آکوئیلانی به فیورنتینا ,مونتولیوو در میلان؟
ریکاردو مونتولیوو ممکن است با نزدیک شدن فیورنتینا به جایگزین وی ,در راه میلان باشد.
به گزراش امروز گازتا دلا اسپورت فیورنتینا در نظر دارد تا هافبک لیورپول آلبرتو آکوئیلانی را به خدمت بگیرد کسی که فصل گذشته را به صورت قرضی در یوونتوس گذراند که در نهایت یوونتوس با انتقال پیرلو از خرید او منصرف شد و او به لیورپول بازگشت.
ایجنت آکوئیلانی گفته است که که احتمال اینکه که موکلش فصل بعد را در ایتالیا بگذراند بسیار کم است.اما اگر او به فیورنتینا برسد این ممکن است پایان راه مونتولیوو در فیورنتینا باشد .هافبک 26 ساله که کاپیتانی فیورنتینا را بر عهده دارد.
مالک باشگاه آندرا دلا ولا از او خواسته است که اگر او تمایلی به ماندن و تمدید قرارداد خود ندارد در روزهای آینده نا باشگاه جدید خود را انتخاب کند.چرا که او قراردادش در انتهای فصل به پایان خواهد رسید.
مونتولیو از روزهای اخیر خبر انتقالش به میلان به گوش می رسد و ماکس آلگری نیز با گفتن این جمله " او یکی از بهترین هافبک ها در ایتالیاست " او را به میلان فرخوانده است.و ممکن است که مونتی در راه سن سیرو باشد.
کد:
http://www.ac-milan.ir/news.aspx?id=2061&%D8%A2%DA%A9%D9%88%D8%A6%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86%DB%8C%20%D8%A8%D9%87%20%D9%81%DB%8C%D9%88%D8%B1%D9%86%D8%AA%DB%8C%D9%86%D8%A7%20,%D9%85%D9%88%D9%86%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%88%D9%88%20%D8%AF%D8%B1%20%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86%D8%9F
مدیر برنامه های پاستوره ملاقات با میلان را تکذیب کرد
مدیر برنامه های پاستوره پیوستن وکیلش به میلان را رد کرد.
گزارشات حاکی از آن بود که آریدو برایدا و مدیر برنامه های خاویر پاستوره – مارسلو سیمونیان- در هفته ی گذشته با یک دیگر دوبار ملاقات داشته اند تا در مورد آینده ی این هافبک آرژانتینی تصمیم گیری کنند.
پاستوره می خواهد تا برای خود تیم جدیدی را انتخاب کند. او ترجیح می دهد تا در ایتالیا بماند و به نظر می رسد میلان نیز تمایل خود را برای جذب این بازیکن 22 ساله اعلام کرده است اگرچه او مرد مورد علاقه ی مکس آلگری نیست و قیمت بسیار بالایی دارد.
"من هرگز برایدا را ندیدم همچنین با هیچ یک از سران میلان نیز ملاقات نداشته ام .چند تیم هستند که علاقه ی خود را به پاستوره اعلام کرده اند اما من فکر نمی کنم که میلان یکی از تیم هایی باشد که خواهان جذب پاستوره اند"
این بخشی از سخنان مدیر برنامه های پاستوره است که در سایت استادیونیوز منتشر شده است.
رئیس باشگاه پالرمو روز گذشته اعلام کرده بود که میلان تنها مقصد احتمالی پاستوره است چرا که رئیس این باشگاه اعلام کرده است که می خواهد به هوادارانش هدیه بدهد به نظر من پاستوره بهترین گزینه است.
جایی بازی خواهم کرد که مربی بخواهد
استفان ال شاراوی در رابطه با هدف این فصلش می گوید :
هر فوتبالیستی در هر فصلی یک هدفی دارد و هدف من برای فصل آتی این است که چیز های بیشتری یاد بگیرم زیرا من بسیار جوان هستم و نیاز به رشد و پیشرفت دارم و من مایلم تا با یادگیری بیشتر از فرصتی که برای من به وجود آمده است استفاده کنم.
این بازیکن مصری - ایتالیایی ادامه می دهد :
در اینجا قهرمان های بزرگی حضور دارند و این ساده نیست که شما بتوانید جایگاهی ثابت در ترکیب تیم برای خودتان پیدا کنید اما من به خودم اطمینان دارم و مطمئن هستم که می توانم به وسیله ی چیز هایی که از دوستان جدیدم یاد می گیرم از آن ها بهتر شوم.
او در رابطه با پست و سبک بازی خودش می گوید :
من در اصل یک بازی ساز هستم ولی توانایی این را دارم که به عنوان یک مهاجم دوم هم بازی کنم البته مطمئنا من جایی ایفای نقش خواهم کرد که مربی از من بخواهد. نوک مهاجم ؟ فکر نمی کنم با اضافه شدن آلبرتو ( پالوشی ) نیازی به حضور من در این پست باشد.
استفان در ادامه در رابطه با علاقه اش به میلان و میلانی های سابق و حال حاضر صحبت کرد :
من همواره در زمان کودکی ام طرفدار میلان بودم و هرگاه که می توانستم به ورزشگاه می رفتم تا بازی این تیم را تماشا کنم و حالا این برای من فوق العاده است که می توانم برای تیم محبوبم بازی کنم.
الگوی من ؟ من همیشه طرفدار کاکا بودم و او همیشه برای من یک الگو بوده است. من همیشه بازی های کاکا را نگاه می کردم و به دقت به حرکات او توجه می کردم.
در حال حاضر از بین بازیکنان میلان من علاقه ی زیادی به سبک بازی الکساندر پاتو دارم. همچنین سن ما به یکدیگر نزدیک تر است پس من امیدوارم زمانی که او را می بینم با او دوست شوم زیرا می دانم او می تواند چیز های زیادی به من یاد دهد.
منبع:
کد:
http://www.ac-milan.ir/news.aspx?id=2074&%D8%AC%D8%A7%DB%8C%DB%8C%20%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%20%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D9%85%20%DA%A9%D8%B1%D8%AF%20%DA%A9%D9%87%20%D9%85%D8%B1%D8%A8%DB%8C%20%D8%A8%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%AF
امیدوارم چیز های زیادی از اینزاگی یاد بگیرم
آلبرتو پالوسچی آماده است تا در میلان به موفقیت برسد
مهاجم سابق میلان بعد از مدت ها دوری از میلان و حضور در تیم های پارما و جنوا اکنون به میلان برگشته است و امیدوار است که بتواند جایی در ترکیب اصلی میلان پیدا کند اما او به خوبی می داند که برای رسیدن به این هدف باید بسیار تلاش کند و درس های بسیاری بیاموزد.
پالوسچی در آکادمی جوانان میلان رشد کرده است و در لیگ جوانان به عنوان یک ستاره شناخته شد. او اولین بازی خود را در سال2008انجام داد و تنها چند ثانیه پس از ورود به زمین اولین گلش را به ثمر رساند.مربی میلان ماکس آلگری او را بهترین مهاجم زیر 21 سال ایتالیا می نامد.
"من در میلان احساس آرامش می کنم.زمانی که در جنوا بودم برای من بسیار سودمند بود و چیز های زیادی را یاد گرفتم. من هنوز جوان هستم و باید چیز های زیادی یاد بگیرم."
او در کنفرانس خبری شنبه شب ادامه داد " من می خواهم هر آن چه را که می توانم در تمرینات انجام دهم آنگاه هر اتفاقی که بیوفتد مهم نیست.این بسیار سخت است که با تمرین کردن خود را در شرایط مسابقه نگه دارید برای این کار نیاز به آمادگی زیادی هست ."
فیلیپو اینزاگی بار ها اعلام کرده است که پالوسچی شایسته ترین بازیکن برای جانشینی اوست و پس از آنکه او بازنشسته شد پالوسچی باید شماره ی 9 میلان را به تن کند. پالوسچی نیز انتظار دارد تا از تجربه ی اینزاگی استفاده کند تا بتواند پیشرفت کند .
وقتی از پالوسچی دربازه ی اینزاگی سوال شد او پاسخ داد " پیپو یک دوست و یک هم تیمی است. او به من توصیه های خوبی می کند و به من کمک می کند تا پیشرفت کنم و در لحظات سخت به من نزدیک است.من امیدوارم تا همه چیز را از او یاد بگیرم .شاید با مشاهده ی فیلم بازی های او بتوانم چیزهای زیادی بیاموزم."
منبع:
کد:
http://www.ac-milan.ir/images/news/big/8ae337cf-55c4-4b4f-b06b-2075ed362aa4.jpg
آیا میلان یک شرکت مستقل می شود؟!
ممکن است میلان دیگر توسط شرکت فاینین وست کنترل نشود
آدریانو گالیانی و باربارا برلوسکونی هواداران را مطمئن کرده اند که بدهکاری 560 میلیون یوروی فاینین وست ارتباطی با باشگاه میلان نخواهد داشت اگرچه این شرکت شرکت مادر باشگاه میلان است.
اکنون این خبر ها به گوش می رسد که باشگاه میلان از سایه ی این شرکت خارج شود و به صورت مستقل اداره گردد و توسط برلوسکونی کنترل شود. پس آینده ی این شرکت تاثیری بر روند باشگاه میلان نخواهد داشت.
یکی از روزنامه نگاران مشهور ایتالیا –فوریو فدله- در مصاحبه ای اعلام کرد:
این یک فرضیه ای است که ما نیز آن را پی گیری می کنیم و این فرضیه می تواند یک تابع دو جوابی باشد.این که مسئله ای برای میلان پیش نیاید یا اینکه میتواند یک نشانه از طرف مدیریت باشد.
او ادامه داد " مطمئنا میلان توسط آقای برلوسکونی هدایت خواهد شد و او در میلان همه کار خواهد کرد تا میلان را از اتفاقات اخیر در امان نگه دارد تا مشکلات مالی گریبان گیر میلان نشود."
--------------------------------
خیلی ها بر این باور هستند که برلوسکونی یک پدرخوانده ایتالیایی تبار برای میلان است.
منبع:
کد:
http://www.ac-milan.ir/news.aspx?id=2072&%D8%A2%DB%8C%D8%A7%20%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86%20%DB%8C%DA%A9%20%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA%20%D9%85%D8%B3%D8%AA%D9%82%D9%84%20%D9%85%DB%8C%20%D8%B4%D9%88%D8%AF%D8%9F
!
الگو و سمبل من کریس رونالدو می باشد!
به آقای ایکس نیازی نداریم,در حال حاضر فوق العاده هستیم.کوین پرینس بوآتنگ از ورود مستر ایکس استقبال خواهد کرد اما امیدوار است که او یک بازیساز نباشد!
سالی که گذشت یک سال باشکوه برای بوآتنگ بوده است.در طی 12 ماه که او با باشگاه پورتثموث سقوط کرد در میلان به یک بازیکن کلیدی تبدیل شد که موفق به کسب اسکودتو شد و برای لیگ قهرمانان بسیارچالش برانگیر است.
او در مصابحه با گازتا دلا اسپورت چنین گفت " اگر کسی یک سال پیش به من می گفت که تو به میلان خواهی رفت و در این تیم بازی خواهی کرد ,به یک قهرمانی دست می بابی و در نهایت به یک بازیکن متعصب و محبوب بین هواداران تبدیل می شوی.من از او می پرسیدم که چه موادی مصرف کرده است!"
" این بسیار زیباست که یک قهرمان برای کودکان باشی.ممکن است که یکی از والدین آن ها فکر کنند که من چیزهای احمقانه ای انجام می دهم چرا که من پر از خالکوبی بر روی بدن خود هستم و بیشتر از من تصور یک مرد سخت می شود تا یک الگو خوب.اما در عوض آنها من را درک می کنند"
" آیا من, احساس می کنم که یک سمبل فوتبال آفریقایی شبیه وه آ هستم ؟ این که من را با او و یا اتوئو مقایسه کنید بسیار دشوار است"
" من متولد و بزرگ شده در اروپا هستم,همچنین من حتی از غنا برای بار نخست از چندین ماه قبل دیدن کردم.من بیشتر احساس می کنم که یک سمبل چند ملیتی یا فرهنگی هستم"
" آیا من در فکر انجام کاری برای آفریقا هستم ؟ من می خواهم یک مدرسه در غنا ایجاد کنم"
" آیا [افسانه برزیلی ] پله همیشه سمبل و الگوی من بوده است ؟ من معتقدم که پله بزرگترین بازیکن در تمام ادوار است.اما زمان عوض شده است و قهرمان های دیگری وارد شده اند.در حال حاضر الگوی من کریس رونالدو ستاره رئال مادرید است"
پست و بازار نقل و انتقالات
بوآتنگ در این مورد چنین گفت " اگر من تمایل داشته باشم که به پست خود در زمین بازگردم و اگر آلگری نیز از من این را بخواهد من درخواست او را می پذیرم اگر چه آن پست را دوست ندارم,چرا که پست مورد علاقه من پشت مهاجمین است"
بوآتنگ در ادامه افزود " ما نیازی به آقای ایکس نداریم .فابرگاس , گانسو و همسیک اگر بیایند می تواند به ما کمک بسیار کنند اما مشکل این نیست.در این جا ما به هر نوع بازیکنی نیاز داریم : ترکیبی از بازیکنان جوان و با تجربه,بازیکنان با کیفیت و جنگنده"
مشکل ما آقای ایکس نمی باشدو نکته مهم و ارزشمند تیم است : این میلان فوق العاده است و ما می توانیم در برابر هر تیمی نتیجه بگیریم.وقتی به بازی اینزاگی در تمرینات با توجه به سنی که دارد نگاه می کنیم شما می توانید هر چیزی را ممکن بدانید"
منبع:
کد:
http://www.ac-milan.ir/news.aspx?id=2075&%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88%20%D9%88%20%D8%B3%D9%85%D8%A8%D9%84%20%D9%85%D9%86%20%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D8%B3%20%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AF%D9%88%20%D9%85%DB%8C%20%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D8%AF
!
میلان - جنوا : یک همکاری دیگر
این بار هدف از همکاری جدید این دو باشگاه یک هافبک برزیلی 14 میلیون یورویی می باشد.
آدریانو گالیانی و انریکو پرتزیوسی نائب رئیس باشگاه میلان و مدیر عامل باشگاه جنوا دو فردی هستند که رابطه ی بسیار خوبی با هم دارند و اخیرا همکاری های بسیاری از جمله نقل و انتقال بازیکنانی از جمله زیگونی ، پالوشی ، مرکل و بوآتنگ داشته اند.
گفته می شود این دو مدیر برای بار دیگر نیز قصد همکاری با یکدیگر را دارند و اینبار آن ها مایلند تا با همان روشی که کوین پرینس بوآتنگ را به میلان کشاندند حال کاسمیرو ی برزیلی بازیکن تیم سائوپائولو را به میلان بیاورند.
طبق آخرین گزارش ها این دو فرد چندین بار با یکدیگر در شهر میلان شام خورده اند و جلساتی را برگزار کرده اند و به نظر می رسد که برای انجام این انتقال نیز آمادگی لازم را دارند.
ژولیو فره سه ایجنت کاسمیرو نیز در صحبت هایی این موضوع را تایید کرده که چند تیم ایتالیایی به دنبال به خدمت گرفتن این بازیکن توانمند هستند.
گفته می شود این پیشنهاد ابتدا توسط پرتزیوسی مطرح شده است و سپس مورد تایید آلگری و گالیانی قرار گرفته است چرا که پرتزیوسی در این رابطه می گوید :
" کاسمیرو گزینه ای مناسب است که از لحاظ فنی نیز مورد تایید قرار گرفته است و ما در این رابطه با گالیانی هماهنگ هستیم. "
گفته می شود تیم های جنوا ، میلان و اینتر به دنبال این هافبک برزیلی هستند و قیمت پایه ی این بازیکن 14 میلیون بورو اعلام شده است.
منبع:
کد:
http://www.ac-milan.ir/news.aspx?id=2078&%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86%20-%20%D8%AC%D9%86%D9%88%D8%A7%20:%20%DB%8C%DA%A9%20%D9%87%D9%85%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C%20%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1
این آخرین سال فوتبال من نیست!
نستا قصد ندارد بزودی از دنیای فوتبال خداحافظی کند.
نستا نقش اساسی در کسب اسکودتو برای میلان داشت و به کمک تیاگو سیلوا و دروازبان تیم کریستیتن آبیاتی موفق شدند تا بسیاری از حملات حریفات بی نتیجه بماند.
اما چندی پیش سخنانی مطرح شد که الساندرو نستا قصد دارد تا در پایان فصل کفش های خود را آویزان کند چرا که او در ماه مارس 36 ساله خواهد شد اما او اعلام کرده است که قصد ندارد به زودی از میادین خداحافظی کند و می خواهد تا زمانی که امکان دارد بازی کند.
" هدف من این است که تا جایی که بتوانم بازی کنم و آبرومندانه از دنیای فوتبال خداحافظی کنم" او در مصاحبه با اسکای اسپورت 24 ادامه داد: "من فکر نمی کنم که این آخرین فصل حضور من در فوتبال باشد . من تلاش خود را می کنم تا در میلان به موفقیت برسم کاری که در گذشته نیز انجام داده ام"
" ما تلاش خواهیم کرد تا دوباره قهرمانی در سری آ را به دست آوریم و بزرگترین آرزوی ما قهرمانی در لیگ قهرمانان است. پیرلو؟ این که ما او را در یک لباس دیگر ببینیم بر ما تاثیری نخواهد گذاشت اما من برای او خوشحالم چرا که شنیده ام در یوونتوس وضعیت خوبی دارد"
میلان در سال 2002 نستا را با قرار دادی به ارزش 39 میلیون یورو که در سه سال پرداخت شد به سن سیرو آورد.بازیکنی که به راستی ارزش چنین هزینه ای را داشت و در قهرمانی های میلان نقش کلیدی داشت.
منبع:
نقل قول:
کد:
http://www.ac-milan.ir/news.aspx?id=2082&%20%D8%A7%DB%8C%D9%86%20%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86%20%D8%B3%D8%A7%D9%84%20%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84%20%D9%85%D9%86%20%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA
میلان جدی تر از گذشته به دنبال مونتولیوو
احتمال حضور مونتولیوو در میلان بسیار زیاد شده است.
مربی تیم میلان ماسیمیلیانو آلگری اعلام کرده بود که به دنبال جذب یک هافبک در تابستان است و به نظر می رسد طبق اخبار ایتالیا ریکاردو مونتولیوو هافبک تیم فیورنتینا جواب حل این معماست.
گازتا دلا اسپورت گزارش داد که میلان علاقه ی زیادی به جذب این بازیکن دارد اما روز گذشته سران فیورنتینا اعلام کردند که هنوز پیشنهاد رسمی از طرف هیچ باشگاهی برای جذب مونتولیوو دریافت نکرد اند بازیکنی که تا امروز صبح کاپیتان آن ها بود.
سران فیورنتینا تصمیم گرفته اند تا بازوبند کاپیتانی را از مونتولیوو بگیرند بازیکنی که به صراحت اعلام کرده است که قصد ندارد فصل آینده در فیورنتینا بماند و توتو اسپورت نیز گزارش داد که ریکاردو مونتولیوو با میلان به توافق رسیده است.
روزنامه ی صبح تورین نوشت مونتولیوو قرار دادی 4 ساله با با ارزش 2میلیون یورو در هر فصل را با میلان امضا خواهد کرد.اگرچه استادیو اسپورت گزارش داد میلان بازیکنی را به صورت قرضی و مبلغی را برای جذب این بازیکن پیشنهاد داده است.
این نکته نیز اشاره شده است که آمدن مونتولیوو موجب پشیمانی میلان از خرید آقای ایکس نمی شود
منبع:
کد:
http://www.ac-milan.ir/news.aspx?id=2081&%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86%20%D8%AC%D8%AF%DB%8C%20%D8%AA%D8%B1%20%D8%A7%D8%B2%20%DA%AF%D8%B0%D8%B4%D8%AA%D9%87%20%20%D8%A8%D9%87%20%D8%AF%D9%86%D8%A8%D8%A7%D9%84%20%D9%85%D9%88%D9%86%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%88%D9%88
مونتولیوو می تواند مناسب میلان باشد
چزاره مالدینی طی مصاحبه ای تلفنی با شبکه ی اسکای اسپورت 24 نظراتش را در باره ی ریکاردو مونتولیوو و احتمال پیوستن او به میلان بیان کرد.
" به نظر من مونتولیوو می تواند یک بازیکن مناسب برای میلان باشد و او حتی توانایی این را دارد که جای آندرهآ پیرلو را در میلان پر کند. فصل پیش فن بومل بسیار عالی کار کرد و هیچ نقصی نداشت اما به نظر من وجود فن بومل کافی نیست و یک بازیکن جوان تر باید به او اضافه شود تا تیم دچار مشکلات غیر منتظره ای نشود. من در مورد این صحبت نمی کنم که موتولیوو قطعا به میلان می آید چون چیزی نمی دانم اما خبر های اخیر و مهم تر از همه اینکه بازوبند کاپیتانی از او گرفته شده است روند یک انتقال را نشان می دهد. ضمنا او خواستار جدایی از فیورنتینا است. "
او در مورد اخبار اخیر در مورد برزیلی ها و شایعات پیرامون پیوستنشان به میلان گفت :
" این امری عادی است . مسلما هر بازیکنی برای رشد در فوتبال نیاز به بازی کردن در اروپا دارد و برزیلی ها میلان را دوست دارند. "
منبع:
کد:
http://www.ac-milan.ir/news.aspx?id=2084&%D9%85%D9%88%D9%86%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%88%D9%88%20%D9%85%DB%8C%20%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF%20%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B3%D8%A8%20%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86%20%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D8%AF
آیا شواینی مستر ایکس میلان است؟
35 ميليون يورو به علاوه فلاميني براي جذب اشتايگر
باشگاه ميلان براي جذب هافبک ملي پوش بايرن مونيخ پيشنهاد جديدي را مطرح کرد.
به گزارش فارس و به نقل از کوريره دلوسپورت، بسياري از کارشناسان فوتبال ايتاليا معتقدند باستين شواين اشتايگر همان کسي است که آدريانو گالياني از او به عنوان مرد مورد نظر نام برده است. ميلاني ها مي خواهند با پرداخت 35 ميليون يورو ملي پوش آلمان را از ايالت باواريا خارج کنند. البته سران ميلان هم چنين براي اغواي بايرني ها اعلام کرده اند حاضرند متيو فلاميني هافبک فرانسوي خود را نيز علاوه بر مبلغ پيشنهاد شده به عنوان بخشي از قرارداد راهي بايرن کنند.
منبع:
کد:
http://www.qudsdaily.com/archive/1390/html/4/1390-04-28/page5.html#22
فان بومل: میلان شکست ناپذیر خواهد ماند
ستاره هلندی معتقد است که روند موفقیتهای روسونری ادامه خواهد یافت
سایت گل- مارک فان بومل، ستاره خط میانی باشگاه میلان معتقد است که میلان از عنوان قهرمانی اش در فصل 1-2010 سری آ دفاع خواهد کرد
شاگردان ماسیمیلیانو الگری فصل گذشته توانستند برای اولین بار از سال 2004 به بعد فاتح اسکودتو شوند و در بازار نقل و انتقالات تابستانی بازیکنانی مثل فیلیپه مکسس، تایه تایوو و استفان الشاراوی را به خدمت گرفتند. البته آندره آ پیرلو هم رختکن این تیم را به مقصد یووه ترک کرد.
مارک فان بومل که در بازار نقل و انتقالات زمستان گذشته با قراردادی شش ماهه از بایرن مونیخ به میلان پیوست و بعد قراردادش را برای یک سال دیگر تمدید کرد معتقد است که تیم جدیدش به روند موفقیتهایش ادامه خواهد داد
فان بومل به گاتزتادلوسپورت گفت:« هیچ شکی ندارم که شکست دادن میلان هنوز کار آسانی نخواهد بود.ما قهرمان ایتالیا هستیم و با توجه به فصل گذشته تنها یک بازیکن بزرگ که آندره آ پیرلو بود را از دست دادیم.»
ستاره هلندی ادامه داد:« ما تیم خوبی داریم و سال گذشته مقابل حریفان بزرگی مثل ناپولی و اینتر عملکرد خوبی داشتیم. اگر مثل فصل گذشته بازی کنیم، حتی می توانیم قهرمان اروپا شویم.»
میلان فصل گذشته رقابتهای سری آ را با فاصله 6 امتیازی نسبت به اینتر رده دومی به پایان برد و در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا در مرحله یک هشتم پایانی مغلوب تاتنهام شد.
منبع:
کد:
http://www.goal.com/iran/news/1833/%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7/2011/07/19/2581322/%D9%81%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%88%D9%85%D9%84-%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86-%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA-%D9%86%D8%A7%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%AF-%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%AF
امیدواری میلان برای جذب مونتولیوو و پاستوره
قهرمان سری آ قصد دارد ستاره دو باشگاه پالرمو و فیورنتینا را به خدمت بگیرد
سایت گل - باشگاه میلان امیدوار است بتواند خاویر پاستوره هافبک پالرمو و ریکاردو مونتولیوو ستاره باشگاه فیورنتینا را به خدمت بگیرد.
به گفته بخش ایتالیایی سایت گل قصد دارد همانند خریدهای تابستان گذشته خود یعنی جذب زلاتان از بارسلونا و روبینیو از من سیتی دو ستاره جدید را به سن سیرو بیاورد.
خریدهای فصل گذشته میلان کمک بسیاری به قهرمانی این تیم در سری آ کرد و آدریانو گالیانی نایب رئیس این باشگاه معتقد است اضافه کردن دو هافبک با کیفیت دیگر می تواند باعث موفقیت روسونری در رقابتهای لیگ قهرمانان شود.
مونتولیوو 26 ساله قصد دارد فیورنتینا را ترک کند و اخیرا نیز پیشنهاد تمدید قرارداد از سوی مسئولان این باشگاه را رد کرد. الگری سرمربی میلان هفته گذشته اعلام کرد مونتولیوو بازیکن مورد علاقه اوست و قصد دارد او را به خدمت بگیرد.
میلان همچنین قصد دارد خاویر پاستوره را از پالرمو به خدمت بگیرد اما به دنبال راهی است تا مقداری از رقم 50 میلیون یورویی درخواستی مسئولان پالرمو بکاهد.
این در حالی است که گفته می شود مسئولان میلان به دنبال جذب گانسو هافبک ملی پوش سانتوس و مارک همسیک ستاره باشگاه ناپولی نیز هستند.
منبع:
کد:
http://www.goal.com/iran/news/3367/%D9%86%D9%82%D9%84-%D9%88-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/2011/07/19/2581082/%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D8%B0%D8%A8-%D9%85%D9%88%D9%86%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%88%D9%88-%D9%88-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%87
رسمی : استراسر به لچه پیوست!
رودنی استراسر به صورت قرضی به لچه پیوست.
استراسر در سال 2007 بود که به میلان پیوست و اولین بازی خود را زیر نظر کارلو آنجلوتی در سال 2008 برای میلان انجام داد.بازی برابر اودینزه اما او در خال حاضر با توجه به سیاست میلان بر کاهش بازیکنان خود تصمیم به ترک باشگاه گرفت.
استراسر تنها بازیکنی نیست که به صورت قرضی از میلان خارج می شود بازیکنان مختلفی از تیم جوانان و اصلی این تابستان به باشگاه های مختلفی قرض داده شدند.باشگاه های مختلفی در ایتالیا و خارج از کشور به دنبال جذب این ستاره جوان بودند اما او در نهایت تصمیم گرفت به لچه بپیوندد.
امروز میلان ایتالیا با انتشار بیانیه رسمی در وب سایت خود اعلام کرد " رودنی استراسر به صورت قرضی به باشگاه لچه فروخته شد"
با این حال میلان تمایل ندارد بازیکنان خود را به صورت کامل از دست بدهد و به گزارش کوریره دلا اسپورت استراسر کسی که در روزهای گذشته به همراه تیم اصلی تمرین کرده است تا سال 2015 با باشگاه روسونری قرارداد دارد.
منبع:
کد:
http://www.ac-milan.ir/news.aspx?id=2087&%D8%B1%D8%B3%D9%85%DB%8C%20:%20%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%B1%20%D8%A8%D9%87%20%D9%84%DA%86%D9%87%20%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%B3%D8%AA