نسخه اورجینالو میشه تو ایران خرید؟ چنده؟
هیچ طوری نمیشه بدون اورجینال بازی کرد؟
Printable View
نسخه اورجینالو میشه تو ایران خرید؟ چنده؟
هیچ طوری نمیشه بدون اورجینال بازی کرد؟
هنوز دمو نیومدهنقل قول:
یکی دو سایت معتبر میفروشننقل قول:
بدون اورجینال میشه آفلاین بازی کرد ولی آنلاین نمیشه
سلام آقا اگه کسی جایی رو میشناسه که ورژن اورجینالو بصورت پک دی وی دی نه فقط کد میفروشه بگین یه ملتی دعاتون میکنن.
خودم سایتایی که فقط کد میفروشن رو میشناسم خودمم میتونم بخرم ولی کد دردسر داره استفادش .
خلاصه اگه جای هست که پک دی وی دی اورجینال میفروشه بگین تو رو خدا من گشتم پیدا نکردم.
۱-این لیست تیمهای نسخه دمو :
National: England, Italy, Spain, France, Netherlands, Portugal, Germany
Clubs: Manchester United, Tottenham Hotspur, AC Milan, Inter Milan, Juventus, Napoli, Barcelona, Real Madrid, Valencia, Villareal, Lille,FC Sochaux-Montbéliard, FC Girondins de Bordeaux, Stade Rennais FC, Ajax, FC Twente, PSV, AZ, FC Porto, Benfica, Sporting, Bayern Munich, Leverkusen, Santos, Peñarol, Club Atlético Vélez, Club Cerro Porteño.
۲-علاوه بر این مد جدید فوتبال لایف که بنظر عالی میاد و تو دموها هم یه چیزایی ازش نشون داده ، وجود داره.
۳-طبق اعلام رسمی کریس رونالدو جای مسی رو رو جلد بازی و تمام تبلغات گرفته .
این اخبار برای دیروز پریروزه و از سایت konami که لینکشو پایین میزارم برداشتم.
۴-بازی بیشتر رو تیم ورک کارکرده و گفته که کسی که فونبال رو دوست داره از تیم ورک بازی خوشش میاد
۵-در حین بازی شما برای انجام کارای تیمی کنترل دو نفر رو به طور همزمان در اختیار خواهید داشت (در دموی بازی هم که تو سایتا هست نشون داده شده) بنظر konami میخواد فیفا رو بطور کامل از دور خارج کنه قابلیتهای زیادی اضافه شده و گیم پلی بازی میشه گفت به طور کامل عوض شده و قبل از شروع کردن مطمئنا نیاز به تمرین در training mode خواهید داشت.
۶-training mode تغییر کرده وعلاوه بر تمرینات لازم جهت کنترل دو بازیکن به طور همزمان ، تمرینات خاصی برای کنترل بازیکن در نظر گرفته شده چون کنترل بازیکن و نحوه حرکت اونها هم تغییر کرده، تمرینات مربوط به ضربات ایستگاهی هم تغییرات جالبی کرده. اینم بگم که یه جای دیگه خوندم که پاسها قابل تنظیم از انتخاب اتوماتیک تتا تمام دستی وجود داره و در حالت تمام دستی شما باید هدف ،جهت ، قدرت ، و سرعت توپ رو خودتون تعیین کنید
۷-تغییرات بسیار و اضافه شدن امکانات زیاد در حالت آنلاین و در اختیار گذاشتن فضای مجازی برای هر کس تو سرور جهت ثبت اطلاعات بازیشون و آواتار مورد نظرشون و چند امکان دیگه که من چون آنلاین تا حالا بازی نکردم فرقشو با قبل نفهمیدم ول حتما مهم بوده که تو این گزارش نوشتن :)
۸- تاریخ عرضه : PlayStation®3 and Xbox 360 on September 27th ، PSP®, PlayStation®2 and Wii™on November 8th , Nintendo 3DS and iOSدر دست تولید است در آینده اعلام میشود.فقط ماله pc رو اعلام نکردن هنوز، یا اعلام کردن اینجا ننوشته !
