[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خیلی جالبه که بازیکن رسما اعلام میکنه که با مدیر تیم قرارداد داره نه با باشگاهنقل قول:
البته باز هم اعلام ميكنم كه با توجه به اينكه حبيب كاشاني در پرسپوليس ماندگار شده است من با پرسپوليس قرارداد دارم و اگر قرار باشد به تيمهاي اماراتي برويم بايد با مسئولان باشگاه پاي ميز مذاكره بنشينم.
یعنی اگه کاشانی نبود تو دیگه قراردادی با پرسپولیس نداشتی؟
جالبه علی دایی گفته بوده که کریمی توی لیست من نبوده!
یعنی اگه دایی بیاد (عمرا!) کریمی بیشتر نیم فصل نمی مونه(نظر شخصی)
و اینکه جدا از اینکه سرمربی کی بشه به شان مربی بر می خوره که سرپرست (مدیرعامل) براش بازیکن گرفته باشه!
توفیق اجباری!!
استيلي:
به خاطر دوستي با كاشاني به پرسپوليس نميآيم
پرسپوليس قهرمان 87 را هم من بسته بودم
مهاجراني و عزيزيان را پيشنهاد دادم
يكي از سه نامزد سرمربيگري تيم فوتبال پرسپوليس گفت: امسال هم مانند سال 86 برنامهاي به پرسپوليس دادم كه اين تيم براي قهرماني براي ليگ برتر بسته شود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حميد استيلي اظهار كرد: من برنامههايم را براي سرمربيگري تيم فوتبال پرسپوليس به مسئولين اين باشگاه ارائه كردم. در اين برنامهها آورده ام كه پرسپوليس براي فصل آينده به چند بازيكن جديد ليگ برتري در چه پستهايي نياز دارد و بهتر است ما چه كساني را جذب كنيم. در اين برنامه زمان بندي و كيفيت اردوهاي آماده سازي، شرايط مربوط به كادر فني و ... را بيان كردم. خيلي جزئيات را براي باشگاه فرستادهام، هر وقت جواب نهايي را دادند، جزئيات ديگري را هم به آنها خواهم داد.
استيلي با بيان اين كه پرسپوليس سال 87 را كه قهرمان ليگ برتر شد، او بسته بوده است، گفت: در آن سال كه ما قهرمان ليگ برتر شديم، تيم را من بستم و بازيكنان با نظر بنده جذب شدند. اوضاع جمع و جور شد و مدت كوتاهي به شروع بازيها مانده بود كه افشين قطبي آمد كه سرمربيگري را به او دادند. آن زمان پرسپوليس را براي قهرماني بستم و اكنون هم طبق آن چيزي كه به باشگاه ارائه كردم تيم براي قهرماني بسته خواهد شد.
وي گفت: به هر حال مردم از پرسپوليس توقع زيادي دارند و تيمي ميخواهند كه براي قهرماني ليگ آماده شود، من ميدانم كه اگر به پرسپوليس بروم بايد پاسخگوي توقعهاي مردم هم باشم. يك تيم براي حضور موفق در ليگ بهتر است حداقل شش هفته پيش از شروع بازيها تمرينهاي بدنسازياش را آغاز كند. معمولا امير قلعهنويي براي تيمهايش چنين برنامهاي دارد و ميبينيد، تيمهايش موفق هم ميشوند.
استيلي درباره دستياران پيشنهادياش به پرسپوليس، اظهار كرد: بنده حشمتالله مهاجراني را به عنوان مدير فني معرفي كردم. سعيد عزيزيان را به عنوان مربي دروازهبان انتخاب كردم. همچنين با برخي از پيشكسوتان پرسپوليس هم براي حضور در كادر فني صحبت كردم كه به طور مثال حسين كاشينژاد يكي از آنها بود. با محمد پنجعلي هم مذاكره كردم كه او گفت روي نيمكت نمينشينم اما در كميته فني حاضرم به پرسپوليس كمك كنم.
وي در مورد اين كه شيث رضايي در فهرست بازيكنان وي وجود دارد، گفت: رضايي به لحاظ فني قابليتهاي بالايي دارد. اگر حضورم در پرسپوليس قطعي شد با او صحبت ميكنم تا ضمن برطرف شدن مشكلات مختلف، بتوانيم شاهد حضور او در تيم هم باشيم.
استيلي در پايان گفت: بيست سال است با كاشاني دوست هستم. اگر قرار باشد بيايم پرسپوليس بخاطر تواناييهاي خودم بوده نه دوستي با كاشاني. اين مساله واقعا من را اذيت ميكند. بيرون از پرسپوليس هم كار كردم. كيفيت فوتبال تيمهايي كه در آنجا بودم خوب بودند. هميشه جزو گزينهها بودم؛ حتي سال 86 كه در نهايت قطبي سرمربي شد. در نهايت هر كسي هم سرمربي شد، برايش آرزوي موفقيت ميكنم.
کاشانی نشون داد چه دروغگوی بزرگیه!!
با این اوصاف پرونده علی دایی تو پرسپولیس بسته شد!؟
امیدوارم پرسپولیس با این "سرپرست فوتبالی" فصل بعد به موفقیت برسه/:worried:
این انگار یک بندی از قراداد بوده که اگه تغییر مدیریتی انجام بشه طرفین بتونن قراداد رو فسخ کنننقل قول:
اینقدر پرسپولیس و استقلال توی پول دادن بازیکنها را اذیت کردن که بعضی بازیکن ها روی حرف مدیر با تیم قرارداد میبندن
یه جورایی میگی عمراً که فکر کنم حرف دایی رو که میگفت هر کی لابی قویتری داره میشه مری تیم ملی فراموش کردینقل قول:
الان با توجه به لابی بازی ها و وزیر جدید ورزش هیچ بعید نیست که دایی مربی بمونه
و گرنه دایی ادمی نبود که شب توی برنامه نود بگه عمرا برم پرسپولیس و فرداش برنامه بده
من به شخصه دوست دارم استیلی مربی بشه
من این حرف رو قبول دارم و قهرمانی 87 رو بیشتر مدیون استیلی و کاشانی هستیم تا قطبینقل قول:
پرسپوليس قهرمان 87 را هم من بسته بودم
و گرنه قطبی که با فوتبال ما اشنا نبود نمیتونست بدون کمک استیلی نتیجه بگیره و خود استیلی بود با توجه به نقاط ضعف پرسپولیس بازیکنهایی گگرفت که شاید ستاره نبودن و بازیکنهای بدرد بخوری بودن
نظر شخصی مــن:نقل قول:
من این حرف رو قبول دارم و قهرمانی 87 رو بیشتر مدیون استیلی و کاشانی هستیم تا قطبی
تیمِ ما بدون طرفداراش هیچی نیست....
من قهرمانی رو بیشتر مدیون طرفدارا هستم،
چون اون فصل هر بازی بالای 50هزار نفر میومدن!!
صبح که عضو نمیپذریفتنقل قول:
منم عصر عضو شدم ولی جالبه یوزر نیم وپسورد رو که میزنم Invalid Token میاد و توسایت نمیشه وارد شد... !!!!!!
پیشنهاد میکنم آرشیو تمام نوشته های حصام خزری یکی از مدیران پرسپولیس نیوز رو ببینید تا شاید متوجه این کار بشید که چرا ............!!!!
این موضوع به صورت کلی اثبات شده هست پرسپولیس منها طرفدار یعنی هیچ .... اینو سابقه تمام بازیکنان تاریخ پرسپولیس هم نشون میده .... اما اینکه بیام از کار خوب استیلی تو جمع کردن تیم و قطبی بگذیریم وبگیم به علت حضور تماشاچی قهرمان شدیم یکم بدور از انصاف هستنقل قول:
پست منو یه بار دیگه بخونید:نقل قول:
اما اینکه بیام از کار خوب استیلی تو جمع کردن تیم و قطبی بگذیریم وبگیم به علت حضور تماشاچی قهرمان شدیم یکم بدور از انصاف هست
من قهرمانی رو بیشتر مدیون طرفدارا هستم!
بله تایید میشهنقل قول:
ولی خوب تماشاچی ایرانی همیشه باید یه نیروی محرکه داشته باشه تا بیاد استادیوم
اون فصل شروع خوب و مصاحبه های قطبی بی تاثیر نبود
ولی قبول دارم خیلی از نتایج با حضور تماشاچی عوض میشه
ولی اگه تیمی خوب بسته نشه هیچ کدوم فایده نداره
-----
با اومدن کریمی فکر کنم نوری بره ولی اگه بتونن نگهش دارن خیلی خوب میشه
الان پرسپولیس توی چند تا پست شدیدا بازیکن میخواد
یکی دفاع چپه که فکر کنم اگه بتونن ماهینی رو بگیرن خیلی خوب میشه
دفاع راسته که خود مسئولین هم میدونن و فکر کنم به همین خاطر رفته بودن سراغ محسن بیات
یه دفاع وسط هم میخوان که الان بهترین گزینه جلال حسینی هست
یه مهاجم نوک که الان دنبال رضا نوروزی هستن و لی بهتره برن سراغ انصاری فرد
الیبته اگه بازیکنهای استیل اذین جز سهمیه لیگ برتر نباشن کعبی و غلامی هم بازیکنهای خوبی هستن
به نظرم خرید رحمتی الان اشتباه هست و سهمیه سوزی هست
پرسپولیس توی خطوط دیگه بیشتر به ترمیم نیاز داره تا دروازبان
براي انتخاب سرمربي فصل آينده،
گزينههاي سرمربيگري پرسپوليس فردا از برنامههايشان دفاع ميكنند
گزينه هاي سرمربيگري تيم فوتبال پرسپوليس فردا (يکشنبه) با حضور در باشگاه پرسپوليس، برنامه هاي خود را تشريح مي کنند.
به گزارش ايسنا و به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، جلسه هم انديشي با گزينه هاي سرمربيگري تيم فوتبال پرسپوليس، بعد از ظهر فردا در دفتر مديريت باشگاه برگزار مي شود و مربياني که برنامه هاي خود را به باشگاه ارائه کرده اند، به تشريح و توضيح آن مي پردازند.
اين مربيان هر کدام به صورت جداگانه در دفتر مديريت باشگاه پرسپوليس حضور يافته و توضيحات تکميلي مربوط به برنامه هاي خود را به باشگاه ارائه مي کنند.
با بررسي نتايج اين جلسات نيز سرمربي فصل آينده پرسپوليس معرفي مي شود.
به گزارش ايسنا، استيلي و درخشان شخصا در اين نشست حضور پيدا خواهند كرد اما به دليل سفر علي دايي به آلمان، نماينده وي در اين نشست حضور خواهد يافت.
خوب علــی کریمی ( جادوگر ) که برگشت :40:
امیدوارم خلیلی هم بیاد قرار داده ببنده..
خلیلی اصلاً آماده نیست، یه فصل فاجعهبار رو تو استیل آذین سپری کرد ...
الان دیگه یه مهرهی سوخته به حساب میاد ...
امیدوارم بتونن رضایت فولاد رو در جذب نوروزی بگیرن ... فکر نمیکنم هیچ مربیای از داشتن آقای گل لیگ بدش بیاد !!
در مورد سرمربی هم خبری که امروز اومد، این بود که فردا درخشان و استیلی جداگونه میرن دفتر باشگاه از برنامهشون دفاع کنن ...
با توجه به اینکه دایی اسپانیاست، بعیده بحث حضورش جدی باشه (بیشتر شبیه سیاستمداری سعیدلو میمونه درخواست برنامه از دایی)
نوری که قرارداد داره و بدون رضایتنامه جایی نمی تونه برهنقل قول:
ماهینی هم با ذوب تمدید کرد ، همینطور محسن بیات با صبا
بازیکنهای استیل هم بر طبق چیزی که اینجا نوشته شده ، جز سهمیه لیگ برتری محسوب میشن:
ضمنا محمد غلامی هم به داماش پیوست:کد:http://www.varzesh3.com/transfers.do
کد:http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1338244
دوست عزیز جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
تموم میکنید این تیکه ها و کنایه هاتون رو ؟
برای اطلاعتون عرض میکنم که زمان تایید پستها ارتباطی با ترتیب قرارگیری اونها نداره ، پستی که ارسال میکنید مانند تمام نقاط انجمن شماره ی مشخصی داره که در صورت تایید شدن در سر جای خودش و با شماره ی خودش نمایش داده میشه /
نوروزی، آقای گل لیگ میاد پرسپولیس
انصاری فر یا افشین (بهترین بازیکنای جوون لیگ) بیان پرسپولیس
رحمتی (بهترین دروازه بان لیگ) بیاد پرسپولیس
حسینی ، کریمی و ...
همه یا میان پرسپولیس یا میرن استقلال
چرا؟ 1- پول 2- احتمالا علاقه مسوولین محترم! 3- طرفداران زیاد که باعث میشه هم خیل عظیمی از مردم راضی باشن و هم سرپویش باشه برای خرج های میلیونی و میلیاردی
از این وجه فوتبالمون اصلا خوشم نمیاد چون همین طوری ابومسلم نابود شد همین طور فجر افتاد دسته پایین تر و همین طوریه که بعضی تیمای شهرستانی فقط ممکنه برای یه فصل بدرخشن ولی بعدش ...
گزارش تصویری از ثبت قرارداد جادوگر با پرسپولیس
صبح امروز شنبه ۲۸ خرداد علی کریمی با حضور در هیئت فوتبال تهران قرار یک ساله خود را با پرسپولیس به ثبت رساند .
گزارش تصویری این اتفاق را با هم ببینیم:
احتمال حضورشون در لیگ های خارج ایران هم بیشتر میشه اینطوری...نقل قول:
چرا؟ 1- پول 2- احتمالا علاقه مسوولین محترم! 3- طرفداران زیاد که باعث میشه هم خیل عظیمی از مردم راضی باشن و هم سرپویش باشه برای خرج های میلیونی و میلیاردی
در کل فوتبال هم یه شغله، اینکه کسی بخاطره پول تیمش رو انتخاب کنه عجیب نیست!
تازگی هم میبینیم با هر بازیکن بخوان مذاکره کنن خارج کشور تشریف داره!
-----------------------------
یادمه یه دفترچه داشتم عکس بازیکنای استقلال رو تو پارکینگ با ماشیناشون گذاشته بود..
با کلاس ترینش یه 206 داشت یادم نیست کی بود...
واسه پیبروزی هم همین بود...
به بهانه سومین حضور جادوگر در پرسپولیس نگاهی داریم به کارنامه و عملکرد ستاره شماره 8 محبوب سرخ ها در این تیم.
سال 77 هیچکس فکرش را نمی کرد حضور علی پروین در سالن فوتسال و تماشای بازی ستاره جوان تیم فتح مهمترین ستاره دو دهه اخیر فوتبال ایران را معرفی کند. علی کریمی در آن روز با عملکرد فوق العاده اش توجه چشمان تیزبین سلطان را به خود جلب کرد تا با پوشیدن پیراهن پرسپولیس خیلی زود به ستاره محبوب سرخ ها بدل شود.
اولین روزهای حضور کریمی در پرسپولیس با دعوت شدن به تیم ملی امید و آن جنجال درگیری با داور در اردوی ویتنام با حکم محرومیت یکساله جادوگر از سوی AFC مواجه شد. جادوگر اما با صلابت به پرسپولیس بازگشت و اوج هنرنمایی اش را می توان بازی پرسپولیس و الهلال در جام باشگاه های آسیا دانست که با درخشش کریمی با پیروزی 3-1 پرسپولیس پایان یافت.
در روزی که مدیران باشگاه اتلتیکو مادرید (تیم دوم شهر مادرید) در ورزشگاه آزادی حاضر شدند و خود را شیفته حرکات و تکنیک ناب جادوگر یافتند، علی کریمی به همراه حامد کاویانپور و علی انصاریان دروازه محمد الدعایه را به آتش کشیدند که ستاره شماره 8 در هر سه گل تیمش نقش کلیدی داشت.
حادثه تلخ ورزشگاه شهید عضدی رشت که به جان باختن تعدادی از هواداران پرسپولیس منجر شد آخرین حضور کریمی در پیراهن پرسپولیس در نخستین مرحله حضورش در این تیم بود. در آغاز دهه 80 او پس از 57 بار بازی با پیراهن پرسپولیس راهی امارات شد در حالی که پیشنهاد قابل توجه اتلتیکو مادرید و پروچیا ایتالیا را رد کرده بود.
یکی از خاطره انگیزترین روزهای جادوگر در نخستین مرحله حضور در پرسپولیس دربی جنجالی 9 دی ماه سال 79 بود که با تساوی 2-2 دو تیم و حواشی غیرقابل باور به پایان رسید. در روزی که مشت پرویز برومند بر گونه پایان رافت دربی تهران را به جنجال کشید قیچی زیبای علی کریمی مانع از شکست سرخ ها شد تا گل مهدی هاشمی نسب که اولین دربی خود را به عنوان یاغی سرخابی (پس از پیوستن به استقلال) سپری می کرد پایان تلخی برای آبی ها داشته باشد.
کریمی در فاصله سال های 80 تا 84 ستاره بی چون و چرای الاهلی امارات بود و در سال 2004 پس از درخشش خیره کننده در جام ملت های آسیا علاوه بر کسب جایزه مرد سال فوتبال قاره مورد توجه سران باشگاه بایرن مونیخ آلمان قرار گرفت و راهی مونیخ شد. رسانه های آلمانی از همان روزهای اول به جذب کریمی انتقاد داشتند و یک هفته نامه آلمانی تیتر اصلی خود را به ناکامی احتمالی جادوگر در این تیم اختصاص داد: «کریمی برف مونیخ را نخواهد دید»
جادوگر اما از همان ابتدا توانایی هایش را به رخ فوتبال ماشینی آلمان ها کشید و خیلی زود به یکی از مهره های اصلی فیلیکس ماگات در بایرن تبدیل شد. درخشش خیره کننده کریمی با پیراهن بایرن مونیخ مقابل میلان ایتالیا در چهارچوب لیگ قهرمانان اروپا موجب غرور مردم ایران شد تا کریمی یکسال دیگر در مونیخ ماندگار شود.
سال 84 اما برای کریمی روزهای خوبی نداشت. مصدومیت جادوگر را دو ماه از حضور در ترکیب بایرن دور کرد و عملکرد ناامید کننده در جام جهانی روزهای سیاهی برای ستاره تیم ملی ایران رقم زد. با این حال کریمی در آخرین حضورش با پیراهن بایرن گلزنی کرد تا وداع باشکوهی با فوتبال آلمان داشته باشد. جدایی کریمی از بوندس لیگا اما سه سال بیشتر طول نکشید.
کریمی پس از گذراندن یک دوره ناموفق در لیگ قطر به پرسپولیس بازگشت و در نخستین بازی اش با پیراهن پرسپولیس در لیگ هشتم 90 هزار پرسپولیسی را به ورزشگاه کشاند. درخشش در دربی پایتخت و هت تریک مقابل ابومسلم در مشهد بازگشت باشکوهی برای کریمی با پیراهن پرسپولیس بود.
با این حال با علنی شدن اختلاف کریمی و عباس انصاری فرد ؛ جادوگر از روزهای اوجش فاصله گرفت اما در دربی برگشت همان سال درخشش خیره کننده کریمی در میانه میدان مانع از شکست پرسپولیس مقابل رقیب سنتی شد.
کریمی در پایان فصل به دلیل اختلاف با انصاری فرد از پرسپولیس جدا شد و به تیم تازه لیگ برتری شده استیل آذین پیوست. جادوگر در نیم فصل اول با پیراهن استیل آذین 14 گل به ثمر رساند و مقابل تیم سابقش سازنده هر دو گل استیل آذین بود. شماره 8 در آن بازی جنجالی پیراهن استیل آذین را از تن خارج کرد و به زمین کوبید تا پس از دریافت کارت قرمز از مسعود مرادی در حالی که پیراهن تیم محبوبش «پرسپولیس» را به تن داشت از زمین خارج شود. این همان سورپرایز وعده داده شده جادوگر برای هواداران تیم محبوبش بود.
دومین فصل حضور کریمی در استیل آذین اما با درگیری های گاه و بیگاهش با آجورلو همراه بود تا جایی که مدیرعامل وقت استیل آذین علی کریمی را به اتهام روزه خواری از این تیم اخراج کند، با این حال با حمایت هدایتی جادوگر در این تیم ماندنی شد و آجورلو راه خروج را در پیش گرفت. حضور کریمی در بازی نمادین الاهلی مقابل میلان خشم علی پروین را برانگیخت تا شماره 8 این بار از سوی سلطان حکم اخراجش را دریافت کند. کریمی در نهایت مبلغ قراردادش را به استیل آذین بخشید و با پیوستن به شالکه یکبار دیگر فوتبالدوستان ایرانی را شوکه کرد.
مرد غیرقابل پیش بینی فوتبال ایران هرچند در بازگشت دوباره به بوندس لیگا روزهای خوبی نداشت اما در واپسین روزهای خرداد 90 پس از جدایی از شالکه به خانه بازگشت و اعلام کرد سال های پایانی فوتبالش را با پیراهن تیم محبوبش «پرسپولیس» خواهد درخشید. این شاید بدترین خبر برای هواداران رقیب سنتی باشد؛ مرد دربی به قلعه سرخ رسید...
با آنها دور يك ميز نمينشينم؛ بايد هيئت مديره تشكيل شود
دايي: با آموزشوپرورشيها كاري ندارم؛ آقايان پشت كميته فني پنهان شدهاند
خبرگزاري فارس: علي دايي گفت: برخي آقايان اعلام كردند ماموريتشان تمام شده و ميخواهند به آموزشوپرورش برگردند، اما اينطور نشد و من هم با آنها كاري ندارم.
به گزارش خبرگزاري فارس، علي دايي بعد از اينكه برنامههاي خود را براي فصل جديد ليگ برتر به مسئولان باشگاه پرسپوليس داد، همراه با خانوادهاش به اسپانيا و آلمان سفر كرد.
طبق آخرين برنامه مسئولان باشگاه پرسپوليس اعلام كردند كه امروز نامزدهاي مربيگري اين تيم بايد در كميته فني حاضر شوند و از برنامههايشان دفاع كنند، اين در حالي است كه دايي به آلمان سفر كرده و امروز نيز در اسپانيا است، بنابراين نميتواند در اين جلسه حضور داشته و از برنامههايش دفاع كند.
در همين زمينه دايي مصاحبه اختصاصي با فارس انجام داده، ضمن اينكه خبرگزاري فارس اين آمادگي را دارد كه اظهارات مسئولان باشگاه پرسپوليس را هم منتشر كند.
فارس: آقاي دايي! چرا با توجه به اتفاقات قبلي به باشگاه پرسپوليس برنامه داديد؟
من حرفهايم را قبلا گفتهام اما باور كنيد دليل اصلي اين كارم اين بود كه نتوانستم به مردم نه بگويم، به همين دليل تصميم گرفتم برنامههايم را ارائه كنم. نقش مردم و برخي از دوستان در اين تصميم بسيار دخيل بود.
فارس: روز گذشته باشگاه پرسپوليس اعلام كرد، گزينههاي مدنظر امروز بايد در باشگاه حضور يابند و درباره برنامههايشان صحبت كنند.
ببينيد اينها يكسري اتفاقاتي است كه خود آقايان برنامهريزي ميكنند. من برنامههايم را به طور كامل و شفاف به مسئولان باشگاه پرسپوليس ارائه كردهام.
فارس: منظورتان چيست؟
بسيار واضح است، در حالي كه آقايان ميدانند من در ايران نيستم و رسانهها و خيلي از خبرگزاريها و سايتها خبر مسافرت مرا منتشر كردهاند، چطور بايد امروز به باشگاه بروم و از برنامههايم دفاع كنم؟! همه ميدانند كه دايي در ايران نيست، پس چطور آقايان ميگويند كه امروز بعد از ظهر باشگاه بروم؟
فارس: بنابراين نميتوانيد امروز خود را به تهران رسانده و در باشگاه حاضر شويد؟
اصلا بحث اصلي حضور يا عدم حضورم در باشگاه نيست و من دوباره بايد بگويم كه آقايان با مردم رو راست حرف بزنيد و به دنبال حاشيه نروند. آقايان چرا با مردم يك رو و شفاف حرف نمي زنيد؟
بازهم مي گويم همه مي دانند من ايران نيستم، اما آقايان من را به باشگاه دعوت كرده اند. نمي دانم حالا كه من برنامه هايم را داده ام اينها دنبال چه چيزي هستند و اهدافشان چيست؟
فارس : شما در كنار چند گزينه ديگر نامزد مربيگري براي پرسپوليس هستيد، بنابراين شايد مسئولان دوست دارند كه همه نامزدها به صورت برابر از برنامه هايشان دفاع كنند؟
اين را به مردم و هواداران پرسپوليس مي گويم كه بدانند گناه من و خانواده ام چيست؟ همه مي دانند در فصلي كه پشت سر گذاشتيم به دليل فاصله نزديك بازي ها و حضور در 3 جام و فشارهايي كه برروي من و بازيكنانم و هواداران بود حتي در ايام عيد هم تمرين كرديم، حالا از شما مي پرسم آيا من نمي توانم چند روز را در كنار خانواده ام به انجام كارهاي شخصي و استراحت بپردازم؟ قضاوت در اين زمينه را به مردم مي سپارم تا راحت تر تصميم گيري كنند.
فارس: شايد اين استباط وجود داشته باشد كه با دوري شما، براي بستن تيم جديد و جذب نفرات، پرسپوليس لطمه بخورد؟
اينطور نيست، اگر من برنامه داده ام فكر همه چيز را كرده ام و مطمئن باشيد مي دانم دارم چه كار هايي انجام مي دهم، البته همه بايد بدانند كه آقايان به من 24 خرداد نامه داده اند و اعلام كرده اند 25خرداد برنامه هايت را به باشگاه بده، من از شما مي پرسم اين جاي سوال ندارد؟ آيا براي گرفتن برنامه فقط يك روز به مربي فرصت مي دهند؟
فارس: اطلاع داريد كه از طريق كميته فني سرمربي پرسپوليس انتخاب خواهد شد؟
براي تمام بزرگان پرسپوليس احترام خاصي قائل هستم و دست تك تك آنها را مي بوسم كه در بازي نهايي جام حذفي با حضورشان در ورزشگاه قوت قلب دايي، بازيكنان و حتي هواداران ما بودند، اما آقايان بگوييد دنبال چه چيزي هستند؟ چطور اين روزها يادشان افتاده كه كميته فني تشكيل دهند؟ چرا پاي كساني را وسط مي كشند تا پشت آنها پنهان شوند؟ چرا كميته فني را به مردم و رسانه ها معرفي نمي كنيد تا نظراتشان را بدهند؟ شايد بعد از اين حرف هاي من اين كار را بكنند. آقايان اعلام كرده اند امروز جلسه فني براي تشريح برنامه است، اما چرا نمي گويند اين جلسه با حضور چه كساني برگزار خواهد شد؟
فارس: انتقادهاي شما از آن سوي مرزهاي ايران فقط به همين موارد ختم مي شود؟
خير، من حرف هاي ديگري هم دارم. من ساعت 15 روز بيست و پنجم خرداد برنامه هايم را از طريق نماينده تام الاختيارم به آقايان و باشگاه دادم. آيا بايد 3 روز طول بكشد تا جواب نامه من را بدهند؟ برنامه نوشتن و فكر كردن سخت است و يا خواندن برنامه؟ من يك روز مهلت داشتم برنامه بنويسم و بدهم، آقايان 3 روز وقت داشتند برنامه را بخوانند و نگاه كنند. اين امكان بود كه در روزهايي كه تعطيل بود براي اينكه مسايل زودتر پيگيري شود بررسي ها انجام مي شد.
به تمام افرادي كه با لباس پرسپوليس عرق ريخته اند و زحمت كشيده اند احترام مي گذارم، اما كسي نبايد به خود اجازه دهد پشت پيشكسوتان و بزرگان پرسپوليس پنهان شود و هر كاري دوست دارد انجام دهد.
فارس: چرا به پيشنهادهاي ديگرتان فكر نمي كنيد؟
فقط من و خداي خودم مي دانيم كه چند پيشنهاد داشتم، اما به عشق پرسپوليس و هواداران به هيچ كجا نرفتم، حتي يك كلام هم با پيشنهاددهندگان حرف نزدم و پاي ميز مذاكره براي صحبت هاي اوليه ننشستم، به غير از مواقعي كه ضروري بود و خواستم از طرفي كه به من لطف دارد تشكر كنم. حتي قصد داشتم چند روزي سكوت كنم، اما ديدم بازهم آقايان صداقت را رعايت نمي كنند و مجبور شدم براي روشن شدن افكار عمومي و اطلاع مردم از خودم دفاع كنم.
فارس: سرانجام تصميم نهايي شما چيست؟
خوشبختانه با توجه به قولي كه به مردم و كساني كه دايي را دوست دارند و هميشه يار من بوده اند و مرا تنها نگذاشته اند برنامه هاي خودم را به باشگاه دادم، اما هواداران واقعي پرسپوليس بدانند اگر در پرسپوليس نباشم دلم هميشه با آنها است. هيچكس نمي تواند بين من و هواداران پرسپوليس فاصله بيندازد. هميشه دلم براي پرسپوليس مي تپد و افتخار مي كنم كه با كسب يك جام باعث شادي آنها شده ام و همين موضوع برايم يك دنيا ارزش دارد.
فارس: تصميم نهايي دايي چيست؟
در نامه اي نماينده خودم را به آقايان معرفي كردم تا برنامه هايم را در جلسه تشريح كند. من حرف هايم را قبلا زده ام، دوباره مي گويم رودرروي برخي آقايان دور يك ميز نمي نشينم، در صورتي كه هيئت مديره پرسپوليس مشخص شود با كمال ميل و فقط به خاطر هواداران پاي ميز مذاكره خواهم نشست، چون برخي آقايان چند روز پيش اعلام كردند ماموريتشان تمام شده و ميخواهند به آموزش و پرورش برگردند، اما اينطور نشد. من با اين آقايان كاري ندارم.
فارس: آيا دايي دوست دارد فرد خاصي به هيئت مديره پرسپوليس بيايد؟
دوست دارم كساني باشند كه با گريه هواداران گريه مي كنند و در سختي ها يار پرسپوليس و هوادارانش باشند؛ با خنده پرسپوليسي ها بخندند و در خوشحالي هواداران جشن بگيرند و مهم تر از همه عاشق پرسپوليس باشند؛ چنين افرادي براي هيئت مديره پرسپوليس خوب هستند و به اين تيم كمك مي كنند. هواداران پرسپوليس بدانند با كمك آنها و زحمتي كه كشيدهام و با رو راستي به چيزي كه در فوتبال مي خواستم با كمك خدا رسيدم و براي مملكت خودم افتخار كسب كردم، اما در دوران مربيگري ام هم پس از اتمام جام حذفي بهترين هديه به من از طرف خداي بزرگ خنده و جشن هواداران در كوچه بازار و نقاط مختلف كشور بود. بازهم خدا را شكر مي كنم و مي گويم هيچوقت ماه پشت ابر نمي ماند و هر چيزي خدا بخواهد همان اتفاق مي افتد.
فارس: خبر داريد كه علي كريمي هم با پرسپوليس قرارداد بست؟
بله. خيلي خوشحالم اين اتفاق افتاد. علي مي تواند به پرسپوليس كمك كند. كريمي را قبل از سفرش به شالكه مي خواستم چون او مي توانست به ما كمك كند، اما او تصميم گرفت به آلمان برود كه من به نظر او احترام گذاشتم، چون بازي در شالكه كار كوچكي نيست و علي لياقتش را داشت. كريمي در ليست من كه به باشگاه ارائه كردم، بود و خوشحالم پرسپوليسي شد. من براي او آرزوي موفقيت مي كنم.
آخرین شایعه درباره دایی: پرسپولیس نماند با هدایتی به صبا می رود
نردیکان به هدایتی از احتمال همکاری علی دایی و هدایتی خبر می دهند.
به گزارش خبرآنلاین؛ درحالی که هنوز تکلیف سرمربی سال بعد پرسپولیس رسما مشخص نیست و دایی هنوز شانس ماندن در تیم را دارد ، نزدیکان به حسین هدایتی این احتمال را که او دوباره به لیگ برتر برگردد را رد نمی کنند. پس از ملاقات اخیر دایی و هدایتی ، شایعه شده مالک متمول استیل آذین به دایی پیشنهاد داده در صورت قبول مسئولیت و همکاری با او ، حاضر است اسپانسر تیمی مثل صبای قم شود و همه هزینه های این تیم را بپردازد تا دایی سرمربی اش باشد. صبای قم سال قبل با عبدالله ویسی ملقب به گوآردیولا ، سالی موفق را سپری کرد اما هدایتی که تیم خودش را در دسته اول به سمنان برده و می خواهد هدایتش را به اکبر میثاقیان بسپارد ، با این انتخاب و در صورت سرمایه گذاری در تیمی مثل صبا ، باز هم فصلی پر سر و صدا را پیش رو خواهد داشت.
امروز در شورای شهر،رحمتی پرسپولیسی می شود؟
دروازه بان اول تیم ملی امروز برای مذاکره با پرسپولیسی ها به دیدار سرپرست این تیم در شورای شهر می رود.
سید مهدی رحمتی امروز برای مذاکره با حبیب کاشانی به شورای شهر می رود تا صحبت های اولیه برای پرسپولیسی شدن را انجام بدهد.
ملی پوش فصل پیش سپاهان اصفهان که به دلیل مشکلات خانوادگی و اینکه پسرش علی قرار است از امسال به مدرسه برود تصمیم گرفته فوتبالش را در پایتخت دنبال کند امروز در حالی به شورای شهر می رود که تقریبا از هفته گذشته شایعه پرسپولیسی شدنش به گوش می رسد.
اگر این اتفاق بیفتد و رحمتی با کاشانی به توافق برسد بدون شک او خرید بزرگ پرسپولیسی ها برای لیگ برتر یازدهم لقب خواهد گرفت.
در صورت توافق رحمتی با پرسپولیس احتمال اینکه علیرضا حقیقی از این تیم جدا شود خیلی زیاد است.
منبع: خبرآنلاین
عصر امروز در ديدار با كاشاني؛
استيلي و درخشان از برنامههايشان دفاع ميكنند
دايي نمايندهاش را به جلسه ميفرستد
نماينده علي دايي امروز (يكشنبه) با حضور در باشگاه پرسپوليس از برنامه فصل آينده علي دايي دفاع خواهد كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، علي دايي يكي از گزينههاي سرمربيگري تيم فوتبال پرسپوليس كه طبق برنامهريزي قبلي اكنون در اسپانيا بسر ميبرد عصر امروز (يكشنبه) نمايندهاي را به باشگاه پرسپوليس ميفرستد تا در ديدار با حبيب كاشاني سرپرست باشگاه، از برنامهاش براي فصل آينده دفاع كند.
حميد استيلي و حميد درخشان ديگر گزينههاي هدايت پرسپوليس براي فصل آينده نيز عصر امروز با حضور در باشگاه برنامههايشان را تشريح خواهند كرد.
پنجعلي در گفتوگو با فارس:
سعي ميكنيم بهترين تصميم را در كميته فني پرسپوليس بگيريم
خبرگزاري فارس: مدافع سابق پرسپوليس گفت: با حضور در جلسه كميته فني سعي خواهيم كرد بهترين تصميم را براي كادرفني اين تيم بگيريم.
محمدپنجعلي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اظهار داشت: با توجه به تماسي كه روز گذشته با من گرفته شد قرار است بعدازظهر امروز به باشگاه پرسپوليس بروم و در جلسهاي شركت كنم. تشكيل كميته فني بايد دائمي باشد تا بازيها را ارزيابي و به پرسپوليس كمك كند.
پنجعلي تاكيد كرد: انشاءالله بعدازظهر امروز بتوانيم بهترين تصميم را براي كادر فني پرسپوليس بگيريم. مربياني كه در حال حاضر نامزد هستند همه خاك خورده پرسپوليسند و بايد كاري كنيم با آرامش كار خود را شروع كنند.
در گفتوگو با فارس
زادمهر: خيليها به كميته فني باشگاه پرسپوليس دعوت شدهاند
خبرگزاري فارس: بازيكن پيشين تيم پرسپوليس گفت: آن طور كه ميدانم خيلي از پيشكسوتان براي جلسه فني امروز به باشگاه دعوت شدند كه يكي از آنها من هستم.
محمد زادمهر در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در خصوص حضورش در كميته فني باشگاه پرسپوليس اظهار داشت: با من تماس گرفتند و اعلام كردند بعدازظهر امروز به باشگاه بروم و در جلسهاي شركت كنم. من را به باشگاه دعوت كردهاند و بايد بروم ببينم كه چه خبر است. تاكنون ابلاغيهاي براي حضور در كميته فني نداشتم و اميدوارم اگر مسئولان باشگاه كاري از من بخواهند به نحو احسن انجام بدهم.
وي ادامه داد: به جز من خيلي افراد ديگر هم هستند كه امروز به باشگاه دعوت شدهاند از جمله دكتر ذوالفقارنسب، بهزادي و چند پيشكسوت ديگر. البته اسم اين افراد را كه اعلام كردم بيشتر در رسانهها خواندم ولي تا در جلسه حضور پيدا نكنيم هيچ چيز مشخص نيست.
مرجع خبری پرسپولیس : هافبک فصل گذشته استیل آذین در خصوص اظهارات حبیب کاشانی در برنامه 90 گفت: بیان حبیب کاشانی درست نبود، من از خیلی وقت پیش رابطه خوبی با دایی دارم و هیچوقت پرسپولیس و دایی را دور نزدم.
شنیدی تعدادی از بازیکنان استیل تسویه حساب کردند؟
بله شنیدم اما تاکنون کسی به من نگفته که به باشگاه بروم.
پس می خواهی چه کار کنی؟
نمی دانم هنوز که مذاکره جدی با کسی نکردم.
برنامه هفته گذشته نود را تماشا کردی؟
بله و به خاطر حرفهای کاشانی کلی ناراحت شدم.
یعنی تو پرسپولیسی ها را سر کار نگذاشتی؟
من هیچ وقت پرسپولیس وآقای دایی را دور نزدم. نوع بیان آقای کاشانی به هیچ وجه درست نبود من رابطه بسیار خوبی از خیلی وقت پیش با علی دایی دارم و اطمینان دارم دایی هیچ وقت در موردم اینطوری حرف نمی زند.
به نظر می رسد خیلی ناراحت شدی؟
بله برای اینکه من کسی را دور نزدم.
شایعه شده که امسال پرسپولیسی ها خواهانت هستند؟
من از این شایعه بی خبرم.
چند روزنامه در این مورد نوشتند. اگر چنین چیزی صحت داشته باشد چه کار می کنی؟
هنوز که چنین چیزی به من ابلاغ نشده اگر پرسپولیس خواهانم باشد صد در صد با آنها وارد مذاکره می شوم اما اکنون که به تیم ملی دعوت شدم تمام تمرکزم معطوف موفقیت در تیم ملی است.
perspolisnews
خداييش جداي از اينكه دايي اين حرف رو ميزنه و جداي از حرفها و نظرات بعضا نادرستش اين حرف رو داره درست ميگهنقل قول:
با آنها دور يك ميز نمينشينم؛ بايد هيئت مديره تشكيل شود
واقعا اگر قراره هيئت مديره تشكيل بشه پس كي با چه مسئوليتي داره با بازيكنا و مربيها مذاكره ميكنه
اصلا اين هيئت مديره كي تشكيل ميشه
اعضاي احتماليش با كاشاني و انتخابهاش موافقن؟
من كه اعتراف ميكنم سر در نميارم
جلسه کمیته فنی باشگاه پرسپولیس(عکس)
سایت گل- جلسه کمیته فنی باشگاه پرسپولیس برای انتخاب سرمربی جدید این تیم در حال برگزاری است. حمید درخشان یکی از کاندیداهای مربیگری این تیم در حال تشریح برنامه های خود برای اعضای کمیته است. درخشان در سال های 73 و 76 در دو مقطع سرمربی پرسپولیس بود.
منبع:
ساعت درج خبر: 16:47کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2011/06/19/2538766/%D8%AC%D9%84%D8%B3%D9%87-%DA%A9%D9%85%DB%8C%D8%AA%D9%87-%D9%81%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D9%BE%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%B9%DA%A9%D8%B3
سرمربی پرسپولیس فردا از سوی کاشانی اعلام خواهد شد
در حال حاضر کمیته فنی مشغول مذاکره با نماینده علی دایی است2011/6/19 17:49
سایت گل – امروز جلسه کمیته فنی باشگاه پرسپولیس درمورد گزینههای سرمربیگری این تیم برگزار شد و همه چیز تحتالشعاع این مورد قرار داشت.
به گزارش سایت گل، طبق شنیدهها، اخباری که از این جلسه به گوش میرسید این است که از سرمربی پرسپولیس از بین گزینههای اعلام شده که به باشگاه برنامه دادهاند، فردا توسط حبیب کاشانی سرپرست این تیم اعلام خواهد شد.
به گفته نزدیکان این باشگاه، فعلا کمیته فنی روی برنامههای گزینههای ارائه شده بررسی میکند تا با تصمیمی درست سرمربی این تیم را معرفی کنند.
از بین گزینههای اعلام شده به نظر میرسد شانس حمید استیلی بیشتر از علی دایی و حمید درخشان است و این اخبار به گوش میرسد که کمیته فنی روی گزینه حمید استیلی به توافق رسیدهاند و به احتمال بسیار فراوان فردا نام این مربی توسط حبیب کاشانی اعلام خواهد شد.
منبع:
کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2011/06/19/2538833/%D8%B3%D8%B1%D9%85%D8%B1%D8%A8%DB%8C-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D9%BE%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%B3-%D9%81%D8%B1%D8%AF%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%B3%D9%88%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B4%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A7%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%AF-%D8%B4%D8%AF
به كريمي خوشامد ميگويم
درخشان: هواداران پرسپوليس را به دهه 60 ميبرم
خبرگزاري فارس: گزينه سرمربيگري تيم فوتبال پرسپوليس گفت: تلاش ميكنم هواداران را خوشحال كنم و آنها را به سالهاي 60 تا 62 ببرم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، حميد درخشان در جلسه كميته فني باشگاه پرسپوليس در حضور سرپرست باشگاه، دكتر بيژن ذوالفقارنسب، دكتر زادمهر و محمد پنجعلي برنامههايش را تشريح كرد.
وي در اين باره گفت: افرادي را در اينجا ديدم كه هم از من بزرگتر بودند و هم باعث فخر و مباهات من، كساني كه خودشان از فوتباليستهاي بزرگي بودند و سابقه چندين ساله در پرسپوليس داشتند. به واقع من داشتم در اين جلسه درس پس ميدادم و از اين بابت خيلي خوشحالم و اميدوارم كه اين روند ادامه داشته باشد و پرسپوليس نشان بدهد كه از آدمهاي بزرگي كه داشته، به نحو شايستهاي استفاده خواهد كرد.
درخشان در مورد برنامههايش گفت: برنامه من براي يك فصل كامل به باشگاه ارائه شده است. برنامههاي ارائه شده شامل برنامهريزي ميان فصل، نيم فصل دوم و ريز بندهاي مختلف از مسائل فني، يارگيري، آماده سازي، روحي و رواني، فيزيكي و ... گرفته تا پايان مسابقات. اين برنامه، مفصل و حدود 15 صفحه تقديم آقايان شده كه حاصل يك سال فعاليت من بوده است.
درخشان درباره برنامه ليگ قهرمانان آسيا گفت: حتما وقتي ما برنامه يك فصل را ميدهيم، شامل حال مسابقات برون مرزي هم مي شود.
گزينه مربيگري پرسپوليس در مورد سوالي مبني بر اينكه با توجه با اينكه شما عضو كميته فني باشگاه پرسپوليس بودهايد، تاثير كميته فني را بر عملكرد تيم چطور ارزيابي ميكنيد، گفت: مطمئنا بيتاثير نخواهد بود، چرا كه در آن كميته افراد كار كشتهاي حضور دارند كه فوتبالي بوده و نظراتشان فني و قابل استفاده است و من فكر ميكنم در رشد و توسعه فوتبال تيمي كمك زيادي ميكند و مطمئنا مورد بهره برداري قرار ميگيرد.
درخشان در مورد حضور علي كريمي در پرسپوليس اظهار داشت: به علي كريمي خوشامد ميگويم چرا كه وي بازيكن بزرگ فوتبال ماست و براي پرسپوليس، تيم ملي و فوتبال كشور زحمات زيادي كشيده است.
وي افزود: آمدن ايشان را به باشگاه پرسپوليس به فال نيك ميگيرم و اميدوارم علي كريمي در آخرين دوران بازيگرياش نشان بدهد كه هنوز بزرگ است و هنوز ميتواند به تيم بزرگي مثل پرسپوليس كمك كند.
حميد درخشان در مورد هواداران گفت: تمام تلاشي كه انجام ميدهم، اين است كه هواداران را خوشحال كنم و اين هواداران را برگردانم به سالهاي شصت تا شصت و دو.
حميد درخشان در پايان در مورد اينكه؛ كميته فني از بين 3 گزينه قطعا به يك نفر راي خواهد داد، اگر آن گزينه شما نباشيد واكنشتان چه خواهد بود گفت: چه انتخاب بشوم و چه نشوم، براي پرسپوليس آرزوي موفقيت دارم. شايد يكي از معدود پيشكسوتاني بودهام كه در زمان نبودم در پرسپوليس هم درباره اين تيم با حب و بغض صحبت نكردم و اگر اظهار نظري داشتم، فني بوده است، براي همين از نقد فني استقبال ميكنم. به هر حال براي من به عنوان يك پرسپوليسي چه در اين باشگاه باشم و چه نباشم افتخار است كه مردم در خيابان، قهرماني اين تيم را به من تبريك بگويند. براي همين است كه در هر شرايطي براي تيم خودم آرزوي موفقيت ميكنم.
كميته فني با دايي تلفني كنفرانس برگزار كرد
نماينده دايي: برنامه دوستان ديگر پربارتر از برنامه ما بود
خبرگزاري فارس: نماينده تام الاختيار علي دايي در مورد برنامههاي گزينههاي ديگر سرمربيگري پرسپوليس گفت: تصور ميكنم برنامه آن دوستان پربارتر بود.
به گزارش خبرگزاري فارس، بهمن دهقان پس از حضور در جلسه كميته فني باشگاه پرسپوليس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اين جلسه را به دو بخش تقسيم ميكنم، يك بخش آن مربوط به سؤالاتي بود كه زادمهر، ذوالفقارنسب و پنجعلي در مورد اتفاقات فصل گذشته داشتند كه من به آنها گفتم اگر تمايل داريد در مورد مسائل گذشته با علي دايي به طور تلفني، كنفرانس برگزار كنيم كه اين مسئله با استقبال اعضاي كميته مواجه شد.
وي ادامه داد: در اين كنفرانس تلفني اعضا، بيشتر مسائل حاشيهاي را سؤال كردند و سؤال فني مطرح نشد. برنامه دايي براي فصل آينده 5 سر فصل فني و يك سرفصل مالي دارد و آنقدر شفاف، صريح و خوانا است كه سؤالي در مورد اين برنامه نشد و بيشتر پرسشها در مورد انگيزهها و مسائل فصل گذشته و در واقع مسائل جاري پرسيده شد.
دهقان تاكيد كرد: علي دايي 3 چيز ميخواهد؛ آرامش، امكانات و اينكه افراد مورد نظرش جذب شوند. علت اينكه دايي برنامه داد به خاطر هواداران بود. خود او در نشست خبري گفت در نيم فصل دوم هواداران من را شرمنده كردند و به همين دليل برنامه خود را ارائه كرد.
نماينده تام الاختيار دايي در مورد اينكه چه زماني باشگاه پرسپوليس به برنامه اين مربي پاسخ ميدهد، گفت: 2 نامه از سوي باشگاه به دايي تحويل شد كه در هر 2 نامه بر زمان تاكيد داشتند. اولي نامهاي بود كه روز 24 خرداد به دايي دادند و به او گفتند تا 25 خرداد بايد برنامهاش را ارائه كند و آنقدر فرصت كم بود كه ما حتي زمان براي تايپ برنامه نداشتيم و برنامه را به صورت دست نويس به باشگاه داديم.
وي اضافه كرد: در دومين نامهاي كه به ما داده شد گفتند اگر ساعت 16 امروز در باشگاه حاضر نشويد عدم حضور به معناي انصراف از سرمربيگري پرسپوليس است. من هم خيلي اصرار داشتم كه مسئولان باشگاه، زمان دقيق پاسخ خود را به ما بگويند كه اعضا گفتند پس از بررسي برنامهها جواب خواهيم داد.
دهقان در مورد برنامههاي گزينههاي ديگر سرمربيگري پرسپوليس گفت: تصور ميكنم برنامه آن دوستان پربارتر بود.
استيلي، درخشان و نماينده دايي از برنامههاي خود دفاع كردند
سه گزينه سرمربيگري تيم فوتبال پرسپوليس، برنامههاي خود را تشريح كردند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، از ساعت 15 امروز، نشست كميته فني باشگاه پرسپوليس با حضور حبيب كاشاني، بيژن ذوالفقارنسب، محمد زادمهر و محمد پنجعلي آغاز شد كه حميد درخشان، حميد استيلي و بهمن دهقان به عنوان نماينده علي دايي در اين نشست حضور پيدا كرده و به ارائه برنامههاي خود پرداختند.
ابتدا حميد درخشان برنامههاي خود را براي اعضاي كميته فني تشريح كرد، سپس بهمن دهقان در اين نشست حضور پيدا كرد و حميد استيلي آخرين نفري بود كه از برنامههاي خود در اين نشست دفاع كرد.
اين سه مربي هفته گذشته برنامههاي خود را به باشگاه پرسپوليس ارائه كرده بودند و امروز به صورت مفصل به تشريح برنامههاي خود براي اعضاي كميته فني پرداختند.
كميته فني پرسپوليس پس از بررسي برنامه اين سه مربي، سرمربي فصل آينده را انتخاب خواهد كرد.
علي دايي به دليل سفر به آلمان، نماينده خود را به اين نشست فرستاد.
ظاهرا گناه كردهام كه كاشاني رفيق من است
استيلي: يك دستيار خارجي در حد كيروش به پرسپوليس ميآورم
خبرگزاري فارس: گزينه سرمربيگري تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در صورت انتخاب به عنوان سرمربي، يك دستيار خارجي در حد كيروش خواهم آورد.
به گزارش خبرگزاري فارس، حميد استيلي پس از نشست با اعضاي كميته فني پرسپوليس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اين جلسه مانند امتحان سختي بود كه بايد سؤال و جواب پس ميدادم آن هم برابر ذوالفقارنسب كه مربي من بوده، پنجعلي كه كاپيتان من بوده و زادمهر كه يكي از پيشكسوتان خوشنام فوتبال و پرسپوليس است.
وي در مورد اينكه چند درصد شانس انتخاب شدن را دارد گفت: من هم به اندازه دايي و درخشان شانس مربيگري در پرسپوليس دارم. همه گزينهها پرسپوليسي هستند و هر كس كه انتخاب شود اميدوارم براي اين تيم مثمر ثمر باشد.
استيلي در مورد برنامههاي خود گفت: برنامه من در مورد بدنسازي تيم، حفظ نفرات و جذب بازيكنان جديد و يك ساله بوده است.
گزينه سرمربيگري پرسپوليس در مورد اينكه دوستي او با كاشاني چقدر ميتواند به او كمك كند تا سرمربي شود، گفت: به دوستي با كاشاني افتخار ميكنم اما ظاهرا گناه كردهام كه كاشاني رفيق من است. من به دليل توانايي فني در گزينههاي سرمربيگري پرسپوليس هستم. ايشان 3 گزينه براي سرمربيگري پرسپوليس انتخاب كردهاند و هر كدام كه انتخاب شوند براي پرسپوليس خوب است.
استيلي در مورد اينكه جذب بازيكني مانند كريمي بدون انتخاب سرمربي كاري حرفهاي است يا نه، گفت: نام علي كريمي آن طور كه گفته شده در فهرست خريد هر 3 گزينه بوده است و هم من و هم دايي و هم درخشان او را در فهرست خريد خود قرار دادهايم.
وي در مورد اينكه ليست بازيكنان موردنظر و مازادش را ميگويد يا نه، گفت: هر زماني كه سرمربي شدم فهرست بازيكنان موردنظرم را اعلام ميكنم.
گزينه سرمربيگري رسپوليس در مورد دستيارانش در اين تيم گفت: اگر انتخاب شوم يك مربي خارجي خوب در حد كيروش به پرسپوليس ميآورم.
وي در مورد اينكه چه زماني كميته فني نام سرمربي را اعلام خواهد كرد، گفت: نميدانم، چيزي در اين مورد به من اعلام نشد.
پس از شنيدن برنامههاي 3 مربي
كميته فني پرسپوليس براي انتخاب سرمربي تشكيل جلسه داد
خبرگزاري فارس: نشست كميته فني پس از جلسه با حميد استيلي آغاز شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، پس از آنكه حميد استيلي آخرين گزينه سرمربيگري برنامههايش را براي اعضاي كميته فني تشريح كرد، اين كميته جلسه خود را براي تصميمگيري و انتخاب سرمربي آغاز كرد تا اين كه از ميان دايي، درخشان و استيلي يك نفر را به عنوان سرمربي انتخاب كند.
در اين جلسه محمد زادمهر، محمد پنجعلي و بيژن ذوالفقارنسب حضور دارند.
خوب یعنی چی؟یعنی خودت نمی تونی تیمو جمع کنی؟نقل قول:
استيلي: يك دستيار خارجي در حد كيروش به پرسپوليس ميآورم
واقعاً چه به روز پرسپولیس اومده که مربیانی که دو سه سال تجربه مربیگری دارن میشن سرمربی تیم!!!
با حرفی که فرضا استیلی زده یاد شعارهای تبلیغاتی کاندید ها میافتم !
تا زمانی که ثبات تویه تیم نباشه اگر موفقیتی هم باشه مقطعی خواهد بود . امیدوارم هر معادله ای قرار رقم بخوره در نهایت به نفع تیم باشه و موفقیتش رو رقم بزنه .
ما هوادارا ، موفقیت تیم به هر قیمتی رو نمیخوایمنقل قول:
موفقیت به چه قیمتی آخه
نمیدونم چرا حس خوبی نسبت به اومدن استیلی ندارم !
اسمش رو میشنوم یاد باند بازی و دار و دسته میافتم !! یاد توانایی فنی پایین، یاد مظلومنمایی ...
نمیدونم چرا حس میکنم کسی که هر روز از آرزوش واسه نشستن روی نیمکت پرسپولیس بگه، کسی که حسرت مربیگری در پرسپولیس رو بکشه، و کسی که آرزو به دل مونده باشه، به درد تیممون نمیخوره !!
پرسپولیس قرار نیست آدما رو به آرزوهاشون برسونه !! اونا قراره آرزوی هوادارا رو برآورده کنن ...
من بدون تعارف ميگم استيلي رو دوست دارم
نميشه دوستش نداشت كلي خاطره باهاش داريم
اما فكر ميكنم استيلي هم مثل همه آدما دنبال منافع و پيشرفت خودشه. از نظر من اين اصلا اشكالي نداره فقط نگران اينم كه افراد سياسي به خاطر نوع ديدگاهشون و نگاه تماميت خواهشون به مسائل تحمل اين رو دارن كه موفقيت استيلي رو ببينن تحمل شنيدن تشويق شدن استيلي رو دارن؟
شايد خيلي از دوستان از پستهاي اخير من به ويژه بعد از درگيري بين كاشاني و دايي اين طور برداشت كردن كه من طرفدار دايي هستم
خداييش اينجوري نيست اصلا كمتر پيش مياد يه خوزستاني طرفدار دايي باشه
من فقط دلم ميخواست يه مربي بعد از مدتها در اين تيم به ثبات برسه كه كسب دو قهرماني ميشد بهانه اي باشه براي حمايت از دايي چي ميشد حتي اگر فصل بعد رو هم ميبازيم به يه نفر فرصت ميداديم توي پرسپوليس حتي اگر شده با آزمون و خطا اشتباهات و اشكالات خودش رو رفع كنه
تا كي بايد آخر فصل كه ميشه دنبال مربي بود و بدنسازي رو با تاخير شروع كرد؟
هرچقدر هم بخوايم نسبت به اين فوتبال بيتفاوت باشيم به محض اينكه يه تيم ايراني مثلا در مقابل يه تيم عربستاني قرار ميگيره ناخودآگاه همه چيز يادمون ميره و پاي بازي شروع ميكنيم به حرص خودن
چرا اينقدر فرصت سوزي داره براي اين فوتبال و مديراش و مخاطباش عادي ميشه؟
رئال اونهمه خرج ميكنه فقط يه جام حذفي ميبره اما از مورينيو حمايت ميشه و حتي افرادي كه مزاحمشن از باشگاه اخراج ميشن حتي اگر اون شخص جزء اساطير باشگاه باشه مثل والدانو
اما اينجا وقتي جام حذفي رو ميبري به خاطر حمايت از يه ليدر بايد با مدير تيم درگير بشي و آخر سر هم بزاري بري
استيلي هم بياد براي فقط يك سال كه چي؟آخرش؟
يه نكته حالا كه قراره مربي جديد بيارن (البته در ايران هيچي مشخص نميشه ، نه تنها تا روزي كه قرارداد بسته ميشه بلكه حتي چند روزي بعد از قرارداد هم نميشه قطعا از چيزي حرف زد)
يه چيز خيلي منو متعجب ميكنه اونم اينه كه كسي توي كميته فنيه كه خيلي بيشتر از اين سه گزينه ميتونه مشكلات فني پرسپوليس خصوصا در بخش دفاعي رو حل كنه اما از اون برنامه نميخوان جالبه
ذوالفقارنسب توي ايران يه مربيه صاحب سبكه چرا با اين مربي مذاكره نميشه؟
نميدونم شايد هم خودش نميخواد كه البته بعيد ميدونم
کاری به سرمربی جدید ندارم فقط امیدوارم اونی که سرمربی میشه شعور فوتبالی بالایی داشته باشه و این هوادارا رو درک کنه!
فوتبال قشنگی ارائه بده،نتایج خوبی بگیره،هوادارا رو راضی نگه داره و از همه مهمتر بازیکنای خوبی به خدمت بگیره!
از نظر خودم بهترین گزینه های سرمربیگری پیروزی بوناچیچ و مجید جلالی بودن(نظر شخصی)ولی حالا که هر دو تیم دارن کس دیگه ای جز استیلی و درخشان باقی نمیمونه
فقط خدا کنه سریعتر این سرمربی جدید مشخص بشه و بریم سراغ خرید بازیکن
تراکتورسازی بهترین ها رو تا الان خریده
قلعه نویی هر جا میره انگاری یه باند داره که باهاش به اون تیم میرن . . .!
پست های شما تو تموم ارشیو اینو نشون میدهنقل قول:
شما طوری میگید دو قهرمانی انگار قهرمان لیگ یا اسیا شده؟؟ اره دایی با پرسپولیس دوبار قهرمان شد کاری نداریم چطور ( دور اول که برق ورزگاه ازادی رو بردن واخر بازی ضیا اذری مسئول ورزشگاه ازادی بغل دایی پرید دور دوم هم که تو بازی با فولاد پنالتی فولاد گرفته نشد ) حالا سوال اینه اعتبار جام حذفی با لیگ یکی هست ؟؟ نه تو ایران بلکه تو تموم دنیا؟؟نقل قول:
من فقط دلم ميخواست يه مربي بعد از مدتها در اين تيم به ثبات برسه كه كسب دو قهرماني ميشد
جام حذفی فقط بلیطی برای حضور در اُیا هست که اگه تیم بره بین چهار تیم چهارم بشه همون بهتر نره وابروی تاریخ پرسپولیس رو نبره ... اما شما چرا در این موارد بحث نمیکینید
- 5 باخت پیایپ که در تاریخ باشگاه بی سابقه بوده
2-شکست سنگین خانگی بعد از 40 سال در ازادی در برابر صبا و سپاهان 4-1
3- باخت به تراکتور بعد از 17 سال
4- واگذاری دربی رفت و برگشت به استقلال در یک فصل
5- کسب 10 باخت تو یه فصل که اگه میشه 11 منحصراً در اختیار دایی بود
6- چهارم شدن تو گروه در بازیهای باشگاهی اسیا
7- نابود کردن تیم ملی و کسب 6 امتیاز از 5 بازی
عزیز چرا مردم رو به بیراهه میکشینقل قول:
رئال اونهمه خرج ميكنه فقط يه جام حذفي ميبره اما از مورينيو حمايت ميشه و حتي افرادي كه مزاحمشن از باشگاه اخراج ميشن حتي اگر اون شخص جزء اساطير باشگاه باشه مثل والدانو
رئال تو نیمه نهایی اروپا حضور داشت و توسط بهترین تیم حال حاضر دنیا یعنی بارسلون کنار فت
رئال تو لالیگا دوم شد اونم زیر دست بهترین تیم دنیا یعنی بارسلون و البته بازیهیا رئال خوب بودن
اما پرسپولیس دایی شما چی
تو لیگ چهارم
تو آسیا بین چهار تیم چهارم
شکستن انواع اقسام رکوردهای تاریخ باشگاه هم اضافه کنی بازم به این موضوع میرسیم که شما دارید یه جور با کلمات ....
تو اینجا اگه با همه لیدر ها دوست باشی وپشت سرشئون نماز بخونی مشکلی نیست ولی نمدونم چرا وقتی فقط با 10 تاشون مشکل هست باید ازشون بد بگیم ؟؟نقل قول:
اما اينجا وقتي جام حذفي رو ميبري به خاطر حمايت از يه ليدر بايد با مدير تيم درگير بشي و آخر سر هم بزاري بري
اصلاً این لیدرها چه گلی به سر تیم زدن که امثال کاشانی ودایی دوستشون میشن؟؟ چیزی جز در اختیار داشتن سکو میتونه تاو این موضوع دخیل باشه ؟؟
تو ایران هرکی لابیش پر زور تر باشه اون برنده هست ... فعلاً که یکی از اقایون تو این زمینه 2 بر هیچ جلو هستنقل قول:
يه نكته حالا كه قراره مربي جديد بيارن (البته در ايران هيچي مشخص نميشه ، نه تنها تا روزي كه قرارداد بسته ميشه بلكه حتي چند روزي بعد از قرارداد هم نميشه قطعا از چيزي حرف زد)
آرزوی تمام هوادارن همینه ... این فاکتورها مهیا باشه چرا تیم موفق نشه ؟نقل قول:
یه سوال ! چرا هیچکس برای پرسپولیس سراغ دنیزلی نمیره ؟! فوتبال تیم دنیزلی رو هیچکس یادش نمیره ! حتی گویا شاهین بوشهر هم یکی از گزینه هاش دنیزلی بوده ...
به نظر من بین کاندیدا های فعلی، استیلی انتخاب بهتریه نسبت به بقیه...
هم با مربی های بزرگی مثل آری هان، دنیزلی، قطبی کار کرده؛ با فضای تیم آشناس؛ سن و سال خوبی داره؛ می خواد خودشو اثبات کنه؛ تو دوره ای که تو استیل و شاهین بود هم تیمش بازی قشنگی ارائه می داد؛ دوره های مربیگری خوبی رو (تو هلند مخصوصا؛) گذرونده؛ خیلی خوب صحبت میکنه و از این نظر (حداقل با مصاحبه هاش...) حاشیه واسه باشگاه درست نمیکنه؛ ...
من فکر کنم خیلی از فاکتور های لازم واسه یه مربی بزرگ شدن (تو مقیاس فوتبال ایران؛) رو داره...
اینا کاری با هوادارا ندارن
فقط به فکر جیب خودشون هستن و پست و مقامشون
هوادارا واسشون اسباب بازی هستن
تو همه ی نظرسنجی های همه ی سایت ها علی دایی بیشترین رای رو آورده برای مربیگری و در قسمت اصلی ترین مقصر ناکامی های پرسپولیس ، کاشانی بیشترین رای رو آورده
ولی کسی به نظرات مردم توجه نمیکنه
مثل همون قضیه ی انتقال تیمها که توی نود مردم رای داده بودن ولی همون فرداش رفتن 2 تا تیم رو منتقل کردن!!!
البته خدا رو شکر هر جفت تیمای لیگ برتری موندن سر جاشون ... فقط استیل آذین منتقل شد که اونم دسته یک بود و مالکش هم اول میخواست منحل کنه ... انتقال یه تیم دسته اولی بهتر از انحلالشه ...نقل قول:
ولی همون فرداش رفتن 2 تا تیم رو منتقل کردن!!!
ولی جداً تاثیرگذاری نود و عادل شگفتانگیزه !! مسئولا نمیتونن جلو افکار عمومی هر کار دلشون خواست بکنن ...