XLO Reference Recording رو دانلود کن ترک 6نقل قول:
اگه پیدا نکردی من سی دی اورجینالش رو دارم بگو برات اپ کنم
Printable View
XLO Reference Recording رو دانلود کن ترک 6نقل قول:
اگه پیدا نکردی من سی دی اورجینالش رو دارم بگو برات اپ کنم
خوب تقریبا از وقتی که فعالیت خودم رو توی این فروم شروع کردم همیشه در بخش راهنمایی برای خرید پلیر کلی جنگ و بحث داشتیم عده ای کووان رو برتر میدونستند و عده ای دیگه ایپاد رو برتر میدونستند. خودم هم در بازه های زمانی مختلف جزو یکی از این دو گروه بودم.
بعد از این مدت لازم دونستم در پستی جامع اطلاعاتی که در این چند وقته به دست آوردم رو در اختیار دوستان بگذارم.
متاسفانه مقایسه ی بین پلیرها خیلی کم صورت میگیره پس منابع ما برای بررسی اونها رو کاهش میده ولی با این حال گوشه و کنار افراد معتبر
نظرهایی می دهند که قابل استناد است.
نکته ی اولی که دوست دارم عنوان کنم اینه که اگر قرار باشه مقایسه ای انجام بشه منظور همه ی مدلهای ایپاد با همه ی مدلهای کووان نیست. بیشترین مدل کووان که توجه بسیاری به اون شد مدل j3 هستش. در مقایسه ی با اون هم ipod touch رو میشه به عنوان رقیب معرفی کرد.
بعضی در مواردی j3 رو برتر دونستند و برخی دیگه ipod رو:
برای مثال وقتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (یکی از بهترین کاستومهای موجود) رو میخونید به این قسمت میرسید:
خوب همینطور که میبینید در این پست پلیرهای کووان و سونی رو با نسل 1 و 2 ایپاد مقایسه کرده. و ایپادهای نسل جدید و clip رو در یک رده قرار داده.نقل قول:
Now, if you are using an older iPod touch, say 2G, or 1G, or a Cowon, or a Sony player, you WILL lose a LOT of resolution in mid upper mids and gain a lot of distortion. Those players simply aren’t up to snuff. A small amp may help. Or, a Sansa Clip.
اما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اینبار از joker:
خوب در این پست همینطور که می بینید j3 رو برتر از پلیرهای سانسا دونستهنقل قول:
The clip+ is a very good player. I think the J3 is a small step up from the Sansa players and there's a lot of utility in the BBE EQ if you need it. The only other player I've tried that I thought was an upgrade from the clip was my S:Flo2. I didn't like the signature of the HM801 even though it's a great player.
اما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از nwavguy:
و همچنین رویوی بسیار کامل i9نقل قول:
The iTouch 4G will likely outperform, or match, any Cowon player except for maximum output. I would just keep your iPod. The user interface on any Cowon is nowhere near as nice, and you can't run tens of thousands of cool apps on a Cowon, check your email, etc.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتیجه گیری:
خوب همونطور که از پستهایی که گفتم مشخصه به اصطلاح میشه گفت که بین علما اختلافه
البته تجربه ی شخصی خودم بین ipod touch 5th و cowon i9 برتری رو کاملا با ipod میبینم ولی خوب اصلا در رده ی قیمتی هم نیستند که بخوایم مقایسه ی عادلانه ای داشته باشیم.
کووان دو برتری بر ایپاد داره
1.اکوایزر
2.پخش فلک
ولی خوب با یک نرم افزار ساده میشه هر دوی این برتری ها رو از بین برد.
یک سوالی که پیش میاد اینه که اگر بین علما اختلافه پس چرا به ندرت پلیری به غیر از ایپاد در عکسهای سیستمهای صوتی قابل حما اونها میبینیم.
به غیر از بحثهای تبلیغاتی یکی از ویژگیهای ایپاد نسل 4 این بود که میتونستیم هم دک داخلی اون و هم امپ داخل اون رو از کار بندازیم و از هر امپی که دلمون میخواست و از دکهای مخصوص ایپاد استفاده کنیم. البته در نسل پنج با توجه به تغییر کانکتور اپل دیگه خروجی برای امپ نداشتیم و دستگاه باید مستقیم به دک وصل می شد.
یکی دیگه از مسایلی که باعث میشه این بحث در خارج ایران خیلی داغ نباشه اینه که شخصی که نمیخواد هزار جور امپ و داک حمل کنه
میتونه به راحتی بره و یک hifi player بخره. پس احتیاجی نیست بحث بشه بین اینکه ایپاد بگیرم یا کووان چون میتونند چیزی بخرند که از هر دو بهتره.
یک انتخاب مطمئن:
پلیرهای سانسا همیشه مورد تحسین بررسی کننده های اونها قرار گرفتند. به خاطر قیمت مناسبشون و صدای خیلی خوبشون و همچنین قابلیت rockbox که دنیای جدیدی از eq رو به شما معرفی میکنه.
حالا ما چه کار کنیم؟؟؟
خوشبختانه پلیرهای اپل و ایفون اکثرا در فروشگاهای اپل سنتر برای تست موجود هستند پس راهکار جوابگوی همه همین خواهد بود
تست تست تست
موفق باشید.
خیلی هم عالینقل قول:
فقط من یادمه آخرین باری که از دستگاه های اپل استفاده کردم آیپد 2 بود که صدای خیلی فلت و سردی داشت در مقابل کووان سی 2 صدای نسبتا گرم در صورت دست نزدن به اکولایزر ها حالا نمیدونم الان چقدر عوض شده محصولات اپل یا اصلا تغییری نکرده
خوب دیگه همینه که کووان ادم رو بد عادت میکنه که صدای اپل سرد به نظر میاد:n02:نقل قول:
متاسفانه ریوی در مورد خود صدای iphone هم به سختی گیر میاد
حالا اینکه تازه بخواد با ipad و ipod هم مقایسه بشه.
ولی معمولا gsmarena در قسمت بررسی تلفن همراه یه بخش بسیار کوتاه کیفیت صدا هم داره که قابل استناده
سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم یک نمره ی کیفیت صدا به پلیرها میده که البته اونم خیلی دقیق نیست
موفق باشید.
دوستان میشه چنتا لینک با کیفیت خوب برای تست صدای اسپیکر بدین؟
نقل قول:
بیشتر توضیح بده. برای تست شنیداری یا تست پاسخ فرکانسی و ...؟
چه اسپیکری؟
سی دی تست Marantz هست که بد نیست. از تورنت میتونی Flac رو دانلود کنی
برای 5.1 z5500 logitech برای تست شنیداری میخواستم، marantz مناسب هست براش یا چیزه دیگه پیشنهاد میکنید؟نقل قول:
آلبته الان که نگاه کردم 2.1 بود اون فایل تست که شما گفتی :n02:
انواع مختلف تستهای شنوایی و موسیقی رو تو این وبسایت میتونید تجربه کنید. مطالب مفیدی داره. حتا اگه از لحاظ علمی خیلی دقیق نباشه، فکر میکنم برای بچه های انجمن جذاب باشه...
تیتر غلط کامنت های سخیف ، دوستان رسالت خودتوون رو خوب انجام ندادید. :tongue:
راستی دوستان توی سایت Head-Fi رسم خوبی هست که جمع می شن و هدفون ها و آمپ های پرتابل خودشون رو به اشتراک می ذارن تا بقیه با جنس صداهای مختلف هدفون ها آشنا بشن و هرکس هدفون و جنس صدای مورد علاقشو پیدا کنه. کاش ما هم می تونستیم همچین کاری کنیم. من هدفونهای Sennheiser_HD 598 و Sennheiser_HD 280 و M50 و همینطور آمپ Fiio E11 رو دارم و حاضرم همگی یه جا جمع بشیم و حداقل جلوی ضرر دوستان رو بگیریم . امیدوارم کسی ( های فای من HE-500 ) یا (HD-650 ) داشته باشه :n20:
قبلا رضاامیدو عزیز و بقیه دستان مطرح کرده بودند فکر نکنم به جایی رسید.
من پیشنهاد میکنم اگه خیلی جدی هستید به شرکتی مثل نامداران پیشنهاد بدید که جایی میزبانی همچین تجمعی رو بکنه و دوره ایی بشه
و یا خود دوستان جم بشن ولی به اسم فروم و یا به صورت رسمی بعید میدونم بشه همچین کاری کرد.
نقل قول:سلام.نقل قول:
تابستان سال گذشته ملاقاتی ترتیب داده شد که قرار بود شش نفر از کاربران حضور پیدا کنند اما متاسفانه سه نفر یعنی بنده، rave-87 و salar_221 حضور داشتند. حتی سایت head-fi.ir معرفی شد و ملاقات های بعدی می توانست تحت عنوان این سایت انجام شود اما به دلیل عدم استقبال کاربران منتفی شد.
مهم ترین مسئله هم مکان مناسب برای این کار هست. محل مناسب باید تا حدی خصوصی (در پارک و... ملاقات خیلی موثر نخواهد بود)، دسترسی به برق، حمل و نقل عمومی مناسب (مترو و...) و چندین ویژگی دیگر داشته باشد به خصوص وقتی تعداد افراد بالا می رود. در ضمن هزینه زیادی هم نداشته باشد.
موفق باشید.
سلام.
محتوای مخفی: ملاقات
ملاقات بین کاربران انجمن با حضور شش نفر از کاربران برگزار شد. با تشکر از حضور کاربران گرامی.
موفق باشید.
سلام، متاسفانه من قادر به فرستادن پیام خصوصی نیستم. هر مکانی که شما یا دوستان بفرمائید من در خدمتم. فقط خیلی خوب بود که بجای پنجشنبه قرار به جمعه 10 آبان منتقل می شد چون من عصر کارم و فقط جمعه ها تعطیلم. ولی اگر نشد هم باز حاضرم شیفتم را عوض کنم.نقل قول:
حرکت بسیار خوبی داره شکل میگیره که اگه مستمر باشه نتایج خیلی خوبی هم به همراه خواهد داشت.
شخصا خیلی دلم می خواد که شرکت داشته باشم در این گردهمایی ولی خب بعد مسافت اجازه نمیده.
اگه امکان داشت گزارش مختصری با عکس از این گردهمایی تهیه کنید تا دوستانی هم که امکان شرکت ندارند در جریان قرار بگیرند.
بعد مسافت که بهونه نشد:n15:نقل قول:
من خودم هم باید با اتوبوس روز قبلش از اصفهان بیام.
موفق باشید.
حالا باز اصفهان خوبه. من که بخوام با اتوبوس بیام یه 15-16 ساعتی تو راهم:n27:. و همچنین تاریخش هم برام من مناسب نیست.نقل قول:
راستی محتوای برنامه اصلا چی هست؟
امروز یک گردهمایی بین علاقمندان هدفون و تجهیزات مربوطه در تهران انجام شد. من مفتخر بودم که جزو مدعوین باشم در جمع دوستانی که حضور داشتند که جای بسی خوشحالی و مباهات بود برام. هر کدام از دوستانی که حضور داشتند در مورد هدفون اطلاعات خوبی دارند و جزو افرادی هستند که به صورت جدی به مقوله هدفون ها می پردازند. چندین هدفون، آمپ پورتابل و DAC مختلف در این نشست مورد تست قرار گرفت. رکوردهایی بین دوستان تبادل شد و بحث هایی در مورد فیزیک صدا، فلسفه لذت شنیداری و مسائل مربوط به هدفون و سیستم های صوتی انجام شد. امپلیفایر لامپی هدفون GEMINI که به مراحل پایانی ساخت رسیده است نیز روی میز بود و در موردش صحبت کردیم. امیدواریم ازین نشست های سازنده بیشتر اتفاق بیافتد.
این هم تصویری از این نشست هدفونی:
^^^^^^^^
خیلی ممنون بابت عکسی که گذاشتید.
متاسفانه جای عکاس که خودتون بودید خالیه.
موفق باشید.
خواهش میکنم.نقل قول:
سایز عکس رو کوچک نکردم گفتم شاید دوستان بخوان یادگاری نگه دارند.
عکس رو عوض کردم تو این عکسه منم هستم :n02::n09:
ممنون از عکستون
کاش معرفی میکردید دوستان رو
از چپ به راست: hhatami ـ Kavehj4488 ـ t-jays ـ rave 87 ـ mahmood 85 و نفر آخر هم که سمت راست تصویر دیده میشم خودم هستم filipp :n09::n04::n05::n02:نقل قول:
اسامی دوستان هم که حتما میدونید نیازی نیست من بگم.
سلام
تعداد زیادی از افرادی که ایجا جمع شدیم به خاطر یک چیز بیشتر نیست: عشق به موسیقی
این علاقه ی ما و علاقه به بهتر شنیدن باعث میشه که در این رشته قدم بر داریم و ادامه بدیم
خارج از سبکی که ما به اون علاقه داریم
معمولا موزیکها به روشهای مشابهی ضبط میشن. ابتدا هر نوازنده قطعه ی خودش رومیزنه و سپس این قطعات با صدای خواننده توسط تنظیم کننده ترکیب میشه
البته مواردی که اهنگها تک ساز هست ممکنه که اهنگ هم به طورت همزمان با صدا ضبط بشه
ولی چون هر قطعه به صورت جدا هست کار تنشیم کننده راحته برای اینکه انواع تنظیمات رو انجام بده
مشکلی که این رکوردها دارند اینه که نمیتونند متاسفانه فضای استیج رو برای شنونده به خوبی به تصویر بکشند.
بعضی از موسیقی ها هستند که به صورت binaural ضبط می شوند.
تفاوت اونها با ضبط های بالا اینه که خواننده پشت میکروفن قرارا می گیره و نوازنده ها هم کنار میکروفن قرارا میگیرن(معمولا به حالت دایره وار)
این ضبط ها به خوبی صدای استیج رو باز سازی می کنند چون صدای هر شخص از مکان خودش با توجه به فاصله ای که داره ضبط میشه
با این رکورهاست که تفکیک ساز و ساند استیج رو واقعا میشه دید و حس کرد.
خوب یه سوالی که پیش میاد اینه که چرا همه اهنگها رو همینجوری رکورد نمی کنند:
به خاطر اینکه این کار وقت و هزینه ی بسیاری می بره. در رکوردهای معمولی اگر نوازنده قطعه ی خودش رو خراب زد فقط کافیه قطعه ی خودش رو تکرار کنه اما در بینورال همه ی نوازنده ها باید از اول شروع به زدن اهنگ کنند.
به نظر میاد میزان اشنایی در ایران با این نوع ضبط ها خیلی بالا نیست
پس در این پست قصد دارم تعدادی از رکوردهای بینورال رو معرفی و لینک تورنتشون رو هم بزارم تا دوستان بتونند به راحتی استفاده کنند.
اولین البوم از
Pearl Jam هستش. که احتمالا اسمش برای طرفداران راک و متال اشنا باشه
در این البوم چهار ترک به صورت بینورال ضبط شده اند.
لینک دانلود از تورنت:
البوم بعدی از dr. chesky هستش که شاید یکی از معروفترین رکوردهای بینورال باشه که در بین audiophile ها هم معروفیت زیادی داره
لینک دانلود تورنت
متاسفانه سید کمی داره و سرعت پایینه ولی اگر صبور باشید مطمئنا ارزشش رو داره
البوم بعدی رو خود شرکت stax که یکی از شرکتهای معروف هدفون سازی هست تولید کرده
لینک دانلود تورنت:
البوم بعدی هم از گروه دکتر chesky هستش و نسبت به بقیه طول عمر کمتری داره
لینک دانلود تورنت:
تمامی البومها به صورت loss less هستند
به تمامی دوستانی که تا الان تجربه ی استفاده از رکودهای بینورال رو نداشتند توصیه میکنم حتما امتحان کنند.
موفق باشید.
^^^^^^^^^^^^^^
اینها رو هم دوستان ببینید بد نیس:
الأن یکی از مصاحبه های jude با رئیس های فای من رو دیدم. یکی جواب های جذاب فنگ چیزی بود که من رو یاد عکسی انداخت که حسین قبلاً شیر کرده بود.?Jude: So first of all, I’ve noticed that you guys discontinued a lot of in ear models if not all of them. 262, 272 are these all discontinued
Dr. Fang (CEO of HiFiMAN): They all discontinued
?Jude: Ok, that’s a pretty bold move. So why did you discontinue all of your current model
:n02:Dr. Fang (CEO of HiFiMAN): Well because I’m crazy
چند روز پیش دوست عزیز Kavehj4488 لینک این صفحه رو ارسال کردن ولی متاسفانه عکسی نمایش داده نشدنقل قول:
خیلی از دیدن دوستان شوکه شدم
قطعا یک دلیلش این بود که چهره شما عزیزان برای من واقعی شد
و یک دلیلش این بود که تصور میکردم سنی به مراتب پایین تر داشته باشید مخصوصا Kavehj4488 عزیز و t-jays عزیز و همینطور rave 87 عزیز که اتفاقا خیلی با ایشون بحث کردم
در مقابل شما مطمئن باشید بابا بزرگ سابق نیستم :)
خیلی خوشحالم از اشنایی با شما
و تشکر
شما هم موفق باشید.
احتمالا تمام دوستانی که تو اون جلسه ملاقاتشون کردم، الان اگه منو ببینن نمی شناسن! :n02: یه دو سه ماهی بود صورتم رو اصلاح نکرده بودم شبیه حضرت موسی شده بودم:n08: دم محرم کودتا کردم همه رو زدم که بشم الگو و اسوه برای مردم. الان بعضی وقتا از جلوی آینه رد میشم یهــــــــو یه غریبه می بینم میخوام بگم ":n25:?what'da hell are you doin' here" بعد یادم میافته که خودمم! :n09:نقل قول:
کاش دوستان سن و سالشون رو میگفتن بدونیم هرکی چند سالشه. مطمئنا آقای حاتمی سنشون از همه ما بیشتره. فکر کنم حدود 40 سالشون باشه. منم که 1983 هستم تکلیفم مشخصه!
يعني دفعه بعد ما رو نمي پيچوني برادر؟. :n06:نقل قول:
اتفاقا اين دفعه هم با كاوه و تي-جيز صحبت مي كرديم كه چرا حاج رضا نمياد، من گفتم نميايين شما. ( الان گفتم كه يكموقع غيبت نكرده باشم):n10:
پس بگو اون حس دروني دوستان از كجا نشأت مي گرفت، از اون حس نوستالژيك به حضرت موسي كه از كتاب هاي ديني مونده بودنقل قول:
تولد بنده هم كه به تاريخ كفار، توي پروفايلم هستش، ١٩٨٨
پير شديم رفت
یادمه دفعه پیش که هماهنگ کردن گروه با شما و دوست عزیر Peaceful1 و دوست عزیز salar_221 بود عنوان کردم که به دلیل مسافرتی که دارم و چهار پرواز پشت سر هم دارم احتمالا زمانبندی جور نشه و ممکنه نرسم و خیلی از شما و بقیه دوستان عذر خواهی کردمنقل قول:
باز هم معذرت میخوام که تا لحظه اخر قرار بود همراه شما باشم ولی متاسفانه فرصت نشد
شما هم موفق باشید.
^^^^
مزیح کردم برادر :n01:
بله به یاد دارم فرصت نداشتین. ولی خب این شاید از اشکالات من هستش که بعضاً از هر فرصتی برای شوخی استفاده می کنم.
خیلی جدی نخونید :)نقل قول:
فقط جهت یاداوری گفتم که حرف دیگه ای پشت سرم نزنید ها :)
فقط به عنوان یک علاقمند به صدا و هدفون با شما هستم تا با هم هر آنچه تجربه کردیم رو به اشتراک بزاریم
حیف شد بابا بزرگ نیستم وگرنه چهارتا نصحیت جانانه ...
هنوز باورم نمیشه شما همین حدود سن و سال باشیدآخه چرا شما انقد زود بزرگ شدین :)
شما هم موفق باشید.
سلام.
یکی از قابلیت هایی که در لپتاپ های Dell (در مورد برند های دیگر اطلاعات ندارم) به طور پیش فرض گنجانده شده است MAXX Audio می باشد که از طریق Control Panel > Dell Audio قابل دسترسی است. بر خلاف چیزی که ممکن است حدس بزنید این گزینه کیفیت صدای لپ تاپ را به شدت کاهش می دهد و صدای لپ تاپ را خفه می کند. بنابراین حتما" غیر فعالش کنید!
وبسایت MaxxAudio:
EDIT: میزان اعوجاج در ولوم بالا با فعال بودن این گزینه کاملا" احساس می شود!
موفق باشید.
^^^^^^
کسی نظری نداره!!؟ :n15:
چه نظري دوست داري؟ :n02:
آدم معروفيه؟ من نمي شناسمش آخه
وقتی جان لنون بعد از استحمام موهاشو شونه نکرد! :n02:
:n02: فکر کنم نکته ی اصلی اینه که هدفون رو برعکس گذاشته:n02:
ولی نفهمیدم چه ربطی به موضوع تاپیک داره؟؟
هدفون HD-800 با دو آمپلیفایر سنهایزر HDVD800 و Beyer A1 در تهران دمو شده (با سورس مناسب). از دوستان اگه کسی علاقه داره میتونه تست کنه.
میشه محل و زمانو بفرماییننقل قول: