این همه برند معتبر این دیگه چیه به نظر من همیشه دنبال مارکی برید که هم کیفیت خوبی داشته باشه هم خدمات خوبینقل قول:
Printable View
این همه برند معتبر این دیگه چیه به نظر من همیشه دنبال مارکی برید که هم کیفیت خوبی داشته باشه هم خدمات خوبینقل قول:
مصرف انرژی که الکترو استیل با کره ای ها زیاد فرقی ندارهنقل قول:
اگه قیمت مناسب و ایرانی میخواهید الکترو استیل خیلی خوبه مدل ESA20 با قیمت 670 و مدل ESA27 با قیمت 720 تومان
سامسونگ و ال جی هم هست با قیمت حدودی 900 که اندازش با اون مدل 20 الکترو استیل یکیه
بازم بستگی به بودجه داره ولی من الکترواستیل رو به اونا ترجیح میدم
بله که هست چرا نباشه شما بگو چند کیلو میخوای چه سرعتی داشته باشه اگه 7 کیلویی میخوای با سرعت 1200 و درب تمام نقره ای الجی هست 900 تومان اگر هم 8 کیلویی یا 9 کیلویی میخوای با سرعت های 1400 موجوده که همون حدود قیمت های شماست شما یه سر برو نمایندگی یا مرکز لوازم خانگی شهرتون یه مدل رو انتخاب کن من الجی ساخت کره رو به برندهای دیگه توی لباسشویی بیشتر قبول دارم حتی بیشتر از بوشنقل قول:
با سلام
دوستان من میخوام یه پنکه پایه بلند کنترل دار بخرم فقط آمار پارس خزر رو دارم که من از این مدلش خوشم اومدش (5030w) که قیمتشم 90 هزار تومان هستش مدل های 5030H و 4060R و 4070R هم خوبه میخواستم ببینم شما کدام یک از این مدلها رو پیشنهاد میکنید ؟
این قابلیت گردش افقی و عمودی که این مدل 5030w داره چقدر مهمه و چقدر کارایی داره ؟
در ضمن من آمار بقیه مارک ها و قیمتهاشون رو هم ندارم شما مارک دیگه ای سراغ ندارید که همین کارایی مدل 5030w رو داشته باشه و قیمتشم پایین تر باشه ؟
از مارک های دیگه چه مارکی رو پیشنهاد میدید ؟
با تشکر از راهنمایی شما دوستان
من همون پنکه پایه بلند پارس خزر مدل 4070R رو خریداری کردم که دارای 2 سال گارانتی هم میباشد
مدل 5030W هم دیگه تولید نمیشه به دلیل گردش عمودی که داشت باعث خرابی پنکه میشد
از این مدل هم راضی هستم البته 2 نوع پیش فرض هم داره که به نظرم زیاد کارایی نداره
اگر درباره این مدل سوالی دارید در خدمتم
سلام
کم مصرف ترین نوع کولر گازی موجود در بازار ایران چیه؟
قیمت و میزان مصرف برقش چقدره؟
سلام
یخچال فریز زیر 900 تومن چی پیشنهاد میدین؟ (ایرانی، خارجی)
تو یه تاپیک میگفتن از ایرانی های اسنوا خوبه صفحات آخر همون تاپیک یکی گفته بود اسنوا به درد نمی خوره پر سر و صداس
سلام
کولر های دو تیکه چی پیشنهاد می کنید
یکی که تو هوای گرم اهواز دوم بیاره گارانتی خوب داشته باشه ؟؟
332 هزار می خوام بگیرم از هر مدلی که باشه برای خنک کردن پذیرایی با جمعیت تقریبا بالا
این بدون گارنتی ها جنرال های چطورا؟؟؟
دوستانی که تجربه استفاده از بخارشوی کن وود رو دارند، لطفا نظرشون رو در مورد کارایی و کیفیتش بیان کنند. میخوام مدل SC850 رو برای مادرم تهیه کنم.
پیشاپیش ممنون
کسی نبود جواب منو بده ؟؟؟نقل قول:
سلام دوستان .
تلویزیون ( LCD - LED - Plasma ) مارک ایرانی ، بزرگتر از 50 اینچ داریم ؟
بهترین مارک و حدود قیمتش چیه ؟
توصیه من به همه دوستان اینه که برای لوازمی که قطعات متحرک دارن به هیچ عنوان از این مارکهای در پیت مثل سامسونگ و ال جی و غیره خرید نکنید چون پولتون رو سر یک سال دور ریختین. من سه تا اسپلیت سامسونگ خریدم که دوتاشون سر یک سال خراب شدن یک ماه تو گرما موندم تا کمپرسورش رو نمایندگی عوض کرد یکی دیگش هم الان دوباره خراب شده و اصلاً خنک نمیکنه و هر چی به نمایندگی زنگ میزنیم حتی نمیاد چکش کنه.
یه ماشین لباسشوئی سامسونگ هم گرفتم که اصلاً تمیز نمیکنه و توضیحات مفصلتر رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتم.
کلاً در زمینه لوازم خانگی اگه نمیخواید پولتون رو دور برزین بهترین مارک رو بخرید. یعنی اروپایی یا آمریکایی.
البته برندهای داخلی هم بد نیستند - هم قیمت مناسب هم خدمات پس از فروش مناسب . توی این چند ساله که از جنسای داخلی استفاده میکنیم ازشون بدی ندیدیم:46:نقل قول:
تو برندهای کره ای در زمینه یخچال و لباسشویی LG از SAMSUNG بهتر و با دوام تره
4 سال پیش یه ساید سامسونگ برای خونه پدرم خریدیم که بعد از سه سال خراب شد و سنسور المنتش از کار افتاد
یکی از دوستان 2 سال پیش یخچال فریزر دو قلو سامسونگ خرید که اونم خودبخود گازش خالی شد و تعمیرکارش گفت که لوله های گازش خیلی ظریفه
اما دوستان و آشنایان که از LG خرید کردن بعد از چند سال من ندیدم هیچ کدوم به مشکل بر بخورن
ولی در نهایت لوازم خانگی اروپا و امریکا حرف اول رو میزنن
من یه ساید وستینگهاوس دارم که قدیمیه ولی فوق العاده عالی کار میکنه و تا بحال مشکلی باهاش نداشتم
الجی تو لوازم خانگی و تصویری از سامسونگ بهتره ما یه لباسشویی الجی داریم خیلی عالیه تو نیم ساعت لباس ها رو قشنگ میشوره و خشک میکنه عموم هم 6 ساله الجی داره خیلی راضی هستند ولی یخچالشون سامسونگ هست مثل موتورخونه صدا میده کلا یخچال کولر گازی و لباسشویی و ظرفشویی الجی خیلی خوبه از بوشم بهتره با توجه به نصف قیمت بودنش
ولی جاروبرقی بهتره ژاپنی مثل پاناسونیک بخرید
لوازم خانگی فقط هیتاچی
ماشین لباس شوی آبسال خیلی خوبه ما 7 سال داریم راضی هم هستیم
ماشین ظرف شویی هم زانوسی ایتالیا خوبه
سلام دوستان کولر دوتیکه بهترین مارک الان تو بازار چیه؟
کار کنه ها نه یک سال بعدشم هیچ.
32 هزار باشه
هنوز دنبال کولری :31: تابستون داره تموم میشه ها :31:نقل قول:
یخچال و فریزر فقط بوش و دیگر هیچ
سلام ، آبسال خریدم کاملا" افتضاحه ، اگر تصمیم دارید پولتان را دور بریزید و یک ماشین لباسشویی متحرک بگیرید آبسال را انتخاب کنید ( یعنی وقتی در آشپزخانه آنرا روشن میکنید بعد از اتمام کار باید ماشین لباسشویی آبسالتان را در پذیرایی یا مکان دیگری بیابید )نقل قول:
اره هنوز دنبالشم کسی جواب نداده بهمنقل قول:
خونمون کولر داره .
برا سالن می خواستم
1دونه کم داره
دیگه هم تز اون مارک قبلی تولید نمیشه .
مارک قبلی
general model لبخند.
آره درسته موقعه خشک کردن تکون میخوره اما نه دیگه در اون حد که بره تو پذیرایی (مگه ماشین لباس شویی های دیگه موقعه خشک کردن هیچی تکون نمیخورند)نقل قول:
در کل از نظر موتور یا دیگر قطعاتش تا حالا اصلا مشکل به وجود نیاورده
لباس شویی بدون تسمه موقع خشک کردن بی صدا هستند و تکان هم نمی خورند./مارک سامسونگ و آرچیلیک و بوش آلمان خیلی خوبه.نقل قول:
بوش از بقیه باید بهتر باشهنقل قول:
کسی جواب منو نداد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من میخوام کولر گازی بخرم ، فقط میخوام از نوع سرد کننده باشه
میخوام بدونم تفاوت مصرف برقش با مصرف کولری آبی چقدره؟
یه قیمت هم بدید ممنون میشم ، و در مورد اینکه چه مارکی بگیرم
دوستان لباس شویی تا 2 تمن برای خانواده ی 4 نفره که مثلا برای 8 نفر لباس بشوره چه مدل و مارکی رو پیشنهاد میدید؟
ممنون
سلام دوستان
من میخوام یک کولر گازی پنجره ای و یک آبگرمکن دیواری بخرم. لطف کنید مدل خوب با قیمتش معرفی کنید.
سلام دوستان
به نظرتون لباسشویی آرچلیک مدل wm8200 از لحاظ کیفیت چطوره؟کسی تا به حال استفاده کرده؟ در مقایسه با آبسال چطوره؟
تا حالا هرکی از دوستان و اشنایان من آبسال داشته راضی بودهنقل قول:
ضمنا ماشین لباسشویی های پارس هم قطعات وارداتی از شرکت ارچلیک ترکیه هستند که فقط در داخل مونتاژ میشوند .
سلام
من قصد خرید پنکه رو میزی یا دیواری دارم می خواستم بدونم از دوستان کسی از لوازم خانگی سانی استفاده کرده. واینکه کیفیتش چطوره ؟ من خودم بین سانی و پارس خزر موندم .
ممنون
پارس خزر هم کیفیت خوبی داره هم خدمات خوبی و بنظر من علت موفقیت پارس خزر خدمات خوبیه که به مشتریانش میده -نقل قول:
سلام
قصد خرید یک عدد ماشین لباسشویی دارم با کمترین بودجه (300 تومن) .
میخوام هدیه بدم کسی واسه خرید خونه . 2 نفرن . کمتر از 5 کیلویی هم باشه خوبه .
چی پیشنهاد میدین ؟ امکانات مهم نیست فقط جنسش خوب باشه . ایرانی خارجیشم مهم نیست . توضیح اینکه خودم 10 ساله ارج دارم و فقط یکبار کلید سلکتورش شکست .
مارک هایسنس خوبه ؟
الان ارج قیمتاش چطوره ؟
سامسونگ مدل 10U سایت البسکو زده 450 تومن . در مورد این هم یک توضیح بدین ممنون میشم در مورد کارایی و کیفیتش .
ممنون
قیمتای ارج تو خود سایتش زده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بنظرم تو شرایط کنونی سراغ محصول ایرانی برید بهتره .
پول دادن به جنس ایرانی یعنی پول دور ریختن.
بجای این جنسهای اشغال ایرانی برین جنس خارجی بخرین تا اخر عمر براتون بمونه
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
ما که چندسالیه داریم از کالاهای داخلی استفاده میکنیم و تاحالا مشکلی نداشتیم - ماشین لباسشویی ، یخچال فریزر ، تلویزیون و ...نقل قول:
سلام
دوستان من یه ماشین لباس شویی اتومات می خوام بخرم که خشک کن هم در حد قابل قبول داشته باشه.زیر یک و نیم میلیون چی پیشنهاد می کنین؟یا اگه با قیمت پایین تر جنس خوب سراغ دارین، لطفا راهنمایی کنین
ما خیلی وقته دنبال یک ظرفشویی خوب هستیم توی شهر ما این مارک ها موجود هست واقعا کدومش بهتره که یک عمر کار کنه
ال جی _ سامسونگ_ارچلیک _وستل _کن وود
بوش هم هست که گرونه و ممکنه اصل نباشه
من ماشین لباسشویی دوو دارم و ازش کاملا راضی هستم.ال جی هم خیلی خوب هست.1 هفته پیش دوستان خریدند 1100 که البته 7 کیلویی بودنقل قول:
نقل قول:
راستش من هایر دارم و ازش کاملا راضی هستم.فقط 1 اشکالی دارد که اگر سیم اتصال به زمین(ارت) نداشته باشی کمی برق دار هست.دوستان ال جی داشتند.با اینکه به نظر من ال جی مارک خوبی هست ولی ازش راضی نبودند.که البته من فکر میکنم طرز کار درستش را بلد نیستند