امتحان کردم جواب منفیه فقط srt
امتحان کردم جواب منفیه فقط srt
سلام دستتون درد نکنه همون کارایی رو که گفتید انجام دادم همه کانالای دیجیتال رو گرفت فقط شبکه خبر رو نمیگیره
---------- Post added at 09:18 AM ---------- Previous post was at 09:18 AM ----------
برای شبکه خبر چی کارش کنم
چرا هست یکم جاش فرق کرده شاید شما از pr استفاده کن همه شبکه ها رو بالا و پایین کن ببین مطمئن شو که نیست ؟
من مطمئنم هست فقط جاش احتمالا فرق میکنه شما توقع داری 6 باشه که عموما هم همین طوره حالا ممکنه برای منطقه شما جاش فرق بکنه
اگه نبود یه بار دیگه تنظیم دیجیتال اتوماتیک رو بزن این بار گزینه یکی مونده به آخر رو به جای نرمال (فول) انتخاب کن احتمال 99.99٪ حل میشه
ببخشید این جریان فلش بالای 4 گیگ رو قبول نمیکنه چیه؟ یعنی نمیشه فلش 8 بهش وصل کرد؟؟؟؟؟
حالا اگه اصرار به خرید تی وی معمولی باشه ، بین 720 و سامی D5950 که 100 هرتز هم هست کدوم رو پیشنهاد میدید؟
جالبیش اینه که من هم بعد اون ایمیل یکی دیگه ادامه اش براشون فرستادم و برای مشکل اینترنت ویدیو کلی سونی رو متهم کردم و .... دیگه اصلا جواب نیومد :31::31:نقل قول:
حالا بعدا شارژ اسکایپ بگیرم یه زنگی به پشتیبانی اصلی میزنم ببینم چی میگن .
راستی hovo اگه میشه یه بار دیگه تنظیمات رنگ رو بنویس :20:
در مورد سؤال اول: میتونید فلش بالای 8 وصل کنید اما فرمت باید fat32 یا fat باشه که امکان انتقال فایل بالای 4 گیگ رو نداره. منتقل کنید خطا میده.نقل قول:
اگر هدفتون از انتقال این فایلها فایل divx باشه باید بگم که اگه حتی منتقل کنید نه تلویزیون و نه سینمای خانگی و نه دیویدی پلیر امکان پخش دایوایکس بیشتر از 4 گیگ رو ندارن (فایل و نه فلش). میتونید از فرمت mp4 و ... غیره استفاده کنید یا دیویدی رایت کنید!
اما یک راه برای انتقال فایل بالای 4 گیگ: فایل رو با winrar فشرده کنید و با علامت زدن Split فایل رو به چند بخش تقسیم کنید. بعد تمام بخش ها رو به فلش منتقل کنید و دوباره از حالت فشرده خارج کنید. (برای این کار نیاز به 2 برابر اندازه فایل فضای خالی روی فلش دارید).
دوست خوبم شما تا روز حشر هم ایمیل بزنی اونها به این طور مسائل هیچ توجهی نشون نمیدن خاطر جمع اونم از ایراننقل قول:
کالیبره کاملا سلیقه ایه
این تاپیکش
شما هم به آخرین کالیبرتون که رسیدین اعداد و تنظیماتتون رو بزارید شاید به دیگران هم کمک کردکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=516051
---------- Post added at 06:22 AM ---------- Previous post was at 06:21 AM ----------
نقل قول:
یه سوال توی سیستم عامل های دیگه چی ؟ مک لینوکس؟ داس ؟ و....
ای بابا با این همه ایراداتی که دوستان میگن ، علی رغم میل باطنی آدم از سونی منصرف میشه که :41:
نه اشتباه نکن این ایراد ها برای سونی هست در مقایسه با اسم سونی و دیگر مدلهاش
در مقایسه بین سونی و سامی و شارپ و زبونم لال گوشم کر انگشتام شکسته که ننویسم (الجی) باید بگم من حاضر نیستم حتی پایه تی وی م رو هم بدم و کل هیکل مثلا d8000سامی رو بگیرم وای:2:
خدایی این ex520 من به کل مدلهای سامی و تصویرهای مصنوعی و هرتز های قلابی و زمان پاسخ دیهی غیر متعارف و بد بختی و فلاکت پنل های سامی و غیره می ارزه
خدایی همشون دارن فقط سعی میکنن برسن به سونی سر دم دارشونم همین سامی
راستی برو بچ تصویر های jvc رو دیدید سونی رو میخوره
نقل قول:
خب من خودم از طرفدارهای سونی هستم ولی با این وضعی که میگین فلش که هیچ ، هارد هم نمیشه به هیچ کدوم از محصولات سونی وصل کرد. عدم ساپورت زیرنویس فارسی و کم آوردن تو تصاویر سریع رو هم که بهش باید اضافه کرد :41:
هارد رو که می خونه باید fat 32 باشه و بالای 4 گیگ نباشه .نقل قول:
می تونی تلویزیون رو بگیری و در کنارش سینمای خانگی یا بلوری پلیر بگیری که اون مشکلات رو رفع کنه (فکر کنم زیرنویس هم حل شه باهاش)
خوب fat32 که راه حلی ندارهنقل قول:
تا 8 گیگ رو که من خودم زدم و مثله باقلوا ساپورت میکنه بالاترش رو تست نکردم هارد اکسترنال با پورت یو اس بی رو مگه بقیه ساپورت میکنن که این نمیکنه؟
برای زیر نویس هم به غیر از فول اچ دی و اچ دی پلاس خداوند استریم رو آفرید
برای هرتز کم هم سونی مدلهای 3d رو آفرید
نقل قول:
خب شاید یکی نخواد 5 تومان واسه سیستم هزینه کنه :31:
آره بسته مدل ، سامسونگها هارد اکسترنال رو هم ساپورت میکنن با شرایط محدود. مثلا USB2 فقط باشه و مثلا هاردهای با حجم کم مثل 320 یا کمتر. بیشترش رو من ندیدم.
خب اگه 8 کار میکنه که مشکلی نیست. ولی مشکل اینجاست که ظاهرا ویدیو خانگی سونی هم این قر و فر رو داره.
نقل قول:من هارد 1 ترا fat32 وصل کردم بهش کار کرد :20:نقل قول:
شما اول برو تصویر به قول hovo مصنوعی سامسونگ و الجی رو ببین بیخیاله هرتز و این امکانات جانبی میشی . من شنیدم روی الجی میشه kmplayer هم نصب کرد اما چه فایده وقتی کیفیت نداره :13:
لازم هم نیست که سینما خانگی حتما سونی باشه .... در این مورد مطمئن نیستم می تونید سوال کنید که با سینما خانگی مارک دیگه کارتون رو راه بندازید :46:
نقل قول:
مرسی. آخه من برعکس تو صدا فقط سونی رو قبول دارم :8: پس اگه اون هرتز و اینا مصنوعی هست که ما همینو میگیریم و خلاص.
پس حتما به تالار های سینمای خانگی و صوتی یه سر بزننقل قول:
ما یه ساله داریم میگیم تو سونی این رو برندارید برید سراغ هرتز های بالا تر شما بازم می گی همین رو بر میدارم
به خدا بعدا پشیمون میشی
لا اقل یکم بیشتر هزینه کن
ex720 بردار لا اقل 200 هرتز ریل باشه
با اون موتور خیره کنندش
hovo می تونی یه زحمت بکشی ؟نقل قول:
توی منو
setting
بعد
Preferences
ببین گزینه ای به نام Closed Captions (CC) داری ؟
اگه بود آنالوگ و دیجیتال اش رو برو و فارسی رو انتخاب کن و زیرنویس فارسی رو دوباره امتحان کنن ببین درست شده یا نه . چون ماله من اصلا همچین گزینه هایی رو نداره نمی دونم چرا :18: اما پشتیبانی سونی (جهانی) این راه حل رو گفت
شاید تو آبدیت جدید گذاشتن! شاید
این گزینه روچند وقت پیش دیده بودمش دارم ولی فارسی نداشت ...... ولی فارسی نداشت؟
شاید هم باید زبان رو فارسی کرد ومنطقه رو آسیا تا بتونه فارسی بیاره البته بازم شاید
امتحان میکنم؟ خبرش رو میدم البته تا صبح باید صبر کنید آخه الان همه خوابن
دوستان من NX720 رو از قسمت استرالیا سایت سونی اپدیت کردم چند گزینه به TV اضافه شد. در قسمت منو USB چند تا عکس با کیفیت بسیار بالا اومده که کنارش یک نقشه مکان نما گوگل اومده وقتی TV به نت وصل باشه مکان عکس نشون میده. و یک گزینه دیگه اینه که تمام کارهای TV به صورت بسیار زیبایی در پایین صحفه نمایش داده میشه . (البته با فعال سازی در منو) واما در قسمت ابزارهای شبکه یک گزینه اومده که الان واسه اینکه تو محل کارم هستم نمیتونم به اسمش دسترسی داشته باشم. ولی واسه ارتباط با لب تاب یا گوشیهایی که وایرلس دارن باید باشه. چون وقتی فعالش میکنم. لب تاب فورا TV رو شناسایی میکنه (در قسمت وایرلس لب تاب) اما وقتی میخوام TV رو بهش معرفی (کانکت بکنم) پسورد میخواد دقیقا مثل ارتباط با مودم وایرلس. حالا میخوام بدونم پسورد یا کلمه عبور TV رو از کجا باید فهمید چی هست؟؟؟برنامه REMOTE KEYBOARD رو هم دانلود کردم اما ظاهرا تا اول به Tv کانکت نشم این برنامه در قسمت سرچ چیزی پیدا نمیکنه. مشکل همون نداشتن پسورده دوستان کسی میتونه کمک کنه؟؟؟
نقل قول:
اون مسیری که سونی گفته بود که نه من هم نداشتم
اما خوش به حال حافظم بله یه همچین گزینه ای من هم دارم
اما توی ستینگ دیجیتال
که فارسی هم توش نیست
جواب منفیه
__________________________________________________ ________________________
EX520 فايل MKV را ساپورت مكنه؟
خیر.هیچکدوم از مدل های سونی ساپورت نمیکنه!نقل قول:
بهترين فرمت براي تبديل به اون چيه كه كيفيت حفظ بشه؟نقل قول:
توی تبدیل فرمت ها بالاخره همیشه افت کیفیت وجود داره بعلت تفاوت در الگوریتم ذخیره سازی! تی وی های سونی هم توی پخش فرمت های تصویری محدود عمل میکنن!نقل قول:
توصیه من خرید یه HD Media Player خوب هستش که کلیه فرمت ها و زیرنویس فارسی رو ساپورت میکنه.
Supported File Formats for USB Compatible Sony TVsنقل قول:
Article ID:461522(modified 30 Jun 2011)
Applicable Models
KDL-22EX420, KDL-22EX423, KDL-26EX420, KDL-26EX423, KDL-32CX520, KDL-32CX523, KDL-32EX420, KDL-32EX520, KDL-32EX523, KDL-32EX720, KDL-32EX723, KDL-40CX520, KDL-40CX523, KDL-40EX520, KDL-40EX523, KDL-40EX720, KDL-40EX723, KDL-40HX820, KDL-40NX720, KDL-40NX723, KDL-46CX520, KDL-46CX523, KDL-46EX520, KDL-46EX523, KDL-46EX720, KDL-46EX723, KDL-46HX820, KDL-46HX920, KDL-46HX923, KDL-46HX925, KDL-46NX720, KDL-46NX723, KDL-55EX720, KDL-55EX723, KDL-55HX820, KDL-55HX920, KDL-55HX923, KDL-55HX925, KDL-55NX720, KDL-60EX720, KDL-60NX720, KDL-65HX920, KDL-65HX923, KDL-65HX925
You can enjoy video, audio and image files on your TV from USB devices. See the chart below for supported file formats:
Enjoy media files from a USB device, such as a digital camera, MP3 player, or USB storage device, connected to the USB input on the TV.
Legend:
O = Supported
X = Not Supported
Category
File Type
File Extension
USB
Video
MPEG-1 .mpg
O
MPEG-2 (PS, TS) .mpg, .m2t
O
MPEG-2, AVCHD .m2ts, .mts
O
MPEG-4 (Part 2, 10), MP4 .mp4
O
DivX SD (Home Theater profile 3.0) .divx, .avi
O
Xvid .avi
O
WMV, Asf .asf, .wmv
O
DivX HD .divx, .avi
X
OGG .ogv
X
3gpp/3gpp2 .3gp, .3g2
X
DivX HD plus, MKV .mkv
X
RealMedia .rm, .rmvb
X
MOV .mov
X
FLV .flv
X
MVC .mvc
X
Music
LPCM .wav
X
MPEG-1 Audio Layer-3 .mp3
O
WMA, Asf .wma
O
- .aac
X
Image
JPEG .jpg, .mpo, .arw
O
*1 PNG .png
X
Note: Not all files are guaranteed to play.
*1: Supported for DCF2.0/Exif 2.21 (YCbCr 4 4 : 4 : 4 4 is not in this specification).
منبع:
کد:
http://www.--------------.com/support/compatibility/461522/product/kdl-46ex520
دقیقا همه چیز گویاست(تفاوت تصاویر sd ,hd رو هم که خدا رو شکر همه میدونن)
برای تبدیل همراه با افت کیفیت از divx پلیر استفاده کنید همون نرم افزاری که باهاش دایویکس تی وی تون رو ریجیستر کردید اول فلشتون رو بزنید به سیستم یا دی وی دی خام رو برزارید داخل درایو وقتی پلیرش رو باز کنید کنارش یه ستون هست عکس تی وی داره انتخاب کنید بعد احتمالا یه صفحه با سه تا آی کن دایویکس نشونتون میده شما فقط اولی رو انتخاب کنید فقط اولی چون دومی و سومی رو تی وی شما ساپورت نمیکنه بعد نکست فلشتون رو نشون میده یه پلاس اون پایین داره ازش فایلتون رو اد کنید بعد نکس تموم همه کار رو خودش انجام میده کانورت میکنه و بعد میریزه روی فلش
البته افت کیفیت داره
من فعلا برای دیدن فیلم فول اچ دی و اچ دی پلاس روی فلش از همین استفاده میکنم
البته اون استریم کردن هم به بن بست خورد فعلا کابل اچ دی ام ای
ایا این 60 هرتز بودن این تی وی مشکلی در فیلم های HD معلوملی ایجاد نمیکنه ؟؟؟؟ من زیاد فوتبال و ... ورزشی نگاه نمیکنم.
بریویا 3 برتره از نظر روشنایی و کیفیت یا X-riality ???????????
همین تا÷یک رو از اول تا حا لا رو بخون همه چی دستگیرت میشهنقل قول:
داداشی از اول تا اخر بخونم جونم در میره Dial up ??????? نمیشه لپ کلام رو بگی
داداش بی خی خی من این مدل رو سفارش دادم ......
( مگه بازیکنان ایرانی چقدر سرعت دارن که تو سرعت کم بیاره :19:
نه عزیزم اصلا اذیتت نمیکنه واسه فیلم دیدننقل قول:
صددرصد x-reality
من بزودی این تی وی دستم میرسه
کسی هست تنظیمات کالیبره کردن تصویر این مدل رو بدونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا کمک کنید ....کمک ...وای ...کمک
کلا سونی ها ساخت کجا هستند؟ و گارانتیشون چی هست؟
نقل قول:نقل قول:در مورد سفارشوتون باید بگم مبارک باشهنقل قول:
تی وی خوبیه لا اقلش اینکه از همه برند های دیگه یه سرو گردن بالا تره
اما در مورد فوتبال باید بگم شما اگه بازی بارسلونا رو بخوای ببینی مثلا با رئال یعنی اگه یه ال کلاسیکو واقعی با 6 تا گل خورده رئال رو ببینی باید بگم از خرید تی وی خودت پشیمون میشی البته ما یه راه حل هایی براش پیدا کردیم
توضیح اینکه شما اگه یه فیلم اچ دی پلاس یا فول اچ دی منظورم با کیفیت 720p , 1080p ببینی که اجسام و اشیاد داخل فیلم کوچکتر از 10 تا 15 سانت باشن مسلما با هر سلیقه ای جور در نمیاد یعنی یه سایه پشت هر کدومشون پیدا میشه مثلا شما فیلم تند و سریع 5 رو ببین بعد آواتار رو ببین دقیقا متوجه میشی
ما به این نتیجه رسیدیم اگه مشکی واصح رو تا آخر زیاد کنیم یکم هم نور رو زیاد کنم و سفید واضح رو هم یکم
در عوض گاما رو تا آخر کم کنیم این مشکل تا 70 در صد حل میشه
این هم تاپیک کالیبره البته خیلی ازش استقبال نشده
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=516051
---------- Post added at 06:50 AM ---------- Previous post was at 06:48 AM ----------
راستی به تاپیکهای امضا من هم یه سری بزن
راستی یادم رفت
مبارکه
شبکه دیجیتال بازار
:31::31::31:
خب Hovo جان. الان نظر رفت رو 46 اینچ. حالا مدل بالاتر از EX520 که خیلی گرون نشه چی پیشنهاد میکنی؟
وصل كردن فلش مموري به تلويزيون اگر ويروسي باشد مشكي پيش مياد؟
سفارش دادم از بانه قیمت 46 شد 1600 .....گرون شده ها ...هفته بعد میرسه دستم
...........
داداش من یه مانیتور دارم 20 اینچ 50HZ هست اما هیچ سایه ای توش حس نمیکنم .
------------------
راستی دوستان از طریق یو اس بی چه فرمت هایی ودیویی رو پشتیبانی میکنه ؟
به نظر من اگه نمیتونیnx720 برداری دیگه از ex720 کمتر برندار
بعضی از دوستان میگن کیفیت hx800 که مدل 2010 و 240 هرتز هست بهتر از این ex720 ولی باید بری مقایسه کنی؟؟؟
راستی به قول یکی از بچه ها سه ماه مونده به 2012 اگه مثله ما عجله واسه خریدن نداری این 2 3 ماه رو صبر کن
---------- Post added at 10:24 AM ---------- Previous post was at 10:22 AM ----------
بزار بیاد بازی بارسلونا رو که دیدی می ری گا ما رو تا آخر کم می کنی ونقل قول:
پیش خودت میگی عجب تجربه بهترین وسیله برای رسیدن به نتیجه نیست!!!!
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6498533&postcount=265
---------- Post added at 10:33 AM ---------- Previous post was at 10:33 AM ----------
پشتیبانی فرمتهای سونی