۹- باقی اطلاعات که چیز خاصیم نیست به همراه همینایی که گفتم تو لینک پایین
کد:http://konami.com/article/CRISTIANO_RONALDO_LEADS_PES_2012_ATTACK/232
رونالدو!!!!! جای مسی!!!
ما که رفتیم سراغ فیفا.....تنها چیزی که منو pesیی نگه داشته بود همین وجود مسی بود.....
برو به سلامت!نقل قول:
---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
دوست عزیز فقط کد چجوریه؟ فقط کد قیمت چنده؟ سی دی ارجینال چند؟نقل قول:
---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:27 PM ----------
دوست عزیز سایت pesedit زده هفته بعد میاد؟ کدوم سایت اول از همه اومده خبر میده؟ مشخص نیست دمو چند گیگه؟نقل قول:
با سلام.من کد 11 رو دارم.راحت میشه آنلاین زد.اصلا نیازی به خرید خود بازی نیس !
ایول رونالدوووووووو :21:
سلامنقل قول:
pes نيازي به تكون دادن خودش نداره چون بازيه انصافا خوبيه من وقتي كه بازي ميكنم لذت ميبرم
والا الان که قیمت ندارم و ۱۰۰٪ قیمت ۲۰۱۲ بیشتر از ۲۰۱۱ خواهد بود صبر کن اون موقع معلوم میشه.با کد اینجوریه که باید فایلایه اصلی و حک نشده رو گیر بیاری بعد اگه آپدیتی هم و اومده باشه دانلود کنی بعد کد رو بخری و موقع نصب (فکر کنم مطمئن نیستم خیلی وقت پیش دنبالش بودم آخرم نه کدو گرفتم نه آنلاین بازی کردم :) ) کد رو وارد کنی. اگه اینایی که گفتم درست باشه مراحلش دیگه میتونی آنلاین بازی کنی . توضیحات و مراحل به تفصیل در سایتهای فروشنده وجود داره. تا اونجا که من میدونم قیمت دی وی دی خیلی نباید با کد فرق داشته باشه ولی اگرم دی وی دی رو ۶-۷ تومن گرونتر از کد بدن میرزه ۱۰۰ بار هم که انیستال کنی چون خودت تو سایتشون رجیستر میکنی میتونی دوباره نصب کنی کلا به مشکل نمیخوری اما کد اطمینان نداره شانست اگه یه جا اشتباه کنی پولت میپره و درضمن یه بار هم بیشتر نمیتونی استفاده کنی .نقل قول:
تاریخ دقیق دمو رو نمیدونم اونی که نوشتم تاریخ عرضه ورژن اصلیه.حجم فایل قبل از رلیز معلوم نمیشه :( . درمورد خبر هم مطمئن باش بچه ها همینجا خبرو با لینک دانلودو توضیحات به سرعت میذارن :)
اصلا به این فکر کردی که اگه ویندوزت یه اتفاقی بیفته یا پسورد کونامیتو یادت بره پولت پریده.میدونم خیلی با دی وی دی فرق نداره ولی کلا دی وی دی بهتره و امن تر و خیال آدم موقع استفاده راحته .من که کد نمیگیرم ، اگه کسی جایی میشناسه دی وی دیه اصل میارن بگه .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پشتیبانی از زبان عربی!
Konami اعلام کرده است برای اولین بار در سری بازی های PES قسمت بعدی این عنوان با نام PES 2012 زبان عربی را هم پشتیبانی خواهد کرد.
همچنین این شرکت در طی خبری دیگر اعلام کرده است که نسخه نمایشی هم از این عنوان به زبان عربی قبل از انتشار بازی اصلی در دسترس همگان میباشد.
