میرلس : من خائن نیستم
میرلس معتقد است با انتقالش به چلسی هیچ خیانتی به لک لک های لیورپول نکرده است.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، رائول میرلس که در ساعات پایانی نقل و انتقالات لیورپول را به مقصد چلسی ترک کرده است ، یکی از بازیکنان محبوب هواداران لیورپول بود که پس از حضور در برنامه تابستانه لیورپول و پس از 1 فصل حضور ، تصمیم به جدایی از قرمزها را گرفت. اما این جدایی دلیلی بود تا باز هم لیورپولی ها به بازیکن سابق خود تهمت هایی که برای تورس به کار برده بودند را تکرار کنند .میرلس نیز در مصاحبه ای گفت :" اینچنین اتفاقات در فوتبال رخ می دهد ، من تنها می توانم چیزهای خوبی از لیورپول بگویم ، سال فوق العاده ای بود ."
وی که انتقالش به چلسی را بر پایه و اساس مسائل مالی نمی داند ، ادامه داد :" مردم فکر می کنند من خائن هستم و به خاطر پول این کار را کرده ام ، من بعدا توضیح خواهم داد ، همه چیز تازه خواهد بود ."
وی افزود :" همه چیز خیلی سریع رخ داد ، من خود را به خاطر انتقال از لیورپول سرزنش نمی کنم ، اما علاقه خودم را نسبت به تیم از دست نخواهم داد ، دوستان خوبی در آنجا دارم."
میرلس در خصوص همکاری دوباره اش با آندره ویلاس بواس نیز گفت :" من از اینکه او در قرارداد بستن با من علاقمند بود ، بسیار خوشحالم . مهم ترین چیز این است که در تمام دوره های زمانی ، تمام توان خود را برای قهرمانی چلسی بگذارم."