیم دارید بیایید آمریکا باید اکانت جدید بسازید.نقل قول:
يعني نيمخواد بازي رو از اول دانلود كرد ؟؟؟نقل قول:
کسی بلد نیست توضیح فارسی اونایی که خواستم رو ؟؟؟
لااقل چند تایی رو به انتخاب خودش
ضمنا اون قضیه اکانت تست چیه . دانلودیه ؟ با اینیکه بازی میکنیم نمیشه؟ بیشتر توضیح بدید . چقدر حجمشه ...
چرا باید بازی مربوط به سرور NA رو دانلود کنید نمیشه با فایل بازی سرور اروپا توی سرور آمریکا لاگین کنید.نقل قول:
بله اکانت تست دانلودیه و حدودا 4 گیگ حجمشه و با اینی که دارید بازی میکنید نمیشهنقل قول:
سعی میکنم براتون بنویسم منتها وقت نمیکنم ولی حتما اینکارو میکنم.
1:برای تعمیر به کار میره منتها با درصد خیلی کم و بیشتر روی تانکهای Light و Medium کاربرد داره که برای زنده موندن نیاز به حرکت مداوم و در صورت Track شدن تعمیر زودتر رو دارننقل قول:
2:درصد مخفی موندن تانک از دید دشمن رو زیادتر میکنه و بیشتر رو تانکهای Arty کاربرد داره
3:وقتی تانک آتیش میگیره به نسبت هر تانک مدت زمان معینی طول میکشه که تانک خاموش بشه با نصب این میتونید اون مدت زمان رو کم کنید و بیشتر رو تانکهایی کاربرد داره که زود آتیش میگیرن
4:وقتی روی همه ی خدمه های یک تانک قرار بگیره وبعد از 100% شدن همه ی Skill ها رو 5% کاراییشونو بیشتر میکنه
5:رو کماندر سوار میشه و با اپگرید خودش دیگر اسکیل ها رو هم به نسبت مشخص آپگرید میکنه
6:---------------
7:این اسکیل وقتی کاربرد داره که یکی از خدمه هات بمیره اونوقت Commander جاشو پر میکنه و به جای اون کار انجام میده
8:وقتی روی تانک دشمن Zoom میکنی اون تانک اگر مثلا موتورش خورده با عکس بهت نشون میده که موتورش خورده یا مثلا اگر گانش خورده عکس گان نشون میده و متوجه میشی که اون تانک چشه
9:وقتی 100% بشه و وقتی تانکتون واسه دشمن روشن بشه یه چراغ بالا سرتون روشن میشه که شما رو آگاه میکنه
10:بالا بردن قدرت سیگنال برای زودتر روشن شدن تانکهای دشمن
12:سیگنال رادیویی تانک رو افزایش میده
13:کمک میکنه که شما دوستاتون رو در تمامی نقاط نقشه ببینید و کسی رو گم نکنید
14:خیلی جالبه این اسکیل کارش اینجوریه که تانکی که دوتا لودر داشته باشه مثلا شما تیر AP رو شلیک میکنید بعد بلافاصله میایید کلید 2 رو میزنید همون لحظه تیر گلدیتون لود شده .
15:کمک میکنه که کمتر ammo rack بشید
16:قدرت مانور تانکهای سنگین رو بیشتر میکنه
17:کمک میکنه که تانک های دیگه ای رو که در حال حرکت هستن رو با دقت بیشتری بزنید
18:کمک میکنه تانکتون به میزان معینی کمتر دچار آتش سوزی بشه
19:دور درجای تانکتون رو بیشتر میکنه مخصوصا T34 و تانکهای ARTY
20:کمک میکنه که تانکهای دشمن رو به میزان مدت معینی زودتر از اونها ببینید
21:کمک میکنه که Gun تانکتون مقاومت بیشتری داشته باشه و کمتر دمیج بخوره
22:سرعت چرخش turet تانکتون رو بیشتر میکنه
خیلی خیلی ممنون داداش . خیلی کمکم کرد .
فقط یه سوال در مورد brothers in arms : اگه اینو فقط برای یکی از خدمه انتخاب بکنم و برا بقیه چیزای دیگه اونوقت یعنی اون یدونه به باد رفت و تاثیر نداره . ضمنا اگه یکی رو اشتباهی انتخاب کنیم نمیشه عوض کنیم . من یادمه خیلی وقت پیش عوض کردم و بعد دیگه نتونستم . نمیدونم شانسی کردم یا چیز دیگه
نه باید رو همه ی خدمه ها باشه تا بعد از 100% کار بده در غیر اینصورت کاری نمیده - چرا میشه رو خدمه ای که میخوای اسکیلش رو عوض کنی کلیک راست کن گزینه اول رو بزن بعد سمت چپ پایین (قسمت اسکیل) گزینه ای هست به اسم Drop اونو بزن اسکیلت میره یکی دیگه بذار ولی از درصد خدمه هات کم میشه (اگر اسکیل اولت باشه)نقل قول:
از کجا میتونم اکانت تست رو دانلود کنم. کلا چه فرقی با اینیکه بازی میکنیم داره .
دانلودش یه جا باید بشه ؟
از خود سایت بازی باید دانلود کرد.یه مدت قبل از هر آپدیت خبرش تو سایت میاد.دانلودشم مثل بازی اصلی انجام میشه.نقل قول:
تو تست سرور به هر اکانت 20000 گلد و 10000000 xp و پول معمولی میده.
من نتونستم چنین چیزی از سایتش پیدا بکنم. اگه میشه شما لینک یا ادرس دقیقش رو بزارید . ممنون میشمنقل قول:
یه سوال دیگه . این تست همه چیزهاش مثلا امکانات یا تانکهاش با اصلی یکیه ؟ اصلا چرا اسمش تست هست .
ضمنا این بازی مثل WOW افلاین نداره؟
کاش ایران هم سرور داشت :n04::n04::n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
همه چیز مثل بازی اصلیه.تست سرور قبل از هر آپدیت برای بررسی اون آپدیت در عمل و برطرف کردن ایرادات در اختیار پلیرها میزارن.
افلالین هم فک نمیکنم بشه.اصلا برای چی آفلاین؟
بی شرفا همه آرتی ها رو نرف کردن.خدا ازشون نگذره.
نرف چیه حالا ؟ منظور دریافت نشد :n02:نقل قول:
نرف یعنی ضعیف کردن.نقل قول:
یک نکته دیگه اینکه قراره در آینده آرتی 10 تییر داشته باشه درست مثل تانک ها و TDها.آرتی ها ی تییر 8 به تییر 10 منتقل میشن بدون تغییر در مشخصات.این وسطش هنوز معلوم نیست میخواد چی بشه.
میخوان با این کارا تعداد آرتی در بتل های تییر بالا رو کم کنن.
خیر سرم تازه S-51 گرفته بودم.
به نظرت کلا چند نفر ایرانی تانک بازی میکنه؟
ضمنا اگه میشه اسم خودتون و اسمی که تو بازی باهاش بازی میکنید رو بنویسیدو اگه میتونید دلیل انتخاب اسمتون تو بازی رو . تا بیشتر اشنا بشیم . ( مرتضی هستم Tekkens ) من میتونم بگم یکی از بهترینای بازی tekken 6 هستم .
این بازی تانک آینده خوبی داره و داره خوب پیشرفت میکنه و ای کاش ایران هم یه سرور خوب و شلوغی داشت .
توی پست چند پیچ قبل لیست ایرانی های سرور اروپا هست.
HAJJ_ABBAS