زمان عرضه بازی PES 2012 در کشور های مختلف:
UK: October 14
France: September 29
Germany: September 29
Italy: September 29
Spain: September 29
Greece: September 30
The Americas: September 27
از اونجایی که بازی 27سپتامبر تو آمریکا عرضه میشه احتمال اینکه بازی همین یکی دو روز زودتر از اروپا تو ایران باشه خیلی زیاده.
لیست توپ های PES 2012
Classic
Plain
WE-PES 2002
WE-PES 2003
WE-PES 2007
WE-PES 2008
WE-PES 2009 claw
WE-PES 2010
WE-PES 2011
WE-PES 2012
Adidas Speedcell
Adidas Predator X-ite
Nike Seitiro
Nike Seitiro Hi-Vis
Puma v1.10
Puma King Ball
Puma Powercat 1.10 Ball
Umbro Neo Pro High Visibility Football
Umbro Neo Pro
توپ های لیگ قهرمانان ولیبر تادورس و سوپر کاپ ولیگ اروپا هر کدام در قسمت خودشان قرار دارند.
لیست استادیوم های PES 2012
* Old Trafford
* Wembley Stadium
* Camp Nou
* Santiago Bernabeu
* Stade De France
* Stade Lous II
* Il Nuovo Stadio Della Juventus
* San Siro
* Giuseppe Meazza
* Stadio Olimpico
* Estadio Dragao
* Estadio Jose Alvalade
* Estadio Da Luz
* Amsterdam Arena
* El Monumental
* Saitama Stadium 2002
* Allianz Arena
استادیوم های لیسانس نشده در این شماره از بازی:
* Burg Stadion
* Royal London Stadium
* Rose Park Stadium
* Bristol Mary Stadium
* Estadio Del Nuevo Triunfo
* Stade De Sagittaire
* Stadio Orione
* Ville Marie Stadium
* Estadio De Escorpiao
* Estadio Amazonas
* Estadio De Palenque
* Konami Stadium
* Mohamed Lewis Stadium
منابع:pespatch.pardisgame.pesedit
سلام به همهی دوستان عزیز
روز دوم نمایشگاه با خبرهای جدیدی از بازی همراه نبود؛ فقط یه سری ویدیوی جدید منتشر شد.
در ویدیوی اول میتونید دوربین جدید بازی "Pitch Side" را ببینید...
+محتوای مخفی: لینک ویدیوها
عکس بازیکنان منچستر یونایتد...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دیدن عکسها در اندازهی اصلی از لینکهای زیر استفاده کنید (به ترتیب از راست به چپ)...
محتوای مخفی: لینک عکسها
منابع: PESFan.it ، multiplayer.it ، WENB ، PESKings
__________________________________________________ _________
امسال فقط زبان نوشتاری عربیه و گزارشگر عربی شاید سال دیگه گذاشته بشه.نقل قول:
اگه زبان عربی رو هم پشتیبانی کنه یعنی گزارشگر عربی رو هم شاید براش بزارن!
عجب فاز و هیجان توپی میشه اون موقع...:27:
من خودم پی اسیم. تا حالا 10 مین بیشتر فیفا بازی نکردم و نخواهم کرد. اونم تو پلی 2 بوده توی پلی 3 که اصلا بازی نکردم
به نظرم هیچی به پای پیس نمیرسه این نظر شخصیمه
ولی یه چیزی من تریلر رو دانلود کردم مثل همون پیس 2011 میمونه که:41:تغییر زیاد چندانی نداشت توی گیم پلی میگما.فضا و استادیوما و چهره ها رو نمیگم
تریلری که دیدی بدرد نمیخورده زمین تا آسمون فرق کرده بازی مخصوصا گیم پلیش اینو یه دور بخون لینکشم چک کن میفهمی چه خبر تا زه اینایی که تو این پست نوشتم همش نیستنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6379365&postcount=244
دوستان نمیدونم گفتن این حرف صحیحه زدنش یا نه
ولی دلم میخواد وقتی این بازی و فیفا 12 اومد،جفتشو بگیرین و تسن کنین و خداییش هر کدوم رو که فکر کردین بهتره رو بازی کنین...
من احساس میکنم بعضی ها اینجان و هنوز نمیدونن که فیفا 12 دیگه مثل فیفا 9 یا 8 پی سی نیست که انقدر داقون باشه و الان واسه پی سی هم عالی شده و مطمئنا 99% گیمر های دنیا هجوم میارن سمتش...خواهش میکنم کلاه خودتونو قاضی کنین و منطقی این 2 بازی رو بررسی کنین و برین سمتش...
بازم معذرت اگه وقتتونو گرفتم
موفق باشین
4 تصویر جدید منتشر شده از بازی که نمایانگر پیشرفت های گرافیکیه بازی مخصوصا تو ضمینه ی چهره ها و بافت ها هستش :20:
[HTML]http://www.gamepur.com/files/imagepicker/6/ronaldo_pes_2012.jpg[/HTML][HTML]http://www.gamepur.com/files/imagepicker/6/england_pes_2012.jpg[/HTML][HTML]http://www.gamepur.com/files/imagepicker/6/germany_pes_2012.jpg[/HTML][HTML]http://www.gamepur.com/files/imagepicker/6/santos_pes_2012.jpg[/HTML]
منم هرچی نگاه کردم متاسفانه تغییر چندانی تو بازی ندیدم. البته تو اون ویدئوها که 10-11 مورد رو اشاره کرده بود، انصافا نقاط ضعف بزرگی رفع شده بود، اما انگار هنوز باید برای داشتن یه PES نسل جدید کامل، تا 2014 یا 2015 صبر کنیم ...
واقعا صورت بازیکنا به بهترین شکل ممکن طراحی شدهنقل قول:
ولی منم دیګه امیدی ندارم که ګیم پلی بازی تغییری کنه که این مایه تاسفه
امیدوارم امسال با سالهای قبل فرق داشته باشه:11:
کاملا حرفتون به نظر من صحیحهنقل قول:
من الان یک هفته هستش که فیفا 11 رو روی ایکس باکس نصب کردم و با صبر و حوصله بیشتری بازی کردم و باید اعتراف کنم که فیفا واقعا شبیه ساز قویتری هستش
امیدوارم که امسال هر دو بازی عنوانهای خوبی باشن که لذت دوچندان ببریم
نقل قول:نقل قول:دوستان گل مننقل قول:
شما نمیخواین با صدای عربی گزارشگر بازی کنین
شما نمیخواین با صدای عربی گزارشگر گل بزنین
شکا قرار نیست که حال اصلیتون برگفته شده باشه از صدای گزارشگر
و اما شما دوستای گلم که دارین هی میگین چهره ها به بهترین شکل ممکن طراحی شده،اولا که شما هم قرار نیست با چهره ها حال اصلیتون رو بکنین،درسته که اگه هرچی بازیکن ها واقعی تر ساخته شده باشن،لذت ما گیمر ها هم بیشتره،ولی شما یک اصل مهم رو دارین به شدت نادیده میگیرین ! اونم اصلیه به نام اصل GAMEPLAY ، بابا 90% یک بازی خصوصا از نوع فوتبالش،GAMEPLAY اون بازیه مه PES تو این زمینه......
دوما،کی گفته چهره ها به بهترین شکل ممکن ط راحی شدن ؟ دوستان من تو رو خدا با واقعیت کنار بیاین
این چهره ی 4 تا از بازیکن های تیم ملی انگلیسه :
شبیهن به بازیکن های واقعی ؟ باور کتین من برای تشخیص بعضی از این چهره ها،چند ثانیه فکر کردم تا فهمیدم منظور آقا Sea Bass و همکارانش از این چهره،کی و چی بوده !!!!
یکی از این خازجیا در مورد این عکس اینطوری میگه :
Did Capcom have a hand in these faces?
ترجمه: آیا کمپانی کپ کام ( که بازی Resident Evill رو میسازه !!!! ) هم تو ساختن این چهره ها نقش داشته ؟
به هر حال هر انسانی حق داره در آخر خودش راه خودشو انتخاب کنه و سلیقه های آدما واسه آدما محترمه...
من احساس کردم که این وظیفه رو دارم که این حرف ها رو اینجا بزنم و دوستان با یکم درایت بیشتر تصمیم بگیرن
موفق باشین دوستان من
شهروز...
نقل قول:
شايد بيشتر حرفاي شما درست باشه اما اگه شما با اين چهره ها مشكل داريد و به فكر فرو ميريد لابدچهره هاي فيفا رو ببينيد به خواب زمستوني فرو ميريد
ممنون
PES بعضی از چهره ها رو خوب میسازه.ولی مشکلی که داره اینه که روح ندارن.
انگار فقط یه ماسک هست! وقت گل زدن و گل خوردن عملکرد خاصی ندارن که بشه از چهره فهمید.
نقل قول:در اینکه pes در گرافیک خیلی جلوتر از فیفا هست برای من جای شکی نیست مگه اینکه امسال فیفا بترکونهنقل قول:
ولی در کل برای کسی که دنبال شبیه سازی فوتبال هست فیفا خیلی بهتر از pes هست
این یه بحث کاملا سلیقه ای و برمیگرده به مذاق بازیکن
این سوال رو باید تو تاپیک فیفا بپرسیننقل قول:
چون شما بازیت کپیه نمیتونی همچین کاری رو بکنی
---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------
اتفاقا تو چهره های بازیکن های فیفا هم میشه ایراد زیاد پیدا کردنقل قول:
ولی خب کسی تا حالا نیومده بگه : وای چهره های بازیکنا تو فیفا استثتاییه،خیلی خوبه!
بیشترین تعریف از فیفا که زبانزد شده،گیم پلی بازیه که تا حد زیادی یه شبیه سازه اگرچه ایرادهایی بهش وارده
ولی خب نکته اینجاس که ایراد های فیفا رو مخ نمیره !!!!! ....
دوستان کسی میدونه چه قسمت های جدیدی اضافه شده؟
نگین این حرفا رو واقعا خنده دارهنقل قول:
در اینکه pes در گرافیک خیلی جلوتر از فیفا هست برای من جای شکی نیست مگه اینکه امسال فیفا بترکونه
ولی در کل برای کسی که دنبال شبیه سازی فوتبال هست فیفا خیلی بهتر از pes هست
این یه بحث کاملا سلیقه ای و برمیگرده به مذاق بازیکن
خیلی جلوتره یعنی چی؟! مگه داری کرایسیس رو با homefront مقایسه میکنی؟!!
چیزی که من میبینم برابری هست در مجموع..
یکم برین نقد ها رو بخونین و بعد نظر بدین...واقعا آدم شوکه میشه میاد بعضی حرفا رو می خونه
تاپیک PES دیگه از دست رفت : دی شوخی کردم دوستان جدی نگیرن. ولی وافعا بعضی از دوستان اینقدر سطحی به مساله گرافیک نگاه می کنن ، از اون ور هم با یه اطمینانی می گن این مساله اثبات شده هست که دیگه جای هیچ صحبتی رو باقی نمی ذارن.نقل قول:
دوستانی که از دموی بازی می نالید.اینو بدونید که در نسخه های قبلی هم دمو با اصل بازی از زمین تا آسمون فرق میکرد.هم از نظر گرافیک و هم گیم پلی.
من هم تا سال 2000 فیفا بازی میکردم.بعدش تا حالا ساکری شدم.حتی فیفا رو تست هم نمی کنم.ولی حالا انتقادات از ساکر زیاد شده و برعکس فیفا خیلی پیشرفت داشته.من یه جا خوندم که 75 درصد بازار فوتبال دست فیفاست.کم کم به این فکر افتادم که فیفا رو هم امتحان کنم
منم دقیقا همینطور
اخرین فیفا که بازی کردم فیفا 08 بود دیگه بعد از اون بازی نکردم ولی میخوام یه بار امتحانش کنم
در مورد pes هم که اگه واقعیتو بخوایم قبول کنیم کارش اصلا خوب نبوده بازی به طور کلی خیلی باگ داره
دربازه بان که انگار میخواد کفتر بگیره :27:
بازکنا هم که بعضی موقعها گیج میزنن اصلا معلوم نیست چشونه
امیدوارم توی 2012 این مشکلات نباشه چون من خودم طرفدار pes هستم
فیفا هیچوقت اون روانی و نرمی پی اس رو نداشته چون موقع بازی اگه توجه کرده باشین دوربین بازی خیلی خشکه یه جورایی بد حرکت میکنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زمین های پی اس یا مثل پی اس ده تیره میشه یا مثل پی اس یازده زرد اصلا رنگ چمن طبیعی نیست خدا کنه این مشکل بشه .
به نظر من هر بازي سليقه اي هست ولي هر سال بايد هر دوي اين بازي ها رو تست كرد ، با چندتا عكس و تريلر نميشه نظر داد تا خود آدم بازي رو تست نكنه نظر دادن در موردش اشتباهه. من هم نظر شمارو دارم ايشااله كه 2012 اين مشكلات نباشه،چون من هم تا پارسال pesي بودم و نميخوام امسال هم بيخيالش شم.نقل قول:
جای این بحثا خبر از نمایشگاه چی دارید؟
نقل قول:
من اصلا دوست ندارم بحث كنم خودمم داره فقط و فقط fifa11 بازي ميكنم اما داور و اوانتاژهاي فيفا ادم رو پير ميكنه چه برسه رو مخ
شما هم داری کم لطفی میکنی دیگه.نقل قول:
کجا بازی که 10 تا استادیوم داره با فیفا برابره؟!!! (حساب کن داری لیگ بازی میکنی همه بازی ها توی یه ورزشگاهه!!!)
یا نمیدونم اون چه مسترلیگی هست که تیم های لیگ دست دو از کشورهای دیگه هستن؟!!!
ضعف های پایه ای داره یکی دوتا نیست که بشه گفت تو این زمینه فیفا تو ان زمینه ساکر
-------------
در باره سلیقه:
یه چیزی سلیقه هست یه چیزی واقعیت.
یکی میتونه بگه من فلان ماشین رو بیشتر از اون یکی دوست دارم،ولی نمیتونه بگه چون من این ماشین رو دوست دارم پس از اتومبیلهای F1 هم سریع تره!!!
سلام
به نظر من يكي از مشكلات pes 11 اين بود كه نميشد تعداد بازيكناي ديوار دفاعي رو كم كرد(يا شايدم من بلد نيستم اين كارو بكنم) و فقط ميشد زياد كرد كه البته فكر كنم تو نسخه pes 9 يا pes10 ميشد اين كارو كرد مثلا بيشتر جاهايي كه نياز به ديوار دفاعي نيست چنتا بازيكن ديوار دفاعي هستن كه باعث ميشه بقيه جاهاي زمين بيخودي خالي بمونه كه من اميدوارم تو نسخه pes 12 اين مشكل رفع شده باشه:41: كسي از اين موضوع خبر داره تو نسخه جديد(البته نكته ريزي است كه فكر ميكنم بعد از اومدن بازي معلوم بشه)
و یک مشکل دیگه این بود که موقع نزدیک شدن به دروازه دوربین کج میشد که بهتره حل بشه...ولی بازم .... بهتره.
نقل قول:این 2 تا مشکل حل بشه،دیگه همه چی حله ؟ دیگه این بازی میشه 20 ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟نقل قول:
فق همينا نيست كه ...نقل قول: