سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Amin
مشكل اينجاست كه دكمه اي كه مي خوام انتخاب كنم اسپيس و با زدن اسپيس دكمه كنسل زده مي شه و نمي توان اسپيس را انتخاب كرد
Printable View
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Amin
مشكل اينجاست كه دكمه اي كه مي خوام انتخاب كنم اسپيس و با زدن اسپيس دكمه كنسل زده مي شه و نمي توان اسپيس را انتخاب كرد
بازم سلام
با احترام خدمت x man (همكار انجمن) ادامه كارم رو در اين تاپيك ارائه ميكنم.
تذكر : فايلها و برنامه هاي جديد با نوشته new نشان داده می شود.
--------------------------------------------------------------------------------
newجديدترينkitserver + لباس تيمهاي آلمان . روسيه . چلسي . ميلان . ليور پول
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبديل ليگ c به ليگ آلمان - درست شدن آرم تيمها - نام بازيكنها - پيراهن بازيكنها (تمام تيمهاي pes)
براي وارد كردن اين فايلها در بازي بايد اول فايلها را ازحالت فشرده درآورده و بعد به وسيله DKZ Studio فايلهاي موجود را وارد دو فايل 0_text و e_text كرده و بعد آبشن فايل را در قسمت :
C:\Documents and Settings\Ali\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1
كپي كنيد
تذكر : از آبشن فايل داخل لينك بالا استفاده نكنيد و از آبشن فايل زير استفاده كنيد
كفشهاي جديد ( براي وارد كردن اين كفشها در بازي از Game Graphic Studio استفاده كنيد)
با سلام
میشه بگید این kitt server رو کجا بریزم
اگر ممکن هست برای ایمپورت کردن این فایل ها بیشتر توضیح بدین
یک سوال داشتم ایا پچی برای چمن های بازی نیومده ؟
با سلام
میشه لینک برنامه dkz رو برای دانلود بزارین ؟
با سلام
لینک برنامه kitt server مشکل داره و دانلود نمیشه , اپشن جدید هم پیغام not found میده
میشه راهنمایی کنید
يكي جواب ما رو بدهنقل قول:
نوشته شده توسط the_god_of_3dsmax
برای داونلود کیت سرور بعد از کلیک روی لینک و باز شدن صفحه 3 دقیقه صبر کنید
بعد روی لینک داونلودش کلیک کنید در صفحه بعدش هم دوباره رو لینک داونلود
کلیک کنید.
نقل قول:
نوشته شده توسط the_god_of_3dsmax
ابتدا با موس روی کنسل بروید و اون نگه دارید اما ول نکنید
در همین حال دکمه اسپس را بزنید تا درست شه.
اقایون من میخوام دو دسته بازی کنیم یکی کیبورد و یکی دسته اما بعد از تنظیمات تو بازی نمیتونم دو نفره بازی کنم.
بازم سلام
new جدیدترین آبشن فایل
new ورژن جديد bundesliga patch تبديل كننده ليگ c به ليگ آلمان
تذكر : از آبشن فايل داخل patch استفاده نكنيد واز آبشن فايل بال استفده كنيد
برنامه هاي مورد نياز Game_Graphic_Studio_6.1.1 & DkZStudio_0.92B
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تبديل زبان DkZStudio به انگليسي
براي اون دوستايي كه مشكل با نصب برنامه ها دارن طي فردا پس فردا يك فيل آموزشي درست ميكنم وبراي دانلود ميگذارم
يا علي
با سلام
یک درخواست داشتم میشه یکی از دوستان لطف کنه و نحوه زدن ضربه ایستگاهی رو با عکس یا معمولی توضیح ده
با تشکر
(خودتو جلوی دروازه فرض کن)1- اگه از چپ محوطه جریمه ضربه میزنی باید دیرک سمت چپ
روی سر آخرین نفر از دیوار دفاعیقرار بدی البته این با بازیکن راست پا بود بعد جهت بالا رو
نگه دار بعد قدرتشو تا کمی کمتر از نصف بیار قلقش باید دستت بیاد
2-اگه از چپ می خوا ی بزنی دیرک سمت راستو روی سر نفر یکی مونده به آخر بزار و کارای
قبلی رو انجام بده راستی اینم راست پا بود اگه با چپ پا خواستی بزنی تمام مراحل بالا
(1 و 2) جاشون با هم عوض می شه
قدرت کمتر از نصف مربوط به پشت محوطه جریمه بود اگه دورتر بود قدرتش به نسبت زیاد می شه.
یا سلام
دوست عزیز منظور شما از دریک چیست
میشه بهتر و واضحتر توضیح بدین
بابا دیرک افقی دروازه!!!!!!!!!!
من خودم این بازی رو ندارم کلا اصلا با فوتبالم حال نمی کنم یکی ا زدوستام این بازی رو گرفته می گه که دکمه هاشو نم یتونه تنظیم کنه و حتما باید با گیم پد بازی کنه لطفا یکی از دوستان لطف کنن به من بگن که تنظیم دکمه های بازی کجاست تا من به این دوستم بگم !!!
نمردیمو واسطه سوال پرسیدن هم شدیم !!!
بازم سلام
توي اين چند روز شايد مهمترين و بدترين اتفاق در مور د كيت سرور اين بوده كه شايد تيمي رو لباسشو وارد بازي كنيد و بعد از وارد شدن در بازي در مسابقات معمولي و ليگ همه چيز درست باشه ولباس وارد شده به درستي عمل كنه اما مشكل در اينجاست كه اين لباس به درستي در مستر ليگ كار نميكنه .
new فايل جديد برطرف كننده مستر ليگ (kservdll-611)
new جديد ترين تبليغات دور زمين
يا علي
سلام رفیق !
اگه میشه یه آموزش ساده و خوب برا وارد کردن این پچ ها با کمک نرم افزار هایی مثل DkZStudio و GameGraphicStudio و یا AFSExplorer بنویس. من هر کاری کردم نتونستم تابلوها رو وارد کنم... البته این لینک تبلیغات که شما گذاشتی رو هنوز امتحان نکردم .
آقا جاوید شما به دوستت بگو که بره همون جایی که بازی رو نصب کرده و setting رو باز کنه
بعد بره روی تب کیبورد و کلیداشو تنظیم کنه و بعد بره توی بازی چون اگه اصلا گیم پد به سیتم
وصل نباشه بازی برای player1 کیبورد رو می شناسه.
آقا مرتضی شما اول فایل text_0 که در فولدر dat همون جایی که بازی رو نصب کردی با برنامه
GameGraphicStudio باز کن بعد برنامه یه سوال میپرسه که شما no بزن
همون یک فایل رو برنامه برات تبدیل به کلی فایل با شماره می کنه .
همین فایل تبلیغ کنار زمین رو اگه باز کنی می بینی هر فایل یک شماره داره که باید جایگزین فایل هم نام
در لیست برنامه شوند.
برای اینکار شماره فایل مورد نظر رو از لیست برنامه پیدا کن بعد روش کلیک سمت راست کن import
رو بزن از صفحه باز شده فایل هم نام رو در فولدر داونلودی انتخب کن بعد ok و تمام.
و تمام فایل های داونلودی رو به همین ترتیب جایگزین کن
برای عوض کردن چهره هم می توند پچ مورد نظر از طریق همین برنامه وارد کنید.
راستی وقتی برنامه رو باز میکنی دست راست وسط صفحه تو یک کادر مشکی اسم برنامه رو نوشته
درست زیر اوون 4 گزینه هست که شما روی None قرارش بده
اگه سوالی بود در خدمتم
با سلام
این مشکل میشه رفع بشه ؟
دوستان اگر راهنمایی بکنید ممنون میشم
يه مشكل به نظر من خيلي بزرگ داره پرو 6 اونم دوربين هاي بازي هست خيلي نا فرمه نميتوني كامل بر بازي مشرف باشي
آيا راه حلي وجود داره
توي پرو 5 دوربين بهتر بود بنظرم
درضمن این فایل اپشن فایل نهایی که قرار دادی که در ان تیم های المان درست شده اند از رپید شاید پاک شده است ضمن قرار دادن این فایل در مگا شایر چون مطمن تر است توضیح کاملی درباره این اپشن فایل قرار دهید تا با خصوصیات ان اشنا شیم وبدونیم این اپشن فایل چه کاری انجام می دهد وچه تغییراتی دراین بازی انجام میدهد این فایل رو دوباره حتما قرار دهی
با سلام
دوست عزیز لینک هایی که برای dkz , ggs "ذاشتتی خراب هست
ممکن هست در یک جای دیگه اپلود کنید
با تشکر
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط pes6
ممنون از زحمات شما دوست عزیز اما یک سوال داشتم این فایل برطرف کننده مستر لیگ رو در کجا بریزم ؟
با تشکر
با سلام
یک درخواست از دوستان داشتم اینکه هر پچی برای تغییرات در بازی داده میشه طریقه امپورت کردن هم کامل توضیح داده بشه تا مشکلی پیش نیاد
سلام میخواستم بدونم
این بازی با گیم پد هم ساپورت میشه چون با شماره قبلش ساپورت نمیشد
ممنون
با سلام
دوست عزیز این برنامه تبدیل زبان انگلیسی Dkz چه جوری باید ریخت تا زبان عوض بشه ؟
سلام دوستان
بالاخره بازی به دستم رسید.
من از اون کسایی هستم که غیر از فیفا هیچ فوتبال دیگه ای بازی نمی کردم.
game play این بازی فوتبال خیلی طبیعی تر از فیفا هستش.اما خیلی بازی کردن باهاش سخته.
ببخشید یه سوال داشتم چطور میشه این بازی رو دونفره بازی کرد.من یک دسته بازی دارم ولی هر کاری کردم نتونستم دو نفرش کنم.
بازم سلام
من تا ساعت 9 امشب سعي ميكنم چندين فايل آموزشي رو قرار بدم تا دوستاي عزيز ديگه به مشكل بر نخورن
يا علي
مرسی منتظریمنقل قول:
نوشته شده توسط pes6
سلام آقا یاور . به جمع PES بازها خوش آمدی چند نکته زیر رو برات می گم تا بری حال کنی:
1-سعی نکن که حتما بازی رو روی Top player بازی کنی چون سخت که هست و هر چی
از بازی می گذره سخت تر هم میشه چون هوش مصنوعی بازی فوق العلاده بالاست به
طوری که اگه شما به حمله از جناحین اصرار بورزید یا گلی بزنید مطمئن باشید که دفعه بعد
شما از این روش به گل نمی رسید یا اگه برسید به سختی می رسید.بهتره که بازی رو رو حالت
معمولی بازی کنید تا به تدریج به Top player برسید تا از بازی زده نشید.
2-برای دو نفره بازی کردن برو همون جایی که بازی رو نصب کردی و setting رو باز کن و برو روی
تب کیبورد و کلیداشو تنظیم کن و بعد با تب player1 کاری نداشته باش تا بازی, player1 رو کیبورد
بشناسه و بعد برو به تب player 2 و دسته بازی رو انتخاب کن و کلیداشو تنظیم کن
برای انتخاب کلید هم با موس رو کلید مورد نظر کلیک کن و بعد دکمه مورد نظر دسته رو که
میخوای بزن
3-اگه در حین بازی توپ رو هواست (مثلا دروازبان زده زیر توپ) شما کلید های L1 و L2 رو به طور
هم زمان نگه دارید بازیکن به زیر توپ رفته و موقعیت ضربه زدن به توپ پیدا می کنه.
اگه از این جور نکات خواستی بگو تا باز برات بگم.
با سلام در مورد ریختن پچ برای زبان انگلیسی کسی از دئستان توضیح نمیده
در مورد تبایغات دور زمین این تبلیغات فقط برای تیم رئال هست و در این ورزشگاه هست چه طور میشه در بقیه ورزشگاهها باشه
با تشکر
مرسی آرش جان.نقل قول:
نوشته شده توسط آرش-19
چندتا دیگه سوال داشتم:
1-چطور می تونم شوتامو بهتر بزنم؟آخه هر چی میزنم توپ بیرون میره.اگه میشه بگید اندازه شوت چقدر باشه
2-چطور توپ رو از حریف بگیرم؟آخه تو فیفا D رو نگه می داشتی خودش دنبال توپ می دوید و توپ رو می گرفت.
3-توی بازی بیشتر چجوری میشه گل کرد.( حرکت در عمق یا سانتر)
4- تو تنطیمات بازی قسمتی نیست که بشه یه کم سرعت بازی رو زیاد کرد (آخه اصلاً به این سرعت عادت ندارم)
5-اگه میشه یه پچ رو معرفی کنید که تمام اسم ها توی بازی درست بشه(و همچنین آموزش استفادش رو هم بگین.آخه همش اسم یه برنامه رو می گید که من اون برنامه رو ندارم)
ضمناً فکر نکنی بازی فوتبال نیستم.من یک فیفا باز حرفه ایم ولی دیگه برام تکراری شده.
امیدوارم که خیلی سریع کار با pes رو هم یاد بگیرم.درکل واقعاً pesخیلی بهتر از فیفا هستش!!!
از راهنمایی های قبلیتون هم ممنون.
منتظر جواب سوال های بالا هستم.
خیلی ممنون.منتظرم.بای
بازم سلام
من خیلی سعی کردم تا فایلهارو آماده کنم ولی معضرت میخواهم اما حالا به صورت نوشتاری توضیح میدم
در مورد فایلها : اگر فایلها تعدادشون کم بود از برنامه Game Graphic Studio 6.1.1 استفاده کنید اینهم بگم که این برنامه نیازی به SAVE نداره ولی یادتون باشه یک ک÷ی از فایل 0_text یا ........ بگیرید تا بازیتون خراب نشه در صورت ریختن فایل اشتباه . اما فایلهای زیاد رو با DKZ Studio بریزید چون گزینه ای داره به نام IMPORT ALL FILES
داره که به راحتی میتونید فایلها رو جمعآ به بازی وارد کنید ولی قبل از چگونگی این کار روش انگلیسی کردن DKZ رو بگم اول فایل englishpatch dkz با Winrar 3.42 یا WIN ZIP از حالت فشرده سازی خارج کنید وبعد به درون پوشه رفته و Yeni Klasör به 123 تغییر بدید. حالا به درون 123 رفته و English 0.8 رو باز کنید وبروی گزینه شبیه YES کلیک کنید
و بعد DKZ Studio اجرا کنید کلید F5 رو بزنید وبعد از باز شدن پنجره به قسمت IDIOMAS رفته و زبان را به انگلیسی تغییر بدید. حالا فرض میکنیم که بااین برنامه فایل 0_text باز کردی م و میخواهیم پچ تبلیغات زمین رو بریزیم
به قسمت EDIT رفته ,گزینه IMPORT \ IMPORT ALL FILE و ................. که نیازی به توضیح نداره و حالا یادتون نره که باید از FILE\SAVE AS رو انتخاب و فایل 0_text در جای دیگه SAVE کنید و بعد جایگذین فایل 0_text قبلی بکنید
نصب kitserver
اول پوشه kitserver کپی کنید وبه آدرس نصب بازی برید و در این آدرس پوشه رو قرار بدید
Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6
حالا یک بار به صورت الکی وارد بازی شده واز اون خارج شید
بعد به پوشه kitserver رفته و SETUP رو اجرا کنید و INSTALL رو بزنید حالا kitserver نصب شده
میتوند نوع پیراهن رو با کلیدهای 1و 2 عوض کنید و بازدن کلید TAB بلیز دروازبانهارو انتخاب کنید
یا علی
ممكنه بگين چه شكلي ميشه دريبل دوطرفه زد؟؟
يه سوال ديگه اينكه در زمان دويدن چجوري توپ رو جلوتر بندازيم؟؟
ممنون ميشم توضيح بدبد :)
با سلام
دوست عزیز پس اسن فایل اموزشی چی شد ما منتظر هستیم
میشه بگید چه طور میشه برگردون زد (با صفحه کلید )
دوست عزیز این فایل کیت سرور ارور میده میشه یه راهنمایی بکنید
نقل قول:
نوشته شده توسط Ali_pc
با سلام
از دوستان میخوام که به سوالات بقیه هم جواب داده بشه
جواب این سوال رو یکی لطف کنه و بگه
از ارش عزیز هم میخوام تمامی نکات اموزشی یا غیر اموزشی رو بگند تا بهتر با این بزی اشنا بشیم
در مورد ضربات پشت محوته و دریبل زدن و قیچی زدن و هر نکته دیگه
ارش جان من منتظر برنامه های اموزشی شما هستم شما قرار بود ساعت 9 این برنامه ها رو در سایت بزاری
ببینم ایا این بازی روی گرافیک 64 و رم 256 قابل اجرا هست یا نه میشه یه توضیح مختری بدین
ممنون
بچه ها لطفا یکی در مورد گزینه های انتخاب اول مسترلیگ یه توضیح کاملی بده بعد هم بگه چیکار کنیم که سخت ترین حالت بازی بازی کنیم ولی از انرژی بازیکنها هفته به هفته کم نشه و مجبود نشیم که هر 2 بازی 1 بار بازیکنهای اصلی رو نیمکت نشین کنیم