جمعه احتمالا قسمت جدید میخواد بزاره.
Printable View
جمعه احتمالا قسمت جدید میخواد بزاره.
شبكه سه تصميمش را عوض كرد: «ستايش» پخش ميشود
سعيد سلطاني: اين تصميم براي افزايش مخاطب گرفته نشد
برغم تصميم شبكه سه درخصوص موكول شدن پخش ادامهي قسمتهاي «ستايش» به بعد از ماه مبارك رمضان، شبكه سه اين سريال را پس از يك هفته پخش نشدن، از جمعه اين هفته ـ 21 مرداد ماه ـ روي آنتن ميبرد.
سعيد سلطاني ـ كارگردان «ستايش» ـ در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا با تاييد اين خبر، خاطرنشان كرد: كنداكتور پخش در اختيار تلويزيون و پخش يك سريال نيز متعلق به تلويزيون است.
وي تاكيد كرد: تلويزيون، مطمئنا ملاحظاتي دارد كه در ماه رمضان يك سريال را پخش ميكند. با اين حال ما به عنوان كارگردان، كمتر در مسائلي مثل زمان و نحوه پخش درگير ميشويم.
سلطاني با رد اين احتمال كه شبكه سه سيما به دلايلي مثل عدم استقبال از سريال ماه رمضان اين شبكه، پخش «ستايش» را از سر گرفته است، گفت: تلويزيون ما يك تلويزيون دولتي است؛ كابلي و خصوصي نيست كه هر شبكهاي به صورت جداگانه سعي كند آمار مخاطبش را بالا ببرد.
اين كارگردان يادآور شد: در حال حاضر، كنداكتور شبكههاي سيما طوري طراحي شدهاند كه همه بتوانند سريالهاي همهي شبكهها را ببيند و اين طور نيست كه شبكه سه به خاطر افزايش مخاطبانش، يك مجموعه ديگر را پخش كند.
وي در ادامه درباره تصويربرداري «ستايش» خاطرنشان كرد: تصويربرداري پنج قسمت پاياني همچنان ادامه دارد و تا دو ماه آينده به طول خواهد انجاميد. بعد از اين مدت، پيش توليد «ستايش 2» را كه هماكنون در مرحلهي نگارش فيلمنامه است پيگيري ميكنيم.
به گزارش ايسنا، در «ستايش» به كارگرداني سعيد سلطاني و تهيهكنندگي آرمان زرين كوب، بازيگراني مثل داريوش ارجمند و محمود عزيزي بازي ميكنند. اين سريال 40 قسمتي است و پخش آن تا مهرماه ادامه پيدا ميكند. در قسمتهاي پاياني اين سريال، جمشيد مشايخي به بازيگران «ستايش» اضافه شده است.
سلام به همگی
پس بدا به حاله به تماشاچیاش!!!
حامد:11:
ای بابا........پس اینطور که معلومه و 5 قسمت پایانی رو هم هنوز نگرفتن فکر کنم تا پاییز سریال رو آنتن باشه.
آخه خیلی کم دارن کشش می دن می خوان تو ماه رمضونم پخش کنن تا بیشتر بتونن کشش بدن.
این ستایشم خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی مصنوعی بازی می کنه:2::2::2::2::2::2::2:
.
.
.
پس موقع پخش باید یه کیسه پاکتی بزرام کنارم تا در موقع لزوم پرش کنم....از همونیایی که واسه حالت تهوع میدنا....
کار ما که از یه کیسه پاکتی گذشته. باید بریم سراغ دو تا کیسه پاکتی، سه تا کیسه پاکتی، جهار تا کیسه پاکتی، پنج تا کیسه پاکتی، شیش تا کیسه پاکتی، هفت تا کیسه پاکتی یا شایدم بیشتر :31:نقل قول:
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2 ::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:: 2::2:
.
.
.
من اين سريال خيلي نديدم شايد چند قسمت آخرش ديده باشم به نظرم خيلي جالب نيومد . مگه دوره جاهليت كه طرف از دختر بدش بياد پسر حلوا حلوا كنه فكر كنم اين فيلمنامه براي اون زمان باشه . بعدش اين دختره ستايش حرف زدنش عادي اش هم با گريه است . خيلي ضعيف جلوه ش دادند .
مگه مجبورتون کردن که ببینید پشتشم اوقق بزنید :27:
قربونه دهنتنقل قول:
مگه مجبورتون کردن که ببینید پشتشم اوقق بزنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شماهایی که از فیلم بدتون میاد واسه چی یه ساله دارید دنبالش میکنید و به قول دوستمون تندتند اوق میزنید
معلومه که از فیلم خوشتون میاد وگرنه این همه مدت دنبالش نمیکردید!...:27:
نه دوست عزیز من که قسمت سوم یا چهارم بود که کامل دیدم+ یکی دو قسمت آشنایی ستایش به زیدش و مابقی رو دنبال نکردم وگرنه کارم تا حالا به بیمارستان و شایدم مرگ میکشید!!!!نقل قول:
نقل قول:به چن دلیل ما این سریالو نگاه می کنیم:نقل قول:
1. تا وقتی اینجا ایرانه، ما هیچ فیلمی نداریم تا نیگا کنیم. پس مجبوریم که نیگا کنیم.
2. وقتی خونواده با تعصب کامل پای این فیلم می شینن ما هیچ شیکری نداریم که بخوریم. پس دوباره مجبور می شیم که فیلمو نیگا کنیم.
3. باید این فیلمو نیگا کنیم تا بتونیم جواب شما ها رو که طرفدار این فیلمینو بدیم یا نه؟ پس برای سومین بار هم مجبور می شیم که این سریال رو نگاه کنیم.
4. تو این فیلم به جز ستایش که خیلی مصنوعی بازی می کنه :2:، بازیگرای دیگه ای هم هستن. مثل حشمت فردوس که به نظر من بهترین بازیگر این سریاله و خیلی هم طبیعی بازی می کنه.
حالا دیگه شما طرفدارای این سریال به ما ها که طرفدارش نیستیم گیر ندین. مگه ما به شما چیزی می گیم که شما برای پست انتقادی می زنین؟
حالا برید پیه کارتون این همه م به ما گیر ندین. مگه نه... :47:
.
.
.
نقل قول:
:40:قربون آدم منصف و نکته بین:40:
این فیلم داره زمان جنگ رو نشون میده؟ اون موقع هم شمال و جنوب تهران این همه با هم فرق داشته؟
آخه شاگرد هندونه فروشه به اُستاش گفت اینجا مثل شمال تهرون نیست که مردم تا ساعت 11 صبح بخوابن! :31:
چه سوتی گنده ای !
اونجا که ستایش واسه اون پسره کتاب درسی خریده دیدید ؟!
اگه اشتباه نکنم کتاب عربی بود.
مثلا زمان جنگه ولی کتاب عربیاش واسه همین حالا بود :31:
اون موقع که کتاب عربیش این شکلی نبوده :21:
شمام میشینین برای اینکه از سریالا سوتی بگیرین میبینینشون ها : دی
سخت نگیرین بابا......:)
اگه فیلم it crowd رو میذاشتن هم محتواش بیشتر بود هم بیشتر طرفدار داشت.:31:
با تمام احترامی که برای طرفداراش توی پی سی قائلم! حاضر نیستم حتی صدای سریال رو از توی اتاق بشنوم!
و متاسفم برای صداو سیما و سینمای ایران که افراد تاپ مثل ارجمند با این سابقه بازیگری مجبوره توی این مدل سریالای سطح پائین بازی کنه!!!
دقيقا - ستايش رفته جز مقدسات !!!نقل قول:
2. وقتی خونواده با تعصب کامل پای این فیلم می شینن ما هیچ شیکری نداریم که بخوریم. پس دوباره مجبور می شیم که فیلمو نیگا کنیم.
دلیلش چیه که ستایش بچه هارو نمیبره پیش پدر شوهرش بزرگ کنه؟
پدر شوهرش که پولداره میتونه یه زندگی خوب فراهم کنه برا ی بچه هاش
فقر فساد میاره ...کدوم زن تنهایی میتونه از پس خرج و مخارج زندگی با 2 تا بچه بر بیاد....فقط یه گوشت کیلویی 20 هزا رتومنه
کرایه خونه و پول آب و برق هزار تا خرج و مخارج دیگه بماند
ستایش باید از خداش هم باشه بره پیش پدر شوهرش بچه هاش تو رفاه بزرگ بشن
خود فقر کینه و عقده میاره..
مثلا منی که بابام ماشین نداره وقتی میبنم پسر فلانی زانتیا سوار میشه عقده ای میشم
خداییش ...شرایط وقتی بد تر میشه که ببینی پسر طرف که زانتیا سوار میشه سنش قانونی نیست اما چون آقا زاده است گواهینامه داره ؟؟؟؟!!! :18:نقل قول:
مثلا منی که بابام ماشین نداره وقتی میبنم پسر فلانی زانتیا سوار میشه عقده ای میشم
من موندم چرا این ستایش نمیره یه دو هفته نزدیک خونه حشمت فردوس چادر بزنه :31::41: سه سوت کله پا میشن کل خانواده حشمت خان ..عروسش که دوبار دیدش سکته ناقص زد:5: ... هنوز حشمت خیلی جون سخته که طوریش نشده !!!!!!!!!!!!!!
قرار بود ماه رمضان نشون ندن پس چی شد . خدارو شکر شام و افطار رو با هم می خوریم وگرنه مجبور بودیم بشینیم فیلم ببینیم اونم موقع شام !!! شام خوردن با اعمال شاقه !!!
دیگه باید سوخت و ساخت!!!نقل قول:
قسمت های اول فیلم رو نگاه میکردم ولی بعد از چند قسمت دیدم واقعا فیلم جالبی نیست و
زیاد ابکی هست خوشم نیومد از فیلم من موندم چرا کارگردان میخواد زیادی فیلم رو ککککشششششششش
بده...
یعنی واقعا شما نمیدونی چراااااااااااااااااا؟نقل قول:
چرا کارگردان میخواد زیادی فیلم رو ککککشششششششش
پس توی ایران زندگی نمیکنی! یا فیلم ایرانی نمی بینی یا .....
یه نمونه ساده:(ستایش خانوووووووم)
من قبلا هم گفتم ماها عادت داریم توی رنج زندگی کنیم و بعد بگیم خدا اون دنیا اجر و ثوابشو می ده
حالا این دیالوگ ستایشو ندیدین:
ـ من بهترین لحظات زندگیم رو تو اینجا گذروندم.
با این دیالوگش هر چی طاهر و امثال طاهر رو به گند کشید.
من نمیدونم این ستایش چرا فقط می خواد بگه که منم آدم خوبیم؟
حالا خوبه همه رو اون کشته ها!!!!!!
وقتی هم که می خنده از چشاش اشک جاری میشه. می خواد بگه که منم مظلومم.
حالا خوبه همه رو اون کشته ها!!!!!! :31:
.
.
.
قبول دارم تو ایران میخوان بزور تحمیل کنن کاری رو و بگن که ادم دنبال راحتی نباشهنقل قول:
ارامش نباشه و همش سختی بعد اون دنیا ثوابشو بگیر و راحت باش
نقل قول:
ماها عادت داریم توی رنج زندگی کنیم و بعد بگیم خدا اون دنیا اجر و ثوابشو می ده
بلاخره یه جوری باید مردمو واسه گندهایی که در آینده میخوان بزنن آماده کنن :20:نقل قول:
قبول دارم تو ایران میخوان بزور تحمیل کنن کاری رو و بگن که ادم دنبال راحتی نباشه
ارامش نباشه و همش سختی بعد اون دنیا ثوابشو بگیر و راحت باش
با همین فیلما روی روحیه ی مردم کار میکنن تا آمادگی داشته باشن سختی های بیشتری بکشن و خدا اون دنیا ثوابشو بده :11:
جالبه اینجا کلوپ منتقدان سریال ستایش هست تا کلوپ هواداران ستایش.(البته اگه سریال قابل نقد باشه)
و باز جالبه همه کسانی که اینجا هستند مخالف سرسخت این سریال هستند
وباز جالبتر اینه که همه دوستانی که به شدت از این سریال متنفرند میشینند و سریال رو می بینند
و باز خیلی جالبه که . ..
نمیدونم من که از این سریال بشدت بدم میاد باز سریال رو می بینم البته بدون تمرکز چون تو خونمون همه خانواده سریال رو میبینن.
داستان سریال تو این قسمت اخر دیگه به نهایت چرت بودن خودش رسید .اخه کی میاد این طور زندگیشو ول کنه و فرار کنه که حالا چی بشه؟والله تو سریال فرار از زندان هم بازیگراش این همه فرار نکردند.
خبر جالتر اینکه دارن قسمت دومش هم میسازن گل بود به سبزه هم اراسته شد.
کی دلش میخواد توی رنج زندگی کنه؟؟؟.. بعضی ها مجبورن...نقل قول:
ماها عادت داریم توی رنج زندگی کنیم و بعد بگیم خدا اون دنیا اجر و ثوابشو می ده
توی این قسمت برای تحویل ندادن بچه ها به پدر بزرگشون (طبق قانون ) ستایش همراه بچه ها و پدرش فرار میکنه ! ایا این خودش نوعی قانون گریزی و زیربار قانون نرفتن نیست ؟
__البته چون بیننده زندگی ستایش رو دنبال میکنه و بنوعی قهرمان داستان هستش بچشمش این خلاف قانون نمیاد و حق رو به اون میده !!!__
در صورتی که میدونه پدر بزگشون دیگه نمیزاره بچه هاشو ببینه چیکار میتونست کنه... تازه هنوز محمد 2 سالش نشده...نقل قول:
ایا این خودش نوعی قانون گریزی و زیربار قانون نرفتن نیست ؟
اون قدیما عروسک دارا تو مهدکودک چیکار میکرده؟
نکنه اینم مثل اون پیکان دوگانه سوز سوتی بوده؟
پارادوکس .نقل قول:
جالبه اینجا کلوپ منتقدان سریال ستایش هست تا کلوپ هواداران ستایش.(البته اگه سریال قابل نقد باشه)
و باز جالبه همه کسانی که اینجا هستند مخالف سرسخت این سریال هستند
وباز جالبتر اینه که همه دوستانی که به شدت از این سریال متنفرند میشینند و سریال رو می بینند
ایرانی ها کلا پارادوکس ساز هستند .
بازار راکد است، اما هيچ کس گرسنه نيست
هيچ کس شکايتی ندارد، اما زندان ها پر است
هيچ کس گرسنه نيست، اما همه نا خوشنودند
هيچ کس کار نمی کند، اما تمام برنامه ها اجرا می شود
و ....
همین چیزاست که " هنر نزد ایرانی است و بس " رو می سازه دیگه :دی
پس ستایش که می دونه این بلا قراره سرش بیاد چرا نمی ره با حشمت فردوس تو رفاه زندگی کنه.نقل قول:
از هر طرف که نیگا می کنیم، می بینیم حشمت خان پیشنهاد کاملا منصفانه ای به ستایش ارائه داده.
فقط الکی تو فیلم می خوان ستایشو مظلوم نشون بدن.
.
.
.
من موندم این همه مظلومیت رو الکی نشون میدن کی چی بشه؟؟
از یه جهت راست میگی... اما حشمت فردوس فقط پسره براش مهمه اون دو نفر دیگه براش ارزش چندانی نداره... بعدش ستایش میخواد بره اونجا که بشه آینه دق انیس که خب این زیاد خوب نیست...اگرم بره اونجا دیگه فیلم آنچنان ارزش دیدن نداره چون جهتش عوض میشه... در واقع میخواد بفهمونه که همه چی پول نیست؛ که اگه ستایش بره اونجا دیگه این مضمون رو نداره...نقل قول:
پس ستایش که می دونه این بلا قراره سرش بیاد چرا نمی ره با حشمت فردوس تو رفاه زندگی کنه.
از هر طرف که نیگا می کنیم، می بینیم حشمت خان پیشنهاد کاملا منصفانه ای به ستایش ارائه داده.
فقط الکی تو فیلم می خوان ستایشو مظلوم نشون بدن.
وقتی این ستایش می بینم یاد درد رنجام می افتم
ستایش تو سریال بچه مثبته
ولی عکسهای جلفش اینترنتو ترکونده پانک های کره ای ژاپنیو گذاشته تو جیپ پشتش
یک نگاه به نازنین ساختمان پزشکان بکنید چقدر متینه
20/30 دیدید که نجفی نشون داد اینا تو یک سکانس ده بار دیالوگ ها رو تکرار می کنن
ميخواد مثلا به وصيت شوهرش عمل كرده باشه .چون گفت بچه ها رو به پدرم نده و به روش آقاي نادري بزرگشون كه نه حشمت فردوسنقل قول:
اگه می گفت خودتو بکشم عمل می کرد؟نقل قول:
ینی واقعا صاهر دوس داره که ستایش این همه سختی بکشه؟
.
.
.
سلام
در مورد قانون گریزی ستایش که واقعا جای حرف داره
اگه طرف مرد باشه باید پای قانون وایسته حتی اگه به ضررش باشه ولی اگه زن باشی از قانون فرار کردن هیچ اشکالی نداره تازه تحسین هم میشه همه همسایه ها و هندونه فروش ها هم کمکش میکنن
اون حشمت بیچاره حق نداره نوه هاش رو ببینه.
این ظلم نیست؟رواج زن سالاری توی جامعه نیست؟که همه جا حق با خانم هاست؟