مونتولیوو کسیه که به درد بایرن میخوره.البته ما یه بازی ساز ارزون و خوب مثل دیگو میخواستیم . ولی مونتولیوو هم چیز خوبیه امیدوارم بخرنش.
دیروز روبن و ریبری خیلی آزاد بودن . همون طور که ریبری گفته بود لام بیاد پشتش غوغا میکنه و کرد :31:
Printable View
مونتولیوو کسیه که به درد بایرن میخوره.البته ما یه بازی ساز ارزون و خوب مثل دیگو میخواستیم . ولی مونتولیوو هم چیز خوبیه امیدوارم بخرنش.
دیروز روبن و ریبری خیلی آزاد بودن . همون طور که ریبری گفته بود لام بیاد پشتش غوغا میکنه و کرد :31:
منم تبریک میگم به دوستان بایرنی
هامبورگ هرچی باشه بردنش لذت بخشه اونم با این نتیجه
امیدوارم نقطه اوج بایرن از نظر بدنی و ساختار تیمی مرحله حذفی سی ال باشه
یوپ هاینکس: این بهترین نمایش فصل بایرن بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یوپ هاینکس، سرمربی بایرن مونیخ، پس از پیروزی 5-0 تیمش مقابل هامبورگ، بازیکنانش را مورد ستایش قرار داد و این دیدار را بهترین نمایش فصل بایرن دانست.
دنیل فن بویتن، فرانک ریبری، آرین روبن، ماریو گومز و ایویکا اولیچ در این دیدار برای میزبان گلزنی کردند و در تمام طول بازی، هامبورگی ها نتوانستند راهی برای مقابله با سرعت بالا و بازی تهاجمی بایرن پیدا کنند.
هاینکس در پایان دیدار در گفتگو با خبرنگاران گفت:" این بی تردید، بهترین نمایش فصل بایرن بود. مسئله ای که بیش از همه باعث خوشحالی من شد این است که گلی دریافت نکردیم.ما می توانیم هم از نتیجه و هم از بازی مان راضی باشیم. ما از ابتدای بازی کاملا مصمم و با تمرکز کامل بازی کردیم."
هاینکس همچنین آرین روبن، ستاره هلندی تیمش که در تمام طول بازی نمایش درخشانی داشت را مورد ستایش قرار داد و گفت:" امروز، او بهترین نمایشش را ارائه داد."
بازی بعدی بایرنی ها، سه شنبه شب در دیدار برگشت مرحله مقدماتی لیگ قهرمانان مقابل اف سی زوریخ است. شاگردان هاینکس در دیدار رفت 2-0 به پیروزی رسیدند."
کد:http://www.goal.com/iran/news/1834/%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86/2011/08/20/2628830/%DB%8C%D9%88%D9%BE-%D9%87%D8%A7%DB%8C%D9%86%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%81%D8%B5%D9%84-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%86-%D8%A8%D9%88%D8%AF
----------------------------------------------
Bayern Munich's Christian Nerlinger denies interest in Fiorentina's Riccardo Montolivo
کریستین نرلینگر، مدیر ورزشی بایرن مونیخ خبر علاقه ی این باشگاه به جذب مونتولیوو رو تکذیب کرده و گفته
که بـایرن قصد نداره بازیکن دیگه ای رو بخدمت بگیره. گزارش های اخیر حکایت از اون داشت که باشگاه بایـرن
وضـعیت ریکاردو مونتولیوو، ملی پـوش ایتالیایی رو زیر نظر داره امـا نرلینـگر میگه: "شایعه ها حقیقت نـداره. ما
این تابـستان با هیچ بازیکن دیگه ای قرارداد امضا نخواهیم کرد."
کد:http://www.goal.com/en/news/15/germany/2011/08/21/2629717/bayern-munichs-christian-nerlinger-denies-interest-in
-----------------------------------------
با این قطعیتی که نرلینگر تو حرفش بکار برده انگار باید امید به اضافه شدن یه مدافع رو بیخیال شیم دیگه :13::19:.
.
Shock for Ivica; Injured Olic out for six to eight weeks
یه خبر بد !!! بایرن ایویکا اولیچ رو برای ۶ تا ۸ هفته نمیتونه در اختیار داشته باشه. روز یکشنبه و بعد از معاینات
دقیق پزشکی مشخص شد که کبودی که در ناحیه ی لگن ایویکا مشاهده میشه جدی تر از چیزی هست کـه
پیـش بینی میشـده و در واقـع ایـویـکا دچار پارگی نسـبی تاندون در ناحیه ی لگـن شده . بنابر این رئیس بـخش
پزشکی باشگاه بایرن،دکتر هانس ویلهلم مولر اعلام کرد که ایویکا بین ۶ تا ۸ هفته نمیتونه بازی کنه.مصدومیت
ایویـکا روی گل پنـجم برابر هامبورگ در بازی روز شنـبه براش بوجود اومد .صحنه ای که اولیـچ بشـدت با جفـری
بروما مدافع هامبورگ برخورد کرد. این دومین بازی ای بود که اولیچ در ۹ ماه گذشته برای بایرن انجام میداد !!.
کد:http://www.fcbayern.telekom.de/en/news/news/2011/30768.php
عجب گل بدیمنی :13:. امیدوارم این مصدومیتش دیگه سریالی نشه . روب و ریب به اندازه ی کافی اذیتمون میکنن :19:.
.
1 مهاجم داشتیم اونم از دست دادیم . حالا باید شاهد گل نزدن ماریو گومز باشیم !! موقعیت هارو یکی پس از دیگری هدر میده !
گومز مگر با مربی بزرگی مثل فانخال شکوفا بشه !!!
فرانک ریبری: دو سال بود از فوتبال بازی کردن لذت نمی بردمالبته فان خال هم زیاد با مزاجِ گومز سازگار نیس . بیشتر یونکر راه دستشه :31:. آخر فصل قبل اگه گلزنیای سوپر ماریو نبود اوضاعمون خیلی بیریخت میشد دیگه . امیدوارم موتورش زودتر روشن شه .نقل قول:
گومز مگر با مربی بزرگی مثل فانخال شکوفا بشه !!!
حالا باید ببینیم با مصدومیت اولیچ رئیس به فکر خرید بازیکن میفته یا نه ! این مصدومیت + اوضاع روبری زنگ خطریه که انگار فقط هوادارای بایرن میشنون و به گوش رئیس روسا نمیرسه :41:. امیدوارم تا دیر نشده یه حرکتی بزنن :19:.
--------------------------
فرانک ریبری، ستاره فرانسوی بایرن مونیخ، یوپ هاینکس، سرمربی تیمش را به دلیل اطمینانش به او، مورد ستایش قرار داد و اعلام کرد بار دیگر اعتماد به نفسش را به طور کامل به دست آورده است.
ریبری که در پیروزی 5-0 بایرن مقابل هامبورگ نمایش درخشانی ارائه داد، تایید کرد دوباره از فوتبال بازی کردن لذت می برد.
او در گفتگو با نشریه کیکر گفت:" من از بازی مقابل هامبورگ لذت زیادی بردم. بار دیگر اعتماد به نفسم را به دست آوردم. سرمربی اطمینان زیادی به من دارد و من واقعا شیوه رفتار او با بازیکنان را دوست دارم.
دو سال بود که از بازی کردن لذت نمی بردم. نمی توانستم آن طور که دوست دارم، بازی کنم و از بازی کردن لذت ببرم. نیاز دارم که از بودن در اوج لذت ببرم."
بایرن در حال حاضر با 6 امتیاز از سه بازی در مکان سوم جدول قرار دارد. آنها در این سه دیدار، 6 بار گلزنی کرده و تنها یک گل دریافت کرده اند.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1834/%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86/2011/08/22/2630916/%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D8%B1%DB%8C%D8%A8%D8%B1%DB%8C-%D8%AF%D9%88-%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D9%88%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%84%D8%B0%D8%AA-%D9%86%D9%85%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D9%85
:18:۲ سال ...این ریبری بدون اعتماد به نفس و بدون لذت از فوتبال، بازیکن خوبی بود . چه شود با اعتماد به نفس + حضور فلیپ لام پشتش :8:.
.
رومنیگه گفته با مهجام میخریم
انگار ترسیدن از مصدومیت اولیچ. واقعا حیف شد الیچ ر. از دست دادیم . کارش حرف نداره
حالا باید ببینیم کیو میخرن !! یکی عین پترسن !
سلام رفقا .
بایرن بازیش با زوریخ رو تا آخر نیمه اول ۱ - ۰ جلو هست . گل رو هم گومز دقیقه ی ۷ زده . به روبن هم استراحت داده و رو نیمکت هست . تو نیمه ی دوم هاینکس یه چنتا جوونا رو بچپونه تو زمین ببینیم چیکار میکنن . حیف که اوسامی رو حتی رو نیمکت هم نذاشته . کی میخواد بش بازی بده پس ؟!!
با این نتیجه دیگه باید کار زوریخ رو هم تموم شده بدونیم و جا داره سلام کنیم خدمت CL :31:.
قرعه کشی گروهی کِی هست حالا ؟
.
قرعه کشی 20:30 دقیقه پنج شنبه به وقت ایران.نقل قول:
+شبکه های پوشش دهنده:
از این سایت من دیشب بازی بایرن رو دیدم وسطاش قطع شد و...کد:http://liveonsat.com/2day.php?start_dd=25&start_mm=08&start_yyyy=2011&end_dd=25&end_mm=08&end_yyyy=2011
فکر کنم وضع اینترنت شما خوب باشه محسن جان! :31:خواستی ببین .کد:http://www.sportlemon.tv/
کاش دروگبا رو قرضی میگرفتن اگه میتونستننقل قول:
یا حتی با یه قرارداد 2ساله میخریدنش،دروگبا هنوزم آخرت مهاجمه
سلام رفقا :10:.
بازی دیشب هم که با همون یه گل گومز تموم شد . پنجشنبه ببینیم با کیا همگروه میشیم :8:.
اما تو بازی دیشب گومز یه آسیب دیدگی کوچولو براش پیش اومد که هاینکس مجبور شد بین نیمه تعویضش کنه . اما خودش که میگه جدی نیست :
ماریو گومز: به بازی با کایزرسلاترن می رسم
ماریو گومز، ستاره باشگاه بایرن مونیخ معتقد است که قادر خواهد بود تا در دیدار شنبه شب بایرن مونیخ مقابل کایزرسلاترن به میدان برود. این درحالی است که او در دیدار برگشت مرحله پلی آف لیگ قهرمانان اروپا که سه شنبه شب برگزار شد و با برد 0-1 باواریایی ها مقابل اف سی زوریخ همراه بود، مصدوم شد.
گومز که تنها گل دیدار سه شنبه شب را به ثمر رساند، مجبور شد تا بین دو نیمه از ترکیب تیم خارج و جایش را به نیل پترسن، ستاره سابق انرگی کوتبوس دهد
بایرن با برد 0-1 مقابل اف سی زوریخ در دیدار برگشت و پیروزی 0-3 در مجموع دو دیدار، موفق شد تا به مرحله گروهی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا راه یابد.
درپایان این مسابقه گومز به بوندس لیگا دات دی ای گفت:« دکتر به من گفت که مصدومیتم شدید نیست. احتمالا عصب پایم گرفته و فکر می کنم که می توانم روز شنبه مقابل کایزرسلاترن قرار بگیرم.»
کد:http://www.goal.com/iran/news/1834/%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86/2011/08/24/2633632/%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D9%88-%DA%AF%D9%88%D9%85%D8%B2%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%B2%D8%B1%D8%B3%D9%84%D8%A7%D8%AA%D8%B1%D9%86-%D9%85%DB%8C-%D8%B1%D8%B3%D9%85
--------------------------
در مورد مهاجم ها هم که گفته میشه بایرن داره به آلوارو نگردو بازیکن سویا هم فکر میکنه . شایعه ای هم هست که بایرن ۱۰ میلیون برای میلادن پتریچ پیشنهاد داده به هامبورگ . همچنین مشکل بایرن با کارلوس توس هم قیمتش هست و اگه قیمتش رو بیارن پایین تر میره تو کارش . به نظرم توس بهترین گزینه هست . البته ۴۵ میلیون یورو هم خیلی زیاده براش .
یه تحلیلی سایت گل بین الملل راجع به مهاجما رفته . ببینید :
کد:http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2011/08/24/2633468/bayern-munich-need-a-striker-like-carlos-tevez-or-sergio
این پاپیس سیسه ی فرایبورگ هم بازیکن خوبیه ها . قیمت و سنش هم که مناسب هست. میتونن فرایبورگ رو راضی کنن. امسال هم که تالا ۴ تا گل زده . پارسالم که بعد سوپر ماریو بهترین گلزن فصل شده بود . البته من ترجیح میدم یه مهاجم شاخ از خارج بوندس لیگا بیاد بایرن .
+ اینکه... دوست داشتم گومز دچار یه مصدومیت حداکثر ۲ هفته ای میشد و به کایزرسلاترن نمیرسید . شده بازی رم میباختیم، مشکلی نبود . اونوقت قشنگ به عمق فاجعه پی میبردن و بهتر دست به جیب میشدن .
امیدوارم تو این یه هفته ای که وقت هست خبرای خوبی بشنویم ...:40:
.
WTF ?!!!! :18::18:
Bayern Munich confirm no new signings will be made before transfer window closes
بایرن مونیخ اعلام کرد که در فرصت باقی مانده برای نقل و انتقالات، بازیکن جدیدی رو بخدمت نخواهد گرفت !!!.
طبق گزارشی که در سایت باشگاه منتشر شده سـران بایرن از ترکیـب فعلی تیم راضی هستن و قصدی بـرای
تقـویت تیـم تا ۳۱ آگوسـت ندارند !. بعد از مصـدومیت ایویکا اولیچ نظـرهای متفاوتـی از مسـئولان بایرن مبنی بر
اینکه بایرن قصد خرید مهاجم داره منتشر میـشد تا اینکه امروز کارل هاینتس رومنیگه طی بیانیه ای متـحد اعلام
کرد که:"همه ی ما -هیئت مدیره،مدیر فنی و سرمربی- اطمینان داریم که ترکیب فعلی تیم میتونه ما رو به هدف
- هامون توی این فصل برسونه".. بایرن برای خرید بازیکنان جدیدش تا اینجا حدود ۵۰ میلیون یورو هزینه کرده.
کد:http://www.goal.com/en/news/15/germany/2011/08/24/2634431/bayern-munich-confirm-no-new-signings-will-be-made-before
وا حیرتا .... :19:
.
هر دفعه یه چیز میگن . گفته بودن بنتنر رو میخرن . واقعا یه مهاجم میخواستیم ما
بکن باوئر: بایرنی ها به جای خرید مهاجم جدید باید از نیلز پترسن استفاده کنند
فرانتس بکن باوئر، اسطوره باشگاه بایرن مونیخ، معتقد است این باشگاه به جای خرید یک مهاجم جدید باید به نیلز پترسن، مهاجم جدیدش اعتماد کند.
بعد از مصدومیت ایویکا اولیچ، بایرنی ها تنها پترسن و ماریو گومز را برای خط حمله در اختیار دارند و به همین دلیل اعلام کرده اند ممکن است یک مهاجم جدید به خدمت بگیرند.
پترسن 23 ساله که در همین تابستان به بایرن پیوست، در دو فصل حضور در انرژی کوتبوس در بوندس لیگای 2، در 55 دیدار، 35 گل به ثمر رساند.
او در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" دیگر امکان خرید در بازار نقل و انتقالات نیست. اگر هم بود، باشگاه برای رسیدن به بازیکن مورد نظرش باید پول زیادی خرج کند.
در حالی که ما نیلز پترسن را داریم که در بوندس لیگای 2 توانسته 25 گل به ثمر برساند. من معتقدم باید به او شانس بازی داده شود."
چند روز قبل یوپ هاینکس، سرمربی بایرن اعلام کرده بود که دوست داشت بازیکنی در اندازه های کارلوس توس یا سرخیو آگوئرو به خدمت بگیرد اما می داند که باشگاه بایرن نمی تواند 40 میلیون یورو برای خرید یک بازیکن پرداخت کند.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1834/%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86/2011/08/25/2635617/%D8%A8%DA%A9%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D9%88%D8%A6%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%86%DB%8C-%D9%87%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%AC%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D9%85-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D9%86%DB%8C%D9%84%D8%B2
-------------------------------------------
آرین روبن: تنها در صورتی از بایرن جدا می شوم که از بارسا پیشنهاد داشته باشم
آرین روبن، ستاره هلندی بایرن مونیخ، اعلام کرد از حضور در باشگاه راضی است و تنها در صورتی آلیانس آره نا را ترک خواهد کرد که مقصد نوکمپ باشد.
این مهاجم هلندی همچنین فاش کرد که سه سال قبل تماس هایی با باشگاه کاتالانی داشته اما هیچ گاه پیشنهادی رسمی از این باشگاه دریافت نکرده است.
او در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" بارسا تنها باشگاهی است که اگر برای خرید کمن ابراز علاقه کند، گزینه فوق العاده ای از نظر من خواهد بود.
آیا آنها تا به حال پیشنهادی برای خرید من ارائه داده اند؟ نه، تا آنجا که من می دانم، نه. سه سال قبل صحبت هایی شد اما پیشنهادی ارائه نشد.
با این وجود بحثی در مورد انتقال من در این تابستان مطرح نشد من از بودن و زندگی در مونیخ بسیار راضی و خوشحال هستم. ننویسید که من می خواهم به بارسا بروم چون چنین چیزی نیست."
این بازیکن 27 ساله در سال 2009 از رئال مادرید به بایرن مونیخ پیوست و تا سال 2013 با باشگاه باواریایی قرارداد دارد.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1834/%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86/2011/08/25/2635610/%D8%A2%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%B1%D9%88%D8%A8%D9%86-%D8%AA%D9%86%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%86-%D8%AC%D8%AF%D8%A7-%D9%85%DB%8C-%D8%B4%D9%88%D9%85-%DA%A9%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7
.
تو گروه خیلی سختی افتادیم . ولی همین گروه عیار یوپ هاینکس رو مشخص میکنه
کاش مونتولیوو رو میخریدن.
برای بازی جلوی همچین تیمایی باید یه خط هافبک قوی و خلاق داشته باشیم،اگه مونتولیوو هم میومد میتونستیم مطمئن باشیم توی همه بازیهای مرحله گروهی میانه زمین مال ماست
دقیقا درسته.
ولی دوستان شک نکنید اگه روبری مصدوم بشن حذفیم
آره اگه روبری دچار مصدومیت بشن تو بازیا کارمون تقریبا تمومه
فعلا هم که روبن به بازی با لاترن نمیرسه
فکر کنم برنامه کاری روزانه روبن این باشه
صبحا از خواب پاشه،بره دستشویی،مسواک بزنه،لباس بپوشه،بره تمرین،مصدوم بشه:دی
مصدوم بشن کسیو در اون پست ها نداریم که حتی 50% توانایی های این 2 رو داشته باشه . مشکل ما اینه .
باید تو بندس لیگا وقتی نتیجه رو گرفتیم سریع تعویض شن
تبریک می گم بازی رو بردیم...
هر چند 3 تا زدیم وگومز هم هتریک کرد ولی به نظرم بازی با هامبورگ بهتر بودیم.
سمت راست هم با حضور بواتنگ و الابا کلا فلج بود!
ایــــــــول ... گومز بالاخره روشن شد :27:. حالا هر چند ۲ تا از گلاش حاصل پنالتی بوده . میگم چنتا گل خراب کرده که این ۳ تا روز زده :31:؟!
کایزرسلاترین 0 - 3 بایرن مونیخ
پیروزی باواریایی ها با هتتریکِ گومز
بایرن مونیخ با کسب پیروزی 3 بر صفر مقابل کایزرسلاترن تعداد پیروزی های متوالی خود را به پنج رساند.
بازیکنان بایرن مونیخ :
نویر، لام، باداشتوبر، فن بویتن، بوآتنگ، ریبری، شواین اشتایگر (۸۸ تونی کروس)، مولر، تیموشچوک، آلابا (۸۳ گوستاوو)، گومز (۸۵ پترسن).
اخطار برای بایرن : دیوید آلابا (۳۸) .
تماشاگر : ۴۹۷۸۰ نفر
بایرن انتقام شکست دو بر صفر سال گذشته را از حریف خود گرفت. باواریایی ها که روبن را به دلیل مصدومیت در این بازی در اختیار نداشتند با درخشش ماریو گومز موفق شدند کایزرسلاترن را مغلوب کنند.
در دقیقه 37 بازی گومز از روی نقطه پنالتی بایرن را یک بر صفر پیش انداخت. نیمه اول با همین نتیجه به پایان رسید اما در نیمه دوم بایرن نمایشی متفاوت داشت.
مهاجم اسبق اشتوتگارت در دقایق 55 و 69 دو گل دیگر برای بایرن به ثمر رساند تا شاگردان یوپ هاینکس در نهایت با نتیجه سه بر صفر میزبان خود را شکست دهند.
بایرن با کسب این پیروزی 9 امتیازی شد و به صدر جدول رده بندی صعود کرد. آنها بعد از چهار هفته از رقابتهای بوندسلیگا تنها یک گل دریافت کرده اند. کایزرسلاترن نیز با این شکست دو امتیازی باقی ماند و اکنون در قعر جدول جا دارد.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1834/%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86/2011/08/27/2639038/%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%B2%D8%B1%D8%B3%D9%84%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-0-3-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%86-%D9%85%D9%88%D9%86%DB%8C%D8%AE-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D9%88%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%87%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D9%87%D8%AA-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%DA%A9
-------------------------------------------------------
گزارش تصویری /
کایزرسلاترن - بایرن مونیخ
محتوای مخفی: ۲۴ عکس دیگه
خدا رو شکر توی این بازی بیشتر از این موقیعت گیرش نیومد!:31: البته یک سر خوب زد که نمی دونم دفاع یا دروازه بان برگشت داد.نقل قول:
میگم چنتا گل خراب کرده که این ۳ تا روز زده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟!
به جاش لام یک تک به تک 100 درصد رو زد تو تماشاگرا!
یکیشو به شخصه از تو 6قدم دیدم که دروازه خالی زد به پای بازیکن حریف:دینقل قول:
میگم چنتا گل خراب کرده که این ۳ تا روز زده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟!
پنالتی هم که گل شد خیلی بد زد،کافی بود فقط تراپ تشخیص درست میداد تا مثل آب خوردن بگیرتش
پنالتی دومشم که خراب کرد
این نوار پیروزی ها ادامه دار بشه خوبه . تیم دچار حاشیه نمیشه و با اعتماد به نفس بالا میره برای اروپا
فقط از خدا میخوام روبری مصدوم نشن
فیسبوک رسمی بایرن به تعداد 2میلیون هوادار رسیدش
سلام رفقا :10:.
تو شرایطی که باقی تیم ها تو روزای آخر نقل و انتقالات مشغول بدیو بدیو ! بودن، ما نشسته بودیم و داشتیم در و دیفال رو نیگا میکردیم :31::13:. و حالا ...
هوينس علاقه بايرن به گوتزه را تائيد کرد
بايرن بازيکنان تهاجمی خوبِ زيادی مانند ريبری، روبن و مولر دارد اما همچنان به گوتزه 19 ساله به عنوان يک خريد بلند مدت فکر ميکند. هوينس به Liga Total! Lounge گفت: بازيکنان زيادی گفتند که به بايرن نمی آيند اما بالاخره آمدند، وقتی قراداد او تمام شد بايد ببينيم چه اتفاقی می افتد.در خبر ها آمده بود که دورتموند پيشنهادات داخلی را مورد توجه قرار نمی دهد و گوتزه را که تا سال 2014 قرارداد دارد زودتر از 2012 نخواهد فروخت اما هوينس خوش بين و صبور است و می گويد من نگران نيستم که او امروز و فردا به بايرن بيايد اگر او همچنان خوب بازی کند و ما همچنان علاقمند باشيم مطمئناً گفتگو خواهيم کرد.
هوينس در مورد وضعيت روبن هم که هنوز بعد از آمدن به باشگاه قراردادش را تمديد نکرده گفت: من کاملاً مطمئن هستم باشگاه در ماه های آينده موفق به تمديد قرارداد روبن ميشود. روبن پيش از اين گفته بود از حضور در بايرن راضی است، او تا 2013 قرارداد دارد.
کد:http://www.fcbayern.ir/FcBayern/comment.php?comment.news.4471
بعید میدونم دورتموند حاضر بشه گوتزه رو بفروشه به بایرن چه تو 2012 چه 2013
انگار استراتژی جدید تیمای بوندسلیگا اینه که دیگه به بایرن بازیکن ندن
این قضیه داره تو کل دنیا مد میشه . ولی تو آلمان بیشتر شدت داره . ولی من فعلا مخالف تضعیف قدرت تیم احیا شده ی دورتموند هستم و خیلی این تیم و دوست دارم . خیلی خوبه که این غول فوتبال آلمان از خواب بیدار شده
پیشنهادی 80 میلیون یوروی یرای ریبری
فصل نقل و انتقالات تابستانی اروپا به پایان رسیده است و باشگاه های اروپایی با جذب بازیکنان مد نظر خود دست به تقویت و پوشش نقاط ضعف خود زدند. فرانک ریبری یکی از ستاره های بایرن نیز در بازار تابستانی مورد توجه چند باشگاه برتر اروپایی قرار داشت و حتی باشگاه چلسی پیشنهاداتی را برای جذب وی به بایرن داده بود
اما اولی هوینس رئیس باشگاه بایرن مونیخ خبر از ارائه مبلغی نجومی برای جذب ریبری می دهد و به ترانسفر مارکت می گوید:" ما در تابستان پیشنهادی 80 میلیون یورویی را که برای جذب ریبری ارائه شده بود نپذیرفتیم." البته هوینس حاضر نمی شود نامی از باشگاه ارائه دهنده پیشنهاد ببرد.
منبع:
پ ن : فکر کنم بازه مون برای حدس زدن نام این تیم خیلی کوچک باشه!کد:http://www.fcbayern.ir
بایرن یورنته را در ژانویه به خدمت میگیرد.
سایت گل – باشگاه بایرن مونیخ قصد دارد در مهلت نقل و انتقالات زمستانی بار دیگر تلاش خود را برای جذب فرناندو یورنته مهاجم ملی پوش اتلتیک بیلبائو انجام دهد.یورنته در چند سال اخیر به یک مهاجم پخته تبدیل شده و اکنون توجه چندین باشگاه بزرگ اروپایی را به خود جلب کرده است.باواریایی ها یکی از مشتریان این مهاجم بوده اند و گزارش ها حاکی از آن است یوپ هاینکس قصد دارد هر طور شده این بازیکن را در مهلت نقل و انتقالات زمستاین به خدمت بگیرد.بیلبائو در پایان فصل گذشته علی رغم صعود به لیگ اروپا با خواکین کاپاروس سرمربی اسبق خود قطع همکاری کرد و گفته می شود یورنته با مارسلو بیلسا سرمربی جدید این تیم رابطه چندان خوبی ندارد.یورنته 26 ساله که 17 بازی ملی در کارنامه خود دارد فصل گذشته در 38 بازی برای بیلبائو 18 گل به ثمر رساند.
کد:http://www.goal.com/iran/news/3367/%D9%86%D9%82%D9%84-%D9%88-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/2011/09/07/2654686/%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%86-%DB%8C%D9%88%D8%B1%D9%86%D8%AA%D9%87-%D8%B1%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%DA%98%D8%A7%D9%86%D9%88%DB%8C%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%AE%D8%AF%D9%85%D8%AA-%D9%85%DB%8C-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%AF
من جاشون بودم میفوختمش و رویس یا هازارد رو میخریدم به جاش چون ریبری حداکثر 2سال دیگه خوبهنقل قول:
پیشنهادی 80 میلیون یوروی یرای ریبری
سلام رفقا .
در ادامه ی بحثی که درباره ی گوتزه شکل گرفت (و با تاخیر چندروزه ی ناشی از شلوغ پلوغی کار و کم پیدایی من:31:)...
با اون "فعلا" کاملا موافقم . ولی مسئله اینه که گوتزه بالاخره ۲۰۱۲ یا نهایتا ۱۳ از دورتموند جدا میشه ولی با این کاری که جدیدا بوندس لیگایی ها یاد گرفتن که به بایرن بازیکن ندن و بازیکنِ تاپشون رو به یه تیم خارجی بفروشن، اولا که باعث میشه بوندس لیگا ضعیف شه و سطحش چه از نظر کیفی و هم از نظر جذابیت افت پیدا کنه .نقل قول:
بعدم بایرن یه جورایی تنها نماینده ی همیشه مدعی آلمان ها تو رقابتای اروپایی هست دیگه . نباید با این بند و بساطا دستی دستی تضعیفش کنن (البته بشدت امیدوارم دورتموند هم بازی های سطح بالاش ادامه پیدا کنه و دومین نماینده ی مدعی آلمان تو اروپا بشه) .
جوری شده که یوآخیم لوو هم گفته دیگه اونجوری نیس که بایرن هر بازیکنی رو میخواس میخرید و گفته گوتزه هم یه روز به یه باشگاه بزرگ خارجی میره :
یواخیم لوو: دورانی که بایرن هر بازیکنی را می خواست، می خرید، گذشته است
بعد از جنگ لفظی مدیران دورتموند و بایرن مونیخ در مورد ماریو گوتزه، یواخیم لوو، سرمربی تیم ملی آلمان نیز در این مورد اظهار نظر کرد.
سرمربی ژرمن ها معتقد است اگر باشگاه دورتموند اجازه ندهد، مونیخی ها شانسی برای به خدمت گرفتن این ستاره 19 ساله نخواهند داشت.
او در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" فکر می کنم آن روزها گذشته که بایرن مونیخ می توانست خیلی راحت یک بازیکن را از دورتموند به خدمت بگیرد."
لوو معتقد است باشگاه دورتموند از لحاظ مالی به ثبات رسیده می تواند پیشنهادهای قابل توجه را نیز رد کند.
" دورتموند می تواند با بایرن رقابت کند. البته گوتزه مطمئنا روزی به یک باشگاه بزرگ خارجی می رود."
کد:http://www.goal.com/iran/news/1834/%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86/2011/09/07/2655032/%DB%8C%D9%88%D8%A7%D8%AE%DB%8C%D9%85-%D9%84%D9%88%D9%88-%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%86-%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%DA%A9%D9%86%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D9%85%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA
------------------------------------
و همچنان هنرمندی ستاره های شیشه ایمون :13:
غیبت احتمالی روبن در دیدار با فرایبورگ
طبق گزارشهای منتشره آرین روبن در دیدار شنبه شب بایرن مقابل فرایبورگ به احتمال قریب به یقین قادر به همراهی باواریایی ها نخواهد بود. این طور به نظر می رسد هنوز علائم تورم در استخوان لگن او حس می شود و او بهبود لازم را نیافته.طبق گزارش منتشره در تی زد، این بازیکن 27 ساله که در روزهای گذشته با تلاش فراوانی تمریناتش را برای بازگشت به روزهای اوج دنبال می کرد، انگیزه های زیادی برای بازگشت به زمین داشت ولی به نظر می رسد که او قادر نخواهد بود تا در دیدار شنبه شب بایرن را همراهی کند.
این ستاره 27 ساله از ابتدای اردوی پیش فصل امسال با مصدومیتهای متعددی دست و پنجه نرم کرده و در دیدار بایرن مقابل کایزرسلاترن که بابرد 0-3 باواریایی ها همراه بود غایب بود.اکنون که احتمال غیبت او در دیدار با فرایبورگ می رود، احتمال می رود که او به دیدار هفته بعد تیمش مقابل شالکه برسد .
خود آرین روبن در صحبتهایی دراین باره به تی زد گفت:« روند بهبود من خیلی سریع نیست. استخوان لگن باید در کمال آرامش بهبود یابد و لازم نیست که فشار زیادی برای بازگشت به خودم وارد بیاورم. باید قبل از هرچیزی بدون آنکه دردی را احساس کنم به تمرین بپردازم و بعد باید ببینیم که چه خواهد شد. حضور من در بازی هفته بعد مقابل شالکه هم در پس پرده ای از ابهام است.»این صحبتها درحالی به گوش می رسد که آرین روبن اخیرا از تمایلش برای تمدید قرارداد با بایرن صحبت کرده و اعلام کرده که آماده تمدید دوران حضورش در آلیانس آرناست.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1834/%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86/2011/09/07/2654381/%D8%BA%DB%8C%D8%A8%D8%AA-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D8%B1%D9%88%D8%A8%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%D9%81%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%A8%D9%88%D8%B1%DA%AF
یوپ هاینکس: به روبن در بازی های سخت لیگ قهرمانان نیاز داریم
یوپ هاینکس سرمربی بایرن مونیخ معتقد است آرین روبن یکی از مهره های کلیدی تیمش است و در بازی های سخت لیگ قهرمانان به او نیاز دارد.روبن هم اکنون مصدوم است و هاینکس امیدوار است او برای دیدار نخست باواریایی ها در لیگ قهرمانان که 14 سپتامبر مقابل ویارئال خواهد بود به شرایط آرمانی بازگردد.هاینکس در گفتگو با وب سایت باشگاه بایرن می گوید:" روبن وقتی آماده باشد به تنهایی می تواند نتیجه بازی را تغییر دهد. ما به او نیاز داریم، خصوصا در بازی های سخت لیگ قهرمانان.""البته باید بگویم که تمام بازیکنان بایرن برای من ارزش خاصی دارند و هر کدام توانایی های خاص خودشان را دارند. مثلا توماس مولر یکی از ستاره های ماست که توانایی هایی هایش را در دیدار آلمان مقابل اتریش نشان داد."
کد:http://www.goal.com/iran/news/1834/%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86/2011/09/07/2654791/%DB%8C%D9%88%D9%BE-%D9%87%D8%A7%DB%8C%D9%86%DA%A9%D8%B3-%D8%A8%D9%87-%D8%B1%D9%88%D8%A8%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%AE%D8%AA-%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D9%85
رافینیا: بازی کردن کنار روبن آسان نیست
رافینیا، مدافع بایرن مونیخ، اعلام کرد به دلیل ویژگی های تهاجمی آرین روبن، بازی کردن در کنار او آسان نیست.رافینیا در تابستان از جنوا به بایرن مونیخ پیوست و خیلی زود با بازی در سمت راست خط دفاعی بایرن خو گرفت اما معتقد است ارتباطش با آرین روبن باید شکل بهتری به خود بگیرد.او در گفتگو با نشریه کیکر گفت:" روبن بازیکن فوق العاده ای است. اما او بازیکنی بسیار تهاجمی است و یک نفر باید باشد که فضای پشت سر او را پوشش دهد. این کار آسانی نیست.به دلیل سبک بازی او، من به اندازه ای که دوست دارم در حملات شرکت نمی کنم. البته وقتی فکر می کنید برای بازیکنی مانند روبن این کار را انجام می دهید، خیلی ناراحت کننده نیست."
کد:http://www.goal.com/iran/news/1834/%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86/2011/09/08/2656110/%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%D9%86%DB%8C%D8%A7-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%DA%A9%D9%86%D8%A7%D8%B1-%D8%B1%D9%88%D8%A8%D9%86-%D8%A2%D8%B3%D8%A7%D9%86-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA
-----------------------------------------هاینکس: خودم را بعد از سال 2013 هم برروی نیمکت مربیگری می بینم
یوپ هاینکس، مربی بایرن مونیخ در برنامه هایش برای خداحافظی از دنیای فوتبال تجدید نظر کرده است. اودر نظر داشت تا بعد از اتمام قراردادش با بایرن به فعالیت 48 ساله اش در عرصه مربیگری پایان دهد. ولی اکنون نظر دیگری دارد.این مربی 66 ساله در نظر داشت که با اتمام قراردادش اب باینر در سال 213 از دنیای مربیگری خداحافظی کند ولی اکنون ایده های دیگری به ذهن او خطور کردههاینکس در صحبتهایی به بیلد گفت:« می خواستم در سال 2013 به مربیگری ام پایان دهم ولی اکنون نظر دیگری دارم. می خواهم جامهای قهرمانی کسب کنم و همچنان به قهرمانی هیم ادامه دهم. بعد از آن باید ببینیم که چه خواهدشد.»او اکنون سومین دوره حضورش برروی نیمکت مربیگری بایرن را تجربه می کند و پیش از این با این تیم به دو قهرمانی در بوندس لیگا دست یافته بود.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1834/%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86/2011/09/06/2652721/%D9%87%D8%A7%DB%8C%D9%86%DA%A9%D8%B3-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%B9%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%B3%D8%A7%D9%84-2013-%D9%87%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D9%86%DB%8C%D9%85%DA%A9%D8%AA-%D9%85%D8%B1%D8%A8%DB%8C%DA%AF%D8%B1%DB%8C-%D9%85%DB%8C
فعلا :10:.
آره اینجوری دارن همه بازیکنهای خوب و از بوندس لیگا خارج میکنن . امیدوارم تمومش کنن . بزارن خرید فروش ها تو خود بوندس لیگا جریان پیدا کنه
اصلا نمیتونم این حرف رو قبول کنم!!!نقل قول:
ا در تابستان پیشنهادی 80 میلیون یورویی را که برای جذب ریبری ارائه شده بود نپذیرفتیم.
کریستین رونالدو با اون همه افتخار و جام های شخصی که اورده رو 80تا فروخته میشه اونوقت بایرن ریبری رو رو 80تا نفروشه؟!!!!
با پولش میتونست بازیکن های خوبی بگیره!
ولی باز هم امکانش ضعیفه که ریبری با 80 میلیون فروخته بشه
الکساندر کولاروف گزینه جدید بایرن
سایت گل- الکساندر کولاروف مدافع چپ صرب تبار باشگاه منچستر سیتی که با مصدومیت شدیدی در ابتدای فصل مواجه شده است یکی از کاندیداهای قرارگیری در لیست فروش این باشگاه لیگ برتری برای پنجره نقل و انتقالات زمستانی است.
بنا بر گزارش وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران از ترانسفر مارکت این مدافع 26 ساله با توجه به مصدومیت جدی و همچنین جذب گائل کلیشی توسط منچستر سیتی موقعیت خود را در ترکیب آبی های منچستر از دست داده است و می تواند در صورت تمایل این باشگاه را در نقل و انتقالات زمستانی ترک کند. با توجه به شایعات رسیده باشگاه بایرن مونیخ شرایط کولاروف را زیر نظر دارد و برای عقد قرارداد با وی علاقه مند است
منبع
سایت گل دات کام
طرفدارهای بایرن ناراحت نشن اما بهتره ریبری رو هر چه زودتر بفروشن و یه بازیکن جوان و بهتر رو جایگزینش کنن چون وقتی قراردادش تموم بشه دیگه نمیشه با قیمت بالا این بازیکن رو فروخت.
یه مثال میرنم همین سمیر نصری بازیکن فعلی من سیتی یه سال از قراردادش مونده بود اما دلش با تیم نبود مسئولان آرسنال اینطور که تو مصاحبه هاشون گفتن تصمیم گرفتن همین فصل سمیر رو بفروشن چون اگه قراردادش تموم میشد به عنوان یه بازیکن آزاد از تیم جدا میشد که در اون صورت خیلی قیمتش میومد پایین.
این ریبری هم دقیقا مثل نصری شده چند تا از مصاحبه هاشو خوندم گفته بود نمیخواد تو بایرن بمونه.
دوستان نمیخوام بگم گومز خیلی بده (هرچند در نسبتا بد بودنش شکی ندارم) یا اینکه بایرن نباید کلوزه رو می فروخت، اما اگر میتونید یه نگاه به گلی که دیشب میرو به میلان زد بکنید تا ببینید فرق این دوتا رو با هم
فقط خوشحالم که کلوزه از تیم ملی خداحافظی نکرد
چمپیونز این هفته شروع میشه ؟؟؟ بایرن کی بازی داره و با کدوم تیم؟
ایران نشون میده ؟
بایرنه دیگهنقل قول:
درسته بازیکنای تاپ زیاد نمیخرن ولی تحت هیچ شرایطی هم بازیکنای تاپشون رو نمیفروشن حتی اگه بتونن جایگزینشونو بخرن
بعدشم رونالدو که فروخته شد دلش با تیم نبود،اگه یادت باشه حتی سال آخری هم که به زور فرگوسن تو تیم مونده بود تو یکی 2جلسه با پیراهن رئال اومده بود سرتمرین که نزدیک بود قشقرق به پا بشه.
بازیکنای تاپ بایرن هم معمولا یا تو خود بایرن بازنشسته میشن یا بعد ازینکه سنشون بالای 30میره از تیم جدا میشن.
میشه افنبرگ،ماکای،البر،لیزاراز و،سانیول،تونی،کلوزه و .... رو از زمانی که یادمه طرفدار بایرنم اسم ببرم.
ریبری،روبن،گومز،شواین اشتایگرو لام هم مسلما تا زمانی که زیر 30سال باشن تو تیم میمونن.
ریبری هیچوقت نگفته بود میخواد از بایرن بره،فقط گفته بود اگه بخواد جایی بره میره اسپانیا که خب این قضیه هم مال 2سال پیشه و بعد از تمدید قراردادش دیگه حرف از رفتن نزدنقل قول:
قرارداد ریبری هم 4سال دیگه اعتبار داره و تا اون موقع هم مسلما بازیکن جایگزین براش پیدا میشه.
آره با اینکه گومز گل زیاد میزنه ولی بیشتر گلاش cheap هستش.زیاد قابل اعتماد نیست،بعضی وقتا بهترین موقعیتای گلزنی رو از دست میدهنقل قول:
آره،بایرن فکر کنم با ویارئال بازی دارهنقل قول:
فکر کنم فقط بازیشو با من سیتی نشون بدن
به به از این نتیجه !
تبریک به دوستان . گومز 4 تا زده . خوبه داره مثل فصل گذشته اماده میشه
این من سیتی کجاس بیاد بترکونیمش دیگه :